بهتره یه چند صفحه قبل رو هم یه نگا بندازید ، مفصل توضیح دادم ...نقل قول:
Printable View
بهتره یه چند صفحه قبل رو هم یه نگا بندازید ، مفصل توضیح دادم ...نقل قول:
چه جوري ميشه از اينترنت اين گوشي روي کامپيوتر استفاده کرد؟
نقل قول:
نقل قول:
عزیزم می گم من خودم 2 ساله امنیا دارم و قبلش هم اچ تی سی اچ دی و نوکیا N70.N82،5800 داشتم و حدود 6 ماه هم آیفون داشتم:eh: و کلا زیاد گوشی عوض می کنم:5:
حتی امنیا هم واسه خودش مشکلاتی داره که من باهاش کنار اومدم.هیچ گوشی بی عیب نیست حتی گوشی 1 میلیون تومنی،دیگه چه به برسه به یه گوشی 100 و خورده ای هزار تومنی لمسی(استار):27:
من و حتی خیلی های دیگه از ال جی متنفریم ولی واقعیت اینه که حتی ال جی هم در حال حاضر داره محصولات نسبتا خوبی میزنه که واسه منی که ازش متنفر بودم جالبه.
منم مثل اکثر مردم اعتقاد داشتم که ساسونگ آشغاله ولی این بحث ها واسه چند سال پیشه و الان قضیه فرق می کنه و همون سامسونگ که آشغال تولید می کرد روند کارش رو عوض کرده و حالا دومین گوشی پر فروش دنیاست :دیو این آمار فروش فقط یه علت داره و اونم اینه که هدف شرکت و رویه کاریش عوض شده و حالا شما می تونی گوشی هایی مثل جت ، امنیا اچ دی وwave و امنیا2 و I9000Galaxy رو ببینی و البته یادآوری می کنم اولین گوشی های 8 و 12 مگاپیکسی رو هم ساسونگ به بازار عرضه کرد که خوب از آب در اومدن) که باز هم میگم هر کدوم از این ها هم 100% مشکلات خودشون رو دارن همون طوری که گوشی های نوکیا و یا سایر برند های دیگه دارن !!!
.حتی می تونی به گوشی های جدید سونی اریکسون مثل آینو و ساتیو هم سر بزنی و اشکال و ایرادات اون ها رو هم ببینی و با دیدن منو هاشون حتی شاید خندت بگیره :27: و با خودت بگی واقعا این همون سونی اریکسون چند سال پیشه ؟:18::blink: (البته xperia x10 و همچنین نوکیا N8 به شرطی که هنگ نکنه:31: قابل تقدیرن)
و اگر هم فکر کردی من رو سامسونگ تعصب دارم اشتباه کردی چون اگه تعصب داشتم این همه گوشی عوض نمی کردم :goatee::26:
همیشه آدم باید در حد پولی که داده از گوشی انتظار داشته باشه نه بیشتر و البته قبل از خرید هم باید نیازهات رو بسنجی
اگر آدمی هستی که عاشق برنامه ریختنی باید به یه گوشی سیستم عامل دار مثلا 5800 یا5530 فکر می کردی نه یه گوشی جاوا:whistle:
و البته من به همه پیشنهاد می کنم که خیلی دلتون رو به این برنامه ها خوش نکنید چون فقط 2 روز اول و برای نشون دادن به دیگران قشنگ هستن و به درد می خورن و بعدا هیچ استفاده ای ندارن و فقط گوشی رو کند می کنن، البته منظورم این نیست که کلا قید برنامه رو بزنید:thumbsup::33:
و البته فعلا هم نسبت به پول پرداختی از سامسونگ استار تی وی ( S5233T ) راضی هستم و دارم ازش استفاده می کنم
والبته می دونم که بازی و برنامه ها فقط رو مموری گوشی میره و بعضی از فایل های جاوا رو هم ساپورت نمی کنه و مشکلاتی از قبیل این.... :whistle:و البته هم می دونم که تاچ این گوشی و صدای هندزفری این گوشی (به نظر من تقریبا قابل رقابت با آیفون)جزو نقاط قوتش هست و هنگام صحبت با گوشی یکی از بهترین اسپیکر های داخلی رو داره و حالا که تلویزیون هم بهش اضافه شده میشه اون رو هم یک نکته مثبت در نظر گرفت و باز هم.......ادامه دارد:king:
و البته تمام این حرفا نظره شخصی من بود و هرکسی میتونه نظر خودش رو داشته باشه :34::7:
1.این گوشی با گارانتی پارس مایکروتل تشخیص دست خط فارسی رو داره :26: ولی Qwerty فارسی رو نداره(عربی داره):biggrin::rolleye:
راستش من وقت نمی کنم صفحه های قبلی رو بخونم فقط تا صفحه 60 خوندم:11:
خوب عزیز جان این همه گفتی قیمتش هم میگفتی دیگه:31:
نمیدونم با خودت استار معمولی کار کردی یا نه. در کل میخوام بدونم فرقی خاصی داره یا نه ؟ چون اینطروی که من فهمیدم یکمی قابش هم فرق داره. همون عکسی ک قبلا گذاشتم! رنگ بندیش هم فرق داره!
سیستم عاملی فرقی چیزی داره؟
سلام من موفق شدم ویدجت بندازم اما اون سایت بیشتر پولیه میشه سایتهایی معرفی کنید که توش ویدجت و تم داشته باشه
میشه لطف کنید طریقه نصب تم بگید
من یه سوال درباره این گوشی استار داشتم .میخواستم ببینم میشه سیمبین رو روی این گوشی نصب کرد یا امکان نداره.
خواهشا یه سایت هم که تم های این گوشی رو داشته باشه معرفی کنید.
نه دوست من سیمبین نداره فقط جاوا تم جدا هم واسه گوشیهای سامسونگ نیست فریمورو باید تغییر بدی:46:
دوستان کسی فریمور تا حالا نصب کرده اگه نصب کرده به ما هم یاد بده
در ضمن یه لینک واسه دیکشنری میذارم حال کنید اولی رو که 9.9mb هستشو دانلود نکنید نصب نمیشه ولی بقیه نصب میشه و کیبورد مجازی هم داره فریمور یادتون نره.
کد:http://www.saradic.com/
دوستان روش فریمور زدن رو پیدا کردم فقط بگین بعده فریمور s5233ajpik3 که روی گوشی من و به سفارش ماکروتل نصب شده فریمور جدیدی که به روز باشه و فارسیو ساپورت کنه اومده یا نه اگه اومده لینک بذارین دانلود کنیم یا اسمشو بگین فقط فقط فارسی ساپورت کنه ها نزنم ببینم فارسی نداره:31: ممنون موفق باشین
دوستان کسی اهنگ Garage in the backyard و میتونه برام بذاره ؟ :43:
دوستان من یه فریمور رو گوشیم ریختم که واسه می 2010 بود تغییرات جالبی پیدا کرده
1 پخش mp4 با 30 فریم
2 من در فریمور قبلیم وقتی pdf رو باز می کردم تا آخر زوم می دادم وقتی رو متن جابه جا می شدم یک لحظه نوشته مربع می شد بعدش درست می شد ولی با این فریمور ین اتفاق نمی یفته
بازم تغییر کرده نگاه می کنم بهتون می گم
اگه کسی خواست بگه تا آپلود کنم
سلام میشه روش نصب کردنش رو بگی؟نقل قول:
اپلود کن با نحوه ابدیتشنقل قول:
بعد اینکه شماره تلفن هات پاک شدن
؟
فونت فارسی را پشتیبانی میکنه؟
نقل قول:
راستش اینجا فکر نکنم بچه ها بتونن درست کمکت کنن. یه سر به این تاپیک بزن! مشکل حل خواهد شد حتما:20:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410326
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
نقل قول:
زدی وسط خال! من کارم خیلی با فایلهای PDF هست! چقدر میگیرن واسه آپدیت؟ یعنی گوشیت گارانتی پارس بود؟
آره دیگه یه سرچ بزن ببینم دیگه چی تغییر کرده! مثلا کیفیت صدا. ضرفیت حافظه خاریجی. یکی از بچه ها از بلوتوثش گفت که زمانی میشه. اینم یه سرچ بزن ببین اینطوری شده!؟ یا مثلا تم ها !
