من جز موزر تجربه دیگه ندارم بخاطر این همش با اون مقایسه میکنم از موزر بهتر و راحتر هست؟ اندازه تیغش از موزر بزرگتر هست؟نقل قول:
میخوام اندازه اون باشه که سطح مقطع بیشتری رو پوشش بده
راستی یک روز در میون میشه باهاش اصلاح کرد؟
Printable View
من جز موزر تجربه دیگه ندارم بخاطر این همش با اون مقایسه میکنم از موزر بهتر و راحتر هست؟ اندازه تیغش از موزر بزرگتر هست؟نقل قول:
میخوام اندازه اون باشه که سطح مقطع بیشتری رو پوشش بده
راستی یک روز در میون میشه باهاش اصلاح کرد؟
پیشنهاد میکنم برید دیجیکالا و نظرات رو بخونید. اره هر یک روز در میون میشه. باتریش هم خوب نگه میداره. برای سه الی چهار بار میشه.نقل قول:
تاحدودی اندازه موزر هست. یکم کوچک تر. مدل بالاترم داره.
من یه زمانی یه اشتباهی کردم حتی با تحقیق چند هفته ای رفتم ریش تراش فلیپس خریدم الان چندین سال هست مه بی استفاده مونده نه اینکه فیلیپس بده اصلا واسه ریش من ریش تراش سازگار نیست باور کنید تیغ فیوژن من بعد نهایت سه چهار اصلاح کند میشه ریش من فوق العاده ضخیم زبر و مجعد هست یعنی دو هفته نزنم در هم تنیده میشن دقیقا مثل اسکاچ یا موکت میشه الان میترسم قدرت دستگاه در مقابل ریش من کم بیاره موزر خودم مال ۲۵ سال پیش هست دیگه داره از جون میوفته تنظیم نمیشه گیر میکنه و.....نقل قول:
نظرتون در مورد philips HC9450 میخواستم بدونم. قصد دارم مدلی بگیرم که حداقل 6~7 سالی استفاده کنم که مقداری در مورد تنظیم درجه لمسیش شک دارم مشکلی پیدا نکنه. البته مدل مشابهی هم ساخته HC9490
از ین مدل ها میشه برای اصلاح صورت (ریش در حد نیم تا 1 سانت) هم استفاده کرد؟
دوستان این دو روز رو حسابی تحقیق کردم و به موزر اوپال پرو رسیدم ( چون از0.1 mm اصلاح میکنه)
کسی تجربه کار باهاش رو داره؟
این مدل هم مثل مدل کلاسیک اصل و بدل داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
برای حرید ماشین اصلاح که البته ریش هم بخوام بزنم،موزر 65 هزارتومنی را توصیه میکنید یا رمینگتون 5030 که حدودا80 تومنه؟دلیلش هم لطف کنید...موزر را هم البته حالا دارم
دور رمینگتون ۵۰۳۰ رو کلا خط بکش، فقط بدرد اصلاح سر میخوره، موتور ضعیفی نسبت به موزر داره. کیفیت اصلاح پایین و گرم شدن تیغه ها هم مشکلات دیگر.نقل قول:
سلام دوستان....نظرتون درباره sl41 چیه؟ من تا الان با تیغ میزدم اما دیجی کالا اینو تخفیف زده 175 میفروشه وسوسه شدم بخرمش...ب نظرتون بگیرم؟
من یه ماشینه اصلاح میخوام که از 0.5 بزنه و درجاتش اختلافش کم باشه(مثلا 0.4 - 0.6 - 0.8 ) و مثله ریش تراش lv 95 هیچ حرفو حدیثی نداشته باشه
دوستان بادی گرومر خوب زیر 200 تومن چی پیشنهاد میدید؟
سلام
قابل توجه دوستانی که موزر یا چیزی شبیه موزر دارند
اگر دکمه ی ضامنِ شانه رو بزنید و دسته رو تا آخرین درجه فشار بدین و سپس سر ماشین رو عمود بذارید روی مو , و از بالا به پائین بکشید (جهتِ خوابِ موها) , ماشین موها رو طوری کوتاه میکنه که از افقی بودنِ ماشین خیلی بلندتر هست ولی موها کوتاه و تخت میشه مثل این عکس
این روش برای کسانی که دوست دارند شقیقه و سبیل کوتاه و تخت داشته باشند مناسب هست
ضامن 5 درجه داره
باید حداقل 2 درجه فشارش بدین وگرنه وقتی که سر ماشین رو عمود میذارید روی پوست , شانه ی بالائی که داره میلرزه به پوست میخوره و سوزش میده
فرق این روش با استفاده ی معمولی از ماشین اینه که میشه بدون نصب شانه ی پلاستیکی ,موها رو کمتر کوتاه کرد
عکس اولت که یه مرده داره ماتیک میزنه به لبش منظورت چیه از این عکسا:n08:
نقل قول:
سلام
ماتیک نیست . مرطوب کننده هست
البته هستند مردانی که رژ لب میزنند خصوصاً هنرپیشه ها و مجریها و غیره
توی نت گشتم دنبال چند تا عکس برای توضیح بهتر
چیزی بهتر از اینها پیدا نکردم
:20:
دوستان پیشنهادی برای بادی گروم زیر 200 ندارید؟
دوستان برای ته ریش با شماره های مختلف یه دستگاهی میخوام لطفا راهنمایی فرمایید...
