ببخشید حرفه ای ترین و بهترین مدل های فیلیپس رو میتونید معرفی کنید؟تو رنج قیمت 700 چی داره؟
ممنون اگه جواب بدید
Printable View
ببخشید حرفه ای ترین و بهترین مدل های فیلیپس رو میتونید معرفی کنید؟تو رنج قیمت 700 چی داره؟
ممنون اگه جواب بدید
فکر کنم شما بتوانید سینما خانگی Onkyo خریداری کنید که خودش پلیر ندارد.نقل قول:
در برگ های پیشین دوستان نام مدلش را گفته بودند که متاسفانه اکنون یادم نیست، دوستان بهتر می توانند راهنمایی کنند.
این مدل تو نمایشگاه ال جی بود من تست کردم و .....:18:البته رفته بودم یه سینما بخرم اینو دیدم.نقل قول:
بلوری پلیر هستش و MKV ساپورت 2300 قیمتشه که البته2600 بوده!!!!
به جز قیمت همه چیزش محشر بود صدای :8: بسیار خوبی داشت و بسیار هم شیک و خوشکل بود.
شاید اگر 1تومن بود می خریدم اما 2300 زورم نمی رسه خوب!:11:
شما اگر با گیرنده ی این دستگاهها کاری ندارید و فقط برای پخش می خواهید بهتر است یک مدیا پلیر خوب تهیه کنید.
سلام
اسپیکر 5.1 کانال با ورودی S/PDIF برای سینمای خانگی (بدون پلیر) تا 200 تومان چیزی پیدا میشه؟
یه دی وی دی پلیر فیلیپس دارم که خروجی دیجیتال Coaxial و HDMI داره.
لطف میکنید چندتا مدل (پایه بلند) با قیمت تقریبی معرفی کنید؟
ممنون
رفتم نمايندگي ولي صداشو تست نكردم رنگش مشكي براقه!:13: هم رنگV20 سينماي خانگي با كيفيت تو بازار چي موجودهنقل قول:
ببینید دوست عزیز،در حال حاضر سینماهای بلوری زیادی تو بازار ایران نیست که بشه خیلی راحت در موردشون نظر داد.هر شرکتی یه نمونه وارد کرده فقط بخاطر اینکه از بقیه جا نمونه.نقل قول:
اگر اشتباه نکنم شما سقف بودجتون حدود 800 تومن بود،اگر درست حدس زده باشه باید عرض کنم که تو این رنج قیمت سینما بلوری خریدن مطابق با خواسته های شما خیلی خیلی مشکل هستش.
شما یه نگاه به لینک زیر که براتون گذاشتم بندازید و نظرتون رو در مورد این سیستم بگید.
[HTML] http://www.intl.onkyo.com/products/system_components/home_theater/ht-s5305/index.html[/HTML]
تقریبا یه همچین سیستمی با حدود 500 الی 600 تومن می تونید خریداری کنید که علاوه بر قیمت مناسب کارایی و صدای مناسب و عالی ای تو سطح خودش داره.همچنین از نظر ورودی و خروجی هم هیچ مشکلی نخواهید داشت.حدود 300 تومن هم برای بلوری پلیر مورد نظرتون هزینه می کنید که کلا میشه زیر 900 تومن ولی در عوض پولتون هدر نرفته.
پ.ن:گول ظاهر باندهای کوچیکش رو یوقت نخوری،اون باندهای کوچیک صدای قابل توجهی تولید می کنه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
v20 رو من از نزدیک ندیدم ولی طبق گفته دوستان و عکسهاش رنگش طوسی هست مثل اینکه.شما اگر هدفتون خرید سینما با توجه به رنگش هست به نظر من اصلا پولت رو حروم نکن و چیزی نخر ولی در کل سینماهای موجود تو بازار همه مشکی هستند.نقل قول:
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
آدم مخش سوت می کشه این قیمت هارو می بینه.چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
فیلیپس مدل حرفه ای نداره.همه مدل هاش normal هستند.فقط مدل 5550 هستش که مدل سال 2010 هستش و قیمتش هم دقیق یادم نیست ولی حدود 500 تومن الی 600 تومن هستش.نقل قول:
مدل 3578 هست که از مدل های 2009 هست و حدود 500 الی 550 قیمت داره.
این بلوری پلیر چه مدل و برندیه؟
آخه پلیر خوب 70 یا 80 هزار تومانی که نداریم .نقل قول:
حداقل 300 تومان باید بدیم .
من از قم هستم شهرک دستجرد حدود 60 کیلو متر با شهر قم فاصله دارم من برای یکی از بستگانمون یه دستگاه مارشال خریدم روز ها 8 شبکه میگیره ولی شب که میشه کیفیت سیگنال کیفیت کم (25)میشه و هیچ شبکه ای را نمی گیره کسی می تونه راهنمایی کنه که ایراد از دستگاه مبدل هست یا فاصله زیاده
شما یه نگاه به لینک زیر که براتون گذاشتم بندازید و نظرتون رو در مورد این سیستم بگید.
[HTML] http://www.intl.onkyo.com/products/system_components/home_theater/ht-s5305/index.html[/HTML]
تقریبا یه همچین سیستمی با حدود 500 الی 600 تومن می تونید خریداری کنید که علاوه بر قیمت مناسب کارایی و صدای مناسب و عالی ای تو سطح خودش داره.همچنین از نظر ورودی و خروجی هم هیچ مشکلی نخواهید داشت.حدود 300 تومن هم برای بلوری پلیر مورد نظرتون هزینه می کنید که کلا میشه زیر 900 تومن ولی در عوض پولتون هدر نرفته.
پ.ن:گول ظاهر باندهای کوچیکش رو یوقت نخوری،اون باندهای کوچیک صدای قابل توجهی تولید می کنه.
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
جناب رایان
با سلام
ممنون از وقتی که می گذارید و سوالات همه را با دقت پاسخ می دهید. من می خواستم این هفته یک سیستم سینمای خانگی دنون؛ مدل DHT-390XP بخرم. اما وقتی این پست شما را دیدم، نظرم عوض شد. ظاهرا این مدل اونکیو از مدل دنون مورد نظر من بهتر است. لطفا بگویید این مدل اونکیو را از کجا می توانم بخرم؟ پاساژ شرکا؟؟ قیمتش همین 600 تومان است؟ باز هم ممنون.
-فكر ميكنم بلوسنس بخرين بهترين گزينه از نظر پلير باشه و البته تاييد شده صدا وسيما هم هستنقل قول:
-تنها مشكلش نداشتن صفحه ديجيتال هست ولي پلير ارزشمندي داره اينطور كه دوستان ميفرمايند
نقل قول:
آدم مخش سوت می کشه این قیمت هارو می بینه.چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت جهانیش همین حدوده اخه !
اين مورد با قيمت 140-130 تومان بايد چيز خوبي باشد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300976
110 تومنی هم داریم.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم سامسونگ یه مدل نقره ای و فانتزی دارد.نقل قول:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
با این پول میشه یه بلندگو و آمپ و پلیر با صدای بهتر از این جمع کرد.نقل قول:
این فقط پول ظاهرش رو میگیرد.
دوستان من این کاتالوگ محصولات 2010-2011 صوتی پایونیر رو دانلود کردم و پیشنهاد میکنم شما هم دانلود کنید....فقط چند تا سوال برام پیش اومد که اگه امکان داره من رو راهنمایی کنید...:46:
[HTML]http://pioneerme.sc10.se/en/brochures/1282808622AV.pdf[/HTML]
بعد این رو دانلود کردم و کاملا گیج شدم...
[HTML]http://www.pioneer.my/uploads/catalogues/Component%20Packages%20Catalogue%202010%20-%202011.pdf[/HTML]
حالا چند تا سوال دارم....
1.بالاخره آمپ مدل rs-33 چی هستش...(توی هر کاتالوگ یه چیز نوشته)
2.توی این کاتالوگ ها خیلی تنوع مدل ها زیاد بود به نظرتون توی اونها از rs-33 بهتر میشه پیدا کرد البته با قیمتی نزدیک همون...
3.آمپ rs-33 مد تودوروکی رو داره(همون که بیس سنگین تولید میکنه)
4.به نظرتون میشه یه سینمای خانگی بهتر از rs-33 به همون قیمت پیدا کرد یا قیمت نزدیک به اون(پلیر رو اصلا نمیخوام بردارم)
با تشکر از تمامی دوستان...:40::10::40:
دوستان ممنون از راهنمایی
حالا کلا به نظرتون ایده خوبی هست ؟ یعنی منظورم اینه اصلا این گیرنده مثل پلیرها میتونن عمل کنند . ؟
یعنی مشکلی توی پخش فیلم های 720p , 1080p ندارند ؟
یا مثلا اگه فیلم ها را از روی فلش به گیرنده وصل کنیم روان اجرا میکنند یا ممکنه کند یا مثلا مورد دار اجرا بشه ؟
00نقل قول:
ببين دوست عزيز
من خودم از طرفدار هاي گيرنده ديجيتال ايكس ويژن هستم و همون طور كه ميد0وني مدل جديدش كيفيتHD است و با USB هم ميتوني فيلم ببيني. ولي هيچ گيرنده اي نمي تونه جاي HD Player رو بگيره. hd playerكيفيتش فوق العاده بالاتر و عالي تره
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
ايكس ويژن اين مدل جديدش HD هم پخش ميكنهنقل قول:
سلام
من قصدم این بود که یه RS33 بخرم . اما وقتی به فروشگاه آکوستیک و پاساژ شرکا سر زدم این پیشنهادا رو هم دیدم . ممنون میشم راهنماییم کنید :
1- RS33: قیمت 680 ( به نظرم اومد بیشتر به درد موزیکهای باس دار می خوره . منم خیلی اهل باس نیستم)
2- آمپ 5:1 پایونیر (310تومن) اسپیکر پکیج جامو ( 500 تومن) : قیمت جمعا 800
3- آمپ یاماها با دو تا اسپیکر فرونت یاماها : حدود 700 تومن ( سورانداش 250 تومنه که فعلا نمی تونم بخرم )
4-سیستم سوراند انکیو ( فکر کنم 6300) با آمپش : 500-600 تومن ( که فکر نکنم به درد موزیک بخوره)
خودم از تست صدای مورد 2 بیشتر از همه خوشم اومد . به نظر روی موزیک لایت و حداکثر راک خوب جواب بده .
البته اگه مورد 2 و 3 و 4 رو بگیرم دیگه پولم به پلیر نمی رسه و باید فعلا با لپ تاپ بسازم تا یکی دو ماه دیگه که یه بلوری پلیر بخرم و راحت بشم
به نظر من که پول دور ریختنه . من اگه اینقدر پول داشتم برای خرید سیستم ، هیچوقت اینو نمیخریدم . با این پول میشه یک سیستم بسیار بسیار خوب و بهتر از این ال جی جمع کرد. به نظر من شما فکر این ال جی و سامسونگ و سینماهای تجاری برند های دیگه مثل سونی و اینجور چیزا رو از سرت بیرون کن . اگه هم الان بودجت کامل نیست میتونی خورد خورد سیستمتو جمع کنی . همین کاری که من خودم دارم انجام میدم . اگه هم میخوای یهویی همشو بخری و کار رو تموم کنی باز گزینه های بهتری هستش نسبت به این تجاریا . مثل مدلهای RS پایونیر یا همین مدل انکیو که رایان گفتند یا همین مدل دنون که دوست دیگمون مدلشو نوشتند . اینا به نظر من خیلی ارزشمند تر و بهتر از این سیستمهای تجاریه که الان مد شده. هیچوقت گول قیافه یک سیستم صوتی رو نخور . کیفیت صدا مهمه نه ظاهر سیستم.نقل قول:
حتی HD player ها هم ممکنه در پخش فول اچ دی با بیت ریت بالا به مشکل بخورند اگر چیپست قوی ای نداشته باشند، چه برسد به دستگاه هایی که برای منظور دیگری ساخته شده اند.نقل قول:
سلام.خواهش می کنم.نقل قول:
فروشگاه آکوستیک و پاساژ شرکا دارند.سر بزنید حتما می تونید مدل های توی این سطح رو پیدا کنید.
رايان عزير سلام
مجددد مزاحم شدم . تونستم يك لينك درست حسابي از پاناسونيك گير بيارم كه اون ست بلندگوها و امپي كه بهت گفتم مجموعا 1400 به من قيمت دادن رو داره . اينم لينكش . نميدونم امپش در مقايسه با 819، 919 و يا 1019 پايونير چطوره ؟و همين طور مقايسه اين بلندگوها با جامو 608 و يا 425 ؟ ميدونم بايد صدا رو از نزديك شنيد . لي شايد بشه با مقايسه اوليه يك نتيجه گيري مختصري كرد. ممنون ميشم نظرت رو بگي
کد:http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/Home+Cinema/Speakers/SB-TP1000/Overview/413582/index.html
کد:http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/Home+Cinema/Receivers/SA-BX500/Overview/1457221/index.html
سینمای خانگی با رنگ نوک مدادی که کیفیت خوبی داشته باشه موجود نیست منظورتون این بود؟نقل قول:
این لینکو ببین فکر کنم کامل باشه از همه نظرنقل قول:
کد:http://www.pioneermalaysia.com.my/product_details.php?id=395
نقل قول:
این آمپ که قیمت 310 تومن داده مدلش چیه ؟ احتمالا باید 519 باشه . اول باید ببینی از سیستمت چی میخوای . فیلم یا موزیک . به نظر من سیستم استریو بیشتر به درد موزیک میخوره . بعدش باز باید ببینی چجور موزیکی گوش میدی . اگه از این گوبس گوبسیا گوش نمیدی که با توجه به آیدیت به نظر میاد راک باز باشی ، ساب خیلی لازمت نمیشه . البته اینا نظر شخصی و سلیقه ای من هستش . کلا سلیقه ها متفاوته .اینجا دوستان وارد و کاربلد زیادی هستند که من خودم از تجربیاتشون خیلی استفاده کردم . اما من خودم چون راک گوش میدم الان هم سیستمم استریو هستش هیچوقت احساس نکردم که به ساب احتیاج دارم . میتونی پولی که میخوای بدی یه سیستم 5.1 بگیری رو به جاش فعلا یه آمپ خوب با یه جفت اسپیکر خوب بگیری بعدا خورد خورد سارند و ساب هم اگه دیدی احتیاجه بهش اضافه کنی . من خودم شخصا سیستمی که بعدا بتونم ارتقاش بدم رو ترجیح میدم .
مثلا من خودم آمپ 819 گرفتم با پلیر 420 با کابل های HDMIو سیم اسپیکر 600 تومن برام تموم شد . اسپیکر هم از قبل داشتم یک جفت .خوب میتونستم 650 بدم مدل rs-30 رو بگیرم با ساب و سارند و اسپیکرهای کاملش. اما خوب دیدم این آمپش بهتر از rs-33 هستش و بعدا میتونم ارتقا بدم ضمن اینکه چون اهل فیلم خیلی نیستم سیستم استریو برام مناسب تره. اما خوب اگه rs-30 رو میگرفتم دیگه بعدا نمیشد اونجوری که میخوام ارتقا بدم . در کل خرید و جمع کردن سیستم سلیقه ای هستش .
شرمنده من اینو میگما . اما به نظر من شما حساسیت رو رنگش نشون نده ! رنگش برات مهمه یا کیفیت صدا ؟ یه سیستم بگیری که رنگش ست بشه اما از صداش راضی نباشی بهتره یا سیستمی بگیری که رنگش ست نباشه اما صدای خوبی داشته باشه ؟؟؟نقل قول:
من الان تلویزیونم مشکیه ! آمپ و پلیرم نقره ایه . اسپیکرم هم قدیمیه و باکسش چوبی هستش به رنگ خود چوب (قهوه ای) پلی استیشنم سفیده ! مدیا پلیرم مشکیه ! هیچ کدوم از اینا رنگش با هم جور در نمیاد !
بیشتر تمرکزت رو بزار روی کیفیت صدا و تصویر تا رنگ و ظاهر و قیافه .
من کاملا با شما موافقم. کیفیت صدا و تصویر خیلی مهمه و برایه همینه می گردم و دارم مشورت می گیرم تا بتونم چیزی که همه چیزش تا حد ممکن ok باشه بگیرم. راستش قیمت لباسی که سایز تن شماست با اونی که بزرگتر یا کوچیکتره خیلی فرق نمی کنه و اونی که سایز شما رو قشنگر نشون میده این طور نیست؟نقل قول:
بچهها سوال من قابل پاسخگویی نیست؟! :sad:
نقل قول:
مجموعه 5.1 كه دكدر صداي ديجيتال داشته باشه كم و نيستنقل قول:
لطف کن یک سر پاساژ ایران تو خیابون ولیعصر برو البته اگر نهرانی اونجا به احتمال زیاد گیر میاری من قبلا از اونجا یک سینما خانکی 5.1 با ورودی کواکسیال اپتیکال ائوکس خریده بودم که واقعا محشر بود همین پارسال فروختمشنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی
چند روز پیش از یکی از نمایندگی های LG یه کاتالوگ سینمای خانگی جدید گرفتم که دو تا مدل سیستم های HIFI نظرم رو جلب کرد . ولی هرچی تو مغازه های جمهوری گشتم پیداشون نکردم . ظاهرا مدلهای 2011 هستن .
یه مد ARX 5000 بدون player که من هرچی تو اینترنت گشتم چیزی در موردش پیدا نکردم که بلاخره یه مدل قوی ترش رو پیدا کردم که فقط تو آفریقای جنوبی تولید میشه اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و مشخصاتش هم اینه
Key Features
Horn Compression Tweeter
Inclined Speaker
USB Plus
Advanced Metallic Parabolic Woofer
Portable Audio In
HDMI In/Out
Expand all Specs
Common Spec
Product Type
AV Receiver
Audio Performance
Type
5.2 Channel
Power Output - Total
800W
Power Output - Front
100W X 2
Power Output - Center
100W
Power Output - Surround
100W x 2
Power Output - Woofer
150W x 2
Input & Output
USB 2.0
Yes
Mic - Mic In(φ6.3)
Yes
Audio In - Portable In
Yes
Video Out - Composite
Yes
Video Input - Composite
Yes
Audio Out - Audio L/R
Yes
Audio Input - Audio L/R
Yes
Audio Input - Coaxial
Yes
Audio Input - Optical
Yes
HDMI - Out
Yes
HDMI - Input
Yes
Radio Antenna - FM
Yes
Radio Antenna - AM
Yes
Accessory
Instruction Manual
Yes
Remote Control Unit - Type
Yes
AM Loop Antenna
Yes
FM Antenna
Yes
Batteries
Yes
Speaker Cable
Yes
Warranty Card
Yes
HDMI Cable
Yes
Physical Size (W x H x D) mm
Main
430 X 150 X 300
FrontSpeaker
230 X 905 X 335
CenterSpeaker
515 X 175 X 254
RearSpeaker
175 X 453 X 249
Subwoofer
اینم آدرس سایتش :دوستان مدل 5000 اون سه تا اسپیکر کوچیکتر رو نداره . لطفا اگه کسی اطلاعاتی در موردش داره اینجا بنویسهکد:http://www.lg.com/za/tv-audio-video/home-theater-system/LG-ARX8000.jsp
برای شما بدون پلیر بود؟ چند خریدید؟نقل قول:
از دوستان مي خوام راهنمايي كنن بين اين دو مدل كدام يكي مناسب تر هستند
وکد:http://www.sony.co.ir/product/bdv-e970w
اگه ممكنه قيمت رو هم بگيد . در ضمن سينماي خانگي 3D بهتري هم اگه سراغ داريد بگيد ممنون ميشم.کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/home-theater/home-theater/HT-C6950W/HAC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
این سامسونگه 1 ملیون و 90 تا 100 هست!
سونیه قیمتی که من از نمایندگی شهرمون پرسیدم گفت میشه 920 ..
بله بدون پلیر بود من چهار ساله پیش 94 خریدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا صدای محشری داشت کاملا کریستالی و باس نرمی داشت
بندش از جنس چوب گردو بود کنترلش خوشگل بود خودش هم خوشگل بود در ضمن بلندگوی سنترش 3 تا اسپیکر داشت
سلامنقل قول:
جالبه يعني اگر بهش ورودي ديجيتال مثلا اپتيكال ميدادي فرمت دالبي و دي تي اس دكد ميكرد و 5.1 پخش ميكرد؟
سینمای خانگی sharp HT-CN750DVW چطوره به نظر رنگ مشکی مشکی نیست درست کسی از دوستان ازش استفاده کرده تو صفحات قبلی دیدم سرش بحث بود.
اينرو ببينين:
[HTML]http://soundcastle.goldiran.ir/product.htm[/HTML]