نقل قول:
توي سفرم من تا مدتي پي سي دم دستم نيست. با برنامه es file explorer ميتوني دل و روده گوشي رو ببيني و کپي کني
نقل قول:
توي سفرم من تا مدتي پي سي دم دستم نيست. با برنامه es file explorer ميتوني دل و روده گوشي رو ببيني و کپي کني
نقل قول:
منم اين مشکل رو به نوعي داشتم. با Firefox که ميرفتم وبگردي بعد از يه هنگ کوچولو gprs قطع ميشد. فايرفاکس رو remove کردم به جاش opera mobile نصب کردم درست شد. شما هم امتحان کن. بعد از remove کردن Firefox بايد يه بار reboot کني
سلام دوست عزیز، دستت درد نکنه، فقط چرا 2تا لینک گذاشتی؟چه فرقی باهم دارند. در ضمن روش نصبشم توضیح میدید؟
راستی پچ فارسیشم لطف میکنی لینکشو بذاری
دوست عزیز این رامو نصب کردم خیلی خوبه، میشه لینکی از پچ فارسیشو بدی که مشکل فارسیمم برطرف بشه.نقل قول:
یکی لینک صفحه اصلی توی XDA هستش که هردو لینک و روش نصب برای Full SBF و Recovery توش هست که بهتره از ریکاوری استفاده کنید تا هم روت داشته باشین و هم قابلیت Downgrade.نقل قول:
نقل قول:
آدرس XDA برای پچ فارسی و دستورالعملش:
لینک پچ:کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162878
کد:http://www.4shared.com/file/nrfYA0w8/persianizer-Arabizer_for_Defy_.html
بچه ها الان کسی پایین ترین قیمت این گوشی رو داره؟؟
380 الی 400 طبقه ششم علاالدیننقل قول:
[QUOTE=fire159;6501989]چجوری میشه کالیبره کرد؟؟نقل قول:
منظور از کالیبره چیه ؟ به چه دردی می خوره؟
:11:
دوست عزیز دستت درد نکنه فوق العادست، واقعا ممنونم، کلی کارم راه افتادنقل قول:
از خود برنامه رام رسمی 2.2 استفاده میکنم. بعضی از دوستان گفتند بخاطر رام هست اما اینطور نیست چون بقیه بچه هایی که رام 2.2 دارند اکی هست. گوشی من هم تا اونجا که یادمه اکی بود احتمالا بخاطر نصب یک برنامه جانبی اینطور شده و حالا دست ما رو گذاشته تو حنا :((((نقل قول:
کلی برنامه نصب کردم واقعا کار سختیه و وقتش رو ندارم! باید یک راهی باشه بالاخره که درست شه .........
لینک بدون شیلتر برای دانلود سیانوژن 1.5
فقط یه سوال: من الان سیانوژن 1 رو دارم روی گوشیم. دیگه نیاز نیست که 2.2 فلش بزنم بعد وایپ و اینا رو انجام بدم و بعد ازن رو نصب کنم؟ یا باید همه مراحل نصب رام که قبلا توضیح دادن دوستان رو انجام بدم؟ یعنی میشه فایل زیپ رو اجرا کرد و برد به 2.3.5کد:http://hotfile.com/dl/128776716/f4af71a/cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed.zip.html?lang=en
-----------
اومدم 2.2 فلش زدم که مثل v1.0 سیانوژن این v1.5 رو هم نصب کنم. هنوز روی آرم موتو بلور گیر میکنه بعد از 3 بار فلش زدن و pass.. نمیده
میگه که گوشی رو دستی روشن کنید. نه خواموش میشه نه روشن همینطوری روی آرم موتوبلور گیر کرده. باطری هم بکشم و بذارم جاش از همین آرم خودش روشن میشه مگر اینکه باطری رو 10-15 دقیقه بیرون نگه داشته باشم. یه کمکی کنین تا دعاتون کنم :41:
----------
خود به خود درست شد :8:
آقا من این کار رو کردم.مولتی تاچ که نشد هیچ، تاچ گوشی هم به نظر یکم کند عکس العمل نشون میده! چطوری به حالت اولیه برگردم؟نقل قول:
به جای 5 ، اینجا 1 بنویس و ریستارت کن:نقل قول:
su
setprop persist.sys.multitouch 5
دوستان من قصد خرید این گوشی رو دارم بنظرتون ارزش رو را داره؟ مثلا در قیاس با x10?
دوستان کسی سیانوژن ورژن 1.5 رو فلش زده؟
نظر شخصی:
کیفیت فیلمبرداری خیلی بهتر شده و لگ نداری. فلش دوربین رو هم برای فیلمبرداری میتونین داشته باشین. کلا امکانات دوربین عالی شده. از نظر سرعت زیاد تفاوتی نکرده با v1 در حالی که در کمال تعجب وقتی بنچ مارک گرفتم با v1 امتیاز 2269 گرفته بودم ولی با v1.5 امتیاز 2233 گرفت. توی مشخصات 2.3.4 cpu از 300 تا 800 رو نشون میداد ولی توی 2.3.5 عدد 300 تا 1000 رو نشون میده که به معنی اورکلاک هست.
وای فای گوشی رو هم که توی xda نوشته شده بعضی ها اعلام کردن مشکل دارن باهاش، واسه من که مشکلی نداشت و به راحتی قبل کانکت شد.
gprs ایرانسل رو نمیتونم روش راه بندازم که البته بعد از تماس با پشتیبانی ایراسل، مشکلات شبکه رو اعلام کردن و اینکه به زودی بر طرف میشه
دیفای از هر لحاظ به ایکس10 برتری داره .نقل قول:
آقا ما صبر کنیم ، دیفای پلاس کی میاد ؟؟نقل قول:
آقا هادی به نظرت به جز دیفای ، چه گوشی ارزش خریدن تا این قیمتو داره ؟؟
دوستان کسی دیفای پلاس سراغ نداره کجا آوردن ! برای داداشم میخوام ؟!
یکم صبر کنی ضرر نداره . پلاس ممکنه وارد بشه . البته همین دیفای معمولی هم کمی از اون نداره . به نظرم همینو بخری و یک رام خوب بریزی روش عالی میشه .نقل قول:
تو این رنج قیمت فقط ال جی بلک رو میتونم بهت پیشنهاد بدم که روی کاغذ گوشی خوبیه . ولی دیفای جواب خودشو پس داده . باطریش تو آندرویدها خیلی خوبه کیفیتی که داره محشره . محکم و قابل اطمینان .
دوستان من فردا میخوام این گوشیو بگیرم
1- نظر دوستان راجع بهش چیه ؟ منظورم اینه مشکل لمس و هنگ این چیزا نداره ؟
2- کار کردن باهاش راحته سرعت و ...
به سلامتینقل قول:
گوشی خوبیه تاچش خیلی قویه خیلی خوش دسته تو حالت عادیم هنگ نمیکنه مگه نرم افزاری چیزی نصب کنی که مشکل داشته باشه یا از مموری بی کیفیت استفاده کنی در کل سرعش خوبه کار کردن باهاشم لذت بخشه
شك نكن عاليه...فقط تا گرفتي دنبال فلش زدن نباش و مدتي باهاش سر كن تا به چم و خمش آشنا بشي....هواست باشه با رام 2.2 بگيري و لوازم و رم فابريك روش باشه و پولي بابت نصب هيچ نرم افزاري ندي...نقل قول:
فعلا پشیمون شدم از خرید به دلیل آمدن Defy plus
ورژن 2.3 + 1 گیگ سی پی یو
تنها جایی که الان وارد میکنه سایت ایران دلیور هست . یکم قیمتش الان بالاست و خرید همین دیفای 1 بهترهنقل قول:
علائدین واسه سونی و نوکیا دکه داره می تونیم گوشی رو تو دستمون بگیریم.
واسه این گوشی جایی تو تهران می شناسین که بتونم تستش کنم؟
فرق defy با defy plus تو 2.3 بودن ورژن و سی پی یو 1 هست دیگه درسته ؟
باطری دیفای پلاس 1700 میلی امپر هستنقل قول:
جهنم. ما که اینهمه صبر کردیم. یکم دیگه هم روش.
دیفای پلاسو میگیرم.
اکثر کسایی که این گوشیو دارن ، راضی هستن. حالا اگه گوشی ارتقاء هم داده بشه که دیگه حرف توش نیست.:8:
سلام من روی گوشیم رام سیانوژن رو داشتم بعد خواستم که رام اصلی2.2 رو روی اون نصب کنم
از برنامه RSD lite استفاده کردم
بعد توی قسمتی که گوشی ری بوت میشه میگه گوشی رو به صورت دستی بالا بیارین و توی قسمت که مینویسه اندوروید گیر میکنه
لطفا کمک کنید
ممنون
متاسفانه فکر نکنم جایی باشه :13:نقل قول:
موتو ایران نمایندگی نداره . و همین ها هم که میاد با کلی بدبختی میرسه دستمون .
جدییدترین ورژن برنامه rsd lite رو بگیر که به این مشکلات نخوری . موتورولا یو اس بی درایور هم همینطور .نقل قول:
قبل نصب رام هم فول وایپ کن .
RSD Lite 5.4.4 Released
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدترین ورژن موتورولا یو اس بی درایور رو هم از اینجا بگیرید :
Motorola 5.2.0 Driver with MotoHelper 2.0.51
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تفاوت Defy با Defy plus تو باتری و پردازنده و ورژن هست ؟
آیا امکانش هست که Defy بعدها به 2.3 آپدیت بشه ؟
دستت درد نکنه
از تویه ریکاوری مد wip کردم کارم رو راه انداخت
ممنون
دوستان گرامی
الان از گوشی شاپ سفارش دادم ولی میگن مشکی لنز سبز - قرمز لنز قرمز دارن
امکان داره برای لنز سبز هم اپگرید 2.3 بیاد ؟
اگر بود تا حالا اومده بود...نقل قول:
قرمز بگير كيفيت دوربين بهتره و اچ دي فيلمبرداري ميكنه...
سلام
یه بار اینو پرسیدم کسی جواب نداد
شما هم شده وقتی موقع صحبت کردن به پشت گوشی فشار بیاد (مثلاً روی شونتون بذارین صحبت کنید) یه صدای ویز بیاد روی مکالمه؟
پس فردا صبح گوشی میرسه دستم خودم برات تست میکنم عزیز..:46:نقل قول:
ظاهراً بعضی ها این مشکل رو دارن، احتمالاً باید در یه مقداری انحراف داشته باشه.
دلیل اصلیش این که گوشی کاملاً آب بندی شده و هوا توش گیر میکنه وقتی پشت گوشی فشرده می شه، فشار روی میکروفون تاثیر می ذاره. در USB رو که باز گذاشتم این مشکل دیگه ظاهر نشد.
الان بین باتری و در پشتش دو لایه کاغذ گذاشتم فعلاً مشکل خودشو نشون نداده.
سلام
من رام 2.3.3 رو روی گوشیم نصب کردم چه جوری میشه فارسیش کرد ؟
ممنون