سلام
گوشی من سامسونگ هست GALAXY S4 مدل GT-19500
وقتی که به اینترنت وصل میشم داغ میکنه علتش چیه
چند بار خواستم که ابدیت کنم ولی پیام میده که اخرین بروز رسانی ها نصب شده
سلام
گوشی من سامسونگ هست GALAXY S4 مدل GT-19500
وقتی که به اینترنت وصل میشم داغ میکنه علتش چیه
چند بار خواستم که ابدیت کنم ولی پیام میده که اخرین بروز رسانی ها نصب شده
دوست عزیز اس4 کلا زیاد داغ می کنه و طبیعیه.نقل قول:
ولی دوتا گوشی مثل هم هست اون یکی اصلا داغ نمی کنه
سلامنقل قول:
خوش آمد به شما
استفاده از 3G و 4G هم باعث داغ شدن گوشی و زود خالی شدن گوشی میشه
اگر از اینترنت برای دانلود استفاده نمیکنید , گوشی رو بذارید روی 2G
اگر اصلا از نت استفاده نمیکنید , هرگز گوشی رو روی 3G و 4G نذارید
استفاده از GPS هم باعث فعالیت زیاد CPU و داغ شدن میشه . بهتره GPS همیشه خاموش باشه مگر وقت نیاز
همچنین ستفاده از بازیهای سنگین
موقع هـک شدن هم گوشی داغ میشه
آب رفتن توی گوشی هم سبب اتصالی و داغ شدن گوشی و گاهی سوختنش میشه
ممکنه تنظیماتشون با هم فرق میکنهنقل قول:
یا یکیشون بدافزار داره
اگر کنتور درصدِ CPU داشته باشید راحت میشه فهمید که آیا برنامه ی مخفی در حال فعالیت مخفی هست یا نه
راستی اندروید کنتور CPU داره که بالای صفحه درصد فعالیت CPU رو نشون بده ؟
این برنامه خیلی مفید هست و جون میده برای مچ گیریِ فعالیتهای مخفی موبایل و کامپیوتر
سلام
من یه سوال دارم
میشه تبلت رو مستقیم به مودم وصل کرد؟اخه مودمم وایرلس نداره
ممنون میشم جواب بدید
پاک شود لطفا
درودنقل قول:
با اجازه اساتید
مودم وایرلس بخرید برای همیشه راحت باشید.
اگه مودم به پی سی وصل باشه و پی سی دانگل یا کارت وایرلس داشته باشه با برنامه میشه اینترنت share کرد اسم دقیقش یادم نیست. هات اسپات سرچ کنید میاد
سلام به دوستان:n12:
من بعد از آپدیت اندروید گوشی گلکسی اس فایو به ورژن 5 بعضی برنامه هام دیگه کار نمیکنه مثل اچرا کلاسیک و ...
دوستان کسی میدونه اپرا کلاسیک برای ورژن 5 اندروید اومده؟؟ یا راهی هست که از این مرورگر توی نسخه 5 اندروید هم استفاده کرد؟؟؟
اینو دانلود کن شاید کار کرد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ممنون از راهنمایی شما
مشکل اپرا کلاسیک من برطرف شد :n16::n16:
الان مشکل دیگه ای که هنوز برطرف نشده مشکل اپرا مینی هست یعنی توی اپرا مینی سایت رو میاره ولی متن سایت رو نمیاره یه بار که رفرش میکنم متن میاد ولی به محض اسکرول کردن صفحه بازم متن محو میشه!!!
این مشکل هم قبل از ارتقا به اندروید 5 وجود نداشت
یعنی مشکلش چه طوری رفع میشه؟؟؟
راستش برا من هم قبلا این مشکل پیش میومد ولی از برنامه بیرون میومدم یا اصلا رو صفحه زوم میکردم خوب میشد،حالا سعی کن یه ورژن جدیدتر بگیر ببین چی میشهنقل قول:
امروز یه اتفاق جالب در هنگام آپدیت یک گوشی سامسونگ از طریق kies برام افتاد گفتم بگم ممکنه دوستان چنین مشکلی براشون پیش اومد چون ممکنه تو انجمن های مختلف بگردند و حواب نگیرند ( و یا زمان زیادی بگذره تا پاسخ بدند در صورتی که ممکنه زیاد زمان نداشته باشن ) بتونن مشکلشون رو سریع حل کنند
--------------------------------
اگر بعد از آپدیت گوشیتون با samsung kies ، گوشی کامل بالا اومد و تو سیستم عامل رفت ولی kies اخطار داده که گوشی رو restart و disconnect و reconnect کنین ، اما هرچی این کار رو انجام دادین اخطاره نرفت :
کافیه کابل رو جدا کنین . گوشی رو خاموش کنین . گوشی رو روشن کنین و زمانی که آرم سامسونگ رو دیدین گوشی رو متصل کنین و از توی Kies اوکی بزنین . پیغام میره
سلام ودرود
چه طورمیشه یه مطلب یا عکسی رو که تو سایتی و یا کامپیوتر داریم به گوشی از طریق برنامه ای انتقال بدیم یا لینکشو بفرستیم ؟
یه اپ هست اسمش هست Pushbullet فک کنمنقل قول:
یه اپ واسه گوشی داره یکی هم واسه کامپیوتر. میتونی باهاش لینک و متن و عکس و اینارو رد و بدل کنی.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سلام
من میخوام گوشی galaxy s5 duos خودم رو آپدیت کنم اما مشکل اینه که میگه یک گیگ آپدیت موجوده
سرعت دانلود وایرلس من کمه اما ای دی اس ال با سرعت زیاد دارم
آیا جایی هست که بتونم آپدیت رو از جای دیگه با گامپیوتر دانلود کنم و بعد روی گوشی نصب کنم؟
یا راه دیگه ای هست؟
گزینه ی الف : دانلود آپدیت OTA و ریختنش روی گوشی و آپدیت از طریق خود گوشینقل قول:
گزینه ی ب : دانلود رام کامل و فلش از طریق Odin .
معمولا افراد مختلف راه دوم رو انتخاب می کنند چون سخته برای هر منطقه مختلف فایل آپدیت OTA اش رو پیدا کرد .
حال شما باید یه مکانی ( کافی نت ، خونه خودتون ، خونه دوست و رفیق ) پیدا کنین که بتونین فایل هارو دانلود کنین . و الا سایت هست که بشه آپدیت هارو دانلود کرد
با سلام
شیشه تاچ گوشی من ( G525 huawei) شکسته اما تاچ و دیگر قسمت ها کار میکنه . آیا شیشه آن قابل تعویض هست یا باید همراه با تاچ کاملا تعویض شود؟ قیمت آن چقدره ؟ اگه ممکنه نحوه تعویض رو هم به من بگین .
با تشکر
مکان برای دانلود رو دارم اما مشکل من اینه که کامل وارد نیستم که چیکار باید بکنمنقل قول:
اگه میشه شما راهنمایی کنید که من فایل رو از کجا بگیرم و یه لینک آموزش کامل(ترجیحا فارسی) بدین که کامل آموزش داده باشه آپدیت کردن رو
من گوشی رو تازه گرفتم و ورژن 4.4.2 هست
Samsung Galaxy S5 Duos SM-G900FD
مدل اماراته
اگرم تنها مشکل آپدیت از طریق خود گوشی (OTA)سرعت دانلوده بازم مشکلی نیست. من چند روز دیگه وای فای با سرعت بالا میگیرم و راحت آپدیت می کنم اگر پیچ و خم های آپدیت از طریق دوم رو نداره
به نظر بنده همون OTA اپدیت کنین . اگر هنوزم ADSL رو دارین ، از طریق Lan وصل کنین لپ تاپ و اینترنتش رو شیر کنین تا گوشی بتونه آپدیت کنه .نقل قول:
البته حجم آپدیت زیاده 1 گیگ مشکل اینه معمولا وقتی OTA دانلود می کنین اگر وسط دانلود قطع شه میره از اول ! واسه همین ترجیها اینترنت با سرعت قابل قبولی داشته باشین و یا یه بسته اینترنت 3g فعال کنین دانلود کنین
با سلام
من گوشی s5 دارم اندروید 5، مشکلی که دارم : براش pattern تعریف کردم و بعد خواستم pattern رو عوض کنم امکانش نبود. وقتی میرم توی security در قسمت Encrypt device>Set screen lock گزینه های swip و pattern و pin و none غیر فعال شده و زیرش نوشته :Turned off by administrator, encryption policy or credential storage . گوشی رو هم reset factory کردم pattern پاک شد ولی گزینه های swip , pattern ,pin و none همچنان غیرفعاله . ضمنا گرینه ی Clear credentials هم غیرفعاله. Device administrators رو هم deactive کردم ولی مشکل باقیه. تمام برنامه های نصب شده ام رو هم پاک کردم و از vpn هم استفاده نمیکنم.
