31 بوده؟ خب همون:31:نقل قول:
آخرین نسخه 5800...
شاد باشید:40:
Printable View
31 بوده؟ خب همون:31:نقل قول:
آخرین نسخه 5800...
شاد باشید:40:
نقل قول:
اگه تو کرمانشاه هستی برو پاساژ ملت!!!!
پاساژ کیش هم داره!!!!
ارگ هم که دیگه معروفه!!!!
سلام دوستان !
من الان گوشی رو خریدم !
2 تا سوال دارم !
چجوری میشه تم رو عوض کرد ؟! من تو پیشه ی تم تو سیستم چند تا تم جدید ریختم ولی تو قسمت تم تو تنظیمات خود گوشی نیومده !!! چه کار کنم ؟!
من یه بازی ریختم که خودش تاچه ولی اون دکمه های مجازی باز هم کنار صفحه ظاهر میشن و نصف صفحه رو میگیرن ! چه جوری باید اونا رو بردارم !!!؟؟؟!؟!؟!؟
ممنون !
به به ! هم ولایتی !نقل قول:
والا عزیز دنبال یه جای معتبر با قیمت خوب میگردم .
باور کن یه جا تو ارگ رفتم میگه 340 :18:
اگه جایی رو سراغ داری که واقعا قیمتش خوبه و جنسش مطمئنه آدرسش رو لطف کن . :11:
سلام
کسی به ورژن 31 اپ کرده ؟به اینترنت که وصلش میکنم 21 رو میاره .
من تو سایت نوکیا رو چک کردم، ورژن آخری رو میزنه همون 21.0.025
الان برو اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اون کد گوشیت که زیر باطری نوشته رو بزن تا ببینی ;)
کد پروداکت گوشی ... : دینقل قول:
و اون کد گوشیت که زیر باطری نوشته رو بزن تا ببینی
دوستان میشه بگید موقع خرید گوشی باید حواسم به چه چیز هایی باشه ؟
که هم تقلبی نباشه و هم مشکل نداشته باشه .
ممنون میشم راهنمایی کنید که یه گوشی درست حسابی بخرم .
نقل قول:نقل قول:
من فقط همین سه جا رو که گفتم خوبه!!!!!:20:
جاهای دیگه از این گوشیا ندارن!!!:41:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مثلا اگه نوکیا میخری باید ببینی شرکت اصلیش کجاست که نوکیا فنلانده باید باتری گوشیو در بیاری ببینی زیر باتری نوشته فنلاند یا نه!!!!!
فقط حواست باشه که گول نخوری چون بعضیا بر چسب فنلاند میزارن به عنوان فنلاند میفروشن!!!!
راستی اونیکه بهت قیمت 340 داده!!!!! زیاد گرون نداده!!!
شاید اون موقع که تازه اومدن گرون بوده !!!!
حالا یه قیمت تو ملت بگیر بهت حتما کمتر از 340 میدن!!!!
بچه هایی که 5800 دارن میشه از روش حملش بگن؟
مثلا تو جیب میشه بذاری یا حتما باید توی کیف ببندی به کمرت؟(به خاطر touch بودن صفحش میگم)
من كه 3-4 ماه اول فقط با كيفش اين ور اونور ميبردمش ، ولي لاآن يه 2 ماه كه بدون كيف ميزارم توجيبم پيش كليد و پول و ...نقل قول:
آخ هم نگفته نه خط افتاده رو LCD نه جاي ديگش حالا نميدونم شايد من خوش شانس بودم ولي بدون كيف خيلي خيلي راحت تره آخه با كيف با بدبختي تو جيبم جا ميشد بدم باسه هر كاري بايد نيم ساعت گوشي از جيبت بكشي بيرون و حالا خيلي كوچيكتر و راحتتر شده.
راستي قيمت اين محافظاي صفحه چنده؟ از اينا كه ميچسبونن رو صفحه.
دوست عزیز ممنون ولی قابل توجه شما که 5800 مدل فنلاند نداره !!! :31:نقل قول:
فقط چین و مجارستانه .
سلامنقل قول:
من از یه فروشگاه توی علا الدین که گوشیمو ازش خریدم، محافظ lcd رو هم گرفتم 5 تومن
این محافظش چطوریه؟نقل قول:
عین همون طلقه هست که به صورت فابریک روی گوشی بود؟ (و روز اول کندیمش :31:)
من یه بازی ریختم که خودش تاچه ولی اون دکمه های مجازی باز هم کنار صفحه ظاهر میشن و نصف صفحه رو میگیرن ! چه جوری باید اونا رو بردارم !!!؟؟؟!؟!؟!؟
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????
سلام یه چیز تو اینترنت خوندم میخواستم ببینم درسته !!!!!!! میگن lcd گوشی میسوزه ؟ درسته ؟ احتمالش چقدره ؟
بعد با یه زمین خوردن ساده گوشی قابش یا ال سی دیش راحت میشکه ؟
نقل قول:
سلام
خیلی باحاله
عین اون و حتی بهتر روی lcd میچسبه
انگار که چیزی نچسبوندی:31:
تازه اون خط خطی های روی اون تلقش رو نداره
این کار رو نکن که بلایی که سر من اومد سر تو هم میادنقل قول:
من كه 3-4 ماه اول فقط با كيفش اين ور اونور ميبردمش ، ولي لاآن يه 2 ماه كه بدون كيف ميزارم توجيبم پيش كليد و پول و ...
آخ هم نگفته نه خط افتاده رو LCD نه جاي ديگش حالا نميدونم شايد من خوش شانس بودم ولي بدون كيف خيلي خيلي راحت تره آخه با كيف با بدبختي تو جيبم جا ميشد بدم باسه هر كاري بايد نيم ساعت گوشي از جيبت بكشي بيرون و حالا خيلي كوچيكتر و راحتتر شده.
من یه بار ال سی دیش خراب شد 80 تومن رفت تو پاچم
الانم که باز پیکسل سوزونده
ویرایش شد....
---------------
نقل قول:
ببین من که نگفتم 5800 گفتم نوکیا مثلا n 82 !!!!!
البته اين برچسب 1000 تومن هست ولي تو علا الدين 5000 حساب مي كنند.نقل قول:
با سلام . آقا منم دیروز از اهواز خریدم 285 تومن بدون گارانتی و کیف و قلم اضافه هم نداشت و ساخت مجارستان با فریم ور 21 فقط یه چیزی اگه امکان داره یه نگاه کنید ببینید مدل شارژر همراه گوشیتون چیه مال من AC-3E هست نمی دونم شارژر خودش هست یا نه.... با تشکر از شما.....
سلام دوستان
منم 5800 گرفتم از همدان . جعبش کامله(کیف و پایه و... داره) روش لیبل مجار داره(حالا نمیدونم دنیا دست کیه!) - بدون گارانتی
285000 تومن
فوق العاده ست
کسی جوابه منو نداد
این گوشی در هنگام زمین خوردن خیلی آسیب پذیره ؟
مخصوصا ال سی دیش ؟
نقل قول:
من که تا حالا امتحان نکردم!!
ولی بستگی داره که چطور بیفته!!!
مثلا اگه در حال راه رفتن بیفته احنمالا lcd ش خط بر میداره!!
شاید هم خاموش بشه!!!
نه این زیاد مهم نیست . من شنیدم بخوره زمین از دست . قابش میشکنه یا ال سی دیش میسوزه .
امروز میخواستم بخرم اینو شنیدم ترسیدم گفتم بازم تحقیق کنم ببینم انقدر پرپری هست یا نه !
نقل قول:
خوب مگه قراره باهاش کشتی بگیری؟؟؟؟:31::31:
در ضمن اون اگه قابش بشکنه حتما بد جوری خوردی زمین!!!
دوست عزیز به نظر من این گوشی زیاد ارزش نداره اگه میخوای گوشی لمسی بگیری بگو شاید بتونم راهنماییت کنم!!!!
اگه بزاریش تو کاورش که هیچیش نمیشه!(اینو امتحان کردم،هر روز دقیقا : د ی)
اما اگه نباشه هم فکر نکنم به کلی داغون بشه!چون بدنش که پلاستیکیه...
کلا کاورش خوب چیزیه،اول بزار تو اون بعد بندازش : د ی
نقل قول:
شارژر من AC-8E است اگه توی دفترچه راهنمای گوشی نگاه کنی مدل شارژر رو زده
نقل قول:
اصلا چنین چیزی نیست این گوشی 2بار از دست یکی از دوستانم افتاده بود (در کوه) فقط یه خط خیلی کوچیک روش افتاده بود که اگه خیلی دقت میکردی دیده میشد.. البته مشخصه که این گوشی به خاطر تاچ اسکرین بودن از بقیه ی گوشی ها حساستر ه ولی دیگه ای خبرها هم نیست دوست من:41:
بره من یه بار از 1 متری رو سنگ کف خونه افتاد ولی خشم بر نداشت ولی کلا نسبت به گوش های دیگه مراقبت بیشتری می خوادنقل قول:
سلام.
آقا دیروز شارژ باتری گوشیم (نوکیا 5800) تموم شد.وقتی تو شارژ گذاشتم یک صفحه ی سفید که روش نوشته Nokia اومد ولی از نشانگر شارژر باتری که باید پر و خالی بشه نبود.الانم صفحه ی گوشی همین جوری باقی مونده و صفحه ی سفید هست.
چند بار هم باتری گوشی رو در اوردم و دوباره گذاشتم ولی هر بار که روشن می کنم این صفحه سفید میاد و صفحه همین جوری باقی میمونه تا وقتی که باتری رو در میارم.
لطفا کمکم کنید!
سلام
من سیم کارت رو که انداختم ، یه پیغام اون بالا همش چشمک میزنه و میگه که :sim memory full
تو حافظه ی سیم کارتم هم هیچ شماره ای نیست . لطفا راهنمایی کنید .
در همون حالت که هست، دکمه ی Power رو نگه دار تا گوشی روشن بشه...نقل قول:
سلام.
آقا دیروز شارژ باتری گوشیم (نوکیا 5800) تموم شد.وقتی تو شارژ گذاشتم یک صفحه ی سفید که روش نوشته Nokia اومد ولی از نشانگر شارژر باتری که باید پر و خالی بشه نبود.الانم صفحه ی گوشی همین جوری باقی مونده و صفحه ی سفید هست.
چند بار هم باتری گوشی رو در اوردم و دوباره گذاشتم ولی هر بار که روشن می کنم این صفحه سفید میاد و صفحه همین جوری باقی میمونه تا وقتی که باتری رو در میارم.
لطفا کمکم کنید!
همون دکمه ی Power رو که می زنم که گوشی روشن بشه ، صفحه ی سفید با آرم نوکیا می یاد دیگه!:41:نقل قول:
بعدش چیکار کنم؟فکیر می کنی اشکالش چیه؟!
دوستان شما از چه برنامه ای برای خوندن فایل های PDF استفاده می کنید؟
من از چند تا نسخه Adobe Reader استفاده کردم، یکیش Update Error میداد، یکیش میگفت : Install Base Package
در مورد اولی، من نسخه دیگه ای نصب نکردم که بخوام پاک کنم، بعد اینو نصب کنم!
در مورد دومی هم من نمیدونم پکیج پایه رو باید از کجا گیر بیارم!
سلام میشه بگین گوشی چینی با مجاری چه تفاوتهایی داره؟ یعنی از کجا بخریم
و آیا میشه به چینی لایسنز دار اعتماد کرد
ممنون
نقل قول:
شما الان گوشی های نوکیا رو ببینی اکثرشونو چین میزنه .5800 هم مثل بقیه.
ماله خود من چینیه وخیلی خوب کار میکنه تا حالا هنگ هم نکرده.شما فقط موقع خرید تو مغازه یکم با گوشی کار کن ببین عیبی چیزی نداره بعد بردارش.
خوب بعد از اون دوباره نگه دار...نقل قول:
همون دکمه ی Power رو که می زنم که گوشی روشن بشه ، صفحه ی سفید با آرم نوکیا می یاد دیگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش چیکار کنم؟فکیر می کنی اشکالش چیه؟!
برای نرم افزار PDF میتونی به این تایپیک مراجعه کنی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334451