يعني اون كانفيگ هايي كه نوشتن ويندوز7 پيشفرضشون ويندوز اورجينال 7. و اونايي كه نوشته داس رو ميتونيم هر چي خواستيم نصب كنيم؟ درسته؟نقل قول:
يعني اون كانفيگ هايي كه نوشتن ويندوز7 پيشفرضشون ويندوز اورجينال 7. و اونايي كه نوشته داس رو ميتونيم هر چي خواستيم نصب كنيم؟ درسته؟نقل قول:
اره دوست خوبم درسته.:8:نقل قول:
ديگه يواش يواش دارم قانع ميشم كه ايسر بهتره ولي خواب چون تاحالا بيشتر از همه من اسم دل رو شنيده بودم و از قيافش و... برا همين خيلي تو نخش بودم. اما كم كم دارم قانع ميشم.نقل قول:
از نظر قيمت منظورم بود.
مقایسه کلی هستشنقل قول:
آخه توی بعضی از بازی ها فرم کمتری داده نسیت به ati
وگرنه
NVIDIA GeForce 8800M GTS
در مقایسه با
ATI Mobility Radeon HD 5730
قویتره ولی در بعضی تستها عملکرد ضعیفتری نشون داده.:46:
آقا بین این دو مدل کدومو پیشنهاد میکنید
بازی اصلا مهم نیست فقط باطری مهمه و اینکه بتونه ful hd هم ساپورت کنه
کیفیت lcd مهمه چون واسه کارای فتوشاپ و نمایش میخوام
Aspire 4741G
CR420 H - RAM 4GB msi
ممنون میشم راهنماییم کنید.
full hd سونی.نقل قول:
ful hd هم ساپورت کنه
کانفیگه ایسر رو میدونم ولی msi رو متاسفانه نمیدونم اگه بذاریدش سعی میکنم کمک کنم.
موفق باشید:46:
در یک حد هستند اما 4741 مناسب تره اما Cr 420 قابلیت این رو داره که بعدا Core i5 ارتقا پیدا کنهنقل قول:
در کل 4741 گزینه بهتری هست
ATI 5470 بالاتره یا Nvidia Geforce GT 320M 1GB در لپ تاپ
سوال بعدی من اینه که اگه مثلا لپ تاپ مدلStudio دل رو بگیرم باطریش 6 سل هست با 9سل چقدر اختلاف داره در ساعت کاربرد لپ تاپ؟؟
نقل قول:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=23065
خب با این وضعیا کارت گرافیکی که msi داره شما 4741 برات بهتره..!!نقل قول:
ببینید کلا تو قیمتهای مشابه پایین ایسر بی رقیبه.!
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
320 بهترهنقل قول:
ATI 5470 بالاتره یا Nvidia Geforce GT 320M 1GB در لپ تاپ
سوال بعدی من اینه که اگه مثلا لپ تاپ مدلStudio دل رو بگیرم باطریش 6 سل هست با 9سل چقدر اختلاف داره در ساعت کاربرد لپ تاپ؟؟
6سل=2.5
9سل=حدود3.45ساعت
سلام..من یه لپ تاپ می خوام تا 900 تومان..
انگار بهترین انتخابه من یه مدل از ایسر و یه مئ=دل از دل هست..
3500 از دل و اون K52jK
حالا نظر اساتید چیه و بهترشم هست تو همین قسمت؟
سلام دوستان 3 تا سوال داشتم:
1- فرق k52jr با k52jk چیه؟ مثکه سی پی یو شون تفاوت داره !
2- این سری از لپتاپای Asus هیچ کدوم ویندوز ندارن؟ همشون تحت داس هستن؟ ولی تو سایت خود Asus همه کانفیگاش که ویندوز دارن.. جریان چیه ممنون میشم!
3- این سری از لپتاپا که تو ایران هستن سفارش چه کشوری هستن؟ راستی چینی ان همشون؟ یا تایوانی هم گیر میاد؟
ممنون
بچه ها نظرتون در مورد این مدل چی هستش ؟ در کل مدل خوبی هستش یا تو این رنج قیمت میشه انتخاب بهتری داشت ؟
Dell Inspiron 5010-H
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
770000 تومان
گارانتی بین الملل یکساله | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
799000 تومان
گارانتی طلایی (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپ
لپ تاپ دل اینسپایرون 5010
Inspiron 5010 نوتبوکی 15.6 اینچی است که در Configurationهای مختلفی موجود میباشد. این لپتاپ که وزنی در حدود 2.8 کیلوگرم دارد مناسب افرادی میباشد که به لپتاپی راحت بر روی پاهای خود و نیز به عنوان جایگزین رایانهی خانگی احتیاج دارند. قیمت این لپتاپ نسبت به تواناییهایی که دارد بسیار خوب میباشد و برای کاربران مختلف و از جمله برای دانشجویان و اساتید گزینهی بسیار مناسبی میباشد. لپتاپ Dell Inspiron N5010 از صفحه کلید بزرگی بهره میبرد که کلیدهای آن مستحکم هستند و در ضمن در هنگام فشرده شدن عملکرد خوبی دارند.
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
پردازنده:
Intel CFI i3 350M Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS
مقدار زیاد حافظهی RAM و نیز Hard Drive باعث شده است تا نوتبوک Inspiron 5010 جایگزین خوبی برای رایانههای رومیزی خانگی باشد. هرچند که کیفیت ساخت میتوانست کمی بهتر باشد و نیز نمایشگر از بعضی زاویهها، دید چندان خوبی ندارد. Inspiron 5010 نوتبوکی 15.6 اینچی است که در Configurationهای مختلفی موجود میباشد. این لپتاپ که وزنی در حدود 2.8 کیلوگرم دارد مناسب افرادی میباشد که به لپتاپی راحت بر روی پاهای خود و نیز به عنوان جایگزین رایانهی خانگی احتیاج دارند. قیمت این لپتاپ نسبت به تواناییهایی که دارد بسیار خوب میباشد و برای کاربران مختلف و از جمله برای دانشجویان و اساتید گزینهی بسیار مناسبی میباشد.
لپتاپ Dell Inspiron N5010 از صفحه کلید بزرگی بهره میبرد که کلیدهای آن مستحکم هستند و در ضمن در هنگام فشرده شدن عملکرد خوبی دارند. در هنگام تایپ کردن دراز مدت شما را خسته نمیکند و در هنگام ضربه زدن بر روی آنها نیز صدای خفهای تولید میشود. یک صفحه کلید عددی کوچک در سمت راست صفحه کلید اصلی قرار دارد که کارآیی بسیار خوبی را برای انجام اعمال عددی و حسابداری ایجاد میکنند. نکتهی جالب در مورد این صفحه کلید عمل عکس کلیدهای F یا Function است. به طوری که عمل اصلی آنها به تنظیم روشنایی نمایشگر، صدا و بعضی اعمال دیگر اختصاص داده شده است و اگر بخواهید عملکرد F1,F2,F3,… را از آنها داشته باشید نخست باید کلید fn را بگیرید. البته این روش پیش از این نیز در مدلهای دیگر اینسپایرون مشاهده شده بود و دلیل آن هم کاربرد بیشتر تنظیمات صدا، روشنایی و غیره در ویندوز به جای کلیدهای F میباشد. بنابراین اگر میخواهید با فشردن F5 صفحهی اینترنت را Refresh کنید نباید فراموش کنید که اول باید fn را نگه دارید.
تاچ پد بزرگ به شما این امکان را میدهد که Gestureهای مختلف را با دو انگشت انجام دهید. این تاچ پد از Scrolling دو انگشتی، Pinching, Rotating پشتیبانی میکند. در ضمن با اعمال تنظیمات مخصوص میتوانید از Scrolling دایرهای با یک انگشت نیز استفاده کنید. کلیدهای راست و چپ کلیک نرم هستند و در هنگام فشرده شدن صدایی از خود تولید نمیکنند
طراحی زیبا و منحصر به فرد نسبت به سایر مدل های دل
تجهیزات داخلی قدرتمند به همراه ساخت با کیفیت و محکم و قیمت مناسب
صفحه نمایش عریض و با کیفیت LED
کارآیی در محیطها و شرایط مختلف
بهرهگیری از پورتهای متنوع و مفید
صفحه کلید بزرگ و کامل به همراه سری کلیدهای عددی در سمت راست
سیستم تهویهی قدرتمند برای خنک نگه داشتن دستگاه
صدای بلند و نسبتا خوب اسپیکرهای استریو
شارژدهی مناسب باتری
پد لمسی راحت
عدم تجهیز به پورت 1394
بدنه میتوانست یکپارچهتر و مستحکمتر باشد
پیشنهاد برای :
این مدل لپ تاپ به افرادی که به دنبال یک نوت بوک با کیفیت، زیبا و با قیمت فوق العاده مناسب هستند، توصیه می شود. همچنین برای استفاده به عنوان سرگرمی و کار می تواند انتخاب مناسبی برای دانشجویان و مهندسین باشد.
این مدل چشم من رو گرفته حالا نمی دونم این بهترین انتخاب می تونه برام باشه در این محدوده قیمت یا نه ؟
از این قیمت بالاتر نمی تونم برم چون بودجه نمیرسه .
حالا می خوام راهنمایی کامل بکنید تا اشتباه نکنم تو خرید و یه عمر ژشیمون نشم از خریدش و حسرت نخریدن مدل دیگه ای رو بکشم . :31:
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
اینم تصاویر این مدل بالایی :
محتوای مخفی: تصاویر
در کل دوستان عزیز بالاتر از 800 نمی تونم برای لب تاپ خرج کنم چون بودجه محدودی دارم .
و می خوام بهترین و مقاومترین و با کیفیت ترین و با بالاترین کانفیکرو تا این رنج قیمت رو انتخاب و خریداری کنم .
منتظر راهنمایی های دوستان هستم . :10:
نقل قول:
هر دو مدل با سی پی یو های مختلفی از سری core i3 و core i5 استفاده می کنند.
چیپ گرافیکی مدل k52jr فکر کنم 5145 باشه و مدل دیگه 5470
چینی هستند و فکر نکنم تایوانی گیرت بیاد.
نقل قول:
مدل های زیادی می تونیدانتخاب کنید ، اگر می خواهید یه نوت بوک با کانفیگ بالا انتخاب کنید به شما مدل ACER 5741G و با گرافیک 320 را پیشنهاد می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون..کاشکی قیمت رو هم می ذاشتید...نقل قول:
به نظر که عالی می آد...پس تا 900 تومان بهترین اینه..
از کجا تهیه کنم گارانتی چی باشه و اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون می شم..
900 تومنه ..!!نقل قول:
ممنون..کاشکی قیمت رو هم می ذاشتید...
به نظر که عالی می آد...پس تا 900 تومان بهترین اینه..
از کجا تهیه کنم گارانتی چی باشه و اگه اطلاعات بیشتری دارید ممنون می شم..
داداش چيزي به اسم Dell Inspiron 5010-H نداريم ! اون اچي كه پسونده ميزارن يك دسته بندي كه خود شركت انجام ميده فكر كنم شما از سايت دي جي كالا كپي كرديد مطالب رو
اما بريم سر اين 5010 كه برشگتيش به شركت زياده بيشترم بخاطر درايورهاش
اگه خواستي اين لپ تاپو بگيري اين سايت كمي گرون گفته !
سلام خدمت تمامي دوستان
من بعد از حدود يك هفته جستجو و پرس و جو شبانه روزي در مورد خريد يك لپتاب خوب با بودجه حدود يك ميليون تصميم گرفتم لپ تاب ASUS K52JR با كانفيگزير را خريداري كنم:
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA ATI Radeon HD5470 1GB Price: 1,000,000T
به نظرم نسبت به قيمتش و موارد مقايسه اي لپ تاب خيلي خوبي مياد.ولي هنوزكاملا در مورد تصميمم يقين ندارم. مي خواستم از تمامي اساتيد عزيز نظرشونرا جويا بشم.