دیگه خودت زیر و روش کن دیگه:31:
بلاخره یکی اومد یه توضیحی بده. من خودم وقت نمیکنم و گفتم قبلا که تا نفهمم چه خاصیتی داره تغییر فریمور نمیرم سراقش. چون ما یاد گرفتیم فقط به روز باشیم همش تو کار Update هستیم!!!:31:
خوب بنده خدا اسم فریمورت چیه فارسی ساپورت میکنه مشکلی کلا باهاش داری یا نه و لینک بذار دانلود کنیم :10:
نقل قول:
عزیزم اگه فریمور گوشیتو تا بحال عوض کرده باشی میفهمی چجوریه فایل تم رو با یکی از فایلهای فریمور که عوض کنی تم نصب میشه:20:
سیستم عاملش هم جاواستنقل قول:
لطفا اگه کسی لینک دانلود ساختن والپیپر سه تایی رو هم داره بهم بده چون گمش کردم :19:
با فریمورهای قدیمی خیلی کار نکردم که بدونم مشکلاتشون دقیقا چیه این مدل هم مثل استار های قدیمی جاواستنقل قول:
اون استاری که شما دیدی و احتمالا مشکیه و دور قابش قرمزه هم تو بازار هست.
- این استار تی وی S5233T که من گرفتم تقریبا از 25-26 اردیبهشت اومده و من با گارانتی پارس مایکروتل(یه همراه خوب:10::biggrin:) 185 گرفتم و الان بدون گارانتی 170-175 هم میشه پیدا کرد و تو جعبش یه کیف مخصوص و قلم داره :40::27:
1. ورژن فریمور S5233T JPJB5 هست.مشکیه و دور قابش استیله و پایینش نوشته mobile TV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.تلویزیون رو به صورت آنالوگ میگیره و در کل تلویزیونش هم خوبه و از 8 تا کانال تقریبا میشه 4 یا 5 رو مثل آینه گرفت (مخصوصا شبکه 1 و 3 و 5) و قابلیت ضبط برنامه و عکس گرفتن از تصاویر در حال پخش رو داره و فکر کنم بشه باهاش یه مسابقه فوتبال رو کامل نگاه کرد(البته هنوز امتحان نکردم).ولی باطریش با استفاده متوسط حدود یک هفته دوام میاره،مثل استار معمولینقل قول:
www.youtube.com/watch?v=3jOZ95-vAtQ
3.با گارانتی پارس مایکروتل تشخیص دست خط فارسی رو داره ولی qwerty فارسی نداره
سلام دوستان
فریمور رو آپلود کردم اینم لینکش
اینم آمزش نصب فریمورکد:http://www.mediafire.com/?jwimtcyezvj#2
کد:http://up.--------.com/Files/4356b957cb7d41d6a869.jpg
کد:http://up.--------.com/Files/64691df448134659975b.jpg
و اینم لینک دانلود MultiLoaderکد:http://up.--------.com/Files/9b066dc731b64eccbdec.jpg
سوالی بود در خدمتمکد:http://www.mediafire.com/?2wzwufjddow#1
سوالایی که صفحه قبل ازتون پرسیدم را لطفا جواب بده بعد فریمور را نصب کنیم:27:نقل قول:
فریمور من اینه
S5233AJPIH3
چقدر قدیمی تره؟
شماره تلفن های من روی سیمکارت بود نمیدونم پاک میشه یا نه ولی احتمالا پاک میشهنقل قول:
نه این فریمور فارسی نداره
من این فریمور رو نصب کردم نمیدونم چقدر قدیمیه ولی اگه فریمور جدید رو بریزی خودت تفاوت رو احساس می کنی گوشی خیلی روان میشه
سلام به همه
1 سوال : آيا star پي دي اف حجم بالا هم ميخونه ؟ مثلا 20mb ?
دوستان فریمور S5233DQJC1 که دوستمون نصب کرده ماله ماه 2010 March هستش باید بگم این فریمور واسه آسیا تنظیم شده
ولی به هیچ وجه فارسی و عربی نداره جدیدترین فریمور فارسیS5233AJPIK3 که اینم مال ماه2009 Novemberهستش
فعلا باید با این فریمور k3 ساخت تا وقتی که یادشون بیفته واسه ایرانم فریمور بزنن:27:
در ضمن از این آقا یا خانمی که این فریمور رو نصب کرده خواهش میکنم کامل بگه چه تغییراتی اتفاق افتاده؟
در ضمن لطفا اگه از نصب widget خبر دارید بگید استفاده کنیم راستی مزایا و معایب نصب widget یادتون نره ممنون:46:
سلام ،
در مورد ویجت قبلا" توی چندین صفحه پیش بحث شده :
دوستان من قبلا" گفتم ویجت روی فریمور های فارسی نصب نمیشن ، اگه میخاید نصب کنید باید فریمور انگلیسی بریزید ...
آآآآآ ... يه سوال ديگه . من از چندتا موبايل فروشي پرسيدم .. گفتن اگه بيشتر 4G اطلاعات رو رمش بريزي جواب نميدهنقل قول:
:question: راست ميگفت ؟ آيا ؟
:33:
يا بالاتر ؟:question:نقل قول:
AAAAAA يه سوال ديگه ؟ رم 8 مناسب تره يا 4 ؟ و يك يك سوال ديگه اينكه اگه حجم PDF حدود 80MB باشه كم نمياره ؟ چون خوندن PDF برام خيلي مهمه .
:42: SOME ONE HELP ME , PLEEEEAASE :33: :question:
سوال اولت فرقی نداره . من با 16 هم تست کردم فقط سرعت لود شدن عکس ها بیشتر طول میکشه ولی در هر حالت زیاده فرقی نداره. به نظر من همون 4 بهتره . مگه اینکه بخوای از گوشیت به عنوان MP3 player استفاده کنی و آهنگ برزی توش و پرش کنی!!!نقل قول:
در مورد سوال دوم 80 مگابایت!!!:18: مگه چیه!؟ من بیشتر فایلهای PDF که دارم دیگه 10مگ بیشتر نیست ولی خوب چرا یکم تو لود شدنش زمان لازمه. سیستم گوشی زیاد پیشترفته نیست. مطمعنا توقع زیادی از یه گوشی 150 تومنی نباید داشت!!! :31:
خيلي ممنون :10: . در مورد COOKIE چطور ؟ اون هم ميتونه PDF حجم بالا بخونه ؟ :eh:
اون PDF 80MB يه ماله كتابهاي IELTS ه :goatee:
سلامنقل قول:
واسه مدل S5233w فریمور اگه داری ممنون میشم بزاری
نقل قول:
دوست من واسه این مدل آخرین فریمور که فارسیو ساپورت میکنه این فریمورS5233WJPIH4 که مال ماه نوامبر سال
2009 هستش و تو آسیا جدیدش نیومده ولی تو اروپا این ورژنS523WXXJC1 تازه اومده ولی نمیدونم فریمور اروپا تو
ایران جواب بده یا نه:20:
من واقعا تعجب میکنم از بعضی از دوستان که اطلاع کافی ندارن پستم میدن ویجت رویه استار نصب میشه رویه فریمور فارسی هم میشهروش نصبشم در پست هایه قبلی هست
یه RSS Reader خوب سراغ ندارید؟ مال خود گوشی فقط یه تیکه از متن رو نشون میده آخه
اینم خدمت شما فقط فارسی ندارهنقل قول:
کد:http://netload.in/datei6QXmuEGj5y.htm
دوستان کسی لینک دانلود برنامه ساخت والپیپر واسه استار رو داره؟ گمش کردم:19:
فریور جدید تر از JPJB5 هم واسه s5233T (تی وی) هم اومده؟:11:
مرسی فریمور منم همینه الان S5233WJPIH4 ممنوننقل قول:
يه سوالي :23: اگه بخوام الان star بگيرم از كجا بايد بفهمم ايني كه دارم ميخرم آخرين فريمور روش نصبه يا نه (براي تايپ فارسي و تشخيص دست خط و.... ) يا اصلا آخرين ورژنه ؟:23: :question: