نقل قول:
دست شما درد نکنه جواب دادید !
من مشکلی با اندازش ندارم ولی گفتم شاید در دراز مدت خسته کننده بشه :27:
Printable View
نقل قول:
دست شما درد نکنه جواب دادید !
من مشکلی با اندازش ندارم ولی گفتم شاید در دراز مدت خسته کننده بشه :27:
خب جواب دادم دیگه!نقل قول:
نه
در دراز مدت مشکلی نداره. من که 3 ماهه این گوشی دارم تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
آره همه چیز از بین میره. ولی مشکلت حل میشه.نقل قول:
دوباره برنامه ها رو نصب میکنی دیگه :46:
من جای تو بودم یه مسترریست درست و حسابی میکردم. مموری رو با کامپیوتر یه فرمت باحال میکردم بعدش با گوشی کلی حال میکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره از آپدیت یا ه ک جدید باسه ساتیو خبری نشد ؟
یه سری امضا کردن مبنی بر ارائه آپدیت باسه ساتیو از طرف شرکت SE به کجا رسید ؟
سایت امضا اینه (البته قیلتره)نقل قول:
آپدیت جدید Satio احتمالاً ماه آگوست میاد. با تغییرات خیلی زیاد و فوق العاده :46:
در ضمن تا حالا 1572 تا امضا جمع شده که آخریش واسه منه :31:
نقل قول:
سایت امضا ؟ چی کارا می کنه ؟ اصلا چه فایده ای داره ؟
این لینکی که دادین چی هس ؟:31:
تابستون تموم نشده آپدیت میکنیم قول میدم گوشیتو آپدیت کنی بری مدرسه:31:نقل قول:
فایده که زیاد داره :31: اما اونی که به درد ما میخوره اینکه اگه دقت کرده باشی یه پیشنهادهایی برا آپدیت جدید ستیو داده بودند و هم اینکه یه اعتراضی برا به درازا گشیدن آپدیت جدید ستیو کرده باشن :21:نقل قول:
برای 5800 از این امضاها جمع میکردن و منم خیلی امضا کردم.
بعد از این امضاها 2 تا آپدیت دیگه برای 5800 اومد. ورژن 40 و ورژن 50
:10:
یدونه از این کتابهای الکترونیکی موبایل(fbook) ساختم در مورد مشخصات ساتیو و .....
برا اونایی که می خوان با ستیو آشنا بشن :
به نظرتون می تونه مفید باشه ؟کد:http://up.--------.com/Files/164c523cd513459e8cc6.rar
سلام.
ویواز
من ای دی اس ال دارم. آیا میشه وقتی وصل میکنم به کامپیوتر به حالت پی سی سویت، از طریق اینترنت پی سی از توی گوشی با نت کار کنم؟؟؟ چه جوری؟
سلام
با چه برنامه اي بك آپ بگيرم از گوشي براي آپديت كردن؟
به نظر شما دوستان پاساژ علاالدين بهتره بخرم يه بازار موبايل ايران يا كيش؟
شما بیا اینجا :31:نقل قول:
کد:http://www.google.com/search?hl=en&q=%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9+%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA+%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1+%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84&btnG=Search&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
با خود گوشی بک آپ بگیری بهتره در ضمن هـک قبل از آپدیت یادت نره و همچنین تو آپدیت گزینه بدون فرمت رو انتخاب کن :46:نقل قول:
سلام دوستان
من سرعت گوشیم تا حدی اومده پایین ( مثلا وقتی میخوام برم توmy application چند ثانیه طول میکشه ) آیا میشه کاریش کرد غیر از مستر ریست ؟ ممکنه به خاطر این باشه که برنامه های زیادی نصب کردم؟
در ضمن من قبلا با یوتیوب گوشی مشکلی نداشتم ولی از وقتی ای د س ل گرفتم هر فیلمی که باز کنم میگه could not connect . چیکار کنم؟
اون کند شدنت دقیقا" برای نصب کردن زیاد برنامه و تمه برا منم پیش اومده بود چیزای به درد نخورو پاک کردم درست شدنقل قول:
در مورد یوتوبتم نمیدونم من که مشکلی ندارم. شما گوشیتو که به مودم DSL کانکت میکنی دیگه نباید مشکلی داشته باشی :13:
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
نقل قول:
فرقی نمیکنه هرجا حواست نباشه کلاه سرت میره:46:
شما که ADSL داری خوب فیلماتو تو کامپیوتر ببین چه اصراری داری تو گوشی ببینشون :13:نقل قول:
با خود گوشي؟!نقل قول:
چطوري؟
راستي هك به چه دردي ميخوره و چطوريه؟
چه چيزايي را بايد بدونم كه كلاه سرم نره؟!نقل قول:
اصلش و خوبش چه ويژگيهايي داره؟
كدي چيزي بايد بزنم !؟
ممنون ميشم كامل توضيح بدين:11:
هـک کردن برا نصب برنامه هایی که مخصوص گوشیهای دیگه هست مثل نوکیا مپ یا برای نصب نرم افزارهای ساین نشده و همچنین برای دسترسی به فایلهاس سیستمی انجام میشه و با نرم افزار HelooX میتونی گوشیتو هـک کنی.نقل قول:
کدی هم که برا تست گوشی باید بزنی قرمز > سبز> قرمز قرمز> سبز یه منو مخفی برات باز میشه که کلیه قسمت گوشیرو اونجا میتونی چک کنیش :46:
بچه ها میشه کاری کرد که نرمافزار های روی گوشی مثل PDF reader و چیزای دیگش برای همیشه فعال باشه و expire نشه؟
میتونی از نرم افزارهای کرک شده استفاده کنی یا اینکه سریال نامبر نرم افزارو پیدا کنی :20:نقل قول:
ای بابا :19::19:
چرا اینطوری میشه چرا به بعضی از تایپیک ها نمیتونم برم اما قبلا میتونستم:18:
این روزا اینترنت ایران :2:
وای برما مثلا داریم زندگی میکنیم :13:
اما نه زندگی نمیکنیم عدای زنده هارو درمیاریم :31:
سلام
ممنون میشم در مورد مرورگر اینترنتی این گوشی و قیمت فعلی و اگرم عکسی باهاش گرفتید عکسو بزارید.
میخوام یه عکسی که با این گوشی گرفته شده رو ببینم.
دوستان اگر ایرانسل و همراه اول و وا یفای دارن و با اینا به اینترنت وصل شدن با این گوشی یه آماری بدن ما بدونیم مثلا این سایتو میشه باهاش باز کرد؟
کد:http://94.182.218.42/Portal/Std/inout/StdLog.aspx
نقل قول:
مثلا" باید بدونی که وسایل فابریکی که تو جعبه هست چیه که بارها دوستان در همین تاپیک اعلام کرددن که وسایلش چیه... و اینکه سریال جعبه رو با سریال گوشی چک کنی که یکی باشن (با این کد #06#*)
در مورد اینترنت اینو بگم که از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و ازش راضیم و این صفحه ای داده بودینو باز کرد.نقل قول:
در مورد عکسم بیا اینجا
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=223538&page=58
عکسا رو دیدم به نظر خودتون کیفیت عکس خوبه؟
من حرفه ای نیستم یه موقع موردی پیش میاد یه عکسی بگیریم ولی همونو مخوام با کیفیت باشه
بابت باز کردن سایت هم ممنونم
این گوشیو میخوام بگیرم گفتم گفتم 12 سونی اریکسون رو هم سیاحت کنیم ولی عکاسا سایزشون کوچیک بود درسته؟کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=1480
بله برا اینکه صفحات زیاد سنگین نشه عکسارو ریسایز میکنن. در مورد عکاسی این گوشی هم بگم که قبلا ان82 نوکیا داشتم عکسهای ستیو واقعا فوق العاده هست :46:نقل قول:
قرمزش تو بازار هست؟
قیمت هم دارید؟
من الان توی این سه تا موندم
( -435-Satio (Idou
-355-Aino
-355-M8910 Pixon12
به نظرم سامسونگ به صرفه تره ولی این ها خوشگل تره
نقل قول:
Aino رو که اصلا" حرفشو نزن که تو رده Satio نیست حالا شاید در مورد pixon 12 بگی این دوربین 12 داره ولی خوب کیفیت ستیو کجا و کیفیت اون کجا! سامسونگ هم مدل های خوبی داره ولی بی ریختن.:27: قرمز ستیو هم اونی نیست که شما فکر میکنی... خیلی ضایس:31:
یا Satio بگیر یا صبر کن Nokia N8 بیاد.نقل قول:
عجله نکن :10:
اخه نوکیا بیاد اولش خیلی گرونه باید صبر کنم یک سالی بگذره بعدا که منم طاقت ندارم
راستش به نظرم قرمز این ساتیو باید خوشگل باشه الان فرقی برام نداره سامسونگ و ساتیو باید از نزدیک ببینم و قیمتشونو
با کلاس ترین رنگش مشکیه که تنها بدیش اینه که اثر انگشت روش میمونه.
کلاً Satio بگیری پشیمون نمیشی :11:
ممون از همه توی فروم یکی از بچه ها wave سامسونگ رو نشون داد یه چند تا فیلم دیدم تو یوتیوب شیفتش شدم
واقعا محشره کیفیت تاچ بالاتر از ایفون نمایشگر که آیفونو میخوره
مرورگر خوب
اصلا یه کاری کرد بی خیال دوربین شم.
البته دوربین اونم 5 هست و خوبه
یه نگاهی بنداز شما هم شیفته اش میشی
چون الان کامپیوترم خرابهنقل قول:
فرض کنیم پیکسون بهترین کمرا فون جهان است:18:نقل قول:
اما من میگم به درد نمیخوره :31:
میدونین چرا چون جاوا هستش
و چون جاوا هستش پس جی پی اس این گوشی به درد نمیخوره و هیچ برنامه ای نمیتونی رو گوشی نصب کنی اگه برا دوربین میخای برو یه دوربین دیجیتال بگیر که بهترین عکسارو برات بگیره :46:
موفق باشی:11:
واقعا پیکسون جاواس ؟ :18:نقل قول:
دوربین 12 مگاپیکسلی روی جاوا :16: خنده داره سامسونگ چه فکری کرده :41:
در مورد جوابت هم ایول حال کردم :12:
من امروز رفتم یه جا تو شهر خودمون پرسیدم ستیو چنده ؟
جوابشو که شنیدم هنگ کردم :22:
شاید باورتون نشه ولی گفت نوش 600000 تومن و دسته دومش 420000 :38:
اون موقع که سامسونگ اولین اسمارت فون 8 مگاپیکسلیو زد سونی داشت c905 میزد که منوش مثله k750 بود :27:نقل قول:
من فقط یه چیزیو ذکر میکنم........
وقتی یکی دوست داره موبایلش کار دوربین دیجیتال را بکنه و توی شب عکس های بهتری بگیره و سرعت گوشیش عالی باشه و بدون هنگ و زیاد هم خوره نرم افزار نباشه.....ساتیو بهتره یا پیکسون ؟؟؟
بهتره بسته به نیاز های افراد تصمیم بگیرید نه نیاز خودتون..........
تلویزیون هاش هم عالیه.......:46:نقل قول:
ولی میگن سامسونگ یخچال هاش بهتره
بابا چرا بحث های الکی میکنین :41:
هم سونی خوبه هم سامسونگ
خب
سونی هم یه سری گوشی هاش جاواست و مثل همین 12 مگاپیسکل جدیدش که داره میاد جاواست.
از اون ور سامسونگ هم خیلی گوشی سیستم عامل دار داره مثل i9000 و همین i8910 خودمون.
اون پیکسون 12 هم درسته سرعتش خوبه و دوربین خوبی داره ولی انصافاً بدون سیستم عامل و برنامه درست و حسابی واقعاً گوشی پس از یه مدتی خسته کننده میشه و آدم آرزو میکنه که حداقل سیستم عامل 6600 روی این گوشی باشه :46:
کلاً بین Satio و پیکسون به نظر من Satio حرف اول رو میزنه. اما بین i9000 و Satio مسلماً اون سامسونگه که حرف اول رو میزنه.
در کل بخوایم جمع بندی کنیم به این نتیجه میرسیم که همه شرکتای تولید کننده تلفن همراه همه سر و ته یه کرباسن.
هیچ شرکتی گوشی کاملی نمیزنه. اگه سونی روی Satio پورت 3.5 میلیمتری میذاشت و فیلم برداریش رو HD میکرد که کسی دنبال Vivaz نبود. فقط این وسط به نظر من N8 تا حدودی میشه گفت که کامل ترین گوشی بازاره و همه امکانات خوب و فوق العاده رو داره.
Satio = :40:
:10:
شما دوتا بگو.................:31:نقل قول:
اگه کسی بخاد که صفحه گوشیش کوچک باشه + کارت حافظه قابلت ارتقاء فقط تا 16 گیگ باشه + سرعت سی پی یو و رم گوشی کلا تعطیل باشه + سیستم عامل جاوا باشه + زوم دوربین فقط 5 برابر باشه + فقط gps داشته باشه یعنی agps نباشه ( هرچند gps بدون سیمبین یعنی همون نداره)+ باطری مزخرفی داشته باشه برا اینجور افراد خرید پیسکسون حتما توصیه میشه :31:
پس بهتره برین دنبال یخچال و تلویزیونتون ..............:18:
می شه یکی هم به سئوالای من در مورد ستیو جواب بده.
1-
من یه سئوال دارم.این نرم افزار ضبط صدا که روی کوشی هست وقتی داریم حرف می زنیم با گوشی صدای مکالمه رو ضبط نمی کنه مال شمام اینجوریه؟ باید چیکارش کنم؟
2- وقتی فیلم می گیرم باهاش صدای ضبط شده اش خیلییییییییییی کمه طوری که تا ته که زیاد می کنی تازه کم می شنوی .مال شمام همینه؟ من وقتی می خوام از تی وی فیلم ضبط کنم باید صداشو خیلیییییییییی ببرم بالا تا موقع بازبینی تازه حد معمولی صدا پخش کنه
یه سئوال دیگه ..من کتاب ریختم روش جاواس. حالا نمی شه خوندش یعنی چون دکمه نداره نمی شه صفحه عوض کرد.این چاره ای داره یا باید همشونو پاک کنم؟
پایین صفحه کتابا هم فلش نداره که ببرم صفحه رو جلو
نقل قول:
جدی با ساتیو نمیشه f-book هارو خوند ؟
با 5800 می شد !