کسی نمی دونه ؟نقل قول:
متاسفم ولی مجبورم با شراط بدی که آنلاین بازی داره با این دوستمون موافقت کنم البته بازی چرت نبود ولی مراحل زیادی نداشتنقل قول:
Printable View
کسی نمی دونه ؟نقل قول:
متاسفم ولی مجبورم با شراط بدی که آنلاین بازی داره با این دوستمون موافقت کنم البته بازی چرت نبود ولی مراحل زیادی نداشتنقل قول:
این مرحله آخرش بازی رو مسخره کرد....
یه سری خون آشام میومدن هرچی هم میزدی تموم نمیشد.
نمیدونم چرا اینکارو کردن و چه منظوری داشتن ولی به کل سناریو بازی بهم ریخت.
انگار ورژن 5 و6 بیشتر مراحل داشتن....
شایدم مراحلش مخفی بودن سر ما کلاه رفته آخه حجمش که شدید زیاد بود.
دوست عزيز اسم اونا ZOMBIE هست اگه اونا رو چند نفره بازي كنيم خيلي فاز ميده :31:نقل قول:
cd key خریدی شاهین جان؟
خریدی بگو از کجا ما هم بخریم فاز بگیریم؟؟!!
نه والا من يه گيم نت ميشناسم اونجا Zombie و LAN ميزنيم خيلي فاز ميده :31:نقل قول:
اون زامبی ها هیچ ربطی به بازی ندارن و جزو مراحل بازی محسوب نمیشن . این اولین باری نبوده که بازی های cod با اینجور مراحل تموم بشن . مثل 4 و 5 و اتفاقا این مرحله هم دوستداران خاص خودش رو داره . حالا شما از اینا خوشت نیومد . خوب این قسمت رو بازی نکن.نقل قول:
در مورد مراحل هم باید بگم که cod 5 خیلی طولانی تر بود ولی cod6 که به مراتب کوتاه تر از این بود . نکنه cod6 مراحل مخفی داشته و ما نمیدونستیم .
شاید!!!!!!!!!
در کل همه ورژن هاش حال داد . به نظر من قسمت زامبی هاش باحال بود
اگهمی تونی از تورنت بگیر، آخرین آپدیت هاش شماره 5-6 اسکیدور بوده.نقل قول:
با این که دو ورژن آخر call of خیلی زود تموم شدن(مراحل بازی خیلی کم بود!)، اما ما دیگه معتاد call of شدیم!!:31:
ورژن جدیدش قرار نیست بیاد؟ فکر میکنم از ورژن قبلیش یه سال گذشته باشه؟!
انصافا تا الان قشنگ ترین بازی هستش که من کردم.عالی بود ترکونده بود.وودز و بومن خیلی بد مردن براشون فاتحه هم خوندم.من بالاخره نفهمیدم رزنوو تو ذهنشه یا واقعا هستش.بی زحمت توضیح بدین.
شتشوی مغزی داده بودنش ،رزنو تو همون مرحله ی فرار دستگیر شد یا مرد ...(تو ذهنش بود)نقل قول:
سلام
دوستان ببخشید بد جا این سوال رو میکنم.
من سری بازی های Call Of Duty رو شماره 1و 2 و همچنین 4 به بعدش رو دارم و بازی کردم اما تا حالا اسمی از نسخه 3 این بازی نشنیدم، اصلا نسخه 3 این بازی برای PC منتشر شد؟ چون من هر چی گشتم ندیدم دانلود کنم.؟
نقل قول:
پسر نسخه ي 3 واس pc نيومد.:10:
اولين گند كاري treyarch بود!:2:
یکی کرکشو آپ کنه
سلام دوستان
برای بازی کردن مد زامبی به صورت چند نفره (lan)چه کارهای باید کرد؟؟
Alter ops
یه کارایی کرد ولی بنا به دلایلی کنسلش کرد
شما باید CD Key بخرید فکر کنم
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
من که با رمز god mode و unlimited ammo زامبی رو رفتم ولی تا wave 57 هم رفتم تموم نشد
حال داد زامبی ها گله ای میریختن یه LAW میزنم وسط : : : : دی
به نظرم black ops از نظر جذابیت بازی خیلی بهتر از mw3 هست
دوستان یه کرک درستش رو میدید ؟؟ من یکی ریختم بتزی لگ داشت.
mw3 که بهم حال نداد ببینم این چه طوریه ...
مرحله سوم چطوره ؟ راهنمایی کنید.
لطفا ...:10::10:نقل قول:
قبلنم چند بار پرسیدم ولی بازم فکر نکنم کسی هنوز راه حل اساسی برای سیاه شدن صفحه بعد از انفجار ماشین داشته باشه؟
هر چی راهنمایی دیدم مسخره بوده و گفته بودن Set Affinity رو بذار روی یک هسته! کسی نیست بگه در یک CPU چهار+چهار هسته ای(با HT) که فرکانس پایه اش 1.6 هست اینکار یعنی دیوانگی و از کار افتادن بازی! این که اسمش راه حل اساسی نیست!هر چند روی بعضی CPU ها جواب داده باشه..
اگه یه گیمر حرفه ای پیدا شد راهنمایی درست و درمون بده متشکر خواهیم شد بسی.
