حدود 10 روز قبل از نتیجه نهایی سراسرینقل قول:
Printable View
حدود 10 روز قبل از نتیجه نهایی سراسرینقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد به عزيزان اين فروم
اطلاعاتي درباره ي رزروکردن جا در دانشگاه ازاد ميخواستم!!!
منظورم اينه که در کنکور دانشگاه ازاد شرکت کني و قبول بشي ولي تعيين کني به هر دلیلی که مثلا سال ديگر ميخوام ثبت نام کنم!(چون تاکنون تعدادي از اشنايان اين کار رو انجام دادند)
ميخواستم بدونم مربوط به چه مقاطعي ميشه؟(من هدفم کارشناسي ناپيوسته است).چه شرايطي نياز است؟
ممنون ميشم برام توضيح بديد
دقیقا جواب دانشگاه آزاد کی میاد؟؟؟
میگم دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت هم داره؟ او قضیش چجوریه؟
سلام اولا باید از نظر سربازی مشکلی نداشته باشینقل قول:
میری دانشگاه ثبت نام می کنی و هزینه شهریه ثابت را برای ترم هایی که می خوای رزو کنی را باید پرداخت کنی
برای مثال تو رشته های فنی مهندسی هر ترمی که رزرو می کنی باید 212000 تومان پرداخت کنی
خیلی راحته ولی اگه گیر سربازی نداشته باشی
.
شهریه کل ترم ها باید داد یا شهریه ترم اول رو؟!!!!!!!!!!نقل قول:
نه فقط نصف شهریه هر ترمنقل قول:
برای مثال اگه 2 ترم می خوای رزرو کنی باید نصف شهریه 2ترم را بدی
.
يکي ميگفت که قانون رزرو کردن ديگه حذف شده،ايا حقيقت داره؟نقل قول:
و سوال مهم تر
مثلا ما دو ترم رو رزرو ميکنيم ولي هنگامي که ميخواهيم بريم در کنکور سراسري قبول ميشيم و از ازاد انصراف ميديم،ايا دانشگاه ازاد پول ما رو پس ميدهد يا خير هزينه ي رزرو را پس نميدهد؟!!
سلام
این سوال رو من چندین بار توی چند تا تاپیک و انجمن دیگه گفتم که جوابشون واسم مبهم بوده
ببینید ، من هجدهم همین ماه باید برم خدمت تا 12 ماه ( یک سال و چند روز )
دیپلم کار و دانش هم هستم ( داوطلب آزاد و معدل 14.21 )
میتونم بعد از خدمت ، بدون کنکور وارد دانشگاه بشم ؟ ( کاردانی یا همچین چیزی ؟ )
اگه جوابش مثبته ، لطفا شرایطشو واسم شرح بدید
واسه این گفتم جوابایی که بهم دادن مبهمه ، چون که هر روز دارم جوابای مختلفی میگیرم
مثلا توی انجمن PT یه نفر گفته که باید معدلت خوب باشه که بدون کنکور بتونی وارد کاردانی بشی
یکی هم گفته عمرا بتونی بدون کنکور وارد شی
لطفا اگه ممکنه سوالامو به صورت کامل جواب بدید
سر دوراهی موندم ، چون فقط به خاطر این دانشگاه لعنتی میخوام برم خدمت
درضمن 21 سالمه و به خاطر خدمتم نمیتونم درس بخونم و یکم حافظم هم ضعیفه واسه اینکار .
لطفا کمکم کنید ... .
سلام دووست عزیزنقل قول:
من تا پارسال رو خبر دارم که این قانون پابرجا بود و کاملا بعید به نظر میاد که برش دارن!خوب کی دلش میاد دست رد بزنه به این پوولای ناناز؟:5:
و مطمن باش پولت هم پس نمیدن دوست عزیز .:27:
نه پس نمیدهنقل قول:
در ضمن رزو کردن دانشگاه تابع قوانین خاصی هست
من شنیدم که جزئ سنوات تحصیلی هم محاسبه میشه
ولی برای اینکه مطمئن بشم فردا از واحد دانشگاه ازاد انزلی برات می پرسم
.
ایا قانون ذخیره بندی واسه دانشگاه آزاد هست؟
مثلا اگه من پزشکی (خداییییییییییییی نکرده!) قبول نشم بعد یکی قبول شد خواست بره دولتی من برم جاش؟؟
............نقل قول:
سلام
این سوال رو من چندین بار توی چند تا تاپیک و انجمن دیگه گفتم که جوابشون واسم مبهم بوده
ببینید ، من هجدهم همین ماه باید برم خدمت تا 12 ماه ( یک سال و چند روز )
دیپلم کار و دانش هم هستم ( داوطلب آزاد و معدل 14.21 )
میتونم بعد از خدمت ، بدون کنکور وارد دانشگاه بشم ؟ ( کاردانی یا همچین چیزی ؟ )
اگه جوابش مثبته ، لطفا شرایطشو واسم شرح بدید
واسه این گفتم جوابایی که بهم دادن مبهمه ، چون که هر روز دارم جوابای مختلفی میگیرم
مثلا توی انجمن PT یه نفر گفته که باید معدلت خوب باشه که بدون کنکور بتونی وارد کاردانی بشی
یکی هم گفته عمرا بتونی بدون کنکور وارد شی
لطفا اگه ممکنه سوالامو به صورت کامل جواب بدید
سر دوراهی موندم ، چون فقط به خاطر این دانشگاه لعنتی میخوام برم خدمت
درضمن 21 سالمه و به خاطر خدمتم نمیتونم درس بخونم و یکم حافظم هم ضعیفه واسه اینکار .
لطفا کمکم کنید ... .
نقل قول:
سلام.
بعد از خدمت میتونی در دانشگاه آزاد بدون کنکور جذب بشی . البته بستگی به معدل هم داره
معدل شما خوبه میتونی بدون کنکور وارد بشی.
دانشگاه های دیگه نه .نمیشه.
شرایط خاصی هم نداره. میری واحد دانشگاه آزادی که میخوای ثبت نام کنی و البته اون دانشگاه هم باید دانشجوی بدون کنکور بخواد... ( فقط در مقطع کاردانی )
موفق باشی
ممنون آقا فرشید
من زنگ زدم به دوتا از دانشگاهای آزاد شهر خودمون شیراز
دانشگاه آزاد شیراز که تا اسم بدون کنکوری رو آوردم قطع کرد
ولی دومی دانشگاه آزاد سما شیراز
گفت که میتونی بهمن ماه تشریف بیاری تا بدون کنکور ثبت نامتون کنیم ( خیلی خوش برخورد )
وتوضیح داد و گفت میتونی مرخصی برای ادامه تحصیلت در حین خدمت بگیری و بدون مشکل توی این دانشگاه ثبت نام کنی
حالا یه سوال اینجا به ذهنم رسید که ممنون میشم جواب بدید
1- من سنم 21 ساله و 3ماه اضاف خدمت به خاطر دیر ارسال کردن دفترچه خدمت دارم ( همین هجدهم هم اعزام به خدمتم )
تا اونجایی که اطلاع دارم کسانی که اضاف خدمت دارن از بعضی مزایا محروم میشن
ممکنه اضاف خدمتم برام مشکلی در رابطه با مرخصی برای ادامه تحصیلم ایجاد کنه ؟
البته گفته بهمن ماه پذیرش داریم که حدودا 5 ماه بعد از اعزامم
بچه ها امسال 8 جا جدید IT آوردن...
من قزوین زدم... بوئین زهرا و رباط کریم و کاشان هم این اطراف IT آوردن بعث میشه تراز قزوین پایین بیاد؟
اصلا همچین قانونی وجود نداره!!!نقل قول:
ولی کلا دانشگاه آزاد بیشتر از ظرفیت پایه قبول می کنه.مثلا ظرفیت پایه ی IT تهران جنوب 50 نفر هست ولی در کنکور 88 رتبه ی آخرین نفر قبول شده 241 بود.حالا اگر رتبه ی یه بدشانسی 242 بشه! یه هیچ وجه نمی تونه ثبت نام کنه!
کسی میدونه جمعیت کنکور غیر پزشکی آزاد امسال از سال پیش بیشتر بود یا کمتر؟؟؟
در کل جمعیت بیشتر بود ولی انگار پزشکی زیاد شده بود...
خب اگه غیبت داشته باشی که در کل دانشگاه ثبت نام نمیکنهنقل قول:
اگه هم 5 ماه بعد از اعزامت هست خب میری خدمت و اونجا شاید اضاف رو ببخشن و بیای دانشگاه . اگه بخشیده نشه متاسفانه دانشگاه با این قضیه مشکل داره.
ترازش که پایین نمیاد . بالا هم ممکنه بره.نقل قول:
یعنی اگه یکی قبول شد ولی خواست بره دولتی یه صندلیه خالی تو دانشگاه میمونه؟نقل قول:
مگه نباید ظرفیتا تکمیل بشن؟
نقل قول:
نخیر دوست من!تازه صندلی کم هم میاد.معمولا در دانشگاه آزاد کلاس ها شلوغ هست.
عرض کردم که همیشه بیشتر از ظرفیت قبول اعلام می کنه! مثلا فرض می کنیم ظرفیت رشته ای 100 نفره!موقع اعلام نتایج 400 نفر رو قبول اعلام می کنه.ازین 400 نفر 200 نفر هم ثبت نام نکنند باز 200 نفر ثبت نام کردند که 2 برابر ظرفیت اون رشته(ما فرض کردیم 100 نفر)ثبت نام کردند.پس صندلی خالی نمی مونه هیچ! کم هم میاد و اکثر مواقع در انتخاب واحد دانشجوآی دانشگاه آزاد یه خرده دیر بجنبن به مشکل بر میخورند.
ممنون دوست عزیز افتاد!:31:نقل قول:
حالا شما که اینقدر استادی میشه بگی من با این درصدا و سهمیه ی 35% جانباز قبول میشم یه نه؟؟
ادب 70
عرب50
دینی80
زبان 93
ریاضی0
فیزیک و شیمی 70
زیست 30(اینم بگم که امسال زیستش خیلی سخت بود و اکثرا کم زدن)
انتخاب اول پزشکی تهران
انتخاب دوم پزشکی قشم
ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووون:11:
من کوچیک و مخلص شمام:11:شما لطف داری:20:نقل قول:
راستش من رشته ام ریاضی بوده و الان دانشجوی کامپیوترم و هیچ اطلاعاتی در باره کنکور پزشکی آزاد و ترازهاش ندارم:10:
ایشالا قبوووول می شیییییییی:40:
نقل قول:
چرا؟ به چه دلیل بالا بره؟
نقل قول:
هر سال تراز همه ی دانشگاه ها بالا میره . اما اگه دانشگاه افت داشته باشه و مورد تایید نباشه ممکنه ترازش پایین بیاد . یا اصلا بهش تراز اختصاص ندن
منظور شما اینکه هر سال در کل ترازا داره بالا میره؟؟؟ از کجا شما همچین حرفی میزنی؟؟ یعنی هر سال دانشگاه قبول شدن سخت تر میشه؟
چیزی که من توی دفترچه ترازها دیدم این بود که هر سال تراز ها در کل رو به پایین داره میره...
IT قزوین از سال 85 داره ترازش پایین میاد...
تائید میشه.نقل قول:
ظرفیت ها بالا و شرکت کننده ها هم کمتر میشه.
منم قبول دارم ظرفیت بالا و شرکت کننده ها کم میشن. ولی میگم تراز های دانشگاه ها بالا میره. یه اما هم در پست قبلیم بهش اشاره کردم...
مظاهری خبر داد:
برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد در ماه رمضان ابلاغ شد
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از ابلاغ برنامه های توسعه و ترویج فرهنگی اقامه نماز و برنامه های فرهنگی این دانشگاه برای ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی مظاهری با اعلام این خبر افزود: یکی از اقدامات واحدهای دانشگاه آزاد در آستانه فرارسیدن ماه رمضان، تشکیل ستاد ماه مبارک رمضان متشکل از اعضای هیئت علمی و فرهنگی دانشگاه است.
وی یادآور شد: این ستاد، برنامه ریزی فعالیتهای مختلف فرهنگی و مذهبی را در این ماه بر عهده دارد و معاونت های فرهنگی و دفاتر فرهنگ اسلامی واحدها در این ماه برنامه هایی مشترک با دیگر نهادها و سازمان های شهر و منطقه خویش برگزار خواهند کرد.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به تشکیل شورای اقامه نماز در دانشگاه، بزرگ ترین مسئولیت این شورا را مناسب سازی فعالیتها با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه توصیف کرد و افزود: بی تردید با تشکیل این شورا برنامه های فرهنگی در امر اقامه نماز سازماندهی بیشتری می یابد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی مسئولان اقامه نماز که شامل مواردی از قبیل شیوه های دعوت به نماز است، از جمله برنامه های این معاونت در سال جاری است.
مظاهری در پایان اظهار داشت: تدوین سیاست های کلان در قالب سند راهبردی نماز در جلسات کارشناسی ستاد اقامه نماز دانشگاه در حال انجام است و فعالیت ها و برنامه های اختصاصی در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در آینده ای نزدیک به واحدهای دانشگاهی ابلاغ خواهد شد.
یکی از دوستان چند سال پیش دانشگاه آزادو ول کرد بدون اینکه انصراف بده یا تسویه حساب کنه، حالا میخواد کاردانی بدون کنکور وارد دانشگاه آزاد بشه چند تا سوال داره:
1.با توجه به اینکه از دانشگاه قبلی هزینه انصرافی رو نداده و تسویه حساب هم نکرده(حدود 4 سال قبل) الان میتونه وارد دانشگاه آزاد بشه یا باید بره دانشگاه قبلی و کارای تسویه شو انجام بده تا مجاز به ثبت نام بشه؟
2.آیا واحدهاشو که پاس کرده دانشگاه جدید ازش قبول میکنن؟
فکر کنم باید تسویه حساب رو بکنه.نقل قول:
واحد ها محفوظ باید باشه.
نمیدونم دقیق.
ممنون از شمانقل قول:
چه جوری میشه دقیقا مطلع شد؟
دفترچه ی کاردانی به کارشناسی کی میاد؟
باز متوجه نشدم. دقت کنید که هر سال تعداد رشته/شهرها افزوده میشه.نقل قول:
امسال دانشگاه آزاد بالای 7000 رشته/شهر داره... پارسال 6500 .... سال 85 چهار هزار... که به نسبت رشته شهر اضافه شده ظرفیت ایجاد میشه.
کسی میدونه امسال توی کنکور غیر پزشکی چند هزار نفر فنی مهندسی بودن؟؟
اگه کارشناسی تو دانشگاه ازاد ترم اول وسوم وچهارم رو مشروط شی ولی ترم 2 رو قبورل شی چه بلایی سرت میاد؟
اخراج؟تعهد؟ کمیسیون؟ هیچ کدام؟
قانونش اخراج هست. باید بری صحبت کنی شاید تو کمسیون مطرح کنن
كسي ميتونه ترم اول رو مرخصي بگيره ؟ شرايطش چيه ؟ شهريه بايد بده ؟
معاون سازمان سنجش آموزش كشور:
74 درصد داوطلبان كنكور موافق تمركز آزمون دانشگاههاي آزاد و دولتي هستند
خبرگزاري فارس: معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: 90.9 درصد داوطلبان در نظر سنجي صورت پذيرفته خواستار تحصيل در محل زندگي خود بودند و 74 درصد از داوطلبان با تمركز تمام آزمونها از جمله آزمون دانشگاههاي آزاد و دولتي موافق و كاملا موافق بودند.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، ابراهيم خدايي، معاون سازمان سنجش آموزش كشور در نشستي خبري با بيان اينكه 89 درصد حاضرين در جلسه كنكور 89 مجاز به انتخاب رشته شدند، افزود: انتخاب رشته كنكور 89 به صورت اينترنتي و پرداخت هزينه آن از طريق بانك صادرات و بانك ملي صورت ميپذيرد.
وي درباره حقالزحمه انتخاب رشته كنكور 89 گفت: حقالزحمه انتخاب رشته 4 هزار تومان است كه داوطلبان پس از پرداخت آن و دريافت كد با ورود به سايت سازمان سنجش آموزش كشور ميتوانند انتخاب رشته كنند.
معاون سازمان سنجش و آموزش كشور با اشاره به نظرسنجي صورت پذيرفته از داوطلبان كنكور 89 گفت: طي نظرسنجي صورت پذيرفته 93 درصد داوطلبان كيفيت اطلاع رساني درباره كنكور 89 را خوب و خيلي خوب ارزيابي كردند.
وي درباره چگونگي ثبتنام اينترنتي داوطلبان كنكور 89 گفت: 20 درصد داوطلبان از منزل، 13.4 درصد از مراكز پستي، 61.4 درصد از كافينت و 5.7 درصد از فرهنگسراها ثبت نام كردهاند.
خدايي گفت: در اين نظرسنجي 84.7 درصد داوطلبان حوزه برگزاري آزمون را خوب و خيلي خوب، 11.7 درصد ضعيف و 3.6 درصد خيلي ضعيف اعلام كردند.
وي گفت: 90.9 درصد داوطلبان در نظر سنجي صورت پذيرفته خواستار تحصيل در محل زندگي خود بودند و 74 درصد از داوطلبان با تمركز تمام آزمونها از جمله آزمون دانشگاههاي آزاد و دولتي موافق و كاملا موافق بودند.
نقل قول:
با سلام
معمولا اواسط مهرماه هر ساله.
سلام
كسي نميدونه سوالا و جواباي أزمون امسال رو از كجا رو نت ميتونم بيدا كنم؟
سلام
با توجه به اين كه اميدي به سراسري نيست و آخرين اميد آزاده با اين درصدا نرم افزار كرج با تراز 5900_6000 آيا قبولم؟
ادبيات:60
عربي:35
معارف:50
زبان:80
رياضي:7
فيزيك:50
شيمي:30