مهلت ثبتنام امشب تمومه یا تمدید. شده؟
Sent From My GLXphone
Printable View
مهلت ثبتنام امشب تمومه یا تمدید. شده؟
Sent From My GLXphone
امشب آخرین مهلت ثبت نام هست.نقل قول:
فعلا خبری از تمدید نیست.
یه بار تمدید شده و فکر نکنم دوباره تمدید بشه.
بله الان چک کردم MBA در دفترجه در مجموعه مدیریت اجرایی ست. از این جهت اشتباه کردم.نقل قول:
نقل قول:
آزاد :
محتوای مخفی: آزاد
سراری :
محتوای مخفی: سراری
سلام....
دوستان دروس عمومی چیا هستن؟
منابعشون چیه؟؟؟؟؟
من برا کامپیوتر، درس های مقابل رو باید بخونم:
مدار الکتریکی نظریه زبان و ماشین معماری سیستم عامل هوش مصنوعی طراحی الگوریتم ساختمان داده مدار منطقی زبان
2 2 2 2 2 2 2 2 1
و این اعداد پایین هم بحث ضریب اونها هستش که از خود دفترچه استخراج کردم...
خوب غیر از این درسها، چیز دیگهای هم هست؟؟؟؟
اما منابع من برا ارشد باید چیا باشه؟؟؟؟ من تصمیم دارم جای تست کار کردن، بشینم فیلم ها و جزوههای دانشگاه شریف رو بخونم و یاد بگیرم! :)
مدار منطقی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساختمان داده:
طراحی الگوریتم:
و جزوهی استاد خودم که با کنکور قبلی تست کردم کل مباحثش رو عنوان کرده بود و به خوبی تدریس کرده بود...
هوش مصنوعی: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم... اصلا نمیدونم جریانش چیه :{ جالبش اینه که همین رشته رو هم میخوام بخونم برا ارشد
سیستم عامل: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
معماری: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
نظریه زبان و ماشین: هیچ کتاب یا جزوهی درست حسابی ندارم :)
مدار الکتریکی:
جزوهای برای این درس ندارم دیگه....
زبان تخصصی:
زبان خیلی خوبه، ولی فکر کنم بهتره یه کتاب منبعی چیزی داشته باشم که بتونم بخونم و این درس رو بهتر بزنم....
کسی پیشنهادی چیزی نداره؟
در خصوص پیشنهاد منبع برای مطالعه و یا اینکه ایا منابعی که انتخاب کردم خوب هستن یا نه؟
سلام
شهریه هر ترم دانشگاه ازاد مقطع کارشناسی ارشد تو رشته های زیر تو واحد هایی مثل تهران غرب و مرکز و پرند چقد آب میخوره ؟
1- مدیریت اجرایی
2-نرم افزار کامپیوتر
....
با تشکر
سلامنقل قول:
امیدوارم موفق باشین در درس خوندن و به هدفتون به نحو عالی برسید.
منم دارم برای نرم افزار میخونم منتها پکیج ماهان رو میخونم و تست های جامع مدرسان شریف.این سایتی که شما دادین رو تازه چند روز پیش دیدم و گفتم که برای ساختمان داده و الگوریتم از روی اون بخونم چون این دوتا درسم توش خیلی ضعیفم :n27:
محتوای مخفی: تعداد سوالات ازمون ارشد کامپیوتر سراسری
در مورد زبان تخصصی من از کتاب ماهان راضیم از ب بسم الله توضیح داده تا اخر و انواع سوال هارو به همراه نکات تستی سریع توش گفته کامل و جامع هست،مدرسان شریفم همینه.
برای زبان عمومی به من گفتن لغات 504 و تافل رو بخونم که منم فلش کارتشو گرفتم و اونارو میخونم. بعدش میرم سراغ تست هاش.
روشی که شما درس میخونید رو پارسال دوستم امتحان کرد یعنی فقط جزوه دانشگاه های خوب و چزوه استاد خودشو خوند و رتبه اش برای هوش مصنوعی شد 800 و شبانه امیر کبیر قبول شد.
در مورد تک درس هایی که گفتین هم من از همین ماهان خوندم و جزوه ی خودم که توضیحاتش باهم خیلی خوب بود،اول اینارو خوندم بعد رفتم تست های اخر فصل رو زدم هنوز برای تست های کلی امادگی ندارم.
ممنون دوست عزیز امیدوارم که موفق باشید توی امتحان....
من متاسفانه از لحاظ جزوه خیلی ضعیفم چون موسسه بودم و جزوه هاش خوب نبوده، دوم چون شاگرد زیاد خوبی نبودم و سر کلاسام نرفتم! :)
نقل قول:
منم جزوه ندارم...
اما اگه بخواید از مطالبی که مورد نظرتون هست بگین از روی ماهان براتون عکس بگیرم بفرستم بخونین.
شماهم موفق باشین
این درسا رو اگر بتونید فقط سرفصلاش رو برام بگید عالی هستش...نقل قول:
هوش مصنوعی: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم... اصلا نمیدونم جریانش چیه :{ جالبش اینه که همین رشته رو هم میخوام بخونم برا ارشد
سیستم عامل: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
معماری: هیچ جزوه یا کتاب منبع درست حسابی ندارم! :)
نظریه زبان و ماشین: هیچ کتاب یا جزوهی درست حسابی ندارم :)
مدار الکتریکی
مخصوصا مدار الکتریکی حالا بقیه یه خاکی میتونم تو سرم بکنم باهاشون :(
نقل قول:
چشم حتما تا شب سرفصل ها رو از اون دوستم که گفتم پارسال هوش شرکت کرده ارشد میپرسم میگم.
ولی نگران نباشید چون سه تا درس اول خیلی جذابه ولی من از مدار منطقی متنفرم:n30:
نقل قول:
به حالت یهویی زنگ زدم و تونست جواب بده عجیب بود :))
فرمودن که دقیق یادشون نیست ولی چیزایی که یادش بود رو گفت :
هوش مصنوعی : حل مسئله از طریق جستجو،جستجوی آگاهانه،CSP، احراز محدودیت،الگوریتم های بازی،منطق مرحله اول،استنتاج در منطق مرحله اول
ف
نظریه : ماشین های متناهی و زبان های منظم،زبان های نامنظم،زبان های مستقل،ماشین تورینگ
سیستم عامل : زمان بندی فرآیند،ناحیه بحرانی و روش های مقابله،بن بست و مقابله با ان مدیریت حافظه،مدیریت دیسک
مدار الکتریکی : کل مباحث کتاب،کناب های دریانی و جبه دار
نظریه و سیستم عاملتون با من کی هست و من از مدرسان و پارسه میخونم.
اینجور که من دیدم، ظاهرا مدرسان رتبه های تکرقمیش برا رشته های مختلف بیشتره؟نقل قول:
نظریه و سیستم عاملتون با من کی هست و من از مدرسان و پارسه میخونم.
من دنبال ساعت و زمان دقیق برگزاری امتحانات ارشد هستم دفترچه سال 95 رو هم با دقت خوندم اما نتونستم زمان دقیق هر رشته را پیدا کنم کسی میتونه کمک کنه؟
دوستان واسه کنکور ارشد ازاد لازمه درس بخونم یا حضور سرجلسه کنکور واسه قبولی کفایت میکنه؟ :-)
Sent From My XPERIA M4
بهتره بخونی بعضی رشته ها طرفدار زیاد دارن معمولا از شهر ها و استان های نزدیک دیگه هم اگه شهر خودشون نداشته باشه میان شرکت میکنن .نصف جمعیت دیگه کارمند ها هستن که شرکت میکنن .پس بهتره بخونی هر چند به اندازه کنکور سراسری نمیخواد ولی یکم بخونی خوبه رتبت بالا باشهنقل قول:
سلام
کسی اطلاعی از تاریخ آزمون ارشد سال دیگه نداره ؟
ایا تاریخ ازمون برای همیشه اردیبهشت شده یا فقط امسال این تغییر رو لحاظ کردند
برخی افراد، انتخابات اسفند رو دلیل این جابجایی میدونند و میگن واسه سالهای بعد زمان آزمون به بهمن برمیگردد؟
ممنون .
داداش خودمی!!نقل قول:
دوستان واسه کنکور ارشد ازاد لازمه درس بخونم یا حضور سرجلسه کنکور واسه قبولی کفایت میکنه؟ :-)
منم نخوندم هیچی!! و نمیدونمم توی این ۱۰-۱۵ روز باقی مونده چی بخونم که بتونم تستاش رو بزنم و نمره بگیرم! :)
به نظر من که برید.............احتمال بالای 90 درصد قبول میشید تو آزاد:n36:
سلام
کسی اطلاعی از تاریخ آزمون ارشد سال دیگه نداره ؟
ایا تاریخ ازمون برای همیشه اردیبهشت شده یا فقط امسال این تغییر رو لحاظ کردند
برخی افراد، انتخابات اسفند رو دلیل این جابجایی میدونند و میگن واسه سالهای بعد زمان آزمون به بهمن برمیگردد؟
ممنون .
سلام دوستان امتحان ارشد مجموعه مدیریتها 16 امه یا 17 قبل از ظهر یا بعد از ظهر
من که سال ۸۹ نخونده شرکت کردم و قبول شدم البته ترم آخر کارشناسی بودم مطالب هنوز تو ذهنم بود.نقل قول:
هیچ ارشدی رو نمیشه نخونده قبول شد. کسی نخونده قبول شده باشه یعنی دوران دانشجویی خیلی عالی کار کرده و همه مطالب رو در طول 4 سال مرور کرده. ارشد حتی رشته هایی مثل کشاورزی و باغبانی و ... هم خیلی دانشجوهای معدل بالا قبول نمیشن.
سلام.
دوستای عزیز، آیا فارغ التحصیل دانشگاه علمی کاربردی با معدل بالای ۱۹ که شاگرد اول رشته و ورودی های خودش بوده میتونه از سهمیه شاگرد اولی برای کنکور سراسری ارشد استفاده کنه؟ با توجه به اینکه کارشناسی ناپیوسته س و بدون کنکور وارد دانشگاه شده در این مقطع.
درود
من غیر انتفاعی میرم و معدلم بالای 17 هست تا حالا
رشتم فنیه
چقدر باید تست بزنم روزانه یا شبانه شهرمان انتخاب شم؟
باید کلاس برم برای کنکور یا لازم نیست؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
سلام
آقا چیکار کنم؟ 13 ام قراره کارتا بیاد ، رفتم نگا کردم عسکی که ارسال کرده بودم پشت زمینش سفیده سفید نیست، یکم طوسیه
چیکار کنم؟! :n03::n03::n03::n03:
فکر نکنم مهم باشه!نقل قول:
دوستان كسي رشته امتحاني رو اشتباه زده باشه
ميتونه ويرايش كنه؟؟؟
بله بعد از دریافت کارت : حداكثر تا تاريخ 95/2/17منحصراً به قسمت ويرايش اطلاعات كارت پايگاه اطلاعرساني اين سازمان مراجعه و از آن طريق اقدام نمايند.نقل قول:
سلامنقل قول:
والا برای بدون کنکوری ها یکم قوانین فرق میکنه مثلا انتقالی یا مهمانی شاملشون نمیشه! برای همین بهتره دفترچه رو دقیق بخونین ببینین اونجا چیزی گفته یا نه
مطمئني عزيز؟
يعني دفترچه امتحان رو يه روز مونده به امتحان تغيير ميدن ؟!!
چون تو سايت سنجش نزده بود
1- چنانچه زبان خارجي مندرج در كارت شركت در آزمون داوطلبي با زبان خارجي وي در ثبتنام اينترنتي انجام شده، مغايرت دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، ناشنوا و معلول) اختلافي مشاهده ميشود، ضروري است دریکی از روزهای سه شنبه 95/2/14 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 18:00 و یا چهارشنبه 95/2/15 (روزهای قبل از برگزاری آزمون) به نماينده سازمان سنجش آموزش كشور مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمايند. (آدرس حوزههاي رفع نقص در جدول شماره 2 اين اطلاعيه آمده است). 2- در صورتي كه در رابطه با ساير مندرجات كارت شركت در آزمون از جمله نام رشته تحصيلي، نام محل تحصيل و معدل دوره كارداني و كارشناسي (معدل براساس مفاد بند «ه« مندرج در اين اطلاعيه) و با توجه به ثبتنام اينترنتي انجام شده، اشكالي مشاهده ميشود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 95/2/17منحصراً به قسمت ويرايش اطلاعات كارت پايگاه اطلاعرساني اين سازمان مراجعه و از آن طريق اقدام نمايند.
عکس مهم نیست خیلی ها با عکس دوران راهنمایی رفتن ثبت نام کردننقل قول:
دوستان کسی جایی سراغ نداره برا دریافت یا خرید نمونه سوالات کنکور ارشد آزاد رشته شیمی ؟!
هرجا میگردم نیست که نیست !
ممنون میشم دوستان
یکی دوسال رو داشتن ولی کامل نبود ...
- - - Updated - - -
متاسفانه داداش دسترسی ندارمنقل قول:
شهرستان هستم
ارشد خیلی بد بود.....
سوالات رو اکثرا نمیتونستم بفهمم حتی و جزو سرفصل دروس ما نبودن!!!!
مهندسی نرمافزار، و تخصصی هوش مصنوعی... :(
یه سوتی خیلی بزرگ هم دادم و اون این بود که فک کردم سوالات اخر مال هوش مصنوعی هستن(مال نرمافزار بود!) و جواب دادم چند تا رو، بعد که متوجه شدم مال یه گرایش دیگس، زدم همه جوابا رو پاک کردم و فقط سوالای گرایش خودمو از تو دفترچه تیک زدم...
حالا نمیدونم این اشتباه چقد برام گرون تموم میشه... دفترچه دوم رو حتی ورق هم نزدم و فقط سوالای گرایش خودمو زدم و رفتم :(
سوالات تخصصی مهندسی کامپیوتر، بسیار بد و غیر استاندارد بود. تقریبا سوالات تمام گرایش های کامپیوتر کم و بیش چنین وضعیتی داشت.
جایی که من امتحان می دادم، بیشتر بچه ها همون نیم ساعت اولی که دفترچه دوم توزیع شد، پا شدن رفتن!
عاقا میدونید اینکه من فقط سوالات گرایش هوش رو جواب دادم چقدر میتونه توی رتبهام تاثیر منفی بذاره؟؟؟؟نقل قول:
سوالات تخصصی مهندسی کامپیوتر، بسیار بد و غیر استاندارد بود. تقریبا سوالات تمام گرایش های کامپیوتر کم و بیش چنین وضعیتی داشت.
البته هیچ جایی مجاز نمیشم، فقط دوست داشتم رتبه ام سر این قضیه خیلی خیلی خراب نشه :(
من پارسال برق شرکت کردم ، مجموع درصدی که زدم فکر کنم به ۳۰ رسید . هم بار اول هم تکمیل ظرفیت قبول شدم . امسال هم ازاد کامپیوتر شرکت کردم. شما هم زیاد نگزان نباش ، احتمال زیاد غیرانتفاعی قبولی[emoji6]نقل قول:
Sent From My XPERIA M4
خب شما اگر سوالات تخصصی هوش رو خوب جواب بدید، توی هوش رتبه بهتری در مقایسه با گرایش نرم افزار و غیره میارید. هر گرایشی برای خودش یک رتبه کل مجزا داره تو کارنامه.نقل قول: