دوستان خبر خـوب؛ با توجه به سایت fifasoccerblog.com آپدیت نقل و انتقـالات ژانویـه در 23 فـوریـه منتشر میشـه! :40:
Printable View
دوستان خبر خـوب؛ با توجه به سایت fifasoccerblog.com آپدیت نقل و انتقـالات ژانویـه در 23 فـوریـه منتشر میشـه! :40:
سایت Fifaplayنظر سنجی راه انداخته برای اضافه شدن چند لیگ جدید در فیفا 12 که ایران هم در این نظر سنجی هست
من 2 سال پیش هم از همین سایت که نظر سنجی ایران و لیگ ایران رو قرار داده بود شرکت کردم اما ایران اون سال اول نشد !
اما تا الان 88% به ایران رای دادن که خیلی از 3 کشور دیگه یعنی عربستان , رومانی , هلند جلوتره
امیدوارم در Fifa12 لیگ ایران هم اضافه بشه ..
برای رای دادن و شرکت در نظر سنجی برین به این سایت :
من رو مجبورم کردن که خبر رو اینجا هم بزارم : دی ( الان میاد من رو خفه میکنه :41:) : دیکد:http://www.fifplay.com
ممنون از دوست عزيز و خوبي كه اين مطلب رو گذاشتند...:11:نقل قول:
هلند
برام خيلي جالبه يعني ليگ ما انتخاب ميشه؟!
من بدجور طرفدار ليگ هلند هستم و فكر ميكنم بعد از ليگ هاي اسپانيا / انگليس / ايتاليا / آلمان و فرانسه ليگ خيلي خوبي هست تو جهان و هميشه هم تيم هاي تاپي در سطح اول اروپا داشته مثل آژاكس و Psv و فاينورد و اترخت و ويلم و ويتس آرنهم و ...
من اميدوارم ليگي كه بهتره انتخاب بشه ... اين رو هم بايد در نظر بگيريم اگه ليگ ما انتخاب بشه ميتونه كمكي به شناسوندن فوتبالمون كنه( تا حدودي) ... البته الان كه خيلي ضعيفيم ...
اگه رای بیاریم و نزنن تو خط تحریم و اینکه قانون کپی رایت حتما لیگ ما هم انتخاب میشه ...نقل قول:
برام خيلي جالبه يعني ليگ ما انتخاب ميشه؟!
دوستان من یک کد از بازی دارم هرکی بخواد بخره پیغام بده
نقل قول:
از دوسستان میتونن واسه کسانی که دستی آپدیت میکنند هم جایی معرفی کنند که تمام نقل و انتقالات نیم فصل رو نوشته باشه؟
مرسی.
سلام دوست عزيز...نقل قول:
به اين قسمت بريد سايت گل انگليسي هست تمام نقل و انتقالات مهم رو نوشته كه چه بازيكني از چه تيمي به چه تيمي رفته:
کد:http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone
اون آپدیتی که برای نقل و انتقالات میاد فقط برای کنسوله یا برای پی سی هم میاد؟!
:31:نقل قول:
دوست عزيز من شما رو اصلا نميشناسما :31: اما جوابتونو ميدم:31:
1: اولا كه اينجا تاپيك كنسوله:31:(ديدي يه سري ها هي گير ميدن:31:) سوالتون رو بايد اينجا ميپرسيدي در تاپيك نسخه ي كامپيوتري اونجا يكي از دوستان عزيز تاپيكش رو ايجاد كرده به اسم وحيد:دي آخه فرق دارن با هم و تازه دلت بسوزه آقا ! نسخه ي كنسول خيلي بهتره :31:
2_ دوما كه برات تحقيق كردم آقاي ناشناس :دي ... وحيد انگار بايد به لايو وصل بشي و اونجوري آپديت كني ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443329
:11:
برا PC هم میاد فقط چون لعنتی از داخل بازی آپدیت میشه باید سریال نامبر اورجینال داشته باشی البته خیلی کار چرتیه واسه ایکس باکس حتی لازم نیست اکانت گلد و یا سیلور داشته باشی با ممبرشیب رایگان هم میتونی وقتی لایو میری بزنی آپدیت بشه. حالا باید منتظر بمونیم شاید EA دلش به رحم بیاد فایل اسکواد جدید رو واسه PC به صورت پچ نصبی ارائه بده.نقل قول:
این Rosicky چه فوتبالیستسه...
لامصب همه ضربات ایستگاهیش توی گله...خسته نمیشه و پاسهاش دقیقه دقیق...
از قدیم من واسه خرید این بازیکن خوشحال بودم برای ارسنال
به نظرتون بهترین بازیکن فیفا کیه؟
عجب سوال خوبی...:20:نقل قول:
والا زیادن...من خودم شخصا به
Van Persiy
rosicky
Torres
ronaldo
Poyol
eto
Zelatan
Lampart
Viia
فعلا حضور ذهنم اینا خوبن....(البته به املا گیر ندید تندی نوشتم):31:
من نظرم رو تو هر پست ميگم:نقل قول:
Goal Keepers:
Edwin Van Der Sar
Julio Crsar
Buffun
Casillas
Central Defenders :
Vidic
Pique
D . Agger
E . Abidal
Side Backs:
P .Evra
G . Johnson
M . Richards
Maicon
Defensive Midfielder :
Mascherano
John Obi Mikel
Central Midfoelders :
Xavi
A . Pirlo
Lampard
Gerrard
D . Fletcher
Side Midfielders :
A .Robben
Maggio
Mata( Valencia)
F.Maluda
Attacking Midfielders :
Sneijder(Holland)
Kaka
Iniesta
C.Fabregas
Second Striker :
Christian .R
Messi
Rooney
N . Anelka
Forwards:
D. Drogba
M.Gomez
Z.Ibrahimovich
G.Milito
اين ليست نظر من بود ...
البته 2 ماهي هست فيفا بازي نكردم و شايد خيلي ها رو يادم رفت و خيلي ها هم ميتونستند باشن تو ليست مثل Farfan ... lucio ... , ....
موارد بولد بازيكن هاي مورد علاقم هستند...
پشت کارو برم من برای بار دوم که از صفر شروع کردم تونستم اکامپلیشمنت ها رو انجام بدم و الان فقط 3 تا اکامپلیشمنت ساده مونده که دو تاش مربوط به بازی کردن مسابقه هست 100 تا مسابقه در سطح ورلد کلاس که 80 تاش انجام شده مونده 20 تاش و 50 بازی در قالب دروازبان در سطح نیمه حرفه ای که 36 تاش انجام شده و یه اکامپلیشمنت که می خواد 25 بازی به عنوان مدافع بازی کنم و 50 درصد تکل اسلاید برم که کار ساده ای هست 2 تا از اول تا آخر مسابقه تکل اسلاید باید بزنم کافیه یکیش صحیح باشه اینم از 25 فقط 6 تا مسابقه مونده
فیفا 11 بهترین فوتبالیه کا تا به حال تجربه کردم... :40:
واقعا گیم پلی بازی خیلی اعتیاد اوره..نقل قول:
فیفا 11 بهترین فوتبالیه کا تا به حال تجربه کردم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادم هی میگه این دستم بازی کنم بعد....
سلام دوستان ...
انقدر اين گيم واسم جذابه كه بعد از گم كردن اون ديسك قبليم امروز رفتم يكي ديگه گرفتم از بس برام با ارزش اين بازي ...
آخرين باري كه همچين حركتي كردم و چند بار يه بازي رو خريدم(به دلايلي مثل خراب شدن ديسك قبلي و ...) برميگرده به بازي Wining Eleven 3 يا همون فوتبال 99 PS1 ...
فيفا 11 برام مثل اون بازي ارزش داره ...
تازه منو بگو اون که یه دیسک رایت کردم از روی دیسک اصلیش با اون بازی می کردم چند روز پیش گل خوردم احساساتی شدم با مشت زدم روی میز. نگو در اثر تکان دیسک داخل دستگاه کج شده یهو دیدم بعد چند دقیقه از بازی اومد بیرون گفت دیسکت خرابه در آوردم دیدم روی دیسک حلقه های خش افتاده فهمیدم که چی شده... برداشتم از روی دیسک اصلی یه ایمیج با الکل 120 برداشتم با ایمیج بورن رایت کردم گذاشتم دیدم میکسد مدیا داد دیسک به هدر رفت برداشتم یه بار دیگه با همون ایمیج بورن ایمیج گرفتم با همونم رایت کردم هم Read و هم Write رو با سرعت 1x کردمنقل قول:
آرمين جان ... باز انگار مي خواي بري پول كنسول بدي؟ :دي ... اگه كنسولت 3 چراغه ميشد چي؟ :دينقل قول:
با مشت زدم روی میز
ميدونم ... دركت ميكنم فيفا خيلي هيجان ميده به گيمر ... من ديشب ساعت 2 نصفه شب يه گل زدم ... تيمم ساندرلنده !!! دقيقه 90 بود منچستر رو بردم ... 2 متر پريدم رو هوا :دي
راستي بازي كردن وقتي شما يه تيم ضعيف هستي خيلي لذت بخشه ... من الان ساندرلند رو دارم ...
اورال خط دفاعم 73 هست ... هافبكم 71 و خط حمله 76 ... تازه ماريو گومز رو از بايرن خريدم ... به جز گومز درن بنت رو هم دارم ... اما مهاجم سومم Odonkor هست بازيكن آلماني سابق رئال زاراگوزا كه اورالش 70 هست اما عين موشك ميدوئه !! يه مهاجم ديگه هم دارم اورالش 73 هست ...
از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
من اینارو نمی خوام من فوتبالیت های قدیمی رو می خوام من زمانی رو می خوام که روبرتو باجو پنالتی فینال 1994 رو به اسمون زد
من نقل و انتقال هیجانی سال 2000 که فیگو از بارسا به رئال اومد رو میخوام من گل پای چپ زیدان به لورکوزن در فینال جام باشگاه های اروپا رو می خوام در سال 2001 رو می خوام
یادش بخیر وقتی رئال مادرید با رونالدو ، رائول ، فیگو:40: ، بکهام ، مورینتس ، زیدان ، مک منه من، کونسیسائو ، سالگادو ،کاسیاس، کارلوس من اینارو می خوام
من فرناندو هییرو رو میخوام با اون دفاع مستحکم خودش الکلاسیکو های پرهیجان سال های ذشته
توتی ، دل پیروه. دیوید سیمن کپکه اشمایکل ....کانتونا..وای خدای من اینا بازیکن بودن....ندود ..
این روزها فوتبال خیلی سرد شده و میشه گفت بعد سال 2005 دیگع فوتبال اون هیجان رو نداره واسم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه ارمین یکی بخواد باهات بازی کنه دو نفری حتما باید محافظ و ضد گلوله بر تن داشته باشهنقل قول:
حساساتی شدم با مشت زدم روی میز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادم یهو دیدی وسط بازی یه مشت خورد چی بود چی نبود ارمین بود حالا رفته چماق و چوب و باقی وسایل بیاره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی این یکی دو روزه با بازی مشکل نداشته؟من دیروز وصل شدم به لایو اومدم یه دست لایو بازی کنم دیدم اسم بازیکنان منچستر همه بهم خورده و عجیب غریب شده.بعد از بازی دیدم همه تیمها همینطوری شدن.اسکواد جدیدی هم نیومده بود که دانلود کنم
البته بارسا و تیم ملی اسپانیا اصولا تیم هایی هستند که فوتبال زیبا ارائه میدن ولی خوب قبول دارم در مقایسه با سال های قبل این خیلی کمه ما فقط 2 تا تیم داشته باشیم که بتونیم تمجیدش کنیم... قبلا بهتر بود اوضاع فوتبال و به نظر من بازیکنی به بزرگی زیدان ظهور نکرده و زیدان یک پدیده تکرار نشدنی توی فوتبال هست حتی ژاوی که بازیکن مورد علاقه من هست و پستی مشابه زیدان رو داره کیفیت زیدان رو نداره ولی خوب یه بازیکنی هست که بیتر از اینکه به بیننده حال بده به تیمی که توش بازی می کنه حال میده و این نقطه قوت بارسا و اسپانیاست.نقل قول:
نه حامد جون نیازی به پوشیدن زره نداری چون عمرا اگه بتونی باعث بشی کفرم دربیاد :31:
نقل قول:
درود بر برادر آرمین!
برادر دیسک ارجینال از کجا گیر آوردی !!!:41: من که هر جا میرم هر سایتی میرم هیچ کس هیچ جا نداره!!!
راستی خواستی اسلیم بگیری گرفتی؟ یا پشیمون شدی؟!:21:
حامد جان خيلي بحث خوبي رو مطرح كردي ... من نظرم رو ميگم ...نقل قول:
از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
اول خيلي كوتاه ميگم دليل اين صحبت رو كه از يه جنبه درسته : ارتباط برقرار نكردن ما و نسل ما با بازيكن هاي خوب نسل جديد ...
يه جنبه ي صحبت شما اينه حامد جان ... نسل ما هنوز نتونسته خداحافظي بازيكن هاي مورد علاقش رو فراموش كنه ... من به شخصه هنوز تو تركيب تيم ها يه هافبك وسط جنگنده كم ميبينم مثل Edgar Davids / Patrick Vieira/ Carlos Donga/ D.Deshan / Mark Fish(south Africa و خوب هاي نسل ما ...
هنوز كه هنوزه نميتونم هافبك حجومي مثل Rivaldo / Zidane / C.Valderama /M.Hadji ديگه نميبينم و نميتونم براي خودم جايگزين كنم ... اون بهترين تو ذهن من اين ها هست ... نميبينم ...
هنوز نميبينم هافبك گوش مثل R.Pires / Mark Overmars / L .Figo / Denilson ... پيدا كنم
ديگه مهاجم كاذب مثل R.Baggio / Denis Begkamp / Bebeto / Klinzman / وجود نداره!
دفاع وسط هاي الان رو اصلا نميتونم جايگزين كسايي مثل Jaap.Stam/ Paolo Maldini / A.Nesta / F.Couto / Aldaier / F.Debuer / M.Desalli / F.Hierro /L.Thuram و ... بدونم ...
هنوز بازي زيباي دفاع هاي كنار سال هاي دور مثل R.Carlos / Cafu / g.Vanbronckhors / Toricceli / Lombardo / Javier Aldemar Zaneetti / از يادم نرفته ...
هنوز بازي Ronaldo / patrick Mboma(Cameroon) / G . Battistotta / L.Hernandez/ Romario / P.Klaivert / A.Delpiero/Vialli / Ravanelli /N .kanu تو ذهنمون هست ...
يا دروازبان هاي نسل ما G.Palliuca / F.Toldo / E. Van der sar / Chilavert / Monderagon / O.Cordona / Higuitta / Tafarell /F.Bartez A.Kopkeh /
و ده ها نفر ديگه كه از اين نسل بودن ... از نسل جام هاي جهاني 94 و 98 ... نسلي كه آخرين اونها جيواني فنبرونكهورس هلندي بود در جام جهاني 2010 !! و افسانه به پايان رسيد و ما بي قهرمان مونديم ...
علت اصلي اينكه نسل ما قبول نميكنه الان هم بازيكن خوب هست اينه كه نمي خواد قبول كنه كه ديگه قهرمان هاش نيستن ... نمي خواد قبول كنه كه همه پير شدن و 98 درصد بازنشسته شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
بله صحبت از رونالدو شد این بازیکن هم امروز از دنیای فوتبال کناره گیری کرد...نقل قول:
شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
یه بار یکی از کارشناسها میگفتم فقط کافیه این بازیکن برگرده به طف چهار چوب دروازه و اگر به اندازه یک اجر جای خالی باشه میزنه گل.
من خودم شخصا نمی تونم برای پست لوییز فیگو شخصیتی رو پیدا کنم عجوبه ای بود
نزدیگ 400 تا ازش عکس دارم رویای دوران هستش این فوتبالیست واسم طوری شده بود تو دبیرستان معلم ها تو لیست اسم هاشون فیگو نوشته بودن اسم منو..هی هی...
موافقم حمید جان نسل جدید دنیای جدید...فوتبال جدید...
هیچ هافبک وسطی مثه ماتئوس نمیشه.
لامصب مثه تانک می موند...
کلا دهه 90 آلمان نسلی بود که همشون ستاره بودن.
یا دروازه بانی مثه اولیور کان...
+
یه صحنه از ریوالدو بود که ازش بدم اومد کمی... بازیکن شوت کرد خورد به پاش ( جای زانو) بعد الکی صورتش رو گرفت و خودشو انداخت رو زمین تا بازیکن حریف اخراج بشه که شد!!
+
من خودم اصلا با مسی یا کریس رونالدو حال نمیکنم... یه جور احساس میکنم بازیکنای فانتزی هستن...مخصوصا رونالدو.
بازیکن باید مثه قیصر کتفش هم شکشت بازم بازی کنه...
مهاجم فقط گرد مولر... تو 62 تا بازی ملی 68 گل زده !!نقل قول:
نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
تو دوتا جام جهانی 14 گل زده
+
خودتون رو گرم کنید که تا چند وقت دیگه بساط LIVE رو جور میکنم و میام سراغتون : دی
اره واقعا یه چیزی هم که بازیکن های امروزی دارن فانتزی شدن..
فوتبالیست هاق دیمی با چاقو قمه چماق ...میومدن خط موهای سرشون همشون قیصری لوتی گری می کردن.
الان سوسول شدن انتخاب برترین بازیکن های سال و جهان هم خیلی اسونه اخه به غیر از مسی کی دیگه هست اونم دیگه نم یتونه جواب بده خیلی مرده میامد جلو دفاع کارلوس یا هییرو وایمیساد
یا فردینانت یا تری یا همین فیلیپ لام المانی یه دفاعی هستش که توپ بره بازیکن نمیزاره بره
امروز از وسط زمین با لمپارد به وندرسار گل زدم:31:خیلی مسخرست:13:وندرسار بفهمه از ea شکایت میکنه:46:راستی چرا انقدر چلسی رو تخیلی درست کردن؟از همه تیمها توی لیگ قویتره:13:الان پنجم لیگها!چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟
خب اينكه شما از اون فاصله به ون درسار بزرگ گل زديد ... گاهي پيش مياد ... بر اثر جاگيري اشتباه يا مسدود شدن ديد گلر .. . يا ليز خوردن گلر(تو فوتبال واقعي)نقل قول:
دوست عزيز خب نميتونن صبر كنن تا اين فصل تموم شه و بعد تازه گيم رو ريليز كنن...نقل قول:
چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟
اون پيش بيني هايي هست كه با توجه به وضعيت هر بازيكن و تيم در فصل گذشته روي بازي اعمال ميشه ... با كمي تغييرات در تركيب(طبق نقل و انتقالات) و احيانا با تغيير سيستم بازي تيم در فصل جديد ... مثلا ميان چند بازي ابتدايي لاليگا رو ميبينن تا تغييرات فصل جديد رو هم در تيم ها اعمال كنند اما قدرت بازيكن ها بر اساس كارنامه و عملكردشون در فصل گذشته خواهد بود كه طبيعي هست...
دیشب تمام زحمتی که تو این چهار پنج ماه کشیده بودم دود شد رفت هوا
چند روزی بود اسامی تمام بازیکنان بهم خورده بود.البته فقط اسامی بازیکنان.اسم تیمها یا قیافه ها درست بود.دیشب دیدم در قسمت LOAD/SAVE با یه پروفایل عجیب غریب(انگار یه اسم آلمانی بود)اسکواد لود میشه.هرچی حذفش می کردم دوباره ساخته میشد.حتی از خود مدیریت حافظه هم این را پاک کردم اما وارد بازی که می شدم دوباره ساخته میشد(البته آنلاین بودم)حتی یه بار فقط بازی را پاک کردم و نصب کردم اما نشد که نشد
تا مجبور شدم کل بازی را همراه با سیوها و VP :41: اسکواد های دانلود شده پاک کنم و دوباره نصب کنم که درست شد اینبار
خیلی برای این VP و التیمیت تیمم زحمت کشیده بودم...
اتفاقا چلسی تنها تیمی هست که من به راحتی با هر تیمی میتونم ببرمش !:31:نقل قول:
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب روش شکسته دفایه چلسی چیه با اون دروازبان غولش؟:46:دروگبا خیلی تخیلیه شده کاکرویوگا:13:اصلا تیم چلسی قدرت بدنی و سرعتش از همه تیمها بالاتره:13:نقل قول:
والا اگه رو لجن بزارید سخت میشه ولی خب باز راحت میشه گل زد
این چک کمی شوتهارو بد میگیره ولی تو سانترها ضعیفه....زود گل می خوره
نقل قول:نقل قول:
از جمله تیم هایی که خیلی راحت می برمش چلسی هست :دی (رو لجن) کلآ تیم های بزرگ رو توی manager mode راحت تر می برم
یه چک با وین رونی از بیرون از محوطه ی 18 قدم خوب بهش گل میزنم :دی
من تقریبا با هر تیمی از جمله Hull City چلسی رو بردم ! بیچاره چلسی !:31:
اگه فرد کاربلدی مقابلتون چلسی برداره امکان نداره به این راحتی ها بتونید ببریدشنقل قول:
من تقریبا با هر تیمی از جمله Hull City چلسی رو بردم ! بیچاره چلسی !:31:
3 تا دلیل اساسی هم داره
1) دفاع بسیار غول و قوی ! تری و الکس رو به هیچ وجه نمی تونید با هیچ مهاجمی کنار بزنید هر موقع هم بخواید هد بزنید به راحتی پرتتون می کنن کنار !
2) بازکن های به زبون خودمونی بسیار مفت خور !! انلکا بعضی توپ ها رو میتونه گل کنه که شما فکرشم نمی کنید !
3) دروگبا !! کلا این بازیکن غول ترین بازیکن بازیه که هم دفاع ها رو به راحتی به کناری پرت می کنه ، بسیار محکم شوت میزنه ، فوق العاده مفت خوره ( انلکا پیش ای هیچه !!) با دقت بسیار عجیبی هد میزنه ، یعنی تقریبا تمام هد هایی که روی سرش باشن گلن و ...
چلسی بددست ترین تیم بازی هستش در صورتی که یک نفر کاربلد هدایتشو در دست بگیره و ترکیب دفاعی بزاره بردن بازی بیشتر شبیه معجزه میشه !
100 درصد تائید میشهنقل قول:
با تمام احترامی که به دوستان طرفدار چلسی قائلم باید بگم چلسی هیچ وقت برام دوست داشتنی نبوده ولی کلا توی بازی های کامپیوتری شاخ هست من یادمه توی PES2010 هم با چلسی شکست ناپذیر بودم
با آرمین موافقم تیم های خوبی هستند که اگه کنترلشون رو هوش انسانی در دسترس بگیره خیلی منظم بازی می کنن والنسیا هم جزو تیم های یکدست و کم اشتباه هست و اگه کنترل خوبی روی بازی داشته باشید با تیم والنسیا خیلی راحت می تونید نرم ترین تاکتیک های تیمی و فردی رو به نمایش بگذارید
سلامنقل قول:
بچه ها توی گیم رنجر میگن 4030 باگ این بازیه اینقدر که قدرت بدنی بالایی دارن بازیکناش .
من وقتی میخوام توی بازیهای آنلاین از حریفا مساوی بگیرم معمولا این تیمو بر میدارم البته با یک سیستم دفاعی به این شکل که 5 تا دفاع میچینم سه تا سوویپر که دفاع پوششی وسط کاملا متمایل به عقب بازی میکنه دو تا دفاع گوش یارکوب اون دو تا سوویپر دیگه هم منتها الیه منطقه دفاعی . دو تا هافبک دفاعی چسبیده به خط دفاعی و یک هافبک وسط توی قوس میانی زمین .خط حمله هم آنلکا و دروگبای قدرتی در منتهی الیه پیشانی حمله و با دامنه حرکتی کاملا متمایل به جلو برای ضد حمله .
با این سیستم تقریبا گل خوردن غیر ممکن میشه مگر اینکه روی اتفاقات مثلا یک شوت برخورد کنه به یک بازیکن و کمونه کنه توی دروازه یا مثلا توی شلوغی توی 18 قدم گلی به ثمر برسه . البته این سیستم توی قوانین مسابقات اروپایی ممنوع اعلام شده .
هرچند این تیم قدرت بدنی بسیار بالایی داره اما یک نقص بزرگ هم داره و اونم سرعت عکس العمل و واکنش کم بازیکناشه ( دقیقا نقطه مقابل این تیم در زمینه سرعت عمل تیم بارساست ) .
به نظر من که چند ماهه دارم اکثر شبا با بچه ها فیفا آنلاین بازی میکنم باید با توجه به تیم مقابل و مهمتر از اون سبک بازی حریف تیم مورد نظرو انتخاب کرد . بعضی جاها کارایی بارسا خیلی بیشتر از همین چلسیه یا بعضی مواقع رئال میتونه مفید تر باشه . اینتر و منچستر هم ویژگی های منحصر به فردی دارن .
خدا رو شکر بواسطه پرسنالدی پلاس و ویژگیهای فردی بازیکنان توی نسخه کنسولی تفاوت در قدرت بدنی , سرعت عکس العمل و بقیه موارد بین بازیکنا نسبت به نسخه قبل خیلی کم شده که حقیقتا بازیو خیلی به واقعیت شبیه کرده و دیگه اینجور نیست که قدرت بدنی مهمترین فاکتور در بازی باشه ( مثل بازی PES یه وقتی ایشالا توی یک پست ویژگیهای منحصر به فرد هر بازیکنو با ویدئوهای مربوطه توی تاپیک میذارم ) .
لـوانتـه 4 - رئـال مـادریـد 3 :31:
لــالیگا
درجه سختی : Legendary
عـجـب بـازی قشـنگی بود؛ خـودم هم از حرکـات زیبا و قشـنگی که در زمیـن می کـردم تعجـب کرده بـودم!
نکته: من ریال نبودم!
راستی آپـدیت نقـل و انتـقالات 2 روز دیـگه میـادش..
تو لایو با سیستم 2-3-5 جز یه بازی تا به حال به هیچکی نباختم.خیلی سیستم خوبیه برای مقابله با اشخاصی که می دونید قویتر از شما هستن