نقل قول:
قسمت دوم سوال نیست بلکه Hint هستش
Printable View
نقل قول:
قسمت دوم سوال نیست بلکه Hint هستش
از سایت خرید کردی؟
توی توضیحات نوشتی که قبلا از سایت خریدی که فرستادن؟..
ما که بد ضرر کردیم.....حالا چرا!
چون توی توضیحات نبود که اگه قبلا خریدید بگید که براتون آپدیت بفرستیم ما هم کف و پشت دستمونو بو نکرده بودیم....
آره از سایت خریدم الانم دارم نصب می کنم نمی دونم چرا اما توی بسته 2 تا دی وی دی بود و وسطشون یک جلدسی دی که دیدم روش نوشته : هدیه : نسخه اصلی بازی Sims 3 با قابلیت نصبنقل قول:
Expansion
پس کلا 4 تا دی وی دی بود
یک بار دیگه hint خودت را بخوان ببین می فهمی چه نوشته اینقل قول:
طرز نوشتنش بد بود متاسفمنقل قول:
تو پستا قبلی گفته بودم مد نصب کردم الان هم دوباره گفتم مد نصب کردم اما همه Sim3pack بودن و لانچر نصبشون کرده تایپ تند همینه دیگه:10:
no problemنقل قول:
باشه راستی تو یک مدت تو فروم نبودی مثل من چرا میشه پ.خ بدینقل قول:
پس چرا واسه من نفرستادن؟منم جزء اولین کسایی بودم که sims 3 رو خریده:41:پکش دیروز به دستم رسیدنقل قول:
اونایی که بازی رو از سایت خریدن دوباره نصب کنن اما کرک نکن و بعد آپدیت یک دفعه ای کنن به 1.7.9 خود لانچر باید آپدیت کنه
من بازي رو 4شنبه شب سفارش دادم از اينجا.چرا نفرستادن هنوز؟تهرانم هستم!!
یک زنگ بزن فروشگاه:8:نقل قول:
اونایی که بازی رو از فروشگاه خریدن با یک کد دیگه ریجیستر کن و حتما هم باید آپدیت کنن منم دارم آپدیت می کنم کد داخل دی وی دی غر مجازه
شاید من شانس داشتم:5:نقل قول:
ولی یک زنگ بزن سوال کن
یک زنگ بزن فروشگاه:19:نقل قول:
سلام میخواستم ببینم اونا از کجا فهمیدن شما جزء اولین کسایی بودی که خریدی اخه منم جزء اولین کسا بودم میخوام ببینم چجوری سفارش بدم.؟نقل قول:
با کمال تشکر از دوستهایی که بالاخره یه جوابی به سوال ما دادن :42:
هر چند سوال اصلیم بی جواب موند.
امروز پک من هم رسید (دو روزه) یعنی امروز صبح اومدم اینجا غر زدم، عصر رسید.
برای من هم چهار تا دی وی دی بود دو تا نسخه ی جدید و دوتا بازی اورجینال در حالی که
من بازیم رو از اینجا نگرفته بودم.
آخ آخ فکر کنم دعوا راه انداختم :45:
حالا کسی هست بگه چرا من بازیم رو آپدیت می کنم سیمز ها حرکت نمی کنن؟ و همشون روی یک نقطه جلوی صندوق وامیستن؟
البته ممکنه به خاطر اورجینال نبودن بازیم بوده باشه چون من هنوز فرصت نکردم بازی جدید رو ببینم. امیدوارم به مشکل نخورم.
من تا اومد تو فروشگاه خریدم برو تو shop.p30world.com بعد محصول رو انتخاب کن و بگیر دیگهنقل قول:
بچه ها کرک ورژن 1.7.9 رو نیاز دارم
پک جدید رو کامل نصب کردم، می خوام وارد بازی بشم میگه
no disk game found! please insert the sims3 world advantures game disk before proceeding
سی دی میخواد:37::23::41::44:
مگه بدون كرك لانچر اجرا ميشه؟نقل قول:
منم همينطور. من توي توضيحات نوشتم كه برام بفرستيد. خدا كنه بفرستن. من 3 شنبه سفارش دادم هنوز به دستم نرسيده! البته اگر بدون بازي اصلي بفرستن پولشو كم ميدم ميرم از سر كوچه سيمز اصلي رو ميخرم!:31::31:نقل قول:
ميگم تو عكساش نديدم ساحل دريا هم باشه! من اخه دريا ي توي سيمز 2 رو خيلي دوست داشتم! هميشه سيمزامو ميبردم دمه دريا مسافرت!:31:
ولي خودمونيم اون سيمز 2به نظرم حالو هواي ديگه اي داره اين يكي اصلا نميچسبه ! ولي 2 من هنوزم خسته نميشم از بازي كردنش!
شايد اين كه يكم زيادي واقعي شده خودش يكي از دلايلش باشه كه احساس سيمز 2 رو نميده...
هرگز نشه فراموش کرک هستش تو دی وی دی نفهمیدم چی گفتمنقل قول:
شرمنده حل شد. با نصب پک جدید 2 تا پوشه در sims3 هست که هر دو تا پوشه باید کرک میشد. :43:نقل قول:
لانچر مشکلی نداره و درزم من از یک سریال کدی استفاده می کنم که هنوز شناسایی نشده
و دوم اینکه راستش من شنبه سفارش دادم:11:
اگه بازی کرک نباشه اون اروری که دوستم میگه رو میده حالا کرک 1.7.9 رو هرکی دید بزاره
نقل قول:اینا رو به کسی نگو سویالی که تو بازی گذاشتن قلابیه و درزم کرک هاشم ری لود هست حرفه ای ها میدونن یعنی چی:2:نقل قول:
من تابستون یک سیمز از فروشگاه گرفتم با سریال اصل الان وقتی دیدم اون هدیه پکه قلابیه اون قدیمه رو با سریالش که اصل اله ریختم اما کرک نکردم و یک ضرب از لانچر آپدیت کردم تو 1.7.9 و الانم گیر کردم دوستان بدونن لانچر هاشون اکثرا قلابی چون سریال من حتی Simpoint هم داره:27:
اونایی که پچ نیاز دارند میتونن از این لینک استفاده کنن
کل پچ های سیمز 3 که همه پچ ها از 1.0.6.631 تا 1.7.9 توش پیدا کنید البته دقت کنید که پچ های Worldwide رو برداریدکد:http://www.gamershell.com/news_87424.html
کرک پچ 1.7.9 تیم razor 1911
Passکد:http://hotfile.com/dl/18201182/0653716/TheSims3_v1.7.9-rzr1911.rar.html
fixbyrzr1911
تست شده
دوست عزیز وقتی می خوای سفارش بدی باید توی پیغام(زیرکادر آدرس)بهشون یاد آوری کنید.چون من پیغام نزاشته بودم واسه من نفرستان .:5:من الان زنگ زدم فروشگاهش پرسیدمنقل قول:
بله من هم زنگیدم گفتم که اوضاع چجوریه و الآن همراه با یک بازی دیگه که سفارش دادم در راه هست:11::40::10:
من الان این نسخه رو که با پک جدید برام اومده نصب کردم ورژنش هم 1.0.615.00107 هست
اما با هیچکدوم از اپدیت هایی که تو پک جدید هست اپدیت نمیشه
کسی میتونه راهنماییی کنه؟ مرسی
----------------------ویرایش:
اینم لیست آپدیتهای که در EP جدید بود
Sims3_1.5.82.002002_from_1.3.24.00002
Sims3_1.5.82.002002_from_1.4.6.00002
Sims3_1.5.82.002017_from_1.3.24.00107
Sims3_1.5.82.002017_from_1.4.6.00107
Sims3_1.5.82.002002_from_1.2.7.00002
Sims3_1.5.82.002002_from_1.0.631.00002
Sims3_1.5.82.002017_from_1.2.7.00107
Sims3_1.5.82.002017_from_1.0.631.00107
واسه 1.0.615.00107 هیچ آپدیت یا راهی نیست؟
صفحه 264 ، sorna2 لینکش رو گذاشته:14:نقل قول:
بچه ها من تو شانگهای هستم اسکیل ورزش های رزمی 10 هست شانگهای رو مثل کف دست بلدم فقط یک مشکل من می خوام ترومنت بسازم باید چیکار کنم یااگه ترومنت ها زمان خواستی داره بگید ولی این پکه چه شاهکاریه
مرسی ولی دایل آپم نمیتونم dl کنمنقل قول:
قبلا یه راهی گفته شده بود از طریق رجستری که بشه ورژن رو اورد بالاتر اگه به هر کدوم از اینا هم برسه ورژنم
محتوای مخفی:
بقیش رو از آپدیت هایی که تو این EP که از پی سی خریدم استفاده میکنم
سلام
من خیلی وقت پیش یک چیزی در این بازی کشف کردم که کسی در اینجا در موردش حرفی نزد واون هم معجون عمر است.
من خیلی وقت پیش این موضوع را فهمیده بودم و در انجمن بازی سنتر به بعضی از بچه ها گفته بودم ولی چون در اونجا کسی زیاد سیمز بازی نمی کنه :2: در اون وقت تصمیم گرفتم اینجا بگم ولی من اون موقع کاربری محود بودم :19: و وقتی که پست می دادم باید چک می کردم و من هم به خاطر این موضوع این موضوع را اون موقع نگفتم ولی حالا که یک کاربر کامل شده ام می خوام این را بگم
:32: نکته : استفاده از این مطلب و تشکر نکردن واقعا نامردی است
:32: نکته : استفاده از این مطلب در سایت ها و وبلاگ ها بدون درج منبع نامردی حساب می شود
خوب دیگه بریم سراغ اصل مطلب :
مواد لازم برای ساختن معجون عمر:32: نکته : استفاده از این مطلب و تشکر نکردن واقعا نامردی است
1- لول 10 اشپزی
2- لول 10 ماهی گیری
3- لول 10 باغبانی
4- میوه ی زندگی (life fruit)
5- ماهی مرگ (death fish )
6- خواندن کتاب اشپزی معجون عمر (ambrosia)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
طریقه ی تهیه ی مواد لازم :
1- بوسیله ی تلوزیون
2- بوسیله ی تلوزیون یا ماهی گیری
3- بوسیله ی تلوزیون یا کاشتن گیاهان مختلف
4- در سطح شهر دنبال دونه که روی زمین افتاده بگردید و دونه های اسپیشل را بردارید و بکارید تا یکی از اون دونه ها میوه ی زندگی باشه.
5- از ساعت 12 شب به بعد به قبرستان برید و در اون جا ماهی بگیرید تا ماهی مرگ را بگیرید.
6- به کتاب فروشی برید ودر لیست کتاب های اشپزی اخرین کتاب یعنی ambrosia بگردید و بخرید و بعد بخوانید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
بعذ از اونکه این کار ها را کردید میوه ی زندگی و ماهی مرگ را در یخچال بگزارید.
بعد سر یخچال برید و بزنید ambrosia درست بکنه.
بعد از درست کردن ambrosia ان را بخورید و جوان بشید.
:32:نکته : کارها را به ترتیب انجام بدهید.
:32:نکته : اگر اشکال داشتی سوال پبرسید تا جواب کامل بگیرید
:32: نکته : استفاده از این مطلب در سایت ها و وبلاگ ها بدون درج منبع نامردی حساب می شود
تا جایی که می تونید حال کنید :7:
من که الان سفارش دادم حالا کی بازی بدستم میرسه؟
داداش یک حال توپ دادی من اصلا حواسم به این نبود من همه چیزایی که تو میگی رو دارم رو یخچلم هم هست اما نمی دونستم چیه نمی زدم واقعا ممنون:11:نقل قول:
عجله نکن 2 تا 5 روز:31::20:نقل قول:
این نسخه ای که میگی رو pcworld فرستاده؟؟؟نقل قول:
از این جهت میپرسم که ورژنهایی که با 1.0.615 شروع میشوند ریلود هستند و برای اپدیت حدود 700 مگ باید دانلود کنی برسی به 1.0.631 تازه بعدش هم معلوم نیست جواب بده یا نه.
2 تا 5 روز یعنی :18:من میمیرم ولی فکر نکنم :13:جدی گفتی:46:...................................... .......نقل قول:
ایول بابا سیمز باز ولی حال کردم مرسی:31::8:نقل قول:
در مورد بوسیله ی تلوزیون میشه بیشتر توضیح بدینقل قول: