دلیلم فقط کانفیگ خیلی شاخشه.نقل قول:
یه مدل که نزدیک این مدلم باشه تو این رنج قیمت تو بازار ندیدم.
بیا تو فروم HP envy 15 1104-tx نظرتو بگو.
اونجا مطالبی از طرف دوستان هست که میگن داغ نمیکنه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459667
Printable View
دلیلم فقط کانفیگ خیلی شاخشه.نقل قول:
یه مدل که نزدیک این مدلم باشه تو این رنج قیمت تو بازار ندیدم.
بیا تو فروم HP envy 15 1104-tx نظرتو بگو.
اونجا مطالبی از طرف دوستان هست که میگن داغ نمیکنه.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459667
خوب ممكنه داغ نكنه مال من خيلي فرق مي كرد كانفيگش با اون مدل
در ضمن من صرفا تجربه شخصيم رو گفتم
همون جور كه يكي از دوستان در مورد dv5 گفت و خودم خلافش رو گفتم
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
در ضمن من مدل با كانفيگ مشابه بهت پيشنهاد دادم فرقش گرافيك بود فقط
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
نقل قول:
گرونه
ارزونتر هم پيدا مي شه
من با 130 تومن پول گارانتي 1240000 گرفتم
والا تو تهران من پایینتر از این نتونستم پیدا کنم شما کجا تشریف دارین جناب lovelord2020 ؟ البته قیمتها هم بالا پایین میشه الانم که ملت ایران پولدار شدن (با یارانه ها) فکر کنم گرونتر هم بشه . البته چه غم که یارانه رسید . :34:نقل قول:
خودتون از همین مدل دارین ؟ اگه دارین و اگه امکان داره نظرتونو در مورد کار باهاش میگین معایب محاسن . ممنون
دوست گلم من شمالم
تو چند تا صفحه قبل تر هم عكساشو گذاشتم هم نظرم رو كلا راجع به اين مدل گفتم
lovelord2020 جان (ببخشید اسمتونو نمیدونم) . امروز من توی فروشگاهی این مدلو دیدم رفتم باهاش یکم کار کردم فقط یه مسئله ای بود در مورد track pad ش ، اینکه کل صفحه ترک پد به موشن حساس بود که البته فضای کار رو بزرگ میکنه ولی مشکل اینجاست حتی روی کلیدهای Right و left هم به حرکت حساس بود که این مورد یکم کلیک کردن سخت میکرد (یخورده هم عجیب بود) چون وقتی می خواستی اینکارو بکنی و دست رو میبردی روی مثلا left click یه حرکت کوچکی به Arrow وارد میشد (ناخواسته) و مثلا از روی اون ایکون حرکت میکرد و دیگه نمیشد بازش کرد (نمیدونم مطلب رو خوب رسوندم یا نه) ، حالا میخواستم بدونم شما که تو review تون از تنظیم ترک پد صحبت کردین میشه این مسئله رو هم حل کرد که سطوحی که مربوط به راست و چپ کلیک هستند مثلا جوری بشه که دیگه به حرکت حساس نباشن و یه جوری disable بشن . ممنون :46:نقل قول:
خواهشنقل قول:
من مسعودم
منم اين مشكل رو داشتم باز مال شما چپ و راست رو داشتين ولي من اول اونو نداشتم
اون تاچ پد كپي شده از اپل هستش
تو ويندوزاي ديگه مشكل نداره ولي نمي دونم چرا با ويندوز 7 رو اچ پي يه خورده مشكل داره
مي شه فضا رو واسش مشخص كرد و بهش مختصات داد الان ديگه لازم نيست حتما فشار بياري واسه لفت و رايت با لمس كردن هم كارشو مي كنه اما وقتي بردم پيش دوستمون كه ازش مي خرم ايشون يه بار 1 ساعت و بار دوم تو چند ثانيه درستش كرد(بار اول گفت بذار واسه دفعه بعد فكرم متمركز شه)
به من هم نگفت چه جوري درستش كرده گفت رموز كارمه و اگه بهت ياد بدم گارانتي ديگه بيخود مي شه
كلا لپ تاپاي اچ پي مشكل عمده اي كه دارن مانيتور هستش تو اين سري كه از رزليشن پاييني بهره مي برن همراه با يه عيب ديگه كه مربوط به كيفيت ساخته كه من رو ازار داد
لبه هاي پشت مانيتور يه جورايي لپ تاپ رو يه لپ تاپ ارزون نشون مي ده وقتي لمسش مي كني يه خورده ازار دهنده هستش كه انچنان عين بزرگي نيست فقط زد تو ذوق من! هيچ كس بهش توجه نمي كنه فكرنكنم جز خودم هيچ كس اينو تو اين فروم اشكال گفته باشه.
انتخاب نسبتا خوبيه
البته اگه خودم بخوام بگيرم واسه خودم تو اين سري فقط لپ تاپي كه الان دارم رو مي گيرم يعني 3175
وگرنه زياد هم پيشنهاد نمي دمش اگه قرار باشه واسه اشنايانم بگيرم
واسه گيم خوبه
واسه اناليز و پروسس خوبه
ديزاينش خوبه
واسه فيلم ديدن بيشتر از 1 نفر خوب نيست
كلا واسه كسي خوبه كه فقط خودشه
و كم پيش مي اد بخواد با كس ديگه اي چند دقيقه تقسيمش كنه
ايرادايي داره مثل همونايي كه گفته شد اما تو رنج قيمتي كه داره از كانفيگ و ديزاين بالايي بهره مي بره
اعتبار اسم اچ پي هم يه خورده اين موضوع رو قوي تر مي كنه اما انتظاري كه از يه بردن امريكايي مي ره رو كامل براورده نمي كنه البته اين مدلا صرفا واسه خاورميانه هستن و كانفيگ بالاشون علاوه بر عرضه يه محصول سنگين يه جورايي جنبه تست هم داره
معمولا اين نوع نظر دادنم مربوط مي شه به پيغاماي خصوصي ولي اين بار همينجا گفتم
[QUOTE=lovelord2020;5709615]خوب ممكنه داغ نكنه مال من خيلي فرق مي كرد كانفيگش با اون مدل
در ضمن من صرفا تجربه شخصيم رو گفتم
همون جور كه يكي از دوستان در مورد dv5 گفت و خودم خلافش رو گفتم
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
خیلی ممنون که وقت میذارین و از تجربیاتتون در اختیار ما میذارین.
مدل پیشنهادی شما دارای سی پی یو core i7-720qm و کش 6 و همچنین تصویر HD بود
Envy 15 1104-tx دارای سی پی یو core i7-820qm کش 8 و همچنین تصویر Full HD است.
موفق باشید.
1099 سي پي يو 740 هستش البته
گرافيك 5650 البته اون سري كه تا 4 شر مي كنه
تصوير همون جور كه فرمودين اچ دي (اگه معني اچ دي High-Definition باشه كه همه لپ تاپاي اچ پي تصوير اچ دي دارن)
درايور اينترنال داره
سي پي يو از نظر من خيلي زياده همين هم و يا كمتر از اين مثل 720
قيمت اين لپ تاپ هم US $ 2245 هستش اين قيمت خاور ميانه مي شه
اينا مربوط به 1099
اما ان وي 15 ساپورت بيشتري داره
ساپورت رم و گرافيك متفاوتي داره
همچنين سي پي يو
در صورتي مي شه ان وي رو پيشنهاد داد كه به هر كدوم از اونا احتياج باشه
مثلا من از 15گيگ رم لپ تاپم استفاده كردم بارها
تصوير خوب هم كه خوب حق هر كسي هستش كه اين همه پول قراره بده
استفاده از گرافيك زياد پيشنهاد نمي شه از طرف هيچ كس رو لپ تاپ چون اولين دليل ايجاد گرماست و بعد از اون سي پي يو
از اونجايي كه پروسس گرافيك و سي پي يو در هم اميخته هسستش در حين كاراي گرافيكي اين باعث افزايش بيشتر گرما و اسيب مي شه
نظر شخصي خودم و خيلي از دوستانم كه تو كار خريد و فروش هستن مهمترين برتري ان وي ساپورت 16 گيگ رم هستش
كه اون هم كلي اما و اگر داره
نرم افزاراي خاص هستن به اين مقدار رم نياز دارن و اگه بخوايم يه خورده روراست باشيم اون نرم افزارا اكثرا تو ايران نسخه 64 بيتي درست و حسابي ندارن كه از رم بتونن كار بكشن
البته چندتايي هستن
با قيمتي كه دوستان از اون مدل خاصي كه مد نظرتونه گذاشتن من هم 15 رو پيشنهاد مي دم جدايي از مسائل داغ كردن
سلام خدمت همه بر و بچ..
میخواستم بدونم کسی 3190 داره، حدود قیمت و کیفیتش چطوره؟
آیا مدل به روزی هست؟
تفاوت LCD ایش با مدل های سونی چقدره؟
و آیا پیشنهاد میده که بقیه این مدلو بخرن؟
.
