نقل قول:نقل قول:پس چرا تو سایتش هیچ خبری نیست؟نقل قول:
عجب سایت آپ تو دیتی دارن!
Printable View
نقل قول:نقل قول:پس چرا تو سایتش هیچ خبری نیست؟نقل قول:
عجب سایت آپ تو دیتی دارن!
وای این 2تا پیرمرد واقعا عالی کار میکنن!
محتوای مخفی: بابای اتی
LOL
محتوای مخفی: : ))
محتوای مخفی: در مورد داستان
چون در حال ارتقا دادن سایتن...خودشون تو سایت نوشتن...شما موقتا اینجا یه سر بزن...بدک نیست!نقل قول:
www.ghahvetalkhfans.com
ممنون دوست عزیز. حق با شماست ولی اگر یه صفحه Under Constructionی چیزی میزدن درست بود. الآن که صفحه سایت باز میشه نوشتن "مجموعه چهاردهم" جای "مجموعه سیزدهم" هم کاری نداره که براشون.نقل قول:
سلام دوستان ...
پك 14 رو ديدم ... نظرم رو خيلي كوتاه ميگم ...
طنز نسبتا قابل قبولي داشت و خوب بود ... از پك 12 و 13 ضعيفتر بود اما از شماره ي 11 به مراتب بهتر بود ... و افت زيادي نداشت...
موفق باشيد
منم پک 14 رو دیدم:
بازیه هنرمندان خوب و قابل قبول بود.داستان یه مقداری در یک نواختی افتاده ولی آزار دهنده نیست.با این که سعی شده بار طنز سریال روی دوش همه باشه ولی مشخصه که انصاری کلیدی ترین مهرست!
زیباترین سکانس سریال به نظرم:
بود:31:.واقعاً جالب و غیر قابل پیش بینی بود!نقل قول:
بهترین دیالوگ:
بلوتوس: من چیزی نگفتم من فقط گفتم شد بشود شود بهتر است!
بهترین بازیگر:سیامک انصاری
کلاً قابل قبول بود و نمره ی من: 17.5
تو خودت نمره بیستس تو مثل هیچ کسی نیستی...:دی
کم کم دیگه دارم از این اتفاقات سطحی و پوچی که باباشاه و بابا اتی توش شرکت دارن خسته میشم
کاشکی میشد نقششون توی روند داستان تاثیر بذاره نه اینکه تو هر مجموعه ای دو تا سکانس با هم دیگه بازی کنن برای خنده بیشتر
من نمی دونم چرا همش فکر می کنم داره شبیه یانگوم میشه این سریال !!!!!!!!!!! هی مستشار میره زندان می خوان گردنش رو بزنن بعد با یه حرکتی و کاری که به شاه بر می گرده و نجات دادن جون شاه یا رفع کردن مشکلی یا توطئه ای ، از زندان در میاد و دربار دوباره براش توطئه می کنه !!!!!!!!!!!
من با این مجموعه زیاد حال نکردم؛ البته چند تا تیکه واقعاً قشنگ داشت ولی اساس این مجموعه زیاد به دلم ننشست.
این قضیهواقعاً شورشو درآورده بود.محتوای مخفی: خطر لو رفتن دیالوگ
نميدونم چرا پك چهاردهم كيفيتش خوب نبود موقع پخش، پرش داشت مثلا" اورجينالم بود!!!:13:
من از ديالوگ بلد خوشم اومد:
اينكه سه اش بود اگر يك و دواش را ميخوردند چه ميشدند!!!"]
كه در رابطه با ويتامين ث گفته بود.
ولي بدون شوخي فكر كنم بازيگر نقش بلد تا آخر سريال يه مشكلي واسه قلبش پيش بياد با اينهمه حرصي كه ميخوره و فحشي كه ميده اونم با اين حسي كه ميگيره ...خدا بش رحم كنه...:8:
من قسمت 33 رسیدم .
اون تیکه برزو ارجمند باحال بود . ((مووونا)):31:
42هم تموم شد به سلامتی :دی
کل دربار عملی شده بودن=))
حس میکنم مجموعه 14یکم بهتر شده بود از اون یکنواختی در اومده بود :دی
قابل توجه خریداران مجموعه قهوه تلخضمن عرض پوزش از وقفه ایجاد شده در اطلاع رسانی وعدم پاسخ به ایمیل ها و پیامک ها، گروه قهوه تلخ در حال راه اندازی بخش های مختلف سایت می باشد تا تسهیلاتی را برای دستیابی به اطلاعاتکلوپ هواداران، قرعه کشی و.... برای هموطنان بوجود آورد.
<سایت قهوه ی تلخ>
حرکات بلد به شدت واسه من تکراری شده ... شما هم همین حس رو دارید ؟
منم واقعا با مجموعه ی 14 مثل مجموعه 13 حال کردم.
خوب بودن...
تازه پک 12 و 13 رو دیدم اون کلاسای درسشون خیلی باحال بود :دی
پک 14 خیلی بعضی جاهاش مسخره بود ولی بدک نبودش
تایید میشه!نقل قول:
به نظر من خیلی قسمتهای حذفیش زیاد شده! احساس میکنم فقط میخواد اون قسمت طولانی بشه! :13:
اما در کل تیکه های خنده دار زیادی داره با اینکه خیلی هاش تکراریه
منم تا 14 رو دیدم .
بهترین مجموعه 13 بود . خیلی خنده دار بود . :31:
تو خودت نمره بیستی :27:
:16::16::16:اونجا که قبله ی عالم گفت بیا بالا بلندی بازی کنیم مستشار داشت سگ دو میزد بعد که گفت چقد سخته خیلی باحال بود نصفه شبی شدید خندیدم :16::16::16:
مجموعه پانزدهم قهوه تلخ از 23 بهمن ماه
برزوخان به خواستگاری نازخاتون می رود. مستشار از این موضوع به شدت متاثر شده و با بولوتوس مشورت می کند. بولوتوس که این وصلت را به نفع خود نمی داند، به فکر توطئه ای می افتد ...
پس فردا قسمت 15 میاد .
ببینیم 15 چه طوریه .
سری 15 قهوه تلخ اومد!:46:
لینکاشم در کمترین زمان ممکن اومد !نقل قول:
حرف های بین سیامک انصاری و خود مدیری خیلی جالب بود! بسی لذت بردیم: دی راجع به تغییر و اعتقاد بهش و آدم از خودش باید شروع کنه و...
+مناسبت خاصی هست که این مجموعه شنبه اومد؟:25: آخه همیشه 3شنبه ها میومد از این لحاظ سوال شد:دی
این پک موضوعش متنوع تره...
محتوای مخفی: از دست این 2پیرمرد
محتوای مخفی: ابترخان
منم ديدم خوب بود...
حرفاي خوبي در مورد تغيير داشت ميزد ... قابل توجه ماها!!
کلی اینجا تایپ کردم ،زدم رو ارسال یهو دیدم زده فیل تر است: ))
الان هم یادم نمیاد همه ی اون چیزایی که تایپ کرده بودم چی بود : ( : دی
ولی خلاصش این بود که به نظر من داستان اصلی خیلی کند پیش میره! از اول مجموعه تا الان چندان جلو نرفته ،توی هر مجموعه اتفاق جدیدی میوفته بعضی موقع ها ، بقیش هم که گفت و گو های بین بازیگراس
فرقش با مجموعه ی شب های برره این شده که فقط اولش نمی نویسه: اسم این قسمت فلان
به نظرم مزخرف ترین نقش تو این سریال بلوتوثه حیف به مهران مدیری نمیدونم چرا یه همچین نقشی واسه خودش انتخاب کرده؟
من از این پکش خیلی خوشم اومد شاید یه مقداری بار طنزش کمتر شده بود. ولی متفاوت بود!
ديالوگهاي باباشاه كنار تابلو نقاشي خيلي جالب بود...
كلا" خوشم اومد:8:
به نظرم بدترین سکانس پک ۱۵ جایی بود که مستشار به عنوان بیمار توی مطب روانپزشک نشسته بود.
صحنه صحبتهای نازخاتون و مستشار و دادن کارت عروسی هم به نظر من تاثیر گذار بود.
پك 15 قسمت 43 رو ديدم الان
دو تا سكانس خيلي باحال داشت حسابي خنديدم
يكي اونجا كه بلوتوس ميخواست سوالات رو از كت مستشار در بياره
يكي هم سكانس دو نفره بابا شاه و مستشار كه تو تاريكي نشسته بودن و به خصوص اخرش و اون صدا ها و noise هايي كه بابا شاه در مي اورد :31:
پس قسمت 44 و 45 رو ببینی چی میگی :31:نقل قول:
به نظر من اون دو تا قسمت خنده دار تر بودن
توی قسمت 44 یه جا بابا اتی هی تکرای می کرد ئه مستشار توئی! خیلی جالب بود :31: الان همش دوس دارم این سکانسو برم دوباره ببینم! :31:
قسمت 45 هم که دیگه آخر خنده بود. اون سکانس بابا اتی و ناز خاتون خیلی خوب بود بعد اون سکانسی هم که بابا شاه داره نقاشی می کشه و مستشارم هست هم که دیگه فوق العاده خنده دار بود. من که مردم از خنده :31:
در کل بر عکس بعضی ها که میگن این بابا شاه و بابا اتی بازیشون داره تکراری میشه من میگم بازم عالین
از این نظر سریال خوبیه ولی از نظر داستانی و اینا که بحثش جدائه و جای بهتر شدن خیلی داره
از نکات مهم این سریال پر رنگ شدن بار طنز شخصیت های خانم هست . قبلا این جور نبود . انگار یکم دستشون باز تر شده . من نقش فخرالتاج رو خیلی میپسندم . دیالوگ هایی که با شاه داره و چشماشو هی بهم میزنه خیلی جالبه . :31:
اون سکانس که بابای اتی اومده بود تو خلوت مستشار به نظرم قشنگ ترین سکانس این مجموعه بود. عالی بود.
مخصوصاًواقعاً قشنگ بود.محتوای مخفی: خطر لو رفتن
اون سکانس هم که باباشاه تو تاریکی اومده بود پیش مستشارفوق العاده بود. کلی خندیدم. :16:محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان