dw1501 و dw1520 و ... همه رو امتحان کردم بازم نمیشه.
Printable View
dw1501 و dw1520 و ... همه رو امتحان کردم بازم نمیشه.
مرســـــی از دوستان بابت جوابشون ! ! !
باید ببخشید دیشب اعصابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خفن خورد بود :20::11: العان همه چی آرومه :31:
سلام
دوستان یه سوالی داشتم از خدمتتون
اینکه یکی از دوستان رفته یه ایسوز گرفته سری k games ولی مدل دقیقش یادم نیست گرفته حدود 750000 هزار تومن با این کانفیگ
cpu:pentiom /cores:2/speed of core:2.6
G card:gforce m350 1G dedicated
HDD:320 G
Ram : 2 G DDR3
حالا خواستم ببینم این سیستم برا بازی بهتره یا سیستم من چون یه نفر دیگه میخواد بگیره الان مونده کدومشو بگیره چون هیچکدوم تو بازی کم نمیارن ازم پرسید منم فعلا" جواب ندادم تا شما بگید
کانفیگ من ci3
ممنون
منتظرم
سلام دوباره به همه دوستان، خدمتتون عرض کنم که دیشب دوباره ویندوز 7 ریختم ، بعد از کلی مشکل سر نصب کارت گرافیک با کما تعجب دیدم که کارت گرافیکم 550 شناخته شد در حالی که من درایور ATI 5470 رو به خاطر نصب نشدن درایور 4650 که خوده زیگورات بهم داده بود نصب کردم!!!!!!!نقل قول:
واقعا عجیبه!!
البته قبل از نصب درایور خود ویندوز 4650 میشناختش منتها چون درایورش نصب نمیشد تا تنظیمات کارت گرافیک بیاد، من اینکارو کردم
حالا نظر شما چیه ؟
به نظرتون کارت گرافیکم درست نصب شده؟؟
سلام
چند سوال :
1- من بازی کال اف دیوتی بلاک اوپس رو نصب کردم که تو مرحله یک اوایلش تصویر کند می شد و الان هم تو مرحله ششم بازی تا حالا چند بار بازی قفل کرده و فقط صفحه سیاه نشون میده و همچنین بازی نید فور اسپید پرو استریت و هات پورشیت رو نمیتونم بازی کنم بالا نمیاد البته کال اف دیوتی نسخه قبل از بلک اوپس و نید فور اسپید شیفت رو با 32 بیت بازی کردم مشکلی نداشتم ولی الان ویندوز 64 بیت هست ممکنه از ویندوز باشه
2- مشخصات لپ تاپ من :
cor i 5 - 2.53
hard 500
ram4
گرافیک تو دیوایس منیجر 550v هست ولی تو سرویس تک دل و برنامه ساپورت سنتر 5650 میزنه مشکل از کجاست و کدومش رو باید حساب کرد
سلام بهنام جاننقل قول:
ببین داداشی وقتی شما درایور رو نصب میکنی یا درایور عمومیه یا تخصصی اگه عمومی باشه مثل همین درایور گرافیکی شاید چند تا از باین هاش تخصصی برای یه مدل خاصه ولی بقیه فایلهاش عمومه و باید درست سخت افزار های هم رده خودشو بشناسه
به نطر من اگه بعد از نصب درایور 550 شناختتش باید همون باشه چون ویندوز زیاد توی تشخیص سخت افزار عمل نمیکنه
این به ذهن من رسید ولی دوستان تخصصی تر جواب بدن
راستی به این هم جواب بدید
نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
ممنون
منتظرم
سلام. با توجه به صحبت های دوستان عزیز به این نتیجه رسیدم که این شرکت زیگورات تو لپ تاپ ها دست میبره.
جواب کسی رو هم که نمیدن و فقط آدم رو خط به خط پاس میدن و در نهایت هیچ.
کاش یکی بود جواب اینارو میداد.
دوست عزیز با تشکر از شما ، چیزی که من متوجه شدم کارت گرافیک 5010 پدر مادر دار نیست. هرچی هم بگی امکانش هست.نقل قول:
الله اعلم.
سلام
من هم امروز بالاخره 5010 خریدم
core i5 cpu 2.6 480M
گرافیک 5650 که 128 بیت هست.