روی ویندوز xp که 32 بیت هست نصب کن لگ هم ندارهنقل قول:
قبل از اینکه به اون قسمت برسی بازی رو تو حالت windowed mode قرار بده(با زدن Alt+Enter)نقل قول:
امید وارم درست شه
عزیزم همون زمان این روش رو هم امتحان کردم فرقی نکرد.آخرش کسی نفهمید این مشکل بخاطر چی پیش میاد؟ یعنی Infinity Ward اینقدر ضعیفه که مشکل رو هنوز با یه پچ برطرف نکرده؟نقل قول:
حالا بيام به خاطر يه بازي ويندوزم نصب كنم؟نقل قول:
اصن پاكش كردم.خيلي مسخره بود.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
من رو xp نصبش کردم اصلا لگ نداشتمنقل قول:
یه تعداد از بازیها قدیمی و جدید (که این جدیدها کم هم هست) روی ویندوز xp بهتر جواب میده
رو ویندوز 7 که بازی کردم واقعا مسخره بود اما روی xp عالی بود
سلام به همه.
برای هواداران این بازی یه چیزی آوردم که خیلی خوشحال کننده س:
قفط بجای راست کلید و چپ کلید در PC اسپیس رو پشت سر هم فشار دهید.کد:http://www.mb-empire.com/index.php?option=com_content&view=article&id=182:call-of-duty-black-ops&catid=43:1389-06-15-21-43-27&Itemid=157
من بازی بلک آپس رو قبلا نصب کرده بودم و بازی مکیردم.
حالا دوباره میخام بازی کنم و نصبش هم میکنم اما موقع اجرا این پیغام رو میده
مشکلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه no رو بزن بازی کننقل قول:
اگه گزینه yes رو بزنی تنظیمات گرافیک بازی رو حالت low یا normal میزاره
سلام دوستان اقا من یه جا کیر کردم تو مرحله ای که سوار هلیکوپتر هست بعد با طناب میان پایین
و هلیکوپتر سقوط میکنه همین جور که میریم جلو من باید تانک خودی رو ساپورت کنم یه جا هست کاپیتانه زور میزنه در باز کنه
منم میرم کمکش با دکمه F وقتی در باز میشه همه جا تاریک هیچ کاری نمیتونم کنم مشکل چیه من اینجا گیر کردم
و یه سوال دیگه این save چه جوری من تا هر جا که میرم save نمیکنه مثلا من save and exit میکنم ولی میام بیرون از
بازی باید از اول مرحله باز برم
پچ واسه برطرف شدن lag تو ویندوز سون نیومده؟!
سلام دوستان
کجا میتونم اطلاعاتی در مورد شبکه بازی کردن به صورت lan (offline بازی call of duty black ops بدست بیارم اطلاعتی در مورد اینکه چطور باید بین چند لپ تاپ که به هم شبکه شدن سرور معرفی کرد و بقیه لپ تاپ ها و بازیکنان رو join کرد به بازی و به تونیم تیمی بازی کنیم ...ممنون میشم راهنمایی کنید گه باید اطلاعات رو از کجا بدست بیارم ...ممنون
این رو هم اضافه کنم که در حال حاضر با یک سری کرک و برنامه Boloader میتونیم خودم بازی کنم اما می خوام به صورت شبکه بازی کنم با دوستام توی خونه..
مرسی
منم دقیقا همین مشکلو دارم لطفا هر کی میدونه دریغ نکنهنقل قول:
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
سلام دوستان من قبلا این بازی رو نصب کرده بودم ولی همون اول بازی جلوی هتل صفحه سیاه می شد و باعث شد من بازی رو پاک کنم ولی چند روز پیش یه نسخه خیلی خوب از بازی گیر آوردم که تمام کرک ها روش بود و یه جورایی نسخه فاینالش بود داشتم بدون مشکل بازی می کردم که تو اون مرحله ای که در نقش کاپیتان موزلی هستیم و داریم از توی جت اعضای تیم کیلو 1 رو راهنمایی می کنیم بعد از این که از خونه امن بیرون میایم وقتی یه بار می میریم دفعه دومی که بازی رو لود می کنه دیگه قسمت حروف و esc کیبورد من کار نمیکنه و من مجبورم از بازی خارج بشم و دوباره بازی رو از اول اجرا کنم خواستم ببینم این مشکل منو کسی داشته و اگر داشته کمکم کنه که بتونم بازی رو ادامه بدم
با تشکر
سلام....
دوستان قبلا که این بازی رو انجام میدادم مشکل صدا نداشتم...
الان دوباره نصب کردم و بازیم مشکل صدا داره!! یعنی مراحل هیچکدوم هیچ صدایی نداره....(صدای شلیک و اینا رو هم ندارم وصدای افراد هم نیست....)
ولی بازی صدا داره! و دمو ها صدا دارن..... صحنه های شکنجه و بازی کردن بدون هیچ صدایی هستش(نه صدای افراد، نه صدای موزیک، نه صدای شلیک و تجهیزات!)...
راه حل چی بوده؟! من تا صفحهی 75 رو خوندم(از 53 که اولین روزایی بود که بازی اومده بود و با هم نشستیم حل کردیم مشکلاتش رو!!! ولی الان خودم تو بحث صداش گیر کردم!!)
سلام چطور میتونم black ops 1 رو آنلاین بازی کنم؟ لطفا کمکم کنید.
سلام چطور میتونم black ops 1 رو آنلاین بازی کنم؟ لطفا کمکم کنید.
سلام خسته نباشید
آقا من وقتی بازی رو اجرا میکنم صدا میاد ولی تصویر نمیاد رو مانیتور مینویسه out of rage مشکل از کجا هستش
مانیتورم LG 20 M35 هستش و رم 8 گرافیکم 8 سی پی یو I5 6400