نقل قول:
نمیدونم فک کنم 250 -270 باشه !
نقل قول:
نمیدونم فک کنم 250 -270 باشه !
من هم خواستم بگم يه دونه خودش محشره اما گفتم شايد دوستمون بزنه بتركونمون:31:نقل قول:
نقل قول:
isbn جان شرمنده من اسمتون يادم رفت ميدوني 800 وات آر ام اس يعني چي؟:24::24::24::24:
شما صداي ماشيني كه دو جفت 718 با آمپ pcx540 رو شنيدي رواني كننده هست حالا 800 وات ساب اونم چي T4 اضافه بشه ميدوني يعني چي؟ يعني:32::32:خيلي هم خوبه تازه 100 وات از وات استاندارد كمتر ميدي و فشار به ساب هم نمياد
از هر چه بگذريم سخن كيكر ال 7 بهتر است آخر من نتونستم يكي از اينا بذارم تو صندوق بودجه خراب است:19::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا تو مایه های 300 تومن واسه پخش و باند چی پیشنهاد میدید ؟
ظبط حتما USB خور باشه
باند ها هم فعلا بدون آمپلی بعد قرار آمپلی اضاف بشه
در کل بیشتر از 300 نشه فعلا بدون آمپیلی چی پیشنهاد میدید؟
سلامنقل قول:
پخش پايونير 7150 به قيمت 205 هزار تومن
باند هم كنوود 718 اي ايكس به قيمت 80 تومن
هزينه برش طاقچه ميانگين 8 تومن سيم هم كه همون سيم هاي باند فابريكي رو نصب ميكنن
آقا به نظر شما کدوم انتخاب بهتره ؟
1- باند 963 بگیرم 175000 تومان
2- باند 718ex بگیرم 88000 تومان با باند کامپوننت برای جلو حدود 90000 تومان = 178000 تومان
هر کدوم که بهتره یک آمپ خوب هم تا مایه 150-160 چی خوبه ؟
سلامنقل قول:
خوب خيلي تابلو هستش ديگه گزينه 2 ديگه آمپ هم آقا حميد بهتون معرفي ميكنه:11:
ممنون از شمانقل قول:
باندی که گفتید یک دونه هست یا یک جفت ؟
نقل قول:
1 دونه؟:18::18::18::18: مگه ميشه 1 دونه؟ تابلو هستك كه يه جفت بيد
سلامنقل قول:
گزينه 2
آمپ ساند استريمpcx4.540
البته اگهpx4.580 بتوني بگيري بهتره.نميدونم تو بازار هست يا نه.
من میخوام برای ماشینم که پراید هست یه رادیوپخش و باند بگیرم
چیزایی که میخوام اینه
1- USB داشته باشه
2-از مارک پایونیر باشه
3-صدای شفاف و تمیزی داشته باشه
4-باند اون هم برای پراید بدون آمپلی فایر صدا مناسبی داشته باشه
5-مجموع باند و رادیوپخش هزینه اش زیر 250 در بیاد
نظر بندهنقل قول:
پخش:پايونير 5150 يو اي بي(كيفيت الي داره تازه دمو هم دار)في 160 تومن
باند كنوود 718 اي ايكس يا معمولي كه قيمت اي ايكس 85 تومن هست و معمولي 75 تومن
سلام
یه چندتا کامپ تا 100-120 معرفی کنید
بعد اینکه به نظرتون کار درستیه یه جفت 718EX برا عقب و یه جفت کامپ برا جلو؟
بعد آمپ شونم میخوام pcx 4.540 بگیرم یه چی معرفی کنین که با این آمپ مچ باشه و کامل تغذیه شه
ودیگه اینکه 718 ex که 3 اهمی هست مشکلی پیش نمیاد چون کامپ 4 اهمی هست؟قاطی ماطی نمیشه که؟
سایلکس مانیتور کوچیک ها که روی خود پنل هستش خوبه؟؟؟؟ همکارم 2 سال داره راضی هستش. فقط مانیتور 17 اینچ هاش هم هستش درسته؟؟؟ اونا از نظر دزدی و امنیت چطوره اگه یه موقع ماشین بیرون باشه مثل ال سی دی پایونیر ها پنل جلوش کلن در نمیاد که ضد سرقتی باشه؟؟؟؟ ممنون یشم راهنمایی کنید نمیخوام 600 هزار پول به پایونیر بدم میخوام یکی از این ها بگیرم حالا بین 17 اینچ که حدود 300 هزار هست و 3 اینچش که 160 هست کدوم رو بخرم. البته برای من بلوتوس و پخش مکالمه از بلندگوها همون کارکیت اینا مهم هست و اینکه فلش میزنم فولدرها رو بیاره که این 3 اینچی هم همینطور بودش. حالا این ضبط های سایلکس خوبه؟؟؟ مدلش دقیق چی هستش؟؟ سایت نداره؟؟؟
خوب دوستان سلام
میگم باند 718 داخل جا باندی عقب سمند جا میشه ..؟ (همون که باند فابریک ماشین اونجا تشریف دارن)
بعد برای جلو باید چه باندی بخرم که جا بشه..؟
چه سابی بخرم کجا جاش بدم..؟ چه سایزی بخرم.؟
دوستان باسلام
لطف کنید یه پخش و باند برای پراید صندوق دار میخام تا 200 تومن حداکثر. پخشش حتما usb از پشت بخوره. یه سئوال دیگه اینکه میشه با این بودجه باندهای جلو رو هم عوض کرد یا نه؟ و اصلا لازم هست؟ و اگر میشه چه باندی؟ چه سایزی و اینکه توی جای فابریک خودش بزارم یا جای دیگه ای پیشنهاد میدین؟
ممنون از همه دوستان گل!
سلام دوستان
تا 150 تومن یه پخش پایونیر میخوام برای 206 که بشه به کنترل خود 206 هم نصب بشه من زیاد آشنایی ندارم
الان پخش پایونیر 4850 دارم که بعد 4 سال الان دیگه به خوبی عمل نمیکنه گیر میکنه رفته رو عصابم میخوام عوضش کنم
سلامنقل قول:
با نظر رضا جان موافقم.البته به نظر من 718 بدون آمپ صداي درست درموني نداره.تو ولوم بالا ديستورت ميشه.
كامپوننت آلپاين Type S:نقل قول:
SPS-171A قيمت 120 تومن،50وات RMS
SPS-600C قيمت 110 تومن،80واتRMS
كامپوننت دراگ استر:
مدل:DS-632.1 قيمت 95 تومن،75واتRMS
--------------------------
اشكالي نداره.البته كامپوننت براي استيج جلو بهتره تو كيك پنل باشه
آمپ خوبيه و جريان مناسبي ميده به كامپهاي فوق
هيچ مشكلي پيش نمياد.امپدانس رو آمپ تعين ميكنه نه اسپيكر.منظورم اين هست كه آمپليفايرهاي موجود همگي حد اقل 2 اهم رو ساپورت ميكنن به بالا تا حتي 8 اهم.نه قاطي ميشه نه ماطي:21:
دقيق نميدونم آخه بسگت 716 ،"10* "7 ببين اسپيكر موجود چه اندازه اي داره.ولي فكر نميكنم جا بشه بايد تاقچه رو عوض كنينقل قول:
------------------------
اگه ميخواهي جاي فابريك ببندي(كه اصلا هزينه كردن براي آن توصيه نميشه)بايد "4 بگيري.
-----------------------
بودجتون براي ساب چقدره؟چه قدر ميتوني فضا براي باكس ساب اختصاص بدي؟چي بيشتر گوش ميدي؟
پخش پايونير DVH-P4150UB حدود 135 تومن.اسپيكر هم 718 قيمت 75 تومن.نقل قول:
-------------------------
خير،وجود اسپيكر در استيج جلو حجم صدا رو بيشتر ميكنه.اگر بودجه داريد بهتره براي جلو هم يه فكري بكنيد.البته چون ماشين كوچيكه زياد ضروري نيست ولي بودنش بهتر از نبودنش هست.:46:
------------------------
بهترين اسپيكر براي جلوي پرايد كامپوننت نصب شده داخل كيك پنل هستش.در غير اينصورت روي در نصب بشه.كه من زياد موافق نيستم:41:
پخش DEH-5250SD البته قيمت كمي بالاتره.حدود 3-162 تومن.نقل قول:
یکی هم جواب پست 2653 رو بده ممنون میشم
نقل قول:
این سایتش که چون چینیه خدا بده برکت به مدلهای جور واجورش:
منظورتون 7 اینچ فکر کنم 17 اینچ که نداریم .پنلش جدا میشه.کد:http://www.sillexx.com
این پخشها به خاطر امکاناتش مثل گوشیهای چینی می مونه همه چیز داره .خوبی و بدی این پخشها شانسی یکی 1ماه کار میکنه یکی 1سال.با یک مدلش کار کردم تو پخش از cd/dvd بعد از یه مدت تو دست انداز رد میکنه طوری که میره رو اعصابت.ولی اگه از usb استفاده کنی بیشتر واست کار میکنه.اگه کار کیت واست مهمه میتونی مدلهای بلوتوس دار پایونیر مث7050-8150و اگه داشتن مونیتور واست مهمه تا 400 تومن مدل 3150dvd از پایونیر هم تو بازار هست.به توصیه بچه ها اگه طالب صدایی طرف این برندهای چینی نرو.صلاح دولت خویش....:8::8::8:
منظوره دوستمون Pioneer DEH-P4150UB است.نقل قول:
DVH-P4150UB حدود 208 تومنه.:11:
به نظر شما بانهای فابریک جلو رو میشه به آمپ 3300t علاوه بر یه جفت 718exوصل کرد یا عوض کنم؟
دوست عزیز من برام صدا و کیفیت عالی و کارکیت که گوشی وصل کنم و اینکه فولدر ها رو بیاره و بتونم به راحتی بخونم وارد فولدرها بشم و موزیکی که میخوام رو بزارم. این ضبط های بلوتوس دار پایونیر که گفتی فقط بلوتوس دارن وصل میشن نمیتونی شماره گیری کنی از روی ضبط چون ال سی دی ندارن. و فولدرها رو به راحتی دید. پایونیر ال سی دی کوچیک مثلا 3 اینچی اینا نداره روی چنل مثل همین سایلکس؟؟؟نقل قول:
این مدل 3150 دی وی دی که گفتین چطوری هستش؟؟؟ میشه عکسش رو بزارین؟؟؟ مانیتورش چند اینچ هست؟؟ بعد ضد سرقتی هست؟؟ چطوری جدا میشه پنلش؟؟؟
نه نکن این کارو :31:نقل قول:
اگه میخوای آمپ وصل کی حتما باند هارو عوض کن:46:
سلامنقل قول:
بله درسته اشتباه تايپي بود.:31:
3150 مانيتور نداره.نقل قول:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/jebeli/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
آخه گفت مانيتور داره؟؟ منم سرچ كردم مانيتور آورد ولي نميدونم دقيق. عكسي كه گذاشتي خرابه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد. ضبط مانيتور بزرگ چي خوبه؟؟ مانيتور كوچيك چطور كه روي پنل هست . مانيتور بزرگ يه نوع پايونير داره كه ضد سرقتي هست نميتونه كاري كنه تو مشخصاتش نوشته تو كاتولوگ پايونير خوندم ولي گرونه.نقل قول:
راستي من 2 تا باند كوچيك سوني جلوي ماشين دارم 2 تا JBL عقب. صداي باندهاي عقب بلند نميادش من باندهاي جلو رو صداش ميشنوم فقط. عقب ميرم نزديك باندها ميبينم صداش مياد. ميخوام كاري كنم صداي خوب و عالي و شفاف داشته باشم. ساب بزارم يا باند اضافه كنم خوب ميشه؟؟؟ زياد نميخوام خرج كنم. از اين تيوتر بزرگ ها گوشه شيشه هاي جلو بزارم خوبه يا نميخواد؟؟
سلام میخواستم آمپم رو خودم تنظیم کنم اینم مشخصات
پخش5050
باند 6975
ساب 308 d4
آمپ jvc 6500
بهترین و با کیفیت ترین تنظیم رو بهم بگین که چی کار کنم
ميخواستم ببينم پخش هاي زير چه فرقي با هم دارن؟؟؟ در دو نوع نوشتم . نوع اول معمولي هاي بلوتوس دار و نوع دوم مانيتور دار هستند:
نوع اول: بلوتوس دار
بين اين پخش ها كدوم از همه بهتر هست؟؟؟ بلوتوس اين پخش ها فقط به گوشي متصل ميشه و صداي گوشي از باندها پخش ميشه؟؟؟ درسته؟؟ شماره گيري همه اينا از رو خود گوشي هست ديگه؟؟؟
DEH-P7050BT
DEH-P6050UB
DVH-P4050MP
DVH-P6050UB
DEH-P5050UB
DEH-P4050UB
DEH-P6050UB
DEH-P3000IB
اين پخش چطوري هست خوبه يا نه . خوبيش اينه صفحه بزرگ داره ميشه فولدرها رو درست پيدا كرد
FH-P6050UB
.................................................. .................................................. ...........................................
پخش هاي مانيتور دار:
بين اين پخش ها كدوم از همه بهتر هست؟؟؟
AVH-P7950DVD
AVH-P4050DVD
AVH-P6050DVD
AVH-P5950DVD
AVH-P5050DVD
AVH-P4050DVD
اين مدل هاي مانيتور دار رو ماشين ميزاريم كدوم قسمتش جدا ميشه؟؟؟ از نظر امنيت چطوري هست؟؟؟
پايونير اي سي دي دار كوچيك مثلا 3 اينچي نداره كه روي پنل باشه جدا بشه؟؟؟
بين پايونير و JVC كدوم بهتر هستن؟؟ چون JVC مانيتور دار كوچيك رو پنلي داره
اين Din 1 و Din 2 چي هستن چه فرقي دارن؟؟؟ روي كنسول ماشين جا نداشته باشه چه مدلي مانيتور دار بايد گذاشت؟ البته اين استاندارد نيست جاش مثل معمولي ها باشه بعد مانيتور از داخلش مياد بيرون؟؟ چون رو اكثر ماشين ها ديدم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
نظرتون درباره JBL T595 Limited چیه ؟ به جای 718ex اینو بگیرم ؟نقل قول:
اگه بده که هیچ اگه خوبه آمپ چی بگیرم ؟
T595 دیگه کیفیت گذشته رو نداره.خیلی هم هزینه بره.نقل قول:
خوب پس چی خوبه ؟ یک باندی می خوام حداکثر تا 140-50 که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم باس خوبی و به راحتی هم پیدا بشه .نقل قول:
می خوام اقلن پول می دم یک چیز خوب بخرم .
سلامنقل قول:
اگر يكي دو صفحه قبل رو مطالع نمائيد نوشتم.
تو قسمت اول و توي اين رنج همه از نظر صدا يكي هستند و فقط اكولايزر و كمي امكانات متفاوت با هم دارن.نقل قول:
به نظر من سري 7 امكانات بهتري داره پس DEH-P7050BT ميتونه مناسب باشه
مدلهائي كه BT آخرش داره يهني بلوتوث
مدلهائي كه UB آخرش داره يهني USB
مدلهائي كه سريالشون با DVH شروع ميشه قابليت پخش DVD رو داره ولي بايد مانيتور يا LCD براش تهيه كني
قسمت دوم سوالتون:
اين پليرها طوري طراحي شدن كه صفحه LCD زمان پخش به حالت موتوراز بيرو مياد و زماني كه خاموش ميشه مجددا به قسمت بالاي پخش بر ميگرده.به نظر من پايونير از JVC بهتره.
پخشهاي 2DIN مثل همون مدل FH-P6050UB ارتفاع بزرگتري نسبت به 1DIN ها يا همين پخشهاي معمولي داره.
اين يه مدال از پخش مانيتور دار هستش
اين هم پخش 2DIN:کد:http://www.pioneer.com.sg/storefront/ImagesOnline/FH-P6050UB.jpg
اسپيكر آلپاين Type R مدل SPR-69C به قيمت 165 تومن.البته بايد آمپ هم براش تهيه نمائيد.نقل قول:
حمید جان ممنونم از راهنماییت. شما که میگی ub یعنی یو اس پی و bt یعنی بلوتوس. ولی همه این ها هم بلوتوس داشتن و هم usb تو مشخصاتش نوشته بود. حالا نمیدونم چطوریه ؟؟
بین مانیتور دارها کدوم خوب هست و قیمت مناسب ؟؟؟؟؟
راستی الان یکی از بستگان داره میره ژاپن اونجا چه ضبط ال سی دی بگم بیاره که اونجا ارزون تر از اینجا باشه و برام قیمت پایین تموم بشه؟؟؟
نقل قول:
Mtx TDX6903 : حدود 165 تومن
DLS 962 : حدود 145 تومن
Earthquake vtek 693 : حدود150 تومن
CVLS-69 : حدود 130 تومن
Infinity Kappa 693.9i : حدود 125 تومن
Pioneer TS-D6902R : حدود 100 تومن
Mtx THX 693 : حدود 85 تومن
Kenwood 718EX : حدود 80 تومن
Sound Stream SST6.9 : حدود 80 تومن
[QUOTE=hamidR15;4846716]سلام
اگر يكي دو صفحه قبل رو مطالع نمائيد نوشتم.
والا ما که چیزی از تنظیمات که شما گفته باشی پیدا نکردیم اگه ممکنه شماره صفحه یا پست رو بگین
سلامنقل قول:
خدمت شما :46:
نقل قول:
از دوستان عریر بخصوص آقا حمید ممنون . واقعا این فروم خیلی به دردم خورده .
راستی آفا حمید برای این اسپیکرهای آلپاین SPR-69c ، آمپ 4 کانال تا 170-80 چی بگیرم . همون برند آلپابن با برم سراغ مارکهای دیگه ؟
شاید در آینده باند جلو هم بخوام اضافه کنم .
آقایون اساتید نظر کلیتونو در مورد سیستم زیر بگید و همینطور قیمت قطعات ممنون میشم و آیا میشه بعضی از قطعات رو با قطعه بهتری عوض کرد ممنون
Hu: pioneer 5150
Band: infinity kappa 63.9i
Amp: Sound stream PCX 4.540
Sub: sond stream PCW 12
سلام
سعید خان به نظر بنده این ساب که انتخاب کردی کیفیت ساختش افتضاح هست افتضاح دوستان 15 اینچشو داشتن
باند خوب که بدون ساب صداش عالی باشه بیس دار باشه زیاد کنیم کم نیاره چی خوبه بندازم؟؟؟؟ قیمتش چنده؟؟؟ البته نمیخوام قیمت زیاد باشه. 2 تا جی بی ال داره عقب ماشین کسه دیگه انداخته باید ببینم چه مدلش ولی آنچنان خوب نیست. 2 تا باند جلو سونی هست اونا بهتر صدا میده
ماشین چی هست؟نقل قول:
مدل باند ها رو حتما بگو
در مورد این قسمت هم :
این شاید حدود 70 - 80 درصد به آمپ مربوط میشهنقل قول:
زیاد کنیم کم نیاره
چون خروجی پخش آنچنان قوی نیست و در صورت زیاد کردن صدا کمبود وات میارین و صدا به شدت بد میشه
میخواد باند 20 تومنی باشه میخواد باند 200 تومنی باشه!:46: