یه سوال صفحات قبل خوندم دوستان در مورد برنامه ریزی این کتاب خودم میتوانم انتشارات سبز صحبت میکردن میشه در مورد این برنامه ریزی توضیح بدید
Printable View
یه سوال صفحات قبل خوندم دوستان در مورد برنامه ریزی این کتاب خودم میتوانم انتشارات سبز صحبت میکردن میشه در مورد این برنامه ریزی توضیح بدید
خیلی تغییر کردن؟مطالبشم تغییر کرده؟نقل قول:
من امروز
شیمی تست مبتکران دیدم
زده کتاباش تغییر داده
خیلی توپ شدن
نمیدونم بخرمش یا نه
البته شیمی 2 رو فقط دارم
شییمی پیش و شیمی 3 تستشو ندارم
2و3و پیش هر 3 تغییر کرده؟
salam
bachehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:41:
hiiiiishkiiiiiiiiiiiiiiiiii javabe soale mano nadad
:41:
:41::41::41:
:41::41:
:41: Baaaaasheeee
:41::41::41:
من بیشتر بحثم رو ریاضی بود چی بخونم قوی شم؟؟نقل قول:
زود جواب بدین میخوام برم زودتر بخرم که شروع کنم کار کردن.
خودم به این نتیجه رسیدم::
حسابان:مبتکران عباس امیدوار
دیفرانسیل: رمزینه
ریاضی 2 نمیدونم چی بخونم اینو کمک کنید
کتابایی که انتخاب کردم خوبه؟؟
اینا آموزشه تستشو چیا بگیرم همه گاج خوبه؟؟
یه پست دیگه بدین از عضو جدید بودن در میاین و از دست تایید شدن پستا خلاص میشیننقل قول:
اعضای جدید امکان پی ام زدن ندارن اینجا هم که بگم تبلیغ میشه
پاک میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده قول داده بودم این ای دی مسنجرمه tabasomway
اگر ضروریه به این پی ام بدین
timsar jackson لطفا کمک کنید
همین کتابایی که نوشتی نظر منم رو همیناس والا من خودمم آموزش خوب واسه ریاضی 2 پیدا نکردم.نقل قول:
timsar jackson لطفا کمک کنید
راستی واسه دیف 2 اگه رمزینه نیومد کتاب انتشارات کوله پشتی هم خوبه
حسابان: خوش خوان جلد 1و2 (راستی من اموزش مبتکران تالیف محمود نصیری رو دارم که کتاب عالیه)نقل قول:
دیفرانسیل: مبتکران (اندیشه سازان) ،خوش خوان ،20ازمون مبتکران ،ده استاد (این هم شامل ریاضی پایه است هم حسابان هم دیفرانسیل)
ریاضی2: قلم چی آبی (به چند تا مبحثش که بیشتر احتیاج نداریم همه چیش تکرار میشه تابع،ماتریس،بردار،... همه تکرار میشن تو دروس پیش دانشگاهی)
سلام بچه ها.
بعد از آقا بهمن انگار منم رفتنیم.منتها اون رفته فرانسه و من دارم میرم توی 1 روستا.به دلایل زیادی ترجیح دادم که از شهر و زندگی شهری فرار کنم و به 1 روستای خوش آب و هوا(اسمش زیارته 1 عکس هم از پنجره اتاقم گرفتم که آواتارمه) فرار کنم .اونجایی که میرم برق داره ولی من نه تلویزیون ونه کامپیوتر باخودم نمیبرم به خاطر همین شاید این از آخرین پستای من باشه.البته فعلا دارم 1ماه آزمایشی میرم.شاید بعضی ها فکر کنن دیووونه ام،چون اونجا خیلی سختی داره مثل غذا و تنهایی و آخرشم افسردگی ولی اینا برای من شرایط دلخواهه.
خلاصه بگم اومدم بگم که دلم واقعا برای این فروم و همه بروبچزش تنگ میشه.
بای.
با اينكه اينجا جاش نيست ولي با اجازه از دوستان ميگم :نقل قول:
اگه فقط رياضي 2 ميخواي پيشنهاد ميكنم كتاب سفيد گاج رو بگير - من خودم اين كتاب رو دارم و درسنامه هاش خيلي كامل هستن ، بعد از هر درسنامه هم يه سري تست آورده +پاسخ هاي تشريحي كامل
همين كتاب رو بخوني ديگه هيچي نميخواد !
نظرتون چيه ؟نقل قول:
تاكتيك آمد . . . (سالنامه برنامه ريزي تحصيلي )
تاكتيك يك دفتر برنامه ريزي معمولي نيست.بلكه راهي براي رسيدن به موفقيته . من ميخوام با تاكتيك به شما كمك كنم تا نوع نگاه تون رو در تعيين اهداف و برنامه ريزي براي رسيدن به اون تغيير بديد . . .
مولف : مهندس ابوالفضل جوكار
ناظر چاپ : علي مزرعتي
نوبت چاپ : پنجم (89-1388)
شمارگان : 3000 نسخه
قيمت : 7500 تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
جمله آخریه خیلی باحال بود!
ای مال ریاضی 2 هست که جز گسسته حساب کردن
توی همه مباحث گسسته شمارش داریم از گراف تا ... واقعا پیش نیازه برای گسسته.
مثلا ماتریس ریاضی 2 رو هم جز تحلیلی حساب کردن
ما تا کی باید منتظر کتاب کلاس 2 رمزینه باشیم؟ مهر شد
کسی خبری نداره؟!!
در ضمن این شیمی 2 گاج سبز هم کتاب کاملیه اگه یکی خریده فکر نکنم لازم باشه عوضش کنه و مبتکران بگیره!
ریاضی 2 گاج هم خیلی خوبه فقط حجمش زیاده
چند تا سوال؟نقل قول:
سلام،این tactic با tick talk که گفتین چه فرقی دارن؟
ظاهرا "تاکتیک tactic" دفتر برنامه ریزیه ، "تیک تاک tick talk " دفتر تست زنی ...درسته؟
بعد یه سوال حالا اگر "تیک تاک tick talk " دفتر تست زنیه بنا به توضیحی که دادین ، اونوقت فرقش با کتاب
"پاسخنامه" ی گاج چیه؟
چون این رو هم تو سایتش نوشته پاسخ نامه ی خام داره و ...
بچه ها خیلی خیلی ممنون میشم اگر میتونید کمک کنید تا سفارش بدم بیاد کلی طول میکشه چه برسه به اینکه اصلا نمیدونم چی هست
من دفتر تست زنی میخوام ظاهرا مثل "تیک تاک" ولی وقتی "پاسخ نامه" رو دیدم گیج شدم
عزيز اينها همه الكيه!نقل قول:
یه سوال: ببخشید میدونی این شیمی 2 مبتکران اموزش از چند سال پیش ویرایشش عوض شده؟ من اینجا چاپ 85 ِش رو دارم
ببين ، متن درس و آموزشش عوض نميشه فقط هر سال مياد و تستهاي كنكور همون سالو ماره و 3000 تومن ميره روي قيمتش!
ولي اگه يه كم كتابتو جديدتر كني بهتره!!
ضمنا ميدونم ميدونين! ولي شيمي فقط مبتكران هم آموزش هم تست! فوق العادس ، مخصوصا شيمي 2 و پيش 2
عزيز كتابات خوبه ولي راضي 2 كتاب خاصي براش نيست و آبي كانون هم تستاش در حد گلابيه!نقل قول:
خودم به این نتیجه رسیدم::
حسابان:مبتکران عباس امیدوار
دیفرانسیل: رمزینه
ریاضی 2 نمیدونم چی بخونم اینو کمک کنید
کتابایی که انتخاب کردم خوبه؟؟
شما يه كتاب تست خوب مثل رمزينه يا فائق بگير و رياضي 2 رو به صورت تستي كار كن اينجوري خيلي بهتره
دوستان يه چيزي يادم اومد!نقل قول:
ما تا کی باید منتظر کتاب کلاس 2 رمزینه باشیم؟ مهر شد
کسی خبری نداره؟!
خودتونو با اين وعده هاي رمزينه گول نزنين!
من پارسال پيش 1 رو خيلي عالي با اين رمزينه خوندم و خيلي هم بهش وابسته شدم
توي سايتش هم هي ميگفت مهر مياد ،آبان مياد ، حتما بهمن مياد و ...
خلاصه من اشتباه كردم روي اينا حساب كردم و تا عيد پيش 2 نخوندم ،اونا هم اينقدر امروز و فردا كردن و آخرش هم نيومد ... منم بدبخت شدم رفت
خلاصه اينكه زياد روي رمزينه حساب نكنين و از الان به فكر پيش 2 باشين كه اگه نيومد سريع برين سراغ يه چيزي ديگه!!
سلام بچه ها
کسی میدونه آزمون های قلم چی الغدیر و سیدخندان (دخترانه) کجا برگزار میشه ؟ یا پارسال کجا بگزار میشده ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
در اموزشگاه بغل الغدیر دوست من اونجا برگزار می شه
دوستان اینجا کسی دبیر دیفرانسیل عالی می شناسه ؟؟؟؟:45::37:
اموزشگاهشم بگه خوبه ؟؟؟؟
کسی با اقای فرزان دیفرانسیل داشته؟؟ خوبه ؟؟؟
سلام بچه ها راهنمایی کنید شاید سوالم به نظر خنده دار بیاد ولی بگید من چیکار کنم تا ساعت خوابم رو تنظیم کنم؟!!! من از اونایی هستم که به قولی اگه دنیا رو آب ببره منو خواب میبره!:31: شما خودتون شبا ساعت چند میخوابین و صبح ساعت چند بیدار میشین؟!
خلاصه یه راهی روشی چیزی بگید ممنون میشم ...
:40:
سلام . منم مشکل تو رو داشتم که اینکارو کردم حل شد :نقل قول:
یه شب تا صبح بیدار موندم صبحشم نخوابیدم تا ساعتای 6 عصر بعد گرفتم خوابیدم تا صبح .
اولا یه کم روز خوابت میاد چون عادت کردی مخصوصا ظهرا ، ولی سعی کن نخوابی تا عادت کنی شب بخوابی .
من الان به جز بعضی شبها ساعت 11 میخوابم ساعت 7 بیدار میشم هیچ فشاری هم روم نیست اگه هم بیشتر از 8 ساعت میخوابی و نمیتونی کمش کنی پیش یک دکتر برو ، یه قرص بهت میده وخوابت کم میشه .
موفق باشی
سلام!
من سال سوم هستم و دو تا آزمون شرکت کردم!
گاج و قلم چی!
کار اشتباهی کردم؟!
+تا حالا اصلا به طور جدی درس نخوندم!
تیزهوشانی ام و میخوام از امسال شروع کردم!
نظر شما؟!
تيك تاك دفترچه تست زنيه (در پايين توضيح ميدم) و تكتيك دفترچه برنامه ريزي !!!:31:نقل قول:
درسته !:20:
من كتاب پاسخنامه رو نديدم ولي اين يكي تعداد صفحاتش 100 و خورده اي و تو هر صفحه 160 تست داره و پشت اون هم يادداشت و اولش هم فهرست داره تا كتابهاي تست رو فهرست كني ير اساس شماره صفحه !
فكر كنم اگه بجاي پاسخنامه ها اين دفتر رو بگيري بهتر باشه (اگه واقعا نياز داري !) چون ميتوني همه رو دسته بندي كني و حدود 14 - 15 تا درس براي تست زدن داره پمن اينكه ميتونين خودتون رو ارزيابي كنين و همچنين تست هاي مهم رو در محل مشخص شده علامت گذاري كنين !
دوست خوب، بنظر من همون یکیش کافی بود مثل قلم چی که فقط یه معیار سنجشی برات باشه و یه تجربه اینقل قول:
برای سال ایندت
و گرنه الان که سوم هستی باید درسها رو به بهترین نحو تشریحی بخونی هم برای امتحان نهاییت
که خیلی از قضایا و اثبات ها که در تست زدن مرور نمیشه در امتحان نهایی هست
و هم از طرفی این مفهومی جا افتادن دروس خیلی خیلی به سال ایندت کمک میکنه و خوبه که حسابی پایت رو قوی کنی
در هر صورت تست هم ضروری و لازمه ولی بهتره که نسبت تشریحی به تستی بیشتر باشه و از طرفی به نظر من قلم چی کفایت میکنه
موفق باشی
نقل قول::40::40::40:
اگه ميخواي شب زود بخوابي يكدفعه اينكار رو نكن چون نميتوني ! بهتره 5/0 ساعت 5/0 ساعت كاهش بدي و از اونطرف صبح زودتر بيدار شي ! من قبلا شب ها تا 5/2 يا 3 نيمه شب بيدار بودم و الان كم كم به 5/12 و 12 رسوندم !
بهترين راهش اينه چند روزي سختي بكشي و ساعت 7 يا 5/7 بيدار شي ! بعد ديگه واست عادي ميشه و احساس شادابي ميكني ...
:40::40::40:
موفق باشي !:11:
سلام دوست عزيز!:46:نقل قول:
من از برنامه گاج خبر ندارم!!
ولي كانونو ميدونم ، به نظر من اگه يكيشو ميرفتي خيلي خيلي بهتر بود ، اينطوري روي يه برنامه تمركز ميكردي!!
چون شايد برنامه آزموناش و درسيش با هم نخونه ، اونوقت ضرر ميكني!!
سلام. من برای کنکور امسال که میخواستم درس بخونم برای اینکه خوابم نبره چند شب قهوه و کافی میکس میخوردم که خیلی تاثیر داشت ! البته نه هر شب ولی چند شب رو امتحان کردم خیلی خوب بود. شب ها که میخواستم بیدار بمونم تا 2 بیدار میموندم و برای اینکه نخوابم با دوستامون با هم قرار میذاشتیم به هم تک زنگ میزدیم همو بیدار نگه میداشتیم :31: البته بیدار موندن تا ساعت 2 و اینا برای وقتی که میرید مدرسه توصیه میشه که زیاد وقت ندارید برای خوندن بقیه درساتون ولی توی ایام عید و بعد از عید باید یواش یواش ساعت خوابتون رو تنظیم کنید و صبح ها زودتر بیدار شین!نقل قول:
بعضی وقت ها هم برای اینکه ساعت مطالعه ام زیاد شه با دوستام کل درس مینداختیم که کی بیشتر میتونه بخونه ، اینم خیلی تاثیر داشت!
ولی به همتون توصیه میکنم که ظهرا ها نیم ساعت خواب رو داشته باشید که خیلی مفیده !
یه پیشنهاد دیگه هم برای اونایی که نمیتونن خیلی درس بخونن و زود خسته میشن اینه که با یکی 2 نفر از دوستاتون ( بیشتر تز 2 نفر توصیه نمیشه!) روزهایی که تعطیل هستین برید کتابخونه درس بخونین که البته این روش بعد از عید که کمتر به مدرسه میرید پیشنهاد میشه.
امیدوارم که همتون موفق باشید :46:
خیلی جالبه...نقل قول:
من یک کلمه تو سوالم گفتم مشاور همه رفتن تو نخ مشاور!
سوال های قبل از من هم جواب داده شد ولی تو این 5 سفحه هیشکی حتی اشاره هم نکرد به سوال من:18::18:
ممنون/:5:
سلام:40:چقدر دلم تنگ شده بود.......
بچه ها من دیگه نمی تونم بیام....امروز هم کلی با بابا مامانم دعوام شد اعصاب ندارم....:37:
شاید جمعه ها بیام شاید..........
براتون دعا می کنم شما هم برام دعا کنین....
منم با بابام سر اینترنت دعوا میشه :41:نقل قول:
منم شاید جمعه ها بیام شاید..........:20:
براتون دعا می کنم شما هم برام دعا کنین....
به نظر من شما كنكوري هاي سال 89 حتما يك روزي اينجتا جامع شيد . خيلي خوبه . مثلا دو روز در هفته فلان ساعت همتون باشيد تا هم از تجربيات هم استفاده كنيد هم اخبار هم مسايل ديگه . صرف خوندن براي كنكور كافي نيست . چند ساعت وقت گذاشتن به اين ترتيب شما رو تو جو كنكور نگر مي داره و شايد نكاتي بهتون گوشرد كنه كه از ده ها ساعت برتر بشه . اين نظر من هست .
[quote=soheiltaker;4254420]دوستان يه چيزي يادم اومد!
خودتونو با اين وعده هاي رمزينه گول نزنين!
من پارسال پيش 1 رو خيلي عالي با اين رمزينه خوندم و خيلي هم بهش وابسته شدم
توي سايتش هم هي ميگفت مهر مياد ،آبان مياد ، حتما بهمن مياد و ...
خلاصه من اشتباه كردم روي اينا حساب كردم و تا عيد پيش 2 نخوندم ،اونا هم اينقدر امروز و فردا كردن و آخرش هم نيومد ... منم بدبخت شدم رفت
خلاصه اينكه زياد روي رمزينه حساب نكنين و از الان به فكر پيش 2 باشين كه اگه نيومد سريع برين سراغ يه چيزي ديگه!![/quote
ببخشید اقا سهیل اگر منظورتون که جلد 2 رمزینست که من دارم من تعجب می کنم شما چرا می گید نیومده ؟؟:41:
رمزينه اينجوريه . بهترين راه اينه كه تا اسفند كه برنامه مي ريزيد روي منابعي برنامه بريزيد كه الان هستن و البته امتحانشون رو پس دادن . حتما هم تا اسفند تموم كنيد . براي هر كتابي كه يك يا دو منبع خوب بگيريد و از تعدد بپرهيزيد .
شما فکر کنم کتاب کلاسش رو داری درسته؟ ولی کتاب تستش نیومده!نقل قول:
ببخشید اقا سهیل اگر منظورتون که جلد 2 رمزینست که من دارم من تعجب می کنم شما چرا می گید نیومده ؟؟
من تست دارم ولی مال پارساله پارسال خریدم:31:نقل قول:
ببخشید این چاپ امسالشه یعنی 88 ؟ ؟نقل قول:
سلامهمگي خسته نباشيد0من توي ادبيات ودين و زندگي خيلي ضعيفم 0ميشه كسايي كه توي اين 2 تا درس قوي هستند روش مطالعه وكتابشونا بگن.خيلي خيلي ممنون
سلام دوست من.نقل قول:
من این دو تا درسم خیلی خوبه و تقریبا اکثر تست ها رو درست جواب میدم!:20:
برای دین و زندگی هیچ راهی نیست به جز مطالعه کتب درسی..
اما روی اصول
نباید حفظ کنی...
یه قسمت هایی از کتاب هست که باید عینا حفظ بشه مثل آیات و احادیث و تاریخ ها و ....
ولی بقیه قسمت ها رو باید درک کنی..
باید به مفهومش برسی...
بهترین راه هم خوندنه خود کتاب درسیه
ضمنا کتاب گاج سفید رو هم پیشنهاد میکنم!
کلا برای این دو تا درس یادت باشه که قرار نیست امتحان تشریحی بدی..
واسه ادبیات هم به نظرم از گاج یا کلک معلم استفاده کن..چون با کتاب درسی هیچی نمیفهمی!
باید آرایه ها رو بشناسی و بتونی خوب معنی کنی و مفهوم رو بفهمی..
چون الان 70 درصده کنکور تقریبا قرابت معنایی و آرایه است..
بقیه اش هم معنی کلمه و تاریخ ادبیاته که حفظیه....
ضمنا یادت باشه...
سعی کن معنی و مفهوم ابیات رو خوب بفهمی...بیشتر رو درکش تکیه کن!
امیدوارم کمکت کرده باشم.:10:
ممنون/:5:
كاملا تاييد مي شه با اين اضافه كه :
بر طبق ارزيابي سولات كنكور هر سال ادبيات سوالات عدديش زياد مي شه .و منظور غلط املايي و مثلا در دستور تعداد تك واژ ايناست . حتما سعي كنيد از كتابچه هاي كلك معلم استفاده كنيد براي املا و دستور . براي قرابت معنايي هم دوستمون بهتر گفتن .براي ديني هم بهترين معجون ( كتاب درسي + سبز ) و تستهاي گاج
ادبیات رو که دوستمون کامل گفتنقل قول:
1_دین و زندگی کتاب جامع نشر الگو(انرژی اتمی)فوق العادست من از گاج و این همزمان استفاده میکنم و کامل مبحث رو میپوشونه
این نشر الگو از لحاظ پیام ایه ها اینکه هر ایه ی به چه حکمتی و اصل و فرعی اشاره داره و .... کتاب خوبیه
2_کتاب رو که قورت (!)دادی یه نگاه به خلاصه درسای گاج و الگو میندازی بعد سری میری سراغ تستهاش که محشره به این ترتیب عمومی ها رو تست برن که فوق العاده تو ذهنت جا میگیره:
3_ دروس عمومی: به عنوان مثال همین دین و زندگی و ادبیات شروع میکنم
هر بخش از ادبیان باید با 3 بار در هفته خونده بشه به چه صورت؟ اینطور که مثلا
***جلسه ی اول : مبحث مورد نظرت رو فقط میخونی نکته هاشو مشخص میکنی خلاصه نویسی میکنی و ...
***جلسه ی دوم: یه نگاه اجمالی به مبحثی که خوندی میندازی و شروع میکنی تستاشو زدن
***جلسه ی سوم: بدون اینکه هیچ نگاهی به منبع مطالعه ی مبحثت بکنی یه راست میری سراغ تستها
اینجوری اون مبحث کاملا تو ذهنت جا میفته
برای فاصله هم فاصله ی جلسه اول و دوم میتونه یه روز باشه یعنی یکی امروز اون یکی فردا و جلسه ی سوم با دو روز فاصله
در جلسه ی دوم کمک میکنی که مطالب ار حافظهی کوتاه مدت به بلند مدتت بره
و در جلسه ی سوم مطمئن هستی که اطلاعاتی که داری ارائه میدی با استفاده از اطلاعات ذخیره شده در حافظه ی بلند مدتت هست
خدا پشت و پناهتون باشه.کنکور بس ناجوانمردانه سخت است.
نظر من اینه که زیاد کتاب کمک آموزشی نخرین چون اگر وقت نکنید که همش رو بخونید(که به احتمال زیاد وقت نمی کنید)هر بار که اون همه جزوه و کتاب رو می بینید می گید چه قدر کتاب دارم که هنوز نخوندم و استرس(بلای جون کنکوری ها)کل وجودتون رو می گیره.و از اون مهمتر گیج هم می شید.