هارد 500
4 گیگ رم 1066
اگر بدون هیچ گارانتی میخواستم 790 تومان قیمت داشتم.(اکثر توصیه میکردند هیچ کدوم از گارانتی ها به درد نمیخوره ولی حالا یه پولی بدی گارانتی بالاخره دست آدم به یه جایی بند هست بره داد و بیداد کنه)
با گارانتی زیگورات 870 که من با گرافیک 5470 پیدا نکردم.
رفتم روی گارانتی امرتات که میشد 840 تومان ولی با cpu 2.6 گرفتم که 10 هزار تومان با cpu 2.5 تفاوت داره.
کلا شد 850 تومان.
نقل قول:
مبارک باشه دوست عزیز.
با سلام من 5010 دارم و خودش تموم بازيهارو اتوماتيك فول اسكرين ميكنه حتي اگه فيت تو اسكرين نداشته باشه بازينقل قول:
گارانتي زيگورات هست
ممنون آقا سینا
1 سوال دارم.
من دارم تمام دریور ها رو دانلود میکنم.
توی قسمت network کدوم یکی از درایور ها مهم هست؟
نقل قول:
همشون که مهمن.من خودم همرو دانلود و نصب کردم ولی مهم ترینشون اینان:
Wireless 365 Bluetooth-R273948
و
Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card-R258276
مشکل از درایو هست باید درایور مربوط به خودش رو دانلود کنینقل قول:
نوشته شده توسط rasaaam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من وقتی روی لبتاپم بازی قدیمی مثل کربن و ماست وانتد که نصب میکنم توی رزولیشنهاش 768*1336 نداره!!! اما برای دوستم که ایسوز گرفته بازی اتوماتیک رزولیشنش با رزولیشن مانیتور ست میشه!!! اشکال از کجاست؟؟؟
ممنون
منتظرم
ممنون ولی مثل اینکه من درست توضیح ندادم / بازیها همشون فول اسکرین اجرا میشن ولی بعضی از بازی قدیمی ها که اونا هم فول اسکرین اجرا میشن رزولیشن 768*1366 رو ندارن ولی ایسوز دوست من دارهنقل قول:
جوابت پست بالا هستنقل قول:
عزیز اگه چنین چیزی که شما می گین و جود هم داشته باشه ، این غیر عادی بودن ایسوس رو می رسونه نه دل رو.نقل قول:
چون باید خود بازی چنین رزولیشنیو ساپرت کنه دیگه نه اینکه لپ تاپ خودش بسازه.احتمال داره اینجوری کیفیت پایین بیاد.
شما اگه بازی رو نصب کردید که تو تنظیماتش رزولیشن 768*1366 رو داشته باشه و 5010 بازی رو بصورت صفحه ی کامل نشون نده اونوقت مشکل از لپ تاپه.
نباید انتظارای غیر عادی داشته باشین از دستگاهتون.
البته درست بیان نکردید،یعنی تو تنظیمات بازی واسه ایسوس چنین رزولیشنیو داره ؟ یا اینکه ایسوس اوتوماتیک خودش فول اسکرین می کنه؟
اگه مورد اول باشه که همونطورم دوستمون گفتن مشکل از درایوره لپ تاپتونه.
نقل قول:
مبارکه.
خوب شد با گارانتی زیگورات نگرفتی چون فایده نداره.
سلام دوستان...من امروز متوجه چیزی شدم که اذیتم میکنه...وقتی رو یه عکس زوم میکنم تصویر به صورت مربع مربع در میاد...کارت گرافیکم نصبه...مدلش 550v هست...یه تیکه از زوم رو هم نشون دادم تا بهتر متوجه منظورم شین...میخوام بدونم آیا واسه شما هم همینطوره؟!!! لپ تاپم اینه 5010_ci5 2.53_4G ddr3
ضمنن عکس مربوط به چشم همون کوالای ویندوز سون ه....my picture/koala
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این چه وضعشه آخه؟ هرچی پیام میدم اول میگه مدیریت باید چک کنه و تایید کنه تا نمایش داده بشه...تا کی آخه؟!!!! حال آدمو میگیرین بعد میگین فعالیت کن؟ آخه اینجوری؟ وقتی که پستم چند صفحه قبل به نمایش در اومد و هیشکی ندید؟
مدیریت محترم تا کی باید منتظر بمونم که تایید بفرمایید؟!!! میشه لا اقل روشن بفرمایید؟:41:
معلوم نیست چه جوری میشه با مدیریت و همکاران محترمشون حرف زد...نوشتین بعد از مدتی محدودیت برداشته میشه...مدت 99 ساله؟!!! خیلی شورش کردین دیگه...میخواین بخاطر انتقاد و حرفام اخراج یا منع فعالیتم کنین؟ بسم ا...
دوست من ، این کاملا طبیعیه چون تصویر بزرگتر از اندازه طبیعی شده بنا بر این شطرنجی میشهنقل قول:
سایز تصویر مورد نظر 1024x768 هست:46: و حتی اگه بعنوان پس ضمینه انتخابش کنی مشاهده میکنی که روی صفحه یمقدار شطرنجی نشون داده میشه چون سایز صفحه این لپ تاپ 1366X768 هست
sheytoon001 ممنون از پاسخت ولی...نقل قول:
اگه با کامپیوتر دسکتاپ زوم رو همین عکس رو انجام بدی میبینی که تصویر یه جورایی مات میشه نه شطرنجی!
اونجاست که میتونیم بگیم دلیل مات بودنش کیفیت خود تصویره که 1024*768 هست.رزولیشن تصویر سر جاش ولی وقت زوم کردن باید تصویر مات بشه نه شطرنجی...
یعنی لپ تاپ شما هم همینجوریه؟!:13:
نقل قول:
دوست عزیز به بخش قوانین انجمن که همون اولین بخش هست مراجعه کنید.
شما تا الان فقط 7 تا پست فرستادین و باید فعالیت رو بیشتر کنید.
میشه بفرمایید چند پست باید بدم تا فعال محسوب بشم و اینقد منتظر دیدن پستم و جوابم نمونم؟ دونستن جواب این سوال حق من محسوب میشه مگه نه؟ اصلن همین الان میدونی چقدر طول میکشه تا پستم تایید بشه؟:13:نقل قول:
بله برا منم دقیقا همینجوریهنقل قول:
متاسفانه دستکتاپه من crt هست و ال سی دیه دیگه ای ندارم که آزمایش کنم
اگه مانیتور ال سی دی داری میتونی رزولوشنش رو روی 1366x768 بذاری و روی اون آزمایش کنی
اما در هر صورت برا این لپ تاپ طبیعیه:46:
دوستان پورت تبدیل usb2 به usb3 هست؟ اگه کسی میدونه بگه.
.نقل قول:
دوست عزیز اصلن طبیعی نیست،یعنی ال سی دی ها همشون اینطورن؟!! فکر نمیکنم...شدید خورده تو ذوقم! نمیدونم چرا اینجوریه...تنظیمات لپ تاپ رو مثل پی سی رو 1024*768 گذاشتم و باز زوم کردم ولی کماکان شطرنجی بود... به هر حال ممنون از پاسخت.
.
شما براتون مهم نیست این مسئله زوم کردن؟ باقی 5010 دارها چطور؟ کسی با فتوشاپ کار نمیکنه؟:41:
سلام
دوستان برای srs صدا هم برنامه هست؟ که بشه srs رو تنظیم کرد؟چون روی Asus هم دیدم این برنامه رو
سلامنقل قول:
از پیشکسوتا عذر میخوام که وارد بحثشون میشم ولی باید بگم این مشکل از لب تاپ نیست مشکل از ویندوز سون هستش اونیکه شما میگی روی دسکتاپ مات میشه به خاطر اینه که اگه درست حدس زده باشم ویندوزش ا*ی*ک*س پی هستش و اینجوری شطرنجی نمیشه ولی اگه روی همون دسکتاپ سون رو که نصب کنید همونجا هم شطرنجی خواهد شد / در ضمن این مشکل فقط به عکس ختم نمیشه بلکه فایلهای ویدئوئی که خیلی کیفیت بالائی ندارن مثل سی دی ها اونهارو هم شطرنجی نشون میده اگه دقت کرده باشید
در واقع هنوز ماکروسافت برا این کارش توضیحی نداده ولی گفته تو ویندوز 8 یکی از بهترین ایمیج ویورهارو قرار خواهد داد
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
نقل قول:
عزیز من الان امتحان کردم.میلاد جان درست می فرماین شما باید عکس هایی رو امتحان کنید که رزولیشنشون 786*1366 باشه.
من تا یه حدی زوم می کنم تصویر خوبه اما وقتی تو ملکولای تصویر می رم شطرنجی می شه.فکر می کنم طبیعی هم باشه.چون من کامپیوتر خونگیم یا با لپ تاپ دوستامم رو یه عکس زوم می کردم همینجوری می شد.
فکر نمی کنم این ربطی به لپ تاپ داشته باشه.این مربوط می شه به ابزاری که دارین باهاش عکس می گیرین.همونطور که می دونید مثلا با یه دوربینه 1 مگاپیکسلی عکس بگیری وقتی زوم می کنی بیشتر شطرنجی می شه تا وقتی که با دوربینه 8 مگاپیکسلی عکس می گیری.
من تا به حال اون ماتی رو که فرمودید رو هیچ وقت ندیدم و تا اونجایی که یادمه هر عکسیو بیش از اندازه زوم می کردم شطرنجی می شد.
دیگه قدرت گرافیک این لپ تاپ که به همه ثابت شده.
عزیزان امروز که سایت دل رو چک می کردم یه دانلود منیجر گذاشته واسه دانلود درایورا.با این برنامه می شه چیزای دیگه هم دانلود کرد یا فقط مخصوصه درایورایه 5010 هستش؟
آقا اگه ميشه دوباره درايور ها رو يه سايتي که ف ي ل ت ر نيست آپلود کنيد
منظورم پست دوستمون sheytoon001 تو صفحه 1 هست
ممنون
نقل قول:
اره درست نصب شده
منم گرافیکم 550 هست و همیشه درایور 5470 رو که نصب میکنم راحت میشناسه و مشکلی ندارم
چون حوصله نداشتم گرافیک 550 رو دانلود کنم
شما می تونید از نرم افزار Picasa استفاده کنید مشکلت حل میشه.. خودمم استفاده میکنمنقل قول:
فکر کنم دلیلش رو پیدا کردم:31:نقل قول:
الان تو متنیتور crt هم دیدم که دقیقا به همین صورت شطرنجیه(با ACDsSee عکس رو بزرگ کردم)، اتفاقا xp هم روش نصبه!
بنظرم دلیلش برنامه ایه که باهاش عکس رو بزرگ میکنین
در xp اگه با برنامه windows picture and fax روی عکس زوم کنید میبینید که بجای شطرنجی شدن تار میشه اما فرضا با paint یا ACDSee شطرنجی نشون میده
از اونجا که ویندوز 7 ، window picture and fax فکر نمیکنم داشته باشه ، شما از photozoom هم استفاده کنید، شنیدم اون نرم افزار تا حدی بزرگنماییه بهتری داره(البته امتحان نکردم)
در مورد فوتوشاپ اطلاعی ندارم
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
کنترل پنل رو باز کن و all controlpanel items رو بزننقل قول:
بعد روی آیکن IDT Audio control panel کلیک کن
البته حتما باید درایور صدا رو نصب کرده باشی:46:
متاسفانه بخاطر حجم فابل ها امکان آپلود که ندارمنقل قول:
چرا از سایت دل دانلود نمیکنید؟
کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&os=W764&osl=en&SystemID=INSPIRON_N5010&catid=-1&impid=-1
درایورهای گرافیکی که در سایت دل برای 5010 قرار گرفته ، هرسه یکی هستن، میتونید لینکاشون رو با هم مقایسه کنیدنقل قول:
یعنی فرقی نمیکنه کدوم رو دانلود میکنید چون دی هر صورت یه فایل دانلود میشه که مخصوص هر سه گرافیکه
نمیدونم چرا جدا از هم گذاشتنشون:31:
نمیدونم دوستان عزیز چرا مشکل گرافیکی پیدا کردن؟
من گرافیکم 5650 هست تو همه موارد خوب جواب داده.