به زودی شماره پست های مفید در پست اول قرار داده میشه!نقل قول:
موفق باشید!:11:
به زودی شماره پست های مفید در پست اول قرار داده میشه!نقل قول:
موفق باشید!:11:
سلام بچه ها
این کارتای فراکاو کی میاد بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين چي بيده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
سلام بچه ها
این کارتای فراکاو کی میاد بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم منظورشون این کارتهای که میشه باهاش انتخاب رشته کرد!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم برای ایندگان هست!
سلامنقل قول:
پارسال فراکاو گزینه جوان یه کارت داده بود بیرون برای تخمین زدن رتبه به نام کارت فراکاو
نمیدونم امسالم میده بیرون یا نه ؟:20:
بي خيال سه هفته صبر كن رتبه ي دقيق دقيقت رو بفهمي. براي چي خودتو عذاب ميدي.نقل قول:
سلام
پارسال فراکاو گزینه جوان یه کارت داده بود بیرون برای تخمین زدن رتبه به نام کارت فراکاو
نمیدونم امسالم میده بیرون یا نه ؟
بابا برید در مورد دانشگاهها و رشتههای مورد علاقهتون تحقیق کنید. پس فردا که کارنامهتون اومد، باید در عرض چند روز هم در مورد رشتهها و دانشگاهها تحقیق کنی و هم رشته و دانشگاه رو انتخاب کنید.
از همین الان رشتههایی که دوست دارید رو لیست کنید و بعد دانشگاههایی که این رشتهها رو دارند لیست کنید. بعدش در مورد دانشگاه و رشته تحقیق کنید. از همه جنبههاش مثلاً امکانات رفاهی، سطح علمی و ... دانشگاه و آینده رشته مورد علاقهتون اطالاعات کسب کنید.
بقیه روز رو هم برید حال کنید. چون این کنکور چنان انرژی از شما مصرف کرده که حال و حوصله علاقهمندیهای خودتون رو هم ندارید. یکی از دوستان که میگفت حوصله دیدن تلویزیون حتی یورو 2008 رو نداره!
دوستان یه چیز هست که خیلی حرص من رو در میاره!
هر بنی آدم که پیدا میشه (چه بیسواد چه باسواد، چه مرتبط با کنکور چه غیر مرتبط با کنکور) میگه که کنکور امسال به دلیل مفهومی بودن سخت به نظر میرسیده!!
حرص من وقتی زیاد میشه که اینا فقط بر اساس گفتههای یه مشت احمق چنین حرفهایی رو میزنند. مثلاً همین رئیس سازمان سنجش که چنین حرفی رو میزنه، مگه خودش سوالات رو دونه دونه بررسی کرده و تمام کتابها رو بررسی کرده که چنین حرفی میزنه؟ مثلاً یه سوال رشته ریاضی این بود: «در گراف کامل مرتبه 5، چند دور به طول 4 وجود دارد؟» جواب 15 بود. حالا این سوال رو باید چطوری جواب داد؟ از روی کدوم مفهوم میشه به این سوال جواب داد. یعنی باید سر جلسه کنکور نشست و هر 15 دور رو شمرد؟ به نظر من که به غیر از استفاده از فرمول محاسبه این تعداد دور امکان ندارد.
پس نتیجه میگیریم سوال مفهومی، سوالی است که فرمول بخواهد. پس سوالات ریاضی دانشگاه آزاد هر ساله بسیار مفهومیتر از سوالهای ریاضی دانشگاه سراسری است. چون برای 50 سوال ریاضی آزاد، باید 60 تا فرمول غیر از فرمولهای معمول موجود در کتاب درسی بلد باشی!!!!!!
من کاملا تفریح میکنم!:27:نقل قول:
من یادمه سال 85 یه چیز با این عنوان اومده بود بیروننقل قول:
سلام
نمیدونم امسالم میده بیرون یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی ماله گزینه جوان نبود!
موافقم!.نقل قول:
بي خيال سه هفته صبر كن رتبه ي دقيق دقيقت رو بفهمي. براي چي خودتو عذاب ميدي
برید حال کنید دیگه کنکور تموم شد رفت!
راسته که بچه های امسال از پارسالیا زرنگ تر بودن؟
نه !نقل قول:
مطمئن باش!
اینا رو کی گفته حالا؟
سلام بچه ها
بیاید در مورد رشته ها یکم بهم طلاعات بدیم
اول مهندسی صنایع
من هیچی در موردش نمی دونم فقط شنیدم میگن مهندسی گلابی. بازار کارشم خیلی خوبه......همین
دانشگاه اصفهانم داره؟؟؟
چه رتبه ای می خواد؟؟؟/
صنعتی چطور؟؟/
به نظر منم امسال به هيچ عنوان نميشه گفت که سوالات بخاطر مفهومي بودن سخت بوده!
فقط و فقط و فقط به خاطر وقت گير بودن، يه خورده سخت بود!
و در کل (به نظر من) غير استاندارد بود!
و اين گفته رييس سازمان سنجش که امسال سوالات بسيار مفهومي طرح شده آدم رو به خنده ميندازه!
--
اما اینی که میگید در کنکور امسال دانش آموزان با سطح علمی بالاتر نسبت به داوطلبان متوسط و ضعیف موفقتر بودن،به نظر من اینطور نیست!
چون در کنکور امسال سوالات وقت گیر بودن و چون دانش آموزان قوی معمولا میخوان به بیشتر سوالات پاسخ بدن، انرزی و وقت زیادی صرف جواب دادن سوالات وقت گیر(مخصوصا با محاسبات طولانی) میکنند،در حالی که دانش آموزان متسط یا ضعیف فکر جواب دادن سوالات سخت رو نمیکنند(البته سوالاتی که برای اونا سخته،چون ممکنه مبحث مربوط رو خوب نخونده باشن) پس تمام نیروشون رو روی سوالاتی که بلدن میزارن و وقت هم کم نمیارن چون به تعداد کمتری سوال(نسبت به اونایی که قوین) پاسخ میدن.
البته اینم بگم که فرقی نمیکنه که سوالات وقت گیر،ساده،مفهومی،سخت، یا.... باشه. چون در هر حال رتبه دانش آموزان قوی از دانش آموزان متوسط و ضعیف بهتر میشه.
دانشگاه اصفهان که بعید میدونمنقل قول:
ولی صنعتی داره و یکی از بهترین مهندسی صنایعا تو ایرانه
از لحاظ رتبه هم زیر 3200 میخواد(منطقه 1)
مهندسی صنایع پلی بین تمام رشته های مهندسی
بازار کارش توپه
در اصل یه درسای سطحی از همه ی رشته های مهندسی داره
درساشم آسون تر از بقیه مهندسی هاست
تاييد ميشه.نقل قول:
چون در کنکور امسال سوالات وقت گیر بودن و چون دانش آموزان قوی معمولا میخوان به بیشتر سوالات پاسخ بدن، انرزی و وقت زیادی صرف جواب دادن سوالات وقت گیر(مخصوصا با محاسبات طولانی) میکنند،در حالی که دانش آموزان متسط یا ضعیف فکر جواب دادن سوالات سخت رو نمیکنند
درباره ی رشته ها تو اینترنت بگردی پیدا میکنی , یا اینکه صبر کن موقع انتخاب رشته یه cd با پیک سنجش میاد بیرون که توش همه ی رشته ها و شهر ها رو توضیح داده ...نقل قول:
مثلا این توضیح مهندسی صنایع :
مهندسي صنايع
ديباچه: "آيا اين بهترين روش است؟" اين سؤالي است كه فكر يك مهندس صنايع را دائماً به خود مشغول ميكند تا به اين وسيله بهترين راه را براي توليد محصول و حل مسائل و مشكلات يك واحد صنعتي يا خدماتي پيدا كند. در واقع فارغالتحصيل اين رشته تلاش ميكند تا با يك نگرش سازمان يافته، مسائل و مشكلات كارخانه را تحليل كرده و به گونهاي عمل كند كه با حداقل ورودي مواد، حداكثر خروجي را داشته باشد. زيرا امكان دارد كه طراحان يك واحد صنعتي وقتي مشغول طراحي ميشوند به مسائل اقتصادي، افزايش بهرهوري و ساير مسائل توجه كافي نداشته باشند، اما يك مهندس صنايع هنگام برنامهريزي براي اداره كارخانهاي كه داراي كارگران زياد و ماشين آلات بسيار است براي مثال به اين مسأله توجه ميكند كه چگونه ميتوان بيكاري ماشينآلات را به حداقل رساند و از نيروي انساني نيز بهترين استفاده را كرد و در ضمن محصول كارخانه كمترين ضايعات را داشته و نگهداري و تعميرات ماشينآلات نيز به بهترين نحو انجام بگيرد. اين رشته در دوره كارشناسي داراي چهار گرايش توليد صنعتي ، تحليل سيستمها، تكنولوژي صنعتي و ايمني صنعتي است. گرايش توليد صنعتي گرايش توليد صنعتي فن بهكارگيري مهارتهاي تكنيكي ـ اقتصادي و استفاده مؤثر و نظاميافته از نيروي انساني، زمان، ماشينآلات، ساختمان و مواد به منظور توليد كالا با كيفيت مطلوب ميباشد. در واقع هدف اين گرايش تربيت مديران توليد واحدهاي صنعتي است.
دروس مشترك در گرايشهاي مختلف مهندسي صنايع:درسهاي اين رشته در طول تحصيل
رياضي، معادلاتديفرانسيل، برنامهنويسي كامپيوتر، محاسبات عددي، فيزيك ، شيمي عمومي ، مباني مهندسي برق ، اقتصاد مهندسي، نقشهكشي صنعتي ، استاتيك، مقاومت مصالح، علم مواد، اقتصاد عمومي ، اصول حسابداري و هزينهيابي، ارزيابي كار و زمان، طرحريزي واحدهاي صنعتي، برنامهريزي و كنترل توليد، موجوديها ، كنترل پروژه، كنترل كيفيت آماري، تحقيق در عمليات ، روشهاي توليد ، تئوري احتمالات و كاربردهاي آن، آمار مهندسي، آزمايشگاه اندازهگيري دقيق، كارگاه ماشينابزار ، كارگاه عمومي جوش، كارگاه ريختهگري.
دروس تخصصي گرايش توليد صنعتي :
زبان تخصصي، پروژه طراحي ايجاد صنايع، مهندسي فاكتورهاي انساني، برنامهريزي توليد، برنامهريزي و كنترل توليد و موجوديها ، كاربرد كامپيوتر در مهندسي صنايع، برنامهريزي نگهداري و تعميرات، اصول مديريت و تئوري سازمان، پروژه، كارآموزي.
گرايش برنامهريزي و تحليل سيستمها
گرايش برنامهريزي و تحليل سيستمها تا حدودي جنبه نرمافزاري دارد و بيشتر به ارائه راهكار سيستماتيك ميپردازد. در واقع هدف اين گرايش تربيت كارشناساني است كه بتوانند با بهرهگيري از روشهاي جديد و سيستماتيك و مدلهاي رياضي مسائل واحدهاي صنعتي بزرگ را تجزيه و تحليل نموده و بيشترين رهنمودها را براي استفاده از منابع موجود در عملكرد اجزاء تشكيل سيستم ارائه بدهند.
دروس تخصصي گرايش برنامهريزي و تحليل سيستمها:
زبان تخصصي، برنامهريزي حمل و نقل، اصول شبيهسازي، تحليل سيستمها، كاربرد كامپيوتر در مهندسي صنايع، پروژه پاياني، اصول مديريت و تئوري سازمان، كارآموزي، سيستمهاي اطلاعاتي و كنترل مديريت .
گرايش تكنولوژي صنعتي:
گرايش تكنولوژي صنعتي نسبت به گرايشهاي توليد صنعتي و تحليل سيستمها فنيتر بوده و به مهندسي مكانيك نزديكتر ميباشد. هدف اين گرايش تربيت تكنولوژيستهاي كارخانه است.
دروس تخصصي گرايش تكنولوژي صنعتي:
ماشينهاي افزار ، قيد و بندها (جيك و فيكسچر)، طراحي قالب ، كنترل عددي، مونتاژ مكانيكي، عمليات حرارتي، زبان تخصصي، پروژه.
گرايش ايمني:
صنعتي گرايش ايمني صنعتي به مسائل مشكلساز در صنعت از لحاظ ايمني ميپردازد؛ يعني تلاش ميكند تا با اجراي دستورالعملها از خطرات احتمالي جلوگيري كند و در صورت بروز مشكل يا خطري، راهي براي رفع آن پيدا نمايد. از جمله اين مسائل ميتوان به كورهها يا آلودگي هوا اشاره نمود.
دروس تخصصي گرايش ايمني:
ايمني در برق، اعلام و اطفاء حريق، ديگها و ظروف تحت فشار، عوامل شيميايي محيط كار، عوامل فيزيكي محيط كار، حفاظت صنعتي (ايمني صنعتي)، مهندسي احتراق، گازرساني.
تواناييهاي لازم :
اين رشته ارتباط نزديكي با مديريت دارد و دانشجوي آن بايد تواناييهاي مديريتي داشته و قدرت تحليل و درك بالايي داشته باشد. دانشجويان رشته مهندسي صنايع بايد در دو درس رياضي و فيزيك قوي باشند. بخصوص در درس رياضيات جديد كه آمار و احتمالات اين درس تا حدي به مهندسي صنايع مربوط ميشود. همچنين يك دانشجوي مهندسي صنايع بايد از خلاقيت و نوآوري برخوردار باشد.
موقعيت شغلي در ايران :
اين رشته در چند سال اخير جايگاه خود را يافته است و اكثر مسؤولان و متخصصان نيز به اين موضوع واقف شدهاند كه جامعه نياز بسياري به تخصص فارغالتحصيلان اين رشته دارد. چرا كه رشته مهندسي صنايع افراد را براي مديريت پرورش ميدهد و بهترين و نزديكترين رشته به كارهاي مديريتي و برنامهريزي و اداره امور است و اگر قرار باشد براي مديريت بخش توليد يك واحد صنعتي بين مهندس مكانيك، برق و صنايع كه داراي شرايط مساوي هستند، يك نفر را انتخاب كرد، مهندس صنايع اولويت اول را دارد. بنابراين اين رشته از نظر بازار كار مشكلي ندارد.
متين جان كي مياد بيرون؟نقل قول:
درباره ی رشته ها تو اینترنت بگردی پیدا میکنی , یا اینکه صبر کن موقع انتخاب رشته یه cd با پیک سنجش میاد بیرون که توش همه ی رشته ها و شهر ها رو توضیح داده ...
گفتم که موقع انتخاب رشته ...نقل قول:
متين جان كي مياد بيرون؟
ولی اگه تو نت رو بگردی حتما اطلاعات داخلش رو میتونی پیدا کنی ...
...موفق باشی...
نکنه اینم مثل مجموعه سوالات کنکورهای گذشته باشه؟نقل قول:
توی مجموعه سوالات کنکورهای گذشته، درس دینی رو بر اساس کتابهای قدیم دستهبندی کرده بود! خوب وقتی بر این کارها نظارت نباشه نتیجهاش هم همین میشه.:13:
بعضی اطلاعاتش قدیمیه ولی درکل خوبه ...
من همچنان به حرفای قبلیم اعتقاد دارم !نقل قول:
و اما جواب این سوال ... راحت و بدون فرمول ! :46:
وقتی حرف از دور به طول 4 می یاد یعنی دوری که توش 4 راس داریم ! پس همین اول کار داریم ترکیب 4 راس از 5 راس که میشه 5 !
حالا می خوایم ببینیم با 4 راس چند تا دور به طول 4 میشه ساخت ... همون مساله گردنبند سال دوم دبیرستان ! :34: یه راس رو کنار می ذاریم و با 3 راس باقیمونده به 2 / !3 طریق می شه گردنبند ( یا همون مسیر !!! ) رو ساخت که می شه 3 ... در نهایت داریم سه پنج تا ؟! پونزده تا ! :5:
دوستان اگه بد توضیح دادم به بزرگواری خودشون ببخشند ! :11:
آقایون و خانم ها اینجا لازمه از طرف همه ی اعضا از آقای سهیل با هوش (soheilsmart) یک تشکر ویژه بکنم.ایشون در این 1 سال خیلی واسه ی این تاپیک زحمت کشیدند.
خیلی هم حرف گوش کن و با ادب هستند ایشون.
انشاا.. که هم ایشون و هم همه ی بچه ها نتیجه ی دلخواه خود را نه فقط از کنکور بلکه از تمام زندگی بدست آورند.
باتشکر. pesarebaba2006
مقایسه کنکور امسال با سالهای قبل مثه اینه که بخوایم ایران الآنو با دوران قاجار مقایسه کنیم ! :3:چه ربطی داره ؟! :14:نقل قول:
من خودمونو با خودمون مقایسه می کنم : فیزیک نهایی پارسالو با فیزیک کنکور امسال !
با توجه به اینکه فیزیک پارسال فوق العاده غیرعادی بود :34: انتظار داشتم که فیزیک امسالم سخت بیاد اما به نظرم اینجوری نبود !
در ضمن اونایی که نتیجه ضعیفشون تو کنکورو به غیر استاندارد بودن سوالات و سایز دفترچه و ... نسبت می دن خودشونو گول می زنن !
مثه همونایی که بعد از اعلام نتایج می گن من فقط واسه کنکور یه هفته درس خوندم یا وای دیدی چی شد جوابارو جا به جا زدم یا ... اینا خودشونو گول می زنن و سعی می کنن توجیه کنن خودشونو ! :24:
البته منم قبول دارم که کنکور امسال مشکلات خاص خودشو داشت ! ولی همیشه و هرسال همینطور بوده و غیراستاندارد بودن جزیی از کنکوره !
اصلا کنکور یعنی یه آزمون غیراستاندارد با نحوه برگزاری غیر استاندارد از منابعی غیر استاندارد تو کشوری غیر استاندارد ! :31:
من خودمم شاکی ام ! ولی نه از دست سازمان سنجش یا ...
از دست خودم ! مقصر خودمم نه هیچکس دیگه ! اگه فقط یه کمی عمومی ها رو بهتر می دادم الآن غصه سال بعد و اینکه باید با یه سری فنچ بشینم سر یه کلاسو نمی خوردم ! :37: :45:
درصد ؟! درصد چی ؟! عمومی ها که منظورت نیست ؟! :tongue:
بذار بعد از اعلام کلید نهایی ! چون رو چند تا از جواباشون شک دارم ! گرچه احتمالا کلید نهایی ام خالی از لطف ( اشکال ) نیست ! :laughing:
نقل قول:مرسی a lot ! :11:نقل قول:
منم واسه همه از ته قلبم دعا می کنم ! :40:
خودمو گول نمی زنم ! با این وضع عمومی ها باید برق شریفو بی خیال شم ! ایشالا سال بعد ! :45: :37: فقط شما دعا کنید رتبم افتضاح شه ! :42:
راستی Milikan جان نگرفتم منظورتو ! :exclamati
منظورت چی بود ؟! :18: :46:
نقل قول:
البته به نظرم در موارد دیگه ای غیر از رتبه تون بیشتر نیاز به دعا دارین ! !
فکر کنم منظورشون این بود که فرق برق شریف با یه جای دیگه مثل امیرکبیر یا تهران به اندازه ی یک سال از عمر آدم نیست ...نقل قول:
راستی Milikan جان نگرفتم منظورتو ! :exclamati
منظورت چی بود ؟!
شریف رو هم یه کمی زیادی بزرگش کردید ...
سلام بچه ها
اینو بخونین :
((برای اولین بار در ایران
استاد حخسین احمدی به صورت رایگان برای داوطلبان کنکور 87 تخمین رتبه مینماید.
داوطلبان پس از پایان جلسه کنکور میتوانند با شماره تلفن 09121960889 تماس حاصل فرمایند.
و تخمین رتبه خود را بدست بیاورند. ))
اینم وب سایتشه :نظرتون چیه ؟؟؟کد:http://www.alfayezehni.com
این احتمالا ازنقل قول:
telephone bombing
خوشش میاد حتما ...!
کسی زنگ زد بگه لطفا
===============================
سایتشم دیدم مردم از خنده!
اینجا رو ببینید بخندین:کد:http://www.alfayezehni.com/am.htm
سلام
راستی از تابستان برای فیزیک و ریاضی باید چه کرد که اگه ساله دیگه سخت تر دادن گند نزنیم؟
اين كه پوليه.نقل قول:
سلام بچه ها
اینو بخونین :
((برای اولین بار در ایران
استاد حخسین احمدی به صورت رایگان برای داوطلبان کنکور 87 تخمین رتبه مینماید.
داوطلبان پس از پایان جلسه کنکور میتوانند با شماره تلفن 09121960889 تماس حاصل فرمایند.
و تخمین رتبه خود را بدست بیاورند. ))
اینم وب سایتشه :
منم همينطور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سایتشم دیدم مردم از خنده!
اینجا رو ببینید بخندین: کد:
نقل قول:نقل قول:
بله درسته که اگه تو نت بگردیم اطلاعاتی از این قبیل پیدا میکنیم. فرمایش شماکاملا (متین) :46:و به جاست .....متین جان :10:ولی حجم این اطلاعات واین که کدوم کاملترند داوطلب رو گیج میکنه (مثلا خود بنده بالغ بر 10 معرفی رشته ی مهندسی شیمی ازاین ور اون ور تهیه کردم ولی پرواضحه که خیلی ازمعیار های اجتماعی در اون لحاض نشده به نظرم تنها راه مصاحبه با فارغ التحصیلهای رشته ی مربوطه هست که بر اساس اخرین اطلاعات خبر گزاری خبر در ماهی که پیش رو داریم مراکز دانشگاهی معتبر مثل:شریف...دانشگاه تهران...پلی تکنیک و... روزی رو اختصاص میدن به این که چند تا از دانشجوهای هر رشته با جزوه ها و کتاباشون در غرفه هایی واقع در همان دانشگاه ها منتظر خیل عظیم و مشتاق داوطلبان هستند تا آن ها را راهنمایی کنند .حالا من پیشنهاد میکنم یک نفراز ما ( قبول زحمت بفرمایند ) مسئولیت پیگیری تاریخ ومکان های اجتماعاتی نظیر موارد مذکور راقبول کنند .من خودم (بلا از شما دور) پام شکسته و گر نه از صمیم قلب حاضر بودم . این جاست که میخوام دست به دامان یکی از شما بشم .البته من از یک ماه قبل از عید تا حالا از سایت های مختلف و همین پی سی خودمون اطلاعات زیادی را در آرشیوم جمع آوری کردم و حاضرم مطالب مذکور رو در اختیارتون بذارم
در هر صورت در خدمتیم ................در مورد اون خط قرمزه هم باید بگم(هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم) دیگه خیلی پر چونگی کردم ...............زت زیاد (مخفف عزت):31::46:
میشه فردا همکارت آزاد رو بگیریم؟
نقل قول:
منظورم همین بود که M A T I N اشاره کرد ،
بهرحال اینکه من و شما بگیم کنکور امسال سخت بوده یا نه چیزی رو عوض نمیکنه ، وقتی رتبه ها و تراز ها بیاد کاملا مشخص میکنه کنکور امسال نسبت به سال های قبل چه وضعیتی داشته ، همونطور که اشاره کردم اکثر دبیران تو دروس مختلف معتقدن سوالات امسال درسشون تو کنکور چند سال اخیر سخت ترین سوالات بوده و اونطور که میگین نمیشه ( یا همه نمیتونن ) مثل شما صرفا از خودشون ناراضی باشن و کل ضعف رو در خودشون جستجو کنن ، مثلا شمای دانش آموز سوالات درک مطلب عربی رو چطور باید جواب بدی ؟ آیا لغاتی که استفاده شده لغاتی هست که تو کتاب درسیمون میخونیم ؟ اگه نه دانش آموز باید از کجا معنی اونها رو متوجه بشه به سوالاتش جواب بده ؟ مثلا برای تقویت این توانایی بادی چیکار کرد ؟ باید بریم چند ماه در کشور های حوضه ی خلیج فارس زندگی کنیم تا با معانی همچین کلماتی تا حدودی آشنا بشیم بلکه شاید بتونیم یه جوری از پس این درک مطلب بر بیایم؟
مگه برق شریف تراز میخواد؟شاید نفر اول تا دویستم برن مکانیک(مثلا)اونوقت تو میتونی بری برق شریف.نقل قول:
امروز از منبع موسق مطمین شدم که در کنکور کاردانی فنی و حرفه ای استفاده از ماشین حساب مشکلی نیست //
خیلی مسخره بود به چی بخندیم!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان اعصابشونا با این تازه واردpshiخراب نکنن
این حرف ها عکس العمل کسیه که یا کنکورا خیلی خراب کرده
یا میخواد فقط خود نمایی کنه
پیشی من دعا میکنم برات نه اینکه شریف قبول شی بلکه دعا میکنم مجاز به انتخاب رشته حداقل بشی
که اگه نشی میای انجمنا میریزی به هم
خیلی باحال بود:16::16::16::16:نقل قول:
نه بابا با اینطور چیزا ردیف نمی شه فقط روزی دو سه تا فیلم از mbc 2 و اونطور کانالا نگاه کن و دیگه غصه نخور چون سر جلسه معنی ها وحی می شهنقل قول:
دوست من اصلا حرص نخور از کجا معلوم پیشی خان کلا امسال 2 ساعت هم خوابیده باشه,منم اگه روزی 26 ساعت و ربعی درس می خوندم فاز و نولم می خورد به همنقل قول:
من نمیدونم چرا اینقدر پیشی اصرار داره بره برق شریف!
یعنی واقعا اینقدر براش مهمه که میخواد یک سالشو (2 یا 3 ترم از دانشگاشو) هدر بده تا بره این دانشگاه لعنتی! که اسمش در رفته!
یه چیز دیگه!
پیشی جان با این وضعیت تحصیلی که داری چه نیازی داری که برای کنکور سال بعد بری کلاس ! :D
و با یه مشت داوطلب فنچ(نسبت به شما که عقابی متمایل به پیشی!!!!!) بشینی؟
--
پیشی تو رو نمیدونم ولی من از هر کس دیگه ای پرسیدم میگفت عمومی ریاضی مثه آب خوردن بود!تو با این وضعیت تحصیلی(!) چطور عمومی ها رو خراب کردی؟!
اگه واقعا هدفت برق شریف بود، باید دروس عمومی رو کامل خونده باشی! پس چی شد که .....
--
توصیه میکتم دوستان خودشونو گوووول نزنن خواهشا!
اگه هم واقعا حرفای دوست خوبم پیشی(محترم) راست باشه(که من هیج قضاوتی نمیکنم!)
بهتره یکم بیشتر فکر کنه، و با مشورت بیشتر یه تصمیم عاقلانه تر بگیره!
--
بچه ها
من بعد از کلی گشتن در نت، یه کتاب گیر آوردم از انتشارات مبتکران به اسم راهنمای کامل رشته های دانشگاهی و زمینه های شغلی گروه ریاضی و فنی(رشته های دیگه هم هست)
مشخصات کتاب
* تعداد صفحه: 726
* نشر: مبتکران
* شابک: 978-964-395-902-9
* قطع کتاب: وزیری
* وزن: 1350 گرم
قیمت پشت جلد: 7500 تومان
--
من اینو از آدینه بوک با پست پیشناز سفارش دادم، فکر کنم کتاب خوبی باشه، شما هم سفارش بدید، شاید دردی رو دوا کرد.
گرو ریاضی:کد:http://www.adinebook.com
--کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643959029/ref=sr_1_1000_1/935-3613676-9652172
گروه هنر و زبان:
--کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643959012/ref=sr_1_1000_3/935-3613676-9652172
گروه تجربی:
--کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643959005/ref=sr_1_1000_5/935-3613676-9652172
گروه انسانی:
--کد:http://www.adinebook.com/gp/product/9643959036/ref=sr_1_1000_6/935-3613676-9652172
دمت المنت ! ! ! :10:نقل قول:
به نظر من سال دیگه فیزیک به احتمال 99.9999999٪ سخت هست! و ریاضی آسون.:31:نقل قول:
این یه رسم هست که هر سال چندتا از درسها سخت باشند. شما ریاضیهای سالهای 81، 83، 85، 87 رو با ریاضیهای 82، 84، 86 با هم مقایسه کن. سالهای فرد، ریاضیشون سخت هست اما فیزیکشون آسونه. البته این سختی و آسونی نسبت به سالهای زوج هست.
سال 85 هم چنین وضعی را داشتیم. البته نه به صورت گند امسال. یکی از دوستان با ریاضی 60 درصد، رتبش زیر 100 شد و دانشگاه صنعتی شریف رشته برق قبول شد! اما هیچکس سال پیش با ریاضی 60 درصد چنین امکانی رو نداشت.
اصلاً به حرف سازمان سنجش گوش نکن که میگه تا لحظه بعد از کنکور هم کسی بلد نیست چه مجموعه سوالی برای چه رشتهای میاد!!!!:31: