اها ممنون دادا فقط یه سوال اینم مثله نسخه ی FREE ابدیت میکنه یا باید افلاین ابدیت کرد ؟نقل قول:
Printable View
اها ممنون دادا فقط یه سوال اینم مثله نسخه ی FREE ابدیت میکنه یا باید افلاین ابدیت کرد ؟نقل قول:
نیازی به آفلاین آپدیت کردنش نیست خودش اتومات با اتصال به اینترنت آپدیت میشه :20:نقل قول:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
به ترتیب ازلینکهای اول با دوم دانلود کنید برای سئوال آخرم طبق شکل عمل کنید بعدش مسیر فایل vdf بدین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
سلام ممنون ولی من نسخه رایگانشو میخواهم ندارید؟ مثل همین که الان نصب دارم اخرین ورژنشو میخواهم 30 روزه هم نیست خیلی وقته من دارم ازش استفاده میکنم اسمش هم هست avira_antivir_personal_enنقل قول:
سلامنقل قول:
اینم آخرین ورژن نسخه رایگان
کد:http://personal.nl.avira-update.net/package/wks_avira/win32/en/pecl/avira_free_antivirus_en.exe
نقل قول:
این رو بهم می گید دوستان
سلام دوستان
من کی جدید از سایت ایران ستاپ دانلود کردم (5 کی دارد)
برای اینتر سکوریتی 2012
روی هر کدام از کی ها کلیک می کنم که خدا را رو شکر مثل همیشه جوابگو نیست و ارور می دهد
از داخل برنامه چطور این کی ها را وارد کنم
چون قبلاً کی ها جداگانه بود
الان کی ها با هم در یک پنجره باز می شود
2- این کی ها چند وقته هستند چطور باید متوجه شد؟؟
من نمیدونم این ایران ستاپ چرا کی ها رو اینجوری کرده ! خود من هم نتونستم ازشون استفاده کنم حجم کی ها هم خیلی بالا رفتن کی چند بایتی چند مگ شده !نقل قول:
به هر حال شما از پست ها صفحه قبل استفاده کنید دو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته ببینید جواب میده یا نه
با درود
دوستان محبت کنید روش کار کردن با Avira Registry Cleaner رو توضیح بدید
با سپاس فراوان:11:
سلام این نرم افزار برای پاک کردن ریجستری های ساخته شده توسط آویرا است و فقط برای این مورد میشه ازش استفاده کردنقل قول:
روش کار کردن هم راحته شما برنامه رو اجرا کنید و scan for keys رو بزنید
با درود
هر کاری می کنم امروز این اپدیت جدید key منو باطل میکنه دوستان تمام کارای که تو پست های قبلی
گفتین انجام دادم واقعا بعضی موقعا این اویرا چقدر...میشه گرفتار شدیم کلا انتی ویروس غیر فعال هست
jolan جان این نرم افزار هم مثل اینکه انتی ویروس نصب هست اجازه حذف رجیستری رو نمیده پاک کردم
با همین نرم افزار key قبلی رو حذف کردم دوباره نصب کردم تا الان 3بار نصب کردم با انواع کی 1 ماهه و 3ماهه
یک ساله اما به محض دریاف آخرین update باز آش همان کاسه همان...:41:نمی دونم برم avast یا nod نصب کنم
راحت شم.
واقعا please help
با سپاس فراوان
نقل قول:
سلام
کی ها رو گرفتم با دو تای اولی جواب نداد و سومی خدا را شکر موفقیت آمیز بود :11:
یک سوال دو تا کی اولی را که می زدم
اگه از طریق کلیک روی خود کی عمل می کردم یا از طریق خود نرم افزار پیغام زیر را می داد
چرا این طور است؟؟؟؟؟؟
2- آنتی ویروسم به این صورت درآمده
وقتی روی fix کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد چکار باید کرد؟
دقیقا مثل من آخرش با یه key دیگه الان درست شده تجربه من ثابت کردهنقل قول:
این key های 6ماهه یا یک ساله فورا شناسای میشن بعد هم غیر فعال
بهترین key ها 1ماهه هست..
با سپاس:11:
مدت کی را از کجا باید متوجه بشیم؟؟نقل قول:
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
سلام
آویرا را نصب کردم و با کی آپ شد
مجبورم شدم روز بعد ویندوز را عوض کنم
و دوباره کی را داده و آپ کردم
می خواستم ببینم امکانش نبود که از همان آپ قبلی استفاده کنم؟؟؟
2- آویرا اینترنت سکوریتی را نصب کردم اما موقع نصب همان موقع کی که از ایران ستاپ گرفته بودم بهش دادم و دیگه صفحه پر کردن مشخصات اینترنتی نیامد (برای فرستادن ایمیل) اشکالی دارد یا نه؟ یا اینکه باید بعد کی را می دادم
برنامه هایی که توسط آویرا بلاک میشن رو چطوری میشه برگردوند به حالت اول،،اشتباهی proxyfire رو بلاک کردم
دوست من منم متاسفانه پیدا نکردم با اون key finder هم جواب نگرفتم یک زمانی کارش خوب بودنقل قول:
اما الان..من هم از key که دوستان تو صفحات قبل گذاشتن فعلا مشکلم حل شده
از دوستان سوالی دارم چند وقت پیش یکی از دوستان نسخه اصلی انتی ویروس avast رو سیستمش
داشت البته نسخه server بود بالا 300 پواش داده بود سوالم اینجاست که طبق گفته خودش نسخه اصلی
بشکل بهتری virus &vormو.. رو شناسایی میکنه جلو منم تست کرد واقعا ارزش خرید یک انتی ویروس
اورجینال داره؟
با سپاس فراوان:11:
سلام به همگی :40:
من تا به امروز بدون هیچ مشکلی از Avira internet security استفاده میکردم که یکباره با پیغام اکسپار شدن key مواجه شدم
از دوستان هر کس key جدید سراغ داره قراره بده که از دعای خیر بنده و بقیه دوستان بهرمند بشه
لازم به ذکره که از key های موجود در پست قبلی هم امتحان به عمل اومد که متاسفانه هیچ کدوم جواب نداد
الان آنتی ویروسم غیرفعاله اگه کمک کنید ممنون میشم:11:
سلام..نقل قول:
ببینید این باید کارتون رو راه بندازه ؟؟:23:
البته اگه آویرا رو نصب شده دارین
نقل قول:
دوست عزیز این فایل رو قبلا از ایران ستاپ گرفته بودم که جواب نداد
بازم تشکر.........
از 5 تاکی پایین برای رجیستر کردن استفاده کنید هر 5 تا تست شدن:20:نقل قول:
نقل قول:
ممنون استاد عزیز:40:
key هایی که دادی از اولی استفاده کردم کار کرد اما فایروالم غیرفعال موند میشه راهنمایی کنی چه کار انجام بدم
تشکر فرواوان:11:
شما برنامه آویرا رو اجرا کنید بعدشم از پنجره اصلی از ستون سمت چپ روی گزینه firewall با موس کلیک کنید بعدشم دوکه f8 از صفحه کلید بزنید تو صفحه ای که باز میشه گزینه proxyfire رو پیدا کنید بعدشم وقتی پیداش کردین طبق شماره 2 تبدیل به allowe کنید این گزینه رو :20:نقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
[QUOTE=seeb_sh;6942084]
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
نقل قول:
اگر ویندوز آپدیت کردین بعدشم سیستم ریستارت کردین درست نشد باید یکدور آنتی ویروس خودتون از نوع نصب کنید به احتمال زیاد درست بشه.
