سلامنقل قول:
و یا راه مطمعن تر اینه که در Run کلمه msconfig رو تایپ کن و بعد وارد برگه Boot.INI بشو و اونجا دکمه Check All Boot Paths رو کلیک کن
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
و یا راه مطمعن تر اینه که در Run کلمه msconfig رو تایپ کن و بعد وارد برگه Boot.INI بشو و اونجا دکمه Check All Boot Paths رو کلیک کن
موفق باشید
سلامنقل قول:
خیلی خیلی ممنون ...
مشکل همین است که شما گفتید ... و با پاک کردن این تم , حل شد ...
باز هم تشکر می کنم .:10:
سلام به همه دوستان و آرزوی سالی پر از موفقیت و کامیابی
من معمولااز my computer یه toolbar رو task bar می ذارم اما مدتیه که نوار ابزار اصلا کار نمی کنه یعنی من رو هریک از درایو ها که کلیک می کنم باید او درایو باز بشه اما درست کار نمی کنه فکر کردم شاید مشکل ویندوز باشه اما با نصب مجدد ویندوز هم مشکل حل نشد ممنون میشم اکه منو راهنماییی کنید
احتمالآ سیستم شما آلوده به ویروس که اسمش فکر میکنم اوترون هستنقل قول:
ساده ترین راه اینکه روی پک ویندوز مینویسهنقل قول:
اگر چیزی ننوشته 32 هست
اگر میخواید بدونید ویندوزی که نصب کردید الان در چه حالتی هست
یه کلیک راست رویه دسکتاپ کنید و بعد برید به آخرین تب(یادم نیست اسمشو)در اونجا هم میتونید ببینید که چی هست و هم عوضش کنید
البته این ساده ترین راه هست
دلیلش همینه که دوستمون گفتن ولی در اصل اون تم به فایل shell که آیکون ها و... وینوز در اونن آسیب میزنهنقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3603039&postcount=102
خیلی ممنون 32 بیتی بود:20:نقل قول:
ممنون x86 یعنی 32 بیتی بود.لطف کردین:20:
سلام
همون طور که میدونید, در پنجرهMy Computer سه قسمت وجود داره:
1-Files Stored on This Computer
2-Hard Disk Drives
3-Devices With Removable Storge
حالا سوال من اینهکه چطور میشه قسمتFiles Stored on This Computer که دو فایل Shared Documents و s Documents... در اون وجود داره رو از پنجره My Computer حذف کرد؟
سلامنقل قول:
شما می تونید با استفاده از نرم افزار کم حجم TweakUI این کار و کارهای زیاد دیگری رو انجام بدید.
حجم : 140 کیلوبایت.
توضیح : بعد از نصب و اجرای نرم افزار به قسمت MY Computer برید و تیک گزینه ی Files Stored on This Computer را بردارید و OK کنید.کد:http://www.uplod.ir/download.php?file=663696
با سلام دوباره
ممنون می شم اگه بگید این ویروس با کدام ویروس یاب پاک می شه و اصلا منظور و هدفش چیه؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط sanam.b مشاهده تاپيک
سلام به همه دوستان و آرزوی سالی پر از موفقیت و کامیابی
من معمولااز my computer یه toolbar رو task bar می ذارم اما مدتیه که نوار ابزار اصلا کار نمی کنه یعنی من رو هریک از درایو ها که کلیک می کنم باید او درایو باز بشه اما درست کار نمی کنه فکر کردم شاید مشکل ویندوز باشه اما با نصب مجدد ویندوز هم مشکل حل نشد ممنون میشم اکه منو راهنماییی کنید
احتمالآ سیستم شما آلوده به ویروس که اسمش فکر میکنم اوترون هست
اگه بدوني كدوم اوتو رانه زود تر ميتوني ضدش رو پيدا كنينقل قول:
ولي nod 32 خيلي خوبه
مشكلت رو تو اورژانس سيستم هاي آلوده مطرح كني بهتره
این اوتورانه، معمولاً کرم هستن (worm) نه ویروس.نقل قول:
یه راه خیلی ساده هستش که نیاز به ویروس کش نداره (تا کارتو راه بندازی، اما بعدش نصب کن). شما ویندوزت رو عوض کن. بعد که عوض کردی هیچ درایو و برنامه ای رو به کل اجرا نکن. به محض بالا آمدن ویندوز از منوی استارت، ران (RUN) رو اجرا کن و بعد بزن :C تا درایو C رو باز کنی. بعد که باز شد از فولدر آپشن برو و گزینه نشون دادن فایل ها و پوشه های مخفی رو انتخاب کن. همچنین تیک گزینه عدم نشون دادن پسوند و نشون دادن فایلهای سیستمی رو هم بردار. بعد داخل درایو فایل اتوران و فایل اجرایی نشون داده میشه. واسه احتیاط فایل اتوران (فایل متنی، نه اجراییش!!) رو باز کن و فایل اجرایی رو چک کن. بعد همشون رو پاک کن. بعد که این کارت تموم شد، پنجره رو کلاً ببند (Close کن!) بعد دوباره Run رو اجرا کن و ان کارها رو (به جز مراحل فولدر آپشن رو) واسه باقی درایو هات انجام بده. :10:
من این کارو امتحان کردمنقل قول:
اصلآ جواب نمیده
مجبور شدم تمام درایو هامو فرمت کنم
این کرم یا ویروس آنتی مخصوص هم در اینترنت داره فکر کنم
راستی من کسپر 2009 رو پیشنهاد میکنم
نقل قول:
این کرم یا ویروس آنتی مخصوص هم در اینترنت داره فکر کنم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237451&highlight=autorun+remover
سلام
چطور ميشه بعضي فايلها كه خراب شده رو تعمير كرد
مثل رجيستر ويندوز مديا پلير
سلامنقل قول:
خُب اکثر فایل ها مخصوص خودشون نرم افزار تعمییر کننده ای دارند و باید شما بگردید و پیداش کنید
اما اگه می خواید رجیستوریتون تعمیر بشه (نه فایل) می تونید از این فایل کوچک بهره بگیرید (تا احتمالا مشکلتون رو می تونه حل کنه)
فقط کافیه اجراش کنید (حد اقل من اینو تضمین می کنم که هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه)
من مدیاپلیر 11 رو نصب کردم ولی هر آهنگ یا چیزی رو play میکنم خودش پخش نمیشه و میره توی ادلیست مدیاپلیر و از اونجا باید پلی کنم
چجوری مدیا پلیر 11 رو پاک و 10 رو نصب کنم ؟
با سلام دوستان
هم سوال و تبادل تجربيات و مشكلات :10:
در يه سري ويندوز كه بدستم ميرسه ، وقتي نصب ميكنم ميبينم كه زبان فارسي نصب نيست و مثلا ميخوام از عربي يا انگليسي به فارسي تغيير بدم با پيغام زير مواجه ميشم. :41: (Regional Options\advenced
---------------------------
Change Regional Options
Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator.
OK
شايد يه عده از دوستان بگن دوست عزيز خودت رو چرا اذيت ميكني يه ويندوز ديگه نصب كن !!!! :28:
ولي بنده دنبال حل و جواب اين مسئله ميگردم. :question:
خوب وقتي بررسي كردم ديدم كه زبان فارسي و يه تعداد زبان ديگه از سي دي ويندوز حذف شده تا حجم كمتر بشه. ولي حالا بنده ميخوام زبان فارسي رو هم به ويندوز اضافه كنم پيام بالا رو ميده . طبق تحقيقي كه تو اينترنت گشتم يه تغييراتي توي فايل بنام intl.inf انجام شده و زبان فارسي حذف شده حالا بنده توي اين فايل جاهاي حذف شده زبان فارسي رو اضافه كردم (البته با فايل اصلي ) و فايلهاي كيبورد فارسي رو اضافه كردم بعد ويندوز رو ريستارت كردم حالا اومدم فارسي رو انتخاب كنم كه ديدم ميشه وapply رو زدم ديدم پيام خطاي بالا رو نداده و درخواست سي دي كرد و من يك سي دي ويندوز ايكس پي فارسي ساپورت گذاشتم كه ديدم قبول كرد و در آخر پيغام ريستارت داد خيلي خوشحال شدم و هوراي موفقيت سر دادم. :19:بعد ريستارت ديدم زبان فارسي به taskbar اضافه شده و رفتم كنترل پنل و به قسمت Regional Options\advenced بعد ديدم باز زبان عربي كه قبلا هم همين بود و خطا ميداد بود باز فارسي رو انتخاب و سي دي ويندوز خواست ريستارت .... باز ..... :41: ! ولي در ورد و همه جا تمام حروف فارسي درست تايپ ميشد. حالا مشكلاتي كه ايجاد ميكرد 1.برنامه هايي كه چند زبانه بودند و از اين قسمت تشخيص زبان ميدادند همه در مرحله اول زبان عربي رو لود ميكردند و بايد دستي درست ميكردم 2.نتونستم و يا راه حلي پيدا نكردم كه در قسمت Regional Options\advenced فارسي رو بجاي زبان ديگه مثل عربي يا انگليسي انتخاب كنم بيام.
حالا دوستاني كه ميتوانند راه حلي ارائه كنند و بنده را از ناداني به دانايي برسانند و ديگر دوستان را با تجربه تر كنند ، ممنون ميشم . :33::10::20:
با تشكر :thumbsup:
چرا به ویندوز 64 بیت همون x64 میگند ولی به ویندوز 32 بیت میگند x86 ؟
اون x86 مربوط به مشخصه پردازنده میشه.نقل قول:
معماری ریزپردازنده 80386 محصول اینتل،ساختاری 32 بیتی داشت.این 80386 به i386 یا 386 تغییر کرد تا الان که پردازنده های 32 بیتی رو x86 می نامیم.
از سال 1986 به بعد این پردازنده ها در کامپیوترهای شخصی مورد استفاده قرار گرفتن.
سلام. یه مشکل اساسی با نصب ویندوز xp از رو سی دی بوتیبل xp دارم. یه وارد هست بتونه کمک کنه؟؟
سلام .من 2 تا اشکال دارم
1. زمانیکه می خوام وارد شبکه بشم و یوزر نیم را وارد می کنم می بینم که اون یوزرنیم های قبلیم هم که اشتباه وارد کرده بودم رو نشون میده با اون یوزرنیم اصلی .چیکار کنم دیگه اون چندتا یوزرنیم رو نشون نده
2.زمانیکه یوزرنیم و پسورد رو وارد می کنم و می خوام وارد برنامه ی در شبکه بشم اون یوزرنیم رو زخیره کرده ضمن اینکه هیچ گزینه ای برای چک مارک نداره که از اون طریق ذخییره شده باشه
کسی میدونه چرا تو ویستا sp1 گزینه سرچ از تو منو استارت پاک شده؟
چرا؟
در انجمن ویستا بپرسید. اینجا xp هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟
چون طریقه ی کار در مرورگر های مختلف فرق داره.
با سلام
چرا این با اینکه سیستم من قادر به Show کردن فایلهای Hidden می باشد اما تیک دو گزینه ای که با رنگ قرمز مشخص شده است پس از برداشتن مجدداً به حالت اول برمی گردد و قادر نخواهد بود پسوند فایلها را نمایش دهد؟
(آنتی ویروس من Nod32 و آپدیت می باشد و سیستم من به Autorun info آلوده نیست)
چگونه میتوان این دوگزینه را مجددا فعال نمود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
یکی از احتمال ها برنامه ی مخرب Trojan.Win32.Delf.aam است. این قسمت رو از پست اول تاپیک زیر بخونید.نقل قول:
پاک کردن برنامه ی مخربی که پوشه ها را مخفی ( Super Hidden ) می کند.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729
سلام
ندونستم اين سوال رو كجا بپرسم !! نزديك به هفت هزار ايميل تو اينباكس ياهوي من هست كه ميخوام همشونو پاك كنم . راهي هست كه همشونو با هم پاك كنم يا بايد همون صفحه به صفحه پاكشون كنم ؟! ممنونم . يا علي
تاپیک سرویس های ایمیل :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244985
ایا زیاد عوض کردن ویندوز باعث خرابی کامپیوتر میشه؟ (مثلا ماهی یه بار)
كسي نيست جواب ما رو بده ؟ :13::41:نقل قول:
شایدنقل قول:
بهتره که تن تن عوض نشه
دوست عزیز این مشکل بارها مطرح شدهنقل قول:
با یک سرچ ساده پیداش کنید
مشکل زبان به راحتی حل میشه
سلامنقل قول:
نه عزیز فکرنکنم.
باسلام
من بایک مشکلی مواجه شدم مطالبی رو که تو اینتر نت سرچ کردم مثلا با گوگل تو لیست کادر سرچ باقی موندن و مثلا به محض اینکه حرف الف رو میزنم کلیه کلماتی که با الف نوشته شدن لیست می شن چطور می شه اونارو پاک کنم cookies و history رو هم پاک کردم ولی نشد
سلام
1-ویندوز beta se7en از نظر سخت افزاری چه سیستمی رو نیاز داره؟مثل ویستا می مونه یا ایکس پی یا هیچ کدوم؟
آیا با این سیستم میشه نصبش کرد؟
ram 2*256 ddr , vga 256 , cpu intel celeron 2.8,mainboard asus
2-درایور ها رو کدومشونو خودش نصب می کنه؟مثل کارت صدا,گرافیک,مودم و غیره
و اگر نصب نکرد باید نرم افزار درایور مربوطه رو که مخصوص ویندوز هفت هست از اینترنت دانلود کنم یا درایورهای مخصوص ایکس پی و ویستا هم روی اون نصب میشه؟
3-در مورد نرم افزار هایی که روی ویندوز ویستا نصب نمی شدن توی ویندوز هفت چطوره؟کلیه نرم افزار هایی که روی ویندوز ایکس پی نصب میشن روی ویندوز هفت هم نصب میشن؟
شما باید خاصیت زیر را غیر فعال کنید ، مثلا اگر ار اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید باید مطابق شکل زیر عمل کنید :نقل قول:
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر نمی خواهید این خاصیت فعال باشد باید تمام اون تیک ها رو بردارید !
1.شبیه ویستاستنقل قول:
به نظر من اکس پی خوبه برای سیستمت
مثلآ اکس پی مدیا سنتر سرویس پک 3 که هم کامله و هم زیبا
2.تویه ویستا گرافیک رو ولی تویه اکس پی باید همشو نصب کنی که کاری نداره
شاید بشه اکس پی یا ویستا(احتمالآ میشه)
3.کلیه نه ولی میشن
نقل قول:
منظورم این بود که درایور های مخصوص ایکس پی و ویستا رو میشه رو ویندوز هفت نصب کرد؟مثل کارت صدا,گرافیک,مدوم و غیره؟
یا باید نرم افزار نصب کنندش رو بگیرم یا دانلود کنم؟