کسی راه حلی داره؟ اعصابم رو داغون کرده.
باتشکر فراوان
اینم عکس از صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
تو قسمت v-p-n هیچ اکانت وجود نداره؟ حالا چه فعال چه غیر فعال؟
سلام
تبلت لنوو 5500 رو وقتی بصورت آنلاین و یا با نرم افزار lenovo smart assistant میخوام آپدیت کنم کل حدود 700 مگ را دانلود میکنه ولی هنگام نصب آپدیت ارور میده و نمیشه چند بار انجام دادم باز هم آپدیت نشدحتی با ریست فکتوری!!!!
دوستان کسی راه حل داره؟
سلام چطوری میتونم مخاطبینی که تو سیمکارت هستنو پیدا کنم
گوشیمم سونی زد تو
اصلا تنظیمات و چیزی که بشه شماره مخاطبینی که تو سیمکارت هستنو پیدا نمیکنم
سلام دوستان
گوشی من باتریش خالی شده هر چی میزنم به شارژ، 0% یا 1% رو نشون میده؛ حتی چند ساعت
کسی میدونه عیبش چیه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین :n06::n01:
سلام دوستان
گوشی من باتریش خالی شده هر چی میزنم به شارژ، 0% یا 1% رو نشون میده؛ حتی چند ساعت
کسی میدونه عیبش چیه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین :n06: :n06:
درود دوستان.
S3 neo تک سیم زبان فارسی برای تایپ داره ولی منو فارسی ندارخ چگونه می توان آن را فارسی کرد؟
سپاس.
باید رام ی که منوی فارسی داره روش فلش بشه.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
گوشی الان 4.4.2 فکر کنم بخوام آپدیت کنم به 5 هم نیاز به فلش باشه، چه رامی خوبه که هم به 5 آپدیت بشه و هم منوها فارسی بشن؟
سلام دوستان
دو هفته اس که یه سامسونگ اس 5 خریدم چند روزه متوجه شدم زمانی که صفحه خاموش میشه بعد از حدود دو دقیقه انتن کلا قطع میشه و زمانی که وشن میشه دوباره برمیگرده
بردم نمایندگی فلشش کرد ولی هنوز مشکل پابرجاست
به نظرتون مشکل سخت افزاریه؟
راه حلی برای این مشکل هست؟
ممنون
شما باید دنبال رام خاور میانه 5 بگردیدنقل قول:
سلام
من یه گوشی Htc desire616 دارم وقتی که توش رم هست بعد چند دقیقه داخل پشه رم مینویسه folder is empetyو باید دوباره ریستارت کنی گوشیو که اونم دوباره جند دقیقه کار میکنه دوباره پوشه خالی میشه
رم را فرمت کن ببین درست میشود؟ من یه سامسونگ داشتم اینطوری بود فرمت کردم درست شد.نقل قول:
نه درست نشد
گوشیو فلش کنید.یا رامتونو عوض کنید.نقل قول:
سلام دوستان.:n16:
من دیشب یه کد دادم به گوشیم و صبح وقتی بیدار شدم یادم رفته بود چه کدی دادم:n03:
کدش عددی هست (pin cod)
اطلاعاتمم خیــــــــلی واسم مهم هستن.
کسی هست که بتونه راهنمایی کنه که بتونم کد رو بشکنم؟؟
مدل گوشیم گلکسی اس 4 I9515 هست. و ورژن اندروید 4.4.2 هست.
وقتی هم به کامپیوتر وصلش میکنم اینجوریه
اگر گوشی روت باشه یا usb debbuging فعال باشه شاید بشه یه کاریش کرد ... ( اگر اشتباه نکنم در صورت نصب ریکاوری کاستوم هم شاید بشه یه کاری کرد )نقل قول:
میتوتی راحت با اکانت گوگلت ریستش کنی. وقتی چند بار اشتباه بزنی کد رو، چنتا گزینه میاد پایین صفحه. یکیش گفته Forgot Pin. اونو بزن بعدش هم باید به اکانتت وارد بشی تا بتونی ریستش کنی. البته اینا مشروط به اینه که قبلا اکانت وارد کرده باشی تو گوشیت.نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
فعاله. باید چکار کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشمنقل قول:
از دیشب هزار و صد تا کد زدم چیزی به عنوان فرگت پسوورد نمیاد یا هر گزینه دیگه :n03::n03::n03::n03:نقل قول:
دوستان اگه کسی بتونه کمکم کنه یه دنیا ممنونش میشم بخدا:n03::n03::n03::n03: