بابا تورو خدا جواب بدید.اونایی که نسخه ی نکست رو بازی کردن بگن دیگه.من گشتم نبود:41:نقل قول:
Printable View
بابا تورو خدا جواب بدید.اونایی که نسخه ی نکست رو بازی کردن بگن دیگه.من گشتم نبود:41:نقل قول:
Training نداره !!!نقل قول:
بايد توي همون Arena با يه بازيكن ول بچرخي حالشو ببري !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمککککککککککک
من تو تنظیمات می خوام دکمه ها رو تنظیم کنم . تنظیم نمیشه همش empty میاد
باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جونم این سؤال بارها پرسیده شده قبل از درخواست سرچ کنید :نقل قول:
با جوی استیک دیگه ، نه ؟
عزیز باید بری تو کلوپ گیم پد Devdata مناسب با دسته ات را دانلود کنی و طبق دستور العملی که Krauser جان دادند عمل کنی.
آدرس کلوپ گیم پد و دستور العمل :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263977
سال نو مبارک
آقا چی همه این آفسایداش باگ داره!!!!!!!
وقتی یک نفر خیلی از دفاع عقب تر میره آفساید نمیشه!!!!!!
البته توی نسخه ی pc .
همینطور باگ های زیاد دیگه ای هم داره که یادم نیست!
پچی نیومده که این باگ ها رو برطرف کنه؟
اصلا پچ دوم ea چی بود چی کار میکرد؟
والا 2 پچ اول واسه گيم پلي بود ولي ما هم نفهميديم چه تغييري ميدهنقل قول:
آقا من بازم نمیتونم بریزم پچ های اصلی رو همش پیغام میده وقتی میرسه به Data/cl.bin یکی میتونه این فایل رو برام آپلود کنه؟
اگز اصلیه فیفا هم ریختم ولی وقتی میزنم روی پچ بازم همون پیغام قبلی رو میده!!!!!!!!!!!!!!!!
چی کار کنم؟
باید فایل پچ رو جای خاصی بریزم؟
فایلشم همونیه که کراسر جان در صفحه ی 241 گزاشته !
منم فیفام اروپاییه؟
میشه بگین خودتون چجوری پچ رو نصب کردید؟ ( کامل از اول تا آخر )
اینم پیغامش :
Old File not found. However, a file of the same name was
found. No update done since file contents do not match
وقتی به cl.bin میرسه اینو میگه که همون ثانیه ی اول هست!
يه مشكلي هستنقل قول:
يا fifa09.exe اورجينال نيست يا ترتيب نصب پچ ها رو رعايت نميكنيد يعني شما زماني ميتونيد پچ 2 رو نصب كنيد كه قبلش پچ 1 رو نصب كرده باشيد. و اگه اين ها هم نباشه ورژن فيفاي شما اروپاي مركزي نيست شما چك كن ببين بازيت چه زبانهايي داره اسه فهميدن وقتي اجرا ميكني فيفا رو انتخاب زبانمياره همون اولش پرچم انگليس هست اين ور اونور كن ببين فرانسه و ايتاليا و هلند اينارو مياره يا پرچم هاي ديگه اگه اينا باشند بايد پچ جواب بده پچ هايي كه لينك دادم براي ورژن اروپاي مركزي هست
همش درسته!!!!!نقل قول:
Fifa09 ارجینال رو از همین جا گرفتم لینکش صفحه ی 242 هست!
همون اگز به قول شما :دی
من اول پچ یک رو اجرا میکنم اما همین رو میده همه ی روش هاشو امتحان کردم فرقی نداره مشکل یک جایه دیگه است!!!!!
اونم چک کردم هلند , فرانسه , ایتالیا و ... رو داره!
مشکل cl.bin توی پوشه ی Data است همش همینو میگه!!
میگه که این فایل نیست اما یک فایل دیگه جایگزینش شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه این فایل رو برای آپلود کنین کراسر جان؟
حجمش برای من که 8 بایته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم مال من خراب شده !!
آخه 8 بایت خیلی کمه!
راستی پچ رو نباید جایه خاصی بزارم و بعد اجراش کنم؟
من این کار رو کردم : اگز رو ریختم و پچ رو گزاشتم توی فلدر بازی و سپس زدم روش!!
هر دو پچ ها هم دارم!!
هم پچ 2 و خرده ای مگابایت و هم پچ 9 مگابایت!!!!
حالا میگین چی کار کنم؟
من که میگم اون فایل cl.bin رو آپلود کنین ضرر نداره چون حجمش فوق العاده کمه!
بذار ببينيم khelane مي تونه آپ كنه يا نه چون من الان نصب نكردم فيفا 09 رو البته يه نگاهي توي دي وي دي بازي ميكنم ببينم پيدا ميكنم اين فايل رو يا نه اگه بود حتما آپ ميكنم ولي مشكل مطمئنم اين نيست
نقل قول:
ُسلام من الان تو تعطیلات در خونه فامیلمون هستیم از اینجا صحبت میکنم خب شرمنده ام ولی شاید ی=به دوستم گفتم برام اپلود کنه و ادرسشو برات بزارم اینجوری شاید بتونم
بيا شايان جان اينم 8 بايته واسه منم 8 بايت بود يه جاي كار رو اشتباه انجام ميدي احتمالا ولي اميد وارم با اين كارت درست بشه ولي شك دارم
کد:http://www.2shared.com/file/5170006/e9cfba00/cl_online.html
دسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسستتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت درد نکنه کراسر جان مشکل از همین CL.bin بودش الان راحت نصب شد پچ!نقل قول:
بازم میگم دستت درد نکنه!
خوب خدا رو شكر خوشحالم كه مشكل همين بود سرت سلامت شايان خاننقل قول:
من کریشن مسترو دان کردم تو کامپیوتر خودم نصب میکنم باز میشه ولی تو اون یکی کامپیوتر نصب میکنم ارور میده چیزه خاصی میخواد بره نصب؟
بله دات نت فريم ورك 2 به بالانقل قول:
سلام خدمت اساتید بزرگ.
چند تا سوال دارم از خدمتتون ، لطف کنین کمک کنین به این بنده حقیر!
1- موقع نصب پچ ها همون اول کار نصب نمیکنه و از یک INI ارور میگیره!
2- توی بازی قسمت گیم مود نمیره!
3- برای دریبل زدن با گیم پد مشکل دارم ( گیم پدم از این ضاقارتهاست Dilong)
4- یک کرک وخب برای فیفا میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگه جایی هست که جواب سوالهامو بگیرم ، لینکش رو بزارین چون اصولاً وقت گشتن رو ندارم اومدم اینجا شما کمکم کنین.
یا حق
سلام من وقتی می خوام پچ1 ea نصب کنم سر eng.db همون پیغامی که برای آقای 779 اومد میاد چیکار کنم؟؟؟
سلام
وهاب جان سلام
آقا اين فايل اكسل بود كه باهاش devdata براي گيم پد درست ميكنن! من باهاش كار كردم نتونستم باهاش درست كنم! هيچ كدوم از بلاك هاي كدي كه داد جور در نيومد!
وهاب جان يه devdata داده بودي قبلا كار كرد ... ويندوز عوض كردم ديگه پاك شد!
يه راهنمايي بفرمائيد!
رو چشم بفرما
کد:http://www.2shared.com/file/5191773/d42717c9/remapdevdata.html
وهاب جان اين با اون قبلي فرق ميكنه؟
چون من اون فايل اكسلو هنوز دارما!
نقل قول:
دوست عزيز شما وقتي با اكسل كد ميسازي يه 4 5 تا بهت كد ميده دونه دونه بايد امتحان كني اونها رو يكيشون 100 % جواب مبده شما درست انجام نميديد حتما
بابا فایل خود خودشه من خودم ازاین استفاده کردم
آقا كراوزر و وهاب جان ممنون!
درست شد.
من كارمو درست انجام داده بودم! اين گيمپده درايور اصليش نصب نبود! همون كد اول درست شد!
لطف كرديد! (اسمايل گل)
فایلت خرابه.نقل قول:
بگو کجا میرسه همچین پیغامی رو میده؟؟؟
فایل eng.db کجایه؟
تا برات آپلود کنم.
آقا من وقتی میخوام FIFA09 رو روستر پچش رو نصب کنم، یه چیزی میاد مینویسه !!! که نمیدونم چیه!!! با یک فونت عجیب !
فقط هم اوکی داره و میره.
هیچ کاری هم نمیشه!!!
چه کنم؟!
موقع نصب پچها هم با این پیغام رو به رو میشم! Missing or Invalid Registry/INI entry
یعنی چی؟!!!
نقل قول:
کمککککککککک
در ضمن cl.bin هم نبود مشکل پچ!!!!
چه کنم؟!
Program Files\EA Sports\FIFA 09\data\cmn\fe آقا خیلی ممنون می شم دستتتون درد نکنه
دقیقا سر همین fileنقل قول:
Program Files\EA Sports\FIFA 09\data\cmn\fe
سلام دوستان.میخوام بدونم این 09 عمل توپگیری رو داره؟کدوم دکمه هست؟منظورم اینه که توی تنظیمات دکمه ها که برا هر عمل یه دکمه رو تعریف میکنیم اسم این توپگیری چی هست؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
من devdata رو گرفتم و ریختم تو همون فلدر user تو my document.اون دو تا فایله رو هم که باید پاک کنیم رو پاک کردم ولی حالا وقتی روی fifa کلیک میکنم صفحه سیاه میشه ولی دوباره برمیگرده به دسکتاپ!فلدر profile رو هم پاک کردم!ولی بازم ...
باید چیکار کنم؟
دوست عزیز عمل توپ گیری در فیفا در قسمت تنظیمات دسته در داخل بازی با اسم STAND TACLE هست که این فایل رو بگیر من خودم درست کردم این فایل رو دادم به هرکسی راضی بوده فقط در قسمت تنظیمات دسته خودت به دل خواه ویرایش کن برای دنبال کردن توپ هم سرعت + شوت یا مربع رو بگیر میره دنبال طرفی که توپ رو داره این فایل DEVDATA روبگیر کن خودم از این استفاده میکنمنقل قول:
توی پوشه USER در مای دیکیومنت در قسمت فیفا 09 کپی کن
کد:http://www.2shared.com/file/5204859/b1c23b85/devdata.html
کدوم فایل ها رو باید بریزیم و کدوم ها رو پاک کنیم؟
من هنوز نفهمیدم؟!
سلام خدمت اساتید بزرگ
چند تا سوال دارم از خدمتتون ، لطف کنین کمک کنین به این بنده حقیر!
1- موقع نصب پچ ها همون اول کار نصب نمیکنه و از یک INI ارور میگیره!
2- توی بازی قسمت گیم مود نمیره!
3- برای دریبل زدن با گیم پد مشکل دارم ( گیم پدم از این ضاقارتهاست Dilong)
4- یک کرک وخب برای فیفا میخوام
ممنون میشم اگه کمکم کنید و اگه جایی هست که جواب سوالهامو بگیرم ، لینکش رو بزارین چون اصولاً وقت گشتن رو ندارم اومدم اینجا شما کمکم کنین.
یا حق
سلام دوست عزیز تبریک عرض میکنم بهتون به مناسبت سال جدید و عضویتتون امیدوارم کاری کرده باشم که مشکل شما حل شه
1برای پچ ها من یا ما(بقیه دوستان که نمیدونن کدوم پچ رو میگی یه کم توضیح بده)نمیدونیم
2_اشکال از کرک هست
3_برای دریبل هم اگه از دسته بازی استفاده میکنی همین فایلی که در پست قبل اشتم رو میگیری بعد توی مای دیکیومنت در پوشه سیو فیفا 09 بعد در پوشه USER کپی کن بعد از کپی کردن فایل برو تو دایرکتوری بازی و برو داخل پوشه DATA بعدا" برو داخل INPUT و محتویات ان رو حذف کن که شامل دو فایل هست بعد مشکل دستت حل میشه و با انالوگ راست میتونی دریبل بزنی به همین اسانی
4_باشه اونم روچشم
جای بهتر از اینجا به نظر من پیدا نمیشه خیلی پر محتوا وغنی هستش
این کرک فیفا هستش
برای دانلود کرک از برنامه تورنت استفاده کن برای این ادرس بالا رو گذاشتم که قابلیت توقف موقت رو دارهکد:http://www.mininova.org/tor/1873627
امیدوارم مشکلت تا حدودی حل شد باشه
دوست عزیز مشکلت رو یه بار دیگه بنویس دقیقا" و جامعنقل قول:
اون فایل رو که ادرس رو دادم دانلود کن بریز تو پوشه یوزر در پوشه مای فیفا 09 در مای دیکیونت بعد از کپی کردن فایل دانلودی میری به قسمتی که بازی رو نصب کردی در اونجا برو قسمت دیتا یعنی پوشه دیتا data در پوشه دیتا برو داخل پوشه inputدو فایل dedata و xlpad رو حذف کن تمامنقل قول:
بفرما اینو همین جایی که گفتی بریز :نقل قول:
راستی رپید شیر برای چی اینطوریه!:18:کد:http://www.2shared.com/file/5205029/482c9b9f/eng.html
خیلی جالب بود اومدم آپلود کنم دو برابر سرعت خودم آپلود کرد ولی همینطور ادامه داشت!!!!!
یعنی 100% شد 880 کیلوبایت همینطور زیادتر میشد تا 5 مگ هم رفت!!!!!!
بعدش رفتم توی 2shared آپلود کردم خیلی قاطیه این رپید!!!!
سلام دوستان این یه پچ قشنگه که چمن بازی هارو اصلاح میکنه و قشنگتر میکنه ولی قبل از دانلود باید ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.fifakorea.net/pds2/detail2.html?id=2385&lang=en&ca=400000&page=1&flag=&keyword=&sc_title=&sc_memo=
آقای 779 دستتون درد نکنه
من دانلود کردم پشیمون شدم آخه کودوم رمین چمنی این شکلیه:18:نقل قول: