ممنون , خب از بین این 3 تا کدوم بهتر و پشتیبانی قویتری داره ؟!نقل قول:
Printable View
ممنون , خب از بین این 3 تا کدوم بهتر و پشتیبانی قویتری داره ؟!نقل قول:
ولی این مدل همچینم که بچه ها میگن داغ نمیکنه
من که ازش راضیم
بله ، همون دکمه هاست و یک آیکان مشخص هم داره ! اگر دکمه ی درست رو فشار می دید و روشن نمیه حتما ایرادی در کاره چون ربطی به برق و باطری نداره و وقتی اون رو فشار می دی باید حالت اکسپرس گیت راه بیافته! من تو لپ تاپ خدا بیامرزم امتحانش کرده بودم و کار می کرد بدون مشکل!نقل قول:
از این سه تا! والا در عمل مشخص میشه! گارانتی من سازگاره! ضمن اینکه برخورد کارکنانش خیلی خوب بود و نشون میدادن که منظم هستن و پیگیر ، یک بی نظمی و ناهماهنگی درونی بینشون بود که در عمل مشخص شد برای من! و سعی داشتن از زیر بار مسوولیت شونه خالی کنن_که شادی طبیعیه و همه ی گارانتی ها و شرکت های بیمه ای و شرکت های مشابه همه جای دنیا همینطور عمل می کنن_ و آخر سر هم گفتن که مشکل لپ تاپ من رو با کمک جزو گارانتی محسوب می کنن! علیرضا ، گارانتی ویستاست که خودش باید ماجراش و نظرش رو در کل اعلام کنه اما در آخر گار تا اینجا هر دو تا گارانتی متقبل شدن که لپ تاپ رو درست کنن و اینجا ساله ی زمانه که باید دید چقدر طولش میدن!نقل قول:
امرتات هم من مراجعه ی حضوری داشتم قبل خرید و برخورد ها خوب بود! و طبق شنیده ها معتبرن و خوب سرویس میدن اما باید یکی از دوستان که عملا سر و کارشون افتاده بیاد نظر بده!
در کل من ترجیح میدادم که گارانتی امرتات بگیرم و چون تو بازار نبود سازگار گرفتم!
من هم همچین نظری نداشتم که خیلی داغه! هر چیزی رو باید نسبی سنجید! مسلما دمای کارکرد یک پردازنده ی چهار هسته ای اینتل رو با یک تک هسته ای با کلاک پایین و ثابت نمیشه قیاس کرد !نقل قول:
نقل قول:
مال من اینجوری شده بود. نرم افزارش رو از رو دی وی دی یه بار آن ایستال و اینستال کردم درست شد.
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
داغ کردن که میکنه ولی خب گرافیک و سی پی یوش قویه دیگه. نمیشه که توقع داشته باشیم اندازه ی یه دو هسته ای خنک کار کنه.نقل قول:
به دما زیاد کاری نداشته باشی. با یک کول پد راحت مینتونین خنکش کنید . من دیشب یک کول پد 3 فنه از این 5 تومنی ها برای لپتاپم خریدم . اول رفتم یک مدل خریدم 23 تومن ا ز این فنهای گنده هم روش بود اما لپتاپه روش جفت نمیشد و سر میخورد مبور شدم یک 6 تومنی بگیرم فعلا که صدا نداره . اما نکته قابل توه اینه که همین 6 تومنیه با اینکه سوسول نیست و از المینیومو اینها ساخته نشده . حدود 7 درجه دما رو میاره پایین .!!!! من قبلا دمای سیستمم در حالت معمولی 45 بود وقتی این رو گذاشتم ریرش حدو 4 دقیقه که گذشت شد 38 37 واقعا کارش عالی بود . حالا دارم روی یک چیزی فکر میکنم و اونم اینه که3 تا فن کیس از این بزگاشو تویه محفظخ ای که خودم درست میکنم جا کنم ببینم دما چطوری میشه . اخه اینی که گرفتم 3 تا فن کوچیک روشه که توی مشخصاتش نوشته بود 2800rpm که فکر نکنم راست باشه . شما هم میتونید برید یک کول پد بگیرید . اما دقت کنید که فن کول پدتون زیر سوراخهای پشت لپتاپ قرار بگیره !! من خودم تست کردم اگه نیاد زیر این سوراخها حتی 1 درجه هم خنکش نمیکنه . بهترینش cooler master هست که 40 تومن هزینشه . مشکل کولپدهای بازار اینه که واقعا برای این لپتاپها ساخته نشدن و هر چی من انتخاب میکردم کوچیک بود .
7 درجه هم خیلی خداییش.
مال من هم اگه سوراخ داشت خوب بود. من تست کردم همش 3 4 درجه کم میشه. توی بدنه فلزیه و بیرونش پلاستیکه. این پلاستیکش نمیذاره گرما راحت منتقل بشه.
من از این دو فنه ها که هم هاب هست و هم کول پد گرفتم 18 تومن. بیشتر برای هاب بودنش خریدم چون میدونستم رو خنک کردن اینا زیاد نمیشه حساب باز کرد ولی بازم خوبه ... چون تا میشه و جمع و جوره. یه موقع برم جایی بخوام برنامه بزارم چند ساعت ران بشه میتونه همون 3 4 درجه خنک ترش کنه که مشکل پیش نیاد.
با سلام به همه
من امروز یه N61jq گرفتم
با وجود اینکه فکر نکنم به لبتاپی با این توانایی احتیاج داشته باشم اما فکر میکنم ارزش خرید رو داره این لبتاپ
راستی این مدل تو بازار خیلی کم شده و با نوسان دلاری که این روزا هست شرکت ها هم فروش جنس ندارن
من به قیمت 1420000 تونستم گیر بیارم.
البته بین این مدل و N82jq تردید داشتم ولی ترجیح دادم که N61 رو بخرم.
از دوستان اگه کسی مورد خاصی در ارتباط با این مدل دیده و شنیده خوشحال می شم که من رو هم در جریان قرار بده
مرسی از همگی
مبارکت باشه . کدوم کانفیگشو خریدی؟نقل قول:
من هم انتظار ندارم این مدل لبتاپ با این سی پی یو اندازه یه دو هسته ای گرما تولید کنه
اما اونطوری که بچه ها میگفتن و تو اینترنت ازش خوندم میگفتن دماش از خیلی از 4 هسته ای های دیگه بیشتره
همین داش حسن هم که میگه دماش از لنوو بیشتره
اما من واقعا ازش راضیم
بچه ها تو حالت عادی و کار معمولی مثل وبگردی دمای سی پی یو تا چند میره ؟
یکی از رفقا یه اپل داشت دو هسته ای ، اینقدر داغ میشد که واقعا نمیشد به بالای بدنه لبتاپ دست زد
نقل قول:
اپل کلا رو چیزای جمع و جور و نازک کار میکنه. کیفیت هم ای بد نیست. ولی این طوری که تبلیغ میکنه و ظاهرش خوشگله توش خوب نیست.
امروز یه ریویو میخوندم از یه مانیتور 27 اینچی اپل تو آناند تچ. اصلا کلا کارش تبلیغاته نامرد.
دما تو حالت balanced و با وب گردی عادی باید حدود 55 تا 65 باشه. دمای اتاق و گردش هوا و .... همه موثره دیگه. اگه معمولی باشه همه چی میشه 57 این طورا.
حسن جان من هم دیگه بحث را ادامه نمیدم و اگرهم حرف های من شمارو ناراحت کرده از شما معذرت میخوام:11:نقل قول:
علیرضا جان بحث های شما مفید هست خواهشا ادامه بدید
وایومن جان با اینکه میدونم از روی دلسوزی این تذکرهارو میدید ولی خودمونیما خیلی هم خشن برخورد نکنید:20:
خسته نباشید.
یه سوال داشتم!
بازی mafia 2 رو رو لپ تاپ نصب کردم ولی اجرا نمیشه روش کلیک هم که می کنم اروری نمیده.
کسی می دونه مشکلش چیه!!؟؟
با خسته نباشید خدمت دوستان...در مورد سوال قبلیم که باز نشدن سایتها بود مجبور به ریکاوری شدم و مشکل حل شد اما یه مشکل دیگه برام پیش اومد و اون اینکه همه اطلاعاتم تو درایو d پاک شده..حالا باید چکار کنم؟ مگه نباید فقط اطلاعات درایو c که ویندوز توشه پاک بشه پس چرا درایو d هم پاک شده؟
من هم ریکاوری کرده بودم ولی فقط درایو سی پاک شد. فکر کنم توی یکی از مرحله های ریکاوری میتونستی انتخاب کنی که درایو دی پاک شه یا نه.نقل قول:
تحت ادمین بازش کردی ببنی جواب میده یا نه ؟نقل قول:
نقل قول:
الان دیگه راهی برای برگرداندن اطلاعات نیست؟
والا تا اونجایی که میدونم الان ماها چون گارانتی رسمی هستیم میتونیم به هرکدوم از این 3 شرکت بابت خدمات رجوع کنیم(فروشنده هم همینو میگفت)نقل قول:
من خودم امرتاتم به نظرم مهمترین نکتش اینه که معطلیش از بقیه کمتره،یعنی برای مشکلات نرم افزاری 48 ساعته تحویل میده که این خیلی واسه من خوشاینده
البته قیمت گارانتیش هم از بقیه بالاتره
نقل قول:
سلام هست :46: نرم افزار چی داری
کد:Get Data Back for Fat/Ntfs
کارش درسته نصب کن ریکاوری کن چقدر اطلاعات تو درایو دی داشتی ؟
باید اطلاعات ریکاوری شدرو بریزی تو سی اگه حجم درایو سی کمه کم کم بریز توش رایت کن و پاکشون کن
بعد بقیه رو هم هین طور
یا کلشو بریز تو هارد اکسترنال فلشی چیزی اگه اطلاعاتت کمه همشو اگه تو سی جا میشه بریز اونجا بعد که
ریکاوری تموم شد دوباره پارتیشنتو ساختی بریزشون اونجا:8:
:40:
آقای جی ان یو لینوکس چه خبر از مک ؟
نصب شد اومد بالا ... چه شکلیه ؟ خوشگله ؟ خوش تیپ هم هست یا باید تم و این جور چیزا تنش کنیم ؟:31:
نگفتی چه طوری نصب کردی و کدوم ورژن رو تست کردی.
با ادمین بازش کردم ولی نشد!
شاید برنامه ای که نصب شده مشکل داره چون دوستان که تونستن اجرا کنن. مشکل از لپ تاپ که نیست. مشکل مربوط به درایوره شاید و بیشتر فکر کنم برنامه هست که باز نمیشه.نقل قول:
این مافیا کرکش هم میگن اشکالاتی داره ها !!! یه سر بزن فروم بازیها پیگیری کن.
منم امروز مافیا 2 رو نصب کردم مشکلی نداشت
البته اول اجرا نمیشد
یه برنامه کنارش بود واسه انویدیا بود اونو هم نصب کردم
دایرکسش هم نصب کن حتما
رو فایلی که میزنی میره تو بازی راست کلیک کن
Properties بزن
تو سربرگ Compatibility تیک run the program in .... رو بزن
ویندوز Xp Service pack 3 رو انتخاب کن و بعد ok بزن
بازی رو با آدمین اجرا کن ایشالا درست میشه
من خودم اول مشکل داشتم اینکارو کردم حل شد
البته زود پاکش کردم چون خوشم نیومد
وای من یادم رفت بگم. آره با physX انویدیا یه روابطی داره. فکر کنم باید اون رو هم نصب کیند. من بت من رو میخواستم اجرا کنم قبلش این PhysX رو نصب کرده بودم ولی اگه نکرده بودم احتمالا پیامی چیزی باید میداد و اجرا نمیکرد.نقل قول:
شاید از این باشه ...
سلام بچه ها ما هم بالاخره گرفتیم :31: خدایی فکر میکنم تلسم شکوندم !!
بچه ها نمیدونم من دستکاری زیاد کردمش یا اینکه مشکل از جای دیگه هست که خیلی هنگ میکنه !! برام عجیبه !!
البته دقیقا بعد از ریختن Internet Security Kaspersky 2011 Original اینطوری شد !!!
البته Recovery رو گرفتم.
واقعا چیزه محشری هست . دمای خروجی از سیستم هم بد نیستا !! شما ها اگه دستتون رو پشت باد خروجی PS3 بگیرید تازه متوجه
میشید گرما یعنی چی !! :31:
من هم دیشب اویرا رو ریختم رو سیتمی که نود روش نصب بود. هنگ کرد !!!! با سیف مود فقط تونستم درست بیام بالا که اویرا رو آن اینستال کنم و بعد از این که نود رو ان انستال کردم اون رو بریزم. این ویروسیاب ها یه کم از این حرکات انجام میدن. طبیعیه.نقل قول:
علیرضا جان حالت هایی که دستگاه برای کارکرد در نظر گرفته , مثل High Performance یا Save Battery و ... وقتی به صورت دستی تنظیمنقل قول:
میشه کاره کلیش چیه !؟ یعنی من اگه رو حالت باتری بزارم کارکرد دستگاه رو به خاطر باتری کاهش دادم یا اینکه باز هم اگه سیستم نیاز
به قدرت بیشتر داشته باشه خودش قدرت رو تنظیم میکنه ؟؟
وقتی شما حالت های مختلف مصرف انرژی رو انتخاب می کنید! در واقع سیستم رو ملزم می کنید به گونه ای رفتار کند تا مصرف انرژی را در همان محدوده نگه دارد! پس در حالت های ذخیره ی انرژی حالت توربو بوست مثلا غیر فعال هست و سایر قسمت ها هم با فرکانس پایینتر کای می کنند تا مصرف انرژی کاهش پیدا کنه که بنا بر این پرفورمنس سیستم هم تا حدودی پایین میاد!
در تکمیل حرف رفیقمون هم باید بگم وقتی به برق وصلش میکنی دیگه حالتهای مختلف معنایی نداره .
یعنی امکان داره با تعیین نا درست حالت ها سیستم به هنگ های زیاد دچار بشه !؟
نقل قول:
سلام یه بار نصب کردم اومد بالا ولی خب یه سری مشکلات با شناسایی بعضی سخت افزارها داشت
هنوزم دارم روش کار میکنم اگه خدا بخواد همین روزها این مشکلات حل میشه
تازگیها اپل خط تولید سیستماشو ارتقا داده و میشه یه کارایی کرد الانم نصب شده دارم خوشکل و از این بازی ها که
باید گرافمونو شناسایی کنیم (:20:نیست خیلی سیتممون جدید:20:) هنوز اپل از کارت گرافیک استفاده نکرده که تازه کم کم
داره درایوراش میاد :46:
نمیدونم این اپل چیه داره در برابر اسوسو این همه شرکت که همه میگن اپل :13:
اما مکینتاش واقعا سیستم عامل کاملی هست
اگه میخوای اموزششو بذارم که نصب کنی یا صبر کنیم کامل قطعات سر جاشون مچ شدن اموزششو بذارم
نقل قول:
امید ندارم بیاد بالا. آخه نصب شد و تا صفحه لاگین پیشرفت ولی ...
ورژن من 10.6.3 بوده. شاید گیر از ورژنش بود ... بعدا باز هم تست میکنم فقط واسه اینکه ببینم مک چه جوریه. کاراییش به ویندوز نمیرسه قطعا. به خاطر کنجکاوی شدید میخوام یه چند روز نصب باشه حال کنم.:31:
شما ورژنی که میاد بالا رو بگو من هم ور برم. اگه مشکلات هم حل شد آموزشش رو بزار بچه ها حال کنن.
منتها تاپیک جدا بزنی فکر کنم بهتره. یا تو تاپیک نصب مک بزاری بهتره. اینجا هم یه رفرنس بده به اونجا هر کی خواس میره اونور استفاده میکنه.
یعنی چیه حسن جان ؟ منظورت اینه که کاره بیهوده ای هست یا اینکه اصلا سیستم دیگه روی حالت های مختلف تغییری ایجاد نمیکنه ؟نقل قول:
هنگ مه نه بابا. core i7 720 مگه شوخیه :31::31:نقل قول:
من یه چیز بگم با اجازه دوستان. توربو بوست تو حالت سیو باتری نا فعال فکر نکنم بشه. فعال هست ولی کمتر بوست پیدا میکنه.
تو برق هم بزنیم کلا همه حالت ها به قول حسن جان یکی نمیشه فکر کنم. هر حالت رو جدا میشه برنامه ریخت که اگه برق بود چه جوری باشه و اگه نبود چه جوری.
حتی درصد بوست سی پی یو رو هم میشه تغییر داد. الان یادم نیست کجا بود ... یکی از دوستان پرسیده قبلا و من هم بهش گفتم معنی اون درصد ها که تو فلان نرم افزار عوض میکنیم چیه. اون درصد ها واسه همین تغییر بوست هسته باید باشه.
منتهاش من باید این قضیه رو دقیق تست کنم نتیجه رو بگم چون cpuz و نرم افزار های مشابه یه مقداری مشکوک میزنن و میترسم درست حسابی کلاک رو نشون ندن. من میخوام بزارم تحت بار 8 ترده که هسته ها تا آخر پر بشه و بعد ببینم سرعت سی پی یو واقعا چند هست.
