یکی این لینک رو هم چک کنه .
البته با ---
کد:http://dl.dropbox.com/u/4685265/Tegleg_VH_Heli.zip
Printable View
یکی این لینک رو هم چک کنه .
البته با ---
کد:http://dl.dropbox.com/u/4685265/Tegleg_VH_Heli.zip
الکی دانلودش نکننقل قول:
یه هلیکوپتره که خیلیم بیریخته
ساده با تکسچری خیلی بد
اسکریپت هم داره؟
ولا پوشه های class اینا داره دیگه اسکریپت ایناشو نمیدونم : دینقل قول:
TegVehicle_Heli_Content.uc
TegVehicleFactory_Heli.uc
TegVehicle_Heli.uc
سلام دوستان
من هر کاری میکنم gfx ام خوب fit نمیشه با صفحه اجرای بازیم چیکار کنم که این مشکل برطرف بشه؟
با تشکر
خوب این چه کاریه؟!!!نقل قول:
همینجا بگو ما هم فیض ببریم...!!!:11:
ممنون:40:
سلام دوستان سال نو مبارک مثله اینکه محدودیت دانلود تموم شده میشه لینک ها را اصلاح کنیدنقل قول:
ممنون
لینکو ؟نقل قول:
لینک که سالمه !
توی سرور انجمن آپلود شده !
سلام دوستان
میشه یک آموزش از وارد کردن یک مدل آماده 3dmax در آنریل را آموزش بدید
نقل قول:کد:http://udn.epicgames.com/Two/ActorXMaxTutorial.html
محمد جان اینجا کمی توضیح دادن.نقل قول:
اگه تاپیک رو هم میخوندین، بار ها در موردش سوال شده و بار ها هم لینک و جواب براش ارسال شده.حداقل یه سرچ میکردین!
من فعلا همین یکی رو دارم
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4860385&postcount=506[/HTML]
نقل قول:
در تکمیل پست دوست عزیزمون.این هم اطلاعاتی در مورد Actor X و لیست انواع آن ها برای برنامه های مختلف و در آخر صفحه هم لینک های آموزشی آن ها
[HTML]
http://udn.epicgames.com/Three/ActorX.html
[/HTML]
سلام
من برای اینکه بتونم یه بازی اتومبیل رانی بسازم.برای هوش مصنوعی اتومبیل های حریف باید چیکار کنم؟
اگه میشه آموزش بدید.
با تشکر
سلام
مشکل کجاست که light رو نمیتونه بیلد کنه یعنی تا یه اندازه بیلد میکنه بعد اررور میده که نمیتونه لایت رو بیلد کنه .
این هم عکس map check
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب باید هوش مصنوعی بسازی دیگه .نقل قول:
این لینک رو چک کن:
کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=742967
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
دوستان این یه صفحه دیگه چون بچه خوبی بودین نشونتون میدم:31:
ساخت استیل اینترفیس بازی Mass Efect
کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=736432
خوب.نقل قول:
من چند تا پست عقب تر یه توصیه کرده بودم.مثلا همین موقع ها فایده داشت،مثلا ایام عید که بچه ها کمتر میان تو فروم. اونم این بود که کسایی که تازه میان،برن کل تاپیک رو یواش یواش بخونن.
نمیدونم به این سوال چندین بار پاسخ داده شده اما فکر کنم هر کسی که با UDK کار کرده این مشکل رو داشته(البته نمیدونم چرا برای من این اتفاق نیوفتاد!:18:) و به همون تعداد هم پاسخ داده شده براش که اکثرش رو آقا محمد زحمت کشیدن. به خدا من اگه جاش بودم زبونم مو درآورده بود تا حالا!
منظورش تیک light mass توی پراپرتیز نورت هستش که یه راه آسپیرینیه(به قول محمد )نقل قول:
. اون ارور به این خاطره که هر مپ باید حتما یک Lightmass Importance Volume داشتهباشه. برای اینکار بیلدر براش رو بردار، سایزش رو طوری در بیار که کل مرحلت داخلشباشه. تا اینجا یه Cube درست کردی که همه ی مرحله داخلشه. الان باید از منوی Brush بری داخل زیر منوی Add Volume و گزینه ی LightmassImportanceVolume رو انتخاب کنی. همین. راستی با اینکار زمان بیلد نور خیلی کم تر میشه. در ضمن به اون تیک هم سعی کندست نزنی.
این به قولی اموزش یا نه اشنایی یه سری روش مختلف واسه اضافه کردن دست به کارکتر در حالت اول شخصه. که فعلا در حال حاظر خودم به یکی از این روش ها دست یافتم و شدیدا دنبال بقیه هستم دوستان دیگه اگه کسی هم خبر داره از ما دریغ نکنه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اضافه کردن دست به کارکتر در حالت اول شخص
شاید که نه حتما شما توجه کردین که توی UDK مد اول شخص کارکتر هیچ دستی نداره و فقط یه اسلحه از کنار صفحه زده بیرون . خب در حال حاظر این طبیعیه . توضیح میدم. اگه بچه ها بازی Unreal Tornoment رو بازی کرده باشن حتما اونجا هم متوجه شدن که کارکترشون دست نداره و فقط اسلحه داره و چون بیس اجرایی UDK که دست ماست روی سورس Unreal Tornoment هست پس مسلمه که کارکتر ما هم نمی تونه دست داشته باشه ((این رو داخل پرانتر بگم که طبق خبر های ضد و نقیزی که من دارم انریل تورنومنت بعدی قراره سال 2015 بیاد))
این کاملا بر می گرده به تنظیمات که برنامه نویسی که در بیس اصلی انریل تورنومنت شده . من وارد جزئیات کلی نمی شم . در کل هم بگم من تا به حال برای این کار ده ها روش رو امتحان کردم که نتیجه نگرفتم برای همین وارد اونا نمیشم و هر وقت موفق شدم اونها رو هم مطرح می کنم .
اما کاری که من تونستم بکنم.
چند روز پیش به طور کاملا اتفاقی تونستم یکی از روش ها اضافه کردن دست به کارکترم رو یاد بگیرم که کارکترم اینجوری شد.
بعد از این دقیقا یاد حرف بچه های اپیک افتادم که گفته بودن یکی از روش هاش اینه که هر اسلحه یه دست جدا داشته باشه که من اون موقع گوش نکرده بودم . درست خوندین هر اسلحه باید یه دست جدا داشته باشه اما بازم دارم تاکید می کنم این یکی از روش های انجام این کار و اگه من بخوام بقیه رو حتی تیتر وار بگم کلا دیگه قاطی خواهید کرد. می گفتم . دوستانی که انریل اسکریپت کار کرده باشن حتما تا به حال صد مرتبه اسلحه جدید وارد کردن . حالا فکر کنید اگه این اسلحه یه دست هم بهش چسپیده باشه یا نه کلا با یه دست چسپیده بهش توی نرم افزار های تری دی ساخته بشه اونوقت چی؟ این تستی بود که من زدم و خوشبختانه نتیجه گرفتم . که عکسش رو بالا مشاهده کردین .توجه کنید ازادی این حالت تا جایی که من تست کردم کمه ولی اگه بخوایم کلا حساب کنیم از هیچ چی بهتره . و فقط در این حالت کافیه که به اسلحه خودتون یه دست بچسپونید و اون اسلحه رو توی بازی بیارین.
لینک آموزش اضافه کردن دست به کارکتر در حالت اول شخص رو دارید؟
نویسنده این خودمم .باز لینک اموزش چی چیه؟
منظورم اینه که آموزشی هست برای اضافه کردن دست؟:31:نقل قول:
ممنون از آموزشت اما یه سوالی؟ مگه شما یه دست به اسلحه اضافه نکردی؟ پس چرا توی تصویر دوم وقتی که میخوای اصلحه رو pic-up کنی دستی دیده نمیشه؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید.
خیر. نیست . چون خیلی گشتم این رو می گم .فقط مال من هست:31: فقط یکی هست که همین روشی رو که من توضیح دادم رو میاره که اموزش هم نیست طرف اومده نمونه کارش رو نشون داده اونجا هم یکمی توضیح داده .نقل قول:
نه توی این قسمت اسلحه من دوتا اسلحه دارم یکی برای سوم شخص که خیلی سادست و دومی واسه اول شخص که این مسئله داشت که خشبختانه حل شد . در مورد نمایس اون من مش سوم شخص رو برای نمایش توی بازی انتخاب کردم مثلا وقتی اسلحه روی زمین افتاده باشه مش سوم شخص نمایش داده میشه و وقتی اسلحه رو بدستت بگری حالت مش اول شخص انتخاب میشهنقل قول:
مشکلم حل شد.(پرا من نمیتونم این پستمو پاک کنم؟
سلام دوستان
من یک مشکل دارم
دارم این در متحرک که تو 3dbuzz یاد داده را تمرین میکنم ولی هر کاری میکنم در باز نمیشه مثل خود فیلم هم انجام دادم ولی در باز نمیشه و وقتی رو Matinee کلیک میکنم این ارور را میده لطفا کمکم کنید
کد:http://up.--------.com/images/ezl7kkh0gc7svhf97agc.jpg
سلام این برای اینه که با دقت فیلم رو نیگا (نگاه) نمیکنی...:5:نقل قول:
باید دری رو که وارد میکنی به عنوان interp actor واردش کنی:
توی content browser روی در ( یا هر چیز دیگه که میخوای انیمیتش کنی) کلیک کن، بعد برو جایی که میخوای اونو بزاری کلیک راست کن و توی add actor برو و add interp actor... رو انتخاب کن.:20:
البته یه راه دیگه هم هست (اون اختار این راهو گفته) ، روی در دابل کلیک کن و در بخش movement چک کن که physics روی PHYS_interpolating باشه...
ولی راه اول بهتره...
:40:
سلامنقل قول:
یه راه دیگه هم داره:
روی دری که وارد صحنه کردی راست کلیک کن از گزینه Convert یکی از گزینه های Mover یا Actor رو انتخاب کنی ردیف میشه:46:
سلام
عيد رو به نوبه خودم به همه p30worldيا تبريك ميگم
يه چنتا سوال داشتم از دوستان گل
يك اين كه face FX چطوري كار مي كنه ؟
دوم اين كه چطوري يه انميشن رو به كليدي نسبت بديم ؟
مثال ( با گرفتن كليد w انيميت حركت رو به جلو اجرا بشه )
سوم اين كه اين افكت هاي شمشير ( مثل god of war نور زرد رنگ و حركت دنباله دار )
اينو چطوري ميشه ساخت ؟
چهارم و آخرين سوال اين كه دوربين سوم شخس شمشيري مثل پرنس رو چطوري بايد ساخت ؟
ممنون از شما
سلام دوستان
نسخه جدید UDK کی میاد ؟ بیلد جدیدش منظورمه ! میخوام برم دانلودکنم اگه زود میاد که یکم صبر کنم ؟ شنیدم هر ماه میاد امروز هم که 30 همه ؟
فکر کنم بهتره بچه های با تجربه پاسخ بدن ولی بهتره شما اگه تازه کار هستید مثل خود من بیاید و ویدئو ها رو تهیه کنید و نگاه کنید.میگن خیلی خوبه!نقل قول:
یادمه یه بار آقا محمد گفت که معلوم نمیکنه!یه بار اول ماه میدن یه بار آخر ماه.این یعنی ممکنه بین دو تا ریلیز حدود 50 روز طول بکشه! شاید هم سریع بدن بیرون و مثلا حدود 25 روز:31:نقل قول:
به نظرم اگه اینقدر واجبه به خودشون ای میل بزنید!
فکر کنم بهتره بچه های با تجربه پاسخ بدن ولی بهتره شما اگه تازه کار هستید مثل خود من بیاید و ویدئو ها رو تهیه کنید و نگاه کنید.میگن خیلی خوبه!
ممنون دوست عزيز
اين دي وي دي ها كه فرمودي كجا بايد تهيه كرد ؟
2 تا دي وي دي رو خودم ديدم كه مال شركت udk بود ولي تو اون اين چيزايي كه گفتم نبود
شما يه نگا به اون دي وي ديهايي كه فرمودي بزن اگه جواب سوال من توش بود بگو از كجا تهيه كنم و مانيش چقده
نقل قول:
یه نگاه اینجا بنداز
[HTML]
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5444031#post5444031
[/HTML]
از من هم سلامنقل قول:
face fx نام میان افزاریه که باعث میشه شما بتونی با یک فایل صوتی کاری کنی که کارکترت صحبت کنه . البته اگر بخوام یه توضیح کلی بدم همینه اما مکانیزم اصلیش فرق می کنه . ته کلام بهت بگم که چیز بسیار باحالیه . توی تری دی مکس مکانهای صورت علامت گذاری یا همون بون گذاری میشه و بعد توی udk کار میشه .
------------------------
مورد دوم
با Animtree
---------------------------------------------------------------------------------
سوم :به راحتی اگه انریل اسکریپت بلد باشی کار پنج دقیقست
---------------------------------------------------------------------------------------------
چهارم : انریل اسکریپت به راحتی میشه هر جور دوربینی رو ساخت .
سلام
تو این فروم udk چیزهایی زیادی میشه پیدا کرد :31:
مثلا udk pad :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.nightmare.nu/?page_id=84#comments
دانلود:
کد:http://www.nightmare.nu/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=1
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
کی میگه با udk نمیشه هر سبکی ساخت ؟ :31:
کد:http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=767915
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
سلامنقل قول:
حالا این udk pad چی کار میکنه ؟
Features
- Auto updating map selector
- Executes users game class and gamemodes
- Executes users command line arguments
- Executes users console commands on launch
- Launch game, server and editor in 64-bit mode
- Launch game and editor in DirectX 11 mode
- Choose the most common server options before launch
- Creates dynamic URIs for servers launch
- Add up to 8 local clients upon server start for debugging
- Works with both cooked and uncooked data
- And a lot more…
سلام دوستان عزیز بازی سازم
دوستان من یه مشکلی عجیب دارم
من یه محیط داخلی مثلا یه پارکینگ آماده کردم و اینبار فقط از bsp wall برای ساخت دیوارو اینا استفاده کردم اما الآن وقتی نور های point گزاشتم توشو پردازش کردم توی تمام شرایط ستون ها روشن تر از دیوار ها میوفتن !
تمام متریال هاییم که دادم یکسانه اما بازم همینطوریه !!
من از یه lightmassImportancevolume هم استفاده کردم نتیجه شد این :
که کاملا مشخصه که بازم ستون ها روشنه !
من دلم میخوام ستون ها اینطوری بشن ( این عکس توی فتوشاپ edit شده )
حس جواب دادن ندارم . نه اصلا می خوام ببینم کسی بلده . اگه کسی جواب نداد من بهت میگم .
راستش نمیدونم چیکار کردم اما الآن تقریبا همونی شد که میخواستم : دینقل قول:
البته به جای نور های معمولی ، از actor class نور کش رفتم : دی انگاری بهتر شده
اما اگه یه جایی یه دلیل خاصی داره لطفا بگو که توی ادامه مشکل دار نشیم
ممنونم ;)
سلامنقل قول:
هادی جان این به خاطر همون بحث Lightmap Resolution هست که توی تاپیک خودت هم صحبت شد. به صورت پیش فرض همه ی سطوح رزولوشنشون 32 هست.
وقتی که سایز سطوح متفاوت میشه لازمه که دستی رزولوشن ها رو ست کنی. اوایل با آزمون و خطا می تونی درستش کنی. جلوتر دیگه دستت میاد کجا چند بذاری.
در ضمن در کل سعی کن ویدئو ها رو زودتر ببینی. در غیر این صورت هر چی می ری جلوتر، بیشتر وقتتو باید صرف رفع مشکلات کنی.
-----
ادیت - راستی دوستان اگه طی این چند هفته که نبودم، سوالی پرسیدن و جواب نگرفتن، دوباره بپرسن. بلد بودم جواب میدم.
در ضمن. سال نو همگی مبارک. ایشالا تو همین سال هر کدومتون یه بازی توپ درست کنید.
فعلا.:8:
نقل قول:
e چه جالب !
راست میگی ، مشکل از همین باید باشه
ویدئو ها رو اغلب دیدم
البته نه کامل
معمولا اون جاهایی که به مشکلش بر میخورم نگاه میکنم
آخه وقت درستو حسابی ندارم
ممنونم به خاطره کمک هات دوست ععزیز
;)