آره منم قبلا كه تازه اومده بود اين نسخه رو خيلي سخت گير آوردم ولي الآن ديگه پرهنقل قول:
Printable View
آره منم قبلا كه تازه اومده بود اين نسخه رو خيلي سخت گير آوردم ولي الآن ديگه پرهنقل قول:
امروز رفتم بگیرم کل مشهد رو زیر رو کردم فقط مجموعه کل سیمز بودنقل قول:
آره منم قبلا كه تازه اومده بود اين نسخه رو خيلي سخت گير آوردم ولي الآن ديگه پره
خب از سايتي كه maggy جان گزاشتن استفاده كنيد.نقل قول:
با اجازه maggy_p:
نقل قول:
کد:http://www.thesims.coo.ir/
منم ميخوام از اينجا بخرم.:31::10:
سلام!
mohrd به من گفت كه ايتمايي كه رو از اينترنت دانلود ميكني رو بايد در اين مسير :
C:\Documents and Settings\m\My Documents\EA Games\The Sims 2\downloads
كپي كني ولي من همچين آدرسي رو پيدا نكردم!!!جاي ديگه اي هست؟؟؟؟؟
آقا چجوري ميشه توي فروشگاهت ماشين بفروشي؟؟
من توي عكس هاي پشت بازي ديدم كه فروشگاهش ماشين ميفروشه!(منظورم پك open for business)هست
سلام.نقل قول:
اول : ورودت رو به جمع سیمز باز های این فوروم تبریک می گم :10::8:
دوم : فکر کنم باید یک گاراژ ( همون زمینش ) توی محیط مغازه ات بذاری بعد ماشین رو بذاری توش.
سلام.
یک آیتم کامپیوتر ( از این جدید ها و Lcd ) برای سیمز می خواستم.
با تشکر.
نه بابا گاراژ نداره!!!!!نقل قول:
مثل جاي محصولات ديگه مانند گل و كيك و اسباب بازي و.... ماشينم جا داره ولي وقتي ميري توي مغازت نميتوني ماشين روش بزاري!!!!!!!!!
سلام!!
ميشه چندتا
1- آيتم ماشين جديد(گرون)بزارين
2-آيتم صورت جديد
3-آيتم لباس ترجيحا مارك دار(h&m)
لطفا!!!!
یکبار بازی رو سیو کنی این مسیر بوجود میادنقل قول:
يه سؤال داشتم::
تو كدوم يكي از پك ها ميشه رفت مسابقات ورزشي مثل فوتبال و بيسبال و... رو تماشا كرد؟؟؟
ممنون.:41::27:
والا ما که تا حالا این کارو نکردیم ولی شاید تویه نایت لایف باشهنقل قول:
اگه باشه كه خيلي باحاله.
لطف كن شما يه امتحان كن اگه بود حتمآ هب ما خبرشو بگيدا.
ممنون
باشه حتمآ ولی من همونطور که تویه صفحات قبل گفتم الان زندگی آپارتمانی رو نصب کردم که خیلی هم باحالهنقل قول:
توي نايت لايف كه نيست حرفهايي ميزنه!نقل قول:
من ديدم توي free Time فوتبال و بسكتبال و فوتبال آمريكايي بازي ميكنن اما نميرن تماشا كنن:10:
يك سكوي گرد و بزرگ كه دورش چراغ داره هست كه بايد اونو بخري و ماشينو بزاري روي اوننقل قول:
فقط ميدونم توي قسمت هست كه 3 تا نقطه داره اما نميدونم كجاشه خيلي وقته ماشين نفروختم!:31:
من هزاران بار saveكردم ولي نيست كه نيست!!!!نقل قول:
كي گفته شما بايد سيو كني تا اون آدرسه بياد؟:18:نقل قول:
شما يك بار اين آدرس رو برو ( محل نصب بازي ):
EA GAMES\The Sims 2\CSBin
و
TS2BodyShop
رو باز كن اونوقت اين پوشه برات بوجود مياد:10:
mer30000000000000000000000000000000000000000نقل قول:
مرسي دوست عزيز.
به نظرات وبت سر بزن!
اینجوری هم میشه حتمآنقل قول:
با یکبار سیو کردن این پوشه ها بوجود میاد و من امتحان کردمنقل قول:
C:\Documents and Settings\My Documents\EA Games\The Sims 2\downloads
سلام! maggy_pجان ميشه يك ست كامل وسايل اتاق نوزاد بزاري!!!!!!!!!!لطفا!
سلام.
هر وقت که آیتم هایی رو از اینترنت دانلود می کنی و نصب می کنی ، وقتی می ری توی بازی یک پیغام بهت می ده که لیست اون آیتم ها هست. بعدش دوتا گزینه داره ( دیسیبل و اینیبل ) کدوم یکی رو باید بزنی ؟ چون من همیشه دیسیبل رو می زنم ( اولی ) و وسایل رو می یاره ولی وقتی از بازی میام بیرون و دوباره می رم تو بازی ، دیگه اون ها رو نمییاره ( هر دفعه هم همون اولی رو می زنم ) .
لطفا راهنمایی کنید. احتیاج دارم.:19::19::31::10:
دوست عزيز براي من هم همين جوري بود ولي مي دونم بايد ديسيبلو بزني!!!!!!!نقل قول:
شاید بازیت توی یه دوایو دیگه نصب کردی غیر از درایو خود ویندوز (مثلا c )نقل قول:
چطوری سیو میشه جوری که یه فایل بیاد؟ من که هروقت سیو میکنم نمیدونم کجا میره اما خودم از ادامش میرم.نقل قول:
من که تا حالا نکردم این کارو. اما disable یعنی غیر فعال و enable یعنی فعال. شما باید enable رو بزنید دیگه.نقل قول:
واقعا؟ اما .... ..................بعد درست میشه؟نقل قول:
دوست عزيز براي من هم همين جوري بود ولي مي دونم بايد ديسيبلو بزني!!!!!!!
سلام!!
آقا كسي كار با اين سايتو بلده؟؟؟؟
توش عضوم شدم ولي وقتي ميخواي دانلود كني ميگه:کد:www.raonsims.com
this is donation item
يعني:اين رقم اهدا(از زبان بابيلون)
ولي فقط جاهايي كه ميخواي ست اتاق خوابو بگيري ميگه؟؟؟؟
اگه طرز كارشو فهميدين به منم بگين!
منظورشون اينه كه بايد عضو بشيد البته بايد پول بريزيد به حسابنقل قول:
چي ميخوايد دانلود كنيد؟
هر چي هست بگيد چون من اونجا عضوم ميتونم لينكاشو بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لطف كني اينا رو بزاري:(اسمشونو نوشتم كه توي سايته هست)نقل قول:
1- bed room 4-mesh
2-bed room1-mesh
3-bedroom 5-mesh
4-kitchen set 5-recolor
اگه اينا رو گزاشتي ممنون ميشم.ولي تونستي bedroom5-mesh و kitchen set5-recolorرو حتما بزار!!!!!
bedroom 5-meshتوي وب خودت لينكش خرابه!
سلامي دوباره!
اين يك خواهش است نه يك درخواست:
من الان ماشينمو آشپز خونمو اتاق خوابم از آيتمهايي هست كه دانلود كردم ولي الن كه تو بازي ميرم تمام ايتم ها
اجق و وجق ميشن و آبي شدن و روشن خاموش ميشن!!!!!بعضي هاشونم به نزديك ترين مدل در اومدن!!!!
بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
كمك!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:11::11::11::11::11::11:: 11::11::40::40::40::40::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11:
اين يك خواهش است نه يك درخواست
مشکل من با disable - enable همین بود دیگه !! مال منم همین طوری میشه.نقل قول:
من که به شخصه برای رفع این مشکل ، چند بار disable و enable می کنم تا آخر درست میشه ( یعنی درست نشون میده ).
البته فکر نکنم راه اصلیش این باشه.
من الان ماشينمو آشپز خونمو اتاق خوابم از آيتمهايي هست كه دانلود كردم ولي الن كه تو بازي ميرم تمام ايتم ها
اجق و وجق ميشن و آبي شدن و روشن خاموش ميشن!!!!!بعضي هاشونم به نزديك ترين مدل در اومدن!!!!
بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
كمك!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 11: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين يك خواهش است نه يك درخواست
maggy_p جان كمك!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین باید یک بار باید بری ببینی توی آ÷شن سیمز ببینی ÷وشه ی دانلود ها رو غیر فعال نکردی اگر نبود 2 یا 3 بار که با سیمز بری درست میشه منم همین مشکل رو داشتممتاسفانه من تا 4 مرداد دیگه نمیام و این آخرین روزیه که میام پی سی امیدوارم با مشکل آنچنانی مواجه نشیدنقل قول:
كسي نيست كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ايتمها اينجوري ميشن؟؟؟؟؟چرا اجق و وجق ميشن؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟
خدايان sims مرا كمك كنيد@!:5:
مرسي maggy_pجان....حل شدنقل قول:
زود تر برگرد...........:19::19::19::19::19::41::41:: 2::2::2::2::2::5::5::5::5::8::8::8::8::31:
:19::19::19: تو هم رفتی به جمع خرخونا پیوستی. امیدوارم که طی این 1 ماه بیای باز. :31: استرس بگیرتت هی بیای. :11:نقل قول:
یکی به من کمک کنه...
نمیدونم چرا هر بچه ای که به دنیا میاد پسر میشه؟!؟
چرا تو سیمس باران نمی اید .اگه میاد چطوریه؟ با تشکر سپیده.
سپيده جان شما بايد پك : the sims 2 seasons رو خريداري كني.كه برات بارون هم بياد.برف هم بياد.تمامي فصل هانقل قول:
بيان و خيلي آيتم جديد........
ميتوني از اين آدرس ها بخري البته من از دوميش خريدم:
کد:www.thesims2.coo.ir
اگه هم تونستم برات فشردش ميكنم(حجم 2 الي5 مگ)تا دانلود كني...کد:www.takshop.com
باي
خوش به حالت مال من همه دختر ميشن!!!نقل قول:
راه چاره نداره؟نقل قول:
خوش به حالت مال من همه دختر ميشن!!!
آخه از پرورشگاه که بچه میاری بازم پسره!
یک راه بهتون یاد میدم برید حال کنید! قبل از اینکه بچه به دنیا بیاد سیو کنید و بعد از اینکه به دنیا اومد اگر از جنسیتش خوشتون نیومد از اون خانواده خارج بشید و دوباره برید توی همون خانواده و دوباره امتحان کنید. چند بار که این کارو تکرار کنید جنسیت بچتون عوض میشهنقل قول: