نقل قول:
به خط وایرلس نیاز ندارین.همین که یه مودم بیسیم داشته باشین کافیه.اون وقت هر تعداد لپتاپ و موبایل رو پشتیبانی میکنه.
Printable View
نقل قول:
به خط وایرلس نیاز ندارین.همین که یه مودم بیسیم داشته باشین کافیه.اون وقت هر تعداد لپتاپ و موبایل رو پشتیبانی میکنه.
نقل قول:
دوست عزیز
برای استفاده از wi-fi نیازی به گرفتن خط وایرلس از اندیشه نیست ( اصلا اندیشه در حال حاضر چنین سرویسی نداره ... مگه اینکه سرویس وایمکس توسط مخابرات تو رشت راه اندازی بشه که البته اونم شکم دردهای خاص خودش رو داره ! )
شما همین سرویس adsl معمولی رو از اندیشه ( یا هر شرکت دیگه که دلت می خواد ) می گیری ... و فقط به یه مودم-روتر بیسیم نیاز داری ... خود اندیشه هم چند نوع از این مودمها داره می تونی ازشون بخری ... اگه هم خواستی می تونی با قیمت پایین تر از بیرون بخری ... 2 سری ازشون هست سری g که از تکنولوژی وای -فای نوع g پشتبانی می کنه و از نظر برد و سرعت و قیمت پایین تره ( البته واسه سرعت اینترنت هیچ فرقی نمی کنه ) و قیمتشون هم زیر 100 تومنه و مارک معمولی همین tp-link و مارک مرغوب هم asus ( اگه پیدا کنی ) ... اگه هم پول زیاد داری برو سراغ سری n که تکنولوژی جدیدتر و برد بیشتر داره ... مثلا قیمت مدل linksys wag160n که یه مدل خیلی خوبه حدود 140 تومنه ... بعدش باید برای هر کامپیوتر یه دونه آداپتور وای -فای ( usb یا pci ) بخری . ( واسه لپ تاپ نیاز نیست ) ... این نوع مودم-روتر های بیسیم معمولا علاوه بر آنتن وای-فای 4 تا پورت معمولی lan هم دارن و با تنظیمشون ( که تو تاپیکهای این سایت هم موجوده ) به آسونی می تونید تو محیط خونه از اینترنت بیسیم وای-فای برای گوشی های موبایل - لپ تاپ و همچنین کامپیوترهای رومیزی که براشون آداپتور بیسیم خریدین استفاده کنین ... فقط حواستون باشخ اگه سراغ سری n برین باید آداپتورهای بیسیمتون هم از این نوع باشه تا بشه از مزایای برد بیشتر و سرعت بالاتر استفاده کرد . که باز هم می گم تو سرعت اینترنتی که ما داریم هیچ فرقی نمی کنن اگه نمی خواین زیاد هزینه کنین همین مودمهای بیسیم سری g که همه جا ( از جمله خود اندیشه ) موجوده تهیه بفرمایید .
موفق باشی.
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
نقل قول:
شما یه نمونه مثال بزن برام که به قول شما عدالتش عادلانه باشه ! :46:از صف نانوایی گرفته ( که طرف بدون صف میاد یه سلام به شاطر می کنه نونشو می گیره و میره ! به ریش همه هم می خنده ) تا سبزی فروش و بقال و چغال ! حالا تو مسایل مهمتر ببین چقدر عدالتش باید عدالت باشه !!! :5: بعدش منم با شما میام تو دادگاه بر ضد هر چی بی عدالتی شرکتای اینترنتی شهادت می دم ! :10:
بیرک جان بنده خدا حق داره! ما که به شما ارادت داریم!:11: ولی بزار این بندگان خدا هم خوشونو تخلیه کنن!:2: اینقدر از این اندیشه حمایت نکن!:13: درسته که از بقیه شرکتا بهتره ولی اگه هیچکس بهشون اعتراضی نکنه و فکر کنن که همه راضین ممکنه وضع بهتر نشه که بدتر هم ممکنه بشه!:41:نقل قول:
شما یه نمونه مثال بزن برام که به قول شما عدالتش عادلانه باشه ! :46:از صف نانوایی گرفته ( که طرف بدون صف میاد یه سلام به شاطر می کنه نونشو می گیره و میره ! به ریش همه هم می خنده ) تا سبزی فروش و بقال و چغال ! حالا تو مسایل مهمتر ببین چقدر عدالتش باید عدالت باشه !!! :5: بعدش منم با شما میام تو دادگاه بر ضد هر چی بی عدالتی شرکتای اینترنتی شهادت می دم ! :10:
احتمالا تعدادی از اعضای شرکت اندیشه و ... این تاپیک و امثال این ... رو دنبال میکنن!:devil: اگه همش بگیم 3 گیگ دان کردم اونا هم میگن سرعت براشون زیاده بیایم کمش کنیم یا یه شب در میان سرعت بالا پایین کنیم!:21:
پس بزاریم همه نظرات مثبت ومنفی خودشو بگن!:7: البته من میگم فقط منفیها رو بگن! مثبتا رو خصوصی بگن!:33:
بازم از شما ممنونم امیدوارم از صحبتام ناراحت نشده باشید!:40:
آقا دمتون گرم مرسی.فقط یه دوستمون یه چیزی درباره افزایش سرعت تورنت گفت من نفهمیدم.