.
.
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
سلام من لپ تاپ اچ پی 3174 از دبی خریدم
اما نمیدانم به تازگی که وارد وین7 میشم یه لحظه (یکی دو ثانیه) تمام آیکون های دسکتاپ شکل کاغذ میشن بعد دویاره درست میشن
حتی ریکاور هم کردم درس نشد آنتی ویروس پاک کردم بازم نشد.
مشکل از چیه
سلام دوستان
یک hp dv3 4170ee برا برادرم خریدم چون زیاد باهاش بازی میکنه می خواستم بدونم این سری اگه زیاد داغ بشه خودش خاموش میشه اتوماتیک ؟ یا نه خود user باید مراقب دما باشه
لطفا راهنماییم کنید اگه نیاز به تغییر تنظیمات بایوس داره انجام بدم
با تشکر
راستی بهترین و دقیق ترین نرم افزار اندازه گیری دما (cpu Gpu , .. ) رو هم برام معرفی کنید و بفرمایید دماهای معمولی چند هست و تا چه دمایی مشکلی پیش نمیاد ؟
خود hp چیزی نداره در این مورد ؟؟؟
ممنون
سلام،نقل قول:
من 2 هفته اي ميشه كه 3190 گرفتم؛ قيمتشم با گارانتي (شركتي) و كيف و ماوس شد 1500...
من كه ازش راضيم هر چند فك كنم دوستان ديگه اي هستن كه مي تونن حرفه اي تر راجع به اين مدل نظر بدن (مثل آقا مسعود lovelord2020).
صفحه نمايش نسبتا خوبي داره ولي فك نكنم به كيفيت سوني باشه؛
از نظر من نقاط مثبتش كانفيگ خوب، ديزاين زيبا و وزن مناسبه و نقطه ضعفش هم باتريشه...
درود.
منم چند وقته یه 3052 NR گرفتم اما وقتی باهاش بازی میکنم خیلی داغ میکنه و یهو هنگ میکنه.
در ضمن بلوتوثشو پیدا نکردم... اصلا بلوتوث داره؟
سلام
دوستان من یک لپ تاپ اچ پی مدل dv6-3052nr گرفتم بعد از گرفتن دی وی دی ریکاوری اشتباها پارتیشن ریکاوری را از روی هارد پاک کردم
وقتی هم دوباره با دی وی دی ها ریکاوری میکنم اون پارتیشن ریکاوری بر نمیگرده
راهی هست که این مشکل را حل کنم
ممنونم
سلامنقل قول:
مبارك باشه
نظرت رو هم مي گي
در مورد رم هارد سي پي يو و گرافيكا
زياد وارد مسائل فني نشو چون اينجا هر كي اينكارو كرده يا دعوا شده يا نتيجه گيريهاي غلط گرفتن
فقط بگو چقدر به كارت مي اد هر كدوم
مي شه عيب باطري رو يه خورده توضيح بدي ؟
من از باطريش خوشم اومد نسبت به سري هاي قبليش به نظرم بهتر اومد
اما واقعا نمي شه روش حسابي باز كرد
از نظر من مانيتورش خوب نيست نسب به سوني و اپل و متاسفانه بايد بگم حتي از دل هم بدتره بعضي وقتانقل قول:
آیا مدل به روزی هست؟
تفاوت LCD ایش با مدل های سونی چقدره؟
و آیا پیشنهاد میده که بقیه این مدلو بخرن؟
.
.
.
پیشاپیش ممنون از پاسختون.
پيشنهاد دادن اسونه ولي بستگي به كاربريتون داره من يه مدته بعضي مدلاي 13 اينچي اپل ذو پيشنهاد مي دم كانفيگ بالايي نداره ولي كاربردي تره واسه بعضيا
من اشتباه مي كنم يا مشخصات فني اين لپ تاپ عين سري قبلي اچ پيه با ديزاين جديدنقل قول:
منم چند وقته یه 3052 NR گرفتم اما وقتی باهاش بازی میکنم خیلی داغ میکنه و یهو هنگ میکنه.
يعني همون لپ تاپ 2.8 كيلوييه
اما در مورد داغ كردن چرا؟
لپ تاپاي جديد كه داغ نمي كنه تا اين حد
بفرست گارانتي
مي خوايش چه كار دي وي دي هاش هست كه!نقل قول:
دوستان من یک لپ تاپ اچ پی مدل dv6-3052nr گرفتم بعد از گرفتن دی وی دی ریکاوری اشتباها پارتیشن ریکاوری را از روی هارد پاک کردم
وقتی هم دوباره با دی وی دی ها ریکاوری میکنم اون پارتیشن ریکاوری بر نمیگرده
من فکر میکردم طبیعیه... البته وسط بازی های سنگین بعد از حدود 1 ساعت خیلی داغ میشه. یه دفعه هم یهو قطع شد و یه صفحه آبی اومد که نوشته بود اگه این دفعه اوله که اینطوری شده فلان کارو انجام بدین و اینا...نقل قول:
ما از قافله جا ماندیمنقل قول:
سلام،نقل قول:
مرسي.
راستش من خودمو يه كاربر آماتور حساب مي كنم كه استفاده م از دسكتاپ يا نوت بوك محدود مي شه به يه سري كاراي مالتي ميديا، گشت و گذار تو وب و نهايتا يه چن تا بازي؛
اگه بخوام راجع به گرافيك و رم و اين حرفا نظر بدم باس بگم من خودم روش FIFA11, PES2011, GTA IV, call of duty black ops رو با بالاترين جزييات بدون مشكل بازي كردم، پس گرافيكش از نظر من ok...
FIFA Manager 11 كه بيشتر از گرافيك به رم نياز داره رو هم خيلي راحت اجرا مي كنه.
سي پي يو (core i7) و هاردش (640) هم به نظر من مشكلي ندارن؛
اما در مورد باتريش چيزي كه منو اذيت مي كنه زود دشارژ شدنشه؛ يعني تو هر چقدر هم كه مراعات حالشو مي كني (ميزاريش رو power saver، برنامه هاي اضافي رو مي بندي، نور صفحه رو كم مي كني و ...) بازم بايد همش يه چشمت بهش باشه...
به هر حال اينا نظرات منه (به عنوان يه كاربر آماتور)؛
شما كه خودت اوستايي مسعود خان...
مخلص
سلام دوست عزيز،نقل قول:
در مورد سوال اول شما فكر نمي كنم كه خاموش شدن خود به خود سيستم طبيعي باشه؛
در مورد سوال دوم هم فكر كنم كه اين پست:
و اين تاپيك:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5221696&postcount=5
بتونه كمكتون كنه...کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=418954
موفق باشيد.
من از 7 تا از لپ تاپاي سري 3100 و 3000 استفاده كردمنقل قول:
با 3100 واسه تست بازي هم كردم
با يكيشون 17 ساعت گيم اجرا شد بدون 1 ثانيه آفي
داغ نكرد
اگه محيطش خيلي داغ نباشه و خاك الود
لپ تاپ جاي مناسبي باشه يعني تهويه درست و حسابي داشته باشه و هوا زير لپ تاپ جريان داشته باشه داغ نمي كنه كه خاموش شه يا ريست
از اونجايي كه مدلي كه گرفتي رو خودم هيچ وقت تائيد نكردم و هميشه واسم يه علامت سوال بوده اين مدل و هيچ وقت تو سفارشام نياوردمش واسه همين پيشنهاد مي دم اون گيم رو رو يه لپ تاپ سري 2000 يا 2100 اچ پي تست كني
اگه نتيجه مشابهي گرفتي عادي و يه پكيج بود واسه مديريت گرمايش لپ تاپ هست اون رو نصب كن يه سري تغيييرات رو تنظيمات بايوس اعمال مي كنه كه با اينكه گفته شده بايد ريسكشو قبول كني ولي نتيجه خوبي مي ده
ولي اگه باز نتايج متفاوت بود به نظرم بفرست گارانتي يا شركتي كه خريدي يا دوبي اگه مي توني خودت ببرش
البته گارانتي هم مشكلات خودشو داره
لپ تاپ پيشت نيست
نمي دوني اطلاعات شخصيت رو چه كسي مي بينه
چند وقت بي لپ تاپي
تو ايران هم اگه طرف اشنات نباشه معلوم نيست چي مي دي چي تحويلت مي دن.
ولي معمولا لپ تاپ سري خونگي و اداري واسه گيم پيشنهاد نمي شه اين رو هم در نظر داشته باش
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
من از لپ تاپاي 13 اينچي اچ پي استفاده نكردم وگرنه حتما جوابتو مي دادمنقل قول:
اين دفعه كه سفارش داشتم از نمايندگي مي پرسم
در مورد يه سري ان وي 15 و چند سري تبلت مي خوام باهاش مشورت كنم اين مدل رو هم در نظر مي گيرم
میشه بی زحمت لینک اون پکیج مدیریت گرمایش لپ تاپ رو بدین؟نقل قول:
در حد سواد خودم جوابتو مي دمنقل قول:
اگه داغ كنه يا ريست مي شه يا خاموش
تنظيمات بايوس رو خودم هيچ وقت دستكاري نمي كنم چون هر بار اين كارو كردم دوستم كه درست مي كنه كلي بو بيراه بارم كرده و گفته اين تنظيمات كار ماست نه تو
در مورد دما لپ تاپ تو سايت اچ پي مي توني چيزايي پيدا كني
نرم افزار واسه اين كار من نديدم
معمولا يا داغ مي كنه يا نمي كنه از اين دو حالت خارج نيست
اما دماي توليدي سي پي يو و گرافيك رو تو سايت سازنده هم مي توني ببيني
تو سايت كانفيگ كننده هم استانداردش هست
كلا سري خوبي واسه گيم انتخاب نكردي
لپ تاپ 13 اينچي كه به درد گيم نمي خوره از كانفيگ پايينترش و ساپورت پايينترش نسبت به مدلاي بزرگتر صرفه نظر مي كنيم
نقل قول:
من لينكي ازش ندارم
اما مي دونم بعضي نمايندگي ها نصب مي كنن
يه تعهد هم مي گيرن اگه زياد به درد نمي خورد پاي خودتونه
مي تونين از همون جا كه خريدين بگيرين
تاثيرشو دوستان كه استفاده كردن خوب مي دونستن
اون واسه يه سري لپ تاپي خاص پيشنهاد مي شه
معمولا سري cto و bto
نه همه لپ تاپ ها
اونايي كه سفارشي كانفيگ مي شه يا اونايي جز محصولات يه منطقه نيست
ممنوننقل قول:
برا گیم انتخاب نکردم داداش حسابداره و مدام مجبوره این ور اون ور بره ولی وقتی هم که بی کار میشه بازی میکنه دیگه ...... وقتی هم که بازی میکنه تا تهشو در نیاره پا نمیشه ( بعضی وقتا برای این که زود پاشه ترینر بازی رو براش میسازم تا زود تموم کنه ... )
چه عرض كنم والا
من كلا لپ تاپ سبك فقط اپل رو دوست دارم نه اچ پي نه هيچ برند ديگه اي
خوب بالاخره برادر گيم هم جز كاراش هست ديگه!
يه گرافيك ضعيف بهتره واسه لپ پاي كوچيك تر
چون سطح توقع رو پايين مي اره
شما کدوم رو انتخاب میکنید؟
Hp 3040
پردازنده: intel Core i5 2.5 Ghz
حافظه: 4GB DDR3
هارد دیسک: 500
کارت گرافیک: ATI 5470 1gig
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Win 7
990.000
Hp 3041
حافظه: 4GB DDR3
هارد دیسک: 500
کارت گرافیک: ATI 5470 1gig
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
990.000
Hp Pavilion G62
حافظه: 6GB DDR3
هارد دیسک: 640
کارت گرافیک: ATI 5470 512-2.5
قیمت: 1.000.000 تومان
سلام،نقل قول:
انتخاب من Hp Pavilion G62
دليلش هم كانفيگ بهتر (رم و هارد بالا تره)؛ به همين سادگي...
موفق باشيد.
من هم با anon عزيز موافقم
با سرعت اون لپ تپ از همه بيشتره
من فقط يه مدل g62 ديدم
ظاهر جذابي داشت
من باهاش كار نكردم ولي فكر مي كنم سري dv6 3000 & 3100 از جنس بدنه بهتري برخوردارن
سرعت مدل g كه فرمودين بيشره گرافيكا هم كه همه از يه خانواده هستن سي پي يو هم همين طور
در كل اگه از نظر كانفيگ بخواي ببيني G بهتره
اما از نظر تكنولوزي ساخت Dv6 از ديزاين بهتري برخورداره
ولي تو مدلايي كه گفتي g از همه گرونتره پس بهتره
کمک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5725194#post5725194
سلام. یک راهنمایی میخواستم.بین دو مدل اچ پی dv6-3141tx و dv6-3190 کدام را پیشنهاد میکنین. درحالیکه میگن dv6-3141tx customize شده است و در سایت خود اچ پی هم مشخصات دقیق و اطلاعات نرم افزاری و سخت افزاری را ندارد!
یه سوال داشتم.باطری لپ تاپ dv6 3150 به dv6 2170 مخوره؟اگه میخوره باطری کدوم قویتره؟
سلام به همه بچه ها
من یه hp3107 خریدم تازه بک آپ گرفتم و پارتیشن بندی کردم میخاستم بدونم میشه بدون این که پارتیشنها از بین برن اطلاعاتو برگردونم یعنی ویندوز و نرم افزارهای اورجینال ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید :40:
سلام دوستان
یک لپ تاپ Hp 4520s هدیه گرفتم اولا میخواستم ببینم درست حسابی هست؟! دوم این که اینو چند ساعت شارژ اولیه بکنم بعد از 1 ساعت که در شارژ بود چراغ شارژ خاموش شده
ببخشید که سوالات مبتدیانه بود
سلام،نقل قول:
سوال اولتونو ميزارم رفقاي حرفه اي تر جواب بدن؛ (چون من تو سايت اچ پي خاورميانه كه سرچ زدم چند تا مدل مختلف با اين اسم آورد)
اينم لينكش:
در مورد سوال دومتون هم بايد بگم شارژ اوليه رو من از 8 ساعت تا 12 ساعت شنيدم كه توصيه مي كنن...کد:http://search.hp.com/gwmeeng/query.html?lang=en&qp=&search=SEARCH+HP.COM&qt=HP+ProBook+4520s&la=en&hps=Home&hpr=http%3A//h41131.www4.hp.com/emea_middle_east/en&charset=utf-8&cc=emea_middle_east&hpn=Home&hpa=http%3A//www.hp.com/country/emea_middle_east/en/contact_us.html
موفق باشيد.
سلام،نقل قول:
3141tx با مشخصات زير و قيمت تقريبي 1550 انتخاب خوبي به نظر مي آد؛ هر چند كه دوستان حرفه اي تر بهتر مي تونن نظر بدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من اين مشخصاتو از سايت ايران اچ پي گرفتم و فكر كنم يه مدل سفارشي باشه؛ حداقل من كه همچين مدلي رو تو سايت هاي غير فارسي پيدا نكردم...
سلام ممنون از پاسخنقل قول:
بعد از 6 ساعت راه اندازی کردم حالا یک چیزی توی این لپ تاپ Nero avg free office حتی یک تقویم شمسی نصب بود !! اینا خودشون نصب میکنن اینارو !! من که خیلی به دست دوم بودنش شک کردم البته همه چی تو جعبه پلمپ ... بود :13:
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
پ.ن: الان تو شاخه ویندوز هم یک فایل پیدا کردم مربوط به اکتیویشن ویندوز 7 مگه این لپ تاپ ها ویندوز 7 ارجینال
ندارند؟!
پ.ن2 : بازم شرمنده اینقدر ویرایش میکنم ! خوب توی این که دست برده شده توش دیگه شکی نیست از این مطمئن شدم فقط یکی از دوستان راهنمایی کنه چطور بفهمم ویندوز ارجینال هست یا نه
چند بار این سوالو پرسیدم اما کسی جواب قانع کننده ای نداد
من یک لب تاپ می خوام که هنگام پردازش برنامه ها سرعت خوبی داشته باشه(برای نرمافزارهایی که ازمنابع سیستم بطور مشترک استفاده می کنن مثل vmware یا نرم افزارهی سنگین برنامه نویسی)سریع داغ نکنه کیفیت نمایش تصویرشم خوب باشه ،شارز باتری هم خوب باشه ترجیحا سبک باشه
سوال دوم ایا cpu corei5 هم جوابگوی کار من هست(با توجه به اینکه می خام در پردازش سرعت خوبی داشته باشه؟
به نظر من هست
ولي مي تونين يه سخت افزار قوي تر هم انتخاب كنين تو برنداي ديگه با قيمت كمتر
يا تو اچ پي
سري dv6 3100 با كور اي سون نتيجه بهتري مي ده
نقل قول:
كي لپ تاپ رو رجستر كرده
مگه جلو خودت باز نكردن و جلو خودت رجستر نكردنش!
وقتي يه ويندوز معمولي رو هم رو لپ تاپت نصب كني و با سريال نامبري كه پشتشه اونو رجستر كني مي شه ارجينال و بهت اپ ديت مي ده
حالا من فقط اچ پی مد نظرم نیست یعنی برند خاصی مد نظرم نیست فقط من یک لب تاپ با کیفیت خوب می خام حالا از هر برندی شدهنقل قول: