بفرماییدنقل قول:
کد:http://www.cra.ir/Main.asp
Printable View
بفرماییدنقل قول:
کد:http://www.cra.ir/Main.asp
من دیشب کانکت شدم ولی یکم عجیب بود...
سرعت دانلودم هی میرفت تا 115 اینا باز برمیگشت به 15 باز میفت بالا باز میومد پایین ....(باقیش ایضا)
کسی اینجوری نبوده؟
کسی دلیل قانع کننده ای نداره از علمای اهل فن؟
پس همون 128 احتمالا جواب منو بده ( دانلود موزيك)نقل قول:
و بهترين هم لابد صبا نت هست ديگه؟؟!!!!!!!!
بلهنقل قول:
کافیه
خیر بهترین او نیست
خوب زیاده
باید ببینید تو منطقتون چه شرکتهایی سرویس میدن
نقل قول:
کسی اینجا پیگیری کرده رسیدگی کنن؟
اگه هست بگه : دی
سلام.
من 6-7 ماه هست که تو منطقه پاسداران 2258 درخواست دادم و رزرو کردم ولی هنوز که هنوزه خبری نیست و پورت باز ندارن!
کسی می دونه تو این منطقه آیا شرکتی پورت باز داره؟
با تشکر
سلام
دوستان من مدتیه میام اینجا و قصد دارم یه adsl راه بندازم
بیشترش هم واسه دانلود فیلمه
ولی نمیتونم نامحدود بگیرم
میخوام بهم کمک کنین و منو راهنمایی کنین
1- منطقه سکونت ولنجک هستش
2- از این شرکتها اکثرا با مرکز ما جعفری مشکلی ندارن و اسم این مرکز رو داخل لیستشون دیدم
3- میخوام سریع کانکت بشم و اف سرعت نداشته باشم
4- بازی انلاین ندارم
5- وبگردی دارم خیلی زیاد زیاد زیاد
6- شبها هم میخوام سیستم رو وصل کنم برای دانلود فیلم و نرم افزار ترجیحا هرشب بالای سیصد چهارصدمگ میخوام دانلود داشته باشم پس لطف کنین اسم یه شرکت رو بگید که ساعت رایگان شبانه بدون قطعی و سرعت خوب داشته باشه
7-شرکتی که پشتیبانی خوب داشته باشه و نمیدونم پهنای باند ندزده و .... کدوم شرکت هستش
8- این پینگ و تورنت چی هست که یکی میگه پینگ من بالای هزار هستش ؟
9-من میدونم برای دایال آپ میان و سرعت 200 رو مثلا بین بیست نفر تقسیم میکنن که میشه هر نفر ده کیلوبایت آیا همین روش هم برای adsl هستش یعنی شیرینگ داریم ؟؟؟
10 - من میتونم همون حدود ماهی ده پونزده تومن هزینه کنم
خیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
:)
اگر تایپک مقالات رو نگاه کنید می تونید ببینید که سازمان برای pcm یا خراب بودن خطوط رسیدگی کردن.نقل قول:
برای این موارد هم بخش رسیدگی به شکایت سمت چپ صفحه برو و متن شکایت رو درست و کامل و قابل فهم و با دلایل کافی بزار و رسمی بنویس رسیدگی می کنن.
چقدر سوال !!!!!نقل قول:
در کل برای شما شرکت داتک توصیه میشه چون محدودیت حجمی نداره .....
ADSL هم بصورت Share هست مثلا 1 به 10 .... اختصاصی نیست .
ping پایینتر/کمتر بهتر هست اونم برای بازیهای آنلاین مهم هست که LAG نداشته باشی .
شما سرویس 128 رو بگیری 15 تومن میشه .
تقريبا همه مواردي كه براي نظرسنجي گذاشتيد رو چك كردم تو منطقه ما فعال هستن . ( منطقه 11. مركز مهديه)نقل قول:
جالبه صبانت جا نداره و بايد الان رزرو كنيم تا كي نوبتمون بشه!!!!!!!!!
راستي كسي از دوستان تو اين محدوده نيست ببينيم كدوم شركت بهتره؟؟! اگه هست يه خبري هم به ما بده . ممنون .
سلام سلامنقل قول:
مرسی از پاسخی که به بنده دادی ولی بازم سئوال پیش اومد
آیا شما کلمه دزدک رو شنیدید من توی چندتا از فرومها خوندم که به داتک میگفتن دزدک قضیه چیه پهنای باند و اینها که میدزده چیه ؟؟ و این که یه نفر هم نوشته بود که یه چک سیصد تومنی داتک ازش گرفته بود برای مودم بعد از یک ماه با دردسر پس گرفته بوده چک رو !! خوب این که مشخصه پشتیبانیش زیاد تعریفی نداره ولی کسایی که وایرلس گرفته بودن میگفتن خوبه !!! بازم دودلی و شک سراغ آدم میاد :41:
بعدش این سرویس نامحدود داتک که شما میگین 128 کیلوبیتش رو به قیمت 23 تومن میده و من اینقده نمیتونم واسش هزینه کنم فقط یه سرویس داره که اونم 64 کیلوبیته میشه 15 تومن
ولی بازم ممنون میشم نظرتون رو راجع به سرعتش بدونم چقدر ترانسفریت داره و سرعتش چقدره برای 64 کیلوبیت سرعتش بیشتر از بیست هست یا نه ؟؟؟
و این که نظرتون راجع به این سه تا چیه چون مد نظر خودم همین هاست
1- توانا
2- صبا
3-شاتل
(( خودم توانا رو میخوام چون هیچ نظری روش ندادن :11: و وقتی هم داخل سایتش میری قیمتها رو پایین تر زده شبانه رایگان هم داره که خوراکه برای دانلود:8: ولیدر مورد اینترنت صبا :21: هم یه نفر نوشته بود که وصل نمیشه و چندوقتیه دیگه مثه اولها که اومده بود حال نمیده :41: و بعد از یه هفته هم اگه کانکت نشی سرویست از رانژه خارج میشه و قطع میشه و کلی هم محدودیت ساعت داری در ساعات رایگانش که هر یک ساعت یک بار قطع میشه !! :18: ولی من اگه بدونم که سرعتش خوب باشه بازم اینو قبول دارم نسبت به داتک !!!!! در مورد شاتل هم بازم همین صحبتهاست میگن خیلی سرعتش افتضاحه .... :41:کد:www.tavana.net
قبول کنین با این همه تاپیک آدم سر در گم میشه نمیدونه چیکار باید بکنه لطف کنید با تجدید نظر یه سرویس واسه من انتخاب کنین :10:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1:
والا یکی میگه داتک یکی میگه دزدکنقل قول:
خودمم موندم
مد نظر خودم این سه تا بود
1. توانا ( چون هیشکی در موردش بدی نگفته بود و دور افتاده هم بود و کلا حدیثی پشت سرش نیست و کلی هم شبانه رایگان داره !!!
2- صبا ( اینم دودلی و شک داره خیلیها تعریف میکنن خیلیها هم میگن بده چون سرعتش افت کرده چندوقته مثه قدیمها حال نمیده )
3- شاتل ( این هم چون ساعت راگیان شبانه داره و استاد خودمون هم توصیه شو کرده بود )
به غیر از این سه تا شما میگین داتک ولی توی همین فروم ببینین چقدر پشت سرش حرف هست خوب آدم می مونه چیکار کنه بازم ممنون که راهنمایی کردید لطفا از میان این سه تا یه دونشو بهم بگید یا این که یه سرویسی که مطمئنتر هست رو بگید .
آره وزارت ارتباطات منظورم بود، و گرنه مخابرات که خودش زیر مجموعه س. ولی واقعا مسخرس توی مملکت ما قدرت یه وزارتخونه انقدر محدوده که زورش به isp ها نمی رسه.نقل قول:
به هر حال امیدوارم این موفقیت رو حاصل کنه، چون شکست حکم کاهش قیمت وزراتخونه در این مقطع، یعنی دیگه پروسه کاهش قیمت رو تا سالها باید شکست خورده بدونیم!
برنامهریزی آلمان برای افزایش سرعت اینترنت
سرويس اخبار خارجي ايتنا - بر اساس طرح وزارت اقتصاد آلمان، تا سال ۲۰۱۸ میلادی امکان دسترسی تمام خانهها و شرکتهای این کشور به اینترنت با سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه فراهم میشود. در حال حاضر ۹۸ درصد خانههای آلمانی به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.
به گزارش دويچهوله، وزارت اقتصاد آلمان در کنفرانس وزیران اقتصاد ایالات این کشور، موضوع افزایش پهنای باند اینترنتی را مطرح کرد.
خبرگزاری آلمان به نقل از گزارش وزارت اقتصاد آلمان مینویسد: « سرمایهگذاریهای گسترده در تلفن ثابت و مخابرات لازم است تا آلمان در آینده بتواند جایگاه خود را به عنوان کشوری با اینترنت پهنباند حفظ کند.»
در آلمان، ارتباطهای اینترنتی با سرعت بیش از ۳۸۴ کیلوبیت در ثانیه، در گروه اینترنت پرسرعت (پهنباند) قرار میگیرند.
با این تعریف، بیش از ۹۸ درصد خانههای این کشور دسترسی به اینترنت پرسرعت دارند.
بر اساس برنامههای جدید باید امکان دسترسی بسیاری از شهروندان به اینترنت سریعتر فراهم شود.
وزارت اقتصاد آلمان همچنین پیشنهاد کرده که در زمان ساخت خیابانهای جدید یا کانال تأسیسات، یک لوله خالی هم برای کابلکشی اینترنتی تعبیه شود.
این اقدام در هزینهها صرفهجویی خواهد کرد.
فراهم کردن فرکانسهای جدید برای تبدیل سیستم آنالوگ به دیجیتال نیز از جمله اقدامهای ضروری نامیده شدهاند.
این فناوری بیشتر برای دسترسی مناطق روستایی و دورافتادهتر به اینترنت کاربرد دارد.
برنامه پیشنهادی وزارت اقتصاد باید به تصویب مجالس ایالتی برسد.
گفتني است در حال حاضر اینترنت ۲ تا ۳۲ مگابیت در ثانیه، سرعتهای رایجی هستند که شرکتهای اینترنتی در آلمان ارئه میدهند.
منم از ولنجکم. چه عجب یه ولنجکی دیدیم !نقل قول:
به نظرم از صبانت بگیری بهتره اگه نشد شاتل.
خودم آسیا تک دارم ولی شبا دانلود رایگان نداره .
صبانت با محدودیت 2 یا 5 گیگ بگیر.:10:
صبانت جدیدا کار رو خراب کرده. در واقع قانونهایی که جدیدا اعلام کرده بی معنی است
اول اینکه حتما باید 3 ماهه بگیری و 1 ماهه دیگه نداره
دوم اینکه اگه مثلا کاری برات پیش بیاد که نتونی 1 هفته کانکت بشی و سرویس 1 هفته بی کار بمونه خط شما رو از رانژه خارج میکنه و دیگه هم پولتون و هم سرویستون از دست میره
واقعا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب شاید یکی بخاد همه دانلودشو بزاره واسه هفته آخر!
یعنی اگه سرویس میگیرید مسافرت نباید برید !
باید کلید خونتون رو بدین به همسایه تا هر چند وقت یه بار بیاد بره تو اینترنت !
(مثل قبلنا که میومدن گلها رو آب میدادن ! )
بله . واقعا !!!نقل قول:
اینم حرفیه کلید رو میدیم همسایمون میاد هم گلها رو آب میده و هم کانکت میشه . و هم هر وقت طلایی . و پولی . و فرشی لازم داشت برداره:27:
اقا سلام دوباره
بچه محلمون هم که اینجاست vahid_civil بچه کجایی ؟؟
داداش خیلی مخلصیم (( شما خطتون نویز نداره ؟؟؟ من الان با یه دونه از این اینترنتهای هوشمند کانکت میشم سیستم با سرعت 28 کانکت میشه دانلودمم روی 2 یا 3 کیلیوبیت هستش !!! اینه که میخوام دی اس ال بگیرم ))
والا پدرم در اومده من هی پست میزنم ولی انگار اینجا پابلیش نمیشه
دقیقا همین قضیه صبا رو نوشته بودم که یه هفته استفاده نکنی خطتت رو خارج میکنه
حالا به نظر اساتید معظم ما بریم توانا رو بگیریم چی میشه
نظرتون روی توانا چیه ؟؟
یا مثلا شاتل و بازم دوباره صبا
من انتخابهامو کردم این داتک رو ولی چون میگه نامحدوده میخوام یه راهنمایی کنین فردا برم بگیرم من هزینه ای که میخوام بکنم با توجه به سرعتی که دارم بریم مهمه
آخه 64 کیلو رو میده هجده تومن
الان خیلی جاها نوشتن داتک راپیدشیر رو بسته به نظرتون با اون سایت راپیدباز میشه دانلود کرد ؟؟؟ یا اینکه به کل باید دانلودهای راپیدشیر رو بیخیال بشم ؟؟
و این که ترانسفریتم روی داتک چند هستش اگه از اون سرویسهای 64 کیلویی نامحدود بگیرم ؟؟؟
و دیگه اینکه میتونم یه ماهه بگیرم اگه خوب نبود برم از توانا یا صبا یا شاتل و بقیه بگیرم ؟؟؟
تکلیف این مودمه چی میشه اگه از داتک بگیرم به صبا و توانا و بقیه میخوره یا نه ؟؟؟
و لطفا از بین این سه چهارتا به قیدقرعه یکی رو انتخاب میکنیم هرچند نظر خودم رو ی همین داتک هستش قیمتش بهتره دیگه لازم نیست تا صبح هم شب زنده داری کنم به نظرم میصرفه نظرتون چیه ؟؟؟
1-داتک
2- توانا (( خیلی دوست داشتم از این بگیرم چون هیشکی در موردش بد نگفته بود و حرف و حدیثی هم پشتش نبود خیلی جاها سرچ کردم ))
3-صبا
4-شاتل
من در کل اینترنت رایگانشو میخواستم که دانلودمو انجام بدم حالا که میبینم داتک نامحدود داره میخوام بگیرم نظر کلی رو بگید که فردا بریم بگیریم ( خسته شدم از این قبضهای تلفن )
نقل قول:
به چه دلیل از چیزی که اطمینان ندارین سخن میگین×؟
این قانون برای کاربرانی هست که بعد شارج از سرویس خود استفاده نمی کنند و فقط از شبانه استفاده میکنند
در ضمن کم تر کسی را می بینید که 1 ماهه بگیرن اکثرا 3 ماهه میگیرن
دوستان یه سئوال
اینجایی که شاتل نوشته نا محدود 15 تومن کسی برداشته یا نه
نوشته که اگه فایلهای حجیم رو داشته باشین سرویس قطع میشه و خلاصه داستانی قسمت fair user policy رو یه دور بخونین میفهمین چی میگم
رامتین جان اگه میخای نامحدود بگیری و همون مقدار یعنی زیر 18 تومن هزینه کنی همون تنها انتخابته.
این منطقه چون کلا مخابرات بغلشه مشکل چندانی واسه نویز و ... نداره.
اینم بدون سرویسهای نامحدود سرعتشون کمتر از محدوداس ولی به جاش نامحدودن دیگه !
من تا حالا اسم توانا رو هم نشنیدم. شاید دوستان بهتر بدونن.
داتک سرعت دانلودش باید حدودا 6 باشه . ( 64 که میخای بگیری)
منم با اینترنت دیال آپ سرعت دانلودم هیمشه 6 بود !
از 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه که خطت وصل بشه. بعد از یه ماه که قراردادت تموم شد میتونی سرویستو عوض کنی.
البته واسه شرکت جدید هم دوباره همون 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه ها !
فقط بعضی شرکتا به بعضی از مودما گیر میدن میگن به ما نمیسازه!
پس مودم هم یه چیزی انتخاب کن که همه شرکتا قبولش داشته باشن.
اگه بتونی مودم asus am602 رو پیدا کنی خیلی خوبه.قیمتش 46 تومنه.
سوالی بود در خدمتم.
غیر شاتل ، اگه اشتباه نکنم ، تو تاپیک اش پرسیدم ، مهدی می گفت که همه قرار دادها ، همون سرعت رو می دن انگار :13:نقل قول:
فکر می کنم ( یا من اشتباه می کنم ، یا شما ، امیدوارم من اشتباه کنم :46: )
مرسی
یا حق :11: :10:
این قانون فقط برای سرویسهای 512 و 1 مگ نامحدوده و به هیچ وجه شامل سرویس 64 نخواهد شد(اخه مگه با 64 در کل روز چقدر میتونی دانلود کنی؟) خیالت بابت این موضوع راحت باشه شما 64 شاتل رو اگه میخوای بگیری صبح تا شب بزار دانلود هیچکی چیزی بهت نمیگه:دینقل قول:
دوستان یه سئوال
اینجایی که شاتل نوشته نا محدود 15 تومن کسی برداشته یا نه
نوشته که اگه فایلهای حجیم رو داشته باشین سرویس قطع میشه و خلاصه داستانی قسمت fair user policy رو یه دور بخونین میفهمین چی میگم
دقیقا شاتل مثله قرارد بهت میده ینی بیشتر میده ولی سیستم رو طوری تنظیم میکنه که سرعتت بشه مثله سرعت قراردادنقل قول:
غیر شاتل ، اگه اشتباه نکنم ، تو تاپیک اش پرسیدم ، مهدی می گفت که همه قرار دادها ، همون سرعت رو می دن انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم ( یا من اشتباه می کنم ، یا شما ، امیدوارم من اشتباه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بزار اینطور بگم
من سرویس 512 اکو دارم هموطنور که میدونید سرعت دانلود برای 512 باید 64کیلوبایت برثانیه باشه
خوب سرعت دانلود منم 64-65 هستش
ولی خوب چون فاصلمون ازم خابرات دوره اومدن روی خطتم پورت 578 ریختن که بتونه اون فاصله رو جبران کنه!!!!
(امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست بگم)
در این جور مواقع شک نکن که من اشتباه میکنم. شما استادینقل قول:
درسته حواسم به شاتل نبود.ممنون:10::11:
نه مهدی ، نتونستی ، من این یه تیکه رو نفهمیدم :31:نقل قول:
دیگه چوب کاری نفرمایید وحید جان :10: :46: :11: حالا ما یه چیزی گفتیم ، شما دیگه نباید برای ما دست بگیری که ... :13:نقل قول:
مخلصیم :10:
مرسی
یا حق
یعنی هر سرعتی که تو قراردادشه رو دقیقا همون رو میدن. اگه 128 باید 16 باشه دقیقا 16 رو میدن.نقل قول:
اگه به هر نحوی هم 16 مثلا شد 14 اونوقت 128 رو بیشتر میکنن تا بشه 16 .
اتفاقا خیلی من با این حال کردم.
ضمن اینکه سرعت دانلود 512 من از آسیاتک 57 هست ولی مال مهدی خیلیه !
=============================================
چوب کاری چیه؟ جدی گفتم ! بابا شما کاربر فعالید .اطلاعاتتون هم بیشتره.
فقط چون این رفیقمون هم محله ای بود ما جسارت کردیم جواب دادیم!
کوچیک همتونم:10:
همین که وحید گفت درسته:دینقل قول:
نه مهدی ، نتونستی ، من این یه تیکه رو نفهمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتی یا نه؟؟:دینقل قول:
اگه به هر نحوی هم 16 مثلا شد 14 اونوقت 128 رو بیشتر میکنن تا بشه 16
=========
بازم باسه توضیح بیشتر
الان وحید میگه 512 داره ولی سرعت دانلودش 57ه!!
چرا؟؟؟؟
چون واقعا آسیاتک دقیقا همون 512 رو روی خطش اعمال کرده و چون مسائلی مثله فاصله از مرکز مخابراتی و.... وجود داره عملا سرعتش کمتر از 64 میشه اومده روی 57
اما شاتل حساب این قسمت را هم کرده
ینی حتی اگر فاصلت بیشتر باشه!! چون پهنای بیشتری به خطت اعمال میکنن (578) وقتی مسئله فاصله از مرکز مخابراتی و... روی میده تا برسه به خونتون:دی
پهنات میشه دقیقا 512!!
سرعت دانلود من 64-65ه ولی سرعت دانلود وحید 57!!!:دی
دست همتون درد نکنه اطلاعات خوبی دادید و تنهام نذاشتید خیلی سپاسگذارم ولی
حالا مشکل 2 تا شد :( ای خدااا
تا اینجایی که من متوجه شدم شاتل داره یه سرویس 64 نامحدود نامحدود رو میده 15 تومن با سرعت 6 کیلوبیت در واقع همون دایال آپ :))
و داتک هم همونو داره میده هجده تومن و من از نظر دانلود هم طبق فرموده دوستان مشکلی ندارم !! بازم به نظرم میصرفه چون من قبلا ها هم سابقه داشتم با دایال آپ بازی چهارصد مگی دانلود میکردم !!!
ولی من در مورد این تواناو اینترنت صبا هم میخوام بدونم اینها شبانه رایگان دارن بچه ها هم میگن هرشب تا ششصد مگ دانلود دارن نظرتون درباره این سرویس ها چیه وبین شاتل و داتک کدومو پیشنهاد میکنین !!کد:www.tavana.net
و یه چیز دیگه این سرعت 6 کیلوبیتی که در شاتل هست برای اینترنت 64 روزایی که سرعتش میفته چقدر میشه نکنه 2 و 3 ؟؟؟
و به نظرتون من اگه از این توانا بگیرم چی میشه شبها میزارم رو دانلود و میرم صبح برمیگردم فایلهای دانلودی رو مرتب میکنم ؟؟ اینجوری بهتر نیست ؟؟
و civil عزیز یه سئوال دیگه این صبا که قبلا به همه حال میداد الان چرا نمیده یکی میگه با 128 سرعتش قانونی باید 16 باشه ولی بهش 112 داره میده البته این صحبت قبلها هست ولی بازم شما تاکید دارید که از صبا بگیرم مگه صبا سرعتش افت نکرده ؟؟
بازم مرسی و ممنونم راستی من بازم میانگین رینج دانلودم رو هم میگم حداقل میخوام تا اخر ماه 10 گیگ دانلود کرده باشم که شامل وبگردی و دانلود فیلم و موسیقی که حتما باید باشه و اینها میشه
مرسی ببینین آخرین گزینه کدومه :((
من دارم دیوونه میشم وحید کمکم کن !!!:19:
امروز بازم به یه نتیجه دیگه رسیدم دیدم من هرکاری کنم نمیتونم از دانلود بگذرم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم اگه من بیام و یه اینترنت نامحدود بگیرم با سرعت 64 نتیجه این میشه
با 12 ساعت مصرف در روز یعنی سیستم رو بزارم رو دانلود از صبح تا شب حالا با شاتل یا داتک هرکدوم رو که گفتید سرجمع آخر ماه فقط 7.5 گیگ دیتا میتونم بگیرم و رسیو داشته باشم
ولی با این سرویس صبای پدرآمرزیده با همون مبلغ میتونم یه اینترنت 265 کیلویی با سرعت حداقل 32 داشته باشم وبه اضافه 5 گیگ که خود اکونتم داره میتونم با مصرف همون اینترنت شبانه اش هرشب 500 مگ یا بیشتر رسیو داشته باشم که سرجمع میشه 20 گیگ !!! :18: تازه میتونم سیستم رو هم تنظیم کنم خودش بیاد رسیو کنه و کانکت بشه و منم سر سوزنی باهاش کار نداشته باشم .. حالا یکی بهم بگه من چیکار کنم
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
میرم سراغ صبا یکی میگه اصلا کانکت نمیشه یکی میگه گنده اصلا به درد نمیخوره یکی دیگه میگه دارم میترکم از بس دانلود میکنم
میام اینورتر یه سرویس مطمئنتر هست آقا وحید میگن شاتل و داتک ولی پشت سرش هزارتا حرف و حدیث و دزدی و کلاهبرداری هست منم میترسم بگیرم اگه هم ناراضی شدم خطمو توی گرو نگه دارن و از سرویس قطع نشم نتونم برم جای دیگه سرویس بگیرم :41::37::37::37::37::37::37::37:
آخرش کدومش :whistle:
هرکی آخرین رو بگه همونو برمیدارم
راستی این آی پی ها جریانشون چیه
valid ---static اینها به چه دردی میخورن من با ftp هم کار دارما هر شب یه سری سایت باید آپلود کنم آیا پورت اف تی پی باز هست برای همه سرویسها یا نه ؟
دوستان ميشه بگين بهترين سرويس دهنده كدومه؟
اول از همه این که :نقل قول:
این توانا همون صبا نیست ؟ قیمت ها و سرعت ها تقریبا مو نمی زنه :3:
بعد هم شما می فرمایید که روزی 300 مگ متوسط ، برای دانلود ، فکر می کنم که حجم کمی باشه ...
چیزی که من می خواستم بگم این بود که ، طرف نا محدود سرعت پایین نرو ، زجر وبگردی رو به همراه داره ، دی اس ال گرفتی که حالشو ببری ، بعد با 64 می خوای پی سی رو باز کنی ، پیر می شی که ... :24:
برو طرف حجمی های سرعت بالا ، با دان شبانه ، حالا می مونه شاتل ، یا صبا .
نمی شه بین این 2 تا به راحتی گفت یکی . مزایا و معایبی که من دیدم ، این ها بوده :
شاتل ، با 19 تومان ، می تونی 512 جور کنی ، که اصل حاله ، قیافه مهدی رو نیگاه کن :31: تو همه پست ها داره این طوری می کنه :22: ( مهدی ، من سقم سیاست ، از امشب باید با 7 دان کنی:39: : دی) اما صبا رو ، با این پول ، می تونی 256 ، 5 گیگ بگیری . صبا اگه اشبتاه نکنم ، 3 تا 7 هست دان ، اما شاتل ، 1 تا 7 هست ( درسته ؟ ) و اما یه چیز بد تر ، صبا می ده 128 خانگی ، 256 اداری ، ولی داره 500 کیلو می ده ، حالا گیریم تو مدرک آوردی ، 256 اداری گرفتی ، تقی به توقی خورد ، سرعت ات میاد رو 256 ، اما واسه شاتل ، 512 فیکس هست اش .... تا اینجا به نفع شاتل بود ، اما یه چیزی ، شاتل هر گیگ اکو رو می ده 9 تومان (مهدی ، کارت به کباب اضافه هم کشیده ؟ یا نه ؟ ) اما صبا می ده 3 تومان .
می بینی که تقریبا نزدیک به هم اند ، اگه قانع شدی ، باید بری طرف شاتل ( این اکو رو من تازه کشف اش کردم ، حیف که دستم نمی رسه :44: تویی که دستت می رسه کاری بکن )
حله ؟ :11::10:
ادیت : فکر کنم من اشتباه کردم ، شما دستت به اکو نمی رسه درسته ؟ اگه این طوریه که به نظرم صبا با این احوالات به نسبت آرت خیلی خیلی بیتر باشه ....
( چقدر نوشتم :دی )
یا حق
اقا دمت گرم راست میگی ولی نه که دستم نرسه :31:خدا رو شکر مایه تیله هست :27:ولی واسه این اینترنت ..... ایران !! :2:من نمیتونم اینقده هزینه کنم نیگا کن دوبی دو مگ رسیو دارن :5:توی هلند با کابل 100 مگ وصل شدن ماهی پنجاه یورو حسابشو بکن تازه ناراضی هم هستن !!!:19:
ولی یه چیزی در مورد سرعتها بپرسم پس با این حساب صبا شل کن سفت کن داره :13:ولی شاتل نداره !! من درست فهمیدم ؟؟
و این که سرویسهای eco از آرت گرونتره نیگاه کن !!!
ART7 ======256/512 ====
اینو میده 22 تومن چرا پس شما از eco استفاده میکنین ؟؟؟
ولی اون eco که شما میگید همش هجده تومن و یک گیگ داره در ضمن من خودم شرکت دارم ولی دفترش شهرستانه اگه تونستم که با همون بگیرم میگیرم نشد میریم دانشگاه پاچه خواری آموزش و این صحبتها .... :):10:
این یکی و دوم این که آخرش نفهمیدم این صبا خوبه یا نه ؟؟ :19:لامصب اینجوری که بوش میاد شل کن سفت کن داره
از اون سرعت کولاکش هم نمیشه گذشت آدمو جیلیز ویلیز میکنه :31:
اون توانا فقط این وسط بلاتکلیفه :21:که اگه میدونستم چه جوریه خیلی خوب میشد :21:چون تجربه زمان دبیرستانم بهم میگه که وقتی یه جایی معروف نیست و مشترک کمتری داره سرعتش کم نباشه نرمال هست و اذیتت نمیکنه به خاطر همین قضیه رفتم سراغ توانا ، عصر ارتباط خیلی خوب بود که متاسفانه برای منطقه ما نیستش (( این هم از شانسمون )):21::19:
مهدی جان شما هم یه نظری بده بگو راضی هستی یا نه بهت حال میده کلا ؟؟؟ :8::8::10:شبها خوش میگذره ؟؟؟ :20: دانلودها چطوره :8:یه خبری بده اگه شد میایم سراغ شاتل اینجوری که بوش میاد ماهی ده تومنی که واسش کنار گذاشتمو باید بیشتر کنیم جهنم وقتی سرعتش خوب باشه عیب نداره :):31:
بازم مرسی و ممنون و یه دنیا تشکر:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
(( ویرایش )) نسیم باد صبا مشک فشان خواهد شد ... چه شبی شود امشب شب یلدای همتون خوش ...:40::40::11:
راستی یه چیزی یادم رفت بپرسم
این سرویسهایی که محدودیت دارن و fair user policy هستن کدوما هستن ؟؟؟ همین 512 شامل اینها میشه یا نه ؟؟؟؟ یه وقت نریم یه دی وی دی بگیریم قطعش کنن و به کل ضرر بشه ؟؟؟ با این قوانینی که اینها دادن اگه خط رو ببندن چی میشه چه جوریه کسی چیزی میدونه ؟؟؟
یعنی میخوام اینو بدونم در کل چقدر در ماه میتونی رسیو داشته باشی (( چند گیگ )) و اینها هم اخطاری ندن و نیان خط رو از رانژه خارج کنن
میشه لطف کنین در این مورد هم توضح بدید ؟؟
اون 6 کیلوبایت هست نه 6 کیلوبیت ، میشه 48 کیلوبیت .نقل قول:
دوست عزیز ، در مجموع نمیشه گفت که کدوم شرکت بهتره ، متاسفانه به پایین بودن کیفیت خدمات و همینطور نبود نظارت بر شرکت ها ، کیفیت سرویس ها در مناطق مختلف ، متفاوته . همچنین هر شرکتی برای خودش یه قیمت میده ، قوانین مخصوص خودش رو هم میذاره ، مثلا من این قانون شاتل برای سرویس های نامحدود رو تا به حال نشنیده بودم و الان که دوستمون اشاره کرد رفتم خوندم (که واقعا هم خجالت آوره ، سرویس های نامحدودشون رو به اون قیمت میدن بعد تازه چنین قوانینی هم وضع میکنن ، من نمیدونم خجالت نمیکشن اسم این سرویس رو گذاشتن نامحدود ؟!) .
بهترین کاری که شما میتونی اینه که با توجه به نیاز خودت دو یا سه تا شرکت رو انتخاب کنی ، در منطقه خودتون پرس و جو کنی ببینی وضعیت سرویس دهی این شرکت ها چطوره و بعد یکیشون رو انتخاب کنی .
من باشم پیشنهاد میکنم برین سراغ شرکت هایی که معروف تر و جا افتاده تر هستن .
در ضمن هر شرکتی که باشه ، معمولا شب ها باید سرعت خوبی برای دانلود داشته باشین . اگر میخواین در تمام مدت روز دانلود داشته باشید ، همون سرویس نامحدود رو بگیرین ، اگر میخواین فقط شب ها دانلود داشته باشید ، این جا رو هم یه نگاهی بندازین :
شما میتونید با تهیه یک نامه ، دقیقا به همون قیمت نامحدود سرویس 512 رو تهیه کنید ، و شب ها ساعت 1 تا 7 دانلود کنید ، ولی حواستون باشه که در روز به هیچ وجه دانلود نکنید چون کل حجمی که میتونید در ماه استفاده کنید 2.5 گیگ هست (به غیر از شب ها) .کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
آقا مرسی متشکر ولی متاسفانه تو منطقه ما همه برج نشینن و کسی به کسی کاری نداره که من برم یه ورق دستم بگیرم زنگ در همه خونه ها رو بزنم بگم از چه سرویسی استفاده میکنین توی ساختمون خودمون هم شش هفت تا بازنشسته ارتش و مهندس داریم که هیچ کدومشون از کامپیوتر سر در نمیارن چه برسه به اینترنت فقط در حال دیدن تلوزیون های س/ی/اس هستن حالا می مونه داش وحید که اینجا گیرش آوردم !! :31:نقل قول:
دیدی من چقدر خوش شانسم :31:
من در مورد سرویس art یه اشتباهی کردم قیمت رو به تومان نوشته بود فکر کردم به ریاله میخواستم پست قبلیمو ویرایش کنم متاسفانه نشد ...
حالا یه سئوال این سرویس 512 که به قیمت سرویسهای 128 میدن قضیه ش چیه ؟؟ :46: یعنی چه جوریه چون توی این شاتل که چیزی ننوشته ؟؟ فقط لیست رو داره که منم یه کپی ازش دارم توی هاردم و هر روز دارم قیمتها رو مقایسه میکنم که برم یه دونه بردارم خوشم اومد تمیددش کنم یه سال و دیگه از شر این دایال آپ لعنتی راحت بشیم راستی کسی نگفت این کلمات چی هستن ؟؟:41:
ip= valid & static
خط مخابرات pcm
من اینها رو متوجه نشدم میشه توضیح بدید ؟؟؟
سلام دوستان
راهی هست که بشه سرعت دقیق اکانتی که گرفتی رو نشون بده...
مثلا بگه اکانت شما 128 یا 512 هست..
سرعت دانلود و آپلود رو نمیخوام .. فقط اکانتی که گرفتم رو می خوام..
تو تنظیمات روتر های داخلی معمولا نوع سرعت رو تو بخش ارتباط اینترنت می تونی ببینی چه سرعتی دادن.نقل قول:
نه ، منظورم از دست رسیدن که ساپورت بود ، نه پول ، تو کشوری که 64 نا محدود رو می دن 15 _ 16 تومان ، باید یه 512 حجمی با 20 تومام رو حلوا حلوا کرد :21:نقل قول:
اقا دمت گرم راست میگی ولی نه که دستم نرسه :31:خدا رو شکر مایه تیله هست :27:
چقدر می خوای هزینه کنی ؟ هزینه اکو جزو پایین ترین هزینه هاست ها :18:نقل قول:
ولی واسه این اینترنت ..... ایران !! :2:من نمیتونم اینقده هزینه کنم
آره ، یه چیزی تو همین مایه ها :2:نقل قول:
ولی یه چیزی در مورد سرعتها بپرسم پس با این حساب صبا شل کن سفت کن داره :13:ولی شاتل نداره !! من درست فهمیدم ؟؟
22 تومان :18: خوب نیگاه کن ! 220 تومانه :13:نقل قول:
و این که سرویسهای eco از آرت گرونتره نیگاه کن !!!
Art7 ======256/512 ====
اینو میده 22 تومن چرا پس شما از eco استفاده میکنین ؟؟؟
18 تومانه و 2/5 گیگه ، واسه یه ماه ، فقط وبگردی بسه ، نیست ؟ دان هم که شب ها ....نقل قول:
ولی اون eco که شما میگید همش هجده تومن و یک گیگ داره
نامه هم که حله دیگهنقل قول:
در ضمن من خودم شرکت دارم ولی دفترش شهرستانه اگه تونستم که با همون بگیرم میگیرم نشد میریم دانشگاه پاچه خواری آموزش و این صحبتها .... :):10:
این یکی و دوم این که آخرش نفهمیدم این صبا خوبه یا نه ؟؟ :19:لامصب اینجوری که بوش میاد شل کن سفت کن داره
از اون سرعت کولاکش هم نمیشه گذشت آدمو جیلیز ویلیز میکنه :31:
اون توانا از باباش که سرویس نمی گیره ، نماینده یکی دیگه هست ، احتمال 99 در صد به بالا ، مال صبا هست ...نقل قول:
اون توانا فقط این وسط بلاتکلیفه :21:که اگه میدونستم چه جوریه خیلی خوب میشد :21:چون تجربه زمان دبیرستانم بهم میگه که وقتی یه جایی معروف نیست و مشترک کمتری داره سرعتش کم نباشه نرمال هست و اذیتت نمیکنه به خاطر همین قضیه رفتم سراغ توانا ، عصر ارتباط خیلی خوب بود که متاسفانه برای منطقه ما نیستش (( این هم از شانسمون )):21::19:
نه تو ساختمون تون که ، تو تاپیک هاش ، بپرس کسی از این منطقه هست یا نه ؟ اون جا سرچ کن :31:نقل قول:
آقا مرسی متشکر ولی متاسفانه تو منطقه ما همه برج نشینن و کسی به کسی کاری نداره که من برم یه ورق دستم بگیرم زنگ در همه خونه ها رو بزنم بگم از چه سرویسی استفاده میکنین توی ساختمون خودمون هم شش هفت تا بازنشسته ارتش و مهندس داریم که هیچ کدومشون از کامپیوتر سر در نمیارن چه برسه به اینترنت فقط در حال دیدن تلوزیون های س/ی/اس هستن حالا می مونه داش وحید که اینجا گیرش آوردم !! :31:
ببین ، آی پی ولید ، یعنی معتبر ، ثابت ، ماله توئه ، هر جا بری و هر کاری بکنی با اون آی پی قابل پیگیری هست ( استفاده مفیدشو نمی دونم ) اا ستاتیک ، متغیره ، عین دیال ، با هر بار دی سی ، عوض می شه ، این قده حال میده :31:نقل قول:
من در مورد سرویس art یه اشتباهی کردم قیمت رو به تومان نوشته بود فکر کردم به ریاله میخواستم پست قبلیمو ویرایش کنم متاسفانه نشد ...
حالا یه سئوال این سرویس 512 که به قیمت سرویسهای 128 میدن قضیه ش چیه ؟؟ :46: یعنی چه جوریه چون توی این شاتل که چیزی ننوشته ؟؟ فقط لیست رو داره که منم یه کپی ازش دارم توی هاردم و هر روز دارم قیمتها رو مقایسه میکنم که برم یه دونه بردارم خوشم اومد تمیددش کنم یه سال و دیگه از شر این دایال آپ لعنتی راحت بشیم راستی کسی نگفت این کلمات چی هستن ؟؟:41:
Ip= valid & static
خط مخابرات pcm
من اینها رو متوجه نشدم میشه توضیح بدید ؟؟؟
پی سی ام هم که یه تکنولوژی خانه خراب کن هست که خدا از سر مخترع اش نگذره ، می ذارن ، برای جاهایی که شلوغه و خط کم هست ، با یه زوج سیم ، به 8 نفر خط تل می دن ، و بعد شما دیگه نمی تونی دی اس ال بگیری باهاش ، مگه این که پی سی ام رو جمع کنن بره :13:
ادیت : چرا یوهو اینجوری شد ؟ یه پستی که من قبلا ندیدم یو هو اومد ، پست ها احساس کردم کم و زیاد شده ؟ :18:
باز هم سوالی هست ؟
نقل قول:خوبه تا الان نزذیک 7 بار هست دارم می گمنقل قول:
استفاده مفیدشو نمی دونم
ip استاتیک رو بیشتر شرکت ها یا ادارات و بانک ها و سازمان ها استفاده می کنن چون برای ایجاد شبکه مجازی و ارتباط ایمن بین دو سازمان از طریق اینترنت بهترین روش هست( که البته کد گزاری هم میشه .). برای کاربر عادی هم بسته به نیازش( نیازش رو خود کاربر وقتی حس کنه می فهمه و در حالت عادی معمولا نیاز نداره) استفاده هم میشه.