واسه چی ؟ اخه ؟نقل قول:
من خودم دو ساعت دیگه می خوام بخوابم از شهر برم بیرون .....
26 نفریم
البته من چون ساخت ساز میکنم زیاد میمونم
Printable View
واسه چی ؟ اخه ؟نقل قول:
من خودم دو ساعت دیگه می خوام بخوابم از شهر برم بیرون .....
26 نفریم
البته من چون ساخت ساز میکنم زیاد میمونم
شاه علی اخه میخوام بزنم 2 ساعت کار کنم بعدش بزنم بخوابه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همین میگم البته اگه جا هستش تا صبح توی شهر باشم
اقا من هی میرم دوئل کنم یارو میاد دست منو میزنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه فرم دوئل بهم بدین اونجوری بچینم که انقدر به دستم نزنه؟
مرسی
من زدم بخوابه.
اگر جا کم داشتید میتونید منو بیرون کنید.
تا فردا عصر توی شهر کاری ندارم.
ولی به فکر امکان دوئل کردن باشید.
شاید الان خیلیا پولشون رو توی بانک نذارن و ممکنه درآمدمون توپ بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مصطفی جون میشه جاتو تا صبح به من بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سم میخوام باهات دوئل کنم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فعلا اگه میشه بگو من چیجوری اینو ببرم . حوصله بردنتو الان ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید هر 2 تامون توی شهر عضو باشیم جیگر !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا این زنه ازم Harvesting Fields میخوادش ، ولی چرا این برای من غیر فعاله ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کسی نمیتونه اون ساختمون هارو اپ کنه :10:نقل قول:
یدونه میلاد میتونه یکی من دیگه فکر نکنم کسی بتونه
اگه تونست حتما بگه که لازمش داریم ...
باید اسکیل رو اپگرید کنی ....نقل قول:
برو پروفایل مصطفی که نوشته منه رو بخون اموزش مختصری دادم ...:10:
باید جا خالی بدی به سمت راست.نقل قول:
قابلیت دعوت رو هم داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دارم میخوانم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی 4 تا جا خالی رو توی یه PIC بهم نشون بدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب برای من 3- هستش ، کدوم اسکیل رو باید زیاد کنم ؟نقل قول:
اونایی که دورش رنگ قرمز کشیدم اسکیل هایی که نیازه کار کنم
تمام اینا باید بیشتر 21 بشه تا من بتونم کار کنم
و فعلا 3 تا کم دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داری با این ترفند تعداد بازدید پروفایل مصطفی رو زیاد میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
صبح بخیر
چند ساعت دیگه بیدار می شه
خوب حالا بگید ببینم
چطوری می شه پولمونو بزاریم تو بانک؟
چطوری عضو شهر بشیم؟
چند در صد سود می ده این بانکه؟ :دی
دفتر چه می ده یا کارت بانک؟
چطوری می تونیم پولمونو بگیریم؟ اصلا می شه پولو پس گرفت؟
روتنت جون پولو که دادی رفته . پر پر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم کارت میدن هم دفترچه . هرکدومو که تو بخوای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی بانک کلیک میکنی بعدش سمت راست مقدار پولی رو که میخوای واریز کنیو میزنی بعدش پولت میپره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دوناته داریم که پول به شهر واریز میشه ولی یه قسمت دیگه هم داریم که بانک هست و پول ما رو نگه می داره !(دیگه درصد سودش رو نمی دونم !)نقل قول:
پس یعنی نمی شه پولو پس گرفت؟؟؟!؟!؟!
این دیگه چه بانکیه؟
سود نخواستم
حداقل پول خودمو پس بده خوبه
بانک 2 قسمت دارهنقل قول:
1 : زخیره پول شما که تا میزان 80 تا در این لول انجام میشه : تنها مزیت این کار اینه که اگه تو دوئل ببازید این پولو از دست نمیدید
2:قسمت خزانه شهر که کمک میکنه تا شهر رو بسازیم
راستی رکورد کمک به شهر فعلا دست بهزاد هست با 676$
برای عضویت در شهر و استفاده از هتلو بانک و مغازه به من پیغام بده تا دعوتت کنم
چرا پوای که در بانک میزاری رو میشه پس بگیری اما تو خزانه رو نهنقل قول:
البته من درخواست میکنم اگه پول داری بریزی خزانه تا سریع ساخت و ساز ها انجام بشه و شهر بهتری داشته باشیم
:41::21:نقل قول:
داش مهرداد مارو میتونی شب ها عضو کنی ؟ یعنی مثلا از 9 تا 3 صبح ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده دیشب اینترنتم قات زدنقل قول:
9 رو قول قطعی نمیدم اما هروقت کار داشتی تو شهر تلگرام بزن دعوت میشی
فقط اگه شبها یادت باشه ساعت 9 مارو عضو کنی هیش کار دیگه ای ندارم :21:نقل قول:
امروز حدود ساعت 17 افراد زیر به شهر دعوت میشن
گروه A
hadipro
spamp30
behzad
Mr.Punisher
behnam2008
Hannibal
hamidreza
alimetal
البته alimetal بدلیل اینکه تا این لحظه به من تلگرام نزده دعوت نمیشه
از این گروه هرکس که در ساعات 17 تا 1 کاری نداره لطفا اینوایت رو کنسل کنه
اگر کسی به شهر اومد و تو شهر کاری نداشت لطفا خارج بشه
اینجوری جا برای کسایی که نوبتشون نیست اما میخئان تو این ساعت بیان باز میشه
در ورود به شهر حتما قوانین ساخت و ساز رو بخونید
داش مهرداد یه فکری هم به حال ما بکن . با این وضع من اصلا نمیتونم از شهر استفاده کنم . چون دانشگاه نمیزاره روز ها و دیر وقت بیام همین بهتر موقع برای من 9 تا 3 هست که ساعت 10 بزنم یه 2 ساعت کار کنه و بعد بزنم مستقیم بره هتل بخوابهنقل قول:
اگه ممکن هست میشه برنامه رو دستکاری کنین ؟ :31: :8:
مرسی
:8:
:8::8::8:
:8:
Br@vo هم اسمی :27: اسپمنقل قول:
دوستان گروه ها ساعتشان میچرخد
17-1..... 1-9....... 9-17 .......17-1 ......1-9 ......9-17 .....17-1 ......1-9 .....9-17 .....
َ .a......... B........ C........... C......... A ..........b............. B.......... C .........a........
یعنی گرو A در روز اول ساعا17-1 در روز بعد 1-9 و بعد ان 9-17 است تا همه به صورت چرخشی همه ساعتی باشند
کسانی که یکسری ساعات خاص می توانند انلاین شوند با من در بازی تماس بگیرند تا هماهنگی ها انجام شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو هم که داری مثل من اسپمر میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چاکر هم اسمی جون خودمم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهرداد واقعا شرمندم که اینهمه شمارو توی زحمت میندازما . اگه میشه منو توی یه ساعت خاص بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کردی فقط خودت بلدی ؟ :21:نقل قول:
برم ببینم بالاخره این لوبیا درست شد یا نه :5:
وای خدا 3 تا اسکیل دیگه هم می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اسمی جون جون جون من میخوام یه کاری انجام بدم میگه اسکیلت 3- هستش ، اسکیل چیو بالا ببرم تا بتونم اون کارو انجام بدم هم اسمی جون جون جون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اسمی جون جون جون از قدیم گفتن به جای اینکه ماهی بدی ماهی گرفتنو یاد بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه شما هم ماهی گرفتنو یادم بدی هم اسمی جون جون جون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5: هر کاری چند تا skill مورد نیاز خودشو می خواد این طوری خودت هم می تونی انتخاب کنی ولی من می خوام ببینم چه کاری هست که بگم کدوم skill از اون چند تا skill مورد نیازش بهتره که بره بالا تا بعدا هم مثل من نشی و کارت راه بیفته :5:نقل قول:
هم اسمی جون جون جون کارم گندم هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس هم گذاشتم : اسکیل چیو باید بالا ببرم ؟
stamina و fine motor skill چیزای خوبی هستن این 2 تا برای بعدت picking beans به کار میاد
هم اسمی جون جون جون اینارو تا چند تا اپگرید کنم ؟ یعنی اسکیلشونو چند کنم ؟
اگه اون تعدادی که میگی بکنم این کاره ازاد میشه ؟
3 تا نیاز به آپگرید داری (You Need at least 3 more)
این 2 تا یعنی stamina و fine motor skill رو آپدیت کن stamina رو 2 بار بزن :5:
بستگی داره !!! فکر کنم اگه یکیش رو هم آپگرید کنی کافی باشه ولی اگه نشد دو تاش رو آپگرید کن !
البته من هم اسمت نیستم و تو هم هم اسمش نیستی !!!!!!!!!! :5::21::27::27::21::5:
منظورش من هستم :20:نقل قول:
street mobster خوبه ؟ :4: