سلام.
الان 12 روزه که ثبت نام کردم خبری از نصاب نیست.
زنگ هم که می زنم یک مشت شر و ور تحویل می دن............
اگه مجبور نبودم اصلا سراغ ایرانسل نمی رفتم.
سگه adsl می ارزه به وایمکس.
Printable View
سلام.
الان 12 روزه که ثبت نام کردم خبری از نصاب نیست.
زنگ هم که می زنم یک مشت شر و ور تحویل می دن............
اگه مجبور نبودم اصلا سراغ ایرانسل نمی رفتم.
سگه adsl می ارزه به وایمکس.
با سلام امروز یکی از دوستامو دیدم گفت رفته adsl گرفته اونم توی نمایشگاه کامپوتر مشهد توی یکی و دو هفته گذشته و میگه 128 رو گرفته و با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنه ایا این میتونه درست باشه و ما که رفتیم 512 گرفتیم یعنی هیچی بندازیم دور و بریم adsl بگیریم
چند روز طول میشکه تا زنگ بزنن من هنوز از روزی که ثبت نام کردم هیچ خبری نیست بابا دغ کردم شنیدن میخوان بعد عید بدن اینجوری باشه که به درد نمیخوره من تا عید لازم دارم :(((((((((( تازه ورداشته جدیدا تبلیغ هم میکنه یکی بگه آخه اون قبلی ها رو بده بعد مشتری جدید پیدا کن :(
سلام دوستان.
امروز در رابطه با وایمکس تحقیق کردم از چنتا از دوستان شنیدم که اگر از طرق نماندگی ها ثبت نام کنید کارا سریع تر پیش میره درسته؟
رفتم نمایندگی ایرانسل یک 512KB/s با پهنای باند محدود ثبت نام کردم یک کپی از کارت ملیم گرفت + آدرس تلفن و کدس پستی غیره....
حداکثر چقدر طورل میکشه برای نصب؟!
یکی از دوستانم هفته پیش از همین طریق اقدام کرد البته با چندتا آشنا 48 ساعته براش نصب و راه اندازی کردند...!
یک بار من نوشتم که چه خبره! ایرانسل مودم نداره یا اینکه یه بامبوله واسه رد کردن مودمهای قدیمی که رو دستشون مونده! خداییش اگر واسه این تخفیف نبود کی میرفت وایمکس بگیره!؟نقل قول:
مال منو که یک هفته ای آوردن نصب کردن که یه مودم WI FI بهم انداختن از این قدیمیا که 2 تا آنتن داره...
الان هم به خاطر اینکه تند تند ریست میشه مثل یه آشغال جمش کردم گذاشتم کنار!
به خاطر 40 هزار تومن نمیتونم یک ساعت پشت خط 707 بمونم........................
شما که حرف دوستت رو باور نکردی حالا ما هر چی هم بگیم باز آخرش میخوای شک کنی !نقل قول:
مودم که بنده سفارش دادم از مدل های USB هست...!
این مدم ها هم مشکلی دارند ...؟! ایرانسل مودم هاش کم شده؟
يك سوال :
اين طرح هاي اعتباري محدود ماهيانه ،شارژش به چه صورته ؟ ايرانسل اول هر ماه براي پرداخت ايميل ميده يا بايد خودمون پرداخت كنيم ؟! فردا اول ماه است ولي ايرانسل هنوز هيچ ايميل يا پيامكي نداده ! ترافيك من هم تموم شده :) منتظرم فردا پرداخت كنم تا دوباره ترافيك اين ماه رو بگيرم.
خیر مودم هایی که الان تو سایت ایرنسل هست هیچ مشکلی نداره فقط مودم های bm635 مشکل دارهنقل قول:
نه، پیش از اول ماه خودت باید حسابت رو شارژ کنی، تا اینترنتت قطع نشه. درست یادم نیست ولی فکر کنم اگر روز دوم ماه بشه و هنوز حسابت رو شارژ نکرده باشی برات sms و ایمیل میفرسته که اگر تا ظرف چند روز آینده حسابت رو شارژ نکنی. حسابت غیرفعال میشه.نقل قول:
سلام...
آقا این سایت ایرانسل از نظر تاریخ مشکل داره؟!
من تاریخ ثبت نامم 30/10/89 بوده زده 30/11 !!!
بعدش نوشته تاریخ تحویل 2/1/90 !! :دی
یعنی 3 روز بعد از ثبت نام..
فکر کنم 1 ماه جلو تره تاریخش...
با این حساب 3 روز نصب بعد از ثبت نام یعنی فردا باید با بنده تماس بگیریند؟!
درود..نقل قول:
شاید شانس من بوده..
ولی تمام دوستان من که از 635 استفاده میکنند مشکل ریست شدن دارند..
ولی عموما بدلیل استفاده از مد TTLS و کانکت شدن خودکار کمتر حس میشه ریست شدن..
پیشنهاد اینکه 632W بگیرین، واقعا عالی هست..
من از هر لحاظ تست کردم..:46:
:11:
سلام
من یه مودم usb edge خریدم
بسته های اینترنتی ایرانسل یک ماه چنده ؟
- برای استفاده از اینترنت ١٢٨ و ٢٥٦ کیلوبیت بر ثانیه، هیچ هزینه ای به عنوان حق اشتراک ماهیانه، در ابتدای دوره از شما دریافت نمیگردد.
این یعنی چی؟!
یعنی واسه 512 بغیر از اون 20 تومن باید حق اشتارک بدیم؟!
من هم اين سوال رو داشتم ، فكر كنم كلا 20600 در مياد.نقل قول:
یعنی واسه 512 بغیر از اون 20 تومن باید حق اشتارک بدیم؟!
يك سوال : ما 512 پايه با طرح اعتباري داريم ، الان فردا 2 اسفند هست ولي هنوز ايرانسل ايميل و پيامك پرداخت نداده؛ من از كجا پرداخت كنم ؟ تو پنل بايد برم قسمت پرداخت قبض ؟
مثلا اگر بسته دائمي باشه هر دو ماه يك قبضي مياد و وقتي ميرم تو قسمت پرداخت قبض مبلغ خودش ثبت شده است و فقط پرداخت مي كنيم ولي تو اعتباري مبلغ رو بايد خودم وارد كنيم ! چطورياست؟
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
سلام جناب فرزين...نقل قول:
رود..
شاید شانس من بوده..
ولی تمام دوستان من که از 635 استفاده میکنند مشکل ریست شدن دارند..
ولی عموما بدلیل استفاده از مد TTLS و کانکت شدن خودکار کمتر حس میشه ریست شدن..
پیشنهاد اینکه 632W بگیرین، واقعا عالی هست..
من از هر لحاظ تست کردم..
اين ريست شدن شما رو چطوري تست كنيم ، من اول فكر مي كردم كه چنين مشكلي ندارم و هنوز هم ندارم ولي الان شما گفتي كه به علت TTSL بودن و اتصال خودكار ، شك كردم كه شايد براي من هم همين طوري باشه ، من زنگ بزنم ايرانسل بگم هي ريست ميشه چي مي گند ؟ بايد برم دفتر مركزي تعويض كنم ؟ عوض مي كنند ؟ همون موقع تحويل مي دهند؟ خودشون تست نمي كنند يك موقع مثلا كسي خالي نبسته باشه ؟
الان اين مودم رو حدود 10 روزه كه دارم . زنگ بزنم به ايرانسل و بگم ريست ميشه ، قبول مي كنند عوض كنند ؟ وقتي مودم رو بردم براي تعويض همون موقع مودم جديد رو ميدند؟ همونجا تست مي كنند مچ ما رو بگيرند ؟:)
---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
اين ايرانسل هم يك تخفيف داد تا مودم هاي قديمي توي انبار رو به ما قالب كنه ! !
شبکه وایمکس ایرانسل در اهواز از روز گدشته دچار اختلال شده و قطع می باشد.
دوستان من بخوام الان یک سرویس 512 بگیرم(مجوز دارم)چقدر میشه؟
این حسابم درسته:
80 مودم
20 تومن سرعت 512
8 تومن وصل
درسته؟!
یک سوال دیگه.پینگ وایمکس ایرانسل چه جوره(چون برای بازی انلاین میخوام )؟
بله درسته ، شما بايد نزديك 100 تومن (98 تومن ) بديد.نقل قول:
وستان من بخوام الان یک سرویس 512 بگیرم(مجوز دارم)چقدر میشه؟
این حسابم درسته:
80 مودم
20 تومن سرعت 512
8 تومن وصل
درسته؟!
یک سوال دیگه.پینگ وایمکس ایرانسل چه جوره(چون برای بازی انلاین میخوام )؟
بستگي به آنتن دهي و شانس شما داره ، اگر آنتن پر باشه پينگش راضي كننده است.
ببینید دوستان وقتی از کابل LAN استفاده میکنیم محال ریست بشه، حتی اگر وایرلس روشن باشه ولی ازش استفاده نشه هم محال ریست بشه، عجیبه به محض اینکه با یه وایرلس گیرنده مثل مثلا لپ تاپ کانکت میشه شروع میکنه به ریست شدن، مال من که اصلا مجال نمیده! تند و تند ریست میشه!نقل قول:
روی مود TTLS هم هست مال من ولی وحشتناک ریست میشه!!!
حالا یه اتفاق مهمتر که خواهش میکنم دوستان کمک کنند:
1- روز 26 بهمن سرویس من نصب و فعال شد که 8000 تومن واسه راه اندازی و کوفت و زهر مار کم شد یه 4 تومنی موند که تا شنبه 30 بهمن من برای اینکه خوب کار بکشم تموم شد
2- دیروز یکشنبه 1 اسفند اس ام اس اومد که 123000 ریال باید تا 5 اسفند شارژ کنید و اگر نه سرویس قطع میشه
3- امروز دوشنبه 2 اسفند رفتم 13 تومن شارژ خریدم آوردم ریخدم تو گلوش و با مالیات و اینها 126000 ریال شارژ شد
4- فکر میکردم چون سر ماهه اول دوره حساب میشه! امروز که همون دوشنبه است و حدود 3 ساعت از شارژ میگذره خیلی حساب شده 37MB دانلود کردم و حساب رو چک کردم! این رقم مونده:6211 ریال !!!
میشه یک مسلمون به من بگه واسه چی؟! چرا شارژ بنده هورت کشیده شده؟!
اين طور كه من متوجه شدم مثل اينكه اين مودم هاي واي فاي قديمي تو حالت انتقال اطلاعات به كامپيوتر با كابل مشكلي نداره ولي وقتي بخواهيم از طريق واي فاي به لپ تاپ و امثال آن متصل بشيم هي ريست ميشه ، درسته؟
آقا فرزين گل جواب سوال هاي بنده رو تو پست هاي بالا بدند ممنون ميشم.
بايد به اپراتور چي بگيم كه متقاعد بشه مودم رو عوض كنه ؟
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
يك سوال : ما 512 پايه با طرح اعتباري داريم ، الان فردا 2 اسفند هست ولي هنوز ايرانسل ايميل و پيامك پرداخت نداده؛ من از كجا پرداخت كنم ؟ تو پنل بايد برم قسمت پرداخت قبض ؟
مثلا اگر بسته دائمي باشه هر دو ماه يك قبضي مياد و وقتي ميرم تو قسمت پرداخت قبض مبلغ خودش ثبت شده است و فقط پرداخت مي كنيم ولي تو اعتباري مبلغ رو بايد خودم وارد كنيم ! چطورياست؟
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
سلام جناب فرزين...
اين ريست شدن شما رو چطوري تست كنيم ، من اول فكر مي كردم كه چنين مشكلي ندارم و هنوز هم ندارم ولي الان شما گفتي كه به علت TTSL بودن و اتصال خودكار ، شك كردم كه شايد براي من هم همين طوري باشه ، من زنگ بزنم ايرانسل بگم هي ريست ميشه چي مي گند ؟ بايد برم دفتر مركزي تعويض كنم ؟ عوض مي كنند ؟ همون موقع تحويل مي دهند؟ خودشون تست نمي كنند يك موقع مثلا كسي خالي نبسته باشه ؟
سلامنقل قول:
من فقط با کابل ارتباط گرفتم و WiFi هم خاموش ه ==> ReSet دارم.
روشن کردن WiFi و ارتباط با LapTop برای من، یه هوایی نرخ ReSet کردن رو بیشتر می کنه.
1.وقتی توی ایرانسل LogIn نیستم و از BM635 فقط به عنوان یه Switch استفاده می کنم==> اصلا ReSet نمی کنه.
2.دوستان در نقاط مختلف کشور، روایت های مختلفی از نوع و نرخ ReSet شدن دارند.
از 1 و 2 نتیجه می گیرم==> مشکل ReSet شدن بیشتر به شبکه مربوط می شه تا BM635
خوش باشین،
©م.م.©
والا چی بگم، همونطور که گفتم من با کابل اصلا ریست ندارم، جالبه اگر مطلب patal رو ملاک قرار بدیم هم بد نیست چون یکی از دوستهای من که تو یافت آباد میشینه اصلا نمیدونه ریست شدن یعنی چی! باورش نمیشه، اونم از BM635 استفاده میکنه...نقل قول:
درود..نقل قول:
از مسیر
WiMAX > Security > Security
Authentication
رو روی TLS تنظیم کنید و در این مد شما باید هر بار که مودم رو به برق متصل میکنید برای وارد شدن به اینترنت باید شناسه و پس رو در پرتال ایرانسل وارد کنید.
اگه شما مدت زمانی که مودم رو از برق نکشیدین نیازی به وارد کردن مجدد اطلاعات نداشتین یعنی مودم شما ریست نمیشه..
حداقل 48 ساعت از برق نکشین..
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
برای تعویض در صورت ریست شدت با 707 تماس بگیرین.. و سریش شین.. چون زیر بار نمیرند..:13:
ولي به دور از هر چيزي كاملا مشخصه كه اين مودم هاي واي فاي جديد يك كلاس از قديمي ها بالاتر هستند و جمع و جور هستند و مي تونيم راحت تر جا به جا كنيم و مشكلات ... رو هم ندارند !
الان من 12 روزه كه گرفتم اپراتور نمي گه كه چرا تا حالا اقدام نكردي ؟
اگر سريش شديم و قبول كرد ، بعدش چه كاري مي كنند ؟ من شك دارم بگم ريست ميشه و برم اونجا براي تعويض و تست كنند و حال ما رو بگيرند.! :(
سلام دوستان.
یک سوال.
باید با ما بعد از ثبت نام تماس بگیرند و تایید کنند بعد ما مبلغ رو به حساب MTN واریز کنیم؟!
داخل E-Mail که برا بنده امده اینطور نوشته بود ولی صفحات قبل تاپیک رو خوندم متوجه شدم عده ای از دوستان پول رو واریز کردند ولی هنوز باهاشون تماسی گرفته نشده؟!
داخل E-Mail هم یک سری رمز و شناسه پرداخت ....بود.
با توجه به تاریخ تایین شده ایرانسل 3 روز بعد از ثبت نام باید با بنده تماس بگیرند که امروز تعطیل بود ولی فردا باید تماس گرفته بشه.
بله کاملا موافقم 632w واقعا عالی هست و از هر لحاظ بهتر..نقل قول:
12 روز که خوبه..
من 4 بار تعویض کردم.. و کلا زیر بار نمیرفتن تا با تماس های مکرر و پیگیر بودن با تعویض های پی در پی کم کم به این نتیجه رسیده بودم که کلا مشکل شبکه وایمکس هست..
ولی باز برام قابل قبول نبود چون در صورت مشکل شبکه وایمکس ریست شدن کامل خود مودم مسخره به نظر میرسید..
که بالاخره یه نفر که واقعا میفهمید پیدا شد که در بخش فنی شبکه ایرانسل بود.. و قول داد با پیگری مشکل رو حل کنه که دمش گرم که حل کرد..
نحوه تعويض چطوريه؟ بايد بريم نمايندگي مركزي ؟ چقدر طول مي كشه ؟ اونجا مودم قديمي رو تست مي كنند؟
شما هم میتونین از طریق 707 تقاضا بدین و هم از طریق خود حسابتون تو سایت ایرانسل..نقل قول:
ولی باید قشنگ شیر فهمشون کنی که مشکل مودم داری نه اینترنت چون وقتی میبینن که ترافیک مصرف کردی فکر میکنن مشکل ندارین..
برای من از 4 تا 7 روز طول کشید واین کاملا به موجود بودن مودم و شلوغی سرشون بستگی داره..
نمایندگی هم میتونین درخواست تعویض بدین ولی برای تعویض حتما نصاب میاد و خرابرو میبره یه نو تست میکنه..
در صورت نیاز به تست خودشون مودم رو از مرکز به مدت 48 ساعت یا کمتر زیر نظر میگیرند..
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------
بله ولی به دلایلی که دوستان هم اشاره کردن..نقل قول:
مثل کم بودن مودم و شلوغی سرشون شاید پروسه تحویل و نصب طولانی تر بشه..:13:
سلام به همه. من شنبه ثبت نام کردم و ثبت نام رو تایید کردم. پیامک صورت حساب و شناسه پرداخت رو هم دریافت کردم ولی از شانس من یک مرحله مسخره به مراحل راه اندازی وایمکس اضافه شده و اون اینکه باید منتظر بمونم تا از ایرانسل زنگ بزنن بهم و بعد برم پول رو پرداخت کنم. آخه این یعنی چی؟ یه بار ثبت نام بعد تایید بعد صورت حساب بعد اجازه برای پرداخت؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوایم پول هم بهشون بدیم باید اجازه بگیریم؟ من مودم وای فای رو سفارش دادم و طرح پایه 128 گرفتم. حالا یه سوال: در یکی از فرومهای وایمکس خودنم که چون نزدیکه سال نو هستیم امکان داره ثبت نامهای الان رو بعد از عید برای راه اندازیش اقدام کنن. البته چون بیشتر از 20 روز به عید مونده شاید مسخره باشه این حرف ولی در مورد ایرانسل هیچی بعید نیست. دوستان کسی اطلاع دقیق داره؟ ممنون
خبر جديد
اگر به سايت ايرانسل و قسمت مودم ها مراجعه كنيد مي بينيد تمام مودم ها زيرش نوشته شده است "موجود نيست " و در حال حاضر فقط همان مودم هاي كله قندي با قيمت 40 هزار تومان موجود است ، به نظر مي رسد ! به نظر ميرسد اين كله قندي ها با رنگ جديد يك ورژن از مدل قبلي جديدتر مي باشد ،البته فقط به نظر مي رسد !.
مثل اينكه ايرانسل تعداد زيادي از اين مودم ها را در انبار دارد و با قيمت پايين تر مي خواهد به مشتريان بدهد.
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=149
کیفیت این مودم کله قندیه چطوره؟!
تو این مملکت رو هیچی نمیشه حساب کرد ،مگه این طرح های نامحدود با مودم رایگان برای زمستون نبود؟! من خواستم 256 بگیرم صبرکردم تا برم کارآموزی و از شرکت معرفی نامه 256 بگیرم حالا که دارم میرم کارآموزی می بینم طرح رو جمع کردن...
گند بزنه.
مرسی عزیز نکته جالبی بود! دیدم...نقل قول:
ضمنا یک گله ای از دوستان بکنم! وقتی کارتون راه میفته، نرید پشت سرتون رو هم نگاه نکنید!!! بیائید بحث کنیم در جهت رفع مشکلات، متشکرم...
ضمنا قابل توجه دارندگان BM635، در مورد ریست شدن این مودم دارم به یه جاهایی میرسم، لطفا تست کنید ببینم مال شما هم همینطور میشه:
برید تو صفحه مودم و حالت WEP یا کلا امنیتی رو غیر فعال یا Diable کنید، یعنی وایرلس بدون رمز ارتباط برقرار کنه و تا جایی که میشه سیستم و مودم رو روشن بذارید تا ببینیم ریست میشه یانه؟
حالا از کجا بدونید که ریست شده یانه؟ ببینید شما سیستم رو که بیکار و روشن ولش کنید و برید، اگر مودم ریست بشه، بالون کانکشن کنار ساعت میاد و میمونه، یعنی شما اگر بعد از مثلا 6 ساعت اومدی و دیدی که بالون کانکشن کنار ساعت داره نمایش داده میشه بدونید که مودم ریست شده...
در مورد مسئله امنیت بعدا میپردازم بهش...
سلام دوستان
آقا بعد از اینکه من شنبه همین هفته ثبت نام کردم و بعد از Email هایی که برام اومد یک SMS امروز ایرانسل برام ارسال کرد که اگر تا 28 روز دیگر مبلغ رو پرداخت نکنید عضویت شما منتفی میشه و همچین چیزایی...!
از طرف دیگه هم امروز با توجه به تاریخ باید باهام تماس میگرفتند که نگرفتند به جاش این SMS اومد..حالا به نظر شما من پول رو بریزم به حساب؟!
سلام نه باید صبر کنی خودشون زنگ بزنن چون اگر پول رو بریزی و یک زمانی به دلایل مختلف خونتون آنتن نده ایرانسل پول رو پس نمیده ٫ الان هم با یک سیم کارت ایرانسل زنگ بزنید بگین چرا هنوز زنگ نزدن به مننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز دقیقا من و شما هم دردیم منم شنبه ثبت نام کردم و همچنان منتظر تماس ایرانسل هستم برای دستور پرداخت پول. و برای منم امشب اس ام اس 28 روز دیگه اومد. این ناهماهنگی در ایرانسل واقعا جالبه. ولی اگه به قول دوستان تمام مودمها به غیر از کله قندی تموم شده باشه فکر کنم سال دیگه باید منتظر زنگ باشیم.
من براي سند فقط ميخوام از اينترنت WiMax استفاده كنم. براي رسيو از اينترنت ماهواره اي استفاده ميكنم. ميخوام بدونم كدوم شركت سرويس بهتر و ارزون تري ميده و سريع هم نصب ميكنن؟ آيا كلا ميشه به وايمكس اعتماد كرد در اين مورد؟
سلام
یه sms از طرف ایرانسل اومد که میشه تنظیمات مودم رو طوری قرار داد که خودش اتوماتیک به اینترنت وصل بشه و دیگه نیازی به رفتن به صفحه پورتال نباشه
منم رفتم و راهنمایی لازم رو دانلود کردم و طبق اون عمل کردم ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه و مجبور شدم که دوباره تنظیمات رو به حالت اول برگردونم.
به نظر شما ایراد کار کجاست؟
مودم از اون وایفای هست که دو آنتن داره و ویندوز هم سون هست
مرسی
امشب ، نزدیک به 2 ساعت ، بین 3 تا 5 بامداد به طور کامل سرویس وایمکس در شمال غرب تهران
به خصوص منطقه پونک دچار اختلال و قطع شد !!! هنوز هم وضعیت به حالت نرمال برنگشته.
پول رو پس مي دهند !نقل قول:
سلام نه باید صبر کنی خودشون زنگ بزنن چون اگر پول رو بریزی و یک زمانی به دلایل مختلف خونتون آنتن نده ایرانسل پول رو پس نمیده ٫ الان هم با یک سیم کارت ایرانسل زنگ بزنید بگین چرا هنوز زنگ نزدن به من