تویbecome a legend کسی تونسته بره تیم ملی؟؟؟؟
من ملیت ایرانی دارم اصلا شانسی دارم برای دعوت شدن؟؟؟
Printable View
تویbecome a legend کسی تونسته بره تیم ملی؟؟؟؟
من ملیت ایرانی دارم اصلا شانسی دارم برای دعوت شدن؟؟؟
من هنوز نتونستم البته ملیتی اسپانیای گذاشتمنقل قول:
اما فکر کنم شما اگه تو ترکیب اصلی (مثل من) باشید تو تیم ملی ایران زودتر دعوت شید
نه عزیز حجم بازی بر روی دی وی دی من (یک و نیم گیگ)1.4 گیگ استنقل قول:
که خیلی فشرده شده است
و یک ساعتی هم طول میکشه تا نصب بشه
اسم هیچ شرکتی هم روش نیست
و موقع نصب به 17 گیگ فضا احتیاج داره
و وقتی هم نصب میشه 5.48 گیگ میشه
چطوریه که 17 گیگ فضا میخواد؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا ديدين حق با من بود توي مود Bal اسكيپ هم گذاشته برم ببينم توي مستر ليگ هم گذاشته يا نه خفن دارم حال ميكنم با بازي راستي براي من فقط 7.33 گيگ مصرف كرده هاردم رو 2 دي وي دي بود كه راحت نصب شد فقط كمي طول كشيد كه طبيعي هست 7.5 گيگ فايل بود. خلاصه شديم پيس چي به به. حال توپ ميده به آدم اين پيس 2009 خداش با 2008 فرق داره نميدونم چرا توي دمو اينو حس نكردم راستي با مسعود شجاعي ميشه دريبل جالب زد از همونايي كه مسي هم ميزنهپاش رو روي توپ ميذاره ميچرخه توي يه ويديو هم ديده بودم.
اخه با استفاده از یه تکنیکی فشرده اش کردندنقل قول:
که حجم بازی شده یک و نیم گیگ
منظورت اينه كه بعد نصب ميشه 1.5 يا رو دي وي دي اينقدره حجمش؟نقل قول:
نه روی دی وی دی این قدر حجمشهنقل قول:
خود بازی 5.48 است
فضایی که لازم داره نصب بشه روی هارد 17 گیگ است(یعنی اول محتویات دی وی دی را میریزیم روی هارد و بعدش از روی هارد نصب میکنیم بازی را و موقع نصب یه کادری مثل command prompt ویندوز می اید و عملیات نصب بازی را انجام میدهد)
Kit Server 8.0.5
fixed bug in afs2fs module, where rs0e_X.img files were not properly handled. Should work well now
541 kb
--------------------------کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32203
Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta
6.00 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32200
سلام اقا من توی تمرینات شرکت میکنم وگل هم میزنم ولی تو بازیه اصلی نمیتونم برم
بعد اینکه بهترین پست برای شروع روی کدوم برم؟؟؟ من الان میانه هستم
سلام اين بازي حرف نداره . براي من حجمش مثل اون دوستمون 7.5 گيگ از هارد رو اشغال كرده . راستي گل زدن تو اين بازي چقدر راحته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این پچ 0.2 GA رو دانلود کنید. لباس های لیگ انگلیس رو با فایل های img درست می کنه. من لباس هایی که با آپشن فایل درست میشه رو دوست ندارم، کیفیت ندارن. به علاوه، اسم بازیکن ها رو از حالت AA به Aa تغییر میده!نقل قول:
سلام به همه ... تو رو خدا یکی این settings بازی رو بهم برسونه طاقتم سر رفت ... بازی به دستم نرسیده هنوز
-------------------------------------------------------------
سوتی از کونامی :
البته زیاد مهم نیست ...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان بنده نیز همین بازی رو دارم....البته مثله ایشون نخردیم بلکه دانلود کردم
در حقیقیت این نسخه که ایشون میفرمایند نسخه ریپ شدس توسط یه گروه فوق حرفهای به اسم Skullptura
یعنی تو این نسخه گرفتن زبانهای دیگه به جز انگلیسی را حذف کردن و بازی رو بدون هیچگونه تغییری با همه جزئیاتش مجدد بایه تکنیک جدید فشرده کردن...ینی حجم بازی 1.5گیگه که وقتی از حالت فشرده در میاد بالای 5گیگ میشه..
اگه کسی اینترنت پرسرعت داره و میتونه اینو دانلود کنه بهم بگه که براش لینک بدم
من بالاخره بازی رو گرفتم. دوتا دی وی دی که حجم هرکدوم حدود 3.5 گیگ هست.
من یکی از بزرگترین منتقدان pes2008 بودم و معتقد بودم pes2008 یه شکست تاریخی برای کونامی به حساب میاد و الان هم این عقیده رو دارم. امروز صبح که شروع کردم به بازی کردن pes 2009 اول فکر کردم این بازی هم شبیه pes2008 هست و به خاطر همین خیلی ناراحت شدم ولی وقتی بیشتر بازی کردم دیدم نه بابا این کجا و آن کجا!!
بازی فوق العادست! مطمئن باشید این یک پیروزی بزرگ برای کونامی خواهد بود. دروازه بانها 100 در 100 بهتر شدن و گل زدن سخت تر. پاس دادن هم طبیعی تر شده و کارتهایی که داور میده کاملا به حق هستن! ما قبلا عادت کرده بودیم هر دقیقه تکل بزنیم و چون داور زیاد کارت نمیداد کارمون شده بود تکل زدن ولی تو این بازی داور کاملا بر اساس واقعیت رفتار میکنه و کارتهاش کاملا درسته.
اگه بخوایم سطحی نگاه کنیم گیم پلی بازی شاید شبیه به نسخه ی قبلی باشه ولی بسیاری از حرکات از جمله پاس دادن و دریبل زدن و شوت زدن کلی فرق کردن. چمن بازی هم عالیه و برخلاف دوستانی که میگن چمن از نزدیک طبیعی نیست باید بگم من اصلا این مشکل رو ندارم و چمن کاملا چه از دور و چه از نزدیک طبیعیه. البته اینو نباید یادمون بره که اکثر بچه ها سیستماشون برای اجرای این بازی کافیه ولی عالی نیست! اگه میخواید واقعا چمن رو به شکل واقعی ببینید به سیستمی نیاز دارید که واقعا سیستم باشه!
بعضی از بچه ها گفته بودن که مشکل زدن گل به خودشون و ناخوداگاه تکل زدن بازیکنان و اشتباه دروازه بان و... رو دارن که من تا حالا به هیچکدوم از این مشکلات برخورد نکردم.
راستی در مورد آهنگهای بازی هم بگم که من خیلی ازشون خوشم اومد مخصوصا لیگ قهرمانان...
اما اگه بخوایم از عیبهای بازی بگیم مثل همیشه باید به لباس تیمها و اسمشون و امثال این مشکلات اشاره کنیم که قابل حله.
در آخر به همه ی کسایی که به فوتبال علاقه مند هستن توصیه میکنم PES 2009 رو از دست ندن
همچنان منتظرم ...نقل قول:
دوستان یه سوالی برام پیش اومده : می شه چند option رو باهم تو my documents کپی کرد و همشون کار کنن ؟
ورود شما رو به جمع ساکر بازها خوش آمد می گمنقل قول:
نه دوست من فکر نکنم بشهنقل قول:
راست من تا حالا هر چی ریختم یکی بوده
یه نفر لطفا آموزش وارد کردن پچ تو بازی رو بزاره
نقل قول:
بیشتر تلاش کن توپ گیری کن میبرنت
چرا اون انیمیشینی که قبل از دموی اصلی بازی میاد و اسم یه شرکتی رو معرفی میکنه صدا نداره؟؟؟بعدش یه دفعه صدای گوپ گوپ دموی بازی میاد!!
آقا من با تاپ پلیر دو فصل become a legend رو بازی کردم با منچسترسیتی شروع کردم بعد نیم فصل اول رفتم تاتنهام بعد یک فصل بازی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون تو اورتون اینقدر خوب بودم الان تیم ملی انگلیس دعوت شدم در ضمن امسال هم رفتم منچستر
منم با تاپ پلایر بازی می کنم و اوایل نیمکت نشین بودم بعد از یک فصل بازی در تیم کالیاری چند تیم خوب از جمله تورینو و بولتون منو خواستند منم خب دو دو تا 4 تا کردم دیدم برم تورینو بهتره چون احتمال دعوت شدنم به تیم ملی ایتالیا بیشتره ( آخه اینطوری بیشتر جلوی چشم مربی ایتالیا هستم) الانم تو تیم تورینو فیکس شدم . منتظرم به تیم ملی دعوت بشم و برم تو جام جهانی بازی کنم اخه ایتالیا به جام جهانی صعود کرد. دوستان اگر از این مود بازی نکردید حتما تجربه اش کنید خیلی فاز میده.
فقط یک سوال؟!!!
راهی نداره که قدرتم زودتر و بیشتر پیشرفت کنه؟؟؟؟؟؟؟
همون فايل كه توي بازي هست؟نقل قول:
بيا اينم لينكش:
کد:http://www.2shared.com/file/4135235/3c463151/settings.html
اقا این سرمربی نیمدونم با من چرا لج کرده؟
تو یه بازی 2تا گل براش زدم
تو یه بازی یه گل و یک پاس گل
تو چند بازی دیگه چند پاس گل دادم و....
هنوز که هنوزه منو دقیقه 70میکشه بیرون
دوستان کسی فیس تیم ملی ایران یا باشگاه پرسپولیس رو درست نکرده ؟؟؟ اگر کسی داره میشه لینکش رو بذاره تا دانلود کنیم.
ببین اتفاقا سرمربی ات آدم با شعوریه ! چون تو هنوز بازیکنت 17 سالش هست و زیاد تمرکز و نفس نداره.... مربی تیم من منو فیکس کرده اما یه اشتباه کرد و اونم این بود خیلی به من علاقه داره و منو تو 6 بازی تا دقیقه 90 تو بازی میذاشت اما بعد از 6 بازی من کاملا نفس خالی کردم و الان نفسم قرمز و خیلی کم شده:41:نقل قول:
یه دو سه بازی هستش که منو انداخته رو سکو!!!!:18::19::19:
البته به خاطر کمبود نفسم هست خوب بشم بازم منو میاره تو ترکیب اصلی آخه هم خوب گل میزنم هم اینکه مربی خیلی از سبک بازی من خوشش اومده:8:
من یه ... خوردم زدم ملیت ایرانی ای کاش میزدم انگلیسی المانی چیزی
سلام دوستان
من بازی رو از شرکت et game گرفتم در قسمت become a legend بعد بازی 12 یهو میپره بیرون از بازی رفتم با نسخه easy setup عوض کردم بازم همین مشکل رو داره در ضمن هیچکدوماشونن crack اصلا نداشتند .
خواهشن کمکم کنید .البته این چندمین پستی هست که میزنم و هیچ جوابی از دوستان نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید.
دوستان یعنی کسی نیست جواب سوال منو بده؟
خیلی جالبه:11:نقل قول:
دوست عزیز میشه یه عکس از صفحه ای که آمار کلی شما رو در تیمهایی که بازی کردید بزارید ؟؟
آخه من 3فصله دارم رو تاپ پلیر بازی میکنم و همیشه فیکس بودم ولی نمیدونم چرا دعوت نمیشم !!!!:13:
همیشه نمره ای که میگیرم بالای 6 بوده البته گاهی هم 5.5 گرفتم:20:
ملیتم هم ایرانه!!!! الان هم مهاجم نوک لاتزیو هستم
کاملا موافقمنقل قول:
مربی و هوش بازی بسیار عالیه (فقط داور بعضی وقتا تو جایگیری مشکل داره که اونم مهم نیست)
شما وقتی دیدید که خط stamina داره خالی میشه میتونی به بازی نری و skip match رو انتخاب کنی اینطوری gauge line شما پر میشه و میتونی 90 دقیقه بازی کنی
راستی شما از قابلیت رژیم غذایی که تو بازی هست استفاده میکنید ؟؟؟همونstrength
منم همینطورنقل قول:
چه غلطی کنم حالا نمی دونم :19:
من مجبورم از اول become a legend بازی کنم
خیلی بده
ایرانی بودم
این خطه که گفتی کجاس؟؟نقل قول:
Pes 2009 new patch
This is the best patch of pes 2009 , i have used gamingacces patch , edit files, badges and real team names , players have their own boots
------------------------------------------کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32210
PES2009 OPTION FILE 2.1 FINAL TRANSFERS FIX
- Alle Tranfers
- Kits Update / Nicer Looks!!
------------------------------------------کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32209
Super PES 2009 Option File
این مخصوص عشق آلمان ها و بایرنی ها هستش
fixed emblems,transfers,names for Germany,created bayern munchen
------------------------------------------کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32212
Burgum Patch v0.2
- All real team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- All real stadium, league & cup names
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All real player names for National teams
- Arsenal relinked kit (this was for test only)
- New ballpack (thanks to Bendit)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32216
تو become legend وقتی next match رو میزنم گزینه ی تمرین و skip میاد باید اینقدر خوب تمرین کنم تا برم تو ترکیب تیم؟
باید خوب تمرین کنی بری تو نیمکتنقل قول:
از اونجا به ترکیب
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟
دوستانی که تو BAL تیم ملی ایران را انتخاب کردند به نظر من اشتباه بزرگی کردند!
حتی اگر لباسهای تیم ملی ایران و اسم بازیکنان و چهرشون هم درست بشه(که حالا حالا ها ممکن نیست) شما باید برای بازیهای مقدماتی جام جهانی با تایلند و امارات بازی کنی که جذابیتی نداره! اما اگر یک تیم اروپایی انتخاب کنی هم جام ملتهاش خوب و جذاب هست و هم بازیهای مقدماتیش جذابیت بیشتری داره!
خود من ملیتم را ایتالیایی زدم!
من هم اول کار از این وضع خیلی شاکی بودم اما همانطور که دوستان گفتند بازیکن الان فقط 17 سالش هست و طبیعی هست که در دقایق اخری نیمکت نشین بشه!نقل قول:
اگر تو تیمهای کوچک بازی کنی تا دقیقه ی اخر هم می تونی بازی کنی مثلا من در بولونیا هیچوقت تعویض نمیشدم اما الان در منچستر سیتی که بازیکنان بزرگتری هست از دقیقه 70 تعویض میشم.