نگاه کن به این عکس قابش کجا چاپ شده (ببخشید دیر جواب دادم)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نگاه کن به این عکس قابش کجا چاپ شده (ببخشید دیر جواب دادم)نقل قول:
میشه بگید این فایل کجا قرار داره ؟نقل قول:
با تشکر
پيش فرض تنظيمات پرينتر شما براي چه كاغذي تنظيم شده ؟نقل قول:
و همچنين سايز كاغذتون روي چه سايزي تنظيم شده !؟
اين فايل در پوشه System32 در ويندوز قرار دارهنقل قول:
با سلام ،برای word 2007 to pdf convertor با جستجو در همین تاپیک ،مورد رو پیدا کردم . ولی داونلود رو ارجاع داده بود به انجمن persiantools که ----- شده بود و با ----- شکن هم که وارد شدم هر کار کردم تو انجمن رجیستر بشم ، نشد. اگر لینک داونلود دیگه ای هست ممنون میشم.
براي اگاهي نسبي از اين مورد به اينجا مراجعه كنيدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3166609&postcount=17
خدمت شما دوست عزيزنقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/48272887/eb10396b/SaveAsPDFandXPS.html
نقل قول:
تنظیمات هر دو روی A4 هستش
پس فايلت رو بده تا ببينم اشكال كار از كجاستنقل قول:
سلام
من برای یکی از دوستان داشتم فهرست اول پروژه اش رو میزدم بعد یک صفحه به اول اضافه شد، کل فهرست من هم بهم ریخت.
دوستم رفت به استادشون گفت خیلی زمانبر هست من دوباره فهرست بزنم
استادشون بهش گفت یک روش در ورد و هم پاور پوینت هست که میتونی فهرست اول رو طوری بزنی که اگر صفحه 17 تو شد 18 ، فهرست هم اتوماتیک بشه 18
(مثلا یک مقاله داریم به نام آموزش ورد و این مقاله به 10 قسمت تقسیم شده یک قسمت داره به نام قسمت مشکلات ورد در این مقاله در فهرست اول زدیم صفحه 17 بعد یک بسم الله به اول اضافه شده و الان صفحه اصلی شده 18 ولی فهرست همون 17 باقی مونده )
ممنونم
سلامنقل قول:
جهت پاسخ به اينجا مراجعه كنيد
سلام لطفا يكي كمك كنه من ميخوام توي جدول زير حرف A با فونت بزرگ كنار جدول قرار بگيره اما هر كاري ميكنم اول A و جدول توي خط زيرش قرار ميگيره كسي ميتونه كمكم كنه در ضمن من يه جدول از لغات با معانيشون(همين شكل زير) دارم به نظرتون بهترين راه براي ارائه اينا چطوري ايا همين استيل جدول و حرف انگليسي بصورت فونت بزرگ كنار جدول خوبه اگه كسي نظري داره لطفا بگه خيلي ممنون..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
سلام دوستان عزیز یک مشکل تو ورد 2003 برام پیش اومده این هست که من Converter Word to PDF نصب کردم اولاش که خوب کار میکرد و ریجیسترش هم کرده بودم ولی حالا توی برنامه ورد نشون نمیده خیلی عجیب هست 2 بار پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی مثل خودشه البته اولش نشون میداد یعنی کار میکردم ولی متاسفاه روی قسمتCustomize... حذفش کردم حالا چکار کنم:41:که دوباره بیاد حالا روی سیستم نصب هست و درایورش هم نسب هست :13:
سلام
من از ورد 2007 استفاده میکنم. چند هفته ای هست که وقتی ورد رو باز میکنم یه تاخیر چند ثانیه ای داره و مهم تر از همه اینکه وقتی که چند فایل ورد رو باز کردم ( حتی 2 فایل) وقتی میخوام از یکی به اون یکی برم بازم علامت زمان رو موس نشون میده و چندین ثانیه طول میکشه ( این مورد فقط تو ورد اتفاق میفته و مشکل از ویندوز نیست چون با تعویضش مشکل حل نشد)
راه حل چیست؟
نقل قول:
من هم مثل شما زمانی که از آفیس 2003 استفاده میکردم از این برنامه برای تولید pdf استفاده میدم که بعد از یه زمانی کار نمیکرد ( با وجود رجیستر بودن) .
اما چندین ماه هست که از Adobe acrobat professional استفاده میکنم که هم میتونم pdf ببینم و هم میتونم به راحتی pdf تولید کنم.
شما وقتی که آکروبان پروفشنال رو نصب میکنی خودش یه پرینتر مجازی برای تولید pdf میسازه که به راحتی میتونی از هر نرم افزاری pdf تولید کنی. به همین راحتی!
سلام دوستان
چند سوال از ورد 2007 داشتم.
اول این که برای تبدیل واحد اینچ که در اندازه گذاری خط کش ها به کار میره به واحد سانتیمتر باید از چه راهی بریم؟
دوم برای تبدیل اعداد به فارسی که complex scriptرو از arabic به hindiتغییر میدادیم در ورد 2003، در ورد 2007 باید چه طوری عمل کنیم؟
با تشکر :)
برای هر دو مورد اول به wod oprion بروید:نقل قول:
Alt+f>Word Option
در مورد تغییر واحد اندازه گیری:
Word option>Advanced>Display>Measurment
در مورد complex script:
Word option>Advanced>show document content>Numerical
یه سوال دیگه
کادر auto correct تو مرد 2007 از کجا باید باز بشه؟!
بچه ها این پیغام چی هر وقت ورد رو باز میکنم میده
شما يه ستون به كنار اين جدول اضافه كن و بعد از ادغام خانه هاي آن اون حرف مورد نظر رو با سايز بزرگ بنويسنقل قول:
علاوه بر اون چيزي كه دوستمون گفت ميشه از نرم افزارهاي ديگه اي هم استفاده كردنقل قول:
به اين پست مراجعه كنيد
سلامنقل قول:
ورد 2007 نسبت به ورژنهاي قبلي برنامه سنگين تري هست خصوصا اگه add-ons خاصي روش نصب شده باشه
من احتمال ميدم مشكل شما با يه بار defrag كردن درايوي كه آفيس روي اون نصب هست كمتر بشه
البته ممكنه حجم سنگين فايلي هم كه داريد روي اونكار ميكنيد باعث اين مورد بشه
به word option بريد و در قسمت Proofing و دكمه Autocorrect option استفاده كنيدنقل قول:
آيا بعد از دادن اين پيغام ورد باز ميشه يا نه ؟نقل قول:
البته ميتونيد با پيشنهاد خود ويندوز از دستور Chkdsk در Run استفاده كنيد تا يه بار فايلهاي شما از لحاظ اسيب ديدگي چك بشن
سلام
ببخشید دوستان یه سوال ابتدایی وقتی کلمه رو به اتوکارکت اضافه کردیم بعدوقتی متن می نویسیم چه طوری باید به ورد بگیم که اونو اصلاح کنه با کلمه جدید؟ در ورد 2007 منظورم هست.
الان من "میشود" رو گذاشتم که جایگزین "می شود" بشه ولی وقتی متن می نویسم اونو تصحیح نمی کنه؟
یه سیستم هست که مال دبیرخانه ی یک اداره هست . و خوب به طبع کلی متن و جدول سالهاست که توی این سیستم ارشیو شده . و حالا چند ماهی است که یه مشکل پیش اومده ... و مشکل هم اینه که :
وقتی یه فایل متنی رو با WORD باز می کنند همه چیز مرتبه و توی PRINT PREVIWE هم درست نمایش می ده .اما وقتی از همون فایل پرینت می گیریم یه سری چیزها جابجا می شه . مثلا یه صفحه ای که جدول داشت همه ی متن یک خط پایین آمده بود و جدول سر جای خودش ثابت مونده بود در نتیجه اون صفحه حسابی به هم ریخته . در ضمن این مشکا توی صفحه ای پیش اومده بود که 12 صفحه داشت و فقط یکی از صفحات اینجوری می شد ... یا مثلا خود اوپراتور می گفت دستور پرینت که می ده یه دفعه چند صفحه رو نمی گیره . پرینترش هم hp2018 است . در ضمن word 2000 , 2003 2007 هر سه رو تست کردم درست نشد ...
متن مورد نظر براي پرينت رو انتخاب كنيد و بعد از كادر پرينت گزينه Selection رو بزنيدنقل قول:
چك كنيد كه پرينت صحيح گرفته ميشه يا نه ؟
به نظر مياد اگه نشه بد نباشه يه بار ديگه پرينتر رو حذف و نصب مجدد كرد
سلامنقل قول:
اگه مراحل رو درست انجام داده باشين
فقط با نوشتن مي شود و زدن يك اسپيس ساده بعد از اون ميشود جايگزين ميشه
سلام
در ورد چطوري ميشه صفحه رو رنگي كرد
البته طوري كه تو پرينت رنگي بشه ( منظورم بك گراند نيست)
مممنونم
سلامنقل قول:
ميشه يه مستطيل رنگي بزرگ كشيد و اونو منتقل كرد زير متن
سلاممن فصلی در پایان نامه ام دارم که به نظر می رسد به دو بخش تقسیم شود ، بهتر است.فصل اول پایان نامه من راجع به وب سرویس ها و کاربرد انهاست.من می خواهم این فصل را به دو بخش تقسیم کنم.بخش اول: وب سرویس بخش دوم: کاربردها چون اگر همگی را با هم یک فصل قرار دهم حجمش زیاد می شودحالا سوال من:1-اصولا این ایده خوب است؟ حتی اگر موضوعات بخش ها که قرار است یک فصل را تشکیل دهند ، به هم مرتبط باشند2-مثلا فرض کنید می خواهم برای بخش اول بنویسم:1-1-مقدمه مسلماً در بخش دوم هم که مربوط به فصل اول است همین عنوان را دارمحالا برای بخش دوم هم اگر داشته باشم 1-1-مقدمه مطلوب است؟و یا اینکه طو ر دیگری برای بخش ها باید شماره عنوان مطلب را بیان کرد.ممنون می شم اگر اصول صحیح این کا را به من نشان دهید.
بخشید چرا جمله های داخل متن ، به هم می چسبند خوانایی جملات خوب نیست.من که هر چقدر سعی می کنم که جملات از هم فاصله بگیرند ، نمی شود.راجع به این موضوع هم راهنمایی بفرمایید که بتونم متن ها را خواناتر بفرستم
سوالت نامفهومهنقل قول:
ولي در كل بايد بگم كه بخش بندي در ورد كار واجبي هست
منظورتون جمله هاي متن كجاست ؟؟نقل قول:
سلام دوستان نمی دونم این مشکل قبلا مطرح شده یا نه ولی اگه کسی می دونه لطفا همینجا جوابم را بده
من می خوام برخی از صفحاتم مثلا صفحات فهرست شماره گذاریش به صورت حروف الفبا باشه و بقیه با عددشماره گذاری بشه، همچنین اگه بخوام header یا footer برخی از صفحات با هم متفاوت باشه باید چیکار کنم اگه کسی می دونه زودتر جوابم را بده
با تشکر از بچه های خیلی باحال این فروم که آخر معرفتند.
نقل قول:
سلام
اول سوال آخر رو جواب بدم. منظورم جملات داخل پست هایم است که چرا به هم می چسبند؟ ابتدای جمله دوم به انتهای جمله اول می چسبد و از خوانایی کم می کند
و اما سوال اولم
فرض کنید که من در پایان نامه ام فصلی دارم که می خواهم آن را به دو بخش تقسیم کنم. یعنی فصل اول: بخش اول، فصل دوم:بخش دوم
در فصل اول: بخش اول راجع به وب سرویس صحبت کنم و در فصل اول: بخش دوم راجع به کاربردهای وب سرویس صحبت کنم
حالا فرض کنید که در فصل اول: بخش اول عنوانی با نام 1-1-مقدمه دارم و در فصل اول: بخش دوم هم همین عنوان را دارم
آیا مهم است که در شماره گذاری عناوین حرفی از نام بخش آورده شود ، یا اینکه برای هر دو بخش بنویسم:
1-1-مقدمه
امیدوارم در بیان منظورم ، موضوع را پیچیده نکرده باشم
در آخر به نکته ای اشاره کنم. وقتی پست خودم را در مشاهده بحث دیدم، خوشبختانه با کاری که روی جمله ها انجام دادم ، دیگه چسبندگی جملات از بین رفت. من با گذاشتن ابتدا و انتهای متن این مشکل را حل کردم.
سلاماول شما باید تعداد صفحاتی رو که می خواهید شماره هاش و حتی ترتیب شماره هاش با بقیه فرق بکنه رو با page break بشکنید ، بعد برای هر قسمت شماره مخصوصی که خودتون مایلید رو در نظر بگیرید.فرض کنید می خواهید صفحه اول و دوم باشند :الف و ب و صفحه سوم به بعد شماره 1 تا ... را بگیره.1-در صفحه دوم قرار بگیرید. به انتهای صفحه دوم بیایید ، page break را اجرا کنید. حالا به صورت خودکار به ابتدای صفحه سوم می روید. شما صفحه خود را تا اینجا به دو بخش تقسیم کردید.2-شماره گذاری را با استفاده از header and footer انجام دهید. می بینید که قادرید برای بخش اول ، نوع و سبک شماره گذاری خود را به دلخواه معین کنید.قسمت دوم سوالتون رو یه نگاهی می کنم ، اگر بلد بودم جوابتون رو می دهم.امیدوارم مشکلتون حل بشهنقل قول:
باز هم سلام
برای انتخاب شماره غیر یکسان برای صفحاتتون باید از منوی Insert گزینه Break را انتخاب کنید، سپس از گزینه New Page استفاده کنید. شما با این روش می توانید فایل خودرا به هر تعداد بخشی که می خواهید تقسیم کنید.
اگر می خوتهید بخش اول دو صفحه ای باشد ، پایان صفحه دو م از شکستن استفاده کنید.
راجع به سوال دوم هم نتونستم به جواب برسم. متاسفانه صر صفحه ها از تغییراتی که من دادم حمایت نکردند. در همین جا از دوستانی که جواب قسمت دوم را می دانند ، در خواست می کنم که راهنمایی بفرمایند
نقل قول:
جواب قسمت دوم سوالتون :
بعد از اجرای Header and Footer باید از نوار ابزار Header and Footer بر روی ابزار Page Setup کلیک کنید تا کادرش باز بشه وارد سربرگ Layout بشید و با توجه به نوع نیازتون یکی از گزینه های زیر رو انتخاب و بر دکمه OK کلیک کنید :
Different odd and even : از این گزینه برای متفاوت کردن صفحات زوج از فرد استفاده می کنیم ------> یعنی اگر در سرصفحه یا پاصفحه ، یکی از صفحات فرد تایپ کنید برای تمام صفحات فرد در نظر گرفته می شود و اگر در سرصفحه یا پاصفحه یکی از صفحات زوج تایپ کنید برای تمام صفحات زوج در نظر گرفته می شود.
( Odd فرد ، Even زوج )
Different first page : از این گزینه برای متفاوت کردن صفحه اول از سایر صفحات استفاده می کنیم -------> یعنی اگر در سرصفحه یا پاصفحه صفحه اول تایپی انجام دهیم فقط برای صفحه اول در نظر گرفته می شود و اگر در سرصفحه یا پاصفحه صفحه ای بجزء صفحه اول تایپ کنیم برای تمام صفحات بجزء صفحه اول در نظر گرفته می شود.
با عرض سلامممنون از راهنمایی تونمن هم از این شیوه استفاده کردم ولی سوال می تونه به شکل دیگری هم مطرح بشه:فرض کنید ، 10 صفحه اول اصلا قرار نیست سر صفحه و پاصفحه ای داشته باشه و قراره از صفحه 11 سر صفحه و پاصفحه گذاشته بشه.در این مورد ، باید چه کار کرد؟
آقا از دست اين مشكل جونم به لبم رسيده
من وقتي دارم يك فايل از آفيس 2007 ( فرقي نميكنه ورد يا اكسل يا ... ) رو كار ميكنم وقتي كه ميخوام save كنم گزينه save as مياد و فايلي كه دارم كار ميكنم ناپديد ميشه
گزينه save as هم به اينصورت است :
چكار كنم كه اين مشكل لعنتي اعصاب خورد كن برطرف بشه