خیلی ممنون دوست عزیزم ...نقل قول:
فقط یه سوال ...با این راهی که شما گفتید نقشه ی تمام شهرها و راه های ایران آپدیت میشه؟
Printable View
خیلی ممنون دوست عزیزم ...نقل قول:
فقط یه سوال ...با این راهی که شما گفتید نقشه ی تمام شهرها و راه های ایران آپدیت میشه؟
32 گیگش با گارانتی اصلی نوکیا به دلیل گرون بودن و بعضی سیاست های پولی مالی نوکیا وارد ایران نشد بعوضش 16 و بعدها 8 جایگزین شد.نقل قول:
32 گیگش در مقایسه قیمت خیلی گرون بود و هیچ فقی با 16 نداشت جر رنگ و یکی دو مورد مثل هندزفری دبیلو 500 فکر کنم و رو بعضی ها که فکر کنم کره ای بودند یهی هندزفری بلوتوث صدفی هم بود!
نه پیدا نمیشه اگه پیدا بشه هم نخر
یا 16 بگیر یا 8
از من باشه اصلا ایکس 6 نخر به فکر جدیدیا باش با یه ذره پس انداز! چون ما طعمشو چشیدیم چندان آش دهان سوزی نبود! ببو گلابی جون (:31:شوخی کردم)
که اینطور... آخه واسه xm بودنش می خوام بخرم!:8:نقل قول:
اون 16 رم هم میخورن؟!جدیدا xm چی اومده؟!
نقل قول:
ببو گلابی جون
از کجا فهمیدی من ببوم؟!؟!!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من با شارژر اصلی خودش این مشکلو ندارم ولی با شارزر نوکیا دیگه چرا،اینجوری میشه واسه منم!!نقل قول:
خوب XM یا همون Xpress Music یا Music Edition های قدیم که معادل Walkman سونی اریکسونه یه اسمه!نقل قول:
البته من به کیفیت واکمن و هدفونهای سونی اریکسون ایمان ویژه ای دارم
میدونی این اکسپرس میوزیک قابلتی بود که تو سونی ها قسمت اکوآلایزر گزینه ای بنام Mega Bass یعنی صدای بم فوق العاده و در نوکیاهای با عبارت Bass booster دیده میشه که نوکیا قابل قیاس با کیفیت سونی نیست!
میتونی ان8 بخری که اونم همون قابلیت های ایکس 6 رو داره یا ان95 قدیمی خدمون که اونم bass booster داشت
در مورد سری موزیک جدید فکر کنم ایکس 9 داره میاد و نمیدونم چه مالیه!
نقل قول:
خوب خدارو شکر من فکر کردم مشکل فقط از منه چون کسی جواب نداده بود
از دوستان عزیز خواهشمندیم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنیم تا شاید این مشکلات رو تو پست اول بزاریم
:10:
سلام
لطقا پروداکت کد 8 گیگ آبی فارسی رو یکی بگه
ممنون
خواهش مي كنم ...نقل قول:
يه سري شهرهاي بزرگ فعلا فقط وجود داره .. مثل تهران - مشهد - تبريز - اصفهان - كرج - شيراز ... راه ها هم فكر مي كنم وجود داره .... :20:
بچه ها اون ضدخش اومد . به قیمتش می ارزه .
نقل قول:
چجوری عوضش کردی ؟؟
تاچ چطوره ؟؟؟
سلام
گوشیه من هنگ کرد مستر ریستش کردم حالا یک پاکت نامه آمده بالا گوشی و چشمک میزنه هر کاریش می کنم نمیره به نظرتون این مشکل از چیه؟
راستی با ایرانسل میشه گوشی رو آپدیت کرد؟
یعنی یه مسیج فرستادی هنوز نرفته گوشیه من با بعضی سیم کارت ها این مشکلو داشتنقل قول:
آره طرح بزن هزینه اش کمتر میوفته
حدودا 12 مگا بایت هست اپدیتش :31:
سلام اين مشكل وقتي پيش مياد كه حافظه سيم شما پر شده باشه بايد خاليش كرد.نقل قول:
درخل مسيج شين و option را بزنيد و بعد sim message رو انتخاب كنيد و در صورت نياز نداشتن بهشون پاكشون كنيد.
موفق باشيد.
درود.
درکنارگوشیN900که داشتم یک گوشی اصل مدلX6نوکیا باحافظه8گیگ باگارانتی اصل باقیمت280خریداری کردم بیشتر ازاین ناز نداشتم....
بازم درود!
تا اونجایی که من میدونم یه تراشه برای پالایش صدا تو سری XM ساخته نوکیا...سونی اریکسون خوبه آره...نقل قول:
N8 که بودجه راه نمیده...ببینم چه میکنم...
تو سایتش فیلم نصب هست . تاچش عالی کار می کنه . ادم حال می کنه .:11:نقل قول:
بجز بالا ( جای Usb و شارژر و هدفون ) بقیه جاهاش رو گرفته . 6 تکه بود . بسته بندیش مثل این ویندوز های ارجینال بود . نصبش هم راحت . در ضمن جا هایی که دکمه هست ( دکمه ی قفل و صدا و دوربین ) و جلوی جای سیم کارت و روی اون قسمت بلندگو که در هنگام مکالمه صدا از اون به گوش میاد و جلوی بلندگو هاس اصلی خالیه و اونجا ها نیست . :11:
پردازش صدا یا هرچی باید بگم تجربه بالاتر از این حرفهای تو سایته! میخواد ده تا چیپ ست داشته باشه یا نداشته باشه. نتیجه و صدای خروجی مهمه. کیفت صدا . نرمی و لطافت صدا که باعث گوشخراشی تو حجم ولوم صدای بالا نشه و... و غیرهنقل قول:
مبارکهنقل قول:
20000 شد ؟
میشه فقط قسمت LCD رو چسبوند؟
مر30 . چون 6 تکه هست و هر جا جداست آره میشه هر جا رو دوست داری بچسبونی .:11:نقل قول:
دوستان کسی از گوشی نوکیا X6.16GB و. 8GB X
عکس میزاره ؟ و کارتنش با محتویاتش
بفرما رفیق:نقل قول:
[HTML]http://s23.aks98.com/files/89833305006614354473.jpg[/HTML]
[HTML]http://s23.aks98.com/files/46130275841353499646.jpg[/HTML]
دستت درد نکنه واقعا زحمت کشیدی گلابی جون و همگان رو مورد لطف قرار دادی:31: این چه عکسهاییه که گذاشتی!:41: منظور دوستمون این بود که از گوشی خودتون عکس بزاارید وگرنه اینترنت پره از این عکسها درثانی عکسهایی که گذاشتی اصلا نه مال 8 بود نه 16 :31: ماله 32 هستش:27:نقل قول:
مرامتو عشقه:10:
هنوز ایکس 6تو نفروختی؟ یادته هی بهت گفتم بخر نخریدی این دست اوندست کردی آخرش اینجوری شد و من هم فروختم و پی بردم زیاد گوشی باحالی نیست!نقل قول:
سلام.
دوستان به دنيال برنامه اي ميگردم كه بين دو گوشي به وسيله GPS رابطه ايجاد كنه.
به اين شكل كه هر دو وقتي وارد GPS شديم روي MAP جاي اون گوشي رو ببينيم و متوجه شيم اون يكي الان كجاست دقيقا.
فكر ميكنيد باشه؟.
باتشكر Ali_Hitler
خواهش میکنم وظیفس عزیز دل !خدا به ماخدمت بده به شما توفیق کنیم!!!:31:حالا اینی که من گذاشتم چه فرقی با اونی که بر و بچ از گوشی خودشون بذارن داره؟!مهم نفس کارهنقل قول:
ا
داداش کلا بسته بندی فرق می کنه . :11:نقل قول:
سلام گوشیه من NOKIA X6 8G با rm 559 هستش با برنامه Nokia Ovi Suite ٰ ورژن 30.0.003 رو زدم ولی حالا گوشیم منو و تایپ فارسی نداره اگه میشه راهنمایی کنید...
باید دوباره فلش بزنم یا می تونم منو فارسی بزنم ؟
خوب معلومه گوشیت با گارانتی اصلی نبوده و فارسی رو دستی تو ایران به گوشی زدند!نقل قول:
ابتدا باید با نرم افزار NSS (که آموزشش تو تاپیک مربوط به آپ دیت گوشی های نوکیاست( بر حسب رنگ گوشی پروداکت کد گوشیتو به یکی از کدهای فارسی تبدیل کنی. پروداکت کد گوشی زیر باتری رو برچسب گوشی نوشته شده. این کد ها بسته به منطقه های توزیع گوشی بر حسب اقلیت های زبانی تغییر میکنه. بعد باید از سایت فریم ویرهای نوکیا فریمو ویر فارسی مربوط به رنگ گوشیتو دانلود کنی سپس با استفاده از نرم افزار phoenix گوشیتو فلش کنی
فکر نمی کنم ولی یه گزینه ای فکر کنم بود بنام blutooth gps تو تنظیمات loccation که بجای integrated GPS یا همون جی پی اس داخلی از طریق بلوتوث یه کارایی می کرد که دقیقا نمی دونم. هدف فقط راهنمایی بودنقل قول:
داداش بعد اینکه با Nss پروداکت کد رو عوض کرد اگه آپدیت کنه فارسی میشه . فلش کردن لازم نیست . توصیه من اینه که بهد فارسی کردن با nss دوباره پروداکت کد اصلی رو بگذاره رو گوشیش .نقل قول:
داداش لطفا رنگ گوشیت رو هم بگو تا برات بچه ها یه پروداکت کد فارسی متناسب با گوشیت بدن . :11:
ورژن قبلی گوشی قارسی بود بعد اینکه با برنامه Nokia Ovi Suite گوشی رو 147 مگابایت اپدیت کردن و شروع به زدن فلش کرد بعدش گوشی انگلیسی شدنقل قول:
در ضمن از کدوم قسمت سایت بخوام استفاده کنم لطفا لینکشو بزارین
پست منو تو صفحه ی قبل بخون .:11:نقل قول:
رنگ گوشی سیاه و منو قرمز بود که حالا رنگ منو آبی شده .
در ضمن برنامه NSS کجای سایت هستش این لینک می گه خرابه
http://www.4shared.com/file/NnFSaoqC/NSS103815.html
سلام. من گوشیمو چندوقت پیش به ورژن 20 آپدیت کردم .فارسی هم روش نصب شد. حالا با اینترنت خود گوشیم میخوام آپدیت کنم. ورژن 30هم هست. میخواستم بدونم فارسیش پاک نمیشه؟ چون از یکی شنیدم که پاک میشه.
نقل قول:سلام . پروداکت کد رو تغییر به فارسی بعد آپدیت کن ، تا خیالـت از پاک نشدن زبان فارسی راحت باشـه :46:
موفق باشید!:40:
اگه اول اول انگلیسی بود هنگام خریدن بله فارسی می پره و تنها راه تغییر پرواکت کد یا زدن فلش فارسی هست . اگه فلش می خوایین که توصیه نمی کنم اینم آموزش :نقل قول:
[PHP]http://www.mobile4persian.net/firmware-5th-f51/jaf-1-98-62-t1557.html[/PHP]
و اینم آموزش nss :
[PHP]http://forum.patoghu.com/thread39681.html[/PHP]
رنگ گوشی سیاه با کناره های استیل و منو قرمز بود که حالا رنگ منو آبی شده .نقل قول:
در ضمن پرداکت کد گوشی 059B7Q0 اینه و با برنامه nss هم همین رو نشون میده حالا پرداکت فارسی رو از کجا گیر بیارم
من سعی می کنم برات پیدا کنم .نقل قول:
لطفا پروداکت کدت رو بنویس یه جا ( البته پشت گوشی هست ) و بعد از آپدیت با nss برگردونش .نقل قول:
پروداکت کد فارسی برای رنگ سیاه با ضمینه قرمز ( البته نمی دونم مال چند گیگ هست ) : 0581456
البته این مال 8 گیگ هست و رنگ لاجوردی : 059b515