من فایل رو همونجوری که گفتید ... کپی کردم ...
فایل قبلا موجود نبوده ... و من کپیش کردم ...
ولی فرقی نکرد ....
من فایل رو همونجوری که گفتید ... کپی کردم ...
فایل قبلا موجود نبوده ... و من کپیش کردم ...
ولی فرقی نکرد ....
نكته: بازي dirk dagger و bia با 1-2 تا ديگه رو گوشيهاي 9.3 اجرا نميشند..يا ارور ميدند...نقل قول:
گوشيتو ريست معمولي كردي؟نقل قول:
meitix عزیز لطف میکنی به این دوستمون کمک کنی؟:20: ایشون هم 6220 داره..
ویرایش: ممنون، انگار حل شد.
چی باشه خوبه؟:31:نقل قول:
روز بخیر یونس جان
یه سوال چند وقته مخمو درگیر کرده
گوشیت چیه؟؟
N82 اصل فنلاند.
شاد باشید:40:
همه ی بازیای N-gage رو پاک کردم .... فایل رو کپی کردم ....
دوباره بازیارو نصب کردم ... و درست شد !!!!
هم اینک از دست بنده راحت شدین !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از برنامه ngage installer 1.10 استفاده کردم برای 6220
خوب نصب شد همینطور هم بازی هاش
ولی موقع اجرا ارور میده )unable to start game- error6(
مشکل از کجاست؟[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/MOVAHEDI%20POOR/Desktop/Screenshot0005.jpg[/IMG]
علیک سلامنقل قول:
پست 2042 رو انجام بده ...
شاد باشی:40:
با اینکه از پچ استفاده کردم .... چرا همچنان بازی ها تریاله ؟
اون پچ فقط و فقط علامت تريل رو از بين ميبره...رو تريل بودن بازي تاثير نداره..رو گوشيتم 8-9 تا بازي بيشتر فول اجرا نميشه...نقل قول:
شاد باشيد:40:
میشه لیست این بازیها رو بدین !!!؟
هنوز ليست دقيقي ندارم...چون كسي بران تست كنه و ليست بده پيدا نكردم...:41:نقل قول:
شاد باشي:40:
اوکی ... پس خودم مجبورم زحمت این 34 تا بازی رو بکشم ...
اگه لیست مشخص بشه خیلی عالیه
مخصوصا برای اونایی که مشکل سرعت و دانلود دارن
34 تا نيست...27 تاست... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون ميشم تست كني...
البته اينارو اصلا" تست نكن كه مطمئنم:
One
dirk dagger
BIA
سلام
بازی های modifi شده هم کامل اجرا نمیشه؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نه...اونا فقط تنظیم شده اند تا بار Cer خود گوشی ساین بشند...همین..:46:
اين بازيها روي i8510 نصب ميشن؟
سلام دوستان من گوشی I8510 دارم و اونو با روش HelloOx هک کردم و کلاینت رپیک رو بلاخره تونستم روش نصب کنم و بازی ها روش نصب می شن ولی وقتی می خواهم اونارو اجرا کنم ارور می ده می زنه کرنل ارور یا استارت آپ ارور ممنون میشم راهنمایی کنین بگین چیکار کنم
فعلا" نه..چون هنوز فایل txt مخصوص گوشی های شما ساخته نشده...بازی ها نصب میشند ولی اجرا نمیشند..نقل قول:
شما باید یه فایل txt رو جاگذاری کنید...تا کنون هم مخصوص گوشیه شما ساخته نشده...پس نمیتونید بازی ها رو اجرا کنید..نقل قول:
شاد باشید:40:
میشه در مورد فایل Txt بیشتر توضیح بدین
یه فایلی که توش تنظیمات صفحه نمایش برای هر گوشی واسه کلاینت نوشته و ریلیز شده...چون گوشی های سامسونگ با نوکیا از این نظر متفاوته..این فایل های دستوری رو گوشی شما جواب نمیده...ولی احتمالش قویه که تا چندوقت دیگه یه نفر ریپکش کنه برای گوشیه شما...نقل قول:
اگه اومد براتون آپ میکنم.
خیلی ممنون :11:
[quote=Bahador.p;3461723]خیلی ممنون :11:
میتونی به جای پست تشکر از دکمه ی تشکر استفاده کنی
سلام
من وقتی میخوام برنامه ی Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreFP1.rar رو نصب کنم ارور میده (choose your phone type re-install aplication)
مدا گوشیم n78
sofware version :12.046
اگه مشکل از ورزن گوشی هست لطفا راهنمایی کنید که چجوری ورزنشو تغییر بدم تا بازیها رو بتونم اجرا کنم
از طریق تاپیک امضای من هک کنید گوشیرو...نقل قول:
شادباشی:40:
میشه روی 5800 این NGage رو نصب کرد؟
به هيچ وجه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
طرفاي عيد قراره يه خبرايي بشه واسه شما ها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً كلاينت هم نصب نشد
حتماً بايد با اين روش كه گفتين هك كنم؟
من الان با hello ox هك كردم فايل هاي ساين نشده رو نصب مي كنه ولي اينو كه ميزنم ميگه:
cannot install. device is not compatible with ngage
اصولا" سلام...نقل قول:
بايد كلاينت ريپك شده دانلود و نصب كني...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3455518&postcount=2032
نقل قول:
این فایل رو به c:\private\10202be9 منتقل کن شاید درست شد:20:
کد:http://alphaboy.persiangig.com/20001079.txt
یونس جان مردم رو نا امید نکن شاید بشه
سری 60 که با سری 60 که فرقی نمیکنه . . . میکنه؟؟:46: شاید هم بکنه سیمبیان رو چه دیدی:13:
چرا نا امید...؟ من بعید میدونم...چون قبلا" یه بابایی تست کرده بود نشده بود...نقل قول:
سلام
بازم نشد تا مرحله انتخاب محل نصب ميره بعد ميگه: unable to install a protected package from an untrasted suplier
از این کاربر کمک بگیرید...روی 8510 نصب کرده...نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=302478
آقا یونس مدتیه بعد از یه ریست و فرمت, آواتار تمام Friend هام پریده نمی شه کارش کرد !!!!
این آواتارا رو مموری ذخیره می شه یا رو فضایی که مربوط به هاست خودشونه و به هر کاربر میدن ؟؟؟
:11:
تو گوشی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم !!!
رو سرور n-gage آپلود ميشه...بايد مدت زيادي وصل باشي تا جزييات دوستنت رو بهت بده...من الان نصف دوستام رو زده پوينت 0 در صورتي كه همشون پوينت دارند...نقل قول:
سلام آقا یونس
n gage گوشئ n95 رو به چه صورتی باید فعال کرد
اونم نیاز به هک داره
با برنامه خود گوشئ مئ شه؟
روش نصب انگیج رو گوشی هایی که ساپورت میکنند:
طبق این روش یونس جان شما میتونید انگیج رو رو گوشیتون داشته باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
روی ان95 هم N-gage نصب میشه .......نقل قول:
اگه n-gage رو داری ( آیکون نارنجی) باید حذفش کنی و از آموزش زیر دوباره N-gage نصب کنی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
:11:
دوستان روی 6220 نمیشه بازی های N-Gage2 نصب کرد؟
ویرایش: شرمنده همین الان تاپیکش رو پیدا کردم.
لينك خرابه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان روی 6220 نمیشه بازی های N-Gage2 نصب کرد؟
ویرایش: شرمنده همین الان تاپیکش رو پیدا کردم.
__________________ سلام
من ngage روئ گوشئم نصب کردم ودارم حالشو می برم فقط برای نصب باید پست 2042 رو هم به روش نصب اضافه کنی.