یونس جون جواب این دوست ما هم رو بده....
Printable View
یونس جون جواب این دوست ما هم رو بده....
اگه مشكل درايور باشه..كه نرمافزاريه و با آپديت يا نهايتا" فلش بايد درست شه...البته اگه درايور باشه...:46:نقل قول:
تو تهران گمانم نمایندگیهای نوکیا خودشون بهترین وبزرگترین تعمیرگاها رو دارن....
من وقتی گوشیمو جدیدا" روشن میکنم اول بسم الله میخوهد یه برنامه رو نصب کنه که نمیدونم چیه ! و مینویسه installing
که البته بعد از کمی جون کندن نمیتونه نصب کنه و error میده و کلا از نصب میاد بیرون ؛ بعد صفحه اصلی میاد .
این مشکل باعث میشه گویشی ام بعد روشن شدن دیر در حالت آماده بکار قرار گیرد ؟ راه خلاصی از این چیست ؟
ݐوشه install هم در درایو مموری گوشی خالی کردم ولی درست نشد !
گوشیتو هک کزدی؟؟؟؟
اگه کردی (همون سکمن..)مموری تو فرمت کن حله...
نقل قول:نقل قول از خودم : :دینقل قول:
نقل قول:
شما گوشیتو تو حالت هک بذار ....
بعدش x-plore رو باز کن ....
E رو بیار و فولدر private رو باز کن .... تو private یه پوشه هست به نام : 10202dce .... تمام محتویات اون پوشه رو حذف کن .....
حالا دیگه اون پیغام نمیاد .....
Majid393 جان میخواستم نقل قول بدم که خودت اومدی!
میگم توی P30WORLD تعمیر کار موبایل خبره نیست؟
یونس جان اون برنامه ای رو که گذاشتم رو چندین نفر که v30 داشتن، تست کردن و جواب گرفتن. والا نمیدونم ولی شما با قاطعیت میگی نمیشه. تست کردی؟ اگه نه یکی از بچه هایی که V30 داره تست کنه! توی یه فروم خارجی اینو گرفتم و اونجا خیلی ها گفتن که جواب داده.
اگه کسی خواست تست کنه، توی پست شماره ی 2615 نرم افزارش هست. بگید اصلا" نصب میشه، نمیشه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3224038&postcount=2615
مرسی از پاسختوننقل قول:
نه با فلش و آپدیت درست نشد
مشکل رو می دونم سخت افزاریه
نمایندگی هم که تنها کاری که می تونه بکنه برد عوض کردن
می گن قطعه نداریم در صورتی که گوشی رو باز هم نکردن . اپراتور واسه تست داشت بزور شارژرو می کرد توو جا هدفون . تازه به من می گه این سوکت شارژش مشکل داره
حالا کسی جاایی می شناسه بشه اعتماد کرد؟
آره مطمئنم...این روشٰ همونروشیه که من برای هک سیمبین 9,3 واسه N-Gage گذاشتم..میتونی بری ببینی...و اینکه مسلما" اونی که دیدی n82 : fw 30 نبوده...n95 بوده...:46:نقل قول:
قيمتش چقدر شده با گارنتي وبدون گارنتي؟
من گوشی ام رو هک نکردم و ورژن اش همون 30 است . ولی x-plore رو نصب کردم . از اونه ؟نقل قول:
سلام
مشکلی داشتم که گفتم از نظرات دوستان هم استفاده کنم.
چند روز پیش یه رم Sandisk اصل 4 گیگ به قیمت 14 هزار تومان از علاالدین گرفتم.
این رم تو گوشیم فرمت میشه و وقتی با کابل وصل به کامپیوتر میکنم کاملا درست و صحیح عمل میکنه.
میتونم روش فایل منتقل کنم و یا پاک کنم بدون هیچ مشکلی.
این رم با هیچ رم ریدری و با هیچ خشابی به کامپیوتر وصل نمیشه و کامپبوتر اونو نمیشناسه!!!!
شما نظر خاصی ندارید؟
دوست من شما با خشاب به یه لپ تابم اتصال بده ببین چه جوریه....
اتفاقا من فقط با لپ تاپ این تست رو انجام دادم. با چندین مدل خشاب و چندین مدل رم ریدر مختلفنقل قول:
اما هیچ کدومشونو لپ تاپ نمیشناسه.
جالب اینه که با کابل usb هیچ مشکلی نداره !!!
دوست عزیز ، رمی که شما خریدید ، یعنی کلا رمای 4 و 4 گیگ به بالا با تکنولوژی HC ساخته میشن ( کلا HC هستن ) و فقط دستگاه هایی که با اینا کامپتیبل هستن میتونن بخوننش ، اون اول که اومده بود با هر کارت یک رم ریدر هم میداد ، ولی جدیدا همه ی رم ریدرا میخوننشون به خاطر همین دیگه رم ریدر رو نمیزارن یا اگرم میزارن ( برا 8 گیگ ) 2 تا 3 تومن گرونتر میشه ، شما هم با خرید یه رم رید 4 هزار تومنی که روش نوشته باشه SD hc میتونید بدون نیاز به گوشی از کارت خودتون استفاده کنیدنقل قول:
سلام
مشکلی داشتم که گفتم از نظرات دوستان هم استفاده کنم.
چند روز پیش یه رم Sandisk اصل 4 گیگ به قیمت 14 هزار تومان از علاالدین گرفتم.
این رم تو گوشیم فرمت میشه و وقتی با کابل وصل به کامپیوتر میکنم کاملا درست و صحیح عمل میکنه.
میتونم روش فایل منتقل کنم و یا پاک کنم بدون هیچ مشکلی.
این رم با هیچ رم ریدری و با هیچ خشابی به کامپیوتر وصل نمیشه و کامپبوتر اونو نمیشناسه!!!!
شما نظر خاصی ندارید؟
منم همین کارو کردم .
قيمتش چقدر شده?
فک کنم حدود 400 تومن .....:20:نقل قول:
آره. تازه سایت دیجی کالا که قبلا زده بود 380-90 اینا الان زده 405 تومان انگاری!!!
ولی توی سایت گوشی شاپ 385 هزار تومن.
من تازگيا N82 خريدم، ميخوام بدونم راهی هست كه بشه آيكن برنامهای رو به منوی اصلی (در واقع همون صفحهی اصلی) اضافه كرد كه ديگه لازم نباشه به بخش Application رفت و مثلاً ماشين حساب رو اجرا كرد؟
مرسی.
Edited
پاک شود ......
مبارکه...
برو تئو settingبعدgeneralبعدpersonalisati.....بعد standby modeبعدactivestandby apps.بعد 6تا مورد هست که میتونی به گزینه ی دلخواه تغیرشون بدی....
سلامنقل قول:
دوست عزیز من چندین audio cd و با نرم افزار ImTOO Audio Maker تبدیل به m4a کردم اما در کمال تعجب هیچ کدوم از فایل ها تو گوشی اجرا نشدند!!!!!
سلام میخواستم ببینم شما که این گوشی رو خریدین ازش ر راضی هستین یا نه اگه عیب خاصی داره بهم بگین
به نظر شمامناین گوشی را بخرم بهتره یا n85
من کاملا راضیم ...... عیب و ایراد خاصی هم نداره .....:20:نقل قول:
سلام دوست من بسته به خودته...نقل قول:
به نظر شمامناین گوشی را بخرم بهتره یا n85
اگه برات دوربین مهمه وسی پی یوی دوهسته ای وچیپ گرافیکی(که همه ی اینا واسه من کاملا و100 درصد مهم...)من بهت تو تمام گوشیهای نوکیا همین 82 رو پیشنهاد میکنم...
اگه هم اف ام دوست داری و ال سی دی بزرگتر وشایدم صدای بهتر ان 85 رو توصیه میکنم.....
صداش از 82 کمتره...نقل قول:
پس چه طور دوست من میگه خیلی بلند تره؟؟؟اخه باباشم ان82 داره....
برو تو كلوپ 85 يكي از بچه ها تازه خريده ميگه كمتره..آمارشو بگير به ما هم بگو...:46:نقل قول:
الان واسه من در عرض 3 ، 4 دقيقه gps وصل ميشه . در حال حركت هم يكمي بيشتر طول ميكشه .نقل قول:
ولي يه چيزي :
اگه از گوشي زياد كار بكشي قاعدتا" بايستي از لحاظ سخت افزاري مشكل پيدا كنه . ولي آپديت نرم افزاري چه كمكي ميتونه به بهبود كيفيت دوربين بكنه ؟
حالا اين ديگه آخرين راهشه...شايد با نصب دوباره درايورش بهتر بشه...مثه عوض كردن ويندوز...نقل قول:
البته ديگه عهد كردم انقدر فيلم باهاش يه سره نگيرم ...بنده خدا...:31:
سلام دوستان من تازه n82 خریدم دنبال نقشه های gps و چند تا تم و چند تا بازی واسه این گوشی میگردم .
(در ضمن قبلش سرچ هم نکردم چون وقتش رو نداشتم شرمنده)
زود برو سر اصل مطلب!نقل قول:
بازی های N-Gage 2 ساپورت می کنه که واقعاً با بازی هاش حال می کنی!
آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازي هاي N-Gage براي سيمبين 9.1 و 9.2
هر سوالی هم داشتی اقا یونس گلمون کمکت می کنه (Legend) :8:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719
اون 1 گيگي كه گفتي فيلم گرفتي ، حدودا" چند دقيقه شد ؟نقل قول:
حدود 1 ساعت...نقل قول:
پس چه طور میگن هر 1 دقیقه 100 مگ؟؟؟؟
هر دقيقه حدود 20 مگ..مگه hd ميگيره 100 مگ؟؟؟:31:نقل قول:
نه بابا ديگه انقدر هم نيست. هر دقيقه فك كنم دوروبر 20 تا بشه البته دقيقش تو ذهنم نيستنقل قول:
اره راست میگید ...
من حسابم اشتباه بود
با مموری 2 گیگ میشه 100 دقیقه...