دقیقا !!! چرا واقعا ؟! :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دقیقا !!! چرا واقعا ؟! :دینقل قول:
نقل قول:
پسر ...... :13:
راهنمایی کن نه .....:9:
دوستان لطفا راهنماییم کنین من سرعت دانلود دی اس الم 70 تا 130 اگه یه مگه صبانت بگیرم سرعتش بالاتره؟
ایا صبانت حجمو ادمو کش نمیره؟مثه شرکت قبلیه من
ایا شرکتی هست سرعتش بهتر از صبانت باشه بالاتر باشه سرعت دانلود روزانش؟
اخه کسایی که اینجا صبا دارن میگن صبا نگیر کسایی که شاتل دارن میگن شاتل نگیر کسایی که پارس انلاین دارن میگن نگیر شرکت قبلیه خودمم عصر انلاین دزد هست به همتون میگم ازش نگیرین داتک هم که دزد تک هست پس وضعیت اینترنته تو ایران که خرابه
به نظرکسایی که از صبا راضی نیستن چه شرکتی بهتره؟
صبا بگیر.نقل قول:
صبا بگیر.
صبا بگیر.
صبا بگیر.
نگاه کن دوست من همشون دزدن بهتره از شرکت هایی که تازه تاسیس هستن بگیریم چون برای جلب مشتری اولش سرویس خوب ارائه میدم مثلا همین شرکتی که من میگیرم که نمایندگی صبا هست اولش که میگرفتم حجم 6 گیگ 128 رو سه ماه میگرفتیم 2 گیگ هم هدیه میداد دانلود شبانشم از 2 شروع میشد که حالا کرده 3 تقریبا پارسال بود اما حالا نگاه کن ...نقل قول:
[HTML]http://www.emperatoor.net/adsl_more_price.php[/HTML]
نگفتی که ساکن کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی من به هر حال راضیم چون به هر حال هرچقدر هم که بد یاشه سریعترین اینترنتی رو که تا به حالا داشتم صبا داده و هیچ جا ندیدم که با 128 دانلود 1.8 مگ بدن
حتی پارس هم نمیده
من تهرانم عزیز تهرانپارسنقل قول:
برو بکس تهرانپارسی سلام ... ماهم تهرانپارسیمنقل قول:
من 512 دارم ، اما اونطوری که جناب fanoostalaei دارن نمیشنه نمیدونم چرا ....؟
آقای fanoostalaei لطفا نام شرکتی که سرویس رو گرفتی میزاری ... راستی بازه شما 512 الی چند مگ هست ؟
من فکر کنم که با یک مگ حدود 350 کیلو دانلود بده!!!!!!!!!!!!!
تو تبریز که دوست من یک مگ صبا داره دانلودش روی 400 کیلو هست:31:
:31::31::31::31:
تهران رو نمیدونم
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
یعنی چی نام شرکت_نماینده صبا تو تبریز رو میگی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بازه رو هم نمیدونم ___ من 128 سه ماهه صبارو با 5 گیگ ترافیک 27 تومن خریدم
نه از خود فابریکش نگرفتم ____ از نمایندگیش که اسمش هم هست شرکت ایده پرداز(اینم لینکش)نقل قول:
تو لیست سرویس ها سه ماهه 128 رو با 5 گیگ زده(در ضمن ازشون پرسیدم که چرا تو مشهد شبانه صبا شده از ساعت 2 تا 7 ؟؟؟ تو جواب گفت که به زودی تو تبریز هم از ساعت 2 شروع خواهد شد)کد:http://www.adsltabriz.com/
سلام شرمنده یه سوال تکراری :: :
صبانت تهران !
128=سرعت دانلود؟
512=سرعت دانلود؟
1مگ= سرعت دانلود ؟
شما تو کدوم منطقه مخابراتی هستی؟نقل قول:
برو بکس تهرانپارسی سلام ... ماهم تهرانپارسیم
من 512 دارم ، اما اونطوری که جناب fanoostalaei دارن نمیشنه نمیدونم چرا ....؟
آقای fanoostalaei لطفا نام شرکتی که سرویس رو گرفتی میزاری ... راستی بازه شما 512 الی چند مگ هست ؟
دوستان کمک کنید دیگه.100 نفر این سوالو پرسیدن.نقل قول:
من 128 دارم سرعتم بین 50-70 هست.ولی برای بعضیها(به ندرت )سرعت بیبن 120 تا 300 هم بوده.
تا اونجایی هم که شنیدیم 1مگ سرعتش بین 220 تا 350 هست.512 هم اطلاعی ندارم
اوا......:18:نقل قول:
چرا انقدر زیاد؟؟؟؟؟
من 128 سه ماه 5gig رو 17 تومن گرفتم که
کو کجاش ادرس سایتشو میدینقل قول:
در ضمن سرعت 128 شمت مگه چقدره(مثل منه؟؟؟؟؟؟)
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
ببین دوست عزیز من دقیقا سرعت این سرویسها رو تو تبریز میدونم(البته اینا که نوشتم حداقل هستن یعنی ممکنه از این سرعت ها هم بالاتر باشه)نقل قول:
128=230
512=300
1مگ=400
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
با من بودیدنقل قول:
اگه با من هستید من منطقه مخابراتی (شهریار ) هستم
شما تو کدام منطقه مخابرات هستینقل قول:
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
خیر با جناب boy_kochakنقل قول:
با من بودید
اگه با من هستید من منطقه مخابراتی (شهریار ) هستم
نه.سرعت من عمرا به شما نمیرسه.فوقش 70-80نقل قول:
نقل قول:
حمکت شعار البته اگر اشتباه نکنم .
اینم خدمت دوست عزیز kane32
مشخصات دیگم هم :
خط 512 : اینم پنگش روزانه
شبانه پینگش :
شرکتی هم که خدمات میگیرم امپراطور هست نمایندگی صبانت هست .
قیمتاش گرونه و خدماتش هم کمه میخوام عوض کنم .
سه ماه 512 رو 43500 تومان ترافیک 6 گیگ
من امپراطورم.ولی انقدر داغون نیست.من ماله هیچ کسو ندیده بودم اینطوری باشه.نقل قول:
صبانت از هر نظر عالیه، سرعت 240 پسرعموم داشت،
لطفا یک ping از خودتون بزارید ..... برای شما هم 512 هست .... برا من که افتضاحه .نقل قول:
اگه تونستی از شبانت هم بزار .نقل قول:
شبانه هم همینه.تازه من میخواستم زنگ زنم داد و بی داد کنم چرا سرعتم کمه.اکثرا یا مثل منن با بهتر از مننقل قول:
سلام
دوستان سایتی که میزان شارژ رو نشون میده باز نمیشه راهی دیگه هست بفهمم چقدر شارژ دارم ؟
سلام دوستان.
آقا ما شاید خونمونو بخوایم عوض کنیم ولی تو منطقه ی خودمون ینی فک کنم مرکز مخابراطی جایی که میریم با الان یکی باشه..
بخوام انتقال بدم باید چه کنم؟
سلامنقل قول:
اگر در همان محله و مرکز مخابراتی جا به جا میشوید بهتره که خط تلفن فعلی خودتان را نیز با مراجعه به مخابرات تقاضای انتقالی بدهید به مکان جدید و در این صورت adsl شما نیز روی خط تلفن شما به مکان جدید منتقل می گردد.
فقط تا وقتی که ADSL دارید به هیچ وجه خط خودتان را تغییر نام نزنید و خط را به اسم کسی دیگر نکنید چون مخابرات سریعا سرویس adsl روی خط را جمع آوری میکند.
شبانه صبا واس سرعت 128 چقدره ؟؟ . روزانه اش چطوره
کدوم نمایندگیش بهتره و خدمات بهتری میده. هزینهرانژه خطم می گیره صبا ؟؟ یا صرفا فقط سروبسه . یه امار بدین ممنون
برای شما هم دیشب قطع بود؟
220 تا 350 ؟ نه بابا این خبرا نیستنقل قول:
من یک مگ داشتم ، سرعتش به زور به 70 و 80 میرسید
الانم که 512 دارم سرعتم همونه !! فقط عقلم بیشتر رسیده که پول الکی ندم به اینا !
از صبح سرعت افتضاح شده پینگ به شدت بالاست یه صفحه به زور باز میشه :41:
دوستان دیشب برای شما شبانه 4 ساعت کامل کانکت بود؟؟؟؟(تهران ) مثل این که بعد از 1 ساعت قطع شده
---------
راستی صبا یکم انگار تعرفه هاشو گرونتر کرده درسته قبلا 3 ماه 39200 بود الان شده 39600 6 ماه 7715 بود الان شده 77900 چرا اینطور کرده؟!
نقل قول:
قیمت های سرویس های صبانت 3 سال است که هیچ تغییری نداشته بلکه مالیات بر ارزش افزوده مخابرات امسال یک درصد افزایش داشته است.
پارسال مالیات بر ارزش افزوده مخابرات 3% بود و امسال 4% شده است
اگر اینطوریه 128 بگیر دیگه.الان من 128با 60-70 دانلود میکنم.تازه اون موقع عقلتم بیشتر رسیده:31:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی صبانت
احتراما به استحضار میرساند به مناسبت گرامیداشت هفته معلم سرویس هدیه ای برای کاربران عزیز در نظر گرفته شده که به شرح ذیل ارائه میگردد:
1- در صورت خرید یا تمدید سرویس های سه ماهه 1 گیگ حجم رایگان به مشترک مربوطه تعلق می گیرد.
2- در صورت خرید یا تمدید سرویس های شش ماهه 2 گیگ حجم رایگان به مشترک مربوطه تعلق می گیرد.
3- در صورت خرید یا تمدید سرویس های یکساله 4 گیگ حجم رایگان به مشترک مربوطه تعلق می گیرد.
در ضمن سرویس های فوق از 12/2/90 تا پایان وقت اداری 31/2/90 فعال می باشد.
برای من دیشب حداکثر سرعت بودنقل قول:
در واقع عالیترین سرعت عمرم بود:31::31:
تبریــک! یعنی درواقع 400KB/s+ سرعت دانلودتون بوده...
سرعتتون خوب بوده
البته بدون وی پی ان دانلود همون 1.8 مگ بود
ولی وقتی وی پی ان رو وصل کردم دانلود تا 3.6 هم رفت بالا
نمیدونم چش شده بود(ولی هر چیش همکه شده بود به نفع من بود)
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این چند روز میخواستم شارژ کنم یعنی اگه الان شارژ 9 ماه کنم که 18 گیگ می شه خودشون واسم 20 گیگ شارژ میکنن یا باید بهشون زنگ بزنم بگم؟
جون الان سایت رسم sabanet.ir رو نگاه کردم هیچ خبری از این متنی که شما نوشتی نیست!