دوستان این چطوریه
یه چیزی هست ه قیمتش کمتر باشه خوبم باشه؟
نقل قول:
میشه بگید چطوری موزر را روی صفر تنظیم کنیم اگه عکس هم باشه ممنون .
دوستاندمیخوام ریش تراش مخصوص صورت که تیغاش بصورت خطی باشه نه به صورت گرد( دایره ای) در حدود 500 هزارتومان بخرم. به نظرتون چی بخرم؟. منشکرم
دوستان بین مدل چرخشی و فویلی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ کدوم سریعتر اصلاح میکنه؟؟
اون مدل هایی که فقط با باتری کار میکنن و مستقیم با برق کار نمیکنن مشکل عمر باتری بعد از چندین ماه یا سال ندارن؟؟ (عین باتری های موبایل که بعد از یه مدتی شارژ نگه نمیدارن؟)
سری لمدش پاناسونیکنقل قول:
دوستاندمیخوام ریش تراش مخصوص صورت که تیغاش بصورت خطی باشه نه به صورت گرد( دایره ای) در حدود 500 هزارتومان بخرم. به نظرتون چی بخرم؟. منشکرم
فویلینقل قول:
دوستان بین مدل چرخشی و فویلی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ کدوم سریعتر اصلاح میکنه؟؟
اون مدل هایی که فقط با باتری کار میکنن و مستقیم با برق کار نمیکنن مشکل عمر باتری بعد از چندین ماه یا سال ندارن؟؟ (عین باتری های موبایل که بعد از یه مدتی شارژ نگه نمیدارن؟)
مشکلی از لحاظ باتری ندارن
با سلام. من تصمیم گرفتم ST25 بگیرم. گویا قیمتش ارزون شده و اکثر فروشگاه ها 340 تا 380 به فروش می رسونن با گارانتی آژند. یک فروشگاه نسبتاً معتبر 280 می فروشه که با گارانتی خودشون هست. می خواستم بدونم قیمت این محصول توی بازار چنده؟ چون شهرستان هستم اینجا قیمت دستم نیست.
دوستان نظرشون در مورد براون سری 5 مدل 5040s چیه ؟
این بهتره یا پاناسونیک lf51 ؟
با توجه به قیمت یا st 25 ؟
کسی نیست ما را یاری کند؟نقل قول:
عزیز ماشینهای پاناسونیک که چند سالیست امتحان خودشونو پس دادن، و در این مدت به دلیل عدم حضور براون در بازار خبری از عملکرد آنها ندارم. چند هفته ایست که این سری ماشینها توسط یکی از فروشگاههای اینترنتی عرضه شده اند.نقل قول:
ماشین st25 انتخاب خوبیست بوبژه که در ماه های اخیر افن قیمت باخود تجربه کرده است.
