عجیبه.
اول قرار بود سیمبین فاوندیشن روی ساتیو استفاده بشه بعد شد همون سری 60 حالا هم که این خبر.
از لحاظ سخت افزاری فکر کنم گوشی های مثل ساتیو متفاوت از سخت افزار لازم برای آندروئید هستن.
عجیبه.
اول قرار بود سیمبین فاوندیشن روی ساتیو استفاده بشه بعد شد همون سری 60 حالا هم که این خبر.
از لحاظ سخت افزاری فکر کنم گوشی های مثل ساتیو متفاوت از سخت افزار لازم برای آندروئید هستن.
فکر کن جفتشون کنسل بشن!!!
اگه سامسونگ خودش این تصمیمو گرفته اونوقت ساتیو بی رقیب می شه برادران سامسونگی هم معلوم نیست برا رقابت با ساتیو چی کار میخوان بکنن فکر کنم همون جاوا 12 مگاپیکسلیه
دوستان منبع این خبر کجاست؟
عمرا.
ظاهرا سامسونگ خودش این تصمیم رو گرفته.
بحث سود و زیان نوکیا نیست همون اول که بحث سیمبین فاوندیشن رو شروع کردن نوشته بود همه رو سیمبین کار کنن و اینا هرکی جزء گروه باشه میتونه مجانی استفاده کنه رو گوشیهاش که به اصطلاح سیمبین اوپن سورس باشه ..قرار نبود نوکیا پولی بگیره.
اگه این جریان درست باشه که نیست نوکیا خیلی خوره هست ! :دی
اصلا منطقی نیست
تو کلوپ سامسونگ هم نوشتم مگه بچه بازیه که یهو بگه سیمبین نمی دم بهتون ؟:biggrin:
اینم یه جنجال و شایعه اس از طرف خود سامسونگ
.....................
ضمنا تو سایت سونی و نوکیا و سایت های معتبر هم هیچ خبری از تغییر سیستم عامل ساتیو نیست
سخنی از الدار:
I haven’t mentioned it anywhere yet, but the Satio won’t come equipped with Sony’s Exmor sensor. Unfortunately.
این الدر هم جدیدا بد فاز منفی میدها !!:9:نقل قول:
میشه محبت کنه بگه پس اون عکس ها رو چی انداخته اگه Exmor سونی این کار رو نکرده ؟؟
اینیکی که نوشتی یعنی چه؟:10:نقل قول:
یعنی سنسور دوربین دیجیتال سونی که قرار بود توی ساتیو استفاده بشه ،دیگه نمیشه.دی..نقل قول:
اینیکی که نوشتی یعنی چه؟
سونی اریکسون خواسته بگه ببینید بی سنسور هم خوب میگیره.حال بیاد ببینیم چه گلی به سرمون میزنه.نقل قول:
میشه محبت کنه بگه پس اون عکس ها رو چی انداخته اگه Exmor سونی این کار رو نکرده ؟؟
نقل قول:
مگه میشه؟ اونجا مثل ایران نیست که شب بخوابن صبح پاشن بزنن زیر همه چی و قانون جدید تصویب کنن:31:
الدر زیاد چرت و پرت گفتهنقل قول:
یکی از پیش بینی هاش در مورد سامسونگ هم الان غلط در اومد
و فریمور جدید8910 همین الان ریلیز شد :31:
شک نکنین در مورد ساتیو هم چرت گفته !:27:
امیدوارم.البته من به خاطر سیاست ضد SE که داره اصلا خوشم نمیاد ازش.
یه مقابه نوشته یا گذاشته توی سایتش در مورد معرفی آخر SE هرچی به ذهنش رسیده نوشته.اونم چرت.
اتفاقا من از این سامسونگه خوشم میاد.قبلا هم توصیش کرده بودم به سامان.
الدار که خیلی چرت میگه هیچ وقت c905 یادم نمیره
ولی خب برام جالب بود که هیچ کسی منیابه خاطر سیمبیانش نمیخره!!!!!!!!!!!
Eldar Murtazin :
In anticipation of the quarterly reports that Sony Ericsson will publish on 16 July, the company put in all the grave and opened the world Xperia X3 and X5.
مخلصیم .
امیدوارمنقل قول:
اینم مثل خالی بندی اش در مورد سیمبین و سامسونگ نباشه !
3 روز مونده 16 ام منتظر میشیم
اگه درست باشه به گمونم ریچل و کیکی باشن. اوه اوه خطری شد
Eldar has confirmed:نقل قول:
Vulcan - Xperia X2
Kiki - Xperia X3
Rachael - Xperia X5
من راچل و میخوام یالا.
ممنون از سامسونگ که خبر رو گذاشت.
امیدوارم این ریچل معرفی بشه تا 1 سال دیگه که من میخوام بگیرم هم قیمتش خوب میشه هم برنامه و نرم افزار زیاد میاد براش.دی..
حال میکنید پیش بینی رو؟ من که ریچل هروقت بیاد میخرم اصلا هم به افت قیمتش کاری ندارم. بی گوشی بودن بد دردیهنقل قول:
Vulcan - Xperia X2
Kiki - Xperia X3
Rachael - Xperia X5
vulcan دیگه کدومه؟
نظر سنجی برای امضا:
3 روز تا معرفی. اگه معرفی نشد تقصیر الداره!
vulcan همون X2 که دوربینش 8 بود ویندوز 6.5 و این حرفا...
داره جالب میشه... 3 تا Xperia اونم تو 1 سال؟
یک کاسه ای زسر نیم کاسه هست.؟؟نقل قول:
3تا Xperia کمتر از یک سال؟؟؟؟؟؟
اتفاقا به نظرم درستش همینه.واسه همین از X1 شروع کردن تا عدد کم نیارن.دی...
اگر سونی بخواد پا به پای سامسونگ توی بازار بمونه راهش فقط تولید گوشی های high -end هست.
خدا کنه فقط معرفی بشن
من توی بلاگ سونی خوندم 16 جولای یه خبرایی هست
چه اشكالي داره ... سه تا بده ... اصلا كي به كيه 100 تا بده ... اگه با 3 تا Xperia مشكل حل بشه كه خوبه.نقل قول:
3تا Xperia کمتر از یک سال؟؟؟؟؟؟
راستي خيلي وقته نپرسديم ؛ اس اي براي فيلم برداري چي كار كرد ...!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony Ericsson XPERIA Rachael leaks in black
یه چند تا عکس جدیداومده ازش لینک میدم برید ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_rachael_leaks_in_black-news-1017.php
سایت Twitter گفته فردا SEX235 معرفی میشه .
[
Kiki” – SE Xperia X3 and Android based “Rachel” – Sony Ericsson Xperia X5کد:http://twitter.com/SonyEricssonNA/status/2639004244
مخلصیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد بيا!
اينم لايو ريچل
واقعا ديگه اس اي، داره خودشو پيدا ميكنه!
دم يوگي ياما گرم
سلام
آقا اسم اين گوشي چيه؟ اون سيستم عاملش چيه؟ خيلي چيزي مشتي به نظر ميرسه!
مشخصاتش چيه؟ چرا ما بي خبريم ؟
اين ديگه كيه؟؟ طراح گوشي هست؟نقل قول:
دم يوگي ياما گرم
خوبه قبل از اینکه این لایو رو بزاری (باتوجه به مشخصات که نوشته بود مانیتور 4 اینچ) نگران سایز گوشی بودم ،می ترسیدم بزرگتر از حالت نرمال باشه ولی الان که به این نگاه می کنم می بینم سایز قابل قبولی داره ولی باز به نظرم از آیفون و Touch HD بزرگتر باشه با این سایز برا رقابت به همون توشیبا TG01 می خوره ،مخصوصا با توجه به CPU 1گیگا بایتی
راستی گفته بودم CPU این از توشیبا پیشرفته تره (30 درصد مصرف کمتر داره و 45 درصد حرارت کمتری تولید می کنه)
الان اگه همینطور باشه یعنی اگه وجود این cpu شایعه نباشه احتمالش زیاد می شه که اونیکی مدلم CPU 1 گیگا هرتزی داشته باشه
نام: ریچلنقل قول:
آقا اسم اين گوشي چيه؟ اون سيستم عاملش چيه؟ خيلي چيزي مشتي به نظر ميرسه!
نام خانوادگی (سیستم عامل): آندروید
خیلی بیشتر مشته!!: دی
تاچ اچ دی سایز صفحش رو نمیدونم ولی طبیعیه که از آیفون بزرگنر باشه. نا سلامتی 0.5 اینچ بزرگنرهنقل قول:
ولی باز به نظرم از آیفون و Touch HD بزرگتر باشه
اچ دی 3.7 اینچ صفحه نمایش داره (شایدم 3.8) پیر شدم!
البته اندازه اش از آِیفون بزرگتر نیست چون آیفون بالای و پایین صفحه نمایشش فضای خالی بیشتری نسبت به اچ دی داره
میگم این سه تا گوشی قطعا معرفی میشن؟ برم جلو دوست سامسونگی پزشونو بدم؟ بابا اس ای یه ایکسپریا میخواست بزنه یه سال ما رو گذاشت تو کف حالا 3 تا گوشی رو فکر کنم باید رو 2012 حساب باز کنیم!!!!
سلام
عجب چیز مشتیه :دی
1 ساعت دیگه باید برم تهران توی راه با ایرانسل میام سر میزینم به GSMArena که تو اخبار دقیقه ها هم باشم :دی
فعلآ
خوده یوکی یاما هم شک داره :دی خبری که نیست یه سری شایعه درست کردن معلوم نیست درسته یانه ..امروز که 16 امهنقل قول:
میگم این سه تا گوشی قطعا معرفی میشن؟
بسوزه پدر امکانات ! :دینقل قول:
ن توی راه با ایرانسل میام سر میزینم به GSMArena که تو اخبار دقیقه ها هم باشم
خب سونی اریکسون آمارهای اقتصادی کوارتر دوم 2009 رو منتشر کرد ..نکته های اصلیش ایناست :
Q2 highlights:
- Continued challenging market conditions
- Transformation program on track
- New Communication Entertainment portfolio announced - shipping Q4 2009
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/q209financialpressrelease-20090716
حمید ای مخزن الاسرار سونی اریکسون یه آمار از گوشی هایی که قراره معرفی بشن بده
یکی میگه امروز یوکی یاما هم که میگه معلوم نیست
کسی میدونه معرفیه امروز ساعت چند برگزار می شه؟
حدس میزنم 3 روز سرکار بودیم! حالا 4تا هندزفری معرفی میکنن
:دی :دی :دی ول کن بابا .... مگه امروز معرفی هست اصلا ؟ :دینقل قول:
حمید ای مخزن الاسرار سونی اریکسون
الدار خر کرده ملتو ... اگه چیزی بود یه countdown ی روز شماری چیزی تو سایت سونی اریکسون بود ... سه تا ایکسپریا بخواد معرفی بشه اونم بی خبر ؟ :دی
Salam. Man aligudarzam : D
Khabari nashod hamid pachol? :D
Sare karin hame? Be ghowle saed 4ta handsfri mirizan birun tamum mishe mire! Ya ali.felan