من پلاکمو تحویل گرفتم البته نه در نمایندگی -رفتم پلیس +10 و یه برگه به من داد و رفتم اداره راهنمایی رانندگی تحویل گرفتم-
یه سوال داشتم بیمه بدنه ماشین با خودمونه یا نه؟
Printable View
من پلاکمو تحویل گرفتم البته نه در نمایندگی -رفتم پلیس +10 و یه برگه به من داد و رفتم اداره راهنمایی رانندگی تحویل گرفتم-
یه سوال داشتم بیمه بدنه ماشین با خودمونه یا نه؟
با سلام خدمت دوستان بیمه ای که شرکت سایپا میکنه بیمه بدنه است یا شخص ثالث یا هردو؟
با سلام خدمت دوستان یه سر به این سایت بزنید و ببینید که سایپا این تیبا شو از روی این فکر کنم کپی کرده
:21::2::2::2::2::2::2::11::18::5:کد:http://www.cheryinternational.com/Exterior.php?id=6#
یه بیمه شخص ثالث بهتون میدن که مال بیمه ایرانهنقل قول:
بیمه بدنتون هم با کارت نارنجی هست-یعنی اگه خسارت وارد شد میبرید تعمیرگاه مجاز خودشون براتون تعمیر می کنند و فرانشیز هم مثل بیمه بدنه داره ولی پولی بهتون نمیدن که برید بیرون تعمیر کنید
دیروز کلید یدک رو تست کردیم معلوم خرابه و باید برای این هم وقت پرفته و ببرم ماشین رو بخوابونم تا کلید یدک هم درست بشه(ایموبلایزرش چون کلید خرابه اجازه روشن شدن ماشین رو نمیده)
ممکنه کلید خام باشه. تعریف کردنش زمان زیادی نمیگیره.
من هم به امید خدا امروز ثبت نام کردم حالا هر وقت دستم اومد ان شا الله یه رویوی کامل مینویسم
دوست عزيز تواين مورد به شما اطمينان خاطر بدم طراحي تيبا كلا ايرانيه تواون سايتم رفتم اگه اينه شباهت خوب تمام ماشيناي دنيا عين همن! تاير دارن چراغ دارن وغيره
وقتي كارشناسا ميگن طراحي نو هست تقليد نيست پس شك نكن درش!
ضمنا تيبا اگه با مدلاي متفاوت وارد بازار بشه مثل هاچ بك وانت اس يووي وغيره وهمينطور موتور16 سوپاپ وملي مطمئنا استقبال بي نظيري ازش ميشه به شرطي كه خدمات پس از فروشش تكميل ومردم پسند باشه
سايپا مي بايستي چند كار درخصوص بازاريابي تيبا انجام بده حالا سياستشون چيه نمي دونم ولي ابتدا بايد از طريق صداوسيما تيبارو معرفي كنه امكاناتشو مزيتهاشو چطور طراحي شده چه كساني روش فعاليت كردن
بعد خدمات پس از فروششو تخصصي كنه يعني توهراستان يه نمايندگي مخصوص خودرو ملي تاسيس كنه كه افرادمتخصص ووارد فعاليت كنن از همه مهمتر توليد قطعات رو حداقل واسه خودرو ملي رقابتي وعلمي كنه وبه كساني كه جنس خوب توليد نمي كنن اجازه فعاليت نده اگر هم كسي درنحوه توليد مشكل داره ازطريق وامهاي بلند مدت وحمايت تكنولوژي روز دنيارو واسشون مهيا كنه
سايپا نبايد اجازه بده قطعات معيوب توي خط توليد استفاده بشه ! اگه قطعه اي ايراد داره توهمون خط توليد برداشته بشه تا هم رضايت مشتري فراهم بشه هم ريخت پاش وهدر رفتن سرمايه تونمايندگي ها اصلاح بشه
ما تو خودرو سازي چند تا اشتباه بزرگ كرديم مهمترين اونا كاروقت هزينه ونيروي كار خودمونوصرف توليد ماشيناي هم شكل پرمصرف ومونتاژ شده با تكنولوژي 10 20 سال پيش كرديم
ما مي تونستيم رو 2 يا3 ماشين تخصصي كار كنيم وسرمايه كل خودروهاي مونتاژي وساخت داخلو رواونا صرف مي كرديم
همزمان چند مدل كم مصرف مدل پائين ومدل بالارو وارد مي كرديم تا نياز برطرف بشه بعد خودروهاي خودمونو به تدريج بامزيتهاي بيشتر وخدمات پس ازفروش بهترجايگزين مدلاي خارجي مي كرديم مثل تيبا با ريو
پس ازاون وقتي به مزيت نسبي رسيديم به فكرصادرات اونم نه به افغانستان وعراق بلكه به كل دنيا ميوفتاديم
كار سختي نيست !
اما چون توكوتاه مدت خواستيم اشتغال زايي كنيم ودرآمد خوب داشته باشيم اين كارو نكرديم
الان تودنيا رقابت حرف اول رو ميزنه پس چاره اي نيست جز اينكه با دنيا رقابت كنيم
حالا براي اولين بار تونستيم خودروي تقريبا با كيفيت توكلاس خودش وكم قيمت مطابق بادرامد اكثر مردم توجامعه توليد كنيم پس نبايد به حال خودرها كنيم وايرادبگيريم ازش من جاي سايپا بودم خط توليد كليه پرايدهارو مي بستم وهزينه وسرمايه اونارو صرف توليد مدلاي مختلف تيبا مي كردم البته كمي هم قيمت رومي آوردم پايين بابا تا كي بايد پرايد توليد كنيم كره اي ها دارن بهمون مي خندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيابونا از بس كه پرايد ميدن بيرون رنگ پرايد گرفته به خودش
نمي گم همش تيبا بلكه خودروهاي ملي ديگه باشكل وطعم جديدتر !
خودروهاي متفاوت حتي عجيب وغريب تر!
مرديم ازبس كه پژو ديديم ما هم دوست داريم ماشيناي بهتر به روزتر باكيفيت تر سوارشيم وقتي من پرايد رو پژورو مي پسندم راضيم خوب هميشه به اينا بسنده هستم
مردم بايد روبه جلو جهش كنن تنها راه اينه صنعت داخلو حمايت كرد
با استقبال از خودروهاي ملي مي تونيم بگيم ديگه نمي خوايم ماشين بي كيفيت سوار شيم
اگه كسي هم گفت خودروي ملي بي كيفيته چون حمايتش نكرده
انشااله
سايپا حركت روبه جلو خودشو روزبروز بهتر ازگذشته انجام بده ما تيبا هم نمي خوايم ما خودروي ملي هم رديف بنز باقيمت پائين مي خوايم اين لايق ايرانيه چون ايراني بهترينه
با سلام خدمت تمامی دوستان و بخصوص آقای بندری!
بنده این پست رو از ابتدا تاکنون پیگیری کردم و به سختی خانواده رو متقاعد کردم که تیبا بخرن.
ببینید من از مزیت ها و همچنین معایب کوچیک این خودرو کاملا خبر دارم.ولی واقعا نمیدونم که آیا از اینکه خانواده متقاعد شدن برای خرید تیبا،کار درستی هست یا نه؟
آقای بندری و دوستان جدای از هر گونه تبلیغ و پر گویی،آیا واقعا تیبا ماشین خوبی هست؟
با توجه به این که هنوز قطعات کمیابه و توی ورژن اول بازار خودشو خراب کرد و...
یا اینکه بریم همون پراید رو بخریم:41: و خودمو مدیون خانوادم نکتم که فردا منت نکنن.
من خودم که واقعا نظرمو گرفته ولی همه تو بازار ازش بد میگن بجر اونایی که سوار شدن و همچنین دوستان داخل تالار:10:
لطفا همراهیم کنید.
با سپاس:11:
با این قیمت های جدید پراید که زیاد شده و مخصوصا اگه مسافرت شهرستان راست کارتون تیبا انتخاب بدی نیست
تیبا به قیمت و شرایطش خوبه
ولی اگه پولت نقده و بیشتر میتونی هزینه کنی انتخاب های بهتری هم هست و بقول معروف هرچی پول بدی اش میخوری
با سلام خدمت تمامی دوستان
یک پراید داشتم مدل 89 که 19000 کارکردش بود ولی توی یه تصادف شاخ به شاخ تا شیشه جمع شد و تونستم خدارو شکر زنده بمونم و ماشینو با همون وضعیت فروختم و با پول خسارت و اینا الان 6100 دارم.یک هفته ای هست بد فکرم مشغوله و واسه همین از دوستان نظر می خوام اونم اینکه با این پول برم پراید شرایطی بردارم یا تیبا شرایطی.
پراید 131 sx پیش 5970 و 3 عدد چک به مبلغ 1199 فاصله بین چکها 6 ماه
تیبا sx پیش 5640 و 3 عدد چک به مبلغ 2460 فاصله بین چکها 6 ماه
که واسه پراید میشه ماهی 199 و واسه تیبا میشه ماهی 410
خیلی در مورد تیبا تحقیق کردم.دوستان هم در اینجا از خوب بودنش و معایبش گفتن ولی واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم به چند دلیل که در زیر به اونها اشاره میکنم و خواهشا کمکم کنید:
بازار فروش فعلی تیبا خوب نیست و معلوم نیست چی بشه.لوازم و قطعاتش کمه و ماشینی که بهتون تحویل میدن ایراداتش شانسیه که خوب باشه یا نه.
پراید لوازمش زیاده بازار فروشش خوبه و الان چندین ساله که جا افتاده ولی امنیتش صفره.
از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنین بگین کدومو بگیرم واقعا نسبت به بودجم و حرفایی که زدم.اگه تیبا مورد نداشت 100% میگرفتمش ولی با این اوضا موندم.ماهی 410 هم به نسبت سنگینه.
ممنونتون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید.
با تشکر فراوان
اگه راهت طوری هست که ممکنه دوباره با کامیون و ---- شاخ به شاخ بشی تیبا بهتره نمیتونی از رایان سایپا قسطی ورداری 3-5 ساله؟؟
به نظر من با این قیمتی که پراید پیدا کرده و مدل فولش حدود 9.5 میلیون شده بهتره تیبا بگیری که اختلاف قیمت 2 میلیونی با پراید داره و هر چی هم که بد باشه (که از مرداد به بعد اونایی که تحویل گرفتن خیلی راضین) از پراید بدتر نیست.
سایپای دزد به هر بهانه ای قیمت این ماشین رو برده بالاو کیفیتش رو هم آورده پایین.
*** البته حیف اسم پرایده که رو تولیدیهای سایپا هست.پراید فقط تا سال 79-80 پراید بوده و بقیش بجز مقاطعی تو سال 83 که کیفیت خوبی داشت دیگه کیفیت قدیم رو نداره.البته سایپا هم فهمید و اسمش رو اول گذاشت صبا یا نسیم سایپا و الان شد سایپا 132-141-131-111 ***
ضمنا" شرایط فروش مهر ماه هم تو سایت سایپا اومده.میتونی از بینشون انتخاب کنی :
کد:http://www.saipacorp.com/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=928c83da-9d71-4503-875f-90551e6ebc55
سلام البته توی بخش مشاوره خرید مطرح می کردی بهتر بودنقل قول:
خوب اگه می تونی پول جور کنی و یه تیبا برداری حتما این کارو بکن
چون الان تفاوت قیمت پراید با تیبا شده حدود 2 تومن
پراید هر چی تغییرش بدن بازم همون پرایده و کیفیتش پایینه خودم 131 دارم که دارم اینو می گم
متشکر از نظرات دوستان خوب انشا... میرم شنبه یکی از نمایندگی بردارم.
یک سوال :من دقت نکردم که ببینم آیا پدال گاز تیبا برقی هست یا سیمی و اینکه پدال گاز برقی چه تاثیر و عملکرد مثبتی داره؟
ما که با این ماشین مشکلی نداریم
واقعا باحاله
150 تا باهاش بردم :)
آخ نمیگه به خدا....
قیمتش هم مناسبه
ما که با این ماشین مشکلی نداریم
واقعا باحاله
150 تا باهاش بردم :)
آخ نمیگه به خدا....
قیمتش هم مناسبه
سلام
هر کاری می کنی پراید نگیر ما یک 132 صفر تحویل تیر برداشتیم با اینکه سرویس اولیه بردیم باز هم در شهر بالای 10 لیتر مصرف می کند!
فکر می کنم اگر تیبا یا سمند دست دو می گرفتیم مصرف هم همین قدر بود؟
سلام
یه سوال داشتم
میخاستم ببینم فاصله کاپوت ماشین با گلگیر شاگرد که بیشتره رو میشه کم کرد؟
با تشکر
يه نفر لطف كنه بگه مصرف تيبا هم داخل شهر، هم جاده چقدره؟
سلام
من تیبا مدل اردیبهشت 90 دارم که تسمه دینامش پاره شده یک بار نمایندگی هم پولی واتر پمپ رو عوض کرد که پولی پراید روش نصب کرد دوستان کسی اطلاع داره تیباهای جدید پولی دینام عوض شده یا همچنان پولی پراید نصب میشه شنیدم کسانی که مشکل بریدن تسمه دارند پولیها رو با پولی مخصوص تیبا عوض میکنن
تیبا ماشین خوبیه! تنها بدی که داره قیافه زشتشه! که نمیتونم باهاش کنار بیام و گرنه حرف نداره
مصرفش چقدره؟
به پستای قبل مراجعه کنید!نقل قول:
آیا کسی تا حالا تیبا را اسپورت کرده اگر کرده اید دو سه تا عکس تو انجمن آپ کنید ممنون؟
نقل قول:کد:http://www.saipayadak.org/c/document_library/get_file?uuid=178981d7-e886-4916-a2a3-8445ad96294b&groupId=42133
ببین براش براکت دینام رو تعویض می کنن
کسی درجه بنزینشو عوض کرده؟ظاهرا این مشکل در همه تیباها هست
سلام
چرا هیچکس به پستای من جواب نمیده؟
میخوام این ماشینو با 405 مقایسه کنین بین این با 405 دست دو گیر کردم تو رو خدا کمکم کنید
دوست عزیز از لحاظ جاداری فقط 405 می تونه از این ماشین سرتر باشه و تو کشش و قدرتنقل قول:
از لحاظ مصرف بنزین تیبا خیلی بهتر از 405 هستش .
فضای داخلی هم هم فکر می کنم برای خانواده 4 نفره مناسب باشه ...
می تونی به صفحات 220 تا 240 مراجعه کنی.
یکی از دوستانی که هم 405 و هم تیبا رو همزمان داشت مقایسه خوبی کرده بود .
اگه خاطرم باشه navid یا capital بود
همون پرایدهفقط ایندفه یکم بیشتر تأ قیر کردهنقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
بقیش که داشت هتمأ اینم داره دلت خوشهنقل قول:
منم موافقم 100%نقل قول:
تيبا زمين تا آسمون باپرايد تفاوت داره! از 405 هم بهتر توبيشتر موارد باريو ميشه مقايسش كرد
اينو ازرو تجربه تقريبا يك ساله اي كه تيبا دارم مي گم قبلا هم پرايد داشتم
حالا هركي خواست تيبا بخره نخواست پرايد همه رقم توبازار داريم قيمتشم مناسبه بخرين
اگه تيبا پرايده خوب پرايد بخرين :31:
سلام خدمت دوستان
بنده تيبا خريدم
ولي دومورد بسيار عذاب آور است
1-صداي موتور خيلي تو اتاق مياد حتي بيشتر از پرايد!
2-در جاده زير پاي راننده و شاگرد ميلرزه
به طوري كه وقتي پياده ميشي احساس بدي داري!
من امروز یک تیبای سفید خریدم. از دوستان خواهش میکنم اگه مطلبی در مورد اب بندی تیبا بلد هستند به من اموزش دهند
سلام
من تصمیم دارم تیبا بخرم و کل اینترنت را هم در موردش زیر و رو کردم اما این نظر آخری که گفته:
رویم تاثیر بدی گذاشت. آیا همینطور است؟نقل قول:
امروز رفتم تیبا نوک مدادیم رو از نمایندگی تحویل گرفتم . هم ریموت داره هم لاستیکهاش کوموهو هستن . اولین کاریم که کردم رفتم باطریشو عوض کردم . تا خونه 30 کیلومتر باهاش رانندگی کردم ماشین خوبیه ولی اصلا با تندر 90 ای که دارم قابل مقایسه نیست ولی بنظرم ارزش قیمتشو داره . فرمونش فوق العاده نرمه ولی دنده ها خوب جا نمیرن مخصوصا دنده 3 ولی کلاچش نرمه . شتابش در حد پرایده . ترمز هاش خوبه . یه ایراد دیگش کوچک بودن پدال گازه که چسبیده به دیواره داشبورد که یکم طول کشید بنده بهش عادت کنم . مونتاژ قطعات خوب انجام شده ولی صدای موتور مثل ریو داخل ماشینه که یکم ناراحت کنندس .همچنین پخش و باندهاش بسیار ضعیف هستن .
ریموت را مطمعنی ؟نقل قول:
ماشین تولید چه تاریخی هست ؟
مهر 90نقل قول:
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم از اواخر مرداد روی تیبا ها ریموت نصب می کنن.
خداییش اینکه ریموت نداشت خیلی ضایع بود (آخه 132 هم داره)
---نقل قول:
واقعا مسخرس بخای 405 مقایسه کنی.......
قبلا هم زیاد مقایسه شده . بهتره پست های پیشین رو مطالعه کنید. تو این تاپیک قبلا کاملا تیبا رو حلاجی کردیم...