آره. دیشب من داشتم فوتبال آنلاین بازی می کردم یهو قطع شد.نتیجه هم 3 0 اعلام کردن :31:نقل قول:
هنوز هم سرعتش خوب نیست.
راستی دوستان مبین نت هنوز مودم usb نداره؟
Printable View
آره. دیشب من داشتم فوتبال آنلاین بازی می کردم یهو قطع شد.نتیجه هم 3 0 اعلام کردن :31:نقل قول:
هنوز هم سرعتش خوب نیست.
راستی دوستان مبین نت هنوز مودم usb نداره؟
قیمت مودم ها از 80 تومان تا 200 تومنه. هزینه نصب و تحویل 10 هزار تومنه و اشتراک هم از 15 تومن ماهی:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
بله متاسفانه مثل اینکه شیب سقوط مبین نت خیلی زود داره شروع میشه (البته امیدوارم اشتباه کنم) من از طرفداران وایمکس و مبین نت بودم ولی انگار طرفدار چیزی شدن در ایران جواب نمیده.نقل قول:
من اولین ماهیی که مبین اومد سریع اشتراکشونو گرفتم یادش بخیر چقدر حرص خوردم چه سختی ها چه خوشی ها ولی وسطای کار خوب شدا یعنی نزدیک خونمون یک bts زدن که آنتن دهیش بهتر شد ولی چه فایده سرعت دانلود از یک کانکشنش روز به روز افتضاح تر داره میشه.
با مبین نت اینترنت روی موبایل به واسطه وای فای اصلا خوب نیست.
با مبین نت نمیتونی همزمان چندین سایت رو باز کنی در حالی که داری دانلود میکنی! چون پهنای باند کمه اینو میشه از ضریب های QAM فهمید!
مبین نت از نظر کیفی باور کنید که از ایرانسل ضعیف تره. ایرانسل سرعت یک کانکشنش هم عالیه ولی مبین نت نه! با یک کانکشن ماکسیمم در اکثر مواقع میتونید 12-14 کیلوبایت دانلود کنید. بد جور داره پس میزنه ..آدم کم تجربه ای نیستم و این حرفایی که میگم از روی چنیدن ماه استفاده خودم و دوستامو فامیلام از اینترنت مبین نت هست.
مبین بجای روز بروز بهتر شدن داره گند تر میشه. مرحبا !! باریکلا
حالا این مودم های 80 تومنی یا indoor عاقبت به خیری هست یا نه؟، یعنی میگم برای خونه با سرعت 256 سرعت تمام و کمال رو میده؟
حالا اگه خوب نباشه هم مجبورم، چون پول اون یکی ها رو ندارم!!!:20:
حرفاتون درسته. موقع دانلود بعضی وقتا اصلا نمیشه وبگردی کرد. کاری که حتی با دایال آپ هم میشد.نقل قول:
من هم قطعی داشتم. الان سرعت دانلود شده اینترنت 128 و کیفیت شده کمتر از دیال آپ.نقل قول:
مشکل اینترنت سراسری هست و شامل تمام شرکت ها میشه و ربطی به wimax و adsl بودنش نداره .احتمال میدن تا فردا درست بشه
كي گفته سراسريه براي من خيلي هم عاليه(وايرلس)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست ها مال شماست؟چرا سرعت آپلود اینقدر کمه؟نقل قول:
بله ماله خودمهنقل قول:
آخه اسپيد تست حالش خوب نيست اگه سرعتش رو 100mb هم باشه آخرين لحظه بياد رو 1kb ،1kb رو قبول مي كنه نه 100mb رو:31:
ديروز اخبار گفت تو ايتاليا اينترنت راه انداختن با سرعت 450GB/s
سلام،
مودم های وایمکس رو میشه خودمون بخریم یا حتما باید از خودشون بگیریم؟
اگه خودمون بگیریم ارزون تر در نمیاد؟
یک سوال دیگه هم اینکه: سرعت دانلود با 256 چقدره؟(در شرایط معمول)
ميشه مودم رو پشت بوم نصب كرد؟اخه دور تا دور خونه ما ديوار هست
چرا سیگنال اینقدر افت کرده . من قبلاً بین 50 تا 60% سیگنال داشتم ولی امروز رسیده به 38% و RSSI شده 81-
بقیه دوستان هم این مشکل را دارن !؟ :41:
من افت سیگنال ندارم ولی به شدت سرعتم پایین اومده.نقل قول:
ببخشید من به جوابم نرسیدم.
این مودم های وایمکس رو میشه خودمون بخریم یا حتما باید از خودشون بگیریم؟
سرعت دانلود 256 تو آی دی ام یا تورنت چقدره؟(در شرایط معمول)
خسته نباشید،
اگه سرویس وایمکس رو فقط مبین نت ارائه میده پس این شرکت های اینترنتی (ISP ها) چیه که همشون این سرویس رو دارن.
چجوری باید برای این سرویس ثبت نام کنیم و این که چقدر طول می کشه تا به سر منزل مقصود برسه؟
منم مبین دارم ولی خدایی این مشکلاتی که شما دارید رو نداشتم
امیدوارم همیشه بدون مشکل باشین. کدوم منطقه هستین؟نقل قول:
---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
مشکل خاصی ندارن این مودمهای بیچاره. قابلیت وای فای ندارن فقط.نقل قول:
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
اگر بتونی بطور کامل ضد آبش کنی چرا که نه؟ مشکل فقط خیس شدنه.نقل قول:
تو بازار اصلا مودم وایمکس نیست که شما بخوای خودت بخری(کلا قبول نمیکنن)نقل قول:
باید از خودشون بگیری
سرعت دانلود 256 معمولش32 -33
:46:
خوش به حالت حتماً نزدیک دکل هستی. :31:نقل قول:
یکی از مشکلاتی که این مبین نت داره اینه که آنتن BTS کم داره و تا حالا برای پوشش تهران کار خاصی انجام نداده و این تعداد BTS کم با زیاد شدن مشتری و تراکم ساختمان در تهران مشکل ساز میشه.
خیلی از مکان هایی هم که BTS جدید گذاشته متاسفانه هنوز فعال نکردن. و معلوم نیست که چه زمانی فعال خواهد شد.
دوست عزیز میشه بفرمائیدنقل قول:
من الان سرويس وايرلس دارم سرعت وپينگش حرف نداره (با اين حال كه سيگنالش -65) ، حتي تو MW2 منو هاست خارجي ها مي كنه مي تونين از بچه هاي XBOX LIVE بپرسين.اما قيمت ماهيانش يه خورده بالاست ولي عاليه.
که اینترنت وایرلس چه تجهیزاتی داره و برای شما قیمت این تجهیزات چند در اومده؟
چرا از اینترنت وایرلس کمتر اشتراک می گیرند؟
دوستان لطفا بفرمائید ping چیه؟
از روی پینگ میتوان چه نتایجی برداشت کرد؟
چطور باید پینگ یک اتصال را بدست آورد؟
:11:
پینگ سرعت پاسخگویی یک فرمان در اینترنت است. مثلا شما در آدرس بار میزنی گوگل و اینتر هم میزنی. مدتی که طول میکشه تا مرورگر شروع کنه به وصل شدن به سایت گوگل (یا هر سایت دیگه ای) میشه پینگ شما که به صورت کسری از ثانیه بیان میشه. در استفاده های معمولی شاید زیاد خودشو نشون نده ولی مثلا در بازی آنلاین خیلی مهمه که حرکتی که شما انجام میدی خیلی زود اجرا بشه و در بازی تاخیر نیفته.نقل قول:
پینگ رو در سایتهای مختلفی مثل همین اسپیدتست معروف میتونی بدست بیاری( پینگ یک اتصال اینترنتی همیشه یکسان نیست)
امیدوارم کامل گفته باشم. وگرنه دوستان تکمیلش کنن:31:
پینگ یه ADSL 256 با پینگ WiMax 256 فرق داره؟ کدوم بالاتره؟
سلام دوستان . من تازه وایمکس مبین تن سرویس 256 ماهیانه با ترافیک 4 گیگ گرفتم کلا سرعت و شرایط خوبه و ساعت رایگان هم عالیه 2 -8 . ولی یه چیز عجیبه من همش فقط سایت باز می کنم و دانلود و همه آپدیت ها هم غیر فعال هستند این طور که من حساب کردم هر ساعت 130 مگابایت می خوره که این طور من در عرض چند روز علکی 700 مگ از من مصرف شده . خواستم بدونم ایا این مصرف درسته با توجه به چنتدا سایت باز کردن ( ضمنا همه سایتهای سبک و عادی هستند و عکس هم زیاد ندارد ). اگر راهی هست که بشه این مصرف و کم کردن ترافیک را پایین اورد به بنده بگین . با سپاس
ربطي به ADSL يا WiMax بودن نداره .بستگي داره از كدوم شركت بگيري .سرعت دانلود هم ربطي به پينگ نداره.نقل قول:
شما با سرعت 256 به طور معمول ساعتی 110 تا 120 مگابایت میتونی دانلود کنی. حال وقتی با این سرعت وبگردی نرمال انجام میدی ( نه اینکه تند تند سایت باز کنی که بشه مثل دانلود فایل) نصف این مقدارو حساب کن در هر ساعت (البته تا حدودی هم کمتر از نصف) یعنی ساعتی تا 60 مگ میتونه معمولی باشه. البته باز هم به سایتهایی که میری و میزان مکثی که در هرصفحه میکنی بستگی داره. آپدیت ویندوز رو هم غیر فعال کن.نقل قول:
دوستان . وضعیت وایمکس مبین نت چطوریه هست؟ به نظر شما هر دو طرح سالی 200 تومن کدوم بهتره؟ 128 یا 512؟
البته 512 ای که داره ترافیکش واسه یک سال خیلی خیلی کمه!
نظر شما چیه؟؟
میشه تعرفه های دیگه رو خریداری کرد؟ من میخوام سرویس رو بخرم و چون با مبین نت اصلا کار نکردم میخوام ببینم سیستم تست هم دارن ( مثلا یک ماه آزمایشی یا حتی یک روز . توی منطقه ی مورد نظر)
مگه این سرویس ها کلا برای مبین نت نیست پس چرا شرکت به شرکت پینگ ها فرق می کنه؟
کسی می دونه تو کرج کدوم شرکت بهتره؟
منظورتون کدوم شرکتها و کدوم سرویسها است؟ مبین نت نمایندگی های فروشی داره در سطح شهرها اگر منظورتون اونهاست همشون مستقیم با مبین کار میکنن و هیچ فرقی از نظر سرویسی که به مشترک میدن ندارن. پینگ روی یک سرویس خاص حتی در ساعات مختلف روز هم میتونه متغیر باشه و این غیر معمول نیست.نقل قول:
بهتره فایروال داشته باشید و همچنین نرم افزاری برای آنالیز اینترنت به صورت لحظه ای.نقل قول:
در مورد وضعیت کلی مبین نت در صفحات اخیر همین تاپیک میتونی مطالبی رو پیدا کنی. قطعا سرویس 512 بهتره. اگر در طول روز حواستون به ترافیکتون باشه در ساعات دانلود میتونین خیلی بهتر از 128 دانلود کنین(واضحه) شما تمام تعرفه ها رو میتونی با یک نامه شرکتی یا دانشگاهی بخری. در مورد تست هم باید به نمایندگی هاشون بری به صورت حضوری مطرح کنی .نقل قول:
امروز هم سرعت از روز های قبل هم کمتر شده.
مبین نت بیشتر از همه انگار شما رو اذیت میکنه. میگم به عنوان اولین معترض شما سرویستو پس بده تا به نوبت بعد از شما همه اینکارو بکنیم:31:نقل قول:
جدی: نوسان سرویس مبین همچنان پابرجاست و چراغهای سیگنال و سرعت دانلود و همه و همه دست خوش این نوسان...
پس در این صورت من باید ببینم نمایندگی های مبین نت تو کرج کجان؟ برم برای ثبت نام مستقیما صحبت کنم؟
سوال: از زمانی که ثبت نام کنم چند روز طول می کشه تا بیاد؟
من از شاتل adsl 256 دارم منتها سرعتش منو راضی نمیکنه؛چاره ای هم برای تعویض به جز وایمکس ندارم(بدلیل منطقه)؛منتها برای من سرعت دانلود مهمه ،از اینرو میخواستم بدونم کدوم وایمکس مناسبتره و آیا درسته که میگن امنیت وایمکس کمتره یا نه؟(البته میدونم اینجا جای طرح اینگونه سوالها نیست؛منتها چون خودم تعرفه مبین نت را بهتر دیدم گفتم از شما بپرسم.)
بله. اگر به نمایندگی برید بهتره. در سایت مبین نمایندگی کرج رو پیدا کنید. از زمان ثبت نام نهایتا 4 روز(طبق گفته شرکت) که برای من سه روزه وصل شد(تجربه شخصی)نقل قول:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
امنیت بالا یکی از ویژگی های وایمکسه (حداقل روی کاغذ) برای مقایسه بین مبین و ایرانسل باید تاپیکهای هر دو رو بخونی (حداقل صفحات آخر هر کدوم رو) سرعت دانلود هم بدک نیست.نقل قول:
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون، اطلاعاتی که دادین خیلی کارمو راه انداخت. متشکر.
یه سوال دیگه برای محکم کاری قبل از ثبت نام: سیستم من طبقه زیرین خانه یا به عبارتی زیرزمین خانه است، آیا روی سرعت مودم تاثیر می ذاره و اینکه می تونم مودم رو طبقه بالا بذارم یه جوری با سیم بیارمش پایین؟
مبین نت امروز افتضاح بود ! افتضاححححح!!!!!!!!! داره حالمو بهم میزنه دانلود از یک کانکشن افتضاح ولی چند کانکشن با IDM خوب!!! به لعنت سگ هم دیگه نمیارزه! شده اینترنت آماتور ها .حرفه ای رو اصلا راضی نمیکنه. من که از هفته دیگه میرم دنبال یک شرکت دیگه مودمم رو هم میفروشم بازار سیاهیی
سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبیت تو مبین نت چنده ؟؟؟