سلام
یکی از دوستان من یه تندر 90 ثبت نام کرد یک ماه قبل دعوتنامه اومد و که ما به التفاوت رو به حساب ریخت (کل قیمت شد 170800000 ریال ) ولی هنوز تحویل ندادند آیا مشمول نرخ حدید میشه یا نه ؟
Printable View
سلام
یکی از دوستان من یه تندر 90 ثبت نام کرد یک ماه قبل دعوتنامه اومد و که ما به التفاوت رو به حساب ریخت (کل قیمت شد 170800000 ریال ) ولی هنوز تحویل ندادند آیا مشمول نرخ حدید میشه یا نه ؟
بعیده بازم پول بگیرن ولی چون اخیرا خیلی کار این خودروسازا حساب و کتلب نداره راهش اینه که زنگ بزنید خود شرکت بپرسید.نقل قول:
اگر درعوتنامه برای شهریور ماه بوده یا قبل از 12 مهر 91 بوده مشمول قیمت های جدید نمیشهنقل قول:
سلام
L90E2 مو دو سه روز پیش تحویل گرفتم،دو تا سوال دارم
داخل کاپوتش یکم روغن پاشیده بود ولی خود موتور تمیز بود،موردی نداره؟
قبلا ماشین صفر که میگرفتم ابزارم داشت، پیچ گوشتیو آچار تختو......ولی این هیچ ابزاری نبود توش!!!!!؟
سلام. یه سوالی داشتبم. من از اون روز اول که این ماشینو گرفتیم با خوندن گیج روغنش مشکل داشتم چون مثلا ماشین قبلیمون روی گیجش یه قطره یزرگ به طور واضح بود و راحت میشد سطح روغن رو دید ولی این ال 90 وقتی گیج رو میکشی بیرون روغن روی سطحش پراکنده هستش (حدود 15 سانت) و درست یه جای مشخص قرار نمیگیره و اصلا قابل تشخیص نیست که تا کجا اومده بالا. میشه کمک کنید که چیکار کنم؟
یه سوال دیگه: این ماشین رو از وقتی گرفتیم هنوز کیلومترش به تعویض روغن نرسیده و روغن خود کارخونه هستش.من حس میکنم روغنش زیاده (گیج رو هم که درست نمیتونم بخونم) چون بنا به شواهدی به نظرم ماشین با اینکه درجه آبش از 4 تا خط بیشتر نمیره بالا ولی زیاد گرم میشه. مثلا امروز بعد از یه مدتی رانندگی کاپوت رو که زدم بالا دیدم که بخشی از جلو پنجره که داخل کاپوت پیچ شده از گرما منبسط شده و بر آمدگی پیدا کرده.یا مثلا وقتایی که با ماشین از بیرون میام خونه حس میکنم بیش از حد بوی قسمت های لاستیکی درون کاپوت در میاد. حالا ملاک گرم شدن بیش از حد موتور همون درجه آب هستش یا اینکه باید جور دیگه ای اینو تشخیص یدم؟
با تشکر
من درست نفهمیدم راجع به گیج روغن چی می گید. ولی این پراکندگی ممکنه به خاطر این باشه که ماشین رو حرکت دادید بعد روغنو چک کردید. موقعی که می خواید روغنو چک کنید باید ماشین مدتی خاموش و در یکجا مونده باشه. من که با گیج مشکلی نداشتم گیج روغن تا یک جایی روغنی است و اضح هم می باشد که تا کجا روغنی است یعنی اینکه از سرش تا جایی که روغن پره روغنی می شه و آخرین نقطه باید بین علامت نشون داده شده باشه. 4 خط برای هوایی که الان داریم (یعنی خنک است) یه نظرم زیاده توی تابستون مال ما 4 خط می شد الان حدود 2 خط است البته می گم که روزهایی که سرد تره.نقل قول:
بله گیج روغن موتور این ماشین متاسفانه یکی از نکات منفیش هست.چون رنگش زرده و پلاستیکی.در هر صورت نحوه خوندش اینجوریه : با یک دستمال، کاملا گیج را تمیز کن و داخل فرو کن و در بیار .ملاک سطح روغن اون قسمتی از گیج هست که دور تا دور گیج کاملا روغن پوشوندتش.اون قسمتهایی که کاملا روغن بهش نچسبده معلومه که در روغن غوطه ور نبوده و احتمالا هنگام داخل کردن یا در آوردن گیج در اثر برخورد به دیواره ها روغنی شده ولی بخشی از گیج که کاملا در روغن غوطه ور شده مشخص هست باید دقت کنی دورتادور گیج روغنی میشه.درضمن موتور تندر بر عکس ماشینهای دیگه (مثلا 206 )تبادل گرمایی از سمت کاپوتش بسیار کم هست یعنی کاپوت ماشین نباید زیاد داغ بشه .آمپرش هم به ندرت بیشتر از 4 خونه پر میشه و اغلب روی 4 خونه هست فنش هم بر عکس ماشینهای دیگه مدت زمان کوتاهی برای خنک کردن رادیات روشن میمونه و اغلب موارد سریع خاموش میشه.در هر صورت اگر روی روغن موتور خیلی شک داری ببر تعویض روغنی هم برات یه چک بکنه و هم کمی از روغنت رو ساکشن میکنه تا خیالت راحت بشه.5 دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه.نقل قول:
اون روغن مربوط میشه به روغن هیدرولیک فرمان و هیدرولیک ترمز!!نقل قول:
سلام
L90E2 مو دو سه روز پیش تحویل گرفتم،دو تا سوال دارم
داخل کاپوتش یکم روغن پاشیده بود ولی خود موتور تمیز بود،موردی نداره؟
قبلا ماشین صفر که میگرفتم ابزارم داشت، پیچ گوشتیو آچار تختو......ولی این هیچ ابزاری نبود توش!!!!!؟
در کارخانه زمان هواگیری این روغن درون قسمت هایی از محفظه موتور ریخته شده و اصلا جای نگرانی نیست
سلام
توی حرکت وقتی گاز میدم و دور موتور به 3000 میرسه یه صدای فیشششش ( صدایی شبیه خارج شدن هوا با فشار از موتور یا صدایی شبیه به صدای زنبوری اگزوز) به گوش میرسه ، ربطی هم به سرعت نداره چه دنده یک و چه دنده پنج این صدا میاد....
علت این صدا چیه ؟!
خبری از تندر اتومات نیست؟ تا آخر امسال به تولید انبوه میرسه
با این وضعیت به احتمال خیلی زیاد تولید نمی شه !!!نقل قول:
تو تولید مدل معمولی موندن حالا بیان اتوماتیک بزنن
دوست من تو تولید نموندن. بحث فقط سر بالا کشیدن قیمته.نقل قول:
اواخر امسال تندر نود اتومات تولید انبوه می شه
سلام دوستان ! ما ديروز ماشين رو با ١٥ روز تاخير تحويل گرفتيم :) براي آب بندي چكار كنم ؟؟؟
از لحاظ سرعت و دور موتور و ...
مرسي
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
مبارکه !نقل قول:
هیچی فقط زیاد فشار نیار ! دندها رو روی 3000 سعی کن عوض کنی ! سرعت و اینجور چیزا هم مشکل نداره !
مبارکهنقل قول:
برای اب بندی یه مطلب اینجا قرار دادم که بد نیست بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . مرسی دوستان . مثل این که جدیدا مد شده ابزار با ماشین نمیدن ! :31:
ولی در کل کیفیتش به نظرم پایین نیمده ! ( پارس خودرو ) مثلا باتریش خارجی بود ( آرم رنو هم روش هست ) ! :20:
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
سلام
من یه مشکلی با برف پاک کن ال 90 مون دارم. برف پاک کن سمت راننده یه چند جا رو خوب پاک نمی کنه بنا بر این وقتی کثیفه شیشه و با برف پاکن پاک می کنیم یه دو -سه تا حلال کثیف روی شیشه باقی می مونه 2- 3 باریم تیغه رو عوض کردیم ولی بعد چند روز باز همون آشه و همون کاسه. سمت شاگرد خیلی مشکل نداره. من یه چند وقت پبش تو ماشین یکی دیگه هم دیدم که این جوریه. مال شمام اینجوریه؟
اشکال از اختلاف انحنای شیشه با برف پاک کنه به نظرتون؟
کسی راه حلی داره؟
درسته دیگهنقل قول:
دفتر چه رو بخون
تا 1000 تای اول محدودیت دور موتور تا 3500 محدودیت سرعت نداری ولی با دور موتور 3500 عملا سرعت بیشتر ار 120 30 تا نمی شه
تا 3000 تا هم قدرت موتور ازاد نمی شه
سلام . دوستان چرا l90 توري برف پاك كن نداره ؟؟؟ براي همه همين طوره ؟؟؟
بله همشون ندارندنقل قول:
قیمتش 15تومنه
سلام مرسي . مگه E2LP كاملترين مدل نيست ؟ پس چرا نداره ؟ براي نصب بدنه ماشين رو سوراخ ميكنن؟نقل قول:
هیچ مدلیش نداره ! بدنه رو هم سوراخ نمیکنن ! تیغه برف پاک کن ها باز میشه خود طوری جا داره میرو تو جاش !
----------
یه سوال ! الان این ثبت نامیا که تو سایت ایرانخودرو گذاشته برای بهمن ! همون موقع 100 درصد تحویل میده !؟
فکر نمیکنم دقیقا همون زمان بدن به احتمال زیاد دیر کرد داره و اگه رنو روابطشو با ایران قطع کنه شاید اصلا ندن چون قطعه ندارننقل قول:
الان که ظرفیتش پر شده ولی شرایط فروش نقدیش خوب بود ,چون همیشه برای من حدالقل ثابت شده که تحویل نقدی ها به موقع وشاید با10 روز دیر کرد بیاد
ولی فروش ودیعه ای را خدا داند
من ef7 ودیعه ای ثبت نام کردم با 2 ماه دیر کرد اومد ,1قرون هم بابت دیر کرد بم ندادن
سلام . مرسي ! نيازي به دزد گير هست ؟ آخه شنيدم در صندوق راحت باز ميشه !
سنسور دنده عقب چطور ؟
نمد در موتور نيازه ؟ نمد صندوق چطور ؟
مرسي :D
سلامنقل قول:
بله اگه دزدگیر نصب کنید قطعا قابل اطمینان تره
برای درب صندوق هم میتونید قفل را با نمونه پیکانی عوض کنید چون مال خودش راحت باز میشه
به نظرم خرید قفل زاپاس هم خیلی خوبه برای ال90 و ضروریه ,قیمت زریادی هم نداره
خرید نمد ها هم بستگی به خودتون داره
میتونید نمد کاپوت را نصب کنید که در این صورت صدای موتور کمتر بیرون میاد
ولی از نظر نما و زیبایی به نظرم نمد های صندوق را نصب کن خیلی زیبا تر میشه
سنسور عقب هم برای ال90 جزء لوازم بسیار واجب و ضروریه البته بستگی به دست فرمون خودتون داره ولی نصبش با توجه به دید بد عقب خیلی خوبه
سلام مرسي . با توجه به سيستم برق L90 شما چه دزدگيري رو پيسنهاد ميديد ؟؟؟ سنسور چه ماركي ؟
ممنون :)))
سلام
يكي از دوستام به تازگي يه تندر 90 فول مدل 1390 داشت كه فروخت. يه سري لوازم روش بود كه كلا حدود يكسال هم كار كردشون هست. ميخواستم از دوستان سوال كنم كه اگراين لوازم رو من بخوام بردارم چند مي ارزن؟
1-لامپ زنون پروژكتور با حباب مخصوص و ... مارك فيليپس(از كجا متوجه بشم نسل يك هست يا دو؟)
2-لامپ سفيد يخي براي چراغهاي جلو و لامپ LED براي چراغهاي خطر
3-فول فلاپ گلگيرها.
4-گل پخش كن دو جفت
5-توري زير برف پاك كن
6-قاب روي كمكهاي جلو
7-لاستيك زير پائي كامل
8-لاستيك صندوق عقب
9-دور فرموني جنس مرغوب
10-پوست پوشش دهنده جهت اسپيكرهاي عقب
11-قفل فرمان دوكاره(فرموني / عصائي)
12-بادگيرهاي شيشه هاي درهاي جلو(كره اي)
13-نمد كاپوت و صندوق عقب
خودش رفته خ ملت قيمت آكبندشون رو گرفته حدود 380 تومن كلا.حالا من با توجه به يكسال كاركرد چقدر بدم بهش.
ممنون
سلام حسين جان.نقل قول:
اگر قفل پيكاني بزاريم تداخلي تو باز شدن در از روي دزدگير كه ايجاد نميكنه؟قفل بهتر و با كيفيت تري هم هست تو بازار؟
منظورت چیه ؟ یعنی بعد از آببندی این صدا از بین میره ؟!!!نقل قول:
نخیر هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط تنها موردی که داره اینکه یه کلید جدا از سویچ برای باز کردن درب صندوق دارید.نقل قول:
اگر با این مسءله هم مورد دارید میتونید صندوق بران هم براش نصب کنی که با این قفل جواب میده
قیمت صندوق پران20 تومن هست
همه مدلاش ایرانیه ولی جنسشون خوبه .مارک خاصی نداره
1- این مورد هیچ اطلاعی ازش ندارمنقل قول:
2-لامپ بستگی به مارک و led بستگی به تعدادشون داره
قیمتایی که میزارم برای نوش هست ,دیگه هر چی خودتون بردارید از طرف
3-16000
4-10000
5-7000
6-3000
7-21000
8-20000
9-15000
10-10000
11-15000
12-17000
13-نمد کاپوت:15000
نمد درب صندوق:13000
نمد انتهای صندوق عقب:16000
لامپ ها و زنون هم هر چی میخواد باشه بیشتر از 150 برای لامپها نده بازم بستگی به خودت داره
چند سوال داشتم
1- وضعیت گیربوکس در مقایسه با سمند و 405 چطوره ؟
2- هندلینگ و نرمی فرمان نسبت به سمند و 405 چطوره
3- تسلط به رانندگی. چون ال90 کمی بالاتره احساس میکنم تسلط بیشتری به جاده داشته باشه.
4- من فقط صندلی عقب تندر نشستم. ماشین بی صدا و نرمی بود اما صندلی هاش اگه اغراق کنم مثل نیمکت پارک هستش. میشه تعویضشون کرد؟
5- وضعیت ترمزگیری چطوره؟ مثلا با سمد و 405 هنگام پارک کردن ترمز زیرپا چوب میشه و این خیلی خطرناکه.
6- نمایشگر چه چیزهایی نشون میده؟ مصرف لحظه ای سوخت رو نشون میده؟
گزینه 1 رو که اصلا مقایسه نکن با 405 و سمند !
اصلا با سری پژو قابل مقایسه نیستنقل قول:
1- وضعیت گیربوکس در مقایسه با سمند و 405 چطوره ؟
به شخصه اکثر مواقع با انگشت اشاره دنده عوض می کنم
تندر و سمن از نظر هندلینگ در یک رده هستند البته 405 یک رده بلاتر قرار می گیرهنقل قول:
2- هندلینگ و نرمی فرمان نسبت به سمند و 405 چطوره
نرمی فرمون این سه خودرو تقریبا مثل هم هست البته ایراد تندر از جانب لاستیک های ایرانی هست که باید همون زمان خرید با یک نموه خارجی با کیفیت ترجیحا در اندازه 205 تعویض بشه
دید جلو متوسط هست و دید عقب هم چندان تعریفی نداره اما دید جانبی خودرو فوق العاده هست و خوراک لایی کشیدننقل قول:
3- تسلط به رانندگی. چون ال90 کمی بالاتره احساس میکنم تسلط بیشتری به جاده داشته باشه.
در مورد صندلی نظری ندارمنقل قول:
4- من فقط صندلی عقب تندر نشستم. ماشین بی صدا و نرمی بود اما صندلی هاش اگه اغراق کنم مثل نیمکت پارک هستش. میشه تعویضشون کرد؟
ترمز گیریش عالی هست حتی با لاستیک های بی کیفیت وطنینقل قول:
5- وضعیت ترمزگیری چطوره؟ مثلا با سمد و 405 هنگام پارک کردن ترمز زیرپا چوب میشه و این خیلی خطرناکه.
به جرعت می گم حتی برخی موارد از ترمز 206 تیپ 5 هم بهتر عمل می کنه
مصرف لحظه ای ، متوسط ، حداکثر مسافت قابل حرکت با میزان سوخت در باک و میزان سوخت باقیمانده در باک و یکسری پارامتر های دیگهنقل قول:
6- نمایشگر چه چیزهایی نشون میده؟ مصرف لحظه ای سوخت رو نشون میده؟
در مورد گزینه ی 1 و 5 اصلا با 405 و سمند قابل قیاس نیست و کاملا برتری داره.نقل قول:
سلام
دوستان این که تو پیش فروش تندر 90 نوشته ( شرايط متمم پيش فروش قطعي آبان 91 ) یعنی چه ؟ آخر چند در میاد؟
کسی نظری نداشت؟نقل قول:
من خودم هر دو رو داشتم توی هندلینگ سمند کاملا بر 405 برتری دارهنقل قول:
حتی با سرعت 180 توی پیچ با لاستیک بارز شرکتی هم اصلا احساس نا امن بودن نداره
این موردی که شما میگی از نظر علمی درست نیست!!نقل قول:
من خودم هر دو رو داشتم توی هندلینگ سمند کاملا بر 405 برتری داره
حتی با سرعت 180 توی پیچ با لاستیک بارز شرکتی هم اصلا احساس نا امن بودن نداره
من با دلیل شما را قانع می کنم!
پارامتری که با آن هندلیگ یک خودرو چرا چک می کنند خودش متشکل از چند پارامتر هست که مهمترینش قابلیت تحمل شتاب G در یک مسیر مدور هست بدین صورت که که خودرو در یک دایره با شعاع استاندارد شروع به حر کت می کنه و به تدریج سرعت خودرو افزایش پیدا می کنه و آستانه عدم کنترل و چسبندگی خودرو در این آزمایش که همون شتاب G هست را به عنوان یکی از مهمترین پارامترهای هندلینگ یک خودرو در نظر می گیرند!!
البته یکسری پارامترهای دیگه را هم در نظر می گیرند مثل انتقال اطلاعات فرمان ، نرمی و کوبش اتاق خودرو و ....که تاثیر چندانی ندارند
پس زمانی که شما مثلا با سمند 180 تا از سر پیچ حرکت می کنی و احساس نا امنی نداری ممکن هست که خودرو به شدت تحت تنش قرار بگیره و حتی احتمال عدم کنترل هم وجود داشته باشه ولی شما از این موارد اصلا مطلع نخواهید شد! و چه بسا احتمال واژگونی هم وجود خواهد داشت
قطعا سمند در آزمایش شتاب G با توجه به وزن بیشتر و نقطه ثقل بالاتر عملکرد ضعیفتری نسبت به 405 خواهد داشت این کاملا مسلم هست اما اینکه شما در یک شرایط خاص احساس امنیت می کنید این یک حس کاذب هست
عکس همین قضیه در مورد تندر هم برقرار هست چون به علت جایگاه خاص قرارگیری راننده در زمان پیچیدن کاملا یک حس عدم امنیت کاذب ایجاد می کنه که واقعی و طبیعی نیست
من قبلا یک جا تست شتاب G تندر و یک جای دیگه هم 405 را دیدم که 405 در این تست عملکرد به نسبت بهتری داشت البته جایی این تست را برای سمند ندیدم!!!