لازم به ذكر است كه من كه اكثر تاپيكهاي اينجا را مطالعه كردم وواقعا خيلي چيزها ياد گرفتم كه جاي تشكر و قدرداني فراوان داره.
همچنين در مورد اينكه كدام شركت بهترين گارانتي ASUS را در ايران داره رالطفا بگيد.چون چندين شركت فعال در اين زمينه وجود داره مثل: سازگار-امرتات-ويستا پخش(الماس)-ديجيتال
كاربرد من از لپ تاب بيشتر براي اجراي نرم افزارهاي كاربردي مهندسي وگرافيكي و فيلم و اينترنت است.البته نه در حد حرفه اي.اصلا هم اهل گيمنيستم.
من احتمالا سعي مي كنم بعد از پاسخهاي شما براي خريد بروم. لطفا نظر خودتانرا اعلام كنيد.
بي نهايت سپاسگذارم
بله ،مي خوام 14 " باشه خيلي گيج شدم ٍهركي يه چيزي ميگه-تو رنج 900 تا 1 ميليون -كانفيگ بالا-همه ميگن برند سوني بهتره-نقل قول:
دوست عزیز شما که یه تاپیک جدا زدید دیگه چرا اینجا!!!:13:نقل قول:
دوباره سلام و شرمنده بابت مزاحمت
فرق این دو تا فقط توی گرافیک هست
ACER 5741G
و
ASUS K52JR
می خواستم ببینم 5470 بهتره یا اون 320 ان ویدیا؟
و کلا کدوم برند رو ترجیح می دید؟
تو 900 تومان این دو تا فکر کنم بهترینن..
مقایسه کارتهای گرافیک پایین..نقل قول:
به صورت خلاصه : 320 بهتره.
5741 ارزونتره و CPU و گرافیک بهتری داره.کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-310M.22439.0.html
آقا تو این سایت که همه درصدها و نمرات این 5470 از این 320 بهتره که..
از دل چی پیشنهاد می کنید...
شرمنده که هی می پرسم..
دوباره چک کنید اگه باز مشکلی بود من یه عکس میذارم..نقل قول:
آقا تو این سایت که همه درصدها و نمرات این 5470 از این 320 بهتره که..
از دل چی پیشنهاد می کنید...
شرمنده که هی می پرسم..
سلام دوستان
-----------
نظرتون در مورد DELL Inspiron 1564 چیه ؟
تو لینک بالا قیمتش 800 هست ... نسبت به کاراییش خوبه ؟نقل قول:
کد:http://www.novinsysparsi.com/New_Price.htm
ممنون میشم اساتید نظرشون رو بگن...
گزینه خوبی هست با i5 هم هست که بهترین کانفیگشه حدود 900 تا 950 شما میتونید به Acer هم فکر کنیدنقل قول:
مدل خوبیه ولی خب جدیدتر هم اومده:نقل قول:
نظرتون در مورد DELL Inspiron 1564 چیه ؟
از ایسر :کد:Inspiron 5010 Ci5 2.4 up to 2.6 4GB DDR3 500 DVD RW 15.6 WXGA 5470 ATI DOS 2.8 CHINA BT\WebCam\هماهنگ 9450000
کد:Aspire 5741G Ci5 2.26-3MB 4GB DDR3 500 DVD RW 15.6LED 5470 ATI LINUX 2.6 CHINA BT\WebCam\مشکی\ سازگار 850000
گه ميشه اين مدل سوني cw21fx رو تحليل و بررسي كنين .اگر ميشه اونو با msi cx610مقايسه كنيد.
سلام دوستان من می خوام یک لپ تاپ بگیرم حداکثر 1 تومن. چند روزیه دارم تو نت می گردم. نظرم روی
(DELL Inspiron n5010 (Core i5 هستش. نظر شما چیه؟ الان با گارانتی فارس (اگه اشتب نکنم) 860000 تومنه.