"2-استفاده از Port Forwarding (البته دیگه اختصاص DNS به GMail منتفی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) "
این یعنی چی؟چجوری میشه اینکارو کرد؟
سلام به بچه ها، یادش بخیر اوایل این تاپیک چقدر خلوت بود! اما الان خدا رو شکر شلوغ شده!
خواستم ببینم، شما هم از 1 به بعد افت سرعت دارین؟ تورنت که ترکیده!
اما روزا خوبه، من که 128 اندیشه دارم، سرعتم تو روز 100 هست، اما دقیقا از ساعت 1 به بعد، انگار دود از سرور بلند میشه!
الان 4تا فیلم تورنت دارم که همه سر 60-70 درصد موندن!
ای تف به این وضعیت! کی بشه از اینجا بریم، این بهشت پیشکش خودتون...
دیشب دیگه هیچی دان نشد امروز روز آخر سرویسمه.تکلیفمو با اندیشه مشخص میکنم.
واسه من دیشب خوب بود از ساعت 2 تا 6 تقریبا 1GB دانلود کرد.شما هم راضی باشین چون اونموقع که واسه شما خوب بود سرعت من بد بود.نقل قول:
من ديشب بازم عالي بود سرعت زير 60 نميومد و بيشترين 90 بود
2گيگ500 دان كردم
نقل قول:
به نظرم يكم ديگه صبر كن واسه همه همينطوره يك مدت بده بد خوب ميشه .
واسه خودم 2 هفته بود سرعت افتضاح بود الان 2 شبه كه خوبه . كلا از شب نبايد زياد انتظار داشت .
واسه منم خوب نبود...حدوده 900 مگ فرو كردم...
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:38 AM ----------
نقل قول:
افت سرعت نداريم...نسبت به قبل اصلا سرعت نداريم....:31:
تورنت كه هيچي....يه بار فقط واسه من خوب بود اونم بالاي 20 بود يعني به 30 نرسيد...از اون به بعد يا صفره يا 0.1 كيلو بايت
فقط يه چيز رو به خاطر داشته باشيد كه ايران با اين وضعيت ر.....ده در بين كشورهاي ديگه مثل گل ميمونه.....:31::31::31:(به گفته اون :31::31:) به قول يكي از بچه هاي همين تاپيك مملكت گل و بلبل با سرعت اينترنت نجومي...حالشو ببريد...:5:
اخه اگه همش منفی بگیم شما که می فرمایید احتمالا تعدادی از اعضای شرکت اندیشه و ... این تاپیک را مطالعه می کنن بعد پیش خودشون نمیگن "ای بابا لطفم میکنی میشه وظیفه و تازه باید فحشم بخوری". :10: من میگم کلا هیچی نگیم :31:نقل قول:
خوش به حالت كه يه شب اينجوري بودينقل قول:
من كه هر شب قضيم اينه
گ.... بگيره اين adsl رو من فوق فوقش دانلود كنم شبي 400 مگه:41:
رو خط 6
دیشب سرعت دانلود من خوب بود..
از 1 تا 2.5 که بالای 200 بود و سه چهارتا فیلمی که میخواستم رو همون موقع دانلود کردم.. بعدش هم دیگه پایینتر از 100 نیومد.. شاید چند لحظه به 70-80 میرسید ولی روی اون سرعت گیر نمیکرد..
البته لینکام مستقیم بود..
بچه ها یه سوال فنی اولا حال پورت فورواردینگ تورنت با غیرش چقدر میتونه رو سرعت تاثیر بگذاره و چرا ؟ بیراک جان کار خودته :27:
و نکته جالبی امروز دیدم از یکی از دوستام که اونم اندیشه میگیرم خواستم تست سرعت را برام بفرسته نتیجه چیز عجیبیه تقبریبا سرعت آپلودش ۲.۵ برابر منه اما نکته جالب اینجاست که provider را اندیشه نزده بلکه زده fast host :
البته حدس خودم رو استفادش از VP*N هس/ اینقدر VP*N میتونه رو سرعت تاثیر بگذاره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تمدید کردم.ولی مشکل اینجاست که واسه رپیدشر و تورنت سرعت ها افتضاحه هنوز.
دنبال راهی هستم که سرعت رپید زیاد شه.
دوستانی که میگن ناراحت نباش همیشه اینطور نیست, توجه کنند که الان 2 هفتست به جز چند تا استثنا اصلا شبا سرعت اسمی رو هم ندارم.دیشب که هیچی دانلود نشد.5 ساعت بیخود روشن بود.!
خصوصا تورنت و رپید(اونم با اکانت!)
پس انتظار بی جا هم ندارم.
روزها با اکانتهای غیر رپید سرعت عالیه ولی چه فایده ؟
مهم شبه
:41::5:شما یه نمونه مثال بزن برام که به قول شما عدالتش عادلانه باشه ! :46:از صف نانوایی گرفته ( که طرف بدون صف میاد یه سلام به شاطر می کنه نونشو می گیره و میره ! به ریش همه هم می خنده ) تا سبزی فروش و بقال و چغال ! حالا تو مسایل مهمتر ببین چقدر عدالتش باید عدالت باشه !!! :5: بعدش منم با شما میام تو دادگاه بر ضد هر چی بی عدالتی شرکتای اینترنتی شهادت می دم ! :10:[/QUOTE]
دوست عزیز شما این حرف رو میزنین چون فکر می کنید این مشکلات کمبود سرعت به خاطر مخابرات است ولی اگر توجه به خط های تلفن به جز خط727 کنید می بینید که تمامی خط ها در صبح دارای سرعت زیاد هستند ودر شب سرعت انها کم می شود یعنی چه که در شب سرعت کم می شود الان من برای شما دلیل قانع کننده ای می اورم که قانع شوید وضعیت سرعت ADSLاندیشه به صورت زیر است:
صبح از ساعت 6 تا ساعت 1 شب خوب از ساعت 1شب تا 6 صبح کم همه میدونن که ساعت دوم ساعت حجم رایگان است اندیشه اگر به خواهد همه ی سرعت ها را همان سرعت صبح بزارد دیگه هیچی که باید تعطیل کنه بره:19:
وچرا قبلا سرعت خوب بود واکنون خوب نیست اگر یک سر به دفتر اندیشه از تاریخ اول بهمن بندازی خودتون متوجه میشین مردم صف کشیدن برای ADSLچرا چون میگن سرعت اندیشه بهتر از شرکت های دیگر است.:31:
این همه مردم مساوی هستند با اینکه از سرعت شما کسر شود تقسیم شود بین این مشتریان جدید :41:
این مشکلات کم بود سرعت هم خوب نمی شود تا شرکت های دیگر ارزان تر یا اینکه سرعت بهتر دهند:5:
تا اینکه از کاربرای این شرکت کمتر شود
این ها هم که میگن داره برامون دستگاه میاد پهنای باندمون زیاد میشه نمیدونم دیگه با مخابرات کاری نداریم همه کشک .:8:
اگر اینطور بود پارس انلاین تا حالا این کار رو کرده بود وهمه حمله میکردن به پارس انلاین.
اگر اندیشه سرعتش زیاد بود باید سرعت کانکشن های نامحدودش هم زیاد میشد نه سرت نامحدود همون سرعت استاندارد .:41:
این گفتم تا چشم وگوشتون باز کنید مشکلات را به گردن مخابرات نیندازین.:10:
ببخشید سرتون درد اوردم .
دوست عزیز، صبر کردن کار درستی هست، اما اونا که نباید بفهمن!نقل قول:
به قول بچه ها، اگه ما چیزی نگیم، فکر میکنن بله بله، همه راضین، اما دارن از پارس وی میان اینجا، ما بهترینیم و ...
وقتی بعضی ها سرعتشون خوبه و بعضی ها داغون هست، یعنی اشکال از اوناست! باید پاسخگو باشن، این حق ماست!
دوستان بیایین هر هفته یه آمار از وظعیت سرعت و دانلود و ... خودتونو بزارید! یعنی مثلا میانگین چند روز رو حساب کنید ومثلا جمعه به جمعه همه بیان اعلام کنین. در ظمن پیش شماره تلفن رو هم بگین! تا بشه یه نتیجه گیری کلی و جامع کرد! که کجا کدوم خط ها خوبه وکجا بده!
البته من تازه واردم و هنوز 1ماه نشده که ADSL گرفتم ولی سرعت روز من هیچ وقت از 230 کمتر نمیومد..
سرعت شب هم متوسط از 1تا 3 بین 50-70 و از اون به بعد بین 130-150 و یکساعت /اخر هم بالای 200..
البته اینا تک دانلود هست و با لینک مستقیم و خط 722..
نمیشه که هیچی نگفت! فحشم ندید! ولی اگه واقعا مثل اون دوستمون ناراضی هستید ساکت ننشینید!نقل قول:
شما میگی دارن لطف میکنن! بجز 4 - 5 نفر که میگن دانلود وسرعت خوبه بقیه همه این وظعیت رو ندارن! مثلا شهرستانها و همین بلوارگیلان و....
نقل قول:
جناب شمایه لطفی کن این فایله 11 مگی رو اگه ممکنه دانلود کن ببین با چه سرعتی دانلود میشه (تا اخرشم دانلود نکردی مهم نیست)، گزارششو بدی ممنون میشم... اینو چن تا از دوستام با سرعتا و خطای مختلف تست کردن از 20 بالاتر نرفت
اینا رو هم که هم خودشون گفتن هم بچه ها تو فروم نوشتن. مرکز 727 و 6 مشکل دارن قبلا مرکز 5و2 هم بود ولی مثل اینکه اونجاها رو درست کردن . شهرستانها رو مثل اینکه فعلا سرعت تشویقی نمیدن اگر هم بدن در حد 512 میدن. شبا هم که گفتن سرعت بخاطر ترافیک کم میشه تا اینکه stm-1 جدیدشون بیاد. اگه چیزه جدیدی هست که تو فروم گفته نشده رو هم که من نمیدونم. اما میگیم اگه کسی کمتر از سرویسی که خریده داره دریافت میکنه می تونه بره اعتراض کنه تازه یادمون باشه adsl اشتراکی است یعنی تازه حتی اگه مثلا 15-20 دقیقه در روز کمتر از سرویس خریداری شده هم بدن ایرادی نداره. ولی بنظر میرسه اینجا شکایت از اینه که چرا مثلا پسر خالم داره 200 کیلو میگیره من 20 کیلو! حتی تو همون 727 و 6 هم سرعت کمتر از چیزی که خریداری میشه نیست ولی اره سرعت مثل بقیه بالا نمیره. ( خدا رو شکر ما خونمون 2-3 تا خیابون اونورتر نیست ولی خب دعا میکنیم که اونجا رو هم درست کنن و من متمئن هستم که بزودی درست میکنن) . حالا اگه بهشون تپوپیم چی میشه؟ همین مراکزی رو هم که سرعت توش بالاتره هم قطع میکنن :19:نقل قول:
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
نکنه تو مرکز 727 یا 6 هستی؟ :41:نقل قول:
شما به چه سرعتی این فایلو دانلود کردین؟نقل قول:
نه من خط 2 هستم بدتره از همه خطوطم همین خط 2 هستش
اکثرا بین 5 تا 8 بود و از 13 بالاتر نرفت Free Userنقل قول:
[QUOTE=mailer;4680474]اینا رو هم که هم خودشون گفتن هم بچه ها تو فروم نوشتن. مرکز 727 و 6 مشکل دارن قبلا مرکز 5و2 هم بود ولی مثل اینکه اونجاها رو درست کردن . شهرستانها رو مثل اینکه فعلا سرعت تشویقی نمیدن اگر هم بدن در حد 512 میدن. شبا هم که گفتن سرعت بخاطر ترافیک کم میشه تا اینکه stm-1 جدیدشون بیاد. اگه چیزه جدیدی هست که تو فروم گفته نشده رو هم که من نمیدونم. اما میگیم اگه کسی کمتر از سرویسی که خریده داره دریافت میکنه می تونه بره اعتراض کنه تازه یادمون باشه adsl اشتراکی است یعنی تازه حتی اگه مثلا 15-20 دقیقه در روز کمتر از سرویس خریداری شده هم بدن ایرادی نداره. ولی بنظر میرسه اینجا شکایت از اینه که چرا مثلا پسر خالم داره 200 کیلو میگیره من 20 کیلو! حتی تو همون 727 و 6 هم سرعت کمتر از چیزی که خریداری میشه نیست ولی اره سرعت مثل بقیه بالا نمیره. ( خدا رو شکر ما خونمون 2-3 تا خیابون اونورتر نیست ولی خب دعا میکنیم که اونجا رو هم درست کنن و من متمئن هستم که بزودی درست میکنن) . حالا اگه بهشون تپوپیم چی میشه؟ همین مراکزی رو هم که سرعت توش بالاتره هم قطع میکنن :19:
مشکل ما رشتی ها اینکه میترسیم
شما هم نترسین هیچ وقت اندیشه این کار نمیکنه چون با این کارش باید دور شرکتش خط قرمز بگیره چون همه ی مشتریاش میپرن اگر ADSLرو برای چت می خواستیم این دایل اپ بود که ارزون تر هم در می اومد واگر سرعت ما رو کم کنه سرعت اضافی رو می خواد چی کار؟ و ببخشید که این رو میگم باید سرعت adslخونه عمش زیاد کنه:31:
داری از rapidshare یا megaupload دانلود میکنی؟نقل قول:
یک فایل از یک سایت دیگه بگیر؟ IDM داری؟
برو رو مدمت لاگین کن ببین سرعت کانکتت چنده؟
[QUOTE=jabarsink2000;4680550]خب باشه ولی ما الان چیکار باید بکنیم؟ بریم بگیم چرا تو 727 یا 6 سرعت سرعت نجومی نمیدید؟ یا بگیم چرا مخابرات سرعت rapidshare رو کم کرده؟نقل قول:
یادم رفت بگم اون لینکی که فرمودید سرعتیش بین 4-12 کیلو نوسان میکنه!
سلام دوستان
من می خوام ADSL بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم! بعضی ها میگه اندیشه ، بعضی البرز ، به نظر شما کدوم بگیرم
و فعلا می خوام 128 بگیرم و می خواستم بدونم کلا با تمام هزینه ها چقد تموم میشه؟
ممنون میشم جواب بدین:40:
نه کلا این چن روزه سرعت دانلود از راپید بدجور پایین اومده، شبا هم که دیگه هیچینقل قول:
سلام ..نقل قول:
فعلا با توجه به سرویسهایی که ارائه میده اندیشه بهتره..
خرجت هم یه مودم (tp-link 8811) که با سیمش رو خود اندیشه میده 30 تومن و اگه بیسم بخوای (که البته احتیاجت نمیشه و همون با سیم کاملا کارت رو راه میندازه) 85 تومن..
اگه خودت مودم رو وصل کنی (که پیشنهاد میکنم خودت وصلش کنی) که هیچ ولی اگه از اندیشه بیان واست نصب کنن 10 تومن هم اونجا باید بدی..
بقیه ش هم هزینه اکانتیه که میگیری.. مثلا اگه 3gig بگیری 16 تومن و 1gig باید 11 تومن بدی..
پیشنهاد: از اندیشه یه مودم بگیر و یه خط 3gig که سر جمع میشه 46 تومن و نصب مودم هم کاری نداره خودت انجام بده..
دوست عزیز معلومه که سرعتش پاینه چون لینک غیر مستقیم هست و این چند وقت هم که دیگه لینک های غیر مستقیم سرعتاشون خیلی پایین اومده
اره از 12 بهمن که گفتن فیبره جنوب قطع شده اینجوری شده ! gmail رو که حتما خودت خبر داری! واستا ببینیم چی میشه بالاخرهنقل قول:
دست درد نکنه حسین جون
ممنون از راهنماییت
[QUOTE]نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی احتمالا سرعت شما 200 و پسر خالت 20!نقل قول:
وگرنه ترسی از توپیدن نداشتی!
مطمئن باش اکثر افرادی که میان اندیشه برای اینه که سرعتشون 200 باشه نه اینکه چون استاندارد 16 و اونا دارن 20 میدن دارن ما رو شرمنده میکنن!
اگه روزی بیان سرعتا رو کم کنن همه کوچ میکنن به جای بهتر! و اونا مجبور میشن دوباره سواری بدن!
شما اگه صفحات اول این تاپیک رو ببینی نوشته که اندیشه برای اینکه بگه منم ADSL دارم اومده و سرویس میده ولی بعد که دید مشتری نداره کم کم اومد سرعتا رو برد بالا و قیمتا رو آورد پایین!
امیدوارم روزی بیاد که ما همه سرعتای بالا داشته باشیم و از این بحث های الکی نکنیم!
نوکر آق بیرک هم هستیم. بیا بالا ببینیم چی نوشتی؟! فکرکنم از اون متنهای مخصوص باشه!
لینکای مستقیمم از راپید سرعتش پایینهنقل قول:
کسی مثل اینکه پست منو ندید جواب بده خواهشا یکی جواب بده
من در حال حاضر از پارس آنلاین اشتراک 256 6 گیگ میگرم سرعت دانلودمم بدون دانلود منیجر از 30 تا 70 هست
حقیقتش من تصمیم داشتم بیام اندیشه ولی یکی از دوستان که از اندیشه نت میگره گفت نیا چون اندیشه سریع گیگ تموم میکنه چون منم همش تو روز کار میکنم و وقت شب کار کردن ندارم منصرف شدم حالا از دوستان سوال دارم که من اگه بخوام 128 اندیشه بگیرم سرعت دانلود تو روز میانگین چقدره چون شما فقط سرعت تو شبتون رو میگین و موضوع سریع گیگ تموم کردن چیه؟ آیا راسته؟ طرف میگفت از بس زود گیگ تموم میکنه جرات ندارم تو روز کانکت بشم
در کل بنظر شما من که بیشتر تو روز کار میکنم ارزش داره بیام اندیشه؟
[QUOTE=Dj_aghamajid;4680938]اره من سرعتم بالاست. اما از اینکه سرعت بعضی ار بچه ها بالا نیست خوشحال نیستم. ولی میگم صبر کنید درست می کنن. ازشون بخواییم که اینکارو بکنن ولی نمی تونیم ازشون طلبکار باشیم. منظورم شما نیستیا ناراحت نشو یک موقع :10:نقل قول:
نمیخوام تاپیک رو منحرف کنم ولی احتمالا سرعت شما 200 و پسر خالت 20!
وگرنه ترسی از توپیدن نداشتی!
مطمئن باش اکثر افرادی که میان اندیشه برای اینه که سرعتشون 200 باشه نه اینکه چون استاندارد 16 و اونا دارن 20 میدن دارن ما رو شرمنده میکنن!
اگه روزی بیان سرعتا رو کم کنن همه کوچ میکنن به جای بهتر! و اونا مجبور میشن دوباره سواری بدن!
شما اگه صفحات اول این تاپیک رو ببینی نوشته که اندیشه برای اینکه بگه منم ADSL دارم اومده و سرویس میده ولی بعد که دید مشتری نداره کم کم اومد سرعتا رو برد بالا و قیمتا رو آورد پایین!
امیدوارم روزی بیاد که ما همه سرعتای بالا داشته باشیم و از این بحث های الکی نکنیم!
نوکر آق بیرک هم هستیم. بیا بالا ببینیم چی نوشتی؟! فکرکنم از اون متنهای مخصوص باشه!
الان سرعت من حداقل در روز مشکلی نداره ولی مهم تو شبه و مهمتر از اون اینه که من تمام لینک هام رپیده و رپید هم مشکلش به اندیشه برنمیگرده.
البته یه راهی واسه رپید پیدا کردم امشب تست میکنم فردا نتیجه رو میگم.
مرکز 5 512
[QUOTE=mailer;4681042]فکر کردین ما نپرسدیم چرا سرعت این خط کم است(727)در جواب به ما گفتن که این نظر مدیران است و انها تصمیم میگرن که کدوم سرعت بالا تر وکدام سرعت پایین تر باشد وگرنه از مخابرات نیست چون خط727 وصل به خط مرکز منظور مخابرات استان گیلان چهار راه گلسار.نقل قول:
پس برای دوستان روشن شد که هیچ ربطی به مخابرات نداره و همه بستگی به خوده شرکت سرویس دهنده دارد.
در مورد پست های این 3-4 صفحه اخیر چند تا نکته هست که باید خدمتتون عرض کنم :
1) من از اعتراض دوستان ناراحت نشدم . اما این رو هم بگم هیچ کدوم از شرکتا پسر خالم نیستن ! در نتیجه مطمئن باشین از هیچ شرکتی ( طوری که یکی از بچه ها چند صفحه پیش گفته بود ) طرفداری یا تایید کورکورانه نمی کنم ! هیچ عیبی هم نداره که اینجا اعتراض کنیم فرقی هم نمی کنه چه شرکتی باشه ! من خودم سرعتم نسبت به روزهای پیش افت داشته و الانم سرعتم ( با اشتراک 128 مرکز 3 ) هیچ تعریفی نداره ! خب اگه با من خوب بودن الان سرعتم بالای 200 بود ! :46: اما اعتراض ها باید به قول دوستمون mailer همراه با صبر و منطقی باشه ! حق گرفتنیه !! با الفاظ رکیک کسی تا حالا نتیجه نگرفته که ما دومیش باشیم ! وقتی هم می گم عدالت نیست معنیش این نیست که هیچ اعتراضی نکنیم ! بکنید اما منصفانه ! فقط همو اینجا نکشید ! هر چه فریاد هم دارین بر سر ...... بزنید ! :46: من قبول دارم تعداد مشترکای اندیشه زیاد شده و طبیعیه با زیاد شدن ترافیک ممکنه کیفیت بیاد پایین ... اما قبول کنین همه این مشکلات گردن شرکت نیست ... مشکل دانلود رپید و تورنت کم و بیش از روزایی شروع شد که اون لنگر نانجیب به کابل برخورد کرد !!! ( لا اقل خوبه آقا کاوه این یه قلم رو تایید کرد که مشکی رپید به اندیشه بر نمی گرده ! )
2) یکی از دوستان فرمودن چرا می گم تقصیر مخابراته و چون اینو می گم در نتیجه دارم از اندیشه سلب مسئولیت می کنم ! در مورد بسته شدن جیمیل که ثابت شده کار مخابراته و چند صفحه پیش دلیل فنیش رو هم براتون نقل قول کردم ! اما در مورد دانلود غیر مستقیم نمی شه گفت همش گردن شرکته ! شرکتا تنها کاری که می تونن بکنن اینه که پورتها رو ببندن یا ترافیک پورتهایی رو که برای دانلود غیر مستقیم کاربرد داره رو از نظر ترافیک محدود کنن ... فرض می کنیم اندیشه این کار رو کرده تا ترافیک دانلودا کم بشه ! حالا 2 تا سوال پیش میاد . یکی اینکه اگه کار شرکته پس چرا بعضی از دوستان هنوز می گن سرعتمون بالای 200 هست ؟!! یعنی انتخاب کردن واسه یکی پورتهای دانلودیش محدود بشه و برای بقیه نشه ؟!!!!! اگه این محدودیت تو خود شرکت اعمال شده باشه باید رو سرعت دانلود همه تاثیر داشته باشه ... و نکته دیگه اینکه اگه اینطوری باشه باید الان شرکتای دیگه مثل پارس سرعت دانلود تورنتشون خیلی بالاتر از اندیشه باشه ! من خودم دوستم الان از پارس اشترک داره و کارش هم طوریه که همش از تورنت استفاده می کنه ... نکته جالب اینجاست که اون هم سرعت دانلودای غیر مستقیمش خیلی افت کرده ... پس یا باید بگیم که مشکل از جای بالاتره یا اینکه همه شرکتا با هم این محدودیت رو دارن اعمال می کنن ! که نظر اول بیشتر با عقل و منطق جور در میاد ...
3) در مورد مراکز مختلف مخابراتی من با دوستان موافقم ... اگه بی عدالتی باشه در این مورد هست ... یعنی الان بعضی مراکز از سرعت بالاتری برخوردارن ... در این مورد هم می شه گفت مقصر 50-50 بین مخابرات اون مرکز و شرکت اینترنتی هست ... هیچ عیبی نداره دوستان بیان بگن کدوم مراکز مخابراتی الان افت سرعت بیشتری داشته ... به قول دوستمون به یه نتیجه گیری برسیم ... اما یادتون باشه هیییییچ شرکتی دوست نداره عمدا یه سری مراکز کیفیت بالاتری داشته باشن و یه سری پایین تر باشن ! و اگه شرکتی باشه که احساس مسئولیت نکنه مطمئن باشین کیفیت سرویسش تو همه مراکز مخابراتی پایین خواهد بود ککش هم نمی گزه ! می گه گور بابای مشتری !! فرض کنیم هدف اندیشه از افزایش سرعت فقط جذب موقت مشتری بوده تا همه از شرکتای دیگه سرازیر شن اینجا بعدش دیگه نه امکاناتش رو افزایش بده نه تو مراکز مخابراتی سرمایه گذاری جدید کنه ! فکر می کنین اینطوری چند ماه دوام بیاره کاربرای زیادش رو حفظ کنه ؟! فکر می کنم اونا خیلی باهوش تر از این حرفها باشن که به همین سادگی بعد از جدب مشتری چشمشونو رو کیفیت ببندن ! وقتی به سادگی کاربرا ممکنه ازش جدا شن ! و وقتی که چند تا رقیب آماده هستن به هر نحو ازش جلو بیوفتن مشتریاش رو بقاپن ... در ضمن اگه کفتن پهنای باند می گیرن مطمئن باشین می گیرن ! ممکنه دیر بشه اما دروغ نمی شه ... یکی از دوستان گفت اینا همش دروغه واسه جذب مشتری ... باید بگم اگه شرکت تازه تاسیس بود حق با شما بود ... یه دروغی می گفتن تا یه مدت کوتاهی همه رو آروم نگه دارن و تو همون مدت یه پولی به جیب بزنن ... اما واسه شرکتی که اینهمه سرمایه گداری کرده و در آینده نزدیک باید با خود مخابرات رقابت کنه مطمئن باش اینجور دروغ گفتن هیچ فایده ای براش نداره ... کاربرا عقلشون می رسه و کیفیت خوب رو از بد تشخیص میدن و اگه ببینن جاهای دیگه بهتر سرویس می ده کوچ می کنن ...
در هر صورت من هم شاکیم و بخصوص دانلودای تورنت 10-20 تا فابل رو دستم باد کرده ! ( چه کنیم ! فایلایی تو تورنت پیدا می شه که تو موزه لور هم پیدا نمیشه ! :40: )
منم معترضم اما بابت اینکه تو چند ماهه اخیر اینقده سرعتم خوب بوده که تونستم بالای 100 تا فیلم دانلود کنم از شرکت سپاسگزارم !
اعتراض هم بکنین هیچ شرکتی از انتقاد در امان نیست ! اما لطفا با ذکر اطلاعات ( مثلا کدوم مراکز بیشتر مشکل دارن و نوع سرویس یا زمانهای افت کیفیت ) و منصفانه باشه تا هممون بتونیم به کیفیت بالاتر برسیم ... کاربرای پارس هم بیان بگن وضعیت دانلود غیر مستقیمشون چطوره ؟ قبل از اینکه کسی رو اینجا دار بزنیم ...
لطفا فحش هم ندین همدیگه رو هم نکشین اینجا ! :46::4:امیدوارم همه سرعتشون دوباره غیر استاندارد بالای 200 بشه . :5:
دوست عزیز ... من نگفتم خدای نکرده شما راست نمی گید ... و طبق نقل قول شما قبول می کنیم که در مورد مرکز 727 همش تقصیر اندیشه هست که سرعت پایینه ... در نتیجه قبول دارم یه جور بی عدالتیه ( مثل شهرستانها که اونها هم سرعت استاندارد دارن ) اما 2 تا سوال هست : یکی اینکه سرعتی که تو این مرکز به شما می ده استاندارده یا پایین تر؟! اگه اشتراک 128 دارین آیا سرعتتون پایین تر از 16 کیلو بایته؟ اگه اینطوره کاملا حق اعتراض دارین . ولی وقتی شرکت طبق قراردادی که با ما بسته وظیفه دادن سرعت بالاتر نداره دیگه جای قیل و قال نیست ... این رو در مورد خودم هم می گم که با اشتراک 128 سرعت 200 کیلو رو تجربه کردم ... اصلااااااا وظیفشون نبوده به من هم سرعت بالاتر از 16 بدن ... مطمئن باش این تصمیم فقط از رو لجبازی نیست . اگه امکان افزایش سرعت تو اون مرکز مخابراتی باشه اینا مجنون نیستن که تو اون منطقه افزایش سرعت ندن و مشتری بیشتری جذب نکنن ... پس حتما یه محدودیت فنی تو اون مرکز وجود داره ... و یه نکته دیگه ... فرض می کنیم در مورد مرکز 727 کم کاری از اندیشه هست ... آیا شرکت پارس آنلاین - ندا گستر - فن آوا - دامون و ... سرعتشون تو همین مرکز بالاست ؟!! خب اگه اینطور باشه من بجای دعوا کردن و ناراحتی یک روز هم تو اندیشه نمی مونم فوری میرم از اونا سرویس می گیرم ! خودت رو ناراحت نکن :10:کاری بکن که واست بیشتر بصرفه ! :5: مگه اینکه بقیه شرکتا هم تو منطقه 727 لنگه اندیشه باشن ! ( دوستانی که 727 هستن بیان بگن سرعتشون با شرکتای دیگه چطوره تا پیدا کنیم پرتقال فروش را ! ببینیم افت کیفیت این 2 هفته اخیر کار شرکتا هست یا مخابرات یا هر دو )نقل قول:
فکر کردین ما نپرسدیم چرا سرعت این خط کم است(727)در جواب به ما گفتن که این نظر مدیران است و انها تصمیم میگرن که کدوم سرعت بالا تر وکدام سرعت پایین تر باشد وگرنه از مخابرات نیست چون خط727 وصل به خط مرکز منظور مخابرات استان گیلان چهار راه گلسار.
پس برای دوستان روشن شد که هیچ ربطی به مخابرات نداره و همه بستگی به خوده شرکت سرویس دهنده دارد.
در مورد تورنت هم تو پست بعدی توضیح می دم .