لپ تاپ برگرده خبر میدم.
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
میگم بروبچس n61jq تو تاپیک نمایش دستاپ ها شرکت نمی کنید ؟:31:
بیاین بابا شلوغش کنید همه ببینن ان61 خفنه.:31:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5472746&posted=1#post5472746
تو لپتاپ ما که وقتی به برق هست همیشه از high prforance استفاده حتی اگه پلن power saver باشه . فکر نکنم قرقس داشته باشه با مال شما . اما اگه با باتری بخوای کار کنی راحت میتونی مصرفتو پایین بیاری من که بشخصه موقع استفاده از باتری کمتریم میزان cpu رئ انتخاب میکنم . البته اگه نیز داشته باشم میبرمش رو بالانس . به نظر من بهترین گزرینه بالانسه . چون همه چیز اتوماتیک وار بالا و پایین میشه . راستی داش علیرضا من این کلاک cpu رو قبلا چک کردم کمترینش حدود 900 هست ! بیشترینشم تا همون 2800 . اما هسته ها پر نشده بود . این تست مال n61 هست ولی بازم فکر نکنم فرقی کنه . کلا با حالت توربو باست زیاد حال نمیکنم . دوست دارم یکی بگه فرق واقعی این cpu با همتای خودش در دسکتاپ توی چیه ! اخه نمره ویندوز 7 که بهش 7 هست ! پس چیز الکی نیست . از یه جهتم دوست دارم بدو نم واقعا قدرتش خیلی فرق داره؟ یا فرقش فقط توی همین مصرف کمشه ؟ کسی نظری نداره؟
دمتون گرم. متوجه شدم.
نقل قول:البته علیرضا جان هم توضیحاتی داد. اما بر خلاف نظر دوستمون باید عرض کنم که فرقی نمیکنه که شما روی برق باشی یا باطری ، وقتی از تنظیمات مصرف انرژی خود ویندوز یا برنامه ی power4gear استفاده می کنید ، این تنظیمات اعمال میشه و سیستم بر مبنای اون مصرف انرژی سخت افزار رو مدیریت میکنه!نقل قول:
من هم الان لپ تاپم موجود نیست اما با توجه به تجربه ای که داشتم و یادمه ، وقتی در حالت نهایت ذخیره ی انرزی قرار بدیم ، دیگه سی پی یو آتیش نمیکنه ! و در حد اقل فرکانس کاریش باقی میمونه ! یا در یک رنج کوچکتری افزایش فرکانس یده !
در مورد هنگ کردن هم ، عوامل فراوان نرم افزاری میتونه باعث اش باشه و در مورد یک سیستم بروزی مثل N61 بعیده ضعف سخت افزاری عامل هنگ کردن باشه حتی در حالتی که کمترین پرفورمنس رو انتخاب کنید!
آره علی جان درسته ! دقیقا من بعد از نصب kaspersky به هنگ کردن افتادم !!نقل قول:
نقل قول:
من هم همین رو میگم دیگه حسن جان. آخه فکر نکنم 900 عدد درستی باشه. مگه 1.6 تا 2.8 نباید باشه. این 900 از کجا اومد آخه ؟؟؟؟؟/
فرقش با مال دستاپ اینه که مال دستاپ کلاکش رو 2.8 هست ولی مال ما وقتی بار بندازی روش میره 2.8. یه مقداری هم شاید مصرف ترانزیستورها رو به طریقی کم کردن که آمپر کمتر بکشه.
حالا این بحث جدی شده باید یه سرچ اساسی کنم ببینم دقیقا کلاک تو حالات مختلف پاورگیر چنده و چه جوری کم و زیاد میشه و ...
برای خودم هم خیلی سوال شده
دوستان من هر چی اینجا رو میخونم متوجه نمیشم چه جوری ممکنه کلاک بشه 900 !!!!
باید بین 1.6 تا 2.8 باشه. به نظرم برنامه ها اشتباه دارن میکنن :41::41::41:
کسی اطلاعاتی به دست آورد بگه. من دارم از کنجکاوی تلف میشم.
حسن جان مقایسه ی این سی پی یو و 920qm و 750 و 920 هم تو این لینک بود. اینجا رو نگاه کن ببین چیزایی که میخوای هست یا نه.کد:http://hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=1384