پیشنهاد میکنم در زمینه مقایسه سری پنج براون با پاناسونیک به وبسایت های خارجی مراجعه کنی.نقل قول:
این مدل براون نظرم و به خودش جلب کرده، تقریبا تمام ریویو و ویدئوهاش هم دیدم و روی همین تا الان به نتیجه رسیدم، منتهی چیزهایی که دوستان در مورد پاناسونیک گفتن تا الان باعث دودلی شدهنقل قول:
این براون مشخصه محصول با کیفیتی هست فقط توی استفاده باید مشخص بشه، که گفتم شاید بچه ها از این مدل تجربه داشته باشن
هنوز از ماشین برای اصلاح استفاده نکردم و همش با تیغ بوده.
نکته ای باید در انتخاب مد نظر قرار بدی، لوازم یدکی است که پس از مدتی استفاده نیاز به تعویض تیغ و توری پیدا خواهی کرد.نقل قول:
به امید تجربه خریدی خوب برای تو
خب کدومش خدماتشون بهتره؟نقل قول:
آژند سرویس چند سالیست سهم قابل توجهی از بازار را در اختیار دارد. در رابطه با لوازم براون میتونی از نمایندگی در شهرتون بپرسی (هر چند مدت زمان زیادیست بازاریابی خاصی انجام ندادند.)نقل قول:
امروز رفتم نمایندگی برای دیدن محصولات
بلاخره تصمیم به پاناسونیک گرفتم البته براون رو هم داشت از سری 5 هم بودن ولی دقیقا 5040 رو نداشتن از پاناسونیک هم بین مدل st25 و GA20 که تو رنج درخواستی من مدل GA20 رو خریدم به چند دلیل
1- با تخفیفی که گذاشته بودن 100 هزار تومان از st25 ارزون تر بود با توجه به این که موتورشون یکی بود قیمت با دوسال گارانتی آژند GA20 : 310 و st25:410 بود
2- ga20 سری متحرک داشت و لی اون نداشت
3- ga20 بدون استند بود و با کابل مستقیم شارژ میشد که برای حمل و نقل مثل مسافرت بهتره، یه کیف هم همراش هست
4- ga20 حالت توربو با امواج صوتی داره برای تمیز کردنش(این رو نمیدونم st25 داشت یا نه !)
5- ga20 شارژ سریع داشت ولی اون نداشت، البته هنوز نفهمیدم چطوری باید ازش استفاده کرد تو راهنماش هم ننوشته !
6-ga20 برای روشن شدنش دکمه قفل داشت که از روشن شدن ناگهانی جلوگیری میکنه.
این رو هم بگم که st25 سنسور داشت که ga20 نداشت! و از نظر ظاهر st25 خیلی خوشکلتر بود
هنوز ازش استفاده نکردم، تازه اصلاح کردم ولی تا اونجایی که راجع بهش خوندم همه ازش راضی بودن، انشالله منم باشم
توریش خیلی نازک هست باید خیلی احتیاطش کرد!
به جمع کاربران سری لمدش خوش آمدی.نقل قول:
با ۵ دقیقه شارژ واسه یکبار اصلاح صورت، میشه روش حساب کرد.
ضمنا امکان اتصال به برق و اصلاح هم دارد. بنابراین نگرانی از اتمام شارژ تقریبا بی مورد است.
سلام.من میخوام یه ماشین تراش بخرم از200تا700هم میتونم هزینه کنم.چه ماشین تراشی بخرم؟
دوستان
من ي پاناسونيك ٥ تيغ دارم از اين توري دارا
ولي توريش پاره شد
يدكي پيدا نكردم
جايي نيست بشه تهيه كرد
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به وبسایت آژند سرویس، بخش خدمات پس از فروش مراجعه کن، آدرس نمایندگی در شهرهای مختلف وجود داره.نقل قول:
انتظاراتت از ماشین چی هست؟نقل قول:
چند وقت استفاده نشده ممكن باتري خراب بشهنقل قول:
امتحانش کن، حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بسته به مدلش باید شارژ بده، ضمن اینکه حدود همین مدت باید شارژ بشه.
دوست من اين تيغنقل قول:
درجريان قيمت هستين
تعمير كه نداره
خداييش عالي
فقط همين كه اين جوري شده از كار زياده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیغه و توری اصل قیمتی حدود ۵۰ دلار دارد.
چرا اينقدر گراننقل قول:
علت چي بوده خراب شده اين تيغه
كامل بايد عوض بشه يا همون ي دونه خراب شده