خب من واسه جفتتون اومدم و اسمم هم ثبت شد در هر دو ...
مشکلی نیست ... :46:
Printable View
خب من واسه جفتتون اومدم و اسمم هم ثبت شد در هر دو ...
مشکلی نیست ... :46:
B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Javad Gamer Karkas20+ Kurosh Nobody mohsen_rkh+ part gah vista7
انگاری یه تکونی خورد...
ولی خیلی وقت بود ثابت بود...
ما هم بسی شادمانیم........:31:
میشه به منم سر بزینید:31:.....آخه یه بنده خدایی چنتا یوزر نافرم داشت به همه سر زده...توی 10 نفر آخر اسمش مونده....چون دوستانم تو این مدت فقط سر زدن اسمشون جایگذین شده اون بنده خدا اسمش هنوز هست..بی زحمت 2 نفری بیان که اون یوزره از لیست بره بیرون ..ممنون
دوستان زحمت کشیدن..ممنون درست شد.
اومدید اینجا واسه خودتون مشاهده کننده پروفایل جمع کنید!:27:
دستت درد نکنه! خیلی از ابها ماتم رفع شد!
من مشکل دارم یا انجمن قاطی کرده.....از ساعت 11باز نمیکرد///ارور میداد.....هم با فایر فاکس هم ie
نترس
ماهم اینطوری بودیم...
هکرا اینطوری میکنن؟بیکارنا:دی
از دیشب تا الان انجمن باز نمیشد برای من!!
برای من یه ارور میداد
توی ارورش عدد 504 بود...
الان دو هفته گذشته والبته این تایپکم از اون موقع آپدیت نشدهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5725847#post5725847
انجمن تو ساعات خاصی در نیمه شب غیرقبل دسترس میشه ؟ یا اینکه قانون خاصی نداره ؟ من معمولا بین 12 تا 3 نصفه شب مشکل دارم . دیروزم که اصلا مشکلش مال کل روز بود .
خیلی جالبه...چندین صفحه وپسته که دارید میزنید دراین مورد...کدوم ازمدیرا اومدن یه کلمه جواب دادن...بیخیال باشید دوستان...:31:...یه بنده خدا هم میاد جواب میده که همکار بازنشستست...همینجا ازش بابت پاسخ به کاربرا وحل مشکلشون ازش تشکر میکنم...:46:
امروز بعد 3 روز برای من درست شد... زدبه سرم و از اررور های جورواجوری که میداد از 504 تا تایم اوت اسکرین شات هم گرفتم؛یه اسکرین شات دارم که 100% ثابت میکنه تو ساعات خاصی اصلا و ابدا انجمن برای هیچ کسی در دسترس نبوده !با 3نوع کانکشن و 2 سیستم هم چک کردم(آخه ترسیده بودم خودم -- شدم...چون send بیخودی داشتم)
گاهی با پ.روکس میشد بیام و گاهی نه ...
بهرصورت الان درست شد...لااقل دوستی بیاد توضیح بده اینطور شد و اونطور شد..بفهمیم چی شد:31:
:11:
نقل قول:
این آقا با این کار زنندش به همه جا سرکشی کرده.یک یوزر هم نیست با همون حروف 10-20تا مولتی یوزر ساخته...هی بن میشه اون یکی رو فعال میکنه...
من نمیدونم چه درگیری ومشکلی بوده ولی هرچی بوده خیلی حرکت بدی بود....راههای دیگه هم هست..این همه وقت گذاشتی 20-30تا یوزر ساختی و روی پروفایل صدها کاربر کلیک کردی...حیف وقت خودت نمیاد؟
سایت درست شده تقریبا.....اما کند ..:13:
سلام
من درباره موسیقی سوال داشتم ولی نمیدونم کجای انجمن سوالمو مطرح کنم!؟
راهنمایی کنید
ممنون
فکر کنم بهترین جا گروه های اجتماعی است-چندین گروه موسیقی موجودهنقل قول:
انجمن موسیقی که از نظرها غایبه !نقل قول:
می تونید سوال یا درخواستتون رو در گروه موقت انجمن موسیقی مطرح کنید ...
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1346
ممنون:11::40:
ادمین ها و مدیران دقیقا به چه چیزهایی از کاربرها دسترسی دارن یعنی حداکثر به چیا می تونن دسترسی داشته باشن؟
ip کاربران رو که می دونم در دسترسشون هست.
ولی مثلا به اینکه سیستم عامل یک کاربر چی هست یا از چه مرورگری استفاده می کنه یا چیزای دیگه رو هم می تونن بفهمن؟
لطفا جواب دقیق بدین اگر نمی دونید الکی جواب ندین.
ادمین ها و مدیران دقیقا به چه چیزهایی از کاربرها دسترسی دارن یعنی حداکثر به چیا می تونن دسترسی داشته باشن؟
ip کاربران رو که می دونم در دسترسشون هست.
ولی مثلا به اینکه سیستم عامل یک کاربر چی هست یا از چه مرورگری استفاده می کنه یا چیزای دیگه رو هم می تونن بفهمن؟
لطفا جواب دقیق بدین اگر نمی دونید الکی جواب ندین.
مرورگروسیستم عامل افرادی که به سایتها سر میزنند رو میشه باچند کد ساده فهمید.کلن 3-4خط برنامه بیشتر نمیشه.نقل قول:
برای مثال فلش پلیر از سایت ادب دانلود کنی بروزرت رو شناسایی میکنه وبرای همون بهت میده.
IP رو هم که خودت گفتی.که از طریقش میشه ISP و شهر رو راحت مشخص کرد.
باقی رو نمیدونم.
کدش چیه دقیقا؟نقل قول:
منظورم به دست اوردن سیستم عامل یک کاربر دیگه بود نه خودمون
شما باید ادمین یه سایت باشی تا این کدها رو توی هوم پیجت بنویسی؛که هرکی سر زد بفهمی با چی اومده
بهر صورت برای شروع برای بدست آوردن نام مرورگر کاربرهای که به سایتت سرکشی میکنند، از لینکدونی p30world بنقل از وبلاگ طراحوب:
[PHP]http://linkdump.p30world.com/archives/003404.php[/PHP]
برای چیزهای دیگه و اطلاعات بیشتر هم برو انجمن برنامه نویسی وطراحی وب واینترنت....
[PHP]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=124[/PHP]
موفق باشی:11:
سلام
چطوری میشه اینجا البوم شخصی درست کرد؟ برای کاربرای معمولی امکان پذیره؟
نوچ....فقط ادمین اونم از نوع میثم اش........نقل قول:
سلام
چطوری میشه اینجا البوم شخصی درست کرد؟ برای کاربرای معمولی امکان پذیره؟
سلامنقل قول:
عزیز
تاپیک رو پر کنیم باید با پست ؟ وقتی کسی با هر درجه کاربری جواب کاملی میده چرا باید کسی دیگه چیزی بنویسه؟
-------
انجمن هم مورد حمله است . و ادمین ها هم دارن مقابله میکنن. از این بیشتر توضیحی وجود نداره که داده بشه.
زمانی برای تغییرات اعلام نشده عزیز. هر از گاه که فعالت های اصلی ادمین انجام شده بود و فرصت ازادی بود مجددا تعداد دیگه ای از درخواست های تغییر نام کاربری انجام میشه. ماهی یک بار . دو ماهی یکبار. نه هر روز.نقل قول:
همینجا از تک تک عزیزانی که برای تغییر نام کاربریشون به من پی ام نمیدن و از انجمن ثبت احوال استفاده میکنن تشکر میکنم. همینطور از تک تک اونهایی (مثل اون عزیز با 11 پست) که به واسطه تغییر نکردن نام کاربریشون به بنده توهین نکردن هم تشکر میکنم.
افعال معکوس: دینقل قول:
زمانی برای تغییرات اعلام نشده عزیز. هر از گاه که فعالت های اصلی ادمین انجام شده بود و فرصت ازادی بود مجددا تعداد دیگه ای از درخواست های تغییر نام کاربری انجام میشه. ماهی یک بار . دو ماهی یکبار. نه هر روز.
همینجا از تک تک عزیزانی که برای تغییر نام کاربریشون به من پی ام نمیدن و از انجمن ثبت احوال استفاده میکنن تشکر میکنم. همینطور از تک تک اونهایی (مثل اون عزیز با 11 پست) که به واسطه تغییر نکردن نام کاربریشون به بنده توهین نکردن هم تشکر میکنم.
این تاپیکه موسیقی به این زودی ها قرار نیست برگرده؟
بعد پست هاش پاک شدن یا باز برمی گردن؟
600 تا لینک هستش اونجا می خوامشون الان ولی نمی تونم کاری بکنم: دی
انجمن موسیقی فعلا برنامه ای برای برگردوندنش نیست.نقل قول:
چیزی از انجمن پاک نمیشه. صرفا مخفی میشه.
ابن آموزشی که در پست اول به صورت پی دی اف گذاشته شده توش اشاره شده آموزش بقیه قسمتها قرار هست بزودی تکمیل بشه
میخواستم بپرسم تکمیل شده یا نه
اگ رنکیل شده لینکی ازش دارین ؟
سلام .نقل قول:
فکر نکنم چیز مهم دیگه ای از قلم افتاده باشه .
هرکس یکی دوماه توی سایت فعالیت کنه با همه قسمت هاش آشنا میشه .
اگه مورد خاصی مدنظرتونه همینجا بپرسین .
برای تست امکانات هم از این انجمن استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی وجود نداره من خودم یک فروم ( forum.denizdl.com ) دارم ، تازه راهش انداختیم ، میخواستم این اموزش برای کاربرا اونجا بذارم ، فقط همین
اگر آموزش کاملی از استفاده از امکانات انجمنها داشتید ممنون میشم اگر لینک بدبد
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم الان هم خودم بخوام درست کنم زیاد وقت میگیره چون فروم تازه تاسیس هست و کارهای دیگه ای به جز این هم هست که انجام بدم
سلام چجوری میشه اولین پستهای خودمونو پیدا کنیم ؟:20:
اینه؟کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4456488&postcount=5180
در صفحه ی سرچ:نقل قول:
در قسمت نام کاربری، نام کاربری خودتون رو بنویسید و در تنظیمات سمت راست، قسمت "پیدا کردن موضوع از" رو روی "و قدیمی تر" و قسمت "نتيجه ها را مرتب کنيد بوسيله" را روی "مرتب شده از بالا" تنظیم کنید ...کد:http://forum.p30world.com/search.php
اون پایین هم یادتون باشه پست ها رو علامت زده باشید ...
با این سرچ، 300 پست اولیه تون در پیسی رو می تونید ببینید ...
قدیمی های پیسی کلی می خندن وقتی پستای اولیه شون رو می بینن ! :دی چقدر آماتور بودن یه زمانی !! :دی
حذف شود.....
ممنون بابت این پستت کوروش جان:11:نقل قول:
واقعا با مرور پست ها اولی آدم هم خندش میگره:27: و هم ناراحت میشه که دنیا چه زود میگذره:41: