هست. قیمتش هم توی محدودهٔ ۳۵۰ هست. دقیق نمیدونم.نقل قول:
ضمنا مقایسهٔ فیلمبرداری n95 و h50 عملی ست بسیار مضمون و ناپسند.
هست. قیمتش هم توی محدودهٔ ۳۵۰ هست. دقیق نمیدونم.نقل قول:
ضمنا مقایسهٔ فیلمبرداری n95 و h50 عملی ست بسیار مضمون و ناپسند.
اینایی که شما گفتین هیچ ربطی به هم ندارند ولی پیشنهاد من sx200نقل قول:
من خودم اگه مشکل بودجه نداشتم به sx10 هم فکر میکردم چون هم کیفیت ساختش بالاتره و هم تو روز عکسای بهتری میگیره. ولی خب از اونجا که قیمتش بالاتره پیشنهاد نمیشهنقل قول:
سلام..
هیچکس هنوز نتونست یه کامپکت با قابلیت زوم موقع فیلمبرداری معرفی کنه؟؟
میگم این مشخصه که گفتم را توی Review های انگلیسی چجوری ذکر میکنن؟؟ تا خودم هم دوباره یه جستجوی دقیقتری کنم
همچین چیزی تا حالا که من ندیدم.نقل قول:
compact camera "zoom in movie" mode
تا جايي كه من ميدونم canon sx 200 is اين قابليتو داره
كسي ميدونه تفاوت قیمت دوربینهای eos کنن در داخل و خارج از کشور حدود چقدره ؟
مثلا 40D که اینجا نزدیک 900 تومنه جاهای دیگه مثل ژاپن یا مالزی یا دبی چنده
این امکان توی Sx200 وجود نداره.نقل قول:
من يكي از دوستام كنون مدل ixus داشت كه قابليت زوم در هنگام فيلمبرداري هم داشت.نقل قول:
من اين 2 دوربينو از نزديك ديدم كيفيته ساخت كنون اگه بدتر نباشه بهتر هم به نظر نمي رسيد. اگه منظورتون كيفته بدنه و خوشدستي دوربين باشه فكر نكنم پانا چيزي كم داشته باشه.بدنه ضد خش پانا يك حسن خوب محسوب مي شه.نقل قول:
تفاوت تو خروجي دوربينا تو اين رده مخصوصا تو روز و نور كافي و ايزوهاي پايين مي شه گفت خيلي نامحسوسه اونم رو مانيتور حتي كامپكتها هم تو اين شرايط خوب عكس مي گيرن. بيشتر , تفاوت در شرايط نوري كم نمايان مي شه.
خوب جواب منو گویا فراموش کردید بدید
نظرتون در رابطه با خرید Canon D10 چه میباشد ؟
روي كاغد كه مشخصاتش بد نيست. بايد نمونه عكساشم ببينيد.بنظرم براي سفر دوربينه خوبيه خيالتون از صدمه ديدن و رطوبت و آب هم راحته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.dpreview.com/news/0902/09021805canond10.asp
به نظرتون با توجه به نیاز های من ، ایا اونها رو پوشش میده ؟
من یه اماتور هستم که صرفا عکس برداری از خانواده ، دوستان و گه گاه مناظر و اونم نه به صورت حرفه ای بلکه آماتور رو می خوام با این دوربین انجام بدم
یا به نظر شما حتما باید تو سبک دوربین های بزرگ ابعاد مثل Sony H50 دوربینی بخرم ؟
راستی بیشترین جاذبه رو برای من این دوربین ضد اب و ضد ضربه بودنش داشته !!!
سلامم..به نظر من با این شرحی که شما گفتین اصلن نیازی نیستش سراغ DSLR ها برین....شما هم مثل من و خیلیهای دیگه کاربرد حرفه ای از دوربین نمیخواین.خوشبختانه کامپکتهایی که من Reviewها شون را میخوندم پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتن.... ولی با این اوضاع اجبارن نظرم روی Panasonic Lumix DMC-FZ28 که یگ DSLR ه رفته چون فعلن کامپکت نسبتن قدیمی که دارم قابلیت فیلمبرداری پایینی داره و زوم موقع فیلمبرداری نداره در واقع به همین خاطر یجورایی مجبورم بخاطر رسیدن به ایندو مشخصه برم سراغ این دوربین..... حالا اگه کامپکتی وجود میداشت که هر دوی این امکانات را با هم میداشت بدون شک و صد در صد اصلن و ابدن سراغ DSLR نمیرفتم آخه مگه میخوام واسه بیلبود تبلیغات کنم؟؟ چون حمل و نقل کامپکتهای جدید خیلی راحته خصوصن بردن توی اماکنی که دوربین ممنوعه :27:و هزارن مزیت دیگه که کامپکتها دارن....نقل قول:
دوست من دوربينهاي كامپكت دوربينهاي خوبين و با توجه به نياز افراد ساخته مي شوند. اين رده از دوربينها يك مشكل عمده دارن و همانا ضعيف بودن فلاش آنها و همچنين اتوماتيك بودن آنهاست كه در محيط هاي كمنور و بسته خيلي خوب عمل نميكنن. در محيط هاي باز و با نور كافي عكساشون خوبه ولي يك سري مدلها هم هستند كه تنظيمات دستي دارند مانند sx110.a590 .a720,a650 كنن كه قيمتاشون مناسبه ولي خوب در ايزوهاي بالا اغلب كيفيتشون خوب نيست. ولي براي استفاده هاي آماتوري دوربينهاي ايده عالي هستند.نقل قول:
يك سري از دوربينهاي كامپكت هم ساخته مي شن و هدف سازنده از ساخت آنها چيزي فرا تر از استفاده آماتوري از آنهاست مانند مدلهاي g9 ,g10 , lx3 . اين قبيل دوربينها داراي مشخصات خوب و تنظيمات گسترده اي و البته گران قيمت هستند و شايد بشه گفت به عنوان بكاپي براي عكاسان حرفه اي كه دوربينهاي slr دارن مناسب و كاربردي باشند.البته اگه خواهان كيفيت خوب در شرايط محيطي مختلف هستيد و حوصله سرو كله زدن با تنظيمات آنها را داريد و از لحاظ هزينه هم مشكلي نداريد مي تونه گزينه هاي خوبي باشند.
دوربين هاي سوپر زوم اغلب كيفيته عكساشون در شرايط محيطي مختلف بهتر از كامپكت هاي رده ارزون قيمت است و بسته به ملاكها و سليقتون مي تونيد اين دوربينها رو انتخاب كنيد. داشتن زوم بالا و تنظيمات گسترده از ويژگي اين دوربينها مي باشد.
fz28 در رده DSLR LIKE است و DSLR نيستنقل قول:
از بابت راهنمایی های گران قدر شما دو دوست عزیز و گرامی ، بسی خرسند شدیم !!!
حلاا این که فوریه معرفی شده ، الان تو بازار هست ( نه صرفا ایرن ، می خوام از کشور چین تهیه کنم ) ؟
حدود قیمت همون 340-50 دلار هست دیگه ، نه ؟
با تشكر از شما دوست عزيزنقل قول:
من يك نمونشو تو جمهوري ديدم
در چين كه 100%
تو سايت Amazon زده $329.99
کد:http://www.amazon.com/Canon-PowerShot-D10-Waterproof-Stabilized/dp/B001SER460
حالا من الان یه سری ریویو و نمونه عکس و اینا از چند تا سایت مثل :
خوندم ، که یه خورده تو تصمیم داره تزلزل ایجاد می کنهکد:http://www.imaging-resource.com
از نظر مشخصات و قابلیت های اضافی Sony T700 و هچنین قیافه ی خوشگل ترش ( به نظر من ) کفه ی ترازو برای خرید به کدوم سمت کشیده میشه ؟
نظر نهایی بین Canon PowerShot D10 و Sony CyberShot T700 ... چون فردا می خوام سفارش بدم این بنده خدا واسمون بفرسته !!!
مشخصاتشون نزديكه ديافراگم كنون رنجش بهتره .بازم پيشنهاد ميكنم بيشتر تحقيق كنيد و مدلهاي ديگه يا در مورد اين دو دوربين تحقيقاته بيشتري كنيد.نقل قول:
اين دوربين هم مشخصاتش خوبه:
Panasonic Lumix DMC-ZS3
کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmczs3.asp
سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان یه سوال داشتم که اگه جوابشو بدید واقعا بنده رو شرمنده کردید :11: چون من این سوال رو تو یه تاپیک بررسی فنی دوربینهای دیجیتال مطرح کردم و کسی یه جواب درست و حسابی به من نداد اومدم اینجا / سواله من اینه : آیا فیلم برداری dsc-w150 از k850 بهتره ؟ :10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاملان حق با شماست من اشتباه كرده بودم الان نگاه كردم SONY T500اين امكانو داره فيلم برداريشم HD هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو اين سايت ديدم.
من اينهارو بخاطر فيلم برداري hd انتخاب كرده بودمنقل قول:
از قيمت sx 200 خبر دارين؟ ميشه بدون گارانتيشو هم پيدا كرد؟
دوست عزيز من تا حالا با W150 كار نكردم. ولي يكي از دوستام K850 داشت فيلم برداريش هم ديدم. در مورد Frame rate پرسيدين. اين كه ميگن 30 فريم در ثانيه يعني در يك ثانيه 30 تا عكس ميگيره و وقتي پشت سر هم نشون داده ميشه شما اينو به صورت فيلم ميبيني. چشم انسان طوري عمل ميكنه كه اگه فيلم از 24 فريم در ثاينه كمتر باشه يه جور حالت پرش احساس ميشه و به نظر روون نمياد. پس 30 فريم از 15 فريم خيلي بهتره.نقل قول:
حالا اين عكس هايي كه به صورت پي در پي گرفته ميشه و به صورت فيلم نشون داده ميشه هر چقدر رزولوشنش بالاتر باشه كيفيتش بالاتر ميره. يعني كيفيت 640x480 از 320x240 بالاتره. VGA يعني رزولوشن 640x480 و QVGA به رزولوشن 320x240 گفته ميشه. پس VGA از QVGA بهتره.
نكته ي ديگه كيفيت فيلم برداريه. منظورم از كيفيت رزولوشن نيست. منظورم شفافيته. كه در اين مورد فيلم برداري يك گوشي موبايل هيچ وقت به پاي دوربين عكاسي نميرسه. همون طور كه كيفيت فيلم برداري دوربين فيلم برداري كه HD فيلم ميگيره از دوربين عكاسي اي كه HD فيلم ميگيره به وضوح بالاتره.
پس از هر نظر كه بخواي حساب كني W150 فيلم برداريش بهتره.
دوستان یه سوال داشتم می خاستم بدونم تفاوت بین فلش های strobe و xenon چیه و کدومشون بهتره؟
با تشکر از شما آقای prowler88 واقعا کمک بزرگی بهم کردین p30world به انسان کارآمدی چون شما نیاز داره نه بعضی ها که ...................:31:
نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=v6B3srXtmZ8
قطعی نمیشود همچین صحبتی کردنقل قول:
مشکل دوربین های سوپر زوم بخاطر لنزشون هست که در برابر طول موج متفاوت رنگهای مختلف واکنش درستی نشان نمیدهند و دچار پدیده اعوجاج رنگی یا chormatic aberration میشوند که بارها و بارها حتما این مساله را دیده ایید که لبه های عکس دچار شبحی بنفش رنگ(یا سبز و زرد) میشوند و بشدت از شارپنس عکس میکاهد و مشکلی چه بسا بدتر از نویز هست و با نرم افزار هم بهبود چندانی حاصل نمیشود
slr های نیکون در فرایند پروسس مرحله ایی بنام chormatic aberration reduction یا کاهش اعوجاج رنگی دارند که موثر است
اعوجاج رنگی در لنز های سوپر زوم یا خیلی واید غالبا رخ میدهد..روی همین حساب چه بسا یه دوربین با 5 ایکس زوم و غیر واید عکس خیلی بهتری از دوربین با 20 ایکس زوم و ..بسیار بهتر عکس بندازد
نمونه آبروریزی sx1 هستش که خیلی از این مشکل رنج میبرد(دیپریویو)
قطعی نمیشود همچین صحبتی کرد
مشکل دوربین های سوپر زوم بخاطر لنزشون هست که در برابر طول موج متفاوت رنگهای مختلف واکنش درستی نشان نمیدهند و دچار tiپدیده اعوجاج رنگی یا chormatic aberraon میشوند که بارها و بارها حتما این مساله را دیده ایید که لبه های عکس دچار شبحی بنفش رنگ(یا سبز و زرد) میشوند و بشدت از شارپنس عکس میکاهد و مشکلی چه بسا بدتر از نویز هست و با نرم افزار هم بهبود چندانی حاصل نمیشود
slr های نیکون در فرایند پروسس مرحله ایی بنام chormatic aberration reduction یا کاهش اعوجاج رنگی دارند که موثر است
اعوجاج رنگی در لنز های سوپر زوم یا خیلی واید غالبا رخ میدهد..روی همین حساب چه بسا یه دوربین با 5 ایکس زوم و غیر واید عکس خیلی بهتری از دوربین با 20 ایکس زوم و ..بسیار بهتر عکس بندازد
نمونه آبروریزی sx1 هستش که خیلی از این مشکل رنج میبرد(دیپریویو)[/quote]
دوست عزیزمشکل دوربینهای سوپر زوم و پدیده اعوجاج رنگی فکر نکنم به آن حدی با شد که در انتخاب دوربین ملاک قرار بدیم ومثلا بجای خرید fz 28یا h50 یاsx10 بخاطر این مشکل بریم lx3 ,g10,...... بگیریم من sx10 دارم نزدیک دوهزار عکس گرفتم وهمینطور برادرم h50 داره بعضی وقتها با هم میریم عکاسی تا حالاهیچ کدوم از عکسهها این مشکلو نداشتن تاحدی ام مطمئنم fz 28 هم همچین مشکلی نداره نمی خوام بگم همچین مشکلی نیست شاید برای من و برادرم پیش نیومده و شاید باید بیشتر عکس بگیریم یا یه محیط آفتابی خاصه که اون مشکل پیش بیاد البته sx1 از cmos استفاده میکنه ولی فکر میکنم به اون حد نیست که به قول خودتون آبرو ریزی کنه وخیلی از این مشکل رنج ببره
دوست عزیزمشکل دوربینهای سوپر زوم و پدیده اعوجاج رنگی فکر نکنم به آن حدی با شد که در انتخاب دوربین ملاک قرار بدیم ومثلا بجای خرید fz 28یا h50 یاsx10 بخاطر این مشکل بریم lx3 ,g10,...... بگیریم من sx10 دارم نزدیک دوهزار عکس گرفتم وهمینطور برادرم h50 داره بعضی وقتها با هم میریم عکاسی تا حالاهیچ کدوم از عکسهها این مشکلو نداشتن تاحدی ام مطمئنم fz 28 هم همچین مشکلی نداره نمی خوام بگم همچین مشکلی نیست شاید برای من و برادرم پیش نیومده و شاید باید بیشتر عکس بگیریم یا یه محیط آفتابی خاصه که اون مشکل پیش بیاد البته sx1 از cmos استفاده میکنه ولی فکر میکنم به اون حد نیست که به قول خودتون آبرو ریزی کنه وخیلی از این مشکل رنج ببرهنقل قول:
نقل قول:
در حالت عادی که قابل مشاهده نیست که.معمولا توی گوشه های عکس وقتی که کنتراست بالاست،مشاهده میشه.وقابل اجتناب هم نیست.شما یه عکس از شاخه های درخت توی حالت ضد نور بگیری،می بینین.
این یه نمونه است.کراپ صددرصد اش هست.همونطور که میبینین،قسمتهایی که کنتراست کمتره،این رنگ ظاهر نشده. ولی بالا ها،هست.
سلام .
نظر دوستان در مورد سونی اچ 10 چیه ؟
دوربین خوبیه ؟ ارزش خریدن داره ؟
با این مشکل بنده برخورد کردم ولی نه در همه شرایط. بیشتر در شرایطه نوری زیاد یا کم. شرایطی مانند قرار گرفتن زیر نور هالوژن و یا عکس گرفتن از محیطی با اختلاف نوری زیاد(مثل عکسی که جناب سناتور قرار دادن.)این مورد نمایان می شه . فکر نکنم تو همین شرایط کامپکتها هم بهتر عمل کنند وخوب از لنزهای این رده نباید انتظار شارپنسی لنزهای slr را داشت .ولی من تا حالا ندیدم کسی به خاطر این موضوع قید دوربینهای شوپر زوم رو بزنه وبره یک کامپکت مثلا a1000 بخره . چون قابلیت ها و کارایی این دوربینها آنقدری هست که این مساثل رو پوشش بده. من بیشتر منظورم در شرایط یکسان سوپر زومها عکسهای بهتری نسبت به کامپکت های رده پایین می گیرند.نقل قول:
خوب مسلمه هرچقدر از زوم بیشتر دوربین استفاده کنید شارپنسی عکس کاهش و این مشکلاتی که فرمودید خودشو نمایان میکنه. ولی بین 5 ایکس زوم تا 20 ایکس زوم این دو رده اختلاف زیاده نمیشه دقیقا مقایسه کرد. اگه در شرایط یکسان مثلا هر دو در 5 ایکس زوم این مشکل پدید می آمد مقایسه منطقیتر می شد.
یک مشکلی که برخی کامپکتها دارند اینکه شما هرچی از زوم نوری استفاده می کنید مقدار عددی دیافراگم افزایش پیدا میکنه و این مقدار تغییر در سوپر زومها کمتره.مثلا اگه با هر دو دوربین 5 ایکس زوم کنید مقدار عدد دیافراگم کامپکته بیشتره و خوب این مورد میتونه در شرایطه نوری کم مشکل آفرین باشه ونتونید از زوم نوری استفاده کنید.قابلیت دیگه سوپر زومها داشتن ماکروی قوی و کارامد آنها است که کامپکتها در این مورد حرفی برای گفتن ندارند.
لنز سوپر زومها مانند لنز 200-18 slr هایک لنز همه کاره است و در و در حد و اندازه خود خوب عمل می کنند.
sx1 هم در رده شوپر زوما در مقام مقایسه با هم رده خود نمایشه ضعیفی داشته ولی برادرش یعنی sx10 بهتر عمل کرده.
الان قیمت fz-28 چنده؟
380 تا 400نقل قول:
این دو نمونه از عکسهای fz 28 که خودم گرفتم وهردو با زوم 18x گرفته شده
اولین عکس این اعوج رنگی میشه گفت وجود نداره ولی در دومی تا حدودی وجود داره. آن هم به خاطر شرایط محیطی است..تو عکس دومی شدت نور آسمان زیاد بود.
بنظرم عکسها بد نیستند و این مقدار اعوج هم قابل چشم پوشی است.ولی چیزی که مهمه اگه دوربین من چنین زومی نداشت فرصت عکاسی از چنین سوژهایی را از دست میدادم.
دوربینه بدی نیست ولی بنظرم تو این رنج sx110 کنن کارامتر باشه.نقل قول:
سلامم.. راستش من از نظرات و راهنماییهای آقای unforgiven چه در اینجا و پروفایلم و چه در این تاپیک فروم عکاسی:
استفاده کردم ولی همونجا هم تاپیک زدم و چون اعضای اون فروم توی زمینه ی دوربین و عکاسی خیلی حرفه ای هستن پرسیدم کامپکتHD با قابلیت زوم موقع فیلمبرداری چی وجود داره بازم جواب درستی نگرفتم... یعنی هر چی تابحال پیشنهاد شده این قابلیت را نداشته! خیلی مسخرست که سازنده های دوربین هنوز یه همچین قابلیت ابتدایی و لازمی روی کامپکتهاشون قرار ندادن در حالیکه قیمت کامپکتهاشون داره به بالای 400 تومن هم میره!! :18:کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7472&page=7
نقل قول:
فعلا که تا الان t500 سونی یکیش هست که دوستمون پیدا کرد.اگه زوم و کمپکت بودن و HD همزمان لازمتونه،انتخاب خوبیه.
بین اینهمه کامپکت گرون قیمت فقط t500 ؟؟
من رویوو ها را نگاه کردم یه همچین مطلبی واسه DSC-T500 ننوشته بودن!نقل قول:
بعدش این لنز کوچولوش! که نوشته واید هم هست!!! واقعن اینقدر کارایی داره که ادعا میکنن؟؟ اگه اینجوریه پس چرا بقیه ی کامپکتهای زیر 5x optical zoom نیومدن از این نوع طراحی جمع و جور تقلید کنن؟؟!!