الون با يه سبك و گرافيك ثابت داره پيش ميره ولي پيس يا پرو هر سال داره پيش رفت ميكنه و گرافيكش هم بهتر ميشهنقل قول:
Printable View
الون با يه سبك و گرافيك ثابت داره پيش ميره ولي پيس يا پرو هر سال داره پيش رفت ميكنه و گرافيكش هم بهتر ميشهنقل قول:
از همه دوستان می خوام اگه کسی هست که در باره هر کدوم از تیمهای اسیایی ( البته باشگاهی ) اطلاعاتی از قبیل ( ارم تیم ، اسامی بازیکنان و پستهای اونا همچنین لباس تیمها ) رو داره برام بذاره
اینا رو برای ویرایش بازی می خوام
دوستان سلام
براي بلند كردن توپ از زمين با اون چرخ هاي شوك بدون سرعت به سمت جلو حركت كنيد و اون چرخ شوك رو چند بار پشت سر هم بالا وپايين كنيد. بازيكن توپ رو از زمين بلند ميكنه و بعدش ميتونيد يه شوت محكم به دروازه بزنيد!
به نظر من برو ویکی پدیا.هر چی اونجا نباشه دیگه تو سایت خود باشگاهه هست که البته اون سایتم ویکی دارهنقل قول:
این که شد تریپ سگا:20:نقل قول:
اصلاً شما دوست عزيز دنبال سري بازي هاي الون نباشو چون نسخه هاي الون براي خود ژاپن زده ميشه و هر موقع هم مياد زودتر از شروع فصل واقعي مياد و تغييرات توش اعمال نمي شن. اما سري هاي PRO براي اروپا و ساير دنيا هستند.نقل قول:
اين رو بورو توي تاپيك سگا بگو.نقل قول:
درست منظورت رو نفهميدم؟؟؟!!!!:13:
یک دریبل تو یک فوتبال سگا بود توپو میورد هوا میشوتید.یاد اون افتادم یه صحنهنقل قول:
Oh!!!نقل قول:
آهان تازه فهميدم:10:
سلام بچه ها من تازه دارم master leage بازی میکنم نمیدونم چه جوری بازیکن بخرم . وقتی رو بازیکن مورد نظر کلیک میکنم یه صفحه باز میشه که توش میتونی نرخ تعیین کنی میشه راجبه اینها یه کم برام توضیح بدین ؟اگه میشه انواع اقسام دریبل ها رو با دکمه هاشون هم بگین (pc)
شما بايد صبر كني تا به فصل نقل و انتقالات برسي بورو توي تقويم ميفهمي كجاست.4 هفته وسط فصل و 8 هفته آخر فصل مخصوص نقل و انتقالات هست بايد صبر كني به اين روز هاي برسي و قتي رسيدي ميتوني بازيكن بخري.همون جايي كه ميگي بايد نرخ تايين كني يه قيميت پيشنهاد ميكني توي قسمت salary هم بايد حقوق سالانه ي بازيكن رو مشخص كني.بعد همون رو ok ميكني روز بعد(در اصل هفته ي بعد)يه صفحه برات باز ميشه كه توش جواب تيم هايي كه ازشون بازيكن خريدي اومده اگه بازيكن قبون كرده باشه بياد توي اون صفحه جلوي اسمش مينويسه success اگر هم قبول نكرده باشه مينويسه broken down.نقل قول:
موفق باشي.
سوالي بود در خدمتيم.:40:
دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟
درجه محبویت باید برای خرید این بازیکنان بالا باشهنقل قول:
سلام. ممنون . ولی واسه مایی که دسته معمولی داریم ( اهرم نداریم) راهی نیست؟نقل قول:
ببين دوست عزيز، شما بايد هم بازيكن رو متقاعد كنيد و هم تيم بازيكن. شما بايد هم به تيم پول برداخت كنيدنقل قول:
(Transfer) و هم به بازيكن (Salary). هر چه محبوبيت بازيكن و تيم اون بازيكن بيشتر باشه خريدنش كاره سختريه!
-----------------------------------------
هر كسي كمكي (به جز خوده بازي، مثل دريبل و تكنيك!:31:) خواست مي تونه رو كمك من حساب كنه :10:
به غیر از خورده بازی چی میمونه؟:31:نقل قول:
حالا هر چی میمونه.من یک کمک می خوام.یک سایت می خوام(ایرانی نه.یجا که کامل باشه)4 تا فیس درست حسابی توش برای اینتریا پیدا کنم.یک جاهایی میشناختم که اصلا فیس 08 نزاش(در حد 4 5 تا گذاشتن)
اگر بلدی یک آموزش تصوری ام برای گذاشتنش تو بازی به من بده.فیس لیست رو هم دارم.فقط خود فیس و آموزش استفاده شو ندارم(حالا یکی دو تا از قدیم دارم بلد نیستم استفاده کنم)
راستی کرسپو رو هم می خوام:21:
بعد يه عمر سلام
يك لودينگ فارسي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-======================-کد:http://sajaddp.persiangig.com/PES%202008/Loading/Loading%201/loading%20for%20PES2008%20By%20SAJADDP.rar
اين هم اخرين اديت من:اسكوربرد IREDIT:
حجم 250 kbکد:http://sajaddp.persiangig.com/PES%202008/scoreboards/IREDIT_scoreboard_by_SAJAD_DP.rar
به علت زياد بودن حجم پيشنمايش فعلا پيشنمايش ندارد.
دوست من، منظور من از خوده بازي گيم پلي بازي بود. من كه داخل پرانتز منظورم رو گفتم.نقل قول:
سايت اينه:
واسه ايمپورت فيس شما به برنامه Game Graphic Studio احتياج داري. شما اين برنامه رو از همون سايت دانلود كن تا من نحوه كارشو بگم. :46:کد:www.PESFaces.co.uk
من تمامک این برنامه ها رو دارم.نیازی به رفتن اون سایت نیست.مشکل من بیشتر تو درست ایم÷ورت کردنه.همیشه میگه حجمش زیاده...نقل قول:
مشکل دیگه من بازیکنایی هستن که اصلا فیس ندارن تو بازی.(مثل پاتو یا بازیکنای کلاسیک).اینا رو چجوری با گیم گرافیک بکنم تو بازی؟
و یکی دیگه هم موی بازیکناس.نه لیستشو دارم.نه بلدم موی جدید رو اضافه کنم.مثل فیس جدید که گفتم.
یک سایتم ندادی توش فیس باشه.یک سایت بود از هر تیمی 100 تا فیس داشت( pes 6 البته).واسه 2008 فقط 2 یا 3 تا داره!!
نقل قول:
دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟
سلامنقل قول:
درجه محبویت باید برای خرید این بازیکنان بالا باشه
بالاتر از S
?
ممنون :)
من با رئال دارم بازي ميكنم.نقل قول:
روبينيو رو با 50000 پول دادم كرستين رونالدو رو گرفتم.
اگه خيلي مشكله به فصل نقل و انتقالات آخر فصل كه رسيدي(8 هفته ي آخر فصل) بورو توي general settings
بعد master league level رو راحت تر كن مثلا اگه روي هارد هست بيار روي نرمال.
ok?
بايد بري توي تنظيمات دسته و اون اهرم ها رو روي دكمه اي كه خودت دوست داري بزاري بعد ميتون مثلا براي حرحت دادن اهرم به بالا8 و پايين 2 و چپ 4 و راست6 رو انتخاب كنينقل قول:
چه جور میشه پنالتی رو زمینی زد؟
چه جور میشه شیرجه ی زمینی رفت تو پنالتی؟
بدونه شرح !!کد:http://www.konami.com/Konami/ctl3810/cp20108/si3242221/cl1/pro_evolution_soccer_2008
آقا یه آپشن فایل درست حسابی کسی نداره؟
--------------------------------------------نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- درسته، اكثراً ميگه حجمشون زياده. شما بايد روي فايل مورد نظر راست كليك كني و بعد گزينه
Modify reserved space ... رو انتخاب كني. بعد درقسمت 1 حجم مورد نظر رو وارد كني (همون حجم توي تصوير معمولاً كافيه). بعد بر روي كادر 2 كليك كني تا مسير سيو كردن فايل رو از شما بپرسه. (نبايد روي فايل اصلي و در حال اجرا سيو كني) شما مسير رو بهش ميگي. بعد هم دكمه Proceed رو ميزني. شروع مي كنه به سيو كردن فايل. بعد فايل جديد رو باز مي كني و فيس مورد نظر رو ايمپورت مي كني و وقتي كارت تموم شد، فايل جديد رو جايگزين فايل قبلي ميكني.
2- واسه اونايي كه فيس ندارن، در حال حاضر فقط يه راه هست و اونم گذاشتن فيسشون به روي فيس ساير بازيكنا هستش.
3- مو هم مثل فيس هست، دقيقاً. منم ليست موها رو ندارم.
4- سايت جامع هم همونه. تقصير من كه نيست اونا فيس نمي سازن. آره واسه PES6 خيليه. اما چون PES2008 يهو كلي جهش نسبت به نسخه قبلي داشت، يه شوكي به هوادارانش وارد شد و هنوز جا نيافتاده. اما مطمئناً اين مشكل در PES2009 حل خواهد شد.
5- موفق باشين. :46:
سلام دوستان
آقا من يه مشكلي داره اين دسته بازيم . ازين دسته شوكي ها هستش . وقتي اون دكمه وسطش رو ميزنم كه يه چراغ قرمز روشن ميشه و اون دو تا بيلبيلكش lol كه ميچرخه كار مي افته دكمه هاي جهتيش كار نميكنه . ميخواستم ببينم مشكل دسته هستش يا چيزي رو بايد تو setting تنظيم كنم ؟
كسي نبود كمك كنه ؟
سلام دوستان . اينجا هركسي هر حركتي بلده نحوه انجامش رو بنويسه همه استفاده كنن . در ضمن يه توضيح هم راجع به حركت بدين . لطفا فقط راجع به حركتها مطلب بفرستين نه چيز ديگه .
با يه مثال خودم شروع ميكنم :
حركت Drag back (كشيدن توپ به عقب)
نحوه انجام : درحاليكه بازيكن بدون حركت است R2 + Dpad درخلاف جهتي كه بازيكن ايستاده است .
شرح حركت : بازيكن توپ را با پاش به اندازه تقريبا يك قدم به عقب غلت ميده .
كاربرد : يك راه عالي براي مقابله با تكل و يا باز كردن مقداري فضا براي انجام حركت بعدي .
نكته : شما هر چند تا كه بخواين ميتونين اين حركت drag back رو انجام بدين و بعد از اينكه يك بار انجام دادين ميتونين يك بار هم در زاويه 45 درجه انجامش بدين . البته *Dpad رو بايد در جهت مناسب بگيرين .
(منظور از Dpad همون كليدهاي جهتي هستش)
سلام دوستان . می خواستم بدونم می تونم عکس خودم رو وارد بازی کنم و یه بازیکن به نام خودم و با عکس خودم درست کنم؟ اگه قبلا تو همین تاپیک توضیح داده شده لطف کنید و شماره ی صفحه رو بگید . ممنون.
دوستان يه سوال داشتم از شما
من هر وقت كه ميرم تو بازي تمام ويرايشهايي كه در اپشن كردم به جاي خودش برميگرده يعني سيو نميشه من بايد چيكار كنم؟
بايد اول توي كنترل پنل دسته بازي رو چك كني، اگه مشكلي نداشت اونوقت ستينگ بازي رو چك كني.نقل قول:
آره. شما مي توني از قسمت اديت بازي اين كا رو بكني. هم بازيكن بسازي و هم چهره. در اين نسخه شما مي توني از روي يه فايل عكس در داخل بازي چهره رو هم بسازي. روش حرفه اي ساختن چهره هم هست كه كار من و شما نيست. هستن توي اين كار افراد زيادي كه توي ايران هستند. به نظر من بهترين فيس ميكر ايران و يكي از 2 فيس ساز برتر دنيا، سيد مصطفي يعقوبي هستش. ايشون واقعاً استاده. اطلاعات تكميلي در سايت:نقل قول:
www.PersianPes.com
سري جديد بازي PES كه اومده همراه با تغييرات عديده بوده. يكيش هم همينه. شما براي اينكه تغييراتي كه اعمال كردي در سري هاي بعدي هم اجرا بشن، بايد حتماً گيم پد داشته باشي. حالا چه رابطه اي بين گيم پد و سيو بازي هستش، الله اعلم.نقل قول:
موفق باشين.
با عرض سلام.اقا چرا اين بازي صحنه آهسته است مشخصات سيستم من cpu:3000-ram:512-VGA:256 است چه مشكلي هست من را راهنمايي كنيد چرا اين طور است
اولاً كه نوع گرافيكتون رو بگين.نقل قول:
دوماً، شما روي چه لولي بازي رو اجرا ميكنيد؟
?High? Medium? Low
بچه ها چطوري ميشه تو پ جديدي رو وارد بازي كرد؟
اگه ميشه هم توپها ونحوه وارد كردن اونا رو به بازي كاملن ياد بديد
مرسي
بچه ها چطوري ميشه تو پ جديدي رو وارد بازي كرد؟ :41:
اگه ميشه هم توپها ونحوه وارد كردن اونا رو به بازي كاملن ياد بديد
:10:
مرسي
نوع گرافيك منVGA:256MB 6200 GEFORS XFX هستش ومن روي گزينه ي Highگذاشتم
نقل قول:
جواب بدید لطفا .......
ببين رو به بايين بگيري زميني ميزنهنقل قول:
سلام بچه ها من 2تا سوال داشتم میخواستم بدونم وقتی که گل میزنیم بازیکن چه شکلی لباسشو در میاره دوم اینکه وقتی تو محوته جریمه هستیم بازیکن چه جوری خودشو رو زمین میندازه تا داور پنالتی بگیره؟
ماشالااااااااااااااااا...... ..................:8:نقل قول:
بابا جون اگه گرافيكت 9800 بود بايد روي high ميزاشتي الان بايد روي low بازي كني تا تيك نزنه روي mediumهم تيك ميزنه:27: