-اخه بزرگوار gt25 موجود نيست در بازار ايراننقل قول:
-همينطور hx هم به زحمت گير مياد وبا قيمت هاي احتمالا نجومي و overprice
-اخه بزرگوار gt25 موجود نيست در بازار ايراننقل قول:
-همينطور hx هم به زحمت گير مياد وبا قيمت هاي احتمالا نجومي و overprice
پس لطفا شما چند نوع پیشنهاد بدید که من دنبال اونا باشم و با هم مقایسه کنم...من که نمیدونم الان تو بازار تهران چی هستش و چی نیست ...شهرستان هم هستم...تنها منبعم اینترنت هستش که ببینم چی پیدا میشه...اگه شما چند نوع میدونید معرفی کنید که برم از تهران بگیرم...اگر هم میشه چند جا برای خرید ( غیر از نمایندگیها) توی تهران معرفی کنید ( البته پیام خصوصی اگه نشد)...ممنون میشم:20:
-والا انتخاب هاتون كمي متفاوت هست اگر دنبال 3d هستين وبيشتر متمايل به پلاسما كمي صبر كنيد و vt20 رو تهيه كنيدنقل قول:
-اگر پلاسما بودن مهم نيست ميتونيد C8000 رو تهيه كنيد كه همه جا پيدا ميشه و همينطور hx سوني رو البته فكر ميكنم قعلا تنها در تهران
-واگر هم غيرر 3d مد نظرتون هست با قيمت معقولانه تر نسبت به مدل هاي انتخابيتون ميتونيد سراغ v20 پاني برين
سلام دوستان ما هم بالاخره ال سی دی 660 خریدیم ...امروز 1200 خریدیم با گارانتی گلدیران///حالا از کجا میشه فهمید ساخت کجا هست؟میگفتن اکثرا ساخت کره هست؟واقعا یعنی کره هستند؟؟راهی برای فهمیدن نیست؟؟بعد امروز چند نفر گفتند اگه از بانه میخریدی امکان اصل بودن جنس خیلی بیشتر بود و اون ها سفارش اروپا هستن و بهترن...ایا واقعا همین طور هست؟؟
چه فرقی میکنه دوست عزیز ه ساخت کجا باشه . تفاوت کیفی بین خط تولید های یک شرکت معتبر خیلی کمه و اصلا نیازی نیست نگران این جور چیزها باشی .
سلام دوستان
كاركرد واقعي (زمان استفاده شده ) را در lcd و پلاسما چگونه مي شود فهميد؟
منتظر راهنمايي شما هستم
با سپاس
دوستان LG هم full led نداره؟
-توي hdtv ها متفاوت هستند معمولا بايد دنبال اون توي منوي مخفي tv تون باشيننقل قول:
تی وی های سه بعدی همه برنامه ها رو سه بعدی نشون میده یا فقط خود فیلم های سه بعدی را؟
در اصل برای پخش فیلمهای 3D هستند. بعضی شرکت ها مثل سامسونگ قابلیت تبدیل 2D به 3D را دارند که در واقع برای بازار گرمیه و چیز بیخودیه. این قابلیت Off باشه بهتره.نقل قول:
-ميشه گفت همينطوره قابليت تقريبا نا كار امدي هست منتها فان هست وجودش خالي از لطف نيستنقل قول:
پاني هم اين قابليت رو روي GT25 گذاشته
با سلام
در مورد ديدن مدت زمان كاركرد u20 و v20 پاناسونيك راهنمايي نماييد.
با سپاس
دوستان سلام.مرسی از کمکاتون.
مبلغ من 1.5 هستش.یکخورده بالا پایین.
از لحاظ کارایی کیفیت برام خیلی مهمه.برای دیدن فیلم و...
برندهای مد نظرم سونی.سامسونگ.پاناسونیک هستش.
اگه لطف کنید از هر کدوم این برندها یک lcd و یک led چهل اینچ معرفی کنید.تا من مقایسشون کنم.لطفا مدل های به روز باشه.
و در آخر بین اونها مدلی که مد نظر خودتون هست رو بگید.
واقعا ممنونم ازتون.مرسی.
خوب حتما نداره دیگه!نقل قول:
سلام.
با قیمت 1.6
led full hd 42 inch از برند LG معرفی کنید.مرسی.
-عزيز در مورد ساعت كاركد فكر ميكنم توي تاپيك v20 بحث شد دقيقا يادم نمياد ولي ميتونيد بپرسين :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=427196&page=91[/HTML]
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:30 AM ----------
-مهيار عزيز ميتونيد به lg ld660 فكر كنيد با قيمت مناسب حدود 1200نقل قول:
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
-دو مدل مطرح بازار بر اساس ارايش local dimming دارهنقل قول:
-lx9500
-le8500[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------
سلامنقل قول:
این سنسور حضور افراد یا همون presence و ambient که میفرمایید کارش چیه؟ یعنی بدون حضور افراد مثلا تلویزیون خودش خاموش میشه ؟ یا کاربرد دیگه ای داره؟
دیگه کدوم تلویزیونها این سنسور رو دارن؟ مثلا v20 داره؟ کدوما دارن میشه بفرمایین؟
ارادت :
ناصر:11:
-ناصر جان در همون پست توضيح داده شد ه:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5277380&postcount=4[/HTML]
-اين نوع سنسورها كه اكثرا براي eco -friendly بودن پنلها ست وبراي گرفتن ليسانس ها وپوئن هاي مثبت توي اكثر hdtv ها ممكن وجود داشته باشه منتها نه با دقيقا اين كاربري و اسم و لي با اين هدف (كاهش مصرف انرژي) و طبيعت دوستي :46:
t_tanhayam ممنونم ازت.
من بین دو تا مدل Sony KDL-40EX700 و samsung 40C6260 موندم.
تو مشخصات هر کدوم چیزهایی نوشته من سر در نمیارم.
برای من کیفیت full hd مهمه.میشه بگی بین این دوتا کدوم کیفیت بهتری داره.امکاناتشونم با هم چه فرقی میکنه؟ مرسی.
دوستان کیفیت تصویر کدام یک از مدل های زیر بهتر است ؟ کدام را برای خرید پیشنهاد می دهید ؟
LG 42LED8600
LG 42LH900
با سلام
دوستان من امروز یه LG LCD 660 37 خریدم اما پشیمونم یکم بخاطر اینکه تصاویر پاناسونیکارو دیدم ...
یعنی تا 1300 من یه 42 پاناسونیک A20 , U20 , X20 نمیتونستم بگیرم بهم پیشنهاد ندادین؟؟
درضمن این ال سی دی ال جی منتاژ کجاست؟؟ کیفیت ساختش خوبه؟؟
پشتش زده made by lg فقط ...
-مدل lh90 هم جز يكي از بهترين هاي بازار وال جي بود با ارايش local dimmingنقل قول:
-le8500 مدل كاملا اپديتي هست چه از نظر امكانات و طراحي و كنتراست كاملا ميتونه گزينه بهتري باشه
نقل قول:
- تا جايي كه من خاطرم هست شما بين دو مدل lg و سامي پرسيدين ويك مدل ال اي دي به گمانم
-پلاسما ها برتري هاي تصويري خودشون رو دارند مخصوصا در كنتراست
-منتها مدل هاي انتخابي شما گزينه هاي خوبي نميتونند باشند بخاطر مصرف بالاي انرژي - neo pdp هم نيستند
-شما ميتونستين به v20 فكر كنيد كه با قيمت شما جور در نمياد عزيز
-مدلي كه شما انتخاب كردين جز مدل هاي خيلي خوب در lcd هاست
سلام
نظر دوستان در مورد شارپ LC-52LE820M چیه ؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟؟
با تشکر:46::11:
t_tanhayam ممنونم ازت.
من بین دو تا مدل Sony KDL-40EX700 و samsung 40C6260 موندم.
تو مشخصات هر کدوم چیزهایی نوشته من سر در نمیارم.
برای من کیفیت full hd مهمه.میشه بگی بین این دوتا کدوم کیفیت بهتری داره.امکاناتشونم با هم چه فرقی میکنه؟ مرسی.
-مهيار عزيز در مورد امكانات سامي uSB داره كه يك WD هست در واقع انواع فرمت ها رو ميتونه اجرا كنهنقل قول:
-اين VS ها واقعا كار سختي هست كاملا ميتونه سليقه اي باشه با توجه به تفاوت در قيمت وطراحي هاي متفاوت
-فكر ميكنم EX700 گزينه بهتري باشه هر چند هر دو EDGE LED هستند و مشكل ابري شدن تصور رو دارند
- از تكنولوژي جديد كواترون استفاده ميكنه (rgby)همونطور كه ميدونيد ودر مورد قيمت ها هم به نظرم overprice هستنقل قول:
ميتوني بحث هاي خوبي رو اينجا دنبال كني :
[HTML]http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?p=18357090[/HTML]
مرسی دوستم.نقل قول:
این مشکل ابری شدن تصویر اونقدری هست که اعصاب آدمو خرد کنه؟منظورم اینکه راحت به چشم میاد یا با دقت زیاد این مشکل به چشم میاد؟
بعدش تو LED های مدل سامسونگ مدلی هست که مشکل ابری شدن نداشته باشه؟
سلام یه همه
آقا ما رفتیم sam 46c6900 بگیریم اما یهو سایز مارو گرفت sony 52ex700 گرفتیم! خدا کنه ایراداش اذیت نکنه.
-نه عزيز به هر صورت سايز بزرگ مزيت هاي خودش رو داره در عين حاليكه خوب تصاوير sd رو واقعا اگر فاصله مناسب رو رعايت نكنيد ميشه گفت دلسرد كننده نشون ميده :46:نقل قول:
-مدل خيلي خوبيه اميدوارم از انتخابتون لذت ببرين :46:
سلام این eadge led چیه که باعث ابری شدن میشه الان یه مدل LG LED8600 میخوام بخرم میشه معایب ومزایای اونو کامل بگین واینکه اگر امکاناتی داره که بود ونبودش تو ایران فرقی نمیکنه؟ ممنون میشم. این مدل ابری میشه یا نه؟
-والا توي بعضي مدل هاي ارزون قيمت برند هاي مختلف تقريبا ميشه گفت ازار دهندست ولي توي مدل هاي بهتر كه بيشتر روش كارشده تا حدودي كمتر رويت ميشهنقل قول:
-تا زماني كه تصاوير روشن دارين لذت ميبرين ولي اگر در محيط تاريك خونه قرار بگيره ويا حواشي مشكي ويا نماهاي سياه باشه ديده ميشه كه البته خوب ممكن واقعا اونطور ها هم اهميت نداشته باشه براي خيلي ها
-در مورد سامي هم با ارايش local dimming چيزي كه يادم مياد b8500 بود كه ديگه نيست
-در دو مدل c6900 و c8000 كمي بهتر هست بخاطر precision dimming
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
-در مورد نوع led ها توصيه ميكنم اين تاپيك رو بخونيد تا بيشتر متوجه بشين :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
-اين مدل با داشتن ارايش local dimming مشكل ابري شدن رو نداره
-در ايران موجود هست
-در مورد مزايا ومعايب اين پست رو ببينيد:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=397549[/HTML]
ابی جان تا اینجا متوجه شدم:
-تو سامی (40c6260 و 40c6960) یو اس پی دارن که میتونن فیلم mkv با زیر نویس فارسی نشون بدن.
-آیا این usb تو دو مدل sony KDL-40ex700 یا KDL-40ex710 وجود داره یعنی این مدلهای سونی میتونه فیلم mkv با زیرنویس فارسی نشون بده؟همچنین فیلم hd؟
-بعد گفتی samsung 40c6960 به علت داشتن precision dimming ابری شدن کمتری داره آیا این precision dimming تو مدل 40c6260 هم وجود دارد؟
ممنونم ازت :10:
ابی عزیزم این c6900 همون c6960 هستش دیگه درسته؟ بعد از لحاظ کارایی تو اینچ های مختلف این مدل که همه یک کارایی رو دارن؟
سلام
لطفاً تا مبلغ دو میلیون تومان تلویزیون 46 اینچ با کیفیت تصویر خوب چی پیشنهاد میدید؟
c650? ex500? یا چی؟ اگه با این قیمت 46 اینچ خوبتر سراغ دارید بگید.
کدام بیشتر تو ایران فروش داشتند؟
اگر امکان دارد محسنات و معایب هر یک را بگید. چه خوب بود اگر مقایسه میکنید نمره 1 تا صد به هر کدام میدادید.
من اصفهان هستم فروشنده قابل اطمینان اگر سراغ دارید تلفنش را بدهید.( لطفاً فروشنده جواب نده استفاده کننده جواب بده)
-مهيار جان تقريبا تمامي سري هاي c كه 2010 هستند قابليت اجراي انواع فايل ها رو از جمله كانتينر mkv رو دارند تا رزولوشن 1080p حتي مدل هاي ال سي دي سري 4 سامينقل قول:
-در مدل هاي سوني متاسفانه نه اينقابليت وجود نداره usb رو در نظر نگيرين
-precision dimming تنها در دو مدل 2010 سامي وجود داره نه بقيه مدلها c6900 و c8000
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
-بله همون مدل هست و كارايي كاملا يكسان هست در اينچ هاي مختلفنقل قول:
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
-در مورد دو مدل مورد نظرتون C650 امكانات وكيفيت و كنتراست قابل قبول تري دارهنقل قول:
-در مورد هر دو مدل هم تاپيك هست عزيز مي تونيد نظرات دوستاني كه دارند رو جويا بشين :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433774[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474[/HTML]
من حدود یک ماهی میشه که تصمیم گرفتم یه HDTV بخرم ولی هنوز به نتیجه نهایی نرسیدم!
حالا از دوستان یه سوال داشتم:
کدوم مدل از LCD یا LED ها هستن که خودشون گیرنده دیجیتال دارن؟!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453422[/HTML]نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام این تلویزیون ال ای دی سامسونگ 37C5550 رو بخرم
مشخصاتشم این پایین میزارم
بنظره شما تلویزیونه خوبی هست یا نه
اگه تو همین حدود قیمت پیشنهاد بهتری هست ممنون میشم راهنماییم کنید تا رو اون هم فکر کنم
نام برند: سامسونگ
نام تجاری محصول: 37C5550
اندازه صفحه (قابل دیدن): 37 اینچ
قابلیت پخش سه بعدی 3D: ندارد
نسبت تصویر: 16:9
وضوح تصوير: 2MP 1920*1080
هرتز: 50 HZ
زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms
كنتراست: 3.000.000:1
زاویه دید: 178 درجه
امکان تصویر در تصویر: فقط با ورودی های HDMI و COMPONENT
دكمه های كنترل كننده روی تلویزیون: لمسی
بلندگوی SRS: دارد
پشتیبانی زبان پارسی: دارد
ANYNET+: دارد
پورت USB عکس و فایل صوتی: دارد
پورت USB پخش فیلم: دارد
ورودی AV: دو عدد
ورودی COMPONENT: یک عدد
ورودی HDMI: چهار عدد
ورودی PC/DVI AUDIO IN: دارد
ورودی مانیتور RGB: دارد
ورودی شبکه LAN: دارد
خروجی Digital Audio Out(Optical): دارد
خروجی هدفون: دارد
خروجی صداAUDIO OUT: دارد
خروجی تصویرVIDEO OUT: ندارد
ارتفاع با پایه رومیزی: 62cm
ارتفاع بدون پایه رومیزی: 56cm
عمق با پایه رو میزی: 25cm
عمق بدون پایه رو میزی: 6cm
عرض: 90cm
وزن: 16Kg
مصرف برق: 160Watt
هزینه نصب: رايگان
مدت گارانتی: 18 ماه
شرکت گارانتی کننده: سام سرويس
قیمت (ریال): 12.690.000
نقل قول:
سلام,دوست عزیز شما چرا با خرید سامسونگ این همه پولو میخوای دور بریزی.رویه این مدل که من معرفی میکنم یه کم تحقیق کن شاید خوشت اومد.البته یه کم گرونتره ولی اصلا با مارکهایه دیگه و هم قیمت و حتی گرونتر از خودش قابل مقایسه نیست.
مشخصاتشم این پایین میزارم
نام برند: توشیبا
نام تجاری محصول: 42zv600
کیفیت پانل:14بیت (هیچ مارکی غیر از مدلهایه بالایه فیلیپس همچین کیفییتی ندارند)
فناوریهایه اختصاصی از جمله رزولوشن+ که باعث افزایش کیفیت تصاویر میشه و...
اندازه صفحه (قابل دیدن): 42 اینچ
قابلیت پخش سه بعدی 3D: ندارد
نسبت تصویر: 16:9
وضوح تصوير: 2MP 1920*1080
هرتز: 200 HZ
زمان پاسخ گویی به تصویر: 7ms
كنتراست: 50.000:1 کنتراست دینامیک هستش و اگه با معیار سامسونگ باشه 1به 5 میلیون
زاویه دید: 178 درجه
امکان تصویر در تصویر: خیر
دكمه های كنترل كننده روی تلویزیون: دارد
بلندگوی SRS: دارد+30 وات ووفر در مجموع 50 وات صوت که تا جایی که من میدونم هیچ تلویزیون دیگه ای این قدرت و کیفیت صدا را نداره از خرید سینمایه خانگی بی نیازت میکنه
پشتیبانی زبان پارسی: دارد
پورت USB عکس: دارد
پورتsd card : دارد
ورودی AV: دو عدد
ورودی COMPONENT: دو عدد
ورودی HDMI: چهار عدد
ورودی PC/DVI AUDIO IN: دارد
ورودی مانیتور RGB: دارد
ورودی شبکه LAN: ندارد
خروجی Digital Audio Out(Optical): دارد
خروجی هدفون: دارد
خروجی صداAUDIO OUT: دارد