من که تا بحال از این شرکت (فارس - Fares) چیزی رو نت نشنیدم. شرکت معتبریه؟ آدرس سایتش چیه؟
اینج بهتون جواب میدم:46:نقل قول:
خب اینهام حدود 600 هستند نمیشه راهنماییم کنید ؟؟
یه سوال اینو خواهشن جواب بده این دستگاه چند می ارزه ؟؟ این بهتره یا 1564 دل؟؟ ممنون میشم جوابمو بدین خیلی فوریه
acer 5920g
HDD:MAXTOR 250GB 7200RPM
RAM:3GB DDR2
CPU:INTEL CORE 2 DUO 2GH
VGA:256 GEFORCE 9600 TURBO CASH,UP TO 1535 MB
SOUND:DOLBY 5.1 CHANEL WITH SUBWOFER
DRIVE:DVD-RW BLURAY DISK
WLAN
LCD:15.4 WVGA CRISTAL DISPLAY 8MLS
VEBKAM WITH 2 LED
HDMI &LAN&VGA PORT&4USB PORT
DLNA TECKNOLOGY
درگاه expres card 54
ram reader SD MS
من این مدل رو با کانفیگای متفاوتی دیدم و البته کمی قدیمی هستش..، از os معلومه.
حدوده 800 میشه ..
خب این مدل رو اصلا پیشنهاد نمیدم ..
1564 از این جدیدتره ولی اونم پیشنهاد نمیدم..
و فک کنم پیشنهادام رو بهتون گفتم ولی اینطور که معلومه شما بودجت داره افزایش پیدا میکنه پس:
کد:Aspire 5741 Ci3 2.13-3MB 3GB DDR3 320 DVD RW 15.6 WXGA 4500 Intel LINUX 2.6 CHINA BT\WebCam\HDMI\ سازگار 6650000
هستند که خوبن..کد:Aspire 5741G Ci5 2.26-3MB 4GB DDR3 500 DVD RW 15.6LED 5470 ATI LINUX 2.6 CHINA BT\WebCam\مشکی\ سازگار 8490000
مرسی اینها که گفتید خیلی خوبند ولی من مدل 5741 رو با 1564 dell دیدم فقرق نمیکنند. چرا بهتره ؟؟نقل قول:
آیا 1564 ها مشکل دارند ؟
اون 5741g هم خیلی قیمتش بالاست نمیتونم اونو.
مدل 3500 هم که جدید هست مثل اینکه اون چطوره ؟؟؟ core i5 هست و قیمتش هم حدود 650 60 هست چطوره ؟
و در باره اون acr 5920 من به خاطر کارت گرافیکش و بلوری فکر کردم خوب باشه.
منم واسه همین میگم که همچین کانفیگی عجیبه !نقل قول:
در باره اون acr 5920 من به خاطر کارت گرافیکش و بلوری فکر کردم خوب باشه.
cor i5 با این قیمت نداریم..i3 هستش..نقل قول:
مدل 3500 هم که جدید هست مثل اینکه اون چطوره ؟؟؟ core i5 هست و قیمتش هم حدود 650 60 هست چطوره ؟
دیدم دارید صعود میکند گفتم شاید بتونید.نقل قول:
ون 5741g هم خیلی قیمتش بالاست نمیتونم اونو.
مشکل خاصی که نه ولی برخی ناراضی بودند ( به دلیل عدم پشتیبانی از xp در خیلی موارد)نقل قول:
آیا 1564 ها مشکل دارند ؟
ببیند اگه با 5741 پولش مشکلی ندارید خلاص کنید مارو:31:
موفق باشید:46:
ببخشید زیاد سوال کردما D:نقل قول:
این 3500 نوشته ci5
- Processor: Intel® 2.26 GHz Core™ i5 3M L2 Cache
- Memory: 2 GB DDR3
- HDD: 250 GB SATA
- Graphics: Intel® X4500 up to 1.5 GB
- Display: LCD 15.6" LED
- Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
- Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
قیمتشم 640 بدون گارانتی 670 با
حالا با این حساب اگر واقعی باشه خوبه ؟؟؟
بین این 3 تا کدوم ؟؟؟
5741 & 3500 & 1564
:31: شرمنده ها
راستی کجا قیمت 5741 این قیمت دارید میشه بگید ؟؟ مرسی
اینم نظرتو بگو دیگه خداییش هیچی نمیگم D:
اولین لپتاپش چجوریاست ؟؟؟
و اینکد:http://www.kimiaonline.com/notebook-hp.html
:31:کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=910
میگم یه جای کار میلنگه!!نقل قول:
Processor: Intel® 2.26 GHz Core™ i5 3M L2 Cache
Memory: 2 GB DDR3
HDD: 250 GB SATA
Graphics: Intel® X4500 up to 1.5 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
رم ، هارد ، گرافیک ، همه پایینه..
خودت همینو با 5741 مقایسه کن میبینی چقدر تفاوت بینشون هست..
در پروفایلنقل قول:
راستی کجا قیمت 5741 این قیمت دارید میشه بگید ؟؟ مرسی
خواهش میکنم.نقل قول:
ببخشید زیاد سوال کردما D:
بین این 3 تا کدوم ؟؟؟
نظر من رو 5741 هست شما صبر کن بقیه دوستان هم نظراتشون رو بگن.:20:نقل قول:
5741 & 3500 & 1564
آقا چرا همه اینقدر روی ایسر زوم میکنن؟! توی این سایت رو میگم
من هرجا میرم میگن بابا مگه ایسر هم شد لپ تاپ از باطریش گرفته تا نمایشگرش بهش ایراد میگیرن!
از اینکه جنس قطعه هاشم ضعیفه خیلی ها میگن.
حالا دلیل ارزونیش همینه؟! و چرا پیشنهاد میشه؟
من خیلی دوس دارم در مورد باطری ، نمایشگر و مقاومت قطعاتش بدونم
با تشکر
سلامنقل قول:
هرچند نگفتي كه چه استفاده اي از لپ تاب مي خواي داشته باشي ولي به نظر من ASUS K52JR را انتخاب كن پشيمون نمي شي.
[QUOTE=gt333;5256586]ببخشید زیاد سوال کردما D:
بین این 3 تا کدوم ؟؟؟
5741 & 3500 & 1564
شما بودجه دقیقت چقدر هست؟
چیزی که نسبت به کیفیتش قیمت مناسبی داشته باشه معلومه که همه پیشنهاد میکنننقل قول:
این خیلی ها این رو میگن اون رو میگن معتبر نیست شما میدونی میزان محبوبیت و فروشش تو بازار جهانی سال 2010 در کنار HP بوده و بالاتر از خیلی برند های دیگه ولی اینجا همه میگن اون برند باتریش ضعیفه اون یکی داغ میکنه اون یکی کیفیت نداره قطعا اگه این طوری بود که کیفیت نداشت یا .. در فروش و محبوبیتش اثر میکرد پس میزان رضایت از این برند خیلی بیشتر از نارضایتش بوده
اگه منظورت فروشنده هاست اونا معمولا دفتذچه یادداشت و از کامپیوتر تشخیص نمیدن البته بلانسبت بعضیاشوننقل قول:
فروشنده ها معمولا دستگاهی رو نداشته باشن اون دستگاه بدترین و پر اشکال ترین دستگاه هاست
ایسر اتفاقا کمترین خرابی رو داره توی دستگاه ها
البته من دستگاه های ارزون قیمتش رو منظورمه
درسته کیفیت ال سی دیش به پای سونی نمیرسه ولی دل هم ال سی دی شاخی نداره (بعضی از مدل ها)
به نظر من توی قیمت های پایین ایسر و فوجیتسو زیمنس بهترین دستگاه ها رو دارن