با سلام و خسته نباشد
مشکلی که تقریبا یک ماهه نه شایدم چند هفته اس برای من پیش اومده و حدود هفت هشت ساله از این انتی ویروس فایروال استفاده میکنم اینه که جدیدا ویندوز رو و اجرای برنامه هارو کند میکنه و پشته سره هم حتی برای باز کردن یه صفحه اکسپلورر یه تیک چند ثانیه ا ی وفیریز شدن و خطای not responding... رو میده .
ده دفه ویندوز عوض کردم تا نصب نمیکنم خوبه بعد نصب Avira Internet Security 2012 دوباره این جوری میشه
ورژن مختلف رو امتحان کردم بعد اپدیت دوباره اینطوری میشه
میخواستم ببینم شما ها با این مشکل برخورد نداشتین
اعصابو داره بهم میریزه من وسط پروژمم هستم دیگه بدتر :41:
ممنون
سلام...نقل قول:
البته آویرا در ورژنهای جدیدتر به شدت داره حجم میگیره ، بهتر هست که در هنگامی که کارای شخصی خودتون رو دارین گاردهای آویرا رو غیر فعال کنید من جمله real time protection رو...
مشخصات سیستمتون هم ذکر کنید ببینیم چه شرایطی اونجا هست..
سلام
من آنتی ویروس کاسپر نصب کردم ولی چون خیلی سرعت می گیره ترجیح دادم از آویرا استفاده کنم اما الآن نسخه پریمیوم را هر چی نصب می کنم قسمت Internet Protection غیر فعاله باید چیکار کنم؟
اینم بگم که آپدیت میشه و ازمجموعه نرم افزاری لرد نصب کردم.
سلام دوست من شما ورژن پرمیوم نصب کردین که دیگه کاری در قبال اینترنت برای شما انجام نمیده :نقل قول:
میبایس ورژن internet security رو نصب کنید..
موفق باشید....
کلید جدیدم آرزوست...
دوستان من اویرا نصب کردم بعضی وقتا یعنی بیشتر وقتا که ویندوز بالا میاد فایر والش غیر فعاله و وقتی هم میخوام فعالش کنم نمیشه! بعضی وقت ها هم آپدیت میکنم فایل آپدیت را نصب نمیکنه ارور میده دلیلش چیه؟
اين اينترنت سكيوريتي رو چطور ميشه كلا غيرفعالش كرد براي هميشه كه موقع بالا اومد ويندوز غيرفعال بمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم همون web protection هستنقل قول:
منم همین مشکلو دارم، یکی کمک کنه!!نقل قول:
من Bitdefender_Total_Security_2012 نصب کردم، ولی چون لایسنس رو نمیشناسه دوباره اپدیت نمیشه.
کسی نمیدونه مشکل اویرا چیه همونو نصب کنم
سلام دوستان من کلید میخواااااااااااااااااااام .برای premium security sute
ممنون میشم اگه کمک کنین
این کلیدها رو خودم تست کردم استفاده کنیدنقل قول:
کلیدهای جدیدآویرا
سلام
من یه هفته پیش Avira Premium Security Suite ورژن 10 خریدم اما برای 2010 هست! این نسخه 2012 اش وجود نداره؟
آویرا 2012 رو از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید و نصب کنید و سپس کلید رو بهش بدیننقل قول:
من اینترنت سکوریتی رو دان کردم و دارم استفاده میکنم اما پرمیوم سکوریتی میخوامنقل قول:
فرق این دو چیه؟
فرقی ندارن پرمیوم سکوریتی همون اینترنت سکوریتی هستنقل قول:
سلام
دوستان میتونند برای گرفتن آپدیت آفلاین آنتی ویروس مورد نظرشون به این قسمت مراجعه کنند:
قربون شماکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=546910
عــلی:11:
من avira free antivirus دارم . ميخوام بدونم نسخه پرميوم سكوريتي قدرتش بيشتره ؟؟؟؟؟ چه فرقي با هم دارن ؟؟ در ضمن آپديتهاي آنتي ويروس خودم رو ميتونم بصورت دستي بدم به نسخه پريميوم سكوريتي ؟؟؟؟