منم همینو :دینقل قول:
من فراگیر رو دارم میگم ها ...
فراگیرو غیر فراگیرم نداره .... هر رشته کنکوری از فراگیرم دانشجو میگیره...
Printable View
منم همینو :دینقل قول:
من فراگیر رو دارم میگم ها ...
فراگیرو غیر فراگیرم نداره .... هر رشته کنکوری از فراگیرم دانشجو میگیره...
bargh dare hame shakhehasham dare electronik mokhaberat ghodrat kontorol!taze javabe soale mano kac nadad!man emroz daftarcheo karto gereftam mondam chi bezanam bargh dos daram ama nemidonam teh ghabolam ya naنقل قول:
کد رشته برقو که میگی بده ! پس چرا من که میبینم نیست!:19:نقل قول:
bargh dare hame shakhehasham dare electronik mokhaberat ghodrat kontorol!taze javabe soale mano kac nadad!man emroz daftarcheo karto gereftam mondam chi bezanam bargh dos daram ama nemidonam teh ghabolam ya na
اگه میتونی بخونی بزن دیگه من چی بگم !!!×
3433 markaze teh darsasham riazi1(riazi omomi) fizik paye(mekanik)ian yani chi????????yani chi vaghean in keteaba kojasنقل قول:
داداش فارسی بنویس ، اعصاب مارو داغون کردی ؛ قوانینم زیر پات له کردی !نقل قول:
چطور نمیبینی شما !؟نقل قول:
بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فک کنم دفترچه رو اشتباه گرفتم! نمیدونم نداره واسه من:دی×××نقل قول:
چطور نمیبینی شما !؟
!!!
بی زحمت رشته های مهندسی مرکز ورامینم میگی:دی؟
=========
در همینجا خز شدگی رشته های مهدسی برق و پزشکی و غیره رو تسلیت عرض میکنم:دی
دفترچه رو که سنجش تو صفحه اول سایتش گذاشته !نقل قول:
--------------
بفرما :
برق که با اومدن غیر انتفاعی ها خز شده بود ! ( دیگه بد ترم شد )نقل قول:
در همینجا خز شدگی رشته های مهدسی برق و پزشکی و غیره رو تسلیت عرض میکنم
راستی پارسال یعنی هیچ پیام نوری برق هیچ گرایشیشو نداشت ؟
کممممممممممک
سلام.دوستان یه سوال داشتم.من ار مرخصی تحصیلی استفاده نمی کنم اما الان که حذف اضطراری رو می زنم میگه واحدات از حد مجاز کمتر میشه.در حالیکه حد مجاز 5 تاس.من میخوام 6 تا واحدم بمونه فقط.کسی کمکی میتونه بکنه؟
چیکار باید بکنم
معدل کتبیتون منظورم نبود ؛ منظورم معدلی بود که توی آزمون فرگیر بدست میارید !نقل قول:
yani man ke moadele diplomam katbi shode 13 mitonam to teh reshte it bekhonam?hata age bara emtehanam hichi nakhonam?vaghean enghad asone
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
زمان حذف اضطراری تموم شده ، تنها حذفی که مونده حذف پزشکی هست که امتحانو نمیدید و یه گواهی پزشکی میبرید ؛ اگه واحدتونو حذف پزشکی کنید تو معدلتون تاثیری نداره ولی اگه سرجلسه نرید و بعدشم گواهی پزشکی نبرید فک کنم رو معدلتون هم تاثیر داشته باشه ،نقل قول:
فرق حذف اضطراری با شرکت نکردن در امتحان چیه ؟؟
توی هر دو مورد پولمون از بین میره ؟؟
من میخوام یه درس رو امتحان ندم حذف کنم بهتره یا نرم سر جلسه امتحان ؟؟؟
حذف اضطراری و حذف پزشکی فرقی ندارن تو هر دوشون پولی که واسه اون واحد دادید میره !
خیلی ممنونم :11:نقل قول:
دفترچه رو که سنجش تو صفحه اول سایتش گذاشته !
--------------
بفرما :
خوبه دانشگاه ما فعلا اضافه نکرده رشته جدید:دی مگه نه همه درسا خودخوان میشد××× !!
ولی انصافا خوندن همچین رشته هایی تو پیام نور خیلی خیلی خیلی سخته !!نقل قول:
برق که با اومدن غیر انتفاعی ها خز شده بود ! ( دیگه بد ترم شد )
نه هیچ جا نداشت اینو دیگه مطمئنم:دی(خودم ورودی جدیدم آخه!!) جدیده از امسال گذاشتن...نقل قول:
راستی پارسال یعنی هیچ پیام نوری برق هیچ گرایشیشو نداشت ؟
غیبت توی امتحان موجه هم نباشه توی معدل تاثیر نداره!نقل قول:
[QUOTE=hasti rs;5748084]معدل کتبیتون منظورم نبود ؛ منظورم معدلی بود که توی آزمون فرگیر بدست میارید !
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
مگه تو ازمون فراگیر سوال ها تستی نیست؟معدل یعنی چی؟:13::18:
سلام.ببخشید کسی از نحوه انتقال و مهمانی تو دانشگاه پیام نور اطلاعی داره؟مثلا اینکه چقدر سخته و یا اصلا میشه یا نه؟البته منظورم از مراکز اطراف تهران(مثل پاکدشت،چهاردانگه و ...) به تهران هست.درضمن درمورد تغییر رشته چی چیزی میدونین؟شنیدم باید تو آزمون تغییر رشته شرکت کنی.آیا درسته؟اگه آره اون چطوریه سخته؟
خواهشا دوستانی که پیام نور تبریز درس میخونن جواب بدن. ممنون :40:نقل قول:
فارسی شدم 10.4 از 20 :دی×××
مبانی تستیش شدم 4.53 از 8!
دست بزنید برام!!:27:
یه سوال دیگه
من شنیدم اگر درسی را زیر 10 بگیریم و ترم بعد پاسش کنیم توی ترم حساب میشه ولی
موقعی که درسمون تموم شد و میخوان معدل کل را حساب کنند اونی که زیر 10 بوده
را توی معدل کل مدرک حساب نمیکنند و اون نمره بیشتر را حساب میکنند !!!!
آیا این موضوع صحت داره ؟؟؟؟
سلام دوستان
1)تو دفترچه فراگیر نوشته رشتتون رو تو مراکز استان خودتون انتخاب کنید،با این حساب کسی که تهرانه نمیتونه واحد کرج(که برای استان البرز هست) رو انتخاب کنه؟
2)دوستانی که پارسال کنکور فراگیر کامپیوتر،صنایع یا آی تی دادند میشه یکم درباره مدت خوندنشون و سطح درسها و سطح آزمون راهنمایی کنند؟
چرا تستی هست وباتوجه به درصدهایی که تو هر درس میزنید نمره ی اون درس و باتوجه به کل نمراتتون معدلتونو برآورد میکنن ، همونطور هم که حمید گفت درواقع این درسایی که توی آزمون فراگیر میدید درسای ترم اول هستن یعنی مثل این میمونه که شما دارید ترم یک رو میخونید و اگه معدلتون از یه معیاری کمتر بشه نمیتونید برید دانشگاه ! البته این اطلاعاتی هست که من از بچه های کلاسمون که فراگیر بودن فهمیدن اگه اشتباه میگم بچه هایی که اطلاعات دقیق دارن تصحیح کنن .. :11:نقل قول:
مگه تو ازمون فراگیر سوال ها تستی نیست؟معدل یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
همین که قبول شدی خودش کلیه ! دمت گرم همه رو رو مرز قبولیدی ! چرا فارسیه مارو نزدن پس ؟ :13:نقل قول:
فارسی شدم 10.4 از 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×××
مبانی تستیش شدم 4.53 از 8!
دست بزنید برام!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين كتابهاي فراگير پيام نور دروس عمومي و تخصصي رو از كجا ميتونم تهيه كنم و رشته هاي فني مهندسي عموميشون همون دروسي كه پايه زده است ؟
آره :دی منم که تا شب امتحان لاشو باز نکرده بودم:دی!!نقل قول:
همین که قبول شدی خودش کلیه ! دمت گرم همه رو رو مرز قبولیدی ! چرا فارسیه مارو نزدن پس ؟
ولی زور داره فارسی این جوری بشه...!
تو تهران جلو دانشگاه خیابون 12 فروردین :دی پره!نقل قول:
دوستان اين كتابهاي فراگير پيام نور دروس عمومي و تخصصي رو از كجا ميتونم تهيه كنم
نمیفهمم :دینقل قول:
رشته هاي فني مهندسي عموميشون همون دروسي كه پايه زده است ؟
عمومیا عمومیه دیگه:دی!!
سلام دوستان
1)تو دفترچه فراگیر نوشته رشتتون رو تو مراکز استان خودتون انتخاب کنید،با این حساب کسی که تهرانه نمیتونه واحد کرج(که برای استان البرز هست) رو انتخاب کنه؟
2)دوستانی که پارسال کنکور فراگیر کامپیوتر،صنایع یا آی تی دادند میشه یکم درباره مدت خوندنشون و سطح درسها و سطح آزمون راهنمایی کنند؟
تو سامانه گلستان پیام نور
نمرات میان ترم ایا میشه پرینت گرفت؟ کجاش باید رفت
جایی برای پرینت نداره هر درس جداست
نه میان ترمو نمیشه ... فقط بعد اومدن تموم نمرات میشه کارنامه رو پرینت گرفتنقل قول:
تو سامانه گلستان پیام نور
نمرات میان ترم ایا میشه پرینت گرفت؟ کجاش باید رفت
جایی برای پرینت نداره هر درس جداست
یه سوال دیگه
اینی که میگی عقلانیه:دی×× بایدم این جوری باشه دیگه!نقل قول:
من شنیدم اگر درسی را زیر 10 بگیریم و ترم بعد پاسش کنیم توی ترم حساب میشه ولی
موقعی که درسمون تموم شد و میخوان معدل کل را حساب کنند اونی که زیر 10 بوده
را توی معدل کل مدرک حساب نمیکنند و اون نمره بیشتر را حساب میکنند !!!!
آیا این موضوع صحت داره ؟؟؟؟
مهمان شدن تقریبا مشکلی نداره...نقل قول:
سلام.ببخشید کسی از نحوه انتقال و مهمانی تو دانشگاه پیام نور اطلاعی داره؟مثلا اینکه چقدر سخته و یا اصلا میشه یا نه؟البته منظورم از مراکز اطراف تهران(مثل پاکدشت،چهاردانگه و ...) به تهران هست.درضمن درمورد تغییر رشته چی چیزی میدونین؟شنیدم باید تو آزمون تغییر رشته شرکت کنی.آیا درسته؟اگه آره اون چطوریه سخته؟
تغییر رشته هم همون طور که گفتی ازمون داره و سخته دیگه:دی
انتقالی به تهران در حالت عادی تقریبا نا ممکنه:دی ولی واحدای اطراف زیاد مشکلی نداره...
اینم قوانینش:
انتقالی:
نقل قول:
انتقال یعنی تغییر محل تحصیل دانشجو از دیگردانشگاههابه دانشگاه و یا از یک مرکز به مرکز دیگر در همان رشته تحصیلی و همان مقطع تحصیلی است انتقال دانشجو به مراکز دانشگاه منوط به شرایط زیر است.
الف: دانشجو شرایط ادامه تحصیل در مرکز یا دانشگاه مبدا را داشته باشد .
ب: دانشجو حداقل ۲۴ واحد درسی را در مرکز یا دانشگاه مبدا با موفقیت گذرانده باشد .
ج: میانگین کل دانشجو حداقل ۱۲ باشد .
د:نمره آزمون ورودی دانشجو از نمره آزمون پایینترین فرد پذیرفته شده در همان رشته تحصیلی و در همان سال در مرکز مقصد در سهمیه مربوط کمتر نباشد .
با انتقال دانشجو از مراکز دانشگاه به مراکز ردیف بالاتر جدول ردیف بندی مراکز دانشگاه مرکز مقصد موافق باشد . دانشجویان رشته های تحصیلی علوم با میانگین کل حداقل ۱۵و دانشجویان رشته های تحصیلی علوم انسانی با میانگین کل حداقل ۱۶ از داشتن شرط موضوع بند د معاف می باشند این معافیت مشروط به گذراندن حداقل ۱۲ واحد درسی غیر عمومی است .انتقال دانشجو از نظام آموزشی باز و از راه دور به نظام آموزشی نیمه حضوری و شبانه در دیگر دانشگاهها به شرط موافقت دانشگاه مقصد و سازمان مرکزی دانشگاه مجاز است .انتقال دانشجو از سایر دانشگاههای غیز دولتی که دانشجو در آنها از طریق آزمون سراسری پذیرش نمی شود به دانشگاه ممنوع است.
انتقال دانشجو از سایر دانشگاهها و مراکز منوط به مجری بودن مرکز مقصد در رشته تحصیلی. مورد تقاضا است و مرکز در قبال عدم تطابق زمانی ارائه درسها با برنامه دانشجو مسئوولیتی ندارد.
انتقال دانشجو از سایر دانشگاهها به دانشگاه با موافقت سازمان مرکزی دانشگاه میسر است .در صورت موافقت با انتقال دانشجو کلیه سوابق وی به مرکز با دانشگاه ارسال و ارتباط او با مرکز یا دانشگاه مبدا قطع می شود.
انتقال دانشجو منوط به گذراندن بیش از نصف واحدهای درسی رشته تحصیلی وی در مرکز مقصد می باشد بنابراین در هر شرایطی در انتقال کمتر از نصف واحدهای گذرانده شده توسط دانشجوپذیرفته می شود .
شهریه دانشجوی منتقل شده از سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی به استثنای دانشجوی منتقل شده از دوره های روزانه دانشگاههای دولتی داخل کشور برابر دانشجوی پذیرفته شده از طریق دوره های فراگیر می باشد .
انتقال دانشجوی مرکز برون مرزی پس از احراز شرایط و تبدیل وضعیت از دانشپذیری به دانشجویی امکانپذیر است.دراین صورت مشمول ضوابط انتقال می شود و شهریه وی برابر دانشجوی پذیرفته شده از طریق دوره های فراگیر می باشد.
انتقال دانشجو با شرایط زیر و با ارائه مدارک مستند و معتبر در اولویت انتقال قرار می گیرد.
الف:سرپرست خانواده دانشجوشهیدفوت یا معلول شود به طوری که وی به تشخیص مراجع قانونی به عنوان کفیل خانواده شناخته شودو مجبور به انتقال به محل سکونت و یا نزدیک ترین مرکز به محل سکونت گردد.
ب:دانشجو معلول شودبه نحوی که به تشخیص شورای آموزشی منطقه به طور مستقل قادر به ادامه زندگی نباشد ج:دانشجو به دلیل ازدواج رسمی ملزم به انتقال به محل تحصیل یا اشتغال همسر است .
د:محل اشتغال دانشجو یا سرپرست قانونی وی تغییر کند .
هر یک از موارد مذکور در این فصل باید بعد از قبولی دانشجو در دانشگاه اتفاق افتاده باشد .
برای کارمندان رسمی یا پیمانی دولت ارائه حکم اشتغال ضروری است .اگر دانشجو یا همسر وی شغل آزاد دارد گواهی اشتغال و سکونت او باید به تایید مراجع قانونی رسیده باشد .
اتقال همسر و فرزندان اعضای هیات علمی به محل اشتغال آنان طبق ضوابط ویژه ابلاغی توسط وزارت علوم تحقیقات و فناوری ووزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام می شود
تغییر رشته:
نقل قول:
١_ دارای شرایط بندهای ١ ، ۲ ، ۳ ، ۴ و تبصره ١ ماده ٣٧ باشد.
(ماده ٣٧ : انتقال دانشجو به مراکز دانشگاه منوط به شرایط زیر است:
١_ دانشجو شرایط ادامه تحصیل در مرکز یا دانشگاه مبدا را داشته باشد.
٢_ دانشجو حداقل ٢۴ واحد درسی را در مرکز یا دانشگاه مبدا با موفقیت گذرانده باشد.
٣_ میانگین کل دانشجو حداقل ١٢ باشد.
۴_ نمره آزمون ورودی دانشجو از نمره آزمون پایین ترین فرد پذیرفته شده در همان رشته تحصیلی و در همان سال در مرکز مقصد در سهمیه مربوط کمتر نباشد . با انتقال دانشجو از مراکز دانشگاه به مراکز ردیف بالاتر جدول ردیف بندی مراکز دانشگاه، مرکز مقصد موافق باشد.
تبصره ١: دانشجویان رشته های تحصیلی علوم با میانگین کل حداقل ١۵ و دانشجویان رشته های تحصیلی علوم انسانی با میانگین کل حداقل ١۶ از داشتن شرط موضوع بند ۴ معاف می باشند . این معافیت مشروط بر گذراندن حداقل ١٢ واحد درسی غیر عمومی است.)٢_ با توجه به حداکثر مدت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس از تطبیق درس ها و پذیرفتن واحدهای درسی گذرانده شده طبق مفاد فصل یازدهم آیین نامه آموزشی ، امکان گذراندن واحدهای درسی مورد نیاز در رشته تحصیلی جدید را داشته باشد.
تبصره ١: تغییر رشته دانشجویانی که به دستگاههای اجرایی خاص تعهد دارند، با رعایت کلیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماده و اعلام موافقت دستگاه اجرایی ذیربط امکان پذیر است.ماده ۴٩ : تغییر رشته در مقاطع تحصیلی هم سطح، یا از مقطع بالاتر (کارشناسی) به مقطع پایین تر (کاردانی)، امکان پذیر است.
تبصره ٢: تغییر رشته به رشته های تحصیلی که در ضوابط گزینش آن ها شرایط خاص پیش بینی شده، اضافه بر رعایت کلیه شرایط این ماده موکول به احراز شرایط مربوط نیز می باشد.
تبصره ٣: دانشجوی پذیرفته شده از طریق دوره های فراگیر، اضافه بر رعایت کلیه شرایط این ماده به استثنای بندهای ٢ ، ٣ و ۴ ماده ٣٧ ، باید درس های مرتبط با رشته تحصیلی مورد تقاضا در دوره دانشپذیری مربوط را ، با نمر ه حداقل ١٢ در یک نیمسال تحصیلی بگذراند . دانشجوی پذیرفته شده از طریق آزمون سراسری، در صورتی که متقاضی تغییر رشته حتی اگر همراه با تغییر گروه آزمایشی باشد، نیز می تواند از مزایای این تبصره استفاده کند. مفاد این تبصره شامل رشته های تحصیلی است که نیمسال دانشپذیری داشته اند یا دارند.
تبصره ۴: دانشجو در هر یک از مقاطع تحصیلی، تنها یک بار می تواند تغییر رشته دهد.
ماده ۵٠ : درصورت موافقت با تقاضای تغییر رشته، دانشجو موظف است در اولین فرصت در رشته جدید ثبت نام کند و پس ازثبت نام، دانشجو حق بازگشت به رشته تحصیلی قبلی را ندارد.
تبصره: اقدام نکردن دانشجو به ثبت نام در رشته تحصیلی جدید در وقت معین به منزله انصراف از تغییر رشته تلقی می شود.ماده ۵١ : تغییر رشته همزمان با انتقال، مشروط به آن است که دانشجو شرایط انتقال و تغییر رشته را با هم داشته باشد.
تغییر رشته الزامی:
ماده ۵٢ : چنانچه دانشجو به تشخیص کمیسیون موارد خاص دانشگاه در دوران تحصیل، دچار بیماری یا سانحه ای گردد که توانایی ادامه تحصیل در آن رشته تحصیلی و یا امکان بهره گیری از کارآیی حاصل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جداول نقص عضو از دست بدهد، می تواند با رعایت سایر مقررات به رشته تحصیلی دیگری متناسب با رشته تحصیلی خود در همان گروه آزمایشی که از لحاظ نمره آزمون ورودی نزدیکترین نمره را دارد، تغییر رشته دهد. در این حال دانشجو از رعایت شرایط بندهای ٢، ٣، و ۴ ماده ٣٧ معاف می باشد.
تبصره: در مواردی که دانشجو به دلایل نقص عضو و بیماری، توانایی ادامه تحصیل در هیچ یک از رشته های تحصیلی گروه آزمایشی مربوط را نداشته باشد، کمیسیون موارد خاص دانشگاه پس از بررسی کامل مسأله، نسبت به تغییر رشته دانشجو به رشته ای در گروه آزمایشی دیگر تصمیم می گیرد.ماده ۵٣ : متقاضی تغییر رشته باید درخواست خود را همراه مدارک لازم، حداقل شش هفته پیش از شروع نیمسال تحصیلی به دیگر دانشگاه و مرکز محل تحصیل خود تسلیم کند.
ماده ۵۴ : در تغییر رشته که همراه با تغی یر مقطع تحصیلی از کارشناسی به کاردانی است، حداکثر مدت مجاز تحصیل بر مبنای دوره کاردانی محاسبه می شود.
شرایط و ضوابط آزمون تغییر رشته از طریق بند ج:
۱- ثبت نام دانشجویان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر رشته در اردیبهشت هر سال صورت می گیرد.
۲- آزمون در شهریور ماه همزمان با آزمون ترم تابستان برگزار خواهد شد و منبع آزمون همانند منابع درسی پایان نیمسال دوم می باشد.
۳-متقاضیان تغییر رشته از طریق بند ج مطابق دفترچه نوبت نوزدهم راهنمایی پذیرش دوره های فراگیر فقط می توانند در رشته مرکز های اعلام شده در دفترچه فوق الذکر نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.
۴- هر دانشجو می تواند واحد های اختصاصی رشته تحصیلی مورد درخواست خود را مازاد برسقف رشته تحصیلی قبلی خود انتخاب و یا از رشته قبلی مرخصی اخذ نماید.
۵-تغییر رشته از طریق بند ج فقط در رشته هایی مجاز است که از طریق دوره های فراگیر اراده شده باشد.
۶- دانشجویان متقاضی تغییر رشته توام با انتقال علاوه بر احراز شرایط تغییر رشته (کسب نمره ۱۰ در هر درس و میانگین ۱۲) باید شرایط انتقال را نیز احراز نمایند(انتقال به مرکز تهران مقدور نیست)
۷- برای شرکت در آزمون تغییر رشته از طریق بند ج گذراندن یک ترم کفایت می کند و نیازی به گذراندن ۲۴ واحد نسیت ولی در صورت تقاضای انتقال گذراندن ۲۴ واحد با میانگین ۱۲ الزامی است.
۸- دانشجویان پذیرفته شده از طریق دوره های فراگیر پس از کسب نمره قبولی در دروس دانشپذیری مجاز به شرکت در این آزمون می باشند.
۹- دانشجویان طرح چند بخشی (طرح تجمیع، تابان) که متقاضی تغییر رشته در داخل گروه (بخش) می باشند نیازی به شرکت در آزمون مذکور ندارند و طبق مقررات می توانند در پایان نیمسال چهارم تقاضای تغییر رشته نمایند.
۱۰- دانشجویان طرح چند بخشی (طرح تجمیع،تابان) می توانند کلیه رشته های طرح چند بخشی (تجمیع، تابان) را مطابق دفترچه نوبت نوزدهم انتخاب نمایند ولیکن انتخاب رشته های فراگیر غیر چند بخشی برای ایشان امکان پذیر تمی باشد.
۱۱- دانشجویان عادی دانشگاه در صورت تمایل می توانند تقاضای تغییر رشته به رشته های طرح چند بخشی (تجمیع، تابان) را نمایند.
۱۲- دانشجویان طرح چند بخشی حق خروج از طرح فوق را ندارند و صرفا در قالب طرح چند بخشی می توانند متقاضی تغییر رشته و انتقال تمایند.
۱۳- دانشجویان آزمون محور و دانشستان فقط در قالب رشته های موجود و در داخل همان سیستم آموزشی می توانند متقاضی تغییر رشته باشند و نمی توانند به دیگر دوره های آموزشی دانشگاه منتقل شوند.
دانشجویان متقاضی تغییر رشتع بند ج بایستی حداکثر تا ۳۱ اردیبهشت ماه با مراجعه به کارشناس رشته خود و تکمیل فرم درخواست تغییر رشته بند ج و همچنین برگ انتخاب واحد دستی و پرداخت شهریه به ازاء هر واحد اخذ شده ،ثبت نام نمایند.
تغییر رشته طرح تجمیع :
۱- تغییر رشته در طرح تجمیع چنانچه در همان گروه (بخش) باشد نیازی به تغییر رشته نمی باشد و نامبرده در پایان ترم چهارم می تواند یکی از رشته های گروه را انتخاب نماید ولی چنانچه متقاضی تغییر رشته به گروه دیگیری باشد مانند روال عادی تغییر رشته اقدام گردد (تغییر رشته به خارج از طرح تجمیع امکان پذیر نیست ).
۲- تغییر رشته دانشجویان در گروه های دیگر ، از طریق بند ج و فقط در طرح تجمیع بلامانه است
آخــــــــــــییییییییییی یییییییییییییی!!
این ترمم امروز تموم شد...! رفت تا یه ماه دیگه...
باید وایسم حالا منتظر کارنامه:دی!
دلم واسه همکلاسیا تنگ میشه انصافا این 2-3 هفته آخری خیلی خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
اقا بیشتر درباره نحوه تشکیل کلاسای پیام نور توضیح میدی؟مگه چند جلسه تو یه ماه هممدیگرو میبینید؟فراگیر برق تهران زدم خوده تهران چقد شانس قبولی دارم؟فراگیر خوبه؟نقل قول:
تو پیام نور تقریبا برای تموم واحدای تخصصی کلاس هست ولی وقتش کمتره مثلا واسه مبانی کامپیوتر ما 12 جلسه 4 ساعته! بود.نقل قول:
اقا بیشتر درباره نحوه تشکیل کلاسای پیام نور توضیح میدی؟
با حضور تو کلاس معمولا اساتید 1 تا 2 نمره از نمره میان ترم که 6 نمره هستشو بهتون میدن. وگرنه حضور تو کلاس اجباری نیست...
یا ریاضی 8 جلسه 4 ساعته.
فیزیک 5 جلسه!
حتی واسه زبان و اندیشه هم کلاس هست زبان 16 ساعت و اندیشه 8 ساعت کلاس بود.
یه سری از درسای عمومی مثل فارسی کلا کلاس نداشتیم:دی
ما 3 روز تو هفته همو میدیدیم:دی!!نقل قول:
مگه چند جلسه تو یه ماه هممدیگرو میبینید؟
چون سال اولشه اطلاعی ندارم:دینقل قول:
فراگیر برق تهران زدم خوده تهران چقد شانس قبولی دارم؟
در حال حاضر فراگیر هیچ فرقی با سراسری نداره!! (شهریشو نمیدونم! شاید فرق کنه اون)نقل قول:
فراگیر خوبه؟
تنها فرقش اینه که شما اگه درسای فراگیرتونو پاس کنید مهر 90 میشید ترم دومی ولی اونا که از کنکور میان ترم اولین:دی
آقا ما به یه بنده خدایی قول ثبت نام دادیم ، فکر کردیم فراگیر هم مثل سراسری فروش الکترونیکی کارت داره
حالا آمده اینجا، میبینم باید از دفتر پست میخریدیم،:18: 5ساعت دیگه ثبت نام تمومه یکی یک راه حلی بده:41:
سپاس
نقل قول:
شما فقط الان باید دعا کنی ثبت نام تمدید شه!!:20:
آقا ممنون از عدم راهنمایی(همه پای فوتبالید دیگه:31:...)
بهرصورت جوینده یابنده بود و برای اطّلاع دیگر افرادی که این مساله رو دارند:
عنوان) آیا مهلت ثبت نام در آزمون دورههای فراگیر کارشناسی سال 1390 دانشگاه پیام نور تمدید می شود؟
پاسخ) با همکاری شرکت پست جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ گردیده که : 1- از ساعت 8 صبح لغایت ساعت 19 (7 بعد از ظهر) روزهای چهارشنبه 22/10/89 لغایت شنبه 25/10/89 منحصراً در باجه اصلی مرکزی پست هر یک از شهرستانها و در شهرستانهای بزرگ مانند شهرستانهای اصفهان، اهواز، تبریز، مشهد، شیراز و ... در مناطق پستی شهرستانهای مذکور نسبت به توزیع مدارک ثبتنام آزمون فوق اقدام گردد.
2- از ساعت 8 صبح لغایت ساعت 19 (7 بعد از ظهر) روزهای چهارشنبه 22/10/89 لغایت شنبه 25/10/89 داوطلبان شهرستان تهران منحصراً به یکی از مناطق پستی 11، 13، 14، 15، 16، 17، 18 و 19 مراجعه و نسبت به دریافت مدارک ثبتنام اقدام نمایند.
برای آندسته از داوطلبانیکه در روزهای فوقالذکر نسبت به دریافت مدارک ثبتنام اقدام مینمایند، امکان ثبتنام الکترونیکی از طریق شبکه اینترنت نیز برای ایندسته از داوطلبان دردورههای فراگیر کارشناسی دانشگاه پیام نور حداکثر تا ساعت 24 روز شنبه 25/10/89 فراهم گردیده و لذا داوطلبان مذکور میتوانند حداکثر تا ساعت 24 روز شنبه 25/10/89 با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانیو براساس دستورالعملهای مربوط نسبت به تکمیل تقاضانامه الکترونیکی ثبتنام آزمون دورههای فراگیر کارشناسی سال 1390 دانشگاه پیام نور اقدام نمایند.کد:www.sanjesh.org
مرجع اشکالات فنی! سایت سازمان سنجش:
این رفیقمان هم مارا بخشید:31::10:کد:http://92.242.195.67/noetrequest/
اقا منمون از راهنماییت!درسای تخصصی برق اینه:ریاضی عمومی ۱ فصل ۳ تا ۱۲!فیزیک پایه(مکانیک)فصل ۱ تا ۱۰ به نظر شما چقد بخونم؟قبولم؟سخت میگیرن یا اسون امتحانشوووو!!!:41::13:نقل قول:
ریاضی عمومی درسیه که کار میبره بشین خیلی بخون:دی!! 400 صفحه بیشتر نیست:27:نقل قول:
ریاضی عمومی ۱ فصل ۳ تا ۱۲!
جالبه امسال از فصل های حذف شده ( 1 تا 3 ) هم 4 تا سوال دادن حال کردیم:دی آسونه آخه:دی!!
فیزیکم مباحث تکراریه به جز 2-3 فصل آخر که یه مقدار دانشجو مورد عنایت قرار میگیره:دینقل قول:
فیزیک پایه(مکانیک)فصل ۱ تا ۱۰ به نظر شما چقد بخونم؟قبولم؟
شما رو سخت فکر کن...نقل قول:
سخت میگیرن یا اسون امتحانشوووو!!!
و اینکه مثال های کتاب رو کامل کار کن و بعد تمرینا و تستا رو حل کن موفق میشی ایشالا:دی
بعد از سپری کردن روزها مطالعه، روز امتحان از هر مسیری که بیایی(اگر از اتومبیل شخصی و یا سرویس استفاده نکنی!) ایستگاه آخر اینجاست:
و تاکسی هایی که دیگر برایمان غریبه نیستند... در بدو ورود به دانشگاه اول باید تکلیفمان با مکان امتحان مشخص شود.
این تابلوی آشنا در اول محوطۀ دانشگاه پاسخگوی خوبی است.
ساختمان های آموزشی و یا سالن های ورزشی
مسأله این است!
و سری هم به محل های تحویل کیف و موبایل می زنیم و ساعتی با وسایلمان خداحافظی میکنیم:
حالا نوبت پیداکردن شماره صندلی از روی کاغذهای نصب شده روی دیوار است.
به همین سادگی
و بعد...
انتظار برای باز شدن درب های سالن ها و...
به اشتراک گذاشتن تجربیات مطالعات شب امتحانی
لحظه ی موعود فرا میرسد:
درب سالن ها باز میشود و انتظارها به پایان میرسد
تاکنون هیچ گونه گزارشی مبنی بر وجود استرس مخابره نشده است!!!
و شیرین ترین لحطه: وصال دانشجو و صندلی امتحانی
مبارک باشد ان شا الله
و لحظات امتحان که قلم و تصویر از بیان آن قاصر است...
و لحظات بعد از آزمون که طبیعتا عوامل زیادی مقصرند در بد دادن امتحان ما
و چه حسرت ها که خورده نمی شود از ناکرده ها
و لذت پشت سر گذاشتن آزمونی دیگر
وسایل را که از محل امانات تحویل میگیریم، اولین کارمان چک کردن پیامک های تلفن همراهمان است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پیش به سوی خانه...
و سلامی دوباره به رانندگان زحمت کش(!!!):
دانشگاه ماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این کلاس های مجری فراگیر ثبت نام کردم کلاس چقد کمک میکنه؟بسیج دانشجویی دانشگاه تهران:41::13:نقل قول:
والا نمیدونم:دی بالاخره میتونه کمکت کنه دیگه !!!نقل قول:
من از این کلاس های مجری فراگیر ثبت نام کردم کلاس چقد کمک میکنه؟بسیج دانشجویی دانشگاه تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کتابا طوریه که خودت میتونی بخونی نیز:دی
درود به پیام نوری های باحال
بچه ها سر جلسه نمی رم برای امتحان
می خوام ترم بعد را هم مرخصی بگیرم
الان نمی خواد به دانشگاه خبر بدم ؟؟؟
به مشکلی که بر نمی خورم ؟؟
دو ترم قبل را مرخصی گرفتم الانم که ترم 3 هستم نمی رم سر جلسه ترم چهار را هم می خوام مرخصی بگیرم
ممنون
ارهههه خوووووب:31::27:نقل قول:
سلام.آقای hamidras این واسه کدوم شهره؟مرکز تهرانه؟؟؟
کی گرفتی؟واسه همین زمستونه؟؟؟آخه اینی که من دیدم نشون میده وضع عفاف و حجاب تو این دانشگاه بهتره.
راستی بابت عکس هایی که گذاشتی ممنون.بدجور دلم گرفت.یاد دانشگاه به خیر.چه دورانی بود.
سلام
این فراگیر محلت ثبت نامش تموم شد یا تمدیدش کردن ؟؟؟ اگه تمدید کردن دقیقا تا کی ؟؟
تا شنبه ۲۵ دی ماه تمدید شد!نقل قول:لینکشکد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=6&id=762اینم
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
کلا پیام نور از لحاظ فرهنگی عالیه!چون کسایی که هستن دنباله درسن و مدرک نه دنباله بعضی کرا!ضمنا ورامینهنقل قول:
سلامنقل قول:
سلام.آقای hamidras این واسه کدوم شهره؟مرکز تهرانه؟؟؟
نه ورامینه:دی
من نگرفتم :دی فک کنم واسه شنبه است چون بچه های خودمونو زیاد میبینم توش:دی حالا ته یکی از عکسا خودمم هستم:20:نقل قول:
کی گرفتی؟واسه همین زمستونه؟؟؟
بد نیست :دی ولی ترم اولیا اکثرا با چادر هستن :دی ترمای بالاتر هی کمتر میشه هی کمتر میشه:دینقل قول:
آخه اینی که من دیدم نشون میده وضع عفاف و حجاب تو این دانشگاه بهتره.
راستی این عکسا رو ب س ی ج دانشجویی گرفته :دی اون از زاویه مورد علاقه خودش میگیره ها اینم در نظر بگیر! اصولا کسی مثل منو قبل امتحان تو سالن را نمیدن:دی
فدات :11:نقل قول:
راستی بابت عکس هایی که گذاشتی ممنون.بدجور دلم گرفت.یاد دانشگاه به خیر.چه دورانی بود.