داداش قربونت برم . دت گرم ای کاش افراد مثل شما در این انجمن زیاد بودند .نقل قول:
ممنون داداش گلم .:n12::n16:
Printable View
داداش قربونت برم . دت گرم ای کاش افراد مثل شما در این انجمن زیاد بودند .نقل قول:
ممنون داداش گلم .:n12::n16:
اینکه ایرانی هستم و به این افتخار می کنم درسته اما باعث نمیشه واقعیت را وارونه کنمنقل قول:
سهم ایران در تجارت جهانی ، رتبه ایران در فساد اداری ، ...... و خیلی موارد دیگه
به تبلیغات حکومت ها در سراسر دنیا هم توجهی ندارم
همه میدونن موشک های ایران و حتی نیروگاه بوشهر دارای تکنولوژی روسی و چینی است
محض اطلاع مثلا نیروگاه بوشهر با تکنولوژی دهه 70 میلادی ساخته شده
صحبت از پیشرفت در کشوری که میانگین ساعات کار مفید روزانه افراد آن 22 دقیقه است چیزی شبیه شوخی است
صحبت از پیشرفت در کشوری که یک فرد با اعتبار بالای علمی به دلیل عقیده و نظر سیاسی یا اجتماعی قادر به بالا رفتن از یک حد معین و تعریف شده نیست چیزی شبیه شوخی است
صحبت از پیشرفت در کشوری که تک تک افراد آن از ثروتمند تا فقیر به نوعی غمگین هستند چیزی شبیه شوخی است
صحبت از پیشرفت در کشوری که طبق آمار میلیونها نفر به نوعی دچار بیماریهای روانی هستند چیزی شبیه شوخی است
در آینده استقلال کشورها معنی نخواهد داشت در دنیای آینده مرزی بین کشورها وجود نخواهد داشت مثلا همین حالا اعتباری که باشگاه های فوتبال دارند تیم های ملی کشورها ندارند
همین الان مثلا یک شرکت امریکایی مثل مایکروسافت یا گوگل شامل عده زیادی متخصص از کشورهای مختلف است
همین الان هم یک قرارداد که یک شرکت بزرگ می بنده باید حتما با چند شرکت بین المللی شریک بشه و والا نمیتونه اجرا کنه
آن آمریکا هم که در ذهن شماست چیزی نیست جز دستاورد همه مردم جهان که در 250 سال اخیر توسط مهاجران کشورهای مختلف از جمله همین ایران ما ساخته شده
یه نگاه به اطراف بندازیم از برق بالای سر گرفته تا همین کامپیوتر و لب تاپ دستاورد همون امریکایی هاست
البته کشورها معمولا با توجه به منافع خودشون در صحنه بین المللی رفتار می کنن و یادمون باشه ما ایران یها با این همه ادعا هنوز یک موتور ماشین را به صورت کامل نمیتونیم بسازیم
کره شمالی هم استقلال داره می خوام بگم استقلال و مستقل بودن به تنهایی علاج مشکل ها نیست احتیاج داشتن در دنیای امروز ضعف نیست اما غرور و تکبر و خود بزرگ بینی غیر واقعی ضعف برخی جوامع جهان سوم است
یک مثال میزنم جدیدا در ایران تبلیغ میشه که بچه زیاد داشته باشید اما در استرالیا سیاست اینه که خیلی راحت افراد تحصیلکرده و مناسب رو از کشورهای مختلف دستچین می کنند و به عنوان نیروهای کار قبول می کنند و هزینه سالها آموزش از دوره ابتدایی تا دانشگاه را اینطوری کاهش می دهند
این یعنی مدیریت که برای یک ایرانی سالها هزینه میشه درس می خونه و وقتی یک فرد آماده و قوی و تحصیلکرده شد میره پشت درهای سفارت استرالیا التماس میکنه که از ایران بره
این روزها در کره یک همبرگر 40 هزار تومن با پول ایران میشه و یک تبلت سامسونگ بیش از 3.5 میلیون تومن
اگه یه کوچولو از اقتصاد بدونی میشه وضع مردم ایران رو درک کنی
خیلی از مسائل ربطی به تحریم هم نداره ، تحریم حدود یک ساله به صورت جدی شروع شده و البته تا حدود 10 سال به مرور گسترده میشه مثل عراق
البته همین تحریم هم نتیجه ضعف مدیریت آقایان بوده است
ببخشید که نوشته هام به بحث اینجا ارتباط نداشت
گفت: باید پایان ترم یک و قبل از شروع ترم دوم درخواست بدهینقل قول:
معدلت باید بیش از 16 بشود
و همه درسهای ترم یک را قبول بشوی
تاریخ آزمون کارشناسی علمی کاربردی و دریافت کارت چه زمانیه؟
دوست عزیز، ما دهها مدل موشک داریم که تنها بعضی از اونها روسی و چینی هستن و اکثرا خودمون داریم تولید میکنیم(حتی اگر تکنولوژی یا در حقیقت طراحی مال یکی دیگه باشه، امروز ما علم تولیدش رو داریم!!)...نقل قول:
همه میدونن موشک های ایران و حتی نیروگاه بوشهر دارای تکنولوژی روسی و چینی است
دوست عزیز، استقلال یعنی اینکه مثلا عربستان جنگندهای استفاده میکنه که کد های IFF اش رو هم اسرائیل داره و هم امریکا و اگر روزی قرار باشه با یکی از این دو کشور درگیر بشه، هیچ شانسی برای عمل نداره!!( هواپیما هاش با تلی از چوپ تفاوتی نخواهند داشت!!)...!!نقل قول:
در آینده استقلال کشورها معنی نخواهد داشت همین الان مثلا یک شرکت امریکایی مثل مایکروسافت یا گوگل شامل عده زیادی متخصص از کشورهای مختلف است
استقلال یعنی اینکه ما الان صاعقه رو در تعداد بالا و به مدت ۱۰ ساله که داریم استفاده میکنیم و اسکادران های متعددش پرواز میکنن!!( تصور کنین، کشوری با بودجهی ایران، طی ۱۰ سال اینجاست، و کشوری مثل امریکا بعد از ۸۰ سال و با اون بودجه کجاست! :).....
امریکا به خودی خود هیچی نداره!! حتی کشور هم نیست!!!!!نقل قول:
آن آمریکا هم که در ذهن شماست چیزی نیست جز دستاورد همه مردم جهان که در 250 سال اخیر توسط مهاجران کشورهای مختلف از جمله همین ایران ما ساخته شده
یه نگاه به اطراف بندازیم از برق بالای سر گرفته تا همین کامپیوتر و لب تاپ دستاورد همون امریکایی هاست
یه عده ادم از کشورای مختلف دور هم جمع شدن، یه عده برده ی افریقایی رو هم گرفتن و شدن کشور!!! بعدشم که پول داشتن و خرج کردن که دانشجویی که هزاران دلار براش خرج شده تا به اونجا برسه، زحمت کار کردن و تولید رو تو کشور اونا بکشه.... خودتون هم دارین میگین که اکثریت مطلق اختراعات و دستاورد هاشون مال مردم کشورهای دیگه هستش...!!!
جالبه...!! :)نقل قول:
البته کشورها معمولا با توجه به منافع خودشون در صحنه بین المللی رفتار می کنن و یادمون باشه ما ایران یها با این همه ادعا هنوز یک موتور ماشین را به صورت کامل نمیتونیم بسازیم
ما یه جایی بحث میکنیم و میگیم که گوشی ملی و فلان ملی، میگن اقا چرا میسازی؟! ادم هرچیزی که توش خبره نیست رو که نمیره بسازه و اشتباهه و فلان....!!!
حالا اگر انتظار دارین که ایران بعد از سالها وابستگی به خارج(امریکا و المان در دوران پهلوی!) و بعدشم نداشتن سرمایه و بودجهی کافی برای طراحی، بتونه در سال ۲۰۰۰ موتوری در حد موتور های سال ۲۰۰۰ سایر کشورها بزنه اشتباهه...!! :) نتیجه میشه اینکه با توجه به بودجه و زمان شروع و تعداد همکارهای ما، کار زیادی نمیتونیم بکنیم....!!
اما موتور EF7 که با همکاری المانها طراحی شد و در المان ساخته میشه( قطعا شما بین طراحی و تولید تفاوت قائلید!! :) ) یک شاهکار موتوری هستش که قدرت و سوختش عالی هستش...(در حد هیچ خارجیی نیست، ولی برای ایران عالیه!! ضمن اینکه تعداد کشورهای خودرو ساز رو هم باید شمرد!! ایا به ۱۰ کشور میرسه کشورهای با فناوری تولید موتور خودرو؟!)....
فعلا نه کره و نه ایران استقلال چندانی ندارن! هرچند ایران خیلی خیلی بهتره...!! :)نقل قول:
کره شمالی هم استقلال داره می خوام بگم استقلال و مستقل بودن به تنهایی علاج مشکل ها نیست احتیاج داشتن در دنیای امروز ضعف نیست اما غرور و تکبر و خود بزرگ بینی غیر واقعی ضعف برخی جوامع جهان سوم است
یک مثال میزنم جدیدا در ایران تبلیغ میشه که بچه زیاد داشته باشید اما در استرالیا سیاست اینه که خیلی راحت افراد تحصیلکرده و مناسب رو از کشورهای مختلف دستچین می کنند و به عنوان نیروهای کار قبول می کنند و هزینه سالها آموزش از دوره ابتدایی تا دانشگاه را اینطوری کاهش می دهند
در خصوص اموزش و اینا، ایران همه جانبه تحریمه و پول نداره که خرج اقوا گری برای نخبه هاش بکنه که بمونن و برا خودش کار بکنن و کشوری مثل استرالیا، دانش اموزش دادن رو نداره... بنابراین میاد از کشورهای دیگه نیروی کار و اموزشی(اموزش بده در اون کشور!) رو جذب میکنه...!!!
شاید براتون جالب باشه که مثلا کانادا در همین خصوص به شدت پرستار میگیره و یا امریکا کشوری مهندس گیر هستش...!!( رشتههایی که با متخصص بودن در اونها، به سرعت و راحتی بورس و یا سیتیزن میشی..)
حالا اینکه ایا ایران میخواد چنین افرادی( نخبه هایی که خارج میشن!) رو نگه داره یا نه هم خودش مسئلهای هستش....!!!
شما نیگا کنین دستاورد ها رو... کرهی جنوبی هفتهی پیش بالاخره بعد از سالها تونست ماهوارهبر بفرسته... و ایران هم چند تا نیمه موفق و موفق فرستاده و پرتاب ماهواره بر شریف رو در پایان سال داریم و همچنین سال اینده سیمرغ فک کنم که همه ازمایش شده هستن و میرن که ماهواره در مدار قرار بدن!!!( یعنی همزمان با کرهی جنوبی....!!)....
بحث نانو و سایر علوم در نظر بگیرین که ایران به تنهایی و بدون کمک گرفتن از سایرین و با توجه به بودجهاش به کجاها رسیده....
ترور دانشمندان هستهای ایران و تلاش امریکا برای زدن سانتریفیوژ های ساخت خود ایران رو در نظر بگیرین....(امیدوارم نگین که اسرائیل دانشمندا رو نزده که بهتون لینکایی میدم که صب تا شب اسرائیلی ها از موسادشون تعریف میکنن که یکی از عملیات های خفنش همین زدن این دانشمندا بوده!! یا امریکایی ها زدن سانتریفیوژ ها رو هر روز میگن... قطعا کار روسها هم نیست! :) )....
پس ما علم داریم، ولی سرمایهی سرمایهگذاری روی علم هامون برا تولید رو نداریم!!! که این یه چیز دیگس...
تو این کشور ثروت مندا حتی حاضر نیستن تفریحشون توی ایران باشه چه برسه به سرمایشون!!!
دوست عزیز، اینها دلیلش تحریم هاست و این مسئله مشخصه.... کشوری که حتی بهش قرص استامینیفون هم نمیدن تو این وضع داره اینجوری ادامه میده! کدوم کشور دیگه اینکارو کرده؟!نقل قول:
اگه یه کوچولو از اقتصاد بدونی میشه وضع مردم ایران رو درک کنی
تهدید های نظامی و ... رو هم در نظر بگیرید....
من نمیگم اوضاع عالیه، مشخصا میشه خیلی خیلی خیلی بهتر از این باشه فقط با یه خورده تلاش و مدیریت درست تر....
در پایان، مثال میزنم از صحبت های اقا.... ایشون چند ساله که دارن میگن اقتصاد رو دریابید؟! چند ساله دارن میگن داخل کشور نیازمندی ها رو تولید کنین؟! چند ساله میگن داخل کشور سرمایه گذاری کنین؟!!
۵ ساله.... ۵ سال تمام دارن میگن اقا اقتصاد و کسی گوشش بدهکار نیست و نبود.....
مردم هم که قربونشون برم! مرغ کیلویی ۲ تومنی میشه ۶ تومن، اعتراض میکنن، میشه ۴ تومن میرن براش صف میگیرن!!! ملتی که جنبهی خصوصی سازی رو نداشته باشه از این بدتر هم باید بشه!!!
درضمن، میتونم بهتون بگم که در حال حاضر، اولویت تولید در دفاع (تولید نظامی) هستش و نه تولید موتور پراید و سمند و چه میدونم یخچال و پردازندهی موبایل و ...!! اولویت بندی بدی هست، ولی با توجه وضع کنونی نیازه...!!!!!
فک کنم پستامون رو اولین مدیری که بیاد، پاک میکنه...!!!
اگر خواستین بحث بکنیم، پ.ام هستش میتونیم حرف بزنیم! :)
کاربینی و کارورزی چطوری برگزار میشه ؟ کمکی به اشتغال دانشجو میکنه ؟
دانشجو باید جای خاصی رو برای گذروندن پیدا کنه یا دانشگاه هماهنگ میکنه ؟
کارورزی چه زمانی انجام میشه ؟ پایان همه پودمان ها ؟
سلام بچه هاشرايط انتقال از پودماني به ترمي در يك رشته چجوريه ؟ تطبيق واحد چجوري قبول ميكنن؟ ممنون
بچه ها تو پودمانی در مدرک قید میشه پودمانی بودیم؟
پ ن پ .......نقل قول:
یکی جواب مارو بده ، آزمون کارشناسی علمی کاربردی کی برگذار میشه؟
مگه ثبت نام نکردید برج2 فکر میکنم باشهنقل قول:
مهلت ویرایش رشته نداره؟
چرا ثبت نام کردم که میخوام تاریخ آزمون رو بدونم دیگهنقل قول:
من فقط ثبت نام کردم از هیچی خبر ندارم
نمره هایی که بالای 15 باشه رو ازتون قبول میکنن.نقل قول:
توی سایت سنجش نوشته کسایی که پودمانی قبول شدن 21 23 24 بهمن باید برن دانشگاه ثبت نام. من امروز رفتم گفتن ثبت نام هفته ی پیش بوده. توی سایت دانشگاهم نوشته هفته ی پیش بوده هر کسم نیومده دیگه نمیتونه ثبت نام کنه.... حالا جدی اینجوریه؟؟؟ یعنی دیگه نمیشه؟؟:n03::n03::n03::n03::n03::n03:
کدوم دانشگاه حاجی؟ واقعا؟؟؟؟ یعنی ثبت نام نمیکنن دیگه؟؟؟؟نقل قول:
توی سایت سنجش نوشته کسایی که پودمانی قبول شدن 21 23 24 بهمن باید برن دانشگاه ثبت نام. من امروز رفتم گفتن ثبت نام هفته ی پیش بوده. توی سایت دانشگاهم نوشته هفته ی پیش بوده هر کسم نیومده دیگه نمیتونه ثبت نام کنه.... حالا جدی اینجوریه؟؟؟ یعنی دیگه نمیشه؟؟:n03::n03::n03::n03::n03::n03:
پس ثبت نام با تاخییر چی میشه پس؟
درست شد... تو سایت درستش کردن:n05:نقل قول:
من که با سهمیه شاغل قبول شدم اگه نامه از محل کار نبرم ثبت نام نمیکنن؟
فیش حقوقی هم می خوادنقل قول:
کلاس های شما شروع شده (ترمی) ؟ ثبت نام با تاخیرش کیه؟ :n13:
دوستان کسی از تطبیق واحدهای پاس شده داره من الان 2 تا درس بهم دادن جفتشو تو کاردانی پاس کردم امروز از یکی از کارمندایه دانشگاه که فکر میکنم تو آموزش بود پرسیدم گفت این درس یه چیزه دیگهست ادامه اوناست ولی وقتی استاد اومد سر کلاس دیدم همون سر فصلا رو گفت همون درسارو شروع کرد به درس دادن
به خود استادم گفتم میگه تو علمی کاربردی نمیشه تطبیق بدیو از این حرفا کسی تجربه این کار داره میکنن یا نه ممنون میشم کمک کنید.
تو خود سایت علمی کاربردی زده در این خصوص مرکز مربوط میبایست جهت تعیین تکلیف با واحد برنامه ریزی درسی دانشگاه مکاتبه نماید.
میشه کلاسهاش رو نرفت؟
من نمیتونم کلاسای قبل از ساعت ۴ رو برم....
یکی از دوستام که تطبیق داد دانشگاهشون بهش گفته بود برو سرفصل درسو مهر و امضا شده برامون ازونجایی که پاس کردی بیار.نقل قول:
سلام....
دیروز ثبت نام کردم، امروز پشیمون شدم!!!!
میتونم پولم رو پس بگیرم؟!
بعد یه ۳۵ تومن بابت کتابخونه و فعالیت فوق برنامه و بیمه ازم گرفتن که نمیدونم چین و گفت باید بدی.... میتونم اینو پس بگیرم؟!!
فکر پس گرفتنو هم نکننقل قول:
چرا حالا پشیمون شدی؟
هر دو درس مقطعش یکی بود یا کاردانی و کارشناسی بود؟نقل قول:
کاردانی با کاردانی.نقل قول:
رفتم پیش اموزش گفتم فرمای ثبت نوم رو بده، برگشت گفت حوصله ندارم بهت بدم، صب کن تا کاراموزم بیاد بهت بده!! :)نقل قول:
چرا حالا پشیمون شدی؟
اون لحظه گفتم اگر بمونم تا ۵ ثانیهی دیگه خفش میکنم واسه همین اومدم بیرون!!فرداش که برگشتم ثبت نام کردم ولی بعدش پشیمون شدم!! :)
اها گفتم .چون من کاردانی با کارشناسی میخواستم تطبیق بدم نشدنقل قول:
کدوم مرکز بوده!عجبنقل قول:
توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد علمي کاربردي از 8 اسفند آغاز مي شودتهران - مشاورعالي سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: توزيع اينترنتي کارت ورود به جلسه آزمون دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي در روزهاي هشتم، نهم و دهم اسفندماه 91 انجام مي شود.
حسين توکلي در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا افزود: در آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1392 تعداد هشت هزار و 771 نفر ثبت نام کرده اند که از اين تعداد، پنج هزار و 303 نفر متقاضي گروه صنعت، دو هزار و 535 نفر داوطلب گروه مديريت و خدمات اجتماعي و 933 نفر داوطلب گروه کشاورزي هستند.
وي به انتشار اطلاعيه راهنماي دريافت کارت ورود به جلسه داوطلبان اين آزمون در نشريه پيک سنجش دوشنبه، 7 اسفندماه و سايت اينترنتي سازمان سنجش اشاره کرد و گفت: داوطلبان مي توانند پس از مطالعه دقيق اطلاعيه راهنما در يکي از روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه، 8، 9 و 10 اسفندماه 91 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمن مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون خود از آن پرينت بگيرند.
توکلي خاطرنشان کرد: آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد سال 1392 دانشگاه علمي کاربردي در 34 کدرشته امتحاني شامل 20 کدرشته صنعت، شش کدرشته کشاورزي و هشت کدرشته امتحاني مديريت و خدمات اجتماعي با حضور دو هزار و 179 داوطلب زن و شش هزار و 592 داوطلب مرد، روز جمعه 11 اسفندماه در 31 شهرستان کشور برگزار مي شود.
وي درمورد نحوه گزينش داوطلبان اين دوره ها نيز توضيح داد: گزينش دانشجو در هريک از کدرشته هاي امتحاني براساس نمره کل آزمون، اعمال 20 درصد معدل مقطع کارشناسي، نتيجه مصاحبه حضوري و با توجه به صلاحيت هاي عمومي داوطلبان، بومي بودن و سهميه رزمندگان و ديگر مصوبات مربوطه صورت مي گيرد.
مشاورعالي سازمان سنجش تصريح کرد که پذيرش دانشجو در تمام رشته هاي امتحاني مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد علمي کاربردي به صورت نيمه متمرکز و داراي مصاحبه حضوري است.
توکلي، سهميه پذيرش دانشجو در اين دوره ها را 410 نفر ذکر کرد و گفت که اين افراد، در 41 کدرشته محل تحصيلي براي 27 مرکز آموزشي واقع در 11 استان کشور پذيرش خواهند شد.
آفرینش:/
دوستان ، علمی کاربردی شرط معدل چطوری میشه بدون کنکور وارد شد ؟ هرزمانی که بخوای میشه بری ثبت نام کنی ؟
لطفن راهنمایی بفرمایید.
همچین چیزی هم مگه داره علمی کاربردی! قرار بود شاید از ترم های دیگه معدلی بشهنقل قول:
پودمانی بدون کنکور فقط برا کاردانی میباشه! :)نقل قول:
دوستان ، علمی کاربردی شرط معدل چطوری میشه بدون کنکور وارد شد ؟ هرزمانی که بخوای میشه بری ثبت نام کنی ؟
ترمی کنکور داره....
سلام سلام.. میشه در مورد همون پودمانی بیشتر توضیح بدین.. اگه میشه یه لینکی چیزی هم بدیننقل قول:
خودم بخونم.. ممنونم
نقل قول:
بعد یه چیز دیگه.. اینکه کاردانی پودمانی بدون کنکوره ، یعنی هروقت که بخوای میتونی بری ثبت نام کنی بری دانشگاه دیگه ؟!
چطوریه دقیقن... رشته هاش چیاس...
سلام
دوستان خواهش میکنم کامل و ساده راهنمائی کنید
یکی از دوستان چند سال قبل دیپلم گرفت هم دیپلم مدرسه و هم کارو دانش چون رشته کار و دانش داشت
اما دانشگاه نرفت حالا بعد از چند سال میخواهد برود دانشگاه اما اطلاعی ندارد که کدام دانشگاه بهتره و بهم گفت من هم که نمیدونم و گفتم اینجا از شما دوستان بپرسم که بهش بگم البته شاید برای خودم هم خوب بود این اطلاعات
میخواهد که دانشگاه زیاد سختگیر نباشد
و همچنین نمیخواهد هر روز برود دانشگاه چون کار میکنه
حالا چون رشته کامپیوتر داشته باید همین رشته را ادامه بدهد یا میتوانه رشته را عوض کنه
همین پیام نور خوبه یا دانشگاه های دیگه مثل علمي و کاربردي
هزینه زیاد نباشه
کلا میخواهیم که هم آسون باشه و زیاد گیر ندن و از همه مهمتر همون مدرکش است که حداقل یه مدرکی داشته باشیم برای آینده
و یا چیز دیگه معدل دیپلمش زیر 14 بود مشکلی نیست ؟
دوستان باور کنید دوستم و خودم در مورد دانشگاه هیچ اطلاعی نداریم و در حد یه ابتدائی
حالا نمیدونم با این چیزائی که گفتم علمی کاربردی بهتره یا پیام نور
البته سوال های دیگری هم است که بعدا از شما دوستان میپرسم
ممنون
خداحافظ
علمی کاربردی فکر میکنم بهتر و اسانتر باشهنقل قول:
ممنون
خوب این علمی کاربردی چه رشته هائی داره
و یه چیز دیگه معدل زیر 14 قبول میکنه ؟
اما بعضی ها میگن باید هر روز بری
نقل قول:
سلام.
شک نکنید علمی کاربردی بهتره.. پیام نور در حال حاضر سخت ترین روش آموزشی رو داره که فک نمیکنم هیچ دانشجویی بــه
اندازه ی دانشجوی پیام نور سختی بکشه.. اونجا همه چیز دست کامپیوتره و هر امتحان سطحش مث کنکور سراسری میمونه
کاملن فکر پیام نور رو از سرتون بیرون کنید.
شما رشته مورد نظرت رو بگو تا راهنمایی کنم.. نمیشه همه ی رشته هارو گفت کهنقل قول:
ممنون
خوب این علمی کاربردی چه رشته هائی داره
و یه چیز دیگه معدل زیر 14 قبول میکنه ؟
اما بعضی ها میگن باید هر روز بری
ولی بیشتر رشته هارو اگه تهران باشید داخلش موجوده.
اینی که شما میگید معدل زیر 14 قبول میکنه یا نه ، نشون میده منظورتون اینه که میخواید از طریق پودمانی وارد بشید
پودمانی هم 12 ، 13 واحد بیشتر نمیدن و تعداد کلاسهاش کمتره طبیعتن.. ولی حدود 6 ترم فقط کاردانی میشه!!
باید دید چه رشته ای مد نظرتونه ، یه سری رشته ها معدلهای بالاتر نیاز دارن.
سلام
آقا ممنون
خوب این دوستم و خودم رشته کامپیوتر و کار و دانش را داریم و اما از برنامه نویسی خوشمون نمیاد و میترسیم این رشته را انتخاب کنیم و همش کلاس برنامه نویسی باشه و بمونیم توش البته نمیدونم اگر رشته کامپیوتر باشه چه چیزهائی در این کلاس کلا تدریس میشود ؟
کلا میخواهیم رشته ای انتخاب کنیم که آسون باشه که بتونیم زود مدرکش را بگیریم و استاد هاش سختگیر نباشند :n12:
در مورد پودمانی یا غیر پودمانی اطلاعی ندارم فقط میخواهم آسون باشه :n01:
اما بعضی ها میگن علمی کاربردی باید دانشجو همش باید بره سر کلاس این حقیقت داره ؟
خوب پس اگر اینطوری است فعلا همون کاردانی را فکر کنم میخواهد برود دنبالش و بعد که مدرک فوق دیپلم/کاردانی را گرفت بعد اقدام میکنه برای لیسانس
آقا هر ترم چند ماه است و در هر ترم حداقل و حداکثر چند واحد میشود گرفت
آقا باز هم ممنون هستم و آقا سوال هامون زیاده اگر شما و دیگر دوستان لطف کنید و ما رو راهنمائی کنید واقعا لطف کردی و دعاتون میکنیم
خداحافظ
کنکور ترمی رو هم برداشتن.نقل قول: