سلام.نقل قول:
قطعا" با 16 بگیری بهتره.شما الان یک حافظه 16 واسه گوشیت بگیری باید حدود 100 تومن پول بدی.(البته 18 نداره 8 و 16 داره.)
Printable View
سلام.نقل قول:
قطعا" با 16 بگیری بهتره.شما الان یک حافظه 16 واسه گوشیت بگیری باید حدود 100 تومن پول بدی.(البته 18 نداره 8 و 16 داره.)
:31:منظورمنم 16 بود!! حالا فرق گارانتی هاش چیه؟
و ممنون که جواب میدین
سلام
من با اینکه کاری نمیکنم با گوشی همیشه سی پی یو رو 66% هست راهی نداره کم کرد یا برانامه ای هست رو گوشی که این رو 66% هست؟
نقل قول:
سلام.
گارانتی های مختلف خدمات مختلفی میدن .شما اگر گارانتیت اصلی باشه همیشه در موقع لزوم میتونی از خدمات به موقع و در اسرع وقت استفاده کنی ولی گارانتی های متفرقه گوشی رو میبری مثلا" میگن جنسش نیست باید صبر کنی بیاد و معلوم هم نیست کی میاد!!!
پیرشی جوون!!
دوستان من با ارسال ممس تو همراه اول مشکل دارم
قبلا تو n73 که داشتم ارسال می شد..مخابراتم فعال کردم
سایتشم که وارد میشم خودش یه سمس میفرسته...واسه ممس و اینترنت...
منم سیو می کنم..یه پروفایل تو ممس اپشن برام میسازه..ولی بازم می نویسه نمیتونه ارسال کنه
به اینترنتم نمیتونم وصل شم....
مشکل کسی می دونه کجاست؟
--------------------------------------
شما واسه scroll کردن یا بالا پایین بردن منو ها مشکل ندارین؟ من هروقت می خوام اینکارو کنم دستم میره رو یه منو و اون برنامه اجرا میشه..چیزی مثل scroll bar نداره که مجبور نشیم دستو وسط صفحه نزاریم؟
----------------------------------
اخیشم بپرسم دیگه
غیر spd sell mobile این گوشی واقعا skin یا theme دیگه ایی نداره یعنِ؟ من اینو نصب کردم خیلی خوب شده و کار با گوشی هم راحت ولی خب دیگه از قیافش خسته شدم؟ نکنه این خودش یه عالمه theme داشته باشه من بلد نباشم؟
ممنون بابت جوابهای احتمالی
کسی راه حلی نداره؟؟نقل قول:
دوستان اين سايت رو ببينين...
سيستم عامل آندرويد روي اين غول سامسونگ قابل نصبه!!!کد:http://www.androidomnia.com/
نقل قول:
????:13:
الو.....
من فردا می خوام برم مجدد امنیا بخرم.
بین امنیا و htc hd امنیا رو انتخاب کردم . خوبه ؟
چرا قیمت این گوشی از 430 - 530 متغییره ؟ همه میگن گارانتی اصلی ...
کی بود این آخریا امنیا مشکلی خریده بود ؟ آقا آدرس فروشنده رو تو علائدین میدی ؟ پک بزرگ خریدی یا کوچیک ؟ مشکلی نداشته ؟
غیر از مواردی که تو لینک زیر هست ، شما موارد دیگه ای رو پیشنهاد می کنید که در هنگام خرید توجه کنم ؟
سامسونگ تو علائدین گارانتی داره ؟
میشه برنامه ای روی این گوشی نسب کرد که مثلا این منوهاش و کلا اینترفیسیش جذابتر بشه ؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3782741&postcount=2423
سلام . ببخشید اگه سوالم تکراریه ولی حیاتیه :
چند وقت پیش رام ر رdxia5رو با بدبختی دانلود کردم ولی ترسیدم نصب کنم تا اینکه رفتم نمایندگی و برام رام pda: i900jphi5/dzhh1
phone : i900jvhi3
برام نصب کرد . حالا رام این دوکشور باهم فرق میکنه ! چرا ؟! تصمیم گرفتم برای کم کردن خطر dead از رام سبک تر استفاده کنم . حالا باید چیکار کنم این رام مخصوص کدوم کشور ر هاست ؟ چه رامی رو دانلود کنم . لطفا لینک آموزش کامل رو هم بهم بدید . ممنون .
لطفا نخوام برای رسیدن به جواب پست های دیگه ای بزنم .!:41:
وقتی میام فایل های حجیم مثلا 700 مگی رو وی گوشیکپی کنمم در حین کپی هی چند خط پر میشه و دوباره بر میگرده از اول ... منظورم از خط همون خط هایی هست که به طور شماتیک نشون میده که چقدر از فایل کپی شده.. جریان چیه؟ مشکل کجاس؟
یه نرم افزار هست که فکر کنم تو موبایلستان معرفی شده بود.. یه سر بزننقل قول:
با gps نمیتونم کانکت بشم... گارمین نصب کردم و رجیستر هم کردم.. یعنی کرک کردم ولی سرچ میکنه و چیزی پیدا نمیکنه
سلامنقل قول:
یه جای با برو بدون سقف آزاد باسه فضای بالای سرت بعد باید صبر کنی تا کانکت بشه به ماهواره ها .
شما گارمین چه ورژنی نصب کردی ؟ من 4 رو نصب کردم کار می کنه . جدیدتر هم نصب کنم کرک شده هست یا باید دوباره کرکش کنم ؟
چجوری فایل های سنگین رو کپی کنم ؟ من هم مشکل آقا امین رو دارم.
کسی تاحالا از کابل تی وی استفاده کرده ؟
چیکار کنم این میم مموری من پر نشه ؟ تا تکون می خوری میره بالا ...
من کانکشن می سازم پاک می کنم ، پاک نمیشه یعنی از تو لیست حذف میشه ولی دوباره با همون اسم می خوام بسازم میگه قبلا ساخته شده و وقتی میرم تو لیست کانکشن های جی پی آر اس ، اسم اون کانکشن رو که حذف کردم می بینم .
چجوری اینارو حذف کنم ؟
برنامه ای نیست که اجازه نده ایم مین مموری پر بشه ؟ نمیشه این مین مموری رو زیاد کرد ؟ چون من هر برنامه ای میریزم حتی رو استوریج باز هم مشکل داره ...
اسم این نرم افزار jbed java هست که می تونید از لینک های زیر دانلود کنید :نقل قول:
کد:http://www.mininova.org/tor/2013513
کد:http://www.1800pocketpc.com/2008/02/26/jbed-java-midlet-manager.html
هم چنین شما می تونید جدیدترین نرم افزار ها و بازی ها و ... رو در سایت زیر دانلود کنید :
کد:http://gallery.mobile9.com/c/samsung-i900-omnia-software_1805/1
سلامنقل قول:
من آخرین ورژن استفده میکنم ورژن 5 یه X هم داره اگه اشتباه نکنم،هر کدوم که نصب کنید باید کرک کنید هم نقشه هم خود نرم افزارو،برای انتقال فایل هم میتونین یرین تو کانکشن برین تو یو اس بی و بزارین رو هارد خودش و وقتی با کابل وصل بشه میاد تو مای کامپیوتر اونجا انتقال بدین هر چی خواستین البته برای مموری هم اونجا میتونین عوض کنید.
والا من که کابل تی وی نداشتم میگن مشکل داره منم شنیدم :31:
راجع به بقیشم باید کسایه دیگه نظر بدن ببخشید من نمیدونم.
مشکلم با فایل های سنگینهنقل قول:
خوب شما بگو ایسن فایلهای سنگین چی هستند!
منظورم اینه که برنامه،موزیک فیلم چی میخواین انتقال بدین و به کدوم قسمت از گوشی؟
مثلا یک فیلم با هر فرمتی با حجم 500 میگ یا بیشتر می خوایم با کابل بریزیم تو قسمت استوریج ، وقتی کپی می کنیم ، اون قسمتی که باید پر بشه تا کپی کامل بشه ، سه ، چهار تا میره جلو دوباره از اول میاد و فایل کپی نمیشه...نقل قول:
خوب شما بگو ایسن فایلهای سنگین چی هستند!
منظورم اینه که برنامه،موزیک فیلم چی میخواین انتقال بدین و به کدوم قسمت از گوشی؟
من به همچین مشکلی بر نخوردم،شما درایور گوشیو نصب کردین یه فایلیه که واسه تعویض رام هم هست ، نمیدونم چی شده !
شما پی سی سویت سامسونگ رو نصب کن.یه سافت ریست هم بوکون ببین چی میشه.
دوستان دیگه هم کمک کنید خواهشن.
دقیقا همین طورهنقل قول:
من كه divx هفتصد مگي ريختم مشگلي نداشت...
با کابل و همین برنامه و تشکیلات ؟ چقدر طول کشید رو استوریج ریختی ؟نقل قول:
من كه divx هفتصد مگي ريختم مشگلي نداشت...
سلام به تمامی دوستان .
من با یه بدبختی رام dzia5 رو دانلود کردم ولی جرات آپگرید رو نداشتم تا رفتم نمایندگی و رام
pda: i900jphi5/dzhh1
phone : i900jvhi3
برام ریخت روش .؟ الام خودم میخوام آپگرید کنم با همین رام dzia5 ولی Incorrect Software Version میزنه کشور هم مالزي كردم ولي اپراتور را نميدونم چي بايد انتخاب كنم...پيش فرض Celcom هست..كه بازم ارور INcorect version ميده ؟؟؟؟؟
ممنون .
سلامنقل قول:
خوب اولا رام جدید مبارک،چقدر شد هزینه نصبش؟
میشه بگین چیا تغییر کرده؟خوبی بدی چیا عوض شده باطری ممنون.
والا من یه بار گذاشتم سنگاپور،بعدشم سینگ تل،ولی شما نکن بزار یه نفر که حرفه ای تره راهنمایی کنه شمارو منم نمیدونم 100% ببخشید.
ممنون میشم سوال های بالارو توضیح بدین.
دوستان کسی نمیدونه چجوری امنیا رو به تی وی وصل کنم ؟ من کابل رو وصل می کنم ولی تصویر نمیده...
اینجاست که شاعر میگه گر صبر کنی ...نقل قول:
دقیقا همین طوره
مشکل اینجاست که شما فایل رو کنسل می کنی. اینکار رو نکن . بذار همونجوری ادامه بده خودش میریزه .
يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........
بنده به صراحت حرف شمارو رد می کنم.نقل قول:
يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........
من هیچ مشکلی با باتری نداشتم.
علاوه بر نصب موارد بسیاری بازی و برنامه و همینطور نصب دو برنامه جی پی اس و فعال بودن اون در سه ساعت به طور مداوم و دیدن فیلم و گوش دادن آهنگ پس از دو روز ( در طول روز کاملا استفاده می کردم) شارژ من از 100 به 70 رسیده و بنده هیچ گونه مشکلی با باتری ندارم درضمن یکی از نقاط قوت این گوشی رو باتریش می دونم:46:
موفق باشید.:10:
خيلي كم. حداكثر 1 دقيقه. ولي عجب كيفيت و سرعتي داره!نقل قول:
دوست عزيز يه جايه كارات اشتباست...يا باتريت خرابه يا خيلي علتهاي ديگه مثل نبستن برنامه ها از تسك و غيره...نقل قول:
امنيا به نظر من يه گوشيه فوق العادس كه كار كردن باهاشو بايد ياد گرفت تا لذت برد!
از دوستان كسي اين برنامه ي net. رو براي امنيا سراغ داره؟
h t tp://www .ir-t ci.org/ar chives/soft ware/pc_ soft ware/mic rosoft_net_frim workنقل قول:
از دوستان كسي اين برنامه ي net. رو براي امنيا سراغ داره؟
سلامنقل قول:
ببخشید ولی امنیا کجا کا 850 کجا!!!!
منم مثل شما دارم امنیا 4 روز شارژ نگه میداره،شما ببرید بفروشید ضرر میکنید که 850 بگیرید، 850 هیچی نداره !
شما قبلا پی پی سی نداشتید که به این مشکل بر خوردید،به هر حال این کارو نکنید که کا 850 بگیرید امنیا رو بدید.
سلام به بزرگانwin mobile.
آقا من مشکلم با ميکروفون گوشيم هست هر کی زنگ بهم ميزنه ميگه صدات ضعيفه اگه تنظيماتی يا کدی ميشه داد برای ارتقاء صدا برای ميکروفون لطفا کمکم کنيد
راستی مسئله بدی ، من ميخوام show و فيلم dvd و vcd رو به يه پسفندی که راحت بخونه و کيفيتش بيست باشه تبديل کنم کيفيت مثل 2 کيليپ دمو فيلم که رو گوشی هست بشه ولی نميشه يا من بلد نيستم يا برنامشو ندارم البته 2 برنامه CorePlayer v1.32 Build و Conduits.Pocket.Player.v4.0 رو گوشيم ريختم ولی نميتونه حتی يه mpeg رو باز کنه شطرنجی ميشه و فقط صداش مياد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به بزرگان
win mobile.
آقا من مشکلم با ميکروفون گوشيم هست هر کی زنگ بهم ميزنه ميگه صدات ضعيفه اگه تنظيماتی يا کدی ميشه داد برای ارتقاء صدا برای ميکروفون لطفا کمکم کنيد
راستی مسئله بدی ، من ميخوام
show و فيلم dvd و vcd رو به يه پسفندی که راحت بخونه و کيفيتش بيست باشه تبديل کنم کيفيت مثل 2 کيليپ دمو فيلم که رو گوشی هست بشه ولی نميشه يا من بلد نيستم يا برنامشو ندارم البته يه برنامه رو گوشيم ريختم ولی نميتونه حتی يه mpeg رو باز کنه شطرنجی ميشه و فقط صداش مياد چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده نميدونم چرا اولی فرستاده شد چون تو صفحه من ارور زد به هر حال به خاطر پست تکراريم منو عف کنيد
دوستان اگه سوال ما اهمیتی نداره و نمیخوان جواب بدن راحت بگن تا توی فروم دیگه مطرح کنیم ماهم وقتمون رو طلف نکنیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو تو favorite setting اون usb رو فعال کن مموری گوشیت میشه اصلش یعنی فلش حالا هر کاری که دلت می خواد بکن .نقل قول:
2 باید مسیر temp رو در resco registry عوض کنی ،یه قسمتی از ممری استوریج ،نکته ی 3 اینکه باید در همان قسمت اول مموری استوریج آن مسیر باشه وگرنه صدای گوشیت می شه پیش فرض samsung tone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا یه بحثه جدید ،ببینید شما گوشی رو نزدیک به صفحه نمایش می کنید احساس یه سوتی نمی کنید .
صدای cpu هست فچاره ای هم نداره 2 ساعت با کوشی کار می کنی سر در د می گیری !!!
2 خبر جدید Samsung B7610 OmniaPROو omnia II من که شوختم ،دومی با سی پی یو 800!!!!!!!!!!!!
فر کنم آخرش رو همشون xp یا vista یا 7 بندازن !!!!!!!!!!!111