سلام
دوستان اين آمريكاييه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه!! این تویوتا سیلیکا مدل دهه 70 میلادیه!!
چی باعث شد که فکر کنی آمریکاییه؟؟؟!!!
سلام
والا همين جوري خيلي كنجكاو شدم ببينم اين چيه اول هم فكر ميكردم كه نيست چون هميشه ماشين هاي آمريكايي خصوصا دو در دماغه خيلي بزرگي دارن كه اين نداره سوال پرسيدن عيب نيست ندانستن عيب است!!!!!
سلام خدمت دوستان،مخصوصاً camaro lt جان عزیز.:11:
میخواستم بدونم الان چه مدلهایی از بیوک تو کشور پیدا میشه؟ من یه بیوک خوشگل و تمیز دیدم، ولی هنوز موفق نشدم ازش عکس بگیرم یا مدلش رو از نزدیک بخونم.چون به مدلهای بیوک وارد نیستم.
سلام رفیقنقل قول:
برو تو سایت زیر و روی بروس کلیک کن اونوقت دکمه ی ارسال رو بزن بعد از چند لحضه یه آدرس بهت میده که اون آدرس همون لینک عکسته
کپیش کن
حالا بیا تو فروم و واسه عکس فرستادن باید بالای کادر نوشتن متن دنبال دکمه ی عکس بگردی اونوقت میتونی اون لینکی که کپی کرده بودی رو پیست کنی اینجا
حالا دکمه ی ارسال رو بزن تا مارو شاد کنی
ممنون
کد:http://www.faralinx.com/
راستی واسه این که بعضیا به این پستم گیر ندن یه شارژ روحی باحال میدم بهتون
سلام
بچه ها اين پونتياك فاير برد 72 مال دوستمه با موتور 455 اين كليپ برا قبل باز سازي هست واقعا ديدن داره
آدم اينارو ميبينه ديونه امريكن ماسل ميشه نه؟ به اين ميگن برن اوت!!!!
اينم ليك دانلود
کد:http://www.2shared.com/video/zXqu2dO9/Poni_Burn_Out.html
تشكر يادتون نره:46:
سلام بر همه ..
و البته Diego
امضای شما چی بود؟یادم نیست...!اما من که نه میتونم و نه میخواهم که نوشته کسی را پاک کنم..!!نمیدونم کار کی بوده؟؟!!
در مورد بیوک البته مدلهای زیادی هست..مثل بیوک اسکای لارک که همه به نام بیوک ایران میشناسند و در ایران هم منتاژ شده هم قبل و هم بعد از انقلاب..بیوک رگال..بیوک لسابر..بیوک پارک اوینیو ..و البه گل سر سبد همه بیوکها و عشق آتشین من بیوک ریویرا مدلهای 71 تا 73 میلادی..!!که البته این آخری خیلی نایاب و خاصه و به این راحتی دیده نمیشه..من که تاالان بعد از اینهمه سال فقط آمار 5 تا را دارم که هیچکدوم را هم از نزدیک ندیدم..
ریویرا 1971
دستت درستنقل قول:
میخام بدونم چطوری میشه از این کارا کرد
یعنی اول زیر لاستیکا روغن مخصوصی میریزن اونقت فقط گاز میدن ؟(این که نشد)
دستی میکشن ؟( اینم نمیشه )
پس چیکا میکنن ؟
یکی تو ضیح بده خواهشا ( تو کفم )
هم با دنده دستی میشه هم اوتوماتیک
با دنده اتومات:
اول ماشینو میزنید تو L1 بعد ماشینو تخته گاز میکنید که تیکاف بزنه و سریع پاتون رو میزارید رو ترمز( زیاد نباید فشار داد . انقدر که ماشین حرکت نکنه)
دنده دستی:
یه تیکاف میزنید بعد ترمز میگیرید به اندازه ای که ماشین حرکت نکنه و لاستیک عقب هم از حرکت نا ایسته
ولی به همه جای ماشین فشار میاد
البته مثل اينكه قبلش باید رگلاژ ترمز های عقب رو شل بکنی
چه جالب..من تا حالا فکر میکردم یه سیستم ترمز جدا روی چرخها یجلو نصب میشه..اما انگار اینجور نیست..ولی اگر با ترمز گاز بدن که کاسه چرخها حسابی داغ و حتی سرخ میشه.>!!خیلی کار سنگین و پر فشاریه..احتمالا یه سیستم ترمز جدا روی چرخهای جلو هم وجود داشته باشه که هی نخواهن رگلاژ ترمز عقب را شل و سفت بکنن...
من دیشب از یکی از دوستام پرسیدم و اون گفت میشه ترمزهای عقب رو کامل از کارانداخت
گفتم خب این که خیلی خطر ناکه (حسن)
گفت اگه مثلا رو پراید این کارو بکنی سرت رو ازدست میدی ولی چون آمریکایی ها جزو دسته ی فیل وزنان هیچ اتفاقی نمیوفته.
رضاجان منظورم از دستی کشیدن ترمز دستی بود. د.ی.
خب بزارین ببینم قیمتا دستم اومده یا نه ؟
این ماشین بیشتر از 4000000نمی ارزه درسته ؟ (اساتید راهنمایی کنید )
ولی اگه کروکش کنیم خیلی خوشکل میشه . نه؟کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=11511&mashin
فقط شروع حرکت رو باید ترمز گرفتنقل قول:
بعد از اون نیازی به ترمز گرفتن نیست
فقط ماشین هم باید از قدرت کافی برخوردار باشه
برای کمتر فشار اومدن به ماشین هم میتونین از روغن استفاده کنین : )))
بحث خارج از موضوع هستنقل قول:
ولی چه لزومی به از کار انداختن ترمز های عقب هست ؟
مخصوصا پراید؟
چون دیف جلو هست
دوستم نگفت پرایدنقل قول:
اون گفت یه ماشین سبکتر
من اشتباه کردم (پست اصلاح شد )
شما چرا میخوای کروکش کنی؟نقل قول:
من نمیدونم این مسخره بازی واسه کروک کردن سدانهای آمریکایی از کجا در اومد واقعا واسه هر کسی این فکر رو میکنه متاسفم
حالا خوبه رضا یه بار حرف عوض کردن موتور زده بود داشتیم میکشتیمش .
بابا این بونوویل فقط یه کاپوت میخواد
خب به فرض کروکش کردی سقف برزنتی واسه این میتونی درست کنی؟
سلامنقل قول:
امير جون نه!!!!! بدون ترمز كه نميشه شما فرض كن ماشين شروع كرد به هرز گردي(برن اوت)ترمز رو ول كني از جا ميكنه و ميره تو بلواري جايي من اينو با اعتماد كامل ميگم چون در موردش تحقيق كردم همونطور كه گفتم بعد از شل كردن ريگلاژ ترمز عقب تا نصفه ترمز رو ميگيري بعد چرخهاي جلو قفل ميشن و عقب چون ريگلاژ عقب شله قفل نميشه و شروع ميكنه به برن اوت:46: هكه اين كارم به قول شما نياز به موتور قوي داره
رضا گفتم کهنقل قول:
شرط تکون نخوردن ماشین بدون ترمز قوی بودن ماشین به اندازه کافی هست
اگه به اندازه کافی قدرت داشت خیالت راحت از جاش تکون نمیخوره
البته به خیلی شرایط بستگی داره ها!
عاج لاستیک ، سطح آسفالت یا موزاییک یا ..... ، قدرت ماشین ، سلامت دیف و گیربکس و ....
قبول دارم برای ماشین هایی مثل کامارو ها و بیوک ها باید ترمز رو تا حدودی نگه داشت تا ماشین حرکت نکنه
ولی من توی ذهنم +400 HP رو تصور کردم :دی
امير جان تو فضا نيستي؟؟؟؟:18:
400 اسب بخار به بالااااا:18::18:
من دارم در حد 150 اسب ميگم
توی فضا که نیستمنقل قول:
چیز دور از ذهنی هم نیست
کافیه این موتور های حجیم به سوپر شارژر مجهز بشن :31:
البته الان که یه تحقیق کوچولو کردم کلا از آمریکایی ها نا امید شدم :(
سلام
خوب وللش تاپيك منحرف ميشه
حالا راستشو بگو تا نيومدم به جونت چرا از آمريكايي نااميد شدي؟ ها زود بگو كه اصاب مصاب ندارم:31:
هر ماشینی که میتونه با بکسواد حرکت کنه پس burn out هم میتونه انجام بده فقط باید وضعیت توقف و ترمز اون مناسب باشه..مثل این پیکان..تصور نمیکنم که قدرت موتورش 400 اسب بخار باشه!!!
سال 1962 و اولین ماکت گل رسی از اولین نمونه تخیلی کامارو به نام xp 836
اولین تصویر نقاشی شده از نمونه اولیه کامارو در همان سال..
100 درصد همینطورهنقل قول:
وضعیت توقف و ترمز هم مناسب نباشه اصلا مهم نیست
اگه هدف فقط به برن اوت کردنه که لازمش 100 سی سی روغن و یه جفت لاستیک صافه
زیر هر ماشینی هم بندازی برات برن اوت میکنه! چه دودی هم راه بندازه!
یا کافیه ته ماشین رو به جایی ببندین یا چند نفری نگهش دارن
حتما این شخصی هم که داخل این پیکانه داره از ترمز استفاده میکنه!
پس آیا یه نفر سومی هم هست که داره گاز میده؟
شما اول برین پست منو یه بار دیگه به دقت بخونین
من اصلا حرفی از ترمز زدم؟
+400 اسب رو برای ماشینی گفتم که خیلی راحت و بدون نیاز به ترمز و..... بتونه برن اوت کنه
یا حداقل برای شروعش یه خورده ترمز کنه و بعدش پاش رو از روی ترمز برداره
---------------------------------------------
رضا به خاطر اینکه نگاه کردم موتور 6 - 7 لیتر فقط 200 اسب قدرت
+ هزینه سنگین نگهداری و خرج های اولیه برای بازسازی
--------------------------------------------
ضمنا جای عکس ماشین بدون توضیحات اینجا نیست :46:
لابد میتونم دیگهنقل قول:
بیخودی حرف نمیزنم که
شما سلام نکرده توپیدی به ما (چیه دادا ناراحتی اونوقت سر ما خالی میکنی)
سلام
خوب امير جان مدل مدل داره ديگه مثلا همون موتور 7 ليتري كه 200 اسب بخار هست ميتونه 400 اسب بخار هم توليد كنه اين كه نشد حرف بخوا بزني تو سر ماسل آمريكايي تازه وقتي يه ماشين(مثلا) دو ج چارجر 1969 با يه ماشين روز فول تيونيگ رقابت ميكنه چطور ضعيفه؟ آخراي فيلم تند و سيع 1 رو ديدي؟ همون جايي كه مسابقه ميدن يا شلبي جي تي 500 كه نزديكاي 500 اسب بخار توليد ميكنه
در آخر اينم حساب كن كه طراحي برا 30 يا 40 سال پيش بوده اون زمان 200 اسب بخار خيلي بوده و نهايتش شلبي بوده با 500 اسب بخار
سلام
بچه ها اينو داشته باشيد
فورد موستانگ مكوان 1969 فستبك آمارشو گرفتم گويا مشتري تا 35 ميليون هم اومده اما نفروخته تمامي
كارها انجام شده فقط نقاشي ميخواد!!! گمان كنم فروشنده هم يكي مثل همان فروشنده كامارو هست نظر شما چيه؟؟؟
يك مورد ديگه هم هست پونتياك فاير برد 76 طلايي 6 سيلند دنده دستي+بيمه+پلاك ملي كه گفت 5 تومن نياز به بازسازي اما من از 6 سيلندر متنفر هستم همچنان دنبال موارد ديگري هم هستم
رضا آخه از 3 - 4 لیتر که حرف نمیزنیمنقل قول:
تقریبا میشه هر لیتر حدود 30 اسب بخار
خدا رو شکر تاریخچه توربو و سوپر شارژر هم که مال قبل از این هاست
2002 اون موقع از 2 لیتر وتور در حالت عادی 100 اسب و توربو 160 اسب بیرون کشیده
البته کلا هر ماشینی عشق و علاقه خودش رو میخواد و من خودم عاشق آمریکایی هستم ولی نه برای ارضا شدن علاقه ای که به اتومبیل دارم
بلکه به خاطر کلاس ذاشتن باهاش
سلام
دوستا يه مورد ديگه پيدا كردم ببينم اين يكي چطوره كامارو 71يا72 فك كنم البته دقيق دقيق آمارش نرسيده فعلا تعداي از عكاش رو ميذارم تا بره سروقتش دوستم ببينم 8 سيلندره يا نه ولي فك كنم صاحبش گفته موتور رو با 8 سيلندر عوض كرده دنده اتومات هم هستش في هم6.5 داده اما پايين هم مياد البته گويا بدنه موج زيادي داره و خوب رنگ نشده اما فني سالمه 1 ساعتي ديگه بقيه عكسا رو ميذارم
تشكر
رضا بذار یه توصیه کلی بکنم میدونم خودت میدونی ولی دنبال ماشینی باش که حتما جلو و عقبش پلبمب باشه و تصادف شدید نداشته بوده باشه (:دی)
مثلا آقای ملکی دونست و رفت یه چیز آس خرید
سلام
مرسي داش امير گل راستي برادر ملكي هم عكساي اينو ديده گفتكه خوبه ولي زياد تميز نيست نهايت3.5 تا4 ميارزه كامارو خودش هم آس نيست يه چيز آس ازش در آورده گفت 14 ميليون هزينه باز سازي شده!!!!!!
اين به نظرت تصادف داشته؟ چطور ميشه دقيق فهميد؟ چند نفري براش دندون تيز كردن ود راهنمايي كنيد ممنون
اين بقيه عكسا
رضا جان در مورد جلو عقب ماشین فقط باید سر شاسی هار و چک کنی چون خیلی زود در اثر ضربه تغییر شکل جزئی میدن
در مورد دماغه آمریکایی ها خوشبختانه یه جوری هستش که با کمی برخورد از رگلاژ بودن خارج میشه و کمتر کسی میتونه دیگه مثل روز اول بکنه
من خیلی از این ماشینا رو دیدم که هیچوقت دماغه ماشین درست رگلاژ نشده .
در مورد این کامارو زیبا هم باید بگم طرف اگر فروشنده باشه و با اوصافی که شما گفتی کمتر از 6 تومن نمیگه
بدنه خوبی داره توی عکس
یه کم به جلوپنجره یا همون گریل ماشین شک دارم ولی همونطوری که گفتی به خاطر سر پا بودن بدنه به راحتی میشه در مورد مسایل فنی ماشین روش کار کرد و چیز خوبی ازش در آورد .
ولی براش قیمت پایینتر از 6 تومن رو متصور نیستم
سلام
رامين جان طبق خبر جديد مثل اينكه با 5 تومن هم شديد راضي تصور ميكنم كمتر هم بده نظر شما چيه؟ اگه 8 باشه خوبه راستي اينكه تك اگزوز هست به نظرت 6 نيست؟
سلام.مرسی از دوستانی که من رو برای upload راهنمایی کردن و ببخشید بخاطر تاخیرم.قبلش بگم که،این عکس ها رو خودم گرفتم و از جایی نیوردم.
این 2 تا عکس اول مربوط به یک ایمپالا 1953 ، 2 در، هست.اینجوری که من فهمیدم فقط باد تو چرخاش فابریک نیست و ماشین نزدیک 56 57 سال که خوابیده.فکر کنم همین جمله کافی باشه که بگم،برای پلاک کردنش،برای اینکه ماشین راه نره،جرثقیل گرفتن و تا مزکر تعویض پلاک با جرثقیل بردنش.قیمت واقعاً نمیشه روش گذاشت.استثنایی هستش.
این 2تا عکس مربوط به یک ایمپالا 64 ، 4 در،بدون ستون هستش،من با بدشانسی این ماشین رو از دست دادم.به من قیمت داد 7م اما 4 روز بعدش فروخت 7/8م.دو دست چراغ ترمز و یک دست زه نو و همینطور شیشه جلو ماشین رو هم میداد.هنوز دارم افسوس شو میخورم.اه ه ه ه ه.قسمت نبوده 100%.
ماشین وقتی من رفتم دیدم 5 ماه بوده که حتی استارت هم نخورده بوده.وقتی باطریش رو وصل کرد،فقط با 2 با استارت زدن اون موتور هیولای 8 سلندر روشن شد.از تمیزیش هرچی بگم کم گفتم.
این 2 تا عکس رو اول ببینید و حال کنید.میتونید حدس بزنید چه ماشینیه؟
دوج چلنجر 2010 که مالکش مستقیم از کانادا آورده.توضیح نیاز نداره.فقط همین رو بگم،کنار این ماشین 2 تا ماشین دیگه که تو دوبی قیمتشون 300م هستش هم بود اما اصلاً من کاری به اونا نداشتم.قیمت این ماشین رو گداشته حدود 50م(البته تو کیش)
اگه 5 بگه که یا ایرادی داره یا مفت میده یا 6 هستش ولی خب بدنه رو خوب وارسی کنی و سالم باشه واسه هیوالا ساختن خیلی خوب هستش رضا جان ولی خب اصالت ماشین هم زیر سوال میشه (حالا هم رفته )نقل قول:
خلاصه ماشین ترو تمیزی هستش از ظاهر یه کم خورده کاری داره بدنه زیبا و تکمیلی داره .
حالا اون تک اگزوز بودنش شک 6 بودنش رو بیشتر میکنه .
ولی برو ببین میتونی vin رو از یه جایی در بیاری؟
===================================
ممنونم دوست عزیز واقعا ایمپالاهای استثنائی رو شکار کردین
بخصوص اون مدل63 که فکر نمیکنم بیشتر از چند هزار تا رفته باشه
ولی کاش گاهی رنگش آفتاب بخوره و موتروشبجز هوای گاراژ یه هوای نمایشگاه کلاسیکی چیزی بخوره .
رامين جان شايد اينو نگيرم تو نميخواي؟
يه چيز آس آس آس پيدا كردم حدس بزنيد چيه؟؟؟؟؟؟؟؟ و مدلش چنده؟البته نياز به بازسازي كامل داره كامل ماشين رو لخت كرده و آماد باز سازي به 1 ساله كه همونطور ولش كرده
اتفاقا همونی که خرید آس بود!نقل قول:
بدون تصادف و بدون رنگ !
ماشینی بود که واقعا ارزش پول خرج کردن داشت و الکی نمیرفت زیر باری از بتانه!
رامین به نظرم 5 هم برای این ماشین زیاد هست!
مشخصه که تصادف داشته از جلو
شاید تصادف بد!
هیچیش میزون نیست
رضا منم با نظر جناب ملکی موافقم خودت که میدونی چیکارست : )))
سلام
آره امير جان خداييش آخرشه ها!!!!!!!!! ملكي رو ميگم!!!!!!! عجوبه اي هست راستي ماشينشو از نزديك ديدي؟
در مورد پست 2676# نظرت چيه؟
سلام خدمت اساتید
هزینه نگهداری دوج زیاده ؟
لوازمش پیدا میشه ؟
مثلا یکی مثل این::20:
قیمتش چطوره؟؟کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=8559&mashin
سلام
برادر دوج در كل هزينه نگهداريش كمه چون كم ازشون وارد شده به نر بنده و تجربه اسايد براي كسي كه تازه ميخواد ماسل بگيره كامارو هست چون لوازمش زياد و ارزون هست
تشكر