قسمت وضعیت مالی....بعد از ورود ...سمت راست قسمت دوم...نقل قول:
از کجا؟...........
Printable View
قسمت وضعیت مالی....بعد از ورود ...سمت راست قسمت دوم...نقل قول:
از کجا؟...........
بعد از ورود به کجا؟؟؟وضعیت مالی دیگه چیه؟؟؟؟
از این کارا من فقط از شاتل دیده بودم ! ( شاتل واسه تولد 1 گیگ کادو میده ! )
خوشم اومد ! دمش گرم
نميدونم سرعت شما چطوره ولي مال من با دوستاي مخابراتيم که 128 دارن تقريبا مساويه. باتوجه به نامحدود بودن مخابرات از لحاظ حجم منطقيه که مخابرات تو اولويت باشه.نقل قول:
قطع و وصل شدنهاي مخابرات هم راستش توصيفاتي که دوستانم ميکردن با اونچه که من از آسياتک ميبينم چندان تفاوتي نداشت. من هم بطور پياپي و بخصوص بعد از ساعت 12 شب اين مشکلاتو دارم.
به نظر من شايد شاتل و صبانت بهتر از مخابرات باشن ولي آسياتک نيست.
درمورد دزدي حجمي هم که دوستان فرمودن براي من مثل هميشه هست. ولي خب راستش خودم هم از اول اين احساس رو داشتم که انگار زيادتر مصرف ميشه. چون من به ندرت دانلود ميکنم و اونجور هم صبح تا شب تو اينترنت نيستم ولي حجمش عموما لب مرزه.
:46:
کسی نبود پاسخ بده؟؟؟:41:نقل قول:
آقا دمت گرم... خوبه که گفتی... آخه من دیر به دیر میرم به حسابم سر میزنم، در مجموع بی خبرم...:10:نقل قول:
یاعلی:11:
بچه ها تورو خدا کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
من هم دکمه ی مربوط به ترافیک هدیه رو زدم فقط 4900 به حسابم اضافه شد. ولی به ترافیک باقیمانده چیزی اضافه نشد
بعد از ورود به سایت آسیاتک که آدرسشو پایین گذاشتم، میری سمت چپ، وسط صفه یوزر، پسوردت + ایمیلت رو میتایپی. حالا رو ورود کلیک کن... رفتی به پیج اطلاعاتی خودت... حالا وسط صفحه یه جایی که نوشته: حجم واسه ماه رمضون... رو اون کلیک کن... حالا برو به بخش مالی و کلمه تعرفه خاص رو سرچ کن... میبینی یه گیگ واست شارژ گذاشته کنار... اوکی؟:20:نقل قول:
اینم آدرس سایت آسیاتک:
یاعلی:11:کد:http://www.asiatech.ir/NewEnter.aspx
اضافه شدن به قسمت مالی رو کجای دلم بزارم آخه
حجم به درد من میخوره نه پوووووول
اینجا دقیقا همون جاییه که مسائل مادی اصلا مهم نیست این معنویات (حجم اضافه ) ست که مهمه!
دوستان سلام سایت 1844.ir اسیاتک از کار افتاده لطف چک کنید وپیگیری نمایید برگشت میزنه روی سایت asiatech.ir
درسته وصل میشه به asiatech.ir
شما از طریق همین دامنه هم می تونید با وارد کردن یوزر و پس و ایمیل به جزئیات حسابتون دسترسی داشته باشید.
نه کجاش هر کاری می کنم نمیتونم پیدا کنم چه جوریه؟
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
وصفحه اش خرابه خودتون امتحان کنید
من هم از اسیاتک اینترنت دارم با سرعت 128 حدود 3 سال
ممنون بابت توضیحات کاملت....شاتل که متاسفانه د خونه ما خدمات نداره....وگرنه همون 2 سال پیش میگرفتم....صبا نت هم شنیدم اونم کم دزد نیست.....بدش رو زیاد شنیدم.....چطوری هاست..؟نقل قول:
نميدونم سرعت شما چطوره ولي مال من با دوستاي مخابراتيم که 128 دارن تقريبا مساويه. باتوجه به نامحدود بودن مخابرات از لحاظ حجم منطقيه که مخابرات تو اولويت باشه.
قطع و وصل شدنهاي مخابرات هم راستش توصيفاتي که دوستانم ميکردن با اونچه که من از آسياتک ميبينم چندان تفاوتي نداشت. من هم بطور پياپي و بخصوص بعد از ساعت 12 شب اين مشکلاتو دارم.
به نظر من شايد شاتل و صبانت بهتر از مخابرات باشن ولي آسياتک نيست.
درمورد دزدي حجمي هم که دوستان فرمودن براي من مثل هميشه هست. ولي خب راستش خودم هم از اول اين احساس رو داشتم که انگار زيادتر مصرف ميشه. چون من به ندرت دانلود ميکنم و اونجور هم صبح تا شب تو اينترنت نيستم ولي حجمش عموما لب مرزه.
راستی برای مخابرات با چه شماره ای تماس بگیرم 1819 که اشغاله....
اگه شماره صبا نت هم داری ممنون میشم...
ما که نفهمیدیم نام کاربری و پس چیمونون و وارد کنیم.هروقتم که که نام کاربری و پس اتصال به اینترنتم رو میزنم انگار نه انگار برمیگرده صفحهی خودش...اعصابم روریخته بهم...؟
ارورم میزنه مال همه اینطوری شده دوستان امتحان کنند لطفا وبه شرکتزنگ بزنند فردا بگن
اقا من هم از اسیاتک ADSL دارم حالا واسه من هم شب ها رایگاه هست یا خیر در ضمن من شهرستان هستم.راستی شما چقدر پول میدیت واسه 128 محدود 2 گیگ حجم من 12 میدم
نقل قول:
ما که نفهمیدیم نام کاربری و پس چیمونون و وارد کنیم.هروقتم که که نام کاربری و پس اتصال به اینترنتم رو میزنم انگار نه انگار برمیگرده صفحهی خودش...اعصابم روریخته بهم...؟
مشکلی نیست.....خیلی راحت من وصل میشم....برید سایت ir.1844........بعد هم نام کاربری و از این حرفا....نقل قول:
ارورم میزنه مال همه اینطوری شده دوستان امتحان کنند لطفا وبه شرکتزنگ بزنند فردا بگن
فقط تهران شبانه داره.......نقل قول:
اقا من هم از اسیاتک ADSL دارم حالا واسه من هم شب ها رایگاه هست یا خیر در ضمن من شهرستان هستم
شما که میفرمایید مشکلی نیست اولا سایت خود اسیاتک 1844 خراب شده وبه سایت اصلی وصل میشه در ضمن من به خود شرکت زنگ زدم نتونستند لوگین شوند عجیبه منتظر جوابتون هستم با سپاسنقل قول:
سایت آسیاتک مشکلی نداره . شما وقتی میزنید 1844.ir میره صفحهرو باز میکنه .کد:http://www.asiatech.ir/NewEnter.aspx
خب اونجا سمت چپ یوزر پسورد و ایمیل خودتون رو وارد کنید و ادامه ماجرا !
دسترسی به کنترل پنل کاربر تست شده و مشکلی نداره
فکر کنم مشکل از طرف شما باشه...2-3 نفر دیگه هم که چک کردن مشکلی نبوده...با پشتیبانی تماس بگیر....حتما کمکمت میکنن....البته بعد از کلی منتظر بودن برای برداشتن گوشی....اما باز همونم خوبه..نقل قول:
شما که میفرمایید مشکلی نیست اولا سایت خود اسیاتک 1844 خراب شده وبه سایت اصلی وصل میشه در ضمن من به خود شرکت زنگ زدم نتونستند لوگین شوند عجیبه منتظر جوابتون هستم با سپاس
پس اخه چرا مال من مشکل داره یوزر وپسورد میزنم صفحه ارور میده از خودشون پرسیدم میگه مال سیستمه خودشونه
شاید برای بعضی کاربرها دسترسی متوقف شدهنقل قول:
کاربرای آسیاتک این چند نفر نیستن میان تو این تاپیک پست میدن که
شاید برای کاربرای زیادی این مشکل مطرح باشه
در ثانی خود شما میفرمایید مشکل از سیستم خودشونه پس جای نگرانی فعلا نیست
قدیما یعنی یکی دو سال پیش وقتی میخاستی یوزر پسورد وارد کنی باید حتما حتما با tab حرکت میکردی !! وگرنه وارد نمیشد !
یه تست کنید ببینید اینجوری وارد میشه واسه شما ؟
دوستان این ریز مصرفهای کل روزهای استفاده شده رو از کجا میشه دید فقط یک امار کلی میده
این شارژ هدیه ظاهرا سرکاری بوده! چون بعد از یکی دو روز شارژی به من اضافه نشد زنگ زدم 1844 گفتن اون مربوط به شما نمیشده برای قراردادهای جدید بوده!
واسه روزای جدا رو میخای ؟ چنین چیزی آسیاتک نداره ! :31:نقل قول:
برید اینجا:نقل قول:
یوزر پسورد رو وارد کنید برید تو قسمت پیشینه مصرف، اونجا هست.کد:http://user.asiatech.ir
تازه گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم برات..نقل قول:
دوستان این ریز مصرفهای کل روزهای استفاده شده رو از کجا میشه دید فقط یک امار کلی میده
چرا داره اما کار نمیکنه....من برای خودمو رفتم دیدم...مثلا از 3 ماهی که توی تاریخ ام بود فقط ریز مصرف 1 ماهش بود.....اما خوب بودش...نقل قول:
واسه روزای جدا رو میخای ؟ چنین چیزی آسیاتک نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت..؟؟ من از اینجا میرم نگاه میکنم......user.asiatech.ir........یه قسمت داره به اسم پیشینه مصرف....اونجا با تاریخ و ساعت نوشته...نقل قول:
============================================
اینا که هدیه اشون رو پس گرفتن....:2:.......اون روزی 5 تومن رفته بود تو حسابم الان که نگاه کردم نبود......:41:.....شما ها هم برید چک کنید..
بلللللله پس گرفتن
از این گدا صفتها بیشتر از این هم انتظار نیست....
سلام دوستان شبانه هم در اونجا حساب شده وزده شده اینکه از حجم کم نمیشه؟نقل قول:
واسه منم ورداشتن از توی مالی . ولی حجمم همونیه که قبلا هم بود . حالا نمیدونم اصلا به حجم قبلی اضافه شده بود یا کلا نمایشی بیشتر نبوده !
اونایی که نرفتن این 1 گیگ رو بگیرن میشه برن چک کنن ببینن هنوزم هست یا پشیمون شدن !
دیدن زیادی ذوق زده شدیم برداشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایدم عید فطر شده ما خبر نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من بخاطر قضیه حجم ام..هرروز میرم چک میکنم.......5 تومن اضافه شد به باقیمانه مالی....اتفاقا من زنگ زدم...گفت اون توی حسابتون هست هروقت خواستید زنگ میزنید و 1 گیگ شارژ میکنید.....تا امروز..که دیدم رفته.....معلوم نیست چیکار میکنن...نقل قول:
واسه منم ورداشتن از توی مالی . ولی حجمم همونیه که قبلا هم بود . حالا نمیدونم اصلا به حجم قبلی اضافه شده بود یا کلا نمایشی بیشتر نبوده !
:27:نقل قول:
شایدم عید فطر شده ما خبر نداریم
بچه ها فردا همه زنگ بزنید...ببینیم قضیه چی بوده...
من که صبح زنگ زدم گفت اون حجم اضافه مربوط به شما نمی شده برای قرارداد های جدید بوده!
دوستان اگه دوبار مودم در ساعات شبانه خاموش وروشن کنیم که مشکلی پیش نمیاد واز حالت شبانه که خارج نمیشه؟
نه مشکلی نیست.....از ساعت 1تا 7 مثلا شبانه اس..7 به بعد هم خودش میره روی حجم...نقل قول:
دوستان اگه دوبار مودم در ساعات شبانه خاموش وروشن کنیم که مشکلی پیش نمیاد واز حالت شبانه که خارج نمیشه؟
==
چک کردنش وقتی رو نمیگیره.....خودت هم چک میکردی جوابت رو میگرفتی....:20:
سرعت شبانه واقعا افتضاحه
این چه جور سرویس دهیه دیگه
این از این روزانه که browser رو باز نکرده حجم میپره اونم از شبانه که میای یه استفاده راحت بکنی میبینی نخیرررر انگار راحتی بما نیومده...
اینا دست شاتل و صبا رو از پشت بستن...