دوستان من قصد خرید n53sn رو دارم.
میخوام بدونم موقع خرید این مدل باید به چه چیزهایی توجه کنم؟
چطوری میشه تشخیص داد که لپ تاپ ریفر هست یا نه؟
از کدوم گارانتی بگیرم؟امرتات یا سازگار؟
راستی این مدل کیبوردش لایت هم داره؟
دوستان من قصد خرید n53sn رو دارم.
میخوام بدونم موقع خرید این مدل باید به چه چیزهایی توجه کنم؟
دوستان راهنمایی میخواستم
یه 53sv گرفتم 1.180 فیمت چجوری گرفتم؟؟
بعدش من میخوام لپ تاپ رو وصل کنم به tv ولی اصلانمیتونه tv رو بشناسه چیکار کنم؟؟
چجوری میشه بین کارت گرافیکاش سوییچ کرد؟؟
ممنون که جواب میدید
کسی نظری در این مورد نداره؟نقل قول:
راستی موقع خرید از کجا بفهمم که لپ تاپ از سری جدید هست؟آخه مثل اینکه سری های قدیمی مشکل داشتن...
- فقط دقت کن لپ تاپ از توی جعبه پلمپ شده در بیاد، معمولا کیف و موسم تو جبعه ش دارهنقل قول:
- این مدل جدیده و هنوز ریفرش تو بازار نیست، نگران نباش
- همشون 2 سال گارانتی میدن هیچ فرقی نمیکنه الماس یا ...، هر کدوم ارزونتر بدن بهتره:31:
- نمیدونم، از فروشنده بپرس
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
سلام دوستان
لپ تاپ asus n53 sn با کانفیگ زیر هم در بازار پیدا میشه؟ میخوام در حد همون 1100 پول بدم ولی فول اچ دی هم باشه.
core i7
ge force 550 2g
ram 4gb
hard 500
full hd 1920x1080
dvd writer
یا هر چی هست رم 8 گیگ و بلوری دار هست؟
میشه بیشتر در مورد پلمپ بودن جعبه توضیح بدید؟(آخه با توجه به بازار ایران بازم نمیشه به پلمپ اعتماد کرد و ممکنه همینجا توی ایران دوباره پلمپ بشه! )(لطفا توضیح بدید که پلمپش به چه شکل هست)نقل قول:
راستی موقع خرید از کجا بفهمم که لپ تاپ از سری جدید هست؟آخه مثل اینکه سری های قدیمی مشکل داشتن... این طور که من فهمیدم یک برچسب روی جعبه در این مورد هست...اگه میشه در مورد برچسب هم توضیح بدید...
با تشکر
سلام خدمت دویتان عزیز
من قصد خرید این لپ تاپ برای خواهرم دارم
می خواستم نظرتون بدونم
اگه مدلی دیگه با شرایط بهتر می شناسید ممنون میشم معرفی کنیدکد:http://www.banklaptopiran.com/Laptop_Details.aspx?laptopId=476
فقط سفید باشه و 14 اینچ
با تشکر
فک کنم سوالم تو نظر بچه ها گم شد!!نقل قول:
اگه جوابمو بدین ممنون میشم
نه با این قیمت اچ دی رو هم نمیتونید SN بخریدنقل قول:
قیمت ها باز بالا رفت
FHD هم مث اینکه تو بازار ایران نیست
اسوس ها دو جعبه دارننقل قول:
جعبه بزرگ و یه جعبه کوچیک داخلش که خود لپ تاپ توشه
روی جعبه برچسب آبی رنگ اسوس خورده برچسبو یه بار بکنی ردش میمونه رو جعبه
اگه گارانتی معتبر باشه مشکلی نخواهی داشت عزیز
ببین از SN خبر ندارم که مشکل داره یا نه ولی SV که مشکل داره
رو جعبه کوچیک و رو خود لپ تاپ یه برچسب هست روش نوشته new revision اینو داشته باشه سری جدیده
n53 درگاه USB 3 داره ولی K نداره در عوض کیبورد اون یکی بهترهنقل قول:
داغ کردنش که داغ میکنه چون i7 خیلی گرمتره i5 هست
ولی که فک نکنم هیچ سری K حتی با core i7 به گرمای سری N معادلش برسه
ممنونمنقل قول:
یک چند تا سوال دیگه هم دارم خدمتتون:
با تشکر
با اجازه دوستان :11:نقل قول:
شما اسوس رو با گارانتی اصلی بگیری اصلا مشکل ریفر برات پیش نمیاد،زیر دستگاه هم نگاه کنین موقع خرید که زده باشه Warranty : 24M
اگه این مشخصه ها رو داشت دیگه مشکلی نداره،گارانتی هم اگه شهرستان هستی حتما مادیران بگیر ،چون تو مراکز استان هم خدمات میدن و مجبور نیستی واسه هرکاری بیاری تهران و کلی علاف شی
تهرانم هستی به ترتیب کیفیت سرویس اول مادیران که واقعا عالی کار میکنه و خدمات میده،ضمن اینکه قیمتش هم از امرتات پایین تره + یک سال گارانتی باطری و شارژر
بعدش امرتات به دلیل سرویس سریعش و کیفیت خدمات +برخورد مناسب پرسنل و تخصصشون که جوابای پرت و مزخرف تحویل آدم نمیدن + یک سال گارانتی باطری وشارژر
سازگار و ویستا هم خوبن،قیمتشون پایین تره،اما سرعت سرویس این 2 تا رو ندارن + اینکه سازگار تا اونجایی که یادمه شارژر و باطری رو 6 ماه گارانتی میکنه
میشه یکم در مورد Warranty : 24M توضیح بدی؟نقل قول:
متاسفانه مادیران این مدل رو با رم 4 گیگ داره,ولی من با رم 8 گیگ میخوام...
خیلی ممنونم
بگو یه 4 گیگ رم بهش اضافه کنننقل قول:
اینکه مشکلی نیست
ولی از نظر گارانتی من سازگار و امرتات و مادیران مد نظرمه
ولی ویستا زیاد جالب نیست
اینطور که من فهمیدم غیر از اون برچسب New Revision باید توی لینک زیر هم سریال لپ تاپ چک بشه!
این لینک:
حالا میخوام بدونم اگه سری بدون مشکل باشه چه پیغامی میده و اگه مشکل دار باشه چه پیغامی میده؟کد:http://vip.asus.com/eservice/changeSandybridge_NB.aspx?slanguage=en-us
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر مشکلی نباشد پیغام زیر را میدهد:31:
این تایید کننده این مسئله هستش که گارانتی دستگاه رسمی هستش و با گارانتی وارد شده،به نظر من اگه شهرستانی همون 4 گیگ رو بگیر،همون موقع برو مادیرن یه 4 گیگ دیگه هم برات اضافه کنننقل قول:
اگرم تهرانی از امرتات بگیر،مشکلی نیستش ;)
نقل قول:ممنونم دوستان بابت راهنمایی...:11:نقل قول:
خودم بیشتر نظرم روی مادیران هست چون خیلی معتبره!:20:
از طرفی هم دوست ندارم هنوز هیچی نشده بدم نمایندگی لپ تاپ رو باز کنن.......:41:
هنوز asus n55 وارد بازار نشده، دوستان اگه کسی جایی دیده خبر بده
نه وارد نشده احتمالا تا 2 ماه دیگه هم نمیادنقل قول:
سلام
من میخوام بدونم رو خود لپتاپ های asus برای گرفتن ریکاوری از نسخه اصلی لپتاپ برنامه ای وجود داره که بشه یه نسخه از ویندوز اورجینال تهیه کرد؟
بیشتر از همه مدل 17 اینچی G73SW منظورم هست
و در هنگام خرید باید به چی توجه کنم؟
و گارانتی اصلی این لپتاپها چی هست؟
بله داره همچین نرم افزاری که بخوایدنقل قول:
G73 رو من فقط واسه سازگار دیدم
سلام دوستان n53sn هم مشكل cpu داره كه new revision داشته باشه چون شنيدم موقعي كه sn رفته رو خط توليد مشكل cpuها حل شده بوده؟ و اينكه اين مدل و ماديران گارانتي كرده؟ ايا full hd اين مدل تو بازار هست؟ اگه بگي از دبي برات بيارن به مشكلي از قبيل ريفر و مشكل cpu بر نمي خوري دوستان اگه ممكنه اضطراري كمك كنيد كه رفقا دارن مي رن دبي؟
سلام خدمت دوستان گرامي
كسي ميتونه راهنمايي كنه چراغ gpu كه بين چراغ پاور و كپيتال لاك هست تو مدل x4gsn (ياهمون مدل سفارشي n43sn) چطوري فعال ميشه!
توي كتابچه نوت بوك گفته در موقع استفاده از گرافيك cpuآبي رنگ ودر موقع استفاده ازgpu سفيد رنگ نشون داده ميشه ابته به مدل بستگي داره كه اونو دقيقآ نگفته ما كه تا حال با آپديت آخرين ورژن هردو گرافيك نتونستيم فعالش كنيم تو بايوس هم چيزي نبود.
با تشكر از اساتيد
ضمنآ دوست گراميGUNASH62
دو ماهه گنار تاچ پد همه لپ تاپهاي asus توي بازار نوشتهnew revision و همه چيپست هايي كه من براي دوستان چك كردم ورژن 5 و6 بوده كه تا ورژن b2 مشكل داشتن و اگه حالا از اون مدل پيدا كردي جايزه داري:5:مگه اينكه خودت بري توليد قديم رو بخري.
دوست عزيز سري n53snهم طبق سايت اسوس جزو مشكلداره بعد سري n اسوس ريفر خيلي خيلي كمي داره.full hd n53 sv تو مشهد پيدا كردم اما از n53sn خبري ندارمنقل قول:
لطفا پاک شود!
راستي يه چيزي كشف كردم مدلn53sn باكد كامل n53sn-sz162v بالاترين كانفينگ و داره از جمله fullHD هستش
ببخشيد ازكجا مي شه فهميد مانيتور لب تاپ واقعا FullHD هستش (بدون نصب نرم افزار همون جا كه مي خواي بخري) اخه يكي از دوستام n43sn گرفته كنار تاچپدش هم ليبل FullHD خورده ولي وقتي ميري داخل كنترل پنلش مشخصات disply رو مي خوني حداكثرش زده768*1366 تو خود سايت asus هم تو مشخصاتش نگفته كه اين مدل FullHD هم داره حالا اين ليبل چي مي گه سايت asus چي ميگه هرچه كرديم پيدا نشد پرتغال فروش:23:
سلام
من یک لپ تاپ مدل n53sn خریدم...
اولین کاری که کردم این بود که با برنامه ai recovery یک backup گرفتم...
حالا متاسفانه مجبور شدم که لپ تاپ رو از روی دی وی دی ریکاوری کنم...ولی وقتی این کار رو میکنم و ویندوز بالا میاد چند لحظه بعد (حدود 40 ثانیه)سیستم خود به خود ریست میشه و ویندوز دوباره بالا میاد و دوباره خود به خود ریست میشه. (و هر دفعه هم قبل از بالا اومدن مینویسه که ویندوز داره برای اولین بار بالا میاد و داره یک سری تنظیمات رو انجام میده!)
لطفا اگه کسی از دوستان در مورد حل این مشکل اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه!
شما تلويزيون full hd ميگيري باهاش اخبار 20:30 ميبيني اونم شايد توسط گيرنده انالوگ كه همون آنتن رو پشت بوم باشه!نقل قول:
اندازه تصويري كه شما دريافت ميكنيد خبلي كم و كوچيك مثالا در حد ابعاد 480 × 320 هست ولي نمايشگر تلويزيونت full hd پخش ميكنه.
همينو بستش بده به كارت گرافيكت كه ابعاد و رزولوشن كمتر از full hd يا به عبارتي 2 مگا پيكسل توليد و پشتيباني ميكنه ولي تو صفحه نمايش full hd پخش ميكنه!
حالا اگر توسايتش نزده كه صفحه نمايش full hd هست بحثش جداست ( وقت خودت و با اين چيزا نگير ، براي اطلاعات و كليات خوبه بدوني ولي اين فيلتري نباشه براي انتخاب لپتاپ. هر وقت خواستي مانيتور بخري به اين چيزا دقت كن)
دوستان من دی وی دی درایوم رو بیشنر دی وی دیا جدیدا کار نمیکنه!
میگم جزو گارانتی هستش؟
n82jv لبتابمه!
يه لنز پاك كن براش بگير ( لنز پاك كن براي dvd drive بگير نه براي لنز دوربين:46:) شايد بهتر بشهنقل قول:
تو موارد فسخ گارانتي اشاره اي به dvd drive نشده.
فوقش يه تماس بگير گارانتي ببين چه جوريه!
نقل قول:
بله ممنون!
دوستان تو رنج 1/5 از اسوس چی پیشنهاد میکنید!=واسه کارای گرافیکی و سنگین!+باتری 9سل
سلام
من جدیدا یه لپ تاپ گرفتم مدلش X42J هست با این کانفیگ:
CPU: I5 480M
GPU: 1G 6470
RAM: 3G DDR3
HDD: 320GB
خواستم ببینم تا چقدر میشه ارتقاش داد؟؟؟
ممنون....
سلامنقل قول:
فقط RAM و HDD رو میتونین ارتقا بدین .
و در ادامه پاسخ دوستمون به x42 jyنقل قول:
و اگه رم لپتاپت بالاي 3 گيگ بشه بايد از ويندوز 64 بيتي استفاده كني تا بتونه از 3 گيگ بيشتر رو ساپورت كنه.
شما الان يك ماژول 1 گيگي و يك ماژول 2 گيگي داريد، ماژول يك گيگي رو بردار و يك ماژول 4 گيگي بذار كه كلا بشه 6 گيگ. فكر نميكنم كه با اوون سي پي يو به بيشتر از اين رم نياز داشته باشي
حدود قيمت رم 4 تقريبا 45-44 تومن هست .
در مورد هارد ژيشنهاد ميكنم كه به جاي اينكه هارد 320 گيگي كه الان روش هست رو برداري بندازي دور و يه هارد مثلا 500 يا 1 ترا بزاري ، بري يه هارد اكسترنال بگيريخيلي بهتري چون از همون 320 گيگت هم استفاده كردي
قيمت هارد رو ندارم ولي فكر كنم 500 گيگش 70 تومن باشه
در ضمن از نظر امنيت هم بشتر و بهتره
توصيه ميكنم كه درايور هاي جديد رو براي لپتاپت از سايت بگيري
آخه من تو گوگل که سرچ میزنم میبینم رو همین مدل سی پی یو I7 گذاشته شده!!!!نقل قول:
(مادربرد لپ تاپم K42JY هست)
یکی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
دوستان تو رنج 1/5 از اسوس چی پیشنهاد میکنید!=واسه کارای گرافیکی و سنگین!+باتری 9سل
مرسی پیش پیش!
سلام بر شما دوستان عزيز.
من واسه كار با نرم افزارهاي فني و مهندسي شيمي مثل hysys,proIIو...دنبال يه مدل قوي از ايسوس هستم.چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد؟(فوريه!!!)
يكي سري n مثل n43 رو پيشنهاد كرد،نظرتون چيه؟؟
لطفا مدل پيشنهادي رو با كانفيگ بزاريد و حدود قيمت.
بودجه:تا1.200
با تشكر