رفیق مگه شما کجا رفتین ما با بچه ها رفتیم.چه ساعتی اومدی. ما 11 اونجا بودیم البته من11:10 اونجا بودم.راستی من همین الان adsl خودم رو شارژ کردم شارژ شد حالا ببینم شبانه رایگانه یا نهنقل قول:
Printable View
رفیق مگه شما کجا رفتین ما با بچه ها رفتیم.چه ساعتی اومدی. ما 11 اونجا بودیم البته من11:10 اونجا بودم.راستی من همین الان adsl خودم رو شارژ کردم شارژ شد حالا ببینم شبانه رایگانه یا نهنقل قول:
من که از اعتبارم داره کم میشه تازه هم شارژ کردم.من قاطی کردم بهشون گفتم حالا که وضع اینطوریه بیاین گیگی 500 تومان بدید طرف دهنش باز موندنقل قول:
دوسته عزیز این 118 نیست فقط سرویس انتظارشون با 118 یکیه و شماره گفتنش ولی وقتی وصل بشی کارمندای قسمت adsl بر میدارن امتحان کننقل قول:
من امروز دوره ی زمانیم تموم شد. البته اینترنتم قطع نشد.
باهاشون که صحبت کردم، گفتن که خودکار اومدی روی سرویس جدید و فعلا هم نمی شه ریز کار کرد و مقدار مصرف رو دید، اما داریم پنل رو آماده می کنیم.
با سلام
امروز بالاخره تونیستم توی مخابرات ثبت نام کنم.
اما وقتی این مطالب رو در اولن پستها خوندم پشیمون شدم چرا اشتراک نداگستر که سرعت حتی 1m رو هم میده قطع کردم و توی مخابرات ثبت نام کردم....نمیدونم چی کار کنم؟ من خیلی دانلود میکنم و سرعت هم برام خیلی مهمه دوست دارم حداقل512باشه!!!! حالا خواهش میکنم شما بگید چی کار کنم؟ صبا نت ه جورایی خیلی بهتره به نظرم ...واقعا موندم
خواهش میکنم حتما کمکم کنید ببینم که باید اگه از مخابرات تماس گرفتند قبول کنم یا نه و برم سراغ صبا نت (نداگستر؟!!) خواهش میکنم راهنماییم کنید... راستی میدونید مخابرات مودم وایرلس tp-linktd-w8901 ویا یه چیزی شبیه این رو داره یا نه؟
کجاشه من که جایی برا شارج کردن ندیدم اینم عکسنقل قول:
من که از اعتبارم داره کم میشه تازه هم شارژ کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از قبل این رو داشتم.هنوز یکی دیگه هم دارم واسه شارژ.زنگ بزن ببین گزینه ی شارژ رو برات فعال می کنند
دوستان به اینجا مراجعه کنند فکر کنم روی فیبر نوری سرویس بده
کد:http://www.sepahangostar.com
بچه ها من امروز تاریخ اعتبارم تموم شد به تبع اون ارتباط هم قطع شد, یه ماه شارژ کردم , وصل شد, اعتبارم زیادشد,ولی از اعتبارم کم نمیشه(که امیدوار بودم بشه), فقط این بار تاریخ انقضاء نداره.پیشنهاد می کنم کسایی که اعتبارشون تموم میشه شارژ نکنند اگه خود به خود نرفتند روی سیستم جدید(postpay) یه هماهنگی با هاشون بکنند تا خودشون درستش کنند.در غیر این صورت مثل من میره تو پاچشون.بیست هزار تومان رفت تو هوا.(شرمنده متن یکم در همه, من تازه خدمت سربازیم تو نیرو انتظامی تموم شده اون موقع اپراتور بودم(بیسیم چی) بهم حق بدید.)
بابا اینا دیگه کین؟
شورشا از مزه بردن
جواب سربالا میدن
یا نمیدونن واقعا یا خودشونا به....
من تا برج 2 سال 91 اشتراک 1 مگ گرفته بودم
خدا ازشون نگذره
نه عزیز دیم روی فیبر نوری نمیدهنقل قول:
راستی دوستان این ماله تست سرعت من واسه امروزه ساعت 4:30 دقیقست تعجب کردم ببینید من adsl 128 دارم
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18:کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=901.906
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
تا ساااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااال 91 رفیق تو که دیگه یعنی اصلا یه کلاه سرت رفته اندازه یه نیسان:31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
ولی رفقا عجب پستی شده این پست تو 5 روز 30 تا صفحه بهش اضاف شد فکر کنم رکورد p30world رو زدیم
خب خداراشکر مثل اینکه سرعت را باز کردند!
سرعت الان 128 هستش یا همون 1
واقعا اگه پشت تلفن بجای معرفی سرویس یک معادله ریاضی بود همه حل می کردند اما اصلا این معرفی سرویسش نمی شه فهمید ..... قیمت هر گیگ 2500 بعد برای هر کاربر 2ماه 2گیگ محاسبه شده ولی شما که خط ماله خودتون هست 20 گیگ 2ماه استفاده می کنی اما شما که مستاجری 8 گیگ ولی یادت باشه سروس نامحدوده .... اما اگه شارژ بیشتری میخوای باید آنلاین بخری ...
یک سری آدم دیپلم ردی که فقط در حد خاموش روشن کردن سیستم سواد دارند مردم مسخره خودشون کردند.
دوباره تماس گرفتم گفتم بعد از یه قطع و وصلی الان که وصل شده سرعت افتضاحه میگه مخابرات داره همه ی خطها رو آپدیت می کنه که از فردا پس فردا دیگه همه پولهاشون بیاد روی قبض ...
شارژ بیخودی نخرید دوستان ...
اما الان سرعتم خوب شد و با 100 تا 150 دارم دانلود می کنم ...
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
انگار نوشته 231 ولیعصر رو ساپورت می کنه !!! یعنی 231 غیر فیبر نوری هم هست ؟نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت همه
آقایون سرعت من هنوز خیلی کمه. با 20 کیلوبایت دارم دانلود می کنم....... زنگ زدم گفتند همه جا این طوریه ... راسته یا نه ؟ مال شما هنوز هم مثل قبله یعنی 130 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مودمتون رو خاموش روشن کردید؟نقل قول:
دوست عزيز براي من هم سرعت مثل شماست :19:نقل قول:
براي من كه بدتره سرعت دانلود روي 10 هست :19:
سلام دوستان
من چند روزی میشه که هر چیزی دانلود می کنم از اعتبارم کم نمی کنه هنوز 6100 تومان اعتبار دارم تا 5 شهریور. می خواستم بدونم از الان داره میره رو قبض تلفن پس تکلیفه اعتبار باقیمانده ام چی میشه؟
سیستم شبانه رایگان را برداشتند؟
ریز مصرف را کجا نشون میده اگه رو قبض تلفن میره؟
من 512 دارم
تست سرعتو نیگا:کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=75.803
سرعت دانلود من نسبت به این چند روز دو- سه برابر شده .الان تقریبا شصت تا هفتاده. البته قبل از این طرح جدید طرفا 200 بود.:jealous:
خیر نبینند.
خب این هم از اطلاعیه مهم مخابرات:
جهت سهولت همشو میذارم:
خبر مهم ------------------------------------------------------------------ خبر مهم
************************************************** **************************************
قابل توجه مشتركين گرامي! به اطلاع ميرساند مقرات جديد محاسبه قيمت سرويس اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان اصفهان به شرح زير مي باشد:
1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
2- پرداخت هزينه به صورت Postpay (يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.
نكته: با توجه به تغييرات جديد، ممكن است قطعي و اختلالاتي در سرويس مشتركين در روزهاي 90/05/12 و 90/05/13 ايجاد شود.
ضمناً پس از رفع اختلال براي ارتباط با واحد پشتيباني با شماره تلفن 2030 تماس بگيريد.
یه سوال؟ اونوقت سرعت چقدره؟
منم همینطور، خدا ازشون نگذرهنقل قول:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
چیزی بنام سرعت نمیشناسن، یه شیر فلکست، هر از گاهی باز میکنن، بعضی وقتا تا آخر میبندننقل قول:
یه سوال؟ اونوقت سرعت چقدره؟
کیفیت و ثبات = 0%
باشه رفیق.من که از این بلاتکلیفی خسته شدم.من تقریبا به ولی عصر نزدیکم.اگه تکلفمو معلوم نکنند همش میرم اونجا و رو اعصابشون راه میرم.نقل قول:
حالا فعلا اولشه و روزای خوشیمونه.وای به حال بعد وآینده. :13:
استغرفرالله توی اورگان دول تی و حرکات موزون...........:31:نقل قول:
نه. یعنی من که ندیدم. :46:
سلام دوستان
من چند روزی میشه که هر چیزی دانلود می کنم از اعتبارم کم نمی کنه هنوز 6100 تومان اعتبار دارم تا 5 شهریور. می خواستم بدونم از الان داره میره رو قبض تلفن پس تکلیفه اعتبار باقیمانده ام چی میشه؟
سیستم شبانه رایگان را برداشتند؟
ریز مصرف را کجا نشون میده اگه رو قبض تلفن میره؟
سرعت من یه کمی بهتر شده ولی هنوز خیلی کنده تا حدود 50 میاد ولی نوسان داره
هنوز هم از شارژم کم نمیشه !! فکر کنم 30 هزار در پاچه مبارک رفته
تازه قبض هم میاد !! اوه اوه:41:
از من برگشت به روال سابق. با 130-140 دانلود کردم
دوستان این لینکی که استفاده می کردید :
این مربوط به زمانی هست که شرکت 311 با مخابرات قرار داد داشت حالا که تمام شده یعنی دیگه نباید به اون سایت برید و تمام .. یعنی اصلا مشخص نیست ریز مصرف چقدر هست و من هم متوجه این قضیه شدم و می ترسیدم اگه دانلود زیاد داشته باشم ممکنه پول زیادی ازم بگیرن بدون اینکه بفهمم ریز مصرف چقدره .پس تا روزی که مشخص بشه کم با اینترنت کار کنید یا به عبارت بهتر زیاد با اینترنت ور نرین که پول زیادی به قول دوستان بیاد تو قبضکد:http://217.219.5.24/IBSng/user/
این چیه ؟
بیشتر توضیح بدین ؟ مخابرات اینو تایید میکنه ؟کد:http://217.219.5.9/scpluto/
سلام.ببین دوست عزیز این مشکلات شما را تقریبا اکثر کاربرا دارند.و هیچ کدوم هم به جواب قطعی نرسیدند.فعلا اوضاع شیرتو شیره .باید صبر کرد اخه نه پشتیبانی درست حسابی داریم,نه کارشناس درست و حسابی,هرکی هم یه حرفی میزنه!!!!!!!!!!!!.نقل قول:
بهتره فعلا چیزی دانلود نکنی.تا تکلیفمون معلوم بشه.البته امیدوارم.
شبانه رایگان هم فعلا برداشنتد.
ریز مصرف هم فعلا جایی نشون نمیده و همه جا تعطیله.
خسته نباشی ماله چند هفته پیشه. لطفا قبل از اینکه یه پست جدید بنویسید به پست های قبلی مراجعه کنیدنقل قول:
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
دوستان این سرعته منه ساعت 11:30 شب سرویسمم 128 با سرور بوستون تو آمریکا ببینید
راستی من که شارژ کردمو داره از شارژم کم میشه.شبانه رو همخ باید ببینم رایگانه و سرعتش خوبه
سلام دوستان این تصویر تسته منه با سرور آمریکا بوستون سرویسمم 128 ساعت 11:30 شب از شارژمم کم میشه
این یکی هم جدید با یه سرور اونوره دنیا.همین ساعت پسته قبلی.این دورترین سرور نسبت به منه.که یه جزیره بعد از آمریکاست
بعدی رو هم با نزدیکترین سرور میزارم که فقط دوستان نسبت به سرعت و پینگ سوالی در مورد تست نداشته باشن
من 11 و نیم اومدم اونجانقل قول:
---------------------------------------------------
می خوام عمق فاجعه رو براتون مقایسه کنم.
اینترنت مخابرات تهران:
سرویس 1 مگ نامحدود= 38000 تومان
چون قبض های ما دوماهه است ضربدر 2 می کنم این قیمت رو که میشه= 76000 تومان
حجم قابل دانلود در ماه=
کد:(3600*24*30*128)/1024=324000 MB=324 GB
اینترنت مخابرات اصفهان:
سرویس 128 اسمی و 1 مگ واقعی
اگه بخواهیم 324 گیگ (مثل تهرانی ها) در ماه دانلود کنیم=
کد:324*2500=810000
نتیجه گیری: خوب با این اوضاع تهرانی ها با 76000 تومان در دو ماه می تونن 324 گیگ دانلود کنند و ما همین میزان حجم رو در دو ماه با 810000 تومان می تونیم دانلود کنیم.:8:
حالا اگه 810000 تومان رو منهای 76000 تومان کنیم معلوم میشه که ما 734000 تومان پول زور داریم میدیم:18:
نقل قول:
با سلام
امروز بالاخره تونیستم توی مخابرات ثبت نام کنم.
اما وقتی این مطالب رو در اولن پستها خوندم پشیمون شدم چرا اشتراک نداگستر که سرعت حتی 1m رو هم میده قطع کردم و توی مخابرات ثبت نام کردم....نمیدونم چی کار کنم؟ من خیلی دانلود میکنم و سرعت هم برام خیلی مهمه دوست دارم حداقل512باشه!!!! حالا خواهش میکنم شما بگید چی کار کنم؟ صبا نت ه جورایی خیلی بهتره به نظرم ...واقعا موندم
خواهش میکنم حتما کمکم کنید ببینم که باید اگه از مخابرات تماس گرفتند قبول کنم یا نه و برم سراغ صبا نت (نداگستر؟!!) خواهش میکنم راهنماییم کنید... راستی میدونید مخابرات مودم وایرلس tp-linktd-w8901 ویا یه چیزی شبیه این رو داره یا نه؟
چرا کسی جواب نمیده؟
اصلا اینجوری که مگید، پشیمون شدم از مخابرات میرم همون صبانت رو میگیرم
شبانه هنوز برای من رایگانه چون شبا سرعت میشه 20 کیلوبایت حالا دانلود کنم یا نه.
مخابرات که میگفت تا پایان قراردادتون شبانه رایگانه
الان یک ساعتی میشه که ماله من اومده رو 60 الی 70 تا چند ساعت پیش رو مایه های 20 الی 30 بود :31::27:
من 1مگ داشتم سرعتم روی 220 بود، الان 60 بالاتر نمیره، واسه شبانه هرکار شده میکنم، حتی حاضرم توی تهران هم اگه لازم بشه پیگیری کنم.نقل قول:
میرم توی تاپیک سایر isp ها فقط حسرت میخورم.. تا به کی؟
سرعت 1 مگ دارم
دیروز 30kb بود ولی امروز با نوسان روی 70kb رسیده
همجنان اعتبار کم نمیشه
الهی که ....:42:
:41: خیر نبینند
منم همینطور شبانه رایگان دارم از ترافیکمم شب ها کم نمیشه ولی چه فایده.20 کیلوبایته:13::13::13::